Band boeken voor iedere gelegenheid

In o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Groningen en andere steden.

vrijgezellenfeest.jpg (1)

Band boeken voor iedere gelegenheid

Geen feest is compleet zonder goede muziek. Of je nu een jubileum viert, een groot verjaardagsfeest houdt of gewoon voor de gezelligheid een feest organiseert: de muziek is de belangrijkste sfeermaker op ieder evenement. Een band boeken is de perfecte manier om je feest de uitstraling te geven die jij wilt. Houd je van oude vertrouwde classics, of houd je het liever bij moderne muziek? Een goede coverband op een feest speelt precies wat jij wilt. Samen met je vrienden en familie kun je tot in de late uurtjes genieten van de beste muziek, en samen dansen tot je niet meer kunt. Wie het liever wat rustiger houdt tijdens het beest kan natuurlijk ook een band boeken de zich specialiseert in jouw favoriete muziek voor een ontspannen sfeer. Het is jouw feestje, dus alles kan precies zijn zoals jij het voor ogen hebt. Door een band te boeken die aansluit op jouw smaak zorg je ervoor dat je dit feest nooit meer gaat vergeten. Er zijn namelijk weinig dingen die dezelfde invloed op een feest hebben als de muziek die er gespeeld wordt. Bekijk ook eens ons artiest boeken aanbod. Een goede band huren is dus een van de belangrijkste stappen tijdens het organiseren van een onvergetelijk feest. Zo bezorg je jezelf en je gasten een avond die nog lang in het geheugen gegrift staat.

Live band "Son of a preacher man" (vanaf 500,-)

Live band "Son of a preacher man" (vanaf 500,-)

Ben je op zoek naar een passende band in de prijscategorie tussen de 500 en 1200 euro? We inspireren je graag met deze bijzondere coverband. Geniet van Son of a preacher man of 1 van de andere klassiekers. Deze band gaat een belangrijk onderdeel worden van het succes van deze avond. We inspireren je dan ook graag met een leuke video waarin je een impressie krijgt van de band. De stap die je vervolgens kunt zetten is het aanvragen van meer informatie (en het checken van de beschikbaarheid). Deze service is geheel vrijblijvend en ook betaal je niets meer dan wanneer je de band zelf zult vinden. Zo besparen we je waardevolle tijd die je kunt inzetten bij de verdere organisatie van het evenement. We willen je alvast veel inspiratie toewensen en een geslaagd evenement.

Live band "Easy on sunday morning" (vanaf 500,-)

Live band "Easy on sunday morning" (vanaf 500,-)

Easy on sunday morning na een super geslaagde avond op zaterdag. Deze ervaren optie zorgt ervoor dat niemand stil zal staan tijdens een geslaagd evenement. Lekker losgaan op bijzondere nummers van vroeger en natuurlijk nu. Deze coverband speelt op basis van je input alle favoriete nummers dus niet meezingen zal lastig worden. Deze oplossing heeft een vanafprijs van 500 euro en ligt dus in een gunstige categorie voor je budget. Laat je inspireren door het repertoire van deze band. Via onderstaande opties kun je een impressie krijgen van de band. Vraag daarna geheel vrijblijvend meer informatie aan via de button en ontvang de beschikbaarheid van de band en meer informatie. Deze service is geheel gratis en ook is de band niet duurder dan wanneer je zelf een band zult vinden. Zo hopen we je te inspireren met een leuke band passend bij je budgetwensen. We wensen je alvast een geslaagd evenement toe.

Live band "Bloed, zweet en tranen" (vanaf 1200,-)

Live band "Bloed, zweet en tranen" (vanaf 1200,-)

Bloed, zweet en tranen! Een hit die bijna iedereen wel kent en mee kan zingen. En dat is maar 1 nummer van de vele die op jullie evenement de revue zullen passeren. Van spetterende 80's, wilde 90's tot aan de hits van vandaag de dag in allerlei categorieen. Deze coverband is klaar om jullie een onvergetelijke avond te bezorgen. Het zal lastig zijn voor alle bezoekers om stil te blijven staan. Laat je terug meenemen in de tijd met klassiekers die je doen denken aan bepaalde momenten in je leven en zing uit volle borst de leukste meezingers mee. We hopen je te inspireren met een band die een onuitwisbare indruk zal achterlaten. Via onderstaande optie krijg je eerst een impressie van de band om alvast in de feeststemming te komen. Hierna kun je meer informatie aanvragen om de beschikbaarheid te checken van de band. We helpen je daar graag bij. Deze service is gratis, vrijblijvend en ook betaal je niet meer dan wanneer je direct een band zult vinden. We hopen je zo te inspireren en te helpen op weg naar een succesvol evenement. Veel plezier toegewenst!

Live coverband "Carwash" (vanaf 1200,-)

Live coverband "Carwash" (vanaf 1200,-)

Heb je binnenkort iets te vieren en ben je op zoek naar een goede (cover) band? Ligt je budget voor een live (cover) band rond de €1200,-? We inspireren je graag met deze muzikale oplossing in de provincie Gelderland. Van een bruisende bruiloft vol live muziek tot een personeelsfeest waar niemand stil mag blijven zitten, deze bijzondere band zorgt dat de sfeer als onvergetelijk de boeken in zal gaan. Wil je graag een impressie krijgen van de band bekijk dan onderstaand filmpje om alvast in de juiste sferen te komen. Overtuigd dat dit wellicht een passende optie is voor het type evenement dat je gaat organiseren? Laat ons je helpen bij het vinden van de juiste invulling. Vraag snel meer informatie aan via onderstaande meer informatie button. We verzoeken de band je zo spoedig mogelijk van meer informatie te voorzien. We wensen je bij voorbaat een onvergetelijk evenement toe met deze muzikale invulling.

Live coverband "Shake it off" (vanaf 1200,-)

Live coverband "Shake it off" (vanaf 1200,-)

Shake it off, een perfecte titel voor dit evenement. Laat even alles achter je en schud het van je af tijdens deze spetterende avond. Heb je een budget vanaf 1200 euro dan is deze coverband optie geschikt voor je. De meest uiteenlopende hits zullen voorbij komen en het zal lastig worden om stil te kunnen blijven staan. Ga los op je favoriete nummers uit de 90's en laat je gabberkunsten zien, zing de mooiste klassiekers uit volle borst mee of laat zien dat je ook bij de tijd bent met hits van nu. We hebben diverse opties voor je op een rijtje gezet en een leuke impressie eraan toegevoegd. Zo kun jij alvast een indruk krijgen van de band en kijken of het een mogelijke oplossing is. Na het bekijken van de video kun je de beschikbaarheid checken via onderstaande button. Deze dienst is geheel gratis en vrijblijvend. Laat je dus inspireren door Onemotion op weg naar een onvergetelijke avond! Veel plezier toegewenst.

Live band "My papa was a rolling stone" (vanaf 1250,-)

Live band "My papa was a rolling stone" (vanaf 1250,-)

My papa was a rolling stone...een zin uit een bekend nummer van vroeger. En 1 van de vele hits die tijdens je evenement voorbij zal komen. Van spectaculaire hits van nu, meezingers uit de 80's tot helemaal losgaa op klassiekers uit de 90's. Deze avond zal iedereen nog lang heugen. En deze sfeervolle coverband gaat jullie daarbij helpen uiteraard. Zijn er speciale nummers die je graag voorbij hoort komen? Of mag de band volledig improviseren? Waar jullie keuze ook op gaat vallen...de band heeft een bak aan ervaring om het onvergetelijk te maken en in te spelen op de wensen van het publiek. Zo kun je rustig genieten van een leuk evenement terwijl mooie nummers voorbij komen. Via onderstaande mogelijkheid kun je een impressie krijgen van de band en zien waar toe ze in staat zijn. Hierna helpen we je gratis en vrijblijvend bij het checken van de beschikbaarheid. Dit alles is ook niet duurder dan wanneer je zelf een band zult vinden. We hopen je zo tijd te besparen en te inspireren met een swingende optie. Vraag snel meer informatie aan en alvast een fijn evenement toegewenst.

Live band "I wonna fly away" (vanaf 2400,-)

Live band "I wonna fly away" (vanaf 2400,-)

Ben jij op zoek naar een zeer stijlvolle bandoptie voor een bijzonder evenement? Een volledig gevuld podium met een band die jullie letterlijk omver zullen blazen. Is het niet door de kwaliteit dan is het wel door de prachtige klanken die ze ten gehore zullen brengen. Heerlijk genieten of juist lekker losgaan op diverse hits. Van klassieke stukken tot aan hedendaagse hits. Deze band is ervaren en staat te popelen om je evenement tot enorm geslaagd te bekronen. Laat je meenemen via onderstaande impressie in waar toe de band allemaal in staat is en vraag daarna vrijblijvend de beschikbaarheid op. Deze service is geheel gratis en ook vragen wij niet meer dan wanneer je zelf de band zult vinden. Zo besparen we waardevolle tijd bij de organisatie van je evenement. Laat je snel meenemen in de bijzondere en magische klanken en vink zo weer een onderdeel van je to do organisatie lijstje af. We wensen je bij voorbaat enorm veel plezier toe tijdens je evenement.

Live band "Are you gonna be my girl" (vanaf 2400,-)

Live band "Are you gonna be my girl" (vanaf 2400,-)

Heb je binnenkort een bijzonder evenement. Een bruiloft, personeelsfeest of een ander type evenement waarvoor je graag een passende bandoptie zoekt? Kies dan voor deze bijzondere coverband en laat je meenemen in een reis door de tijd. Heb jij diverse nummers uit je jeugd nog vers in het geheugen? Bepaalde herinneringen gekoppeld aan het feit dat je in je eerste auto rond ging rijden? Of misschien wel je eindexamen deed. De meest bijzondere nummers zullen de revue passeren en er wellicht voor zorgen dat je uit volle borst mee staat te zingen. Laat ons je helpen bij het vinden van een geschikte coverbandoptie bij jou in de stad. Via onderstaande mogelijkheden kun je eerst een impressie krijgen van de band waarna je meer informatie kunt aanvragen en zo de beschikbaarheid kunt checken. Dit alles is vrijblijvend en ook betaal je niet meer dan wanneer je zelf een band zult vinden. Laat ons je inspireren op weg naar een geslaagd evenement. We wensen je bij voorbaat een mooi evenement toe.

Zeer luxe live band "Uptown funk you up" (vanaf 3500,-)

Zeer luxe live band "Uptown funk you up" (vanaf 3500,-)

Zing jij altijd mee tijdens de meest bijzondere klassiekers? Ontbreek jij geen minuut op de dansvloer tijdens een feest? Organiseer jij ditmaal het evenement omdat je alle ingrediënten kent voor een optimale avond? Laat je dan nu snel inspireren door deze spectaculaire band. In een bezetting speelt deze sfeervolle (cover) band de meest bekende nummers. Kies jij voor het verrassingselement waarbij de band je keer op keer gaat verrassen? Of neem je liever zelf de regie in handen door een wensenlijstje samen af te stemmen zodat alle collega’s een topavond zullen hebben. Gegarandeerd dat iedereen het moeilijk zal hebben om stil te blijven staan op deze avond. Ben jij na het zien van de video nog meer overtuigd dat deze band weleens de hoofdact van je avond zou kunnen worden? Ligt je budget boven de €3500,- en mag er werkelijk niets ontbreken aan dit feest? Vraag dan snel meer informatie aan en we verzoeken de band om je van meer informatie te voorzien.

Luxe live band "Don't worry about a thing" (vanaf 4000,-)

Luxe live band "Don't worry about a thing" (vanaf 4000,-)

Don't worry about a thing...een mooie titel van een nummer en misschien wel het thema voor deze avond. Alle bezoekers van dit evenement komen even helemaal tot rust en genieten van de nummers die deze bijzondere coverband ten gehore zal brengen. Deze sfeervolle en spetterende samenstelling is te boeken vanaf 4000,-. Een volledige band dus met een enorme lading aan ervaring. Dit zal ervoor zorgen dat het de bezoekers aan niets zal ontbreken. Klassieke meezingers, sfeervolle 90's of meer hits van nu. Het zal een afwisselende lijst worden die past bij het evenement en natuurlijk de doelgroep. Via onderstaande optie kun je een impressie krijgen van de band. Vraag hierna gelijk meer informatie aan en laat je geheel vrijblijvend inspireren door de opties en uiteraard de beschikbaarheid. Laat je inspireren en helpen bij het vinden van een geschikte optie. We wensen je bij voorbaat een onvergetelijk evenement toe.

Live coverband "Blow me away" (tot 500,-)

Live coverband "Blow me away" (tot 500,-)

Blow me away, 1 van de covers die deze spetterende bands mogelijk speelt op je feestavond. En uiteraard gaan ze dat doen met iedereen die aanwezig is. Deze coverband speelt in de zeer betaalbare prijsklasse tot €500,- en is dus een perfecte muzikale invulling wat past bij je budget. Via onderstaande optie kun je een impressie krijgen van de band zodat je alvast in de feeststemming kunt komen en kunt kijken of deze band een mogelijke oplossing is. Ben je enthousiast geworden of heb je nog een vraag aan de band? Laat ons dan gratis de beschikbaarheid checken bij de band. Vraag dan meer informatie aan via onderstaande button. We vragen niets meer voor deze service en ook betaal je niet meer dan wanneer je de band zelf gaat vinden. We hopen je dus te inspireren met deze sfeervolle band en wensen je bij voorbaat een onvergetelijk evenement toe.

Live coverband "I shot the sheriff" (tot 500,-)

Live coverband "I shot the sheriff" (tot 500,-)

Ben jij op zoek naar een muzikale oplossing die past bij jullie type event tot een prijs van maximaal 500 euro? Dan hebben we mogelijk een geschikte oplossing. Deze optie is namelijk een ontspannen toevoeging aan je evenement. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze optie. Als achtergrondmuziek, een mooie act tussen een vol programma of juist als swingende optie om iedereen aan het dansen te krijgen. Laat je inspireren via onderstaande video optie en check hierna de beschikbaarheid. Klik op onderstaande button en ontvang de beschikbaarheid van de band. Je betaald niets meer voor deze service en ook is het niet duurder dan wanneer je zelf een band zult vinden. We hopen je te inspireren met deze bijzondere optie en wensen je alvast een mooi evenement toe.

Live coverband "Son of a preacher man" (tot 500,-)

Live coverband "Son of a preacher man" (tot 500,-)

Veel mensen zingen "Son of a preacher man" vol overtuiging mee...zo ook de bezoekers van je evenement wanneer deze band hun klanken ten gehore brengen. Bekende klassiekers, top 40 en natuurlijk alle andere nummers die jij graag hoort. Deze ervaren coverband in de prijsklasse tot 500 euro is een ware toevoeging aan je evenement en kan op verschillende manieren worden ingezet. Voetjes van de vloer en zing uit volle borst de meest bekende nummers mee. Na het kijken van onderstaande impressie heb je kennis gemaakt en kun je gratis de beschikbaarheid checken van deze optie. We gaan de band vragen om je van meer informatie te voorzien. Voor deze service betaal je niet meer dan wanneer je zelf een band zult vinden. We hopen je zo te inspireren met een passende oplossing. Alvast een geslaagd evenement toegewenst.

Live band "Toch een beetje thuis" (tot 500,-)

Live band "Toch een beetje thuis" (tot 500,-)

Zoek jij een muzikale invulling voor je evenement? Een betaalbare oplossing die ligt tot maximaal 500 euro? We inspireren je graag met deze optie. De veelzijdigheid van deze optie springt er direct uit. Grote publieke evenementen tot aan kleine sfeervolle evenementen met een intiemere setting. Niets is te gek waardoor het bijna altijd kan aansluiten bij je wensen. Als achtergrondmuziek, hoofdact of misschien een eigen invulling. Vraag snel meer informatie aan via onderstaande optie en laat je inspireren. Je ontvangt meer informatie over deze optie en kunt dan vrijblijvend overwegen of het past binnen jullie programma. Vergeet je niet om eerst een impressie te krijgen door de video te kijken? We wensen je alvast een geslaagd evenement toe met deze sfeervolle optie,

Salsa band boeken

Tropische salsa feestband (live) vanaf €1250

Maak van je evenement een authentieke minivakantie in de tropen. Met een salsa feestband wordt elk personeelsfeest, bruiloft of evenement iets bijzonders.  Van salsa tot merengue, van bachata tot bekende top-40 nummers in een nieuw jasje. Geniet van een sfeer die je op dit continent niet zo heel vaak meemaakt.  Wil je meer weten over het boeken van deze artiesten voor je evenement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator. 

Themafeest Back to the 00's op je eigen locatie
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Themafeest Back to the 00's op je eigen locatie

Op je eigen locatie (feestlocatie niet inbegrepen).

De 00’s was een bijzondere periode. Computers, mobiele telefoons en internet maakte een enorme ontwikkeling door. Maar ook muziek was een bijzonder onderdeel van de 00’s. Je zong mee met Dragosta Din Tei, danste op de Ketchup Song of liet je Jumpstyle moves zien. Nu kan alles weer uit de kast tijdens dit 00’s themafeest. Werkelijk niks mag ontbreken wanneer je dit feest gaat organiseren. Of dit nu voor een personeelsfeest, familiefeest of ander type event is. Laat de magische klanken van Cristina Aguilera of Gigi D’Agostina voorbij komen en sluit de avond af met mooie meezingers van Guus Meeuwis. Ook de aankleding van deze avond kan helemaal in 00’s style. Meer interesse in dit themafeest in Amsterdam? Vraag via onderstaande optie vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast een onvergetelijke avond toe.

90's themafeest op je eigen locatie
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

90's themafeest op je eigen locatie

Op je eigen locatie (feestlocatie niet inbegrepen).

Springt tijdens dit 90’s themafeest in een tijdmachine en geniet van deze bijzondere periode. Haal je hakmoves weer uit de kast en zing uit volle borst mee met alle bekende hits van de Backstreet Boys! Wie was er als vrouw nu niet verliefd op deze jongens? De ene na de herinnering zal de revue passeren tijdens dit gave 90’s themafeest in STAD. Terwijl de DJ de fijnste hits speelt uit de 90’s kun je als organisator nadenken over de verdere aankleding. Een optreden van de imitatie Spice Girls of Backstreet Boys tot een game ruimte om te kijken wie de Nintendo koning was. Tijdens deze avond ga je van een gabber naar Captain Jack en van Britney Spears naar Take That. Dit gaat een avond worden die niet snel vergeten zal worden. Vraag via onderstaande mogelijkheid meer informatie aan en laat u vrijblijvend informeren. We wensen je bij voorbaat een onvergetelijke avond toe.

Vuurspuwer show op je evenement

Vuurspuwer show op je evenement

Prijzen van de shows zijn vanaf €600.

Wil je het evenement wat je binnenkort gaat organiseren een originele insteek meegeven? Zorgen dat de vonken er vanaf zullen springen? Kies dan voor een vuurspuwer! Spektakel, hitte en sensatie gegarandeerd tijdens deze act. Laat de vuurspuwer je gasten ontvangen met een spannende act of zich laten mengen tussen de bezoekers. Deze act zal niet snel vergeten worden. Maar ook tijdens een festival of ander evenement is deze act zeker passend. Hou gepaste afstand wanneer de vuurspuwer zijn specialiteit laat zien! Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Vraag direct via onderstaande optie meer informatie aan.

Cocktail catering als aankleding van je evenement
incl. BTW vanaf
€17 p.p.

Cocktail catering als aankleding van je evenement

Elke organisator wil natuurlijk dat zijn of haar gasten optimaal genieten van het feest of evenement dat georganiseerd wordt. De best passende locatie wordt uitgezocht, goede muziek en lekker eten. Toch kan het zijn dat het feest nog wat sfeerverhoging kan gebruiken om het enthousiasme van de gasten tot ongekende hoogte te laten stijgen. En dan zou inspirerende cocktail catering weleens een mooie uitkomst kunnen bieden. Laat de professionele bartender live heerlijke cocktails bereiden speciaal voor uw gasten. Wil je meer weten over het inzetten van cocktail catering op je evenement? Klik dan op onderstaande groene button.

Pizza foodtruck inhuren in STAD of omgeving
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Pizza foodtruck inhuren

Min. besteding €1200: verse Pizza en Italiaanse drankjes (optioneel), groepen tot 250 personen

Bijna iedereen houdt van Italiaans eten. En hoe geef je jouw team het ultieme vakantiegevoel? Met een pizza Foodtruck natuurlijk. Hiermee wordt er voor de catering tot wel 250 personen gezorgd. De cateraar neemt tot 3 mobiele ovens mee om iedereen op tijd van een heerlijke maaltijd te voorzien. Optioneel kan er ook voor drankjes in stijl worden gezorgd (van Crodino tot Perroni bier en Italiaanse wijnen). Ook is het mogelijk om een pizza workshop voor 15 tot 45 personen te laten verzorgen (tegen meerprijs). Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze pizza Foodtruck voor je eigen feest? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Een coverband maakt een onvergetelijke ervaring!

Een goede coverband op een feest weet precies wat er gespeeld moet worden om de sfeer erin te houden. Wanneer je een ervaren band huurt hoef je je geen zorgen te maken over een ongezellige sfeer, want goede muziek zorgt altijd voor een geslaagd feest. Heb je een speciale mijlpaal te vieren? Een band boeken die je favoriete nummers kan spelen zorgt ervoor dat je je helemaal in je element voelt. En voor altijd zal je terug kunnen kijken op dit feest wanneer je die speciale nummers weer hoort. Dat is de kracht van muziek. Een kwalitatieve band huren zorgt ervoor dat deze nummers op de beste manier worden uitgevoerd. Zo geniet je samen met je favoriete mensen van je lievelingsnummers, en ga je een onvergetelijke avond tegemoet. Een ervaren band weet hoe je een feest moet opbouwen. Met rustige maar energieke nummers in het begin wordt iedereen verwelkomd, en wanneer de avond langzaam maar zeker op gang komt beginnen de echte hits tevoorschijn te komen. Door een ervaren band te boeken kun je verzekeren dat je gasten de weg naar de dansvloer kunnen vinden, zodat jullie met elkaar een echt feestje bouwen. Dat is wat goede muziek met een feest doet.

Bekijk ook de andere mogelijkheden op muzikaal gebied:

DJ huren aanbod door heel Nederland:                                     DJ huren
Bruiloft DJ aanbod door heel Nederland:                                   Bruiloft DJ
Band boeken voor je feest door heel Nederland:                        Band boeken
Bruiloft band voor je bruiloft boeken door heel Nederland:          Bruiloft band

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt