Bedrijfsuitje Amsterdam

Ook voor de regio Aalsmeer, Zaanstad, Huizen en Amstelveen

Bedrijfsuitjes, teambuilding en bedrijfsfeesten overzicht Amsterdam

Heb je binnenkort een zakelijke bijeenkomst? Wil je het personeel eens een bijzondere dag geven? Investeren in dit soort activiteiten kan hopelijk alleen maar positieve effecten geven. En wat kun je dan beter doen dan een gezellig, inspirerend bedrijfsuitje Amsterdam te organiseren? Onemotion heeft een uitgebreid netwerk van partners en organisatoren die samen een aantrekkelijk en divers aanbod afdelingsuitjes en personeelsfeesten hebben samengesteld, van dinerspel tot moorddiner of City Games (kijk voor heel Noord-Holland op personeelsuitje Noord-Holland). Veel bedrijven uit de omgeving Amsterdam hebben al een bedrijfsuitje via ons georganiseerd. Maar uiteraard hopen we binnenkort jouw bedrijf te kunnen verwelkomen. Kijk hieronder voor het totaaloverzicht. We wensen jullie bij voorbaat al veel plezier toe met jullie activiteit in Amsterdam.

Vrijgezellenfeest AlkmaarPersoneelsfeest

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Amsterdam
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Amsterdam

Dit bedrijfsuitje in Amsterdam heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje in Amsterdam vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Help, de directeur is ontvoerd Amsterdam
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Amsterdam

Een paar collega’s krijgen een rare videoboodschap dat de directeur ontvoerd is. Ohnee, moord, brand, aardbeving! Er moet iets gebeuren, maar wat? Dat is aan jullie om dat uit te vinden. Jullie hebben een missie, namelijk het terugbrengen van de directeur, het liefst nog levend. Hoe gaan jullie dit avontuur aan? Wie neemt de leiding en wie bewaakt de orde? Wat wordt de tactiek tijdens dit personeelsuitje of groepsuitje? Dit zijn vragen die gesteld kunnen worden bij het bedrijfsuitje Help, de directeur is ontvoerd. Dit bedrijfsuitje sluit je af met een heerlijk driegangendiner in de nabije omgeving. Meer weten over dit avontuurlijke bedrijfsuitje in Amsterdam, Huizen, Aalsmeer, Zaanstad of Amstelveen? Vraag hieronder meer informatie aan (vrijblijvend). Alvast heel veel succes gewenst! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Amsterdam

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Amsterdam of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Amsterdam
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Amsterdam

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Amsterdam combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Pub Games personeelsuitje Amsterdam
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Pub Games personeelsuitje Amsterdam

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Amsterdam, Huizen, Zaanstad of Amstelveen beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Amsterdam, Huizen, Zaanstad of Amstelveen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Amsterdam

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Amsterdam komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Origineelste feestlocaties van Amsterdam (arrangementen vanaf €60 p.p.)
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Origineelste feestlocaties van Amsterdam (arrangementen vanaf €60 p.p.)

Soms ben je niet alleen op zoek naar een locatie in Amsterdam of omgeving, maar meer nog naar een beleving. Elke feestlocatie binnen deze categorie heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Dus ben je behalve een goede prijs/kwaliteit verhouding ook op zoek naar pure inspiratie voor een bedrijfsfeest, unieke bedrijfsborrel, feestelijke bedrijfspresentatie of ander zakelijk evenement, dan helpen we je hier graag verder. Bedraagt het budget (zaalhuur, drankjes, aankleding en eten/hapjes) van dit evenement minimaal €60 p.p.? Laat je dan helpen door onze gratis service. De 2 meest geschikte en tevens nog op de aangewezen datum beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk zullen door ons worden benaderd, met de vraag om je van alle informatie te voorzien. 

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Amsterdam
vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Amsterdam

Ben jij benieuwd naar een andere kant van je collega’s? Probeer dan het bedrijfsuitje Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub in Amsterdam eens. Altijd al een horror film willen maken met je collega’s? Dit is je kans om te shinen als zombie. Meer interesse in een leuke commercial? Hoe goed kun je met collega’s een eigen product promoten? Wie krijgt de hoofdrol? Of ga je toch liever voor een grappige lipdub? Kies een speciaal liedje die kenmerkend is voor het bedrijf en trek je stoute schoenen en blingbling kleren aan voor de perfecte lipdub! Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jullie bedrijfsuitje, kijk dan hieronder voor meer vrijblijvende informatie.

Bedrijfsuitjes bonbons maken Amsterdam
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Bedrijfsuitjes bonbons maken Amsterdam

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je personeelsuitje in Amsterdam? Kies dan voor een workshop bonbons maken. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit afdelingsuitje bonbons maken mogelijkheden in Amsterdam. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Quad rally bedrijfsuitje Amsterdam
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Quad rally bedrijfsuitje Amsterdam

Oerend hard snellen jij en je collega´s over het parcours, terwijl je hart mee klopt op het ritme van motor van je eigen quad. Wind, modder, niets houdt jullie tegen. Tijdens deze quad rally in Amsterdam, komen er vast en zeker oerkrachten vrij. Wil je meer weten over deze leuke Quad rally als invulling van je bedrijfsuitje in Amsterdam? Vraag dan hieronder meer informatie aan. We wensen je bij voorbaat veel adrenaline toe.

GPS bedrijfsuitje Amsterdam, Aalsmeer, Zaanstad, Huizen (inc. 3-gangen diner)
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

GPS bedrijfsuitje Amsterdam, Aalsmeer, Zaanstad, Huizen (inc. 3-gangen diner)

Gewapend met een GPS-systeem ga je in groepsverband op pad langs diverse highlights van je stad. Tijdens deze puzzle tocht leer je Amsterdam, Amstelveen, Huizen, Zaanstad of Aalsmeer kennen op een geheel nieuwe manier. Deze gps tocht is inclusief koffie/thee met gebak, drankje en driegangen keuzediner. Dit bedrijfsuitje vormt de ideale combinatie tussen actief bezig zijn en culinair genieten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit gps personeelsuitje Amsterdam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Teambuilding activiteit met vergadering in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Teambuilding activiteit met vergadering in Amsterdam

Alles draait om het vinden van de juiste balans. En dat geldt natuurlijk ook voor vergaderen. Inspanning vs ontspanning; geestelijk vs lichamelijk; een outdoor activiteit kan zorgen voor baanbrekende nieuwe ideeën, een (nog) betere sfeer tussen de deelnemers onderling en een onverwacht positieve output. Bij dit combinatiearrangement beschikt men over een vergaderlocatie in Amsterdam van waaruit men outdoor activiteiten kan ondernemen. Wil je meer weten over dit arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Powerboat groepsuitje Ijmuiden
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Powerboat bedrijfsuitje Ijmuiden

Brullende motoren en wind, veel wind. Na één tochtje in de RIB powerboat ben je zeker weten alle stress kwijt geraakt. Wat overblijft is een voldaan gevoel na afloop van een stevige dosis adrenaline. Dit teamuitje op hoge snelheid is mogelijk op diverse locaties aan het water in de omgeving van Amsterdam of erbuiten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bedrijfsuitje powerboat varen in Noord-Holland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator. 

Kookworkshop Amsterdam
vanaf
€43 p.p.

Kookworkshop bedrijfsuitje Amsterdam

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Amsterdam. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Amsterdam.

Cocktail workshop Amsterdam
vanaf
€32,50 p.p.

Cocktail workshop bedrijfsuitje Amsterdam

Ben je ook zo dol op cocktails? Probeer je zelf altijd te experimenteren met nieuwe combinaties? Dan is deze cocktail workshop in Amsterdam en omgeving (Zaanstad, Huizen etc.) een absolute aanrader. Leer meer over de professionele kneepjes van het vak. En straks ben jij de cocktail specialist binnen jouw vriendenkring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail bedrijfsuitje Amsterdam mogelijkheden.

Percussie workshop Amsterdam
vanaf
€15 p.p.

Percussie workshop teambuilding Amsterdam

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Amsterdam, Huizen, Zaanstad, Huizen, Aalsmeer of Amstelveen? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Amsterdam of omgeving, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Themafeesten Amsterdam
incl. BTW vanaf
€39,50 p.p.

De leukste themafeesten van Amsterdam

Ben je op zoek naar een invulling van uw personeelsfeest in Amsterdam of omgeving? Dan is een themafeest misschien wel een goede optie. Er zijn diverse thema's mogelijk: van Amsterdamse avond tot Maffia Avond, van Club Night tot Apres-Ski themafeest, van 70's en 80's party tot Las Vegas Casino themafeest. Het is al mogelijk om een themafeest te organiseren in Amsterdam vanaf €39,50 p.p. inc. BTW (optioneel diner voor €13,50 p.p. inc. BTW en drankarrangement). Wil je meer weten over deze leuke themafeesten? Vraag dan direct meer informatie aan. 

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Amsterdam
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Amsterdam

De pubquiz is inmiddels allang geen hype meer. Dit megapopulaire fenomeen trekt volle zalen door heel Nederland. Het is nu natuurlijk ook mogelijk om een pubquiz te organiseren met je collega's en wel eentje waar het diner bij is inbegrepen. Van kennisronde tot lekker meezingen, van muziekronde tot entertainmentronde, is jouw groep beter dan de rest? Nou, laat het dan maar eens zien, tijdens deze onvergetelijke pubquiz battle als invulling van je bedrijfsuitje in Amsterdam, Huizen of Zaandam. Wil je meer weten over dit pubquiz dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje zeilen Amsterdam
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bedrijfsuitje zeilen Amsterdam (omgeving)

De wind door je haren en waterdruppels in je gezicht. Vrijheid en inspiratie gaan hand in hand tijdens een van deze bedrijfsuitje zeilen in de omgeving van AmsterdamZeilen met een historische zeetjalk uit 1892. Samen de zeilen hijsen, overstag gaan en heerlijk genieten van de elementen water, wind en rust. Buiten op het dek en luikenkap of binnen, in het ruim, waar vroeger de vracht lag. Ouderwets gevoel, met hedendaagse luxe. Na het zeilen ankeren om te genieten van een uitgebreide bbq (optioneel). Vanuit Amsterdam of Monnickendam het IJsselmeer op. Wil je meer weten over het bedrijfsuitje zeilen in Amsterdam en omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend informatie aan. 

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Amsterdam
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Amsterdam

Elke dag luister je muziek op de radio. In de auto, op de fiets, of zelfs onder de douche. Je beschikt dus stiekem over heel wat muziekkennis. Hoog tijd om de strijd van te gaan met je collega tijdens dit popquiz dinerspel bedrijfsuitje in Amsterdam, Amstelveen, Huizen, Zaandam of omgeving. Dit arrangement bevat uiteraard ook een overheerlijk diner. Laat de muziek battle beginnen... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een popquiz dinerspel als invulling van je bedrijfsuitje in Amsterdam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Mobiel Maffia stadsspel Amsterdam
excl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Mobiel Maffia stadsspel Amsterdam

Tijdens deze interactie Game duik je in onderwereld samen met je collega's. Gewapend met een Smartphone met speciale app ga je op pad met een hele duidelijke missie: het verhandelen van een enorme hoeveelheid drugs. Tijdens dit stadsspel worden vindingrijkheid en teamwork flink op de proefgesteld. Dit stadsspel is inclusief begeleiding, spelmateriaal (waaronder Smartphones en App), prijsuitreiking, mogelijkheid tot opdrachten op maat etc. Wil je meer weten over dit leuke stadsspel als invulling van je bedrijfsuitje in Amsterdam, Zaandam, Huizen, Amstelveen of omgeving, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje sushi maken Amsterdam (workshop)
excl. BTW vanaf
€43 p.p.

Bedrijfsuitje sushi maken Amsterdam (workshop)

Humor, gezelligheid, lekker Japans eten en ook nog iets praktisch leren?! Dat is waar dit sushi bedrijfsuitje in Amsterdam voor staat.  Van klassieke sushi's, maki's, tot tamago, na afloop weet je precies hoe het gemaakt wordt. Dus geef je middag of avond kleur met wat rijst en nori en beleef een nieuwe ervaring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de sushi bedrijfsuitje Amsterdam mogelijkheden.

Bedrijfsuitje schilderen Amsterdam
excl. BTW vanaf
€43 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen Amsterdam

Zoek je een creatief en inspirerend afdelingsuitje in Amsterdam? Denk dan eens aan een schilderworkshop. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Amsterdam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Amsterdam.

Outdoor boogschieten teambuilding Amsterdam
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Outdoor boogschieten teambuilding Amsterdam

Diverse legenden zijn je voorgegaan, van Robin Hood tot Willem Tell. Beschik jij ook over haviksogen en de perfecte oog-hand coördinatie? Dan kun jij je collega´s laten zien wat je in huis hebt. Naast het boogschieten is het ook mogelijk om andere outdoor activiteiten te ondernemen. Ook zijn er goede catering mogelijkheden en mogelijkheden voor het organiseren van een vergadering of bijeenkomst. Wil je meer weten van dit pijlsnelle afdelingsuitje? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Powerkiten of blokarten bedrijfsuitje Ijmuiden
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Powerkiten of blokarten bedrijfsuitje Ijmuiden

Wil je optimaal genieten van de zeelucht en/of het zeewater? Ben je op zoek naar een avontuurlijk uitje aan het strand niet heel ver van Amsterdam? Dan is powerkiten of blokarten misschien wel iets voor jou. Geef jezelf vleugels met een echte powerkite, of zeil over het strand.  Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden op het strand van Ijmuiden.

Heidag organiseren regio Amsterdam: alles begint bij de juiste locatie

Heidag organiseren regio Amsterdam: alles begint bij de juiste locatie

Een heisessie kan belangrijke input geven voor de voortgang van het bedrijf. Om samen in een rustgevende en inspirerende omgeving op zoek te gaan naar antwoorden op cruciale vragen. Alles begint natuurlijk bij het kiezen van de juiste locatie in de regio Amsterdam voor de heidag. En hierbij kunnen we u wellicht goed van dienst zijn. Onemotion beschikt namelijk over een zeer groot netwerk van inspirerende locaties. Onze kostenloze service werkt als volgt. Indien u beschrijft waarna u op zoek bent, gaan wij op zoek naar de 2 nog beschikbare locaties die het beste aansluiten op uw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om u zsm van gerichte informatie te voorzien m.b.t. de mogelijkheden. Indien u gebruik wilt maken van deze snelle en handige service, verzoeken we u om hieronder op meer informatie te klikken.

Het ontstaan van bruisend Amsterdam

De stad Amsterdam ontleent zijn naam aan een dam die is aangelegd in de Amstel. Dit vond plaats rond de 13e eeuw. Amsterdam heeft zich ontwikkeld tot een echte handelsstad. De handel is heel divers: van scheepsvaart tot het maken van touw en hout. Maar ook voor banken, verzekeringen, drukkerijen, en universiteiten ben je in de Nederlandse hoofdstad aan het juiste adres. Het feit dat er zoveel verschillende handelsvormen te vinden zijn, zorgt ervoor dat deze stad een goede, stevige positie heeft in de economische wereld. Veel bedrijven hebben zich in de binnenstad van Amsterdam gevestigd. 80.000 mensen hebben hier werkgelegenheid gevonden. De laatste jaren verplaatsen echter steeds meer kantoren naar de rand van de stad, bijvoorbeeld bij Sloterdijk of de Amsterdam Arena. Met de komst van al deze grote en kleinere bedrijven, nam de vraag naar een bedrijfsuitje of bedrijfsfeestje verder toe. Ondanks de crisis blijft het belangrijk te investeren in een goede relatie met je personeel of een extra bedankje voor je zakenrelaties. Onemotion helpt je graag op weg met een divers aanbod bedrijfsuitjes Amsterdam. Kijk ook eens op congreslocaties AmsterdamSpanjaarden kijken op que ver en Amsterdam.

Overige stedenlinks

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION?
Voordelen Onemtion

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

Onemotion partner worden?

BEDRIJFSUITJE IN AMSTERDAM & OMGEVING

De Zaanstreek speelde vanaf de zeventiende eeuw een enorme rol van betekenis binnen de regionale economie. Een flinke batterij aan molens zorgde voor de ontwikkeling van een divers aantal industrieën, waaonder bijvoorbeeld houtzagerijen. Na de samenvoeging van Oostzaandam en Westzaan tot het pittoreske Zaandam, verkreeg de gemeente zelfs stadsrechten uit handen van Napoleon. Vergeet niet je bedrijfsuitje in Zaandam te combineren met een bezoek aan het "openlucht museum" Zaanse Schans om zo even terug te keren naar een bloeiende tijd in onze vaderlandse geschiedenis.  Ook de rest van de omgeving van Amsterdam heeft genoeg te bieden voor een bedrijfsuitje. Wat dacht je van de steden als Aalsmeer, Huizen of Amstelveen. Aalsmeer wat waarschijnlijk afgeleid is van Alsmar (dit betekent palingmeer) of Aelsmer (allesmeer) is een belangrijke stad in omgeving Amsterdam en is voor het eerst genoemd in 1133 als Alsmar. Aalsmeer staat in heel Nederland voornamelijk bekend om de bloemenveiling. Al vanaf eind 19de eeuw begon de bloementeelt met het kweken van rozen door de zeer goede grond. In 1912 werden er veilingen gesticht. Inmiddels is dit uitgegroeid naar bijna 1 miljoen vierkante meter en is het veilinggebouw volgens het Guinness Book of Records ook het grootste handelsgebouw ter wereld. Een record om trots op te zijn. Maar ook Zaandam is een ideale uitvalsbasis voor je bedrijfsuitje. Zaandam kreeg in begin 19de eeuw stadsrechten en heeft nog steeds de historische gebouwen die in traditionele Zaanse stijl zijn gebouwd. Wist je trouwens dat de eerste kruidenierswinkel van de Albert Heijn (gerucht) er een plaatsje heeft gekregen? Ook Huizen is een leuke buurstad van Amsterdam en staat vooral bekend als vissersdorp. Huizen kreeg ergens in 1400 zijn naam wat ze te danken hadden aan het feit dat de eerste stenen huizen in het Gooi hier werden gemaakt. Het is een stad wat ook bekend staat om zijn snel groeiende bedrijvigheid. Amstelveen daarentegen is een belangrijke voorstad van onze hoofdstad Amsterdam en is eigenlijk een slaapstad voor werknemers die werken op Schiphol of in de stad Amsterdam. Inmiddels zijn er grote (internationale) spelers gevestigd (o.a. KLM, KPMG en Zwitserleven) waardoor Amstelveen zelf ook veel arbeidsplaatsen telt. Midden tussen kassen en mooie meren, ligt het pittoreske Uithoorn. In de zeventiende eeuw was het gebied enorm in trek vanwege de grote hoeveelheid turf die beschikbaar was in het veengebied. Combineer een bedrijfsuitje in Amsterdam met een fietstocht rond de Westeinderplassen en geniet van een drankje in het centrum van Aalsmeer. En natuurlijk neem je als aandenken een bloemetje mee. Kijk voor informatie over Duitse trips naar Amsterdam op junggesellinnenabschied Amsterdam. Het is in ieder geval zeker dat er genoeg keuze is om je bedrijfsuitje eventueel ook in de mooie omgeving van Amsterdam te houden.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt