Bedrijfsuitje Amsterdam

Ook voor de regio Aalsmeer, Zaanstad, Huizen en Amstelveen

De leukste bedrijfsuitjes in Amsterdam en omgeving

Heb je binnenkort een zakelijke bijeenkomst? Wil je het personeel eens een bijzondere dag geven? Investeren in dit soort activiteiten kan hopelijk alleen maar positieve effecten geven. En wat kun je dan beter doen dan een gezellig, inspirerend bedrijfsuitje of workshop in Amsterdam te organiseren? Onemotion heeft een uitgebreid netwerk van partners en organisatoren die samen een aantrekkelijk en divers aanbod afdelingsuitjes en personeelsfeesten in Amsterdam hebben samengesteld, van dinerspel tot moorddiner of City Games (kijk voor heel Noord-Holland op personeelsuitje Noord-Holland). Veel bedrijven uit de omgeving Amsterdam hebben al een bedrijfsuitje via ons georganiseerd. Maar uiteraard hopen we binnenkort jouw bedrijf te kunnen verwelkomen. Kijk hieronder voor het totaaloverzicht of kijk op vrijgezellenfeest in Amsterdam. Zoek je een locatie voor een vergadering, kijk dan op vergaderlocaties in Amsterdam. We wensen jullie bij voorbaat al veel plezier toe met jullie activiteit in Amsterdam.

Zoom around the world online bedrijfsuitje in Haarlem
excl. BTW vanaf
€18 p.p.

Zoom around the world online bedrijfsuitje in Amsterdam

Vier je bedrijfsuitje online en dus op extra veilige afstand.

Tijdens dit leuke bedrijfsuitje ligt het lot van de wereld in jullie kundige handen. Iedere deelnemer speelt één van de beroemde wereldleiders. De wereld zit midden in een vreselijke crisis en jullie zullen als wereldleiders samen moeten werken om het tij te keren. En om dat te kunnen doen zal iedereen alle skills aan moeten wenden. Het online bedrijfsuitje begint aan de hand van een introductie van de quizmaster. Iedereen is ingelogd via het online communicatiemiddel van jullie keuze (Zoom of een andere). Na de introductie gaan jullie aan de slag om de crisis op te lossen. Diverse hersenkrakers komen voorbij, terwijl jullie er alles aan doen om te zorgen voor een positieve afloop. Maar schiet op, want de wereld wacht op jullie! Wil je meer weten over dit online bedrijfsuitje in Amsterdam, vraag dan hieronder meer informatie aan.

Foodtruck Festival als bedrijfsfeest op je eigen terrein in Amsterdam of omgeving
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival als bedrijfsfeest op je eigen terrein in Amsterdam of omgeving

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, muziek, drank en lekker eten

Na een turbulent jaar wil je natuurlijk iets bijzonders doen voor het personeel. Misschien is een foodtruckfestival op het terrein van je bedrijf wel een leuke oplossing. Lekker in de buitenlucht borrelen en eten met elkaar zonder dat er een externe evenementenlocatie in Amsterdam aan te pas komt. Leuk om bijvoorbeeld te combineren met het uitdelen van de kerstpakketten of als afsluitingsborrel voorafgaand aan de zomervakantie. Of misschien wel met andere bedrijven uit hetzelfde bedrijfspand. Of een dag met de familie van alle werknemers erbij. Er is heel veel mogelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een Foodtruck festival op je eigen terrein in Amsterdam of omgeving.

Help, de directeur is ontvoerd Amsterdam
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Amsterdam

Inclusief heerlijk diner

Een paar collega’s krijgen een rare videoboodschap dat de directeur ontvoerd is. Ohnee, moord, brand, aardbeving! Er moet iets gebeuren, maar wat? Dat is aan jullie om dat uit te vinden. Jullie hebben een missie, namelijk het terugbrengen van de directeur, het liefst nog levend. Hoe gaan jullie dit avontuur aan? Wie neemt de leiding en wie bewaakt de orde? Wat wordt de tactiek tijdens dit personeelsuitje of groepsuitje? Dit zijn vragen die gesteld kunnen worden bij het bedrijfsuitje Help, de directeur is ontvoerd. Dit bedrijfsuitje sluit je af met een heerlijk driegangendiner in de nabije omgeving. Meer weten over dit avontuurlijke bedrijfsuitje in Amsterdam, Huizen, Aalsmeer, Zaanstad of Amstelveen? Vraag hieronder meer informatie aan (vrijblijvend). Alvast heel veel succes gewenst! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Sloepengame bedrijfsuitje Amsterdam
excl. BTW vanaf
€47,50 p.p.

Sloepengame bedrijfsuitje Amsterdam

Maak samen met je collega’s de grachten van Amsterdam onveilig tijdens deze sloepenrally. Met je team ga je in een sloep de strijd aan om de meeste punten binnen te slepen aan de hand van creatieve opdrachten en brein-brekende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het opduikelen van het raarste voorwerp uit de gracht of een vraag over specifieke plekken van de stad. Er staat het team dus een flinke uitdaging op het gebied van kennis, creativiteit en teamwork te wachten. De deelnemers worden verspreid over meerdere sloepen om tegen elkaar te strijden. Want wat gezonde dosis competitie kan nooit kwaad! Het team dat aan het einde van de vaarroute de meeste punten heeft binnengesleept, vaart eeuwige roem tegemoet. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Goede daden bedrijfsuitje Amsterdam (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Amsterdam (MVO)

Er is een tijd van hard werken een er is een tijd om iets goeds terug te doen voor de samenleving.  En die laatste is nu voor jullie team gekomen. Tijdens dit leuke bedrijfsuitje gaan jullie gewapend met een Ipad op stap om ware heldendaden te verrichten.  Aan de hand van leuke opdrachten zetten jullie je in om wat liefde terug te geven aan de rest van de stad. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Goede Daden bedrijfsuitje in Amsterdam of omgeving.

Strandzeilen als bedrijfsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

Strandzeilen als bedrijfsuitje in Amsterdam

Bereid je voor op een unieke activiteit in een park in Amsterdam. Je hebt een paar ingrediënten tot je beschikking: een grote vlakte, een beetje wind en wagentje met een zeil. Je zult niet geloven hoe hard je kunt gaan tijdens deze strand- of landzeil activiteit. Het mooie is dat je er niet eens speciaal voor naar het strand hoeft te gaan. Geniet van de wind die door je haren blaast en laat je mee voeren door de kracht van de natuur. Wil je meer weten over strandzeilen als bedrijfsuitje in Amsterdam? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

E-chopper tour bedrijfsuitje Amsterdam
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

E-chopper tour bedrijfsuitje Amsterdam

Incl. 1 chopper per deelnemer, instructeurs, verzekering en flesje drinken voor onderweg

De zon schijnt over het wegdek. Een zwoele wind blaast je haren langs je gezicht en eventuele coronavirus cellen weg over uitgestrekte velden. Daar rijd je samen met je baas en collega's op een stoere E-chopper (elektrische scooter met design elementen van een  Harley Davidson) en voel je je even de koning of koningin van de weg.  Dit bedrijfsuitje is er helemaal op gericht om het corona besmettingsgevaar zo laag mogelijk te houden. Bij het personeelsuitje in Amsterdam of omgeving zijn instructeurs, verzekering en het gebruik van 1 E chopper per deelnemer inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Amsterdam
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Amsterdam

Inclusief heerlijk diner

Dit bedrijfsuitje in Amsterdam heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje in Amsterdam vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Avontuurlijke dropping bedrijfsuitje Amsterdam
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Avontuurlijke dropping bedrijfsuitje Amsterdam

Optioneel met legertruck, outdoor lasergamen en intro en afsluiting door Korps Mariniers

Soms is een gewoon bedrijfsuitje niet voldoende en ben je op zoek naar een groots avontuur. Dan is deze dropping jullie je op het lijf geschreven. Het avontuur bent jullie terug in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Lukt het jullie om de befaamde Enigma code te kraken? Durven jullie, gewapend met enkel een ouderwetse kaart, het gebied van de vijand binnen te lopen? Dit avontuurlijke bedrijfsuitje kan optioneel worden uitgebreid met lasergamen, vervoer per echte legertrucks en zelfs een intro en afsluiting van het Korps Mariniers. Zijn jullie klaar voor het avontuur van het jaar? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie dit avontuurlijk bedrijfsuitje niet ver van Amsterdam.

Bedrijfsuitje zeilen op schitterende Zeetjalk (kleine en grote groepen)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bedrijfsuitje zeilen op schitterende Zeetjalk (kleine en grote groepen)

Vergaderen t/m 26 pers., overnachten t/m 18 pers., zakelijke evenementen t/m 750 pers.

Ben je op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje of teambuilding activiteit? En dan het liefste eentje waarmee je kunt genieten van de wind door je haren? Wellicht is een middagje zeilen op het Ijsselmeer of langs de Waddenzee dan een leuke optie. Het is ook mogelijk om er een meerdaags evenement van te maken (overnachten voor maximaal 18 personen). Ook is het mogelijk om de vloot uit te breiden via bevriende boten, zodat het zelfs mogelijk is om een gezelschap van 750 personen mee te nemen op het water. Bekijk hieronder de belangrijkste eigenschappen van deze boot.

Smiley face Vaargebied: Ijsselmeer en Waddenzee; opstappen in Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale capaciteit overdag: 34 pers. ; Met overnachting Max. 18 pers.

Smiley face Maximale capaciteit uit te breiden tot 750 pers. via bevriende thuisvloot van Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale vergadercapaciteit: 26 pers. Met overnachting Max. 18 pers. 

Smiley face Minimale totaalprijs om uit te varen: €1.190 (exc. BTW), exclusief catering

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de Zeetjalk of in combinatie met andere lokale boten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Amsterdam
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Amsterdam

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Amsterdam combineren met een zinderende City Game die ook mogelijk is op 1,5 meter afstand, zodra de overheid dit natuurlijk weer toestaat? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Amsterdam

Inclusief heerlijk diner

Zelden zijn jullie vaardigheden als team zo hard op de proef gesteld als tijdens dit spannende virtual reality bedrijfsuitje. Hierbij werken jullie nauw samen om met behulp van Virtual Reality technologie en elkaars vaardigheden een gevaarlijke bom onschadelijk te maken. Terwijl jullie op dramatische wijze de klok langzaam weg zien tikken, neemt de druk toe om de stad van een heftige verwoesting te behoeden. Worden jullie de helden van de dag? Dit spannende bedrijfsuitje is inclusief heerlijk diner. Wil je meer weten over dit bloedstollende bedrijfsuitje in Amsterdam? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)

Voor de kust ter hoogte van Haarlem/Amsterdam

Ben je op zoek naar echt een unieke teambuilding ervaring? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoog van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala van outdoor en indoor activiteiten (van abseilen tot boogschieten, van piramide bouwen tot Fort Experience) en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Inclusief overtocht, activiteiten, koffie met lekkers en drankjes is deze Forteiland Adventure al mogelijk vanaf €95 p.p. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje voor de kust van Amsterdam (kijk ook eens op bedrijfsuitje met overnachting), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Amsterdam met diner
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Amsterdam met diner

Inclusief heerlijk diner

Misschien heb je wel eens een boek van Dan Brown gelezen of een film gezien? Dan weet je vast wel wat een cryptex is. Tijdens dit raadselachtige bedrijfsuitje gaan jullie in teamverband proberen om een echte cryptex te ontrafelen. De activiteit zal heel gemoedelijk van start gaan onder het genot van een hapje en drankje. Maar dan ineens is daar een mysterieuze koffer, een raadselachtige cryptex en een aantal inspirerende opdrachten voor jou en je teamleden. Om alles tot een goed einde te kunnen brengen zullen jullie je in het centrum van de stad moeten begeven, om daar de raadselachtige opdrachten te kunnen voltooien. Na afloop van deze activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner, waarbij er natuurlijk zal worden nagepraat over een bijzondere dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in Amsterdam.

Workshop koken op open vuur als personeelsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€89 p.p.

Workshop koken op open vuur als personeelsuitje in Amsterdam

Roken, koken, smoken en fikkie stoken! Ontdek samen met een heuse foodwriter en auteur een middag of avond lang de geheimen van het bereiden van eten bereiden op een open vuur in deze actieve en gezellig workshop. Na een wedstrijd fikkie stoken gaan de deelnemers in groepjes en onder het genot van een drankje aan de slag met onder andere het roken van vis, het bereiden van een pittige chili in een dutch oven, het maken van een asado van kip of het 'caveman' grillen van groenten. Met meer dan twintig verschillende bereidingen - vlees, vis én vegetarisch- is er voor elk wat wils. Zelfs het dessert komt van het vuur. Na afloop eten de deelnemers de verschillende bereidingen met elkaar op. De workshop wordt gegeven op een sfeervolle cateringboerderij aan de rand van Amsterdam. Desgewenst kan dit evenement gecombineerd worden met een vergadering op dezelfde locatie. Er is ruime gratis parkeergelegenheid. Wil je meer weten over deze vurige kookworkshop als personeelsuitje in Amsterdam,vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Highland Games bedrijfsuitje Amsterdam
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Highland Games bedrijfsuitje Amsterdam

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games in Amsterdam, Zaandam, Amstelveen of omgeving! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen tijdens deze teambuilding activiteit. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games bedrijfsuitje mogelijkheden in Amsterdam of omgeving.

Powerkiten of blokarten bedrijfsuitje Ijmuiden
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Powerkiten of blokarten bedrijfsuitje Ijmuiden

Wil je optimaal genieten van de zeelucht en/of het zeewater? Ben je op zoek naar een avontuurlijk uitje aan het strand niet heel ver van Amsterdam? Dan is powerkiten of blokarten misschien wel iets voor jou. Geef jezelf vleugels met een echte powerkite, of zeil over het strand.  Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden op het strand van Ijmuiden.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Amsterdam

Inclusief heerlijk diner

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Amsterdam? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Expeditie Robinson als personeelsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson als personeelsuitje in Amsterdam

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze Expeditie Robinson teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Expeditie mogelijkheden voor je teambuilding activiteit in de omgeving van Amsterdam.

GPS bedrijfsuitje Amsterdam, Aalsmeer, Zaanstad, Huizen (inc. 3-gangen diner)
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

GPS bedrijfsuitje Amsterdam, Aalsmeer, Zaanstad, Huizen (inc. 3-gangen diner)

Inclusief heerlijk diner

Gewapend met een GPS-systeem ga je in groepsverband op pad langs diverse highlights van je stad. Tijdens deze puzzle tocht leer je Amsterdam, Amstelveen, Huizen, Zaanstad of Aalsmeer kennen op een geheel nieuwe manier. Deze gps tocht is inclusief koffie/thee met gebak, drankje en driegangen keuzediner. Dit bedrijfsuitje vormt de ideale combinatie tussen actief bezig zijn en culinair genieten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit gps personeelsuitje Amsterdam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Amsterdam

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Amsterdam komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Kijk ook eens op onze bedrijfsuitjes voor grote groepen pagina. Dit bedrijfsuitje kan ook in het buitenland worden uitgevoerd, kijk bijvoorbeeld op teambuilding in London. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Amsterdam

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teambuilding activiteit in Amsterdam. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussie workshop Amsterdam
vanaf
€20 p.p.

Percussie workshop teambuilding Amsterdam

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Amsterdam, Huizen, Zaanstad, Huizen, Aalsmeer of Amstelveen? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Amsterdam of omgeving, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Amsterdam
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Amsterdam

Inclusief heerlijk diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van Amsterdam. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Amsterdam

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Amsterdam of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Kookworkshop Amsterdam
vanaf
€43 p.p.

Kookworkshop bedrijfsuitje Amsterdam

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Amsterdam. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Amsterdam.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Amsterdam
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Amsterdam

Inclusief heerlijk diner

Elke dag luister je muziek op de radio. In de auto, op de fiets, of zelfs onder de douche. Je beschikt dus stiekem over heel wat muziekkennis. Hoog tijd om de strijd van te gaan met je collega tijdens dit popquiz dinerspel bedrijfsuitje in Amsterdam, Amstelveen, Huizen, Zaandam of omgeving. Dit arrangement bevat uiteraard ook een overheerlijk diner. Laat de muziek battle beginnen... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een popquiz dinerspel als invulling van je bedrijfsuitje in Amsterdam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Amsterdam
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Amsterdam

Inclusief heerlijk diner

De pubquiz is inmiddels allang geen hype meer. Dit megapopulaire fenomeen trekt volle zalen door heel Nederland. Het is nu natuurlijk ook mogelijk om een pubquiz te organiseren met je collega's en wel eentje waar het diner bij is inbegrepen. Van kennisronde tot lekker meezingen, van muziekronde tot entertainmentronde, is jouw groep beter dan de rest? Nou, laat het dan maar eens zien, tijdens deze onvergetelijke pubquiz battle als invulling van je bedrijfsuitje in Amsterdam, Huizen of Zaandam. Wil je meer weten over dit pubquiz dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen Amsterdam
excl. BTW vanaf
€43 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen Amsterdam

Zoek je een creatief en inspirerend afdelingsuitje in Amsterdam? Denk dan eens aan een schilderworkshop. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Amsterdam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Amsterdam.

Pub Games personeelsuitje Amsterdam
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Pub Games personeelsuitje Amsterdam

Inclusief heerlijk diner

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Amsterdam, Huizen, Zaanstad of Amstelveen beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Amsterdam, Huizen, Zaanstad of Amstelveen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Amsterdam

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je afdelingsuitje in Amsterdam? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Het ontstaan van bruisend Amsterdam

De stad Amsterdam ontleent zijn naam aan een dam die is aangelegd in de Amstel. Dit vond plaats rond de 13e eeuw. Amsterdam heeft zich ontwikkeld tot een echte handelsstad. De handel is heel divers: van scheepsvaart tot het maken van touw en hout. Maar ook voor banken, verzekeringen, drukkerijen, en universiteiten ben je in de Nederlandse hoofdstad aan het juiste adres. Het feit dat er zoveel verschillende handelsvormen te vinden zijn, zorgt ervoor dat deze stad een goede, stevige positie heeft in de economische wereld. Veel bedrijven hebben zich in de binnenstad van Amsterdam gevestigd. 80.000 mensen hebben hier werkgelegenheid gevonden. De laatste jaren verplaatsen echter steeds meer kantoren naar de rand van de stad, bijvoorbeeld bij Sloterdijk of de Amsterdam Arena. Met de komst van al deze grote en kleinere bedrijven, nam de vraag naar een bedrijfsuitje of bedrijfsfeestje verder toe. Ondanks de crisis blijft het belangrijk te investeren in een goede relatie met je personeel of een extra bedankje voor je zakenrelaties. Onemotion helpt je graag op weg met een divers aanbod bedrijfsuitjes Amsterdam. Vanwege de komst van het coronavirus is het wel van groot belang om de veiligheid in de gaten te houden. Laat je daarom testen op corona voorafgaand aan je evenement, bijvoorbeeld via PCR test in Amsterdam en regio. Kijk ook eens op congreslocaties AmsterdamSpanjaarden kijken op que ver en Amsterdam.

Overige stedenlinks

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE IN AMSTERDAM & OMGEVING

De Zaanstreek speelde vanaf de zeventiende eeuw een enorme rol van betekenis binnen de regionale economie. Een flinke batterij aan molens zorgde voor de ontwikkeling van een divers aantal industrieën, waaonder bijvoorbeeld houtzagerijen. Na de samenvoeging van Oostzaandam en Westzaan tot het pittoreske Zaandam, verkreeg de gemeente zelfs stadsrechten uit handen van Napoleon. Vergeet niet je bedrijfsuitje in Zaandam te combineren met een bezoek aan het "openlucht museum" Zaanse Schans om zo even terug te keren naar een bloeiende tijd in onze vaderlandse geschiedenis.  Ook de rest van de omgeving van Amsterdam heeft genoeg te bieden voor een bedrijfsuitje. Wat dacht je van de steden als Aalsmeer, Huizen of Amstelveen. Aalsmeer wat waarschijnlijk afgeleid is van Alsmar (dit betekent palingmeer) of Aelsmer (allesmeer) is een belangrijke stad in omgeving Amsterdam en is voor het eerst genoemd in 1133 als Alsmar. Aalsmeer staat in heel Nederland voornamelijk bekend om de bloemenveiling. Al vanaf eind 19de eeuw begon de bloementeelt met het kweken van rozen door de zeer goede grond. In 1912 werden er veilingen gesticht. Inmiddels is dit uitgegroeid naar bijna 1 miljoen vierkante meter en is het veilinggebouw volgens het Guinness Book of Records ook het grootste handelsgebouw ter wereld. Een record om trots op te zijn. Maar ook Zaandam is een ideale uitvalsbasis voor je bedrijfsuitje. Zaandam kreeg in begin 19de eeuw stadsrechten en heeft nog steeds de historische gebouwen die in traditionele Zaanse stijl zijn gebouwd. Wist je trouwens dat de eerste kruidenierswinkel van de Albert Heijn (gerucht) er een plaatsje heeft gekregen? Ook Huizen is een leuke buurstad van Amsterdam en staat vooral bekend als vissersdorp. Huizen kreeg ergens in 1400 zijn naam wat ze te danken hadden aan het feit dat de eerste stenen huizen in het Gooi hier werden gemaakt. Het is een stad wat ook bekend staat om zijn snel groeiende bedrijvigheid. Amstelveen daarentegen is een belangrijke voorstad van onze hoofdstad Amsterdam en is eigenlijk een slaapstad voor werknemers die werken op Schiphol of in de stad Amsterdam. Inmiddels zijn er grote (internationale) spelers gevestigd (o.a. KLM, KPMG en Zwitserleven) waardoor Amstelveen zelf ook veel arbeidsplaatsen telt. Midden tussen kassen en mooie meren, ligt het pittoreske Uithoorn. In de zeventiende eeuw was het gebied enorm in trek vanwege de grote hoeveelheid turf die beschikbaar was in het veengebied. Combineer een bedrijfsuitje in Amsterdam met een fietstocht rond de Westeinderplassen en geniet van een drankje in het centrum van Aalsmeer. En natuurlijk neem je als aandenken een bloemetje mee. Kijk voor informatie over Duitse trips naar Amsterdam op junggesellinnenabschied Amsterdam. Het is in ieder geval zeker dat er genoeg keuze is om je bedrijfsuitje eventueel ook in de mooie omgeving van Amsterdam te houden.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt