Bedrijfsuitje Amsterdam

Ook voor de regio Aalsmeer, Zaanstad, Huizen en Amstelveen

feest.jpg

De leukste bedrijfsuitjes in Amsterdam en omgeving

Heb je binnenkort een zakelijke bijeenkomst? Wil je het personeel eens een bijzondere dag geven? Investeren in een leuke dag zal bijdragen aan de sfeer. Organiseer eens een inspirerend bedrijfsuitje of workshop in Amsterdam. Heb je binnenkort een zakelijke bijeenkomst? Wil je het personeel eens een bijzondere dag geven? Investeren in een leuke dag zal bijdragen aan de sfeer. Organiseer eens een inspirerend bedrijfsuitje of workshop in Amsterdam. We hebben een groot aanbod aan afdelingsuitjes en personeelsfeesten in Amsterdam. Dit bieden we aan met een groot netwerk aan partners. Van een dinerspel tot een spannend moorddiner of City Games. Kijk voor activiteiten in Noord-Holland op personeelsuitje Noord-Holland.

Veel bedrijven uit de omgeving Amsterdam hebben al een bedrijfsuitje via ons georganiseerd. Maar uiteraard hopen we binnenkort jouw bedrijf te kunnen verwelkomen. Kijk hieronder voor het totaaloverzicht of kijk op vrijgezellenfeest in Amsterdam. Zoek je een mogelijkheid voor een vergadering, bekijk dan vergaderlocaties in Amsterdam. Alvast heel veel plezier met jullie originele activiteit in Amsterdam.

Sloepengame bedrijfsuitje Amsterdam
excl. BTW vanaf
€47,50 p.p.

Sloepengame bedrijfsuitje Amsterdam

Maak samen met je collega’s de grachten van Amsterdam onveilig tijdens deze sloepenrally. Met je team ga je in een sloep de strijd aan om de meeste punten binnen te slepen aan de hand van creatieve opdrachten en brein-brekende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het opduikelen van het raarste voorwerp uit de gracht of een vraag over specifieke plekken van de stad. Er staat het team dus een flinke uitdaging op het gebied van kennis, creativiteit en teamwork te wachten. De deelnemers worden verspreid over meerdere sloepen om tegen elkaar te strijden. Want wat gezonde dosis competitie kan nooit kwaad! Het team dat aan het einde van de vaarroute de meeste punten heeft binnengesleept, vaart eeuwige roem tegemoet. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Avontuurlijke dropping bedrijfsuitje Amsterdam
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Avontuurlijke dropping bedrijfsuitje Amsterdam

Optioneel met legertruck, outdoor lasergamen en intro en afsluiting door Korps Mariniers

Soms is een gewoon bedrijfsuitje niet voldoende en ben je op zoek naar een groots avontuur. Dan is deze dropping jullie je op het lijf geschreven. Het avontuur bent jullie terug in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Lukt het jullie om de befaamde Enigma code te kraken? Durven jullie, gewapend met enkel een ouderwetse kaart, het gebied van de vijand binnen te lopen? Dit avontuurlijke bedrijfsuitje kan optioneel worden uitgebreid met lasergamen, vervoer per echte legertrucks en zelfs een intro en afsluiting van het Korps Mariniers. Zijn jullie klaar voor het avontuur van het jaar? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie dit avontuurlijk bedrijfsuitje niet ver van Amsterdam.

90´s citygame als personeelsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

90´s citygame als personeelsuitje in Amsterdam

Voor groepen van 15 tot meer dan 250 personen

Ga samen met je collega's terug in de tijd, naar de geweldige jaren 90 van de vorige eeuw. Duik terug in een tijd waarin het optimisme overheerste en laat langzaam aam al je herinneringen terugkeren. Heb je de jaren 90 zelf niet bewust meegemaakt, oom dan is deze 90s city game een echte aanrader. Van flippo's tot Macarena, van Baywatch tot the Matrix, bereid je voor op een hoop nostalgische gevoelens. Wil je meer weten over dit 90´s Citygame afdelingsuitje in Amsterdam of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Amsterdam

Bij deze activiteit komen alle stappen van een film maken aan bod. De deelnemers worden verdeeld in groepen. Binnen elke groep krijgt iemand de taak van producer, Assistent-producer en een regisseur. Alle andere teamleden zijn de acteurs. Na de aftrap krijgt het team de filmopdracht en koop je met speelgeld hulpmiddelen, ondersteuning en attributen. Na afloop van het harde werk kijk je samen naar de gemaakte films. Win jij met je acteertalent een Oscar? Dit uitje met een grotere groep doen? Lijkt het je leuk om dit uitje met een grote groep te doen? Bekijk de opties op onze bedrijfsuitjes voor grote groepen pagina. Dit bedrijfsuitje in het mooie Engeland organiseren? Kijk op teambuilding in London. Zie jij het team al genieten tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje? Via onderstaande mogelijkheid ontvang je alle benodigde informatie.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Amsterdam

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en stadsspel; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Dit afdelingsuitje in Amsterdam heeft alles in zich om een geweldige middag of avond te worden voor alle deelnemers: heerlijk eten, een verfrissende rondvaart en een spannende mollen jacht. Leer elkaar beter kennen tijdens het heerlijke drie gangen diner en ga op jacht naar de verrader in jullie midden tijdens het spannende stadsspel. Een aangename rondvaart laat jullie een geheel andere kant van de stad Amsterdam ervaren. Wil je meer weten over dit happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in deze stad van jullie keuze? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht bedrijfsuitje Amsterdam
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht bedrijfsuitje Amsterdam

Voor 30 tot 1.000 personen (meer op aanvraag)

Zijn jullie geschikt of ongeschikt? Dat merk je vanzelf tijdens dit bijzondere dienstplicht bedrijfsuitje. Hierbij staat het werken als een team centraal. Geen heftige individuele proeven maar wel alles gericht op teambuilding, oftewel goed communiceren, scherp schieten, strategie en natuurlijk de stormbaan. Dit evenement is o.a. mogelijk in de regio´s Haarlem/Spaarnwoude, Weert, Den Bosch/Vught, Noordwijk, Veenendaal, Apeldoorn en andere locaties in overleg. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit originele bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje.

Expeditie Robinson als personeelsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson als personeelsuitje in Amsterdam

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en kun je het altijd beter? Nu is je kans tijdens deze Expeditie Robinson activiteit. Werk samen en win als een team de meest uitdagende opdrachten. Ben jij klaar voor een ervaring waar alles in zit? Vraag direct als enthousiast kamp lid meer informatie aan. Je ontvangt beschikbaarheid, prijzen en alle informatie die je nodig hebt. Zo ben je snel op weg naar een onvergetelijke teambuilding activiteit in de omgeving van Amsterdam.

Walking dinner als bedrijfsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Walking dinner als bedrijfsuitje in Amsterdam

Inclusief heerlijk 3-gangen diner en wandeling (gids); ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Tijdens dit walking dinner concept voor bedrijven blijven jullie niet op 1 locatie. Nee, jullie genieten van de 3 gangen van een heerlijk diner bij telkens een ander restaurant. Tussen de gangen door zorgen jullie er tijdens een ontspannen wandeling voor dat het eten wat kan zakken. Ook zo benieuwd waar de volgende gang plaats zal vinden? Kies dan samen met je collega's voor dit heerlijke en ontspannende walking dinner bedrijfsuitje. Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze activiteit in Amsterdam. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie mogelijkheden.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)

Voor de kust ter hoogte van Haarlem en Amsterdam

Wil je dit jaar een echt unieke teambuilding ervaring? Heb je weleens gedacht aan Forteiland Adventure. De locatie is uniek en onvergetelijk. Je stapt met het team op de boot en gaat naar een eiland voor de kust ter hoogte van Haarlem en Amsterdam. Op dit geheimzinnige eiland ga je richting een beeldschoon fort. Het is tijd om de Forteiland Adventure te laten plaatsvinden. Kies uit een groot aanbod van outdoor- en indoor activiteiten. Wees dapper tijdens het abseilen, schiet met scherp tijdens boogschieten, bouw een piramide of ga voor de Fort Experience. Koppel deze activiteit ook aan een vergadering of feest. Inclusief overtocht, activiteiten, koffie en drankjes kan dit al vanaf € 95 p.p. Blijven slapen bij dit arrangement is optioneel. Wil je graag meer horen over de mogelijkheden van dit bedrijfsuitje voor de kust van Amsterdam? Laat je optimaal informeren. Je ontvangt dan uitgebreide informatie over de mogelijkheden. Bekijk ook eens ons bedrijfsuitje met overnachting aanbod.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Amsterdam
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Amsterdam

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en wandeling; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Op zoek naar een compleet bedrijfsuitje Amsterdam? Een prachtige boottocht, stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangendiner. Na een smakelijk voorgerecht vertrekt de exclusieve rondvaart. Je stopt bij het restaurant voor een hoofdgerecht. Na het hoofdgerecht ga je tijdens een bijzondere stadswandeling met stadsgids richting dessert. Meer weten over deze activiteit in Amsterdam? Vraag onderstaand meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Meerdaags bedrijfsuitje in luxe groepsaccommodatie met grote Hottub en sauna op 11 km van het centrum van Amsterdam
excl. BTW vanaf
€250 p.p.

Meerdaags bedrijfsuitje in luxe groepsaccommodatie met grote Hottub en sauna op 11 km van het centrum van Amsterdam

Geniet met max. 20 personen van jullie eigen luxe villa met jacuzzi en sauna tussen Amsterdam en Zandvoort aan Zee

Zijn jullie op zoek naar een bijzondere locatie om jullie meerdaags bedrijfsuitje te vieren, helemaal in stijl? Dan is deze luxe villa vlakbij het centrum van Amsterdam een aanrader. Het strand van Zandvoort aan Zee is ook goed bereikbaar vanuit de villa. Geniet van jullie eigen hottub en sauna, maak gebruik van de BBQ of de professionele keuken en ga heerlijk feesten in Amsterdam.

Smiley face Gelegen in Zwanenburg op 11 km van het centrum van Amsterdam, 18 km van Zandvoort aan Zee

Smiley face overnachten voor max. 20 personen

Smiley face ruimte voor vergaderen en teambuilding

Smiley face vanaf €125 p.p.p.n. (minimaal 2 nachten)

Smiley face Bijzonderheden: professionele keuken aanwezig (optioneel catering), wifi, BBQ, jacuzzi en sauna.

Wil je meer informatie over deze groepsaccommodatie voor meerdaagse bedrijfsuitjes in Zwanenburg, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Amsterdam

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Zijn jullie op zoek naar een bedrijfsuitje waarmee de koude dagen gezelliger worden? Dan zijn deze après-ski winterspelen een hele leuke oplossing. Familie Ski, skibroek hangen en andere uitdagende nieuwe wintersport uitdagingen komen voorbij. Dit themafeest beloofd veel gezelligheid en teamwork. Klaar om dit sfeervolle uitje tegemoet te gaan? Vul je gegevens in en ontvang alle informatie die je nodig hebt over het Après-ski winterspelen teamuitje in Amsterdam of omgeving.

Expeditie Poolcirkel als winterse activiteit in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winterse activiteit in Amsterdam

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

De dagen worden korter en kouder. Ga met je collega's op een winterse expeditie. Het doel van deze expeditie is overleven in het poollandschap. Samen ervaren instructeurs test je jullie teambuilding skills. Welk team weet het snelst een vuur te maken? Welke gemaakte constructies zijn het best gemaakt en wie is goed met pijl en boog? Wil je meer informatie ontvangen? Ben jij klaar voor Expeditie Poolcirkel? Laat je snel informeren over dit afdelingsuitje in Amsterdam of omgeving.

Help, de directeur is ontvoerd Amsterdam
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd

Inclusief heerlijk diner

Je ontvangt de videoboodschap dat de directeur verdwenen is. Met het team ga je op zoek naar een oplossing. Jullie missie: het levend terugbrengen van de directeur. Bedenk een sterke tactiek met de juiste taakverdeling tijdens dit personeelsuitje om de directeur te vinden. Je sluit het bedrijfsuitje af met een heerlijk driegangendiner in de omgeving. Lijkt dit bedrijfsuitje je passend? Meer weten over dit avontuurlijke bedrijfsuitje in Amsterdam, Huizen, Aalsmeer, Zaanstad of Amstelveen? Laat je snel informeren over de mogelijkheden (vrijblijvend). Alvast veel succes gewenst! Met een groep onder de 15 personen dien je toch voor 15 deelnemers te betalen.

Goede daden bedrijfsuitje Amsterdam (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Amsterdam (MVO)

Doe je weleens een goede daad? Draagt je werk bij aan een betere wereld? Ga bij dit leuke goede daden bedrijfsuitje met een iPad op pad om een heldendaad te verrichten. Met leuke opdrachten zetten jullie je in om goede daden te doen voor de stad. Wil jij met de goede daden aan de slag? Vraag onderstaand meer info aan. Ontvang meteen alle informatie over het Goede Daden bedrijfsuitje in Amsterdam of omgeving.

Winter wonderland afdelingsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Winter wonderland afdelingsuitje in Amsterdam

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Beeld je eens in: je staat midden in een sfeervol ski dorp samen met je collega's. In een winterse setting krijgen jullie enkele ludieke en saamhorige activiteiten. Langlaufen , Nagel Schlag, sneeuwbal schieten of sneeuwpop worstelen. Ervaar diverse magische momenten tijdens dit leuke bedrijfsuitje in de winter. Genieten van glühwein, warme chocomel en dans vol energie op Tiroler muziek of hedendaagse nummers. Interesse in dit bijzondere Winter wonderland personeelsuitje in Amsterdam? Vraag hieronder meer informatie aan.

Legervoertuigen rally met diverse missies als bedrijfsuitje in Amersfoort
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Legervoertuigen rally met diverse missies als bedrijfsuitje in Amersfoort

Voor 16 tot 500 deelnemers (meer mogelijk op aanvraag)

Tijdens dit unieke bedrijfsuitje hijsen jullie je in groene legeroveralls. Hierna nemen jullie plaats in de authentieke legerjeeps en legertrucks. Het avontuur kan direct beginnen. Diverse rally´s zijn mogelijk door heel Nederland. Bij het kiezen van een bepaalde rally krijgen jullie een missie. Volbreng deze misse met zowel ouderwetse als moderne technieken. Durven jullie deze uitdaging aan en kunnen jullie als team deze missie volbrengen? Extra uitdaging met een overnachting of dropping door een helikopter (optioneel)? De legervoertuigen rally kan plaatsvinden in diverse regio's. Spaarnwoude, Haarlem, Texel, Amsterdam, Noordwijk, Amersfoort, Apeldoorn, Utrecht, Wageningen, Hoorn, Den Bosch en Tilburg? Deze activiteit op eigen locatie? Uiteraard mogelijk tegen een meerprijs.

Outdoor Escape room met diner als bedrijfsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Outdoor Escape room met diner als bedrijfsuitje in Amsterdam

Inclusief heerlijk diner

De Escape room blijft erg populair onder zowel jong als oud. Bij deze nieuwe variant geniet je van het kraken van codes en het oplossen van complexe verbanden. Samenwerken in de heerlijke buitenlucht staat hierbij centraal. Vooraf of na afloop kun je genieten van een heerlijk diner. Interesse in deze activiteit? Ben jij klaar om te ontsnappen en wil je meer informatie ontvangen? Doe dit via onderstaande optie. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Outdoor Escape room activiteit.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Amsterdam

Inclusief heerlijk diner

Klaar voor het oplossen van een groot mysterie? Ga tijdens dit spannende afdelingsuitje in teams op zoek naar de heilige graal. Los opdrachten en puzzels op en leer zo de stad beter kennen. Een onvergetelijke ervaring! Na afloop van deze Quest geniet je met collega's van een heerlijk diner (inclusief). Meer weten over deze bijzondere activiteit? Vraag hieronder alle informatie aan die je nodig hebt bij het organiseren. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Heilige Graal bedrijfsuitje in Amsterdam of omgeving.

Bedrijfsuitje schilderen Amsterdam
excl. BTW vanaf
€43 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen Amsterdam

Zoek je een creatief en inspirerend afdelingsuitje in Amsterdam? Kies dan voor een schilderworkshop. Neem de verfkwast in je hand en projecteer jouw creatieve geest op het schilderdoek. Meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Amsterdam? Vul onderstaand de velden in en je ontvangt vrijblijvend alle informatie van onze organiserende partner in Amsterdam.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Amsterdam

Inclusief heerlijk diner

Zelden ben je als team zo hard op de proef gesteld als tijdens dit virtual reality bedrijfsuitje. Werk samen om door VR en elkaars vaardigheden een bom onschadelijk te maken. Minuut voor minuut tikt de tijd weg. Ga je het redden om de stad van een explosie te behoeden? Worden jullie vandaag de grote held? Dit spannende bedrijfsuitje is inclusief heerlijk diner. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden over dit bloedstollende bedrijfsuitje in Amsterdam? Vraag dan hieronder direct meer informatie aan.

Percussie workshop Amsterdam
vanaf
€35 p.p.

Percussie workshop teambuilding Amsterdam

Op zoek naar een unieke bedrijfsuitjes activiteit in Amsterdam? Vandaag kun je van jouw collega's een ritmische muziekmachine maken. Onze percussie leider maakt van elke groep beginners een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt een eigen percussie-instrument. Samen brengen jullie de samba met magisch ritme tot leven. Na deze teambuilding sessie zul je zien dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Liever in Huizen, Zaanstad, Huizen, Aalsmeer of Amstelveen? Geen enkel probleem! Meer weten over deze teambuilding sessie in Amsterdam of omgeving? Vraag hieronder meer informatie aan.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de spion met diner in Amsterdam

Inclusief heerlijk diner

Op zoek naar een teambuilding met spanning, sabotage en heerlijk eten? Tijdens een heerlijk 3 gangendiner zal een geniepige saboteur de opdrachten proberen te dwarsbomen. Resultaat: spannende momenten en grappige verdenkingen. Wie kan de verrader vinden? Na afloop lach je samen met het team nog eens om alle acties. Dit gaat goede gesprekken opleveren bij de koffieautomaat. Dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten. Meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Amsterdam? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Amsterdam

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. Deze techniek is dan ook wereldberoemd geworden. Heb je ook weleens verwonderd naar een video van Bob Ross gekeken? Nu is je kans om met deze manier van schilderen tot een prachtig kunstwerk te komen. Het maken van fouten bestaat niet volgens de bedenker van deze techniek. Wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen? Dan is deze workshop voor een afdelingsuitje een aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Amsterdam
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Amsterdam

Inclusief heerlijk diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van Amsterdam. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Pub Games personeelsuitje Amsterdam
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Pub Games personeelsuitje Amsterdam

Inclusief heerlijk diner

Van darten tot sjoelen en van mexen tot een echte bier tap wedstrijd. Tijdens deze Pub Games in Amsterdam beleven jullie een ludiek bedrijfsuitje. Liever in Huizen, Zaanstad of Amstelveen? Ook dit is mogelijk. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangendiner en 8 drankjes (inclusief). Meer weten over dit personeelsuitje in Amsterdam? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Dit uitje is ook mogelijk in Huizen, Zaanstad of Amstelveen. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Kookwedstrijd Amsterdam of andere kookworkshop teambuilding game
excl. BTW vanaf
€105 p.p.

Kookwedstrijd Amsterdam of andere kookworkshop teambuilding game

Kookwedstrijd als teambuilding voor 10 tot wel 450 personen.

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit in Amsterdam waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding wel een hele interessante optie. Veel kookprogramma’s zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in Amsterdam.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Amsterdam
vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Amsterdam

Ben jij benieuwd naar een andere kant van je collega’s? Probeer dan het bedrijfsuitje Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub in Amsterdam eens. Altijd al een horror film willen maken met je collega’s? Dit is je kans om te shinen als zombie. Meer interesse in een leuke commercial? Hoe goed kun je met collega’s een eigen product promoten? Wie krijgt de hoofdrol? Of ga je toch liever voor een grappige lipdub? Kies een speciaal liedje die kenmerkend is voor het bedrijf en trek je stoute schoenen en blingbling kleren aan voor de perfecte lipdub! Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jullie bedrijfsuitje, kijk dan hieronder voor meer vrijblijvende informatie.

Het ontstaan van bruisend Amsterdam

De stad Amsterdam ontleent zijn naam aan een dam die is aangelegd in de Amstel. Dit vond plaats rond de 13e eeuw. Amsterdam heeft zich ontwikkeld tot een echte handelsstad. De handel is heel divers: van scheepsvaart tot het maken van touw en hout. Maar ook voor banken, verzekeringen, drukkerijen, en universiteiten ben je in de Nederlandse hoofdstad aan het juiste adres. Het feit dat er zoveel verschillende handelsvormen te vinden zijn, zorgt ervoor dat deze stad een goede, stevige positie heeft in de economische wereld. Veel bedrijven hebben zich in de binnenstad van Amsterdam gevestigd. 80.000 mensen hebben hier werkgelegenheid gevonden. De laatste jaren verplaatsen echter steeds meer kantoren naar de rand van de stad, bijvoorbeeld bij Sloterdijk of de Amsterdam Arena. Met de komst van al deze grote en kleinere bedrijven, nam de vraag naar een bedrijfsuitje of bedrijfsfeestje verder toe. Ondanks de crisis blijft het belangrijk te investeren in een goede relatie met je personeel of een extra bedankje voor je zakenrelaties. Onemotion helpt je graag op weg met een divers aanbod bedrijfsuitjes Amsterdam. Voor de Duitse markt kun je ook terecht op Incentives in Amsterdam of Teambuilding in Amsterdam und Region. Kijk ook eens op congreslocaties Amsterdam.

De schitterende omgeving van Amsterdam

De Zaanstreek speelde vanaf de zeventiende eeuw een enorme rol van betekenis binnen de regionale economie. Een flinke batterij aan molens zorgde voor de ontwikkeling van een divers aantal industrieën, waaronder bijvoorbeeld houtzagerijen. Na de samenvoeging van Oost-Zaandam en Westzaan tot het pittoreske Zaandam, verkreeg de gemeente zelfs stadsrechten uit handen van Napoleon. Zaandam kreeg in begin 19de eeuw stadsrechten en heeft nog steeds de historische gebouwen die in traditionele Zaanse stijl zijn gebouwd. Wist je trouwens dat de eerste kruidenierswinkel van de Albert Heijn (gerucht) er een plaatsje heeft gekregen? Vergeet niet je bedrijfsuitje in Zaandam te combineren met een bezoek aan het "openlucht museum" Zaanse Schans om zo even terug te keren naar een bloeiende tijd in onze vaderlandse geschiedenis.

De andere steden in de omgeving van Amsterdam hebben genoeg te bieden voor een bedrijfsuitje. Wat dacht je van de steden als Aalsmeer, Huizen of Amstelveen. Aalsmeer wat waarschijnlijk afgeleid is van Alsmar (dit betekent palingmeer) of Aelsmer (allesmeer) is een belangrijke stad in omgeving Amsterdam en is voor het eerst genoemd in 1133 als Alsmar. Aalsmeer staat in heel Nederland voornamelijk bekend om de bloemenveiling. Al vanaf eind 19de eeuw begon de bloementeelt met het kweken van rozen door de zeer goede grond. In 1912 werden er veilingen gesticht. Inmiddels is dit uitgegroeid naar bijna 1 miljoen vierkante meter en is het veilinggebouw volgens het Guinness Book of Records ook het grootste handelsgebouw ter wereld. Een record om trots op te zijn.

Dan door naar de volgende historische plaats. Huizen is een leuke buurstad van Amsterdam en staat bekend als vissersdorp. Huizen kreeg ergens in 1400 zijn naam wat ze te danken hadden aan het feit dat de eerste stenen huizen in het Gooi hier werden gemaakt. Het is een stad wat ook bekend staat om zijn snel groeiende bedrijvigheid.

Amstelveen daarentegen is een belangrijke voorstad van onze hoofdstad Amsterdam en is eigenlijk een slaapstad voor werknemers die werken op Schiphol of in de stad Amsterdam. Inmiddels zijn er grote (internationale) spelers gevestigd (o.a. KLM, KPMG en Zwitserleven) waardoor Amstelveen zelf ook veel arbeidsplaatsen telt.

Midden tussen kassen en mooie meren, ligt het pittoreske Uithoorn. In de zeventiende eeuw was het gebied enorm in trek vanwege de grote hoeveelheid turf die beschikbaar was in het veengebied. Combineer een bedrijfsuitje in Amsterdam met een fietstocht rond de Westeinderplassen en geniet van een drankje in het centrum van Aalsmeer. En natuurlijk neem je als aandenken een bloemetje mee. Kijk voor informatie over Duitse trips naar Amsterdam op junggesellinnenabschied Amsterdam. Het is in ieder geval zeker dat er genoeg keuze is om je bedrijfsuitje eventueel ook in de mooie omgeving van Amsterdam te houden.

Overige stedenlinks

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt