Bedrijfsfilms laten maken

door echte filmprofessionals op diverse prijsniveaus

Bedrijfsfilms laten maken door filmprofessionals

U bent op zoek naar een vernieuwende manier om uw bedrijf te profileren? Een bedrijfsfilm laten maken om iets te communiceren binnen het bedrijf of juist daarbuiten? De spotlight richten op een nieuw of bestaand product? Wat uw motivatie ook is, één ding is duidelijk; Een beeld zegt meer dan 1000 woorden! En dat vooral in de steeds veranderende wereld waarin video een steeds prominentere rol krijgt. Het is mogelijk om een bedrijfsfilms te laten maken op elk prijsniveau en uiteraard passend bij de wensen die u heeft. Laat ons u helpen bij het vinden van de geschikte oplossing. Onderstaand hebben we diverse mogelijkheden in de budgetcategorie die aansluit bij wensen. Heeft u al nagedacht over een mogelijke boodschap van uw nieuw te maken video? Zijn de hoofdrolspelers al bekend? De locatie al in gedachten? Of dit wel of niet het geval is in beide gevallen helpen de specialisten bij het opstellen van een perfect plan op weg naar een nog mooier eindresultaat. Het proces en de manier van uitvoeren kan alleen maar goed bijdragen aan het eindresultaat. We hopen dat u met een tevreden blik naar het eindproduct gaat kijken.

Budget bedrijfsfilms laten maken €500 tot €1200

Budget bedrijfsfilms laten maken €500 tot €1200

Ben je op zoek naar een professioneel filmbedrijf voor het bedenken en produceren van een pakkende bedrijfsfilm of wervende commercial voor je bedrijf, stichting of andere organisatie? En heb je voor deze productie slechts een bescheiden budget ter beschikking (tussen de €500 en €1200)? Dan kan het een flinke uitdaging zijn om een filmbedrijf te vinden die het maximale kan halen uit dit bescheiden budget. Daarom willen we je graag op weg helpen. Via het netwerk van Vakidioten.nl brengen we je in contact met een bedrijfsfilm oplossing die helemaal aansluit bij je wensen- en eisenpakket. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Bekijk hieronder een korte impressie

Bedrijfsfilms laten maken €1200 tot €3000

Bedrijfsfilms laten maken €1200 tot €3000

Met een wat hoger budget is er natuurlijk meer mogelijk m.b.t. de productie van je bedrijfsfilm of commercial (denk daarbij aan tijd, maar ook aan equipment etc.). Voor deze budget categorie werken we samen met partijen die hun sporen reeds zonder enige twijfel hebben verdiend in de filmwereld en via het netwerk van Vakidioten.nl. Van concept tot script, van voorbereiding tot daadwerkelijke productie. Alles moet natuurlijk kloppen om te komen tot een resultaat waar iedereen trots op is. Wil je meer weten over de mogelijkheden van het laten produceren van een bedrijfsfilm of commercial in deze categorie? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Bedrijfsfilms laten maken €3000 tot €12000

Bedrijfsfilms laten maken €3000 tot €12000

Heb je een nog ruimer budget ter beschikking voor de productie van je bedrijfsfilm? Dan worden de mogelijkheden uiteraard nog ruimer. Hierbij kun je denken aan animaties, het inzetten van acteurs, het inzetten van bijzondere filmtechnieken, -attributen en -middelen. Ook deze filmproducten zijn bekenden uit het netwerk van Vakidioten.nl. Met verschillende toonaangevende filmprojecten hebben deze film professionals aangetoond dat ze over de juiste kwaliteiten beschikken om te komen tot een grootschalige filmproductie. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Bedrijfsfilms laten maken van €12000 tot €50.000

Bedrijfsfilms laten maken van €12000 tot €50.000

Weer een stapje verder, komen we terecht in een categorie waarvoor geldt dat er in principe geen begrenzing is van het budget. Alles is mogelijk; qua technieken, acteurs, inzet van animatie en andere aspecten die komen kijken het maken van een professionele bedrijfsfilm of commercial. Laat je verrassen door de originele insteek en de ongekend hoge filmische kwaliteit van deze absolute filmprofessionals. Van concept tot script, van voorbereiding tot daadwerkelijke productie. Alles moet natuurlijk kloppen om te komen tot een resultaat waar iedereen trots op is. Wil je meer weten over de mogelijkheden van het laten produceren van een bedrijfsfilm of commercial in deze categorie? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

De boodschap, een cruciaal onderdeel!

Zoals u wellicht zelf ook zult weten is een boodschap van cruciaal belang in elke marketing uiting. Wat is het verhaal achter uw bedrijf? Wie is de doelgroep die deze boodschap moet gaan bereiken en welke behoefte hebben ze? Het maken van een video is veel meer dan de opname alleen. Ook is de partij die u gaat helpen bij het maken van de bedrijfsfilm van groot belang. Is er die persoonlijke klik? Is het portfolio tot nu toe overtuigend genoeg. Maak ook hierin een goede afweging zodat dit alleen maar kan bijdragen aan het uiteindelijke resultaat. Welke personen moeten uw bedrijven vertegenwoordigen? In welke setting wilt u het bedrijf presenteren? Na het opstellen van deze belangrijke onderdelen zijn er nog wat stappen richting het eindresultaat. Maar we weten zeker dat de boodschap in combinatie met de juiste kwaliteit van filmen een gouden combinatie is. En gebruik dan nog even de kleine details en bijzonderheden om de film nog meer te geven. Een drone-shot zit immers steeds vaker in verschillende video’s. We hopen dat onze diverse mogelijkheden zullen bijdragen aan het gewenste resultaat en ervoor zorgt dat u de doelgroep op de meest optimale manier zult bereiken. We wensen u bij voorbaat veel succes toe!

Lokale bedrijfsfilms

Bedrijfsfilms laten maken Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsfilm maken Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsfilm maken Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsfilm maken Haarlem  

Bedrijfsfilms laten maken Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Bedrijfsfilm maken Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsfilm maken Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsfilm maken Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsfilm maken Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsfilm maken Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsfilm maken Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                           Bedrijfsfilm maken Scheveningen

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsfilm maken Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                         Bedrijfsfilm maken Amersfoort  

Bedrijfsfilm laten maken Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsfilm maken Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsfilm maken Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsfilm maken Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsfilm maken Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsfilm maken Almere  

Bedrijfsfilm laten maken Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsfilm maken Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Roermond, Venray:                              Bedrijfsfilm maken Venlo

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsfilm maken Groningen  

Bedrijfsfilm laten maken Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsfilm maken Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                     Bedrijfsfilm maken Enschede

Bedrijfsfilm laten maken Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsfilm maken Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsfilm maken Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsfilm maken Apeldoorn

Regio Zeeland
Regio Goes, Middelburg, Vlissingen, Terneuzen:                  Bedrijfsfilm maken Zeeland

 

WAAROM ONEMOTION?
Voordelen Onemtion

DE KRACHT VAN VIDEO

Wist u dat in 1995 de allereerste video viraal ging? Dat RealPlayer de eerste streaming video dienst was? En dat pas na 2004 diensten als Vimeo en Youtube live gingen? Moeilijk te bevatten in de huidige tijd waarin deze diensten een zo prominente rol hebben. In 2009 waren dan ook de eerste biljoen views per dag behaald op Youtube. De huidige cijfers die rond circuleren geven aan dat dagelijks alleen al op Facebook meer dan 100 miljoen uren aan videos bekeken worden. Absurde aantallen. Video is een "onderdeel" van ons huidige bestaan geworden en zal in de volgende generaties alleen maar toenemen. Ook de rol van direct contact met dierbare gaat steeds meer met video. Iedereen is weleens in aanraking gekomen met Snapchat, Facebook Live, Instagram of FaceTime. Allemaal diensten en mogelijkheden die ook gebruik maken van Video. U ziet wel dat video niet meer weg te denken is uit onze dagelijkse gang van zaken. Dat het daardoor ook onderdeel is van de (online) marketing is voor ons dan ook een logisch gevolg!

 

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt