Bedrijfsfilms laten maken

door echte filmprofessionals op diverse prijsniveaus

bedrijfsfilm1.jpg

Bedrijfsfilms laten maken? Laat je helpen door onze bedrijfsfilm expert!

Maak geen onnodige fouten. Laat je gratis en vrijblijvend adviseren door onze bedrijfsfilm expert bij het maken van een bedrijfsfilm, animatie etc. U bent op zoek naar een vernieuwende manier om uw bedrijf te profileren? Een bedrijfsfilm laten maken om uw boodschap te communiceren binnen het bedrijf of juist daarbuiten? Wat uw motivatie ook is, één ding is duidelijk; Een beeld zegt meer dan 1000 woorden! En dat vooral in de steeds veranderende wereld waarin video een steeds prominentere rol krijgt. Maar hoe beoordeelt u nu kwaliteit? En wat is de meest slimme keuze van alle beschikbare mogelijkheden? Laat onze bedrijfsfilm expert u helpen bij het vinden van de geschikte oplossing. Via onderstaande Whatsapp button kunt u geheel vrijblijvend een bericht sturen naar onze bedrijfsfilm hulp

Onemotion Whatsapp

Promotievideo met je bedrijf in de hoofdrol

Promotievideo met je bedrijf in de hoofdrol

vanaf €500,- tot €15.000,-

Wil je potentiële klanten aansporen om te kiezen voor je bedrijf? De kernwaarden terug laten komen zodat direct duidelijk is waar een klant voor kiest? Zet via deze optie een krachtige bedrijfsfilm weg van 2 tot 5 minuten. Een perfecte impressie van alles waar je bedrijf voor staat op een unieke manier in kaart gebracht. Neem de klant mee op een reis waarin diensten, werkzaamheden en de unieke kenmerken naar voren komen. Je bedrijf is natuurlijk op eigen wijze uniek. Het liefste met eigen personeel? Geen enkel probleem. Laat jezelf inspireren door de verschillende mogelijkheden. Vraag direct. via onderstaande optie meer informatie aan.

Instructiefilm, help je klanten zo goed mogelijk op weg

Instructiefilm, help je klanten zo goed mogelijk op weg

vanaf €750,- tot €20.000,-

Wil jij graag je klanten zo goed mogelijk helpen? Je product toelichten op weg naar een sale? Klantcontact reduceren of gewoon op een bijzondere manier klanttevredenheid verhogen? Door middel van een introductiefilm draag je hier direct aan bij. In een korte film neem je de kijker mee in een uitleg over je product. Vanuit service oogpunt of om duidelijk te maken hoe je product in elkaar zit. Heb jij al een idee wat je zichtbaar wilt maken? Of wil je juist op weg geholpen worden? Vraag snel meer informatie aan en laat je inspireren. Onze zeer ervaren en gespecialiseerde experts helpen je graag op weg naar een perfect eindproduct.

Prikkel de zintuigen van je doelgroep met een teaser

Prikkel de zintuigen van je doelgroep met een teaser

vanaf €500,- tot €10.000,-

Wil je binnenkort een nieuw product lanceren, staat er een fantastisch feest op het programma of heb je de release van iets anders? Laat een teaser maken om je potentiële doelgroep optimaal te prikkelen. Een teaser licht een tipje van de sluier op en prikkelt alle zintuigen van de kijker. Wat gaat er komen? Is de prikkel voldoende om bijvoorbeeld een mailadres voor de definitieve release achter te laten? Of misschien heb je wel een ander doel? Onze zeer ervaren specialisten helpen je graag bij het eventueel uitdenken en opzetten van een gepaste teaser. Ben jij er al uit hoe je optimaal gaat prikkelen? Vraag snel meer informatie aan!

Evenementen videoregistratie: een onvergetelijke herinnering

Evenementen videoregistratie: een onvergetelijke herinnering

vanaf €350,- tot €12.500,-

Heb je binnenkort een beurs, congres of ander evenement? Wil je graag dat de meest bijzondere momenten zullen worden vastgelegd? Kies dan voor een evenementen videoregistratie. Een team met specialisten lopen onopvallend rond om zo de meest bijzondere shots te filmen. Vanuit daar komt er een montage met een prachtige eindfilm. Gebruik deze film in de promotie voor een eventuele volgende editie, in je online uitingen of om nog even na te genieten. Vraag onderstaand meer informatie aan en laat je inspireren door de mogelijkheden. Onze experts komen graag met je in contact om te kijken naar de mogelijkheden!

Presenteer je verhaal met een passende voice-over

Presenteer je verhaal met een passende voice-over

Op zoek naar een goede voice-over voor je video? Wil je graag je product, dienst of bedrijf op een bijzondere manier verfilmen? En wil je daarbij dat iemand met een passende stem toelichting geeft  over datgene wat zichtbaar is? Een voice-over kan hierbij helpen! Wanneer je inzoomt op de verschillende voice-overs kun je alle kanten op. Mannen stem, vrouwen stem, een ervaren klinkende stem of juist een jonge stem. Laat je inspireren door de mogelijkheden en geef duidelijk aan waar je naar op zoek bent. Voor elke video is er een passende optie beschikbaar die je verhaal op een zo optimaal mogelijke manier kan vertellen. We helpen je graag op weg bij de zoektocht.

Presenteer je product of dienst met een uitleganimatie

Presenteer je product of dienst met een uitleganimatie

vanaf €1200,- tot €15.000,-

Heb je een product en/of dienst die je duidelijk wilt presenteren voor je doelgroep? De kijker zo goed mogelijk meenemen of juist en werking van iets uitleggen? Met een animatie kun je alle kanten op. Van een animatie om je product te presenteren (inclusief de totale werking) tot een uitleg waarbij je de nadruk legt op waarom dit product de perfecte oplossing is. Vertel een kort bondig verhaal wanneer je als doel hebt een sale te maken. Wil je klantcontact verbeteren kies dan voor een uitgebreide uitleg animatie. In beide gevallen helpen onze zeer ervaren specialisten je graag bij het uitdenken en de uitvoering. Vraag snel meer informatie aan en laat je inspireren.

Je product of dienst in een online video of commercial

Je product of dienst in een online video of commercial

vanaf €500,- tot €15.000,-

Wil je graag een online video en/of commercial hebben voor je organisatie? We helpen je graag op weg bij het vinden van een geschikte optie. Een bedrijfsfilm is vaak een sterke boodschap van 20 tot 60 seconden. Het kan nog krachtiger worden gemaakt door middel van een voice-over of animaties (bijvoorbeeld tekst). Een professionele online video of commercial kan je product verkopen of je bedrijf op een originele manier presenteren. Laat je inspireren door de mogelijkheden van de zeer ervaren professionals. Na je meer informatie verzoek vragen we ze je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. We wensen je veel inspiratie toe.

Documentaire of bedrijfsprofiel van je bedrijf

Documentaire of bedrijfsprofiel van je bedrijf

vanaf €1200,- tot €20.000,-

Elk bedrijf heeft zijn of haar eigen verhaal! Een bijzondere oprichting, familiebedrijf of misschien wel een ander uniek verhaal. De geschiedenis van een bedrijf kan een bepaald gevoel overdragen aan de kijker. Ben jij op zoek naar een bedrijfsfilm als korte documentaire over het verleden, het heden of de toekomst? Laat je dan inspireren door de verschillende mogelijkheden. Een team van specialisten helpt je graag bij het realiseren van een zo perfect mogelijk verhaal. Laat je bijzondere geschiedenis zien, vertel alles over je familiebedrijf of maak een video voor je personeel over de afgelopen decennia. Vraag snel meer informatie aan.

Klant testimonials: de stem van je klant centraal

Klant testimonials: de stem van je klant centraal

vanaf €750,- tot €10.000,-

Een video kan je op allerlei verschillende manieren helpen bij het in een goed daglicht zetten van je bedrijf. Maar wie kan nog beter over je bedrijf, product of dienst vertellen dan een klant? Een klant testimonial is daarbij erg waardevol. Deze kun je vervolgens ook weer op verschillende manieren inzetten. Intern richting eigen personeel om te blijven verbeteren of misschien wel in je online uitingen. Een klant kan oprecht zijn of haar ervaring delen die je weer kunt gebruiken. Ook een commercial met hierin ervaringen is uiteraard mogelijk. Laat je inspireren door de mogelijkheden en vraag onderstaand meer informatie aan. Onze specialisten helpen je graag!

Drone opname, je bedrijf vanuit de lucht

Drone opname, je bedrijf vanuit de lucht

vanaf €500,- tot €10.000,-

Wil je graag een bijzondere video gebruiken voor je promotie? Een event, productvideo of bijvoorbeeld locatie die je onder de aandacht wil brengen? Kies dan voor een drone opname. Ook bij het filmen met een drone komt er een uniek script kijken. Breng je locatie op een unieke manier in beeld, cirkel rondom je mensen/producten of vlieg door een loods om de grootsheid van de mogelijkheden te laten zien. Drone opnames kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet en vergen naast goede vliegkunsten (inclusief vliegbewijs) de juiste inzichten. Vraag snel informatie aan en laat je inspireren door de mogelijkheden!

De boodschap, een cruciaal onderdeel!

Heeft u al nagedacht over een mogelijke boodschap van uw nieuw te maken video? Zijn de hoofdrolspelers al bekend? De locatie al in gedachten? Of dit wel of niet het geval is in beide gevallen helpen de specialisten bij het opstellen van een perfect plan op weg naar een nog mooier eindresultaat. Het proces en de manier van uitvoeren kan alleen maar goed bijdragen aan het eindresultaat. We hopen dat u met een tevreden blik naar het eindproduct gaat kijken. Zoals u wellicht zelf ook zult weten is een boodschap van cruciaal belang in elke marketing uiting. Wat is het verhaal achter uw bedrijf? Wie is de doelgroep die deze boodschap moet gaan bereiken en welke behoefte hebben ze? Het maken van een video is veel meer dan de opname alleen. Ook is de partij die u gaat helpen bij het maken van de bedrijfsfilm van groot belang. Is er die persoonlijke klik? Is het portfolio tot nu toe overtuigend genoeg. Maak ook hierin een goede afweging zodat dit alleen maar kan bijdragen aan het uiteindelijke resultaat. Welke personen moeten uw bedrijven vertegenwoordigen? In welke setting wilt u het bedrijf presenteren? Na het opstellen van deze belangrijke onderdelen zijn er nog wat stappen richting het eindresultaat. Maar we weten zeker dat de boodschap in combinatie met de juiste kwaliteit van filmen een gouden combinatie is. En gebruik dan nog even de kleine details en bijzonderheden om de film nog meer te geven. Een drone-shot zit immers steeds vaker in verschillende video’s. We hopen dat onze diverse mogelijkheden zullen bijdragen aan het gewenste resultaat en ervoor zorgt dat u de doelgroep op de meest optimale manier zult bereiken. We wensen u bij voorbaat veel succes toe!

Lokale bedrijfsfilms

Bedrijfsfilms laten maken Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsfilm maken Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsfilm maken Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsfilm maken Haarlem  

Bedrijfsfilms laten maken Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsfilm maken Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsfilm maken Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsfilm maken Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsfilm maken Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsfilm maken Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsfilm maken Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                           Bedrijfsfilm maken Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsfilm maken Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                         Bedrijfsfilm maken Amersfoort  

Bedrijfsfilm laten maken Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsfilm maken Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsfilm maken Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsfilm maken Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsfilm maken Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsfilm maken Almere  

Bedrijfsfilm laten maken Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsfilm maken Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Roermond, Venray:                              Bedrijfsfilm maken Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsfilm maken Groningen  

Bedrijfsfilm laten maken Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsfilm maken Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                     Bedrijfsfilm maken Enschede

Bedrijfsfilm laten maken Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsfilm maken Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsfilm maken Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsfilm maken Apeldoorn

Regio Zeeland
Regio Goes, Middelburg, Vlissingen, Terneuzen:                  Bedrijfsfilm maken Zeeland

 

WAAROM ONEMOTION

  • geen tussenpersonen

   alle aanbieders op deze site zijn
   rechtstreekse personen.
   Je komt dus niet in contact met
   tussenpersonen.
  • schakel direct met

   onze specialisten

   je boekt direct bij de aanbieder zelf.
   Niet bij tussenpartijen dus snel
   en makkelijk.
  • kwalitatief aanbod

   uit de markt

   we doen ons uiterste best voor een
   kwalitatief aanbod uit de markt.

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

DE KRACHT VAN VIDEO

Wist u dat in 1995 de allereerste video viraal ging? Dat RealPlayer de eerste streaming video dienst was? En dat pas na 2004 diensten als Vimeo en Youtube live gingen? Moeilijk te bevatten in de huidige tijd waarin deze diensten een zo prominente rol hebben. In 2009 waren dan ook de eerste biljoen views per dag behaald op Youtube. De huidige cijfers die rond circuleren geven aan dat dagelijks alleen al op Facebook meer dan 100 miljoen uren aan videos bekeken worden. Absurde aantallen. Video is een "onderdeel" van ons huidige bestaan geworden en zal in de volgende generaties alleen maar toenemen. Ook de rol van direct contact met dierbare gaat steeds meer met video. Iedereen is weleens in aanraking gekomen met Snapchat, Facebook Live, Instagram of FaceTime. Allemaal diensten en mogelijkheden die ook gebruik maken van Video. U ziet wel dat video niet meer weg te denken is uit onze dagelijkse gang van zaken. Dat het daardoor ook onderdeel is van de (online) marketing is voor ons dan ook een logisch gevolg!

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt