Entertainment en artiesten boeken voor elk feest

In o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Groningen en andere steden.

vrijgezellenfeest.jpg (1)

Entertainment of artiesten voor elk feest

Het succes van een evenement ligt voor een groot deel bij de entertainment invulling en de eventuele artiesten. Het zijn vaak de zangers, quizmasters, DJ's, magicians etc. die het evenement een bijzondere lading geven. Op deze pagina proberen we je te inspireren met een aantal entertainment oplossingen. Organiseer je een feest op een eigen locatie en zoek je enkel nog entertainment om het feest van kleur te voorzien? Dan helpen we je graag op weg.

Vuurspuwer show op je evenement

Vuurspuwer show op je evenement

Prijzen van de shows zijn vanaf €600.

Wil je het evenement wat je binnenkort gaat organiseren een originele insteek meegeven? Zorgen dat de vonken er vanaf zullen springen? Kies dan voor een vuurspuwer! Spektakel, hitte en sensatie gegarandeerd tijdens deze act. Laat de vuurspuwer je gasten ontvangen met een spannende act of zich laten mengen tussen de bezoekers. Deze act zal niet snel vergeten worden. Maar ook tijdens een festival of ander evenement is deze act zeker passend. Hou gepaste afstand wanneer de vuurspuwer zijn specialiteit laat zien! Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Vraag direct via onderstaande optie meer informatie aan.

90's themafeest op je eigen locatie
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

90's themafeest op je eigen locatie

Op je eigen locatie (feestlocatie niet inbegrepen).

Springt tijdens dit 90’s themafeest in een tijdmachine en geniet van deze bijzondere periode. Haal je hakmoves weer uit de kast en zing uit volle borst mee met alle bekende hits van de Backstreet Boys! Wie was er als vrouw nu niet verliefd op deze jongens? De ene na de herinnering zal de revue passeren tijdens dit gave 90’s themafeest in STAD. Terwijl de DJ de fijnste hits speelt uit de 90’s kun je als organisator nadenken over de verdere aankleding. Een optreden van de imitatie Spice Girls of Backstreet Boys tot een game ruimte om te kijken wie de Nintendo koning was. Tijdens deze avond ga je van een gabber naar Captain Jack en van Britney Spears naar Take That. Dit gaat een avond worden die niet snel vergeten zal worden. Vraag via onderstaande mogelijkheid meer informatie aan en laat u vrijblijvend informeren. We wensen je bij voorbaat een onvergetelijke avond toe.

Interactieve percussie artiesten

Interactieve percussie artiesten vanaf €300

Ben je op zoek naar een bijzondere ativiteit voor een personeelsfeest, huwelijk of zakelijk evenement? En wil je voorkomen dat de gasten aan de kant blijven staan en afwachtend toe kijken? Dit percussie duo verzorgd op wervelende wijze een interactieve show, waarbij de gasten deel uit maken van een zojuist opgerichte percussie band.  Samen brengen jullie het ritme tot leven. Wil je meer weten over deze interactieve percussie show, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Cocktail catering artiesten boeken
incl. BTW vanaf
€17 p.p.

Cocktail catering artiesten boeken

Wil je je gasten echt blij maken? Dan geef je ze natuurlijk cocktails. En deze cocktail artiesten zijn te boeken voor elk bedrijfsfeest, huwelijksfeest of zakelijk evenement. Geniet van de lekkerste cocktails, die live voor je gasten worden klaargemaakt. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het boeken van de cocktailcatering artiesten.

Improvisatieshow op je evenement
excl. BTW vanaf
€22 p.p.

Improvisatieshow op je evenement

Wil je je collega's of vrienden eens op een hele andere manier bezig zien? Haal je ze allemaal uit de comfortzone en laat je ze improviseren in de meest bizarre en uiteenlopende situaties. Tijdens deze improvisatieshow worden jij en je collega's getraind in het aanwenden van creativiteit om te komen tot een passende improvisatie. Dit feestconcept is een ideaal middel om de bestaande gedragspatronen te doorbreken en elkaar eens echt op een andere manier te leren kennen. Wil je meer weten over dit improvisatieshow arrangement, vul dan onderstaande informatieformulier in.

Maak je eigen speelfilm, promotiefilm of lipdub
excl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm, promotiefilm of lipdub

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip, promotiefilm of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw evenement. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm, bedrijfs- promotiefilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. BWil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de film entertainment mogelijkheden bij jou in de buurt.

Lachworkshop entertainment
vanaf
€23 p.p.

Lachworkshop entertainment

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke aankleding van je evenement. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Stand up comedy act voor tijdens je bedrijfsfeest

Stand up comedy act voor tijdens je evenement

Verkrijgen vanaf €995

Zoek je iets bijzonders om de deelnemers aan je feest mee te vermaken? Wat dacht je van een professionele stand up comedy act voor je evenement?  Het is zelfs mogelijk om de stand up comedy act op maat te laten maken voor jouw bedrijf door een stand up comedy act die wekelijks optreedt in een stand up comedy café en shows. Dus wil je de baas of een gepensioneerde collega laten roasten of gewoon een avondje flink lachen over het afgelopen jaar? Dan is deze stand up comedy act een aanrader. Wil je meer weten over het boeken van deze leuke stand up comedy act, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Pizza foodtruck inhuren in STAD of omgeving
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Pizza foodtruck inhuren

Min. besteding €1200: verse Pizza en Italiaanse drankjes (optioneel), groepen tot 250 personen

Bijna iedereen houdt van Italiaans eten. En hoe geef je jouw team het ultieme vakantiegevoel? Met een pizza Foodtruck natuurlijk. Hiermee wordt er voor de catering tot wel 250 personen gezorgd. De cateraar neemt tot 3 mobiele ovens mee om iedereen op tijd van een heerlijke maaltijd te voorzien. Optioneel kan er ook voor drankjes in stijl worden gezorgd (van Crodino tot Perroni bier en Italiaanse wijnen). Ook is het mogelijk om een pizza workshop voor 15 tot 45 personen te laten verzorgen (tegen meerprijs). Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze pizza Foodtruck voor je eigen feest? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Bekijk ook de andere mogelijkheden op entertainment gebied:

DJ huren aanbod door heel Nederland:                                     DJ huren
Bruiloft DJ aanbod door heel Nederland:                                   Bruiloft DJ
Band boeken voor je feest door heel Nederland:                        Band boeken
Bruiloft band voor je bruiloft boeken door heel Nederland:          Bruiloft band
Goochelaar voor je evenement door heel Nederland:                  Goochelaar inhuren
Karikatuurtekenaar inhuren door heel Nederland:                      Karikatuurtekenaar inhuren

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ARTIESTEN BOEKEN

Wil je graag een artiest boeken? Ben je op zoek naar een mooie invulling van een bijzonder evenement of een avond vol glitter en glamour? Liever de echte zanger van je favoriete band of toch die enorm goede look-a-like? Het is aan te nemen dat een avond zonder artiesten boeken wellicht niet zo geslaagd zal zijn als een avond vol spektakel en met artiesten. Maar wat betekent het woord artiest nu? Als we het woord artiest opzoeken in het woordenboek staat het omschreven als: ar·tiest (de; m,v; meervoud: artiesten), ar·ties·te (de; v; meervoud: artiestes, artiesten)1 kunstenaar 2 iemand die optreedt in een variété of circus. Wanneer je kijkt naar de betekenis van het woord artiest die de meeste internetsites hanteren is het omschreven als iemand die zijn/haar talenten inzet of gebruikt om als persoon in het openbaar op te kunnen treden. Je hebt artiesten uiteraard in alle vormen en maten. Zo zijn er zangers, DJ’s, muzikanten, musici, toneelspelers, acteurs, goochelaars, illusionisten, komedianten of vele anderen vormen van artiesten. De term komt oorspronkelijk van het Engelse woord artist wat een algemenere betekenis heeft. In het dagelijkse leven wordt het woord artiest vooral gebruikt voor kunstenaars, wat neer komt op beoefenaars van de beeldende kunst. Bij het boeken van een artiest is het belangrijk om te weten welke kant je op wil. Ga je voor een bepaald thema of ligt de focus juist op het optreden alsof je gasten een concert bezoeken? 

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt