Inspirerende vrijgezellenfeest ideeën

Vrijgezellenfeesten zijn er in alle soorten en maten. De één wil een gezellig vrijgezellendagje uit met een leuke workshop en de ander wil er een verkleedpartij van maken, compleet met vrijgezellenfeest kleding. Binnen Onemotion maken we grofweg onderscheid tussen 2 soorten vrijgezellenfeesten: vrijgezellenfeesten voor vrouwen en vrijgezellenfeesten voor mannen. Binnen Onemotion doen we hard ons best een zo compleet mogelijk vrijgezellenfeest aanbod te kunnen presenteren. Wil je een rustige vrijgezellendag in stijl met een lekker hapje eten, kortom een echte verwendag, dan is dat mogelijk. Maar wil je de bruid of bruidegom eens lekker te kijk zetten en terugpakken voor wat er op jouw eigen vrijgezellenfeest is gebeurd, dan ben je ook bij ons aan het juiste adres. Van creatieve tot actieve vrijgezellendag, laat je inspireren door onze vrijgezellenfeest tips. Organiseer je vrijgezellenfeest van Limburg tot Overijssel, door heel Nederland kun je bij ons terecht. Naast vrijgezellenfeesten is het natuurlijk ook mogelijk om een ander groepsuitje via Onemotion te organiseren.

De Top 10 meest geboekte vrijgezellenfeesten bij Onemotion

Hieronder vind je de meest geboekte vrijgezellenfeesten van dit moment. Maar er is natuurlijk meer. Klik op de onderstaande stedenpagina links voor het totale overzicht in jouw regio.

incl. BTW vanaf
€30 p.p.
Cupcake vrijgezellenfeest

Cupcake vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest zonder zoetigheid? Dat kan natuurlijk niet. En wat is er lekkerder om je vrijgezellendag te combineren met één van de grootste hits van dit moment: een cupcake vrijgezellenfeest. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €25 en €35 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Bereidt je voor op een zoete en ludieke middag of avond! Wil je meer weten? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan in de regio van jouw voorkeur.

 • Vanaf 5 deelnemers
 • Vanaf €30 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Paintball, lasercombat of Archery tag vrijgezellenfeest

Teamspirit, focus en spanning, dat is waar deze shooting games voor staan. Het verschil tussen de 3 opties is, dat er bij paintball geschoten wordt met verballetjes, bij lasercombat met lasers en bij Archery tag met speciale pijlen met een speciale foampunt (boogschieten). Wil je meer weten over één van deze vrijgezellenfeesten bij jou in de buurt? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 10 deelnemers
 • Vanaf €25 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€48 p.p.
Offroad vrijgezellenfeest Zuid-Holland of Oost-Brabant

Offroad vrijgezellenfeest Zuid-Holland of Oost-Brabant

Ben je op zoek naar een leuk en origineel vrijgezellenfeest voor mannen of vrouwen op 4 of meer wielen? Dan is deze bijzondere offroad rally echt een aanrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Offroad rally als invulling van je mannelijke of vrouwelijke vrijgezellenfeest in de omgeving van Zuid-Holland of Oost-Brabant, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit leuke offroad rally vrijgezellenfeest.

 • Vanaf 6 deelnemers
 • Vanaf €48 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€29,50 p.p.
Bruid vs Bruidegom vrijgezellenfeest

Bruid vs Bruidegom vrijgezellenfeest

Deze City Game is een ideale invulling voor een gemixt vrijgezellenfeest van mannen en vrouwen. De mannen onder leiding van de bruidegom gaan de strijd aan met de vrouwen onder leiding van de bruid. Wat volgt zijn spannende en ludieke opdrachten in een onvervalste battle of the sexes. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Bruid vs Bruidegom vrijgezellenfeest bij jou in de buurt, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

 • Vanaf 15 deelnemers
 • Vanaf €29,50 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€29 p.p.
The Hangover vrijgezellenfeest

The Hangover vrijgezellenfeest

Deze City Game is bijzonder geschikt als vrijgezellenfeest voor mannen. Word jij na afloop ook ineens wakker met een tijger in plaats van een kater? Heb je overal blauwe plekken en enorme hoeveelheden geld op zak? Dan ben je waarschijnlijk terecht gekomen in deze The Hangover City Game. Maak je borst maar nat voor een aantal enorm vreemde opdrachten.... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Hangover vrijgezellenfeest, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

 • Vanaf 8 deelnemers
 • Vanaf €29 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.
Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm)

Maak je lipdub vrijgezellenfeest (of speelfilm)

Ga helemaal los op de muziek van jouw favoriete videoclip en laat het resultaat na afloop zien aan alle aanwezigen op de bruiloft. Of kies een echt speelfilm thema en maak van jouw vrijgezellenfeest een waar acteer spektakel. Ludiek, gezellig en spannend, Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw vrijgezellenfeest. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

 • Vanaf 10 deelnemers
 • Vanaf €39,95 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.
Cocktail vrijgezellenfeest

Cocktail vrijgezellenfeest

Alle decenia lang een absolute vrijgezellenfeest topper. Waarom? Omdat bijna iedereen van cocktails houdt. We helpen je dan ook graag op weg bij het organiseren van dit leuke vrijgezellenfeest. Leer meer over de professionele kneepjes van het vak. En straks ben jij de cocktail specialist binnen jouw vriendenkring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail vrijgezellenfeest mogelijkheden bij jou in de buurt.

 • Vanaf 8 deelnemers
 • Vanaf €27,50 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€36,50 p.p.
Vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen of tekenen

Vrijgezellenfeest naaktmodel schilderen of tekenen

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop in diverse steden in Nederland. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen of tekenen (met mannelijk of vrouwelijk naaktmodel) te zijn. Deze workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in steden door heel Nederland. 

 • Vanaf 8 deelnemers
 • Vanaf €36,50 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€25 p.p.
Suppen vrijgezellenfeest (Stand Up Paddle boarden)

Suppen vrijgezellenfeest (Stand Up Paddle boarden)

Bij deze sport ervaar je de kick van het golfsurfen, zonder dat je daarvoor eerst maanden hebt moeten oefenen. Deze enorm populaire watersport plaatst je op een grote surfplank en geeft je een peddel in de hand. Vervolgens is het aan jou om de juiste golven te pakken. De combinatie van laagdrempeligheid, het één worden met de elementen en de gezonde workout maken dit een absolute aanrader voor je vrijgezellenfeest. Wil je meer weten over dit vrijgezellenfeest aan de kust of in diverse regio's door heel Nederland? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 6 deelnemers
 • Vanaf €25 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.
High tea vrijgezellenfeestje

High tea vrijgezellenfeestje

Bestaat er iets gezelligers dan een echte Engelse High Tea? Jazeker. Een high tea workshop! Hierbij blijft het niet bij het enkel opeten van die traditionele hapjes. Nee, tijdens dit high tea vrijgezellenfeestje leer je hoe je ze zelf het beste kunt maken. En natuurlijk eten jullie alles na afloop op. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €30 en €45 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur).  Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de  mogelijkheden voor een high tea workshop als invulling van je vrijgezellenfeest.

 • Vanaf 6 deelnemers
 • Vanaf €37,50 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€29 p.p.
The weddinggame vrijgezellenfeest

The weddinggame vrijgezellenfeest

Deze City Game is bijzonder geschikt als bijvoorbeeld vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnendag. Een ludiek en interactief stadsspel zorgt voor een geweldige girlpower ervaring? Bereid je voor op een middagje lachen en lekker actief bezig in de buitenlucht. Bereid je voor op een op en top vrouwelijke vrijgezellendag in diverse steden in Nederland. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf 8 deelnemers
 • Vanaf €29 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€25 p.p.
Burlesque vrijgezellenfeest

Burlesque vrijgezellenfeest

Tijdens het vrijgezellenfeest willen jij en je vriendinnen zich natuurlijk op en top vrouw voelen. En hoe kan dat beter dan tijdens een inspirerende Burlesque workshop. Van choreografie tot moves, je wordt helemaal ingewijd in de wereld van het Burlesque dansen. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een burlesque vrijgezellenfeestje bij jou in de buurt, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

 • Vanaf 6 deelnemers
 • Vanaf €25 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€25 p.p.
Paaldans vrijgezellendag

Paaldans vrijgezellendag

Nog een bijzonder populaire activiteiten voor vrouwelijk vrijgezellenfeesten is een workshop paaldansen. Het is mogelijk om deze activiteit te ondernemen in alle grote steden van Nederland. Ludiek, enerverend en gezellig, zo kun je deze workshop het beste omschrijven.  Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans vrijgezellenfeest mogelijkheden in de regio van jouw voorkeur.

 • Vanaf 6 deelnemers
 • Vanaf €25 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€45 p.p.
Kokend vrijgezellenfeestje

Kokend vrijgezellenfeestje

De combinatie van lekker eten, samen lachen en culinair bezig zijn is al jaren onverslaanbaar. Vandaar dat een kookworkshop als invulling van een vrijgezellenfeest nog altijd hoog staat genoteerd in onze top 10. Van culinaire creativiteit tot authentieke gezelligheid, een vrijgezellenfeestje koken is de ideale invulling voor jouw vrijgezellenfeest.  Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €40 en €55 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur).   Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden bij jou in de buurt.

 • Vanaf 6 deelnemers
 • Vanaf €45 incl. BTW p.p.
incl. BTW vanaf
€27,50 p.p.
Crazy 88, leuke opdrachten voor je vrijgezellenfeest

Crazy 88, leuke opdrachten voor je vrijgezellenfeest

Tijdens dit Crazy 88 vrijgezellenfeest draait het allemaal om het correct uitvoeren van diverse bizarre opdrachten. Daag je vrienden of vriendinnen uit voor een knotsgek groepsuitje. Creativiteit en durf staan centraal. Adrenaline is een belangrijk bijproduct. Scoor zoveel mogelijk punten en laat iedereen versteld staan. Wil je meer weten over de leuke opdrachten van dit Crazy 88 vrijgezellenfeest bij jou in de buurt? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

 • Vanaf 10 deelnemers
 • Vanaf €27,50 incl. BTW p.p.

Klik direct door naar het vrijgezellenfeest aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Vrijgezellenfeest Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Vrijgezellenfeest Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Vrijgezellenfeest Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Vrijgezellenfeest Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Vrijgezellenfeest Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Vrijgezellenfeest Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Vrijgezellenfeest Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Vrijgezellenfeest Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Vrijgezellenfeest Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Vrijgezellenfeest Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Vrijgezellenfeest Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Vrijgezellenfeest Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Vrijgezellenfeest Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Vrijgezellenfeest Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Vrijgezellenfeest Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Vrijgezellenfeest Almere
Regio Lelystad:                                                                      Vrijgezellenfeest Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Vrijgezellenfeest Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Vrijgezellenfeest Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Vrijgezellenfeest Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Vrijgezellenfeest Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Vrijgezellenfeest Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Vrijgezellenfeest Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Vrijgezellenfeest Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Vrijgezellenfeest Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Vrijgezellenfeest Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Vrijgezellenfeest Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Vrijgezellenfeest Friesland