BBQ workshop door heel Nederland

In o.a. Den Haag, Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Haarlem, Eindhoven, Tilburg, Utrecht en andere steden.

vrijgezellenfeest.jpg (1)

BBQ workshop

De BBQ workshop, waar culinair en stoer elkaar ontmoeten. Ken je dat gevoel van een mooie zomerse dag waarbij je enorme zin krijgt in een BBQ maaltijd. Je gooit de BBQ aan en bereid al het vlees voor zodat alleen de bereiding nog nodig is. Wat zal dat gaan smaken! Maar hoe bak je nu precies het perfecte biefstukje, die goddelijke hamburger of een heerlijke kip spies? Hier komt de BBQ workshop goed van pas. Tijdens een leuke activiteit onder leiding van een professional leer je namelijk alle fijne kneepjes van het BBQ vak. Het is immers niet voor niets dat BBQen zo aan populariteit heeft gewonnen de laatste jaren. De perfecte voorbereiding van de gerechten, het bakken van de gerechten onder de meest perfecte omstandigheden en natuurlijk het genieten wanneer alles klaar is. Leer nu met je collega’s, vrienden, familie of andere bekenden alle geheimen van het BBQen tijdens deze smaakvolle en ook gezellige BBQ workshop. Bekijk onderstaand de verschillende opties en vraag vrijblijvend meer informatie aan. Eet smakelijk!

BBQ workshop
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

BBQ workshop op locatie

Max. 100 deelnemers; op uw eigen locatie (van kantoor tot kasteel, van school tot hotel).

In een kwalitatief hoogwaardige BBQ workshop ga jij jezelf opwerken tot grillmaster! De beste houtskool, mooiste gerechten en uiteraard de beste barbecues staan tot je beschikking. Op deze manier krijg je de fijne kneepjes van het vak mee waardoor je straks je eigen gasten kunt verrassen met heerlijke gerechten. Grote stukken vlees, vis, hoge kwaliteit en het leren van de meest belangrijke technieken staan centraal. Deze verschillende grill-technieken zullen je versteld doen staan. Tijdens deze workshop leer je werken met vlees, vis en bijgerechten uit de regio. We weten zeker dat jullie nog lang zullen genieten en napraten over deze bijzondere workshop. Wil je meer weten over de BBQ workshop bij jou in de buurt? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Alternatief voor BBQ workshop: de reguliere kookworkshop
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Alternatief voor BBQ workshop: de reguliere kookworkshop

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in o.a. Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Tilburg, Eindhoven, Zwolle, Haarlem, Nijmegen, Arnhem en andere steden in Nederland. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €40 en €55 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur).  Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Kitchen Party als BBQ workshop alternatief in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Groningen
incl. BTW vanaf
€67,50 p.p.

Kitchen Party als BBQ workshop alternatief in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Groningen

Lekker dansen tussen de kookeilanden op 5 mogelijke locaties in Nederland.

Hoe zou het zijn om te dansen midden tussen de kookeilanden waar jullie eten door echte koks wordt bereid. Een unieke vibe is dan ook gegarandeerd tijdens deze kookparty. Ga nu helemaal los op de lekkerste muziek en geniet tussendoor van een culinair 3-gangen maaltijd. De mogelijke groepsgroottes variëren per stad:
- Amsterdam: min. 200 personen, max. 450 personen
- Den Haag: min. 120 personen, max. 250 personen
- Rotterdam: min. 120 personen, max. 250 personen
- Utrecht: min. 120 personen, max. 250 personen
- Groningen: min. 60 personen, max. 120 personen
Dit gaat een heerlijke Kitchen Party worden die niet snel vergeten zal worden. Vraag via onderstaande mogelijkheid meer informatie aan en laat u vrijblijvend informeren. We wensen je bij voorbaat een onvergetelijke avond of middag toe.

Alternatief voor BBQ workshop: de tapasworkshop
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Alternatief voor BBQ workshop: de tapasworkshop

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken door heel Nederland (van Venlo tot Haarlem, van Leiden tot Apeldoorn). Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de thema's en mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in de stad van jouw voorkeur.

Kookworkshop teambuilding game als alternatief voor een BBQ workshop
incl. BTW vanaf
€105 p.p.

Kookworkshop teambuilding game als alternatief voor een BBQ workshop

Kookwedstrijd als teambuilding voor 10 tot wel 450 personen.

Ben je op zoek naar een workshop waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in de regio van jouw voorkeur.

Alternatief voor BBQ workshop: koken op open vuur in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€104 p.p.

Alternatief voor BBQ workshop: koken op open vuur in Amsterdam

Roken, koken, smoken en fikkie stoken! Ontdek samen met een heuse foodwriter en auteur een middag of avond lang de geheimen van het bereiden van eten bereiden op een open vuur in deze actieve en gezellig workshop. Na een wedstrijd fikkie stoken gaan de deelnemers in groepjes en onder het genot van een drankje aan de slag met onder andere het roken van vis, het bereiden van een pittige chili in een dutch oven, het maken van een asado van kip of het 'caveman' grillen van groenten. Met meer dan twintig verschillende bereidingen - vlees, vis én vegetarisch- is er voor elk wat wils. Zelfs het dessert komt van het vuur. Na afloop eten de deelnemers de verschillende bereidingen met elkaar op. De workshop wordt gegeven op een sfeervolle cateringboerderij aan de rand van Amsterdam. Desgewenst kan dit evenement gecombineerd worden met een vergadering op dezelfde locatie. Er is ruime gratis parkeergelegenheid. Wil je meer weten over deze vurige kookworkshop in Amsterdam,vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop op je eigen locatie
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Kookworkshop op je eigen locatie als alternatief voor BBQ workshop

Voor groepen tot 100 personen; op elke locatie (aanwezige keuken niet noodzakelijk)

Organiseer je binnenkort een personeelsuitje en ben je op zoek naar leuke teambuilding activiteit op je eigen locatie? Organiseer dan ook een kookworkshop op de locatie van je keuze. Elke locatie kan worden omgetoverd tot kookworkshop op locatie (een aanwezige keuken is niet perse nodig): van school tot kantoorpand, van kasteel tot hotel. Meerdere kookworkshops zijn mogelijk: van tapas tot BBQ workshop, van Italiaans tot seizoen workshop. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een kookworkshop op je eigen locatie, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden op de locatie van je voorkeur.

Workshop pizza maken op locatie als alternatief voor BBQ workshop
incl. BTW vanaf
€89 p.p.

Workshop pizza maken op locatie als alternatief voor BBQ workshop

Voor groepen van 15 t/m 45 personen; tot 3 mobiele ovens aanwezig voor het bakken.

Er zijn hele boeken over geschreven: het maken van de perfecte pizza. En het is verstandiger om niet met een echte Italiaan in discussie te gaan over de kunst van het pizza maken. Maar hoe leuk zou het zijn als jullie zouden leren hoe jullie zelfs de lekkerste pizza's kunnen maken onder begeleiding van een echte expert. Deze pizza workshop op je eigen locatie is mogelijk voor 15 tot 45 personen. Om iedereen op tijd zijn/ haar pizza te laten bakken is het mogelijk voor de pizza workshop gever om tot wel 3 mobiele ovens mee te nemen. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een pizza kookworkshop op je eigen locatie in Utrecht of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de pizza kookworkshop mogelijkheden op de locatie van je voorkeur.

BBQ workshop leuke feiten en weetjes

Het is weer zomer en het zonnetje schijnt. En terwijl je door de wijk fietst komt de heerlijke BBQ geur je tegemoet. Het water loopt je direct in de mond. Wanneer jij een BBQ workshop hebt gevolgd zul je een extra dimensie geven aan dit smakelijke avontuur. Wist je dat er veel onderzoeken zijn gedaan naar het BBQ gedrag van Nederlanders? De diverse onderzoeken kwamen tot de conclusie dat we het liefste BBQen bij 23 graden. 2 van de 3 mensen kiezen alleen voor de BBQ bij goed weer. Een zonnetje zal zeker sfeerverhogend zijn. In de zomer is kiezen voor de BBQ logischerwijs een stuk makkelijker. Lekker buiten genieten van de maaltijd. Wanneer je kijkt naar de reden waarom mensen het liefst voor deze vorm van bereiden kiezen is het vaak een buurtfeest, gezellige verjaardag of wanneer er een EK of WK gespeeld wordt. Je zult je vast wel herkennen in de meest favoriete situatie. Of je nu zelf gaat BBQen of je kiest voor een BBQ workshop, we wensen je enorm veel plezier toe.

Klik direct door naar het BBQ workshop aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                BBQ workshop Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     BBQ workshop Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              BBQ workshop Haarlem                                                  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     BBQ workshop Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       BBQ workshop Den Haag
Regio Scheveningen:                                                           BBQ workshop Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    BBQ workshop Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     BBQ workshop Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          BBQ workshop Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           BBQ workshop Gouda

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 BBQ workshop Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  BBQ workshop Amersfoort

BBQ workshop Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  BBQ workshop Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    BBQ workshop Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   BBQ workshop Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         BBQ workshop Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                   BBQ workshop Almere
Regio Lelystad:                                                                  BBQ workshop Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                   BBQ workshop Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    BBQ workshop Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           BBQ workshop Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                         BBQ workshop Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                BBQ workshop Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              BBQ workshop Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     BBQ workshop Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 BBQ workshop Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 BBQ workshop Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      BBQ workshop Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        BBQ workshop Friesland

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

BBQ WORKSHOP DOOR HEEL NEDERLAND

Wil jij een BBQ workshop volgen bij jou in de buurt? In elke stad zijn er diverse mogelijkheden voor een geslaagde workshop. Kies voor de prachtige stranden in de buurt van Den Haag, laat het pure van Rotterdam meenemen in je workshop, sfeervolle Amsterdam, bourgondisch Brabant inclusief Eindhoven en Den Bosch of 1 van de verschillende andere steden. Van Noord-Holland tot Maastricht in Limburg en van Zeeland tot het mooie Friesland. Een BBQ workshop zal een extra boost zijn aan je kennis en kunde. Ook in al deze steden zullen de specialisten je meenemen in het avontuur zodat jij volgende keer de show zult stelen. Wist je dat meer dan 90% gaat voor vlees op de BBQ, knoflooksaus nog steeds nummer 1 saus is en stokboord en salade de meest gekozen side dish is. Dus of je nu in Alkmaar, Utrecht, Zwolle, Enschede, Breda of Leiden een BBQ workshop zoekt...we helpen je graag op weg bij het vinden van een smaakvolle optie.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt