BBQ workshop door heel Nederland

In o.a. Den Haag, Amsterdam, Nijmegen, Rotterdam, Haarlem, Eindhoven, Tilburg, Utrecht en andere steden.

BBQ workshop

De BBQ workshop, waar culinair en stoer elkaar ontmoeten. Ken je dat gevoel van een mooie zomerse dag waarbij je enorme zin krijgt in een BBQ maaltijd. Je gooit de BBQ aan en bereid al het vlees voor zodat alleen de bereiding nog nodig is. Wat zal dat gaan smaken! Maar hoe bak je nu precies het perfecte biefstukje, die goddelijke hamburger of een heerlijke kip spies? Hier komt de BBQ workshop goed van pas. Tijdens een leuke activiteit onder leiding van een professional leer je namelijk alle fijne kneepjes van het BBQ vak. Het is immers niet voor niets dat BBQen zo aan populariteit heeft gewonnen de laatste jaren. De perfecte voorbereiding van de gerechten, het bakken van de gerechten onder de meest perfecte omstandigheden en natuurlijk het genieten wanneer alles klaar is. Leer nu met je collega’s, vrienden, familie of andere bekenden alle geheimen van het BBQen tijdens deze smaakvolle en ook gezellige BBQ workshop. Bekijk onderstaand de verschillende opties en vraag vrijblijvend meer informatie aan. Eet smakelijk!

BBQ workshop
incl. BTW vanaf
€85 p.p.

BBQ workshop

In een kwalitatief hoogwaardige BBQ workshop ga jij jezelf opwerken tot grillmaster! De beste houtskool, mooiste gerechten en uiteraard de beste barbecues staan tot je beschikking. Op deze manier krijg je de fijne kneepjes van het vak mee waardoor je straks je eigen gasten kunt verrassen met heerlijke gerechten. Grote stukken vlees, vis, hoge kwaliteit en het leren van de meest belangrijke technieken staan centraal. Deze verschillende grill-technieken zullen je versteld doen staan. Tijdens deze workshop leer je werken met vlees, vis en bijgerechten uit de regio. We weten zeker dat jullie nog lang zullen genieten en napraten over deze bijzondere workshop. Wil je meer weten over de BBQ workshop bij jou in de buurt? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Grillmaster battle BBQ workshop
incl. BTW vanaf
€85 p.p.

Grillmaster battle BBQ workshop

Op elke warme en zwoele zomeravond sta jij meestal achter de BBQ wanneer je vrienden en familie genieten van je grill kunsten. Wie is er immers niet gek op een lekker stukje vlees of vis van de BBQ? Heb jij nog meer collega's of vrienden die dezelfde passie hebben? Bundel dan je krachten en ga de strijd met elkaar aan in een grillmastepr battle. In een aantal groepjes gaan jullie samen bepalen wie de koning van de BBQ is. Met de diverse beschikbare ingrediënten en een leuke opdracht gaan jullie aan de slag. Lijkt dit je een geweldige activiteit? Vraag dan geheel vrijblijvend onderstaand meer informatie aan. Je ontvangt uitgebreid meer informatie over de grillmaster battle opties bij jou in de buurt. Eet smakelijk!

Alternatief voor BBQ workshop: de reguliere kookworkshop
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Alternatief voor BBQ workshop: de reguliere kookworkshop

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in o.a. Utrecht, Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Tilburg, Eindhoven, Zwolle, Haarlem, Nijmegen, Arnhem en andere steden in Nederland. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €40 en €55 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur).  Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Alternatief voor BBQ workshop: de tapasworkshop
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Alternatief voor BBQ workshop: de tapasworkshop

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken door heel Nederland (van Venlo tot Haarlem, van Leiden tot Apeldoorn). Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €35 en €49,95 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de thema's en mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in de stad van jouw voorkeur.

Alternatief voor BBQ workshop: koken op open vuur in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€104 p.p.

Alternatief voor BBQ workshop: koken op open vuur in Amsterdam

Roken, koken, smoken en fikkie stoken! Ontdek samen met een heuse foodwriter en auteur een middag of avond lang de geheimen van het bereiden van eten bereiden op een open vuur in deze actieve en gezellig workshop. Na een wedstrijd fikkie stoken gaan de deelnemers in groepjes en onder het genot van een drankje aan de slag met onder andere het roken van vis, het bereiden van een pittige chili in een dutch oven, het maken van een asado van kip of het 'caveman' grillen van groenten. Met meer dan twintig verschillende bereidingen - vlees, vis én vegetarisch- is er voor elk wat wils. Zelfs het dessert komt van het vuur. Na afloop eten de deelnemers de verschillende bereidingen met elkaar op. De workshop wordt gegeven op een sfeervolle cateringboerderij aan de rand van Amsterdam. Desgewenst kan dit evenement gecombineerd worden met een vergadering op dezelfde locatie. Er is ruime gratis parkeergelegenheid. Wil je meer weten over deze vurige kookworkshop in Amsterdam,vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

BBQ workshop leuke feiten en weetjes

Het is weer zomer en het zonnetje schijnt. En terwijl je door de wijk fietst komt de heerlijke BBQ geur je tegemoet. Het water loopt je direct in de mond. Wanneer jij een BBQ workshop hebt gevolgd zul je een extra dimensie geven aan dit smakelijke avontuur. Wist je dat er veel onderzoeken zijn gedaan naar het BBQ gedrag van Nederlanders? De diverse onderzoeken kwamen tot de conclusie dat we het liefste BBQen bij 23 graden. 2 van de 3 mensen kiezen alleen voor de BBQ bij goed weer. Een zonnetje zal zeker sfeerverhogend zijn. In de zomer is kiezen voor de BBQ logischerwijs een stuk makkelijker. Lekker buiten genieten van de maaltijd. Wanneer je kijkt naar de reden waarom mensen het liefst voor deze vorm van bereiden kiezen is het vaak een buurtfeest, gezellige verjaardag of wanneer er een EK of WK gespeeld wordt. Je zult je vast wel herkennen in de meest favoriete situatie. Of je nu zelf gaat BBQen of je kiest voor een BBQ workshop, we wensen je enorm veel plezier toe.

Klik direct door naar het BBQ workshop aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                BBQ workshop Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     BBQ workshop Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              BBQ workshop Haarlem                                                  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     BBQ workshop Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       BBQ workshop Den Haag
Regio Scheveningen:                                                           BBQ workshop Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    BBQ workshop Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     BBQ workshop Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          BBQ workshop Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           BBQ workshop Gouda

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 BBQ workshop Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  BBQ workshop Amersfoort

BBQ workshop Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  BBQ workshop Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    BBQ workshop Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   BBQ workshop Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         BBQ workshop Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                   BBQ workshop Almere
Regio Lelystad:                                                                  BBQ workshop Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                   BBQ workshop Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    BBQ workshop Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           BBQ workshop Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                         BBQ workshop Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                BBQ workshop Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              BBQ workshop Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     BBQ workshop Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 BBQ workshop Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 BBQ workshop Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      BBQ workshop Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        BBQ workshop Friesland

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

BBQ WORKSHOP DOOR HEEL NEDERLAND

Wil jij een BBQ workshop volgen bij jou in de buurt? In elke stad zijn er diverse mogelijkheden voor een geslaagde workshop. Kies voor de prachtige stranden in de buurt van Den Haag, laat het pure van Rotterdam meenemen in je workshop, sfeervolle Amsterdam, bourgondisch Brabant inclusief Eindhoven en Den Bosch of 1 van de verschillende andere steden. Van Noord-Holland tot Maastricht in Limburg en van Zeeland tot het mooie Friesland. Een BBQ workshop zal een extra boost zijn aan je kennis en kunde. Ook in al deze steden zullen de specialisten je meenemen in het avontuur zodat jij volgende keer de show zult stelen. Wist je dat meer dan 90% gaat voor vlees op de BBQ, knoflooksaus nog steeds nummer 1 saus is en stokboord en salade de meest gekozen side dish is. Dus of je nu in Alkmaar, Utrecht, Zwolle, Enschede, Breda of Leiden een BBQ workshop zoekt...we helpen je graag op weg bij het vinden van een smaakvolle optie.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt