Bedrijfsuitje Amsterdam

Ook voor de regio Aalsmeer, Zaanstad, Huizen en Amstelveen

De leukste bedrijfsuitjes in Amsterdam en omgeving

Heb je binnenkort een zakelijke bijeenkomst? Wil je het personeel eens een bijzondere dag geven? Investeren in dit soort activiteiten kan hopelijk alleen maar positieve effecten geven. En wat kun je dan beter doen dan een gezellig, inspirerend bedrijfsuitje of workshop in Amsterdam te organiseren? Onemotion heeft een uitgebreid netwerk van partners en organisatoren die samen een aantrekkelijk en divers aanbod afdelingsuitjes en personeelsfeesten in Amsterdam hebben samengesteld, van dinerspel tot moorddiner of City Games (kijk voor heel Noord-Holland op personeelsuitje Noord-Holland). Veel bedrijven uit de omgeving Amsterdam hebben al een bedrijfsuitje via ons georganiseerd. Maar uiteraard hopen we binnenkort jouw bedrijf te kunnen verwelkomen. Kijk hieronder voor het totaaloverzicht of kijk op vrijgezellenfeest in Amsterdam. Zoek je een locatie voor een vergadering, kijk dan op vergaderlocaties in Amsterdam. We wensen jullie bij voorbaat al veel plezier toe met jullie activiteit in Amsterdam.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Amsterdam

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Amsterdam komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Kijk ook eens op onze bedrijfsuitjes voor grote groepen pagina. Dit bedrijfsuitje kan ook in het buitenland worden uitgevoerd, kijk bijvoorbeeld op teambuilding in London. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Amsterdam

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

De dagen worden korter en de kou zit in de lucht. Hoog tijd voor een winterse expeditie voor jou en je collega's. Tijdens deze expeditie draait alles om overleven in het pool landschap. Onder begeleiding van ervaren instructeurs gaan jullie aan de slag om jullie teambuilding skills te testen.Welk team weet het snelste vuur te maken? Wie maakt de beste constructies of weet raak te schieten met pijl en boog? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Expeditie Poolcirkel bedrijfsuitje in Amsterdam of omgeving.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)

Voor de kust ter hoogte van Haarlem/Amsterdam

Ben je op zoek naar echt een unieke teambuilding ervaring? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoog van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala van outdoor en indoor activiteiten (van abseilen tot boogschieten, van piramide bouwen tot Fort Experience) en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Inclusief overtocht, activiteiten, koffie met lekkers en drankjes is deze Forteiland Adventure al mogelijk vanaf €95 p.p. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje voor de kust van Amsterdam (kijk ook eens op bedrijfsuitje met overnachting), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Amsterdam
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Amsterdam

Inclusief heerlijk diner

Dit bedrijfsuitje in Amsterdam heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje in Amsterdam vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Bedrijfsuitje op 1 van deze salonboten: Valentijn, Soeverein of Prins van Oranje

Bedrijfsuitje op 1 van deze salonboten: Valentijn, Soeverein of Prins van Oranje

Valentijn (max. 19 pers.), Soeverein (max. 55 pers.), of Prins van Oranje (max. 500 pers.)

Zoek je een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje in de regio Amsterdam? Wat dacht je dan van een bedrijfsuitje op het water in een schitterende salonboot? Hierbij hebben jullie de keuze uit 3 prachtig salonboten, afhankelijk van jullie gezelschap:

 1. De Valentijn: deze boot uit 1913 heeft een maximale capaciteit van 19 personen (prijs vanaf: €650 excl. BTW)
 2. De Soeverein: een fantastische salonboot met aan boord een piano voor groepen tot 55 personen (prijs vanaf €.1750 exc. BTW)
 3. De Prins van Oranje: een salonboot uit 1908 met een maximale capaciteit van 500 personen (prijs vanaf €3.600 voor uitvaren + een minimum voor Food and Beverages van €7.500 excl. BTW)

Wil je meer informatie over het organiseren van een bedrijfsuitje, feest, vergadering of zakelijk evenement op één van deze salonboten in de regio Amsterdam, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Help, de directeur is ontvoerd Amsterdam
excl. BTW vanaf
€82 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Amsterdam

Inclusief heerlijk diner

Een paar collega’s krijgen een rare videoboodschap dat de directeur ontvoerd is. Ohnee, moord, brand, aardbeving! Er moet iets gebeuren, maar wat? Dat is aan jullie om dat uit te vinden. Jullie hebben een missie, namelijk het terugbrengen van de directeur, het liefst nog levend. Hoe gaan jullie dit avontuur aan? Wie neemt de leiding en wie bewaakt de orde? Wat wordt de tactiek tijdens dit personeelsuitje of groepsuitje? Dit zijn vragen die gesteld kunnen worden bij het bedrijfsuitje Help, de directeur is ontvoerd. Dit bedrijfsuitje sluit je af met een heerlijk driegangendiner in de nabije omgeving. Meer weten over dit avontuurlijke bedrijfsuitje in Amsterdam, Huizen, Aalsmeer, Zaanstad of Amstelveen? Vraag hieronder meer informatie aan (vrijblijvend). Alvast heel veel succes gewenst! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Goede daden bedrijfsuitje Amsterdam (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Amsterdam (MVO)

Er is een tijd van hard werken een er is een tijd om iets goeds terug te doen voor de samenleving.  En die laatste is nu voor jullie team gekomen. Tijdens dit leuke bedrijfsuitje gaan jullie gewapend met een Ipad op stap om ware heldendaden te verrichten.  Aan de hand van leuke opdrachten zetten jullie je in om wat liefde terug te geven aan de rest van de stad. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Goede Daden bedrijfsuitje in Amsterdam of omgeving.

Legervoertuigen rally met diverse missies als bedrijfsuitje in Amersfoort
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Legervoertuigen rally met diverse missies als bedrijfsuitje in Amersfoort

Voor 16 tot 500 deelnemers (meer mogelijk op aanvraag)

Tijdens dit unieke bedrijfsuitjes worden jullie in groene leger-overall gehesen en nemen jullie plaats in één van de authentieke legertrucks en legerjeeps. Hierna kan het avontuur beginnen. Diverse rally´s zijn mogelijk door heel Nederland. Afhankelijk van de rally zullen jullie een missie moeten gaan vervullen aan de hand van zowel ouderwetse als moderne technieken. Durven jullie deze uitdaging aan en zijn jullie in staat om als één team de Missie te vervullen? Dan is deze legervoertuigen rally misschien wel iets voor jullie. Optioneel is het mogelijk om te overnachten of zelfs gebruik te maken van een helikopter-dropping. De legervoertuigen rally kan plaatsvinden in de regio´s Spaarnwoude/Haarlem, Texel, Amsterdam, Noordwijk, Amersfoort, Apeldoorn, Wageningen, Hoorn, Utrecht, Den Bosch en Tilburg. Op een andere locatie is eveneens mogelijk tegen een meerprijs.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht bedrijfsuitje Amsterdam
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht bedrijfsuitje Amsterdam

Voor 30 tot 1.000 personen (meer op aanvraag)

Zijn jullie geschikt of ongeschikt? Dat merk je vanzelf tijdens dit bijzondere dienstplicht bedrijfsuitje. Hierbij staat het werken als een team centraal. Geen heftige individuele proeven maar wel alles gericht op teambuilding, oftewel goed communiceren, scherp schieten, strategie en natuurlijk de stormbaan. Dit evenement is o.a. mogelijk in de regio´s Haarlem/Spaarnwoude, Weert, Den Bosch/Vught, Noordwijk, Veenendaal, Apeldoorn en andere locaties in overleg. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit originele bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Amsterdam

Inclusief heerlijk diner

De Escaperoom hype is misschien wat minder heftig geworden, maar het concept blijft populair onder jong en oud. Hoog tijd voor een nieuwe variant en dan eentje waarbij je in teamverband kunt genieten van het kraken van codes en oplossen van complexe raadsels, maar waarbij je ook de kans krijgt om te genieten van de buitenlucht. Na afloop van (of voorafgaand aan) dit samenwerkingsgerichte personeelsuitje genieten jij en je collega's van een heerlijk diner. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Outdoor Escaperoom bedrijfsuitje in Amsterdam.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Amsterdam

Inclusief heerlijk diner

Zijn jullie klaar voor het oplossen van een groot mysterie? Slagen jullie er als eerste in om de heilige graal te vinden? Tijdens dit spannende afdelingsuitje gaan jullie in teamverband op zoektocht, lossen jullie raadsel en puzzels op en leren jullie zo de stad van een geheel andere kant kennen. Na afloop van deze queeste genieten jullie samen met alle collega´s van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Heilige Graal bedrijfsuitje in Amsterdam of omgeving.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Amsterdam
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Amsterdam

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Amsterdam combineren met een zinderende City Game die ook mogelijk is op 1,5 meter afstand, zodra de overheid dit natuurlijk weer toestaat? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Bedrijfsuitje schilderen Amsterdam
excl. BTW vanaf
€43 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen Amsterdam

Zoek je een creatief en inspirerend afdelingsuitje in Amsterdam? Denk dan eens aan een schilderworkshop. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Amsterdam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Amsterdam.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Amsterdam

Inclusief heerlijk diner

Zelden zijn jullie vaardigheden als team zo hard op de proef gesteld als tijdens dit spannende virtual reality bedrijfsuitje. Hierbij werken jullie nauw samen om met behulp van Virtual Reality technologie en elkaars vaardigheden een gevaarlijke bom onschadelijk te maken. Terwijl jullie op dramatische wijze de klok langzaam weg zien tikken, neemt de druk toe om de stad van een heftige verwoesting te behoeden. Worden jullie de helden van de dag? Dit spannende bedrijfsuitje is inclusief heerlijk diner. Wil je meer weten over dit bloedstollende bedrijfsuitje in Amsterdam? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Amsterdam met diner
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Amsterdam met diner

Inclusief heerlijk diner

Misschien heb je wel eens een boek van Dan Brown gelezen of een film gezien? Dan weet je vast wel wat een cryptex is. Tijdens dit raadselachtige bedrijfsuitje gaan jullie in teamverband proberen om een echte cryptex te ontrafelen. De activiteit zal heel gemoedelijk van start gaan onder het genot van een hapje en drankje. Maar dan ineens is daar een mysterieuze koffer, een raadselachtige cryptex en een aantal inspirerende opdrachten voor jou en je teamleden. Om alles tot een goed einde te kunnen brengen zullen jullie je in het centrum van de stad moeten begeven, om daar de raadselachtige opdrachten te kunnen voltooien. Na afloop van deze activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner, waarbij er natuurlijk zal worden nagepraat over een bijzondere dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in Amsterdam.

Workshop koken op open vuur als personeelsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€89 p.p.

Workshop koken op open vuur als personeelsuitje in Amsterdam

Roken, koken, smoken en fikkie stoken! Ontdek samen met een heuse foodwriter en auteur een middag of avond lang de geheimen van het bereiden van eten bereiden op een open vuur in deze actieve en gezellig workshop. Na een wedstrijd fikkie stoken gaan de deelnemers in groepjes en onder het genot van een drankje aan de slag met onder andere het roken van vis, het bereiden van een pittige chili in een dutch oven, het maken van een asado van kip of het 'caveman' grillen van groenten. Met meer dan twintig verschillende bereidingen - vlees, vis én vegetarisch- is er voor elk wat wils. Zelfs het dessert komt van het vuur. Na afloop eten de deelnemers de verschillende bereidingen met elkaar op. De workshop wordt gegeven op een sfeervolle cateringboerderij aan de rand van Amsterdam. Desgewenst kan dit evenement gecombineerd worden met een vergadering op dezelfde locatie. Er is ruime gratis parkeergelegenheid. Wil je meer weten over deze vurige kookworkshop als personeelsuitje in Amsterdam,vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussie workshop Amsterdam
vanaf
€35 p.p.

Percussie workshop teambuilding Amsterdam

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Amsterdam, Huizen, Zaanstad, Huizen, Aalsmeer of Amstelveen? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Amsterdam of omgeving, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Amsterdam

Inclusief heerlijk diner

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Amsterdam? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Expeditie Robinson als personeelsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson als personeelsuitje in Amsterdam

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze Expeditie Robinson teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Expeditie mogelijkheden voor je teambuilding activiteit in de omgeving van Amsterdam.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Amsterdam

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teambuilding activiteit in Amsterdam. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Pub Games personeelsuitje Amsterdam
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Pub Games personeelsuitje Amsterdam

Inclusief heerlijk diner

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Amsterdam, Huizen, Zaanstad of Amstelveen beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Amsterdam, Huizen, Zaanstad of Amstelveen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Kookwedstrijd Amsterdam of andere kookworkshop teambuilding game
excl. BTW vanaf
€105 p.p.

Kookwedstrijd Amsterdam of andere kookworkshop teambuilding game

Kookwedstrijd als teambuilding voor 10 tot wel 450 personen.

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit in Amsterdam waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in Amsterdam.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Amsterdam
vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Amsterdam

Ben jij benieuwd naar een andere kant van je collega’s? Probeer dan het bedrijfsuitje Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub in Amsterdam eens. Altijd al een horror film willen maken met je collega’s? Dit is je kans om te shinen als zombie. Meer interesse in een leuke commercial? Hoe goed kun je met collega’s een eigen product promoten? Wie krijgt de hoofdrol? Of ga je toch liever voor een grappige lipdub? Kies een speciaal liedje die kenmerkend is voor het bedrijf en trek je stoute schoenen en blingbling kleren aan voor de perfecte lipdub! Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jullie bedrijfsuitje, kijk dan hieronder voor meer vrijblijvende informatie.

Kookworkshop als bedrijfsuitje in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Kookworkshop als bedrijfsuitje in Amsterdam

In Amsterdam kun je volop lekker eten. Van Michelinster restaurants tot verborgen culinaire pareltjes, wie een beetje zijn best doet, vindt overal plekken om te genieten van een betoverende maaltijd. Maar het is begrijpelijk dat je, te midden van al dit kookgeweld, ook zin krijgt om de kok in jezelf naar boven te halen. En daar is deze kookworkshop in Amsterdam natuurlijk uitstekend voor geschikt.Onder begeleiding van een professionele kok ga je in teamverband aan de slag om een culinaire maaltijd te bereiden. Uiteindelijk ga je in groepsverband de gerechten nuttigen. Dus doe je best en zeg met trots dat jij de chef was van dit gerecht! Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze workshop in Amsterdam. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden.

Bedrijfsuitjes workshop bonbons maken met diner in Amsterdam
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Bedrijfsuitjes workshop bonbons maken met diner in Amsterdam

Inclusief lunch of diner, proeverij, doosje zelfgemaakte bonbons en bonbon workshop.

Ben je op zoek naar een zoet en creatief bedrijfsuitje in Amsterdam? Dan is dit bedrijfsuitje bonbons maken wellicht het geschikte personeelsuitje voor jullie. Geniet van een heerlijke chocolade proeverij, leer om je eigen bonbons te vervaardigen onder deskundige begeleiding en geniet voorafgaand of na afloop van een heerlijk diner of lunch. Vanzelfsprekend neemt iedereen ook een doosje gevuld met  eigen bonbons mee naar huis. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie dit smakelijke bedrijfsuitje.

Het ontstaan van bruisend Amsterdam

De stad Amsterdam ontleent zijn naam aan een dam die is aangelegd in de Amstel. Dit vond plaats rond de 13e eeuw. Amsterdam heeft zich ontwikkeld tot een echte handelsstad. De handel is heel divers: van scheepsvaart tot het maken van touw en hout. Maar ook voor banken, verzekeringen, drukkerijen, en universiteiten ben je in de Nederlandse hoofdstad aan het juiste adres. Het feit dat er zoveel verschillende handelsvormen te vinden zijn, zorgt ervoor dat deze stad een goede, stevige positie heeft in de economische wereld. Veel bedrijven hebben zich in de binnenstad van Amsterdam gevestigd. 80.000 mensen hebben hier werkgelegenheid gevonden. De laatste jaren verplaatsen echter steeds meer kantoren naar de rand van de stad, bijvoorbeeld bij Sloterdijk of de Amsterdam Arena. Met de komst van al deze grote en kleinere bedrijven, nam de vraag naar een bedrijfsuitje of bedrijfsfeestje verder toe. Ondanks de crisis blijft het belangrijk te investeren in een goede relatie met je personeel of een extra bedankje voor je zakenrelaties. Onemotion helpt je graag op weg met een divers aanbod bedrijfsuitjes Amsterdam. Voor de Duitse markt kun je ook terecht op Incentives in Amsterdam of Teambuilding in Amsterdam und Region. Kijk ook eens op congreslocaties AmsterdamSpanjaarden kijken op que ver en Amsterdam.

Overige stedenlinks

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE IN AMSTERDAM & OMGEVING

De Zaanstreek speelde vanaf de zeventiende eeuw een enorme rol van betekenis binnen de regionale economie. Een flinke batterij aan molens zorgde voor de ontwikkeling van een divers aantal industrieën, waaonder bijvoorbeeld houtzagerijen. Na de samenvoeging van Oostzaandam en Westzaan tot het pittoreske Zaandam, verkreeg de gemeente zelfs stadsrechten uit handen van Napoleon. Vergeet niet je bedrijfsuitje in Zaandam te combineren met een bezoek aan het "openlucht museum" Zaanse Schans om zo even terug te keren naar een bloeiende tijd in onze vaderlandse geschiedenis.  Ook de rest van de omgeving van Amsterdam heeft genoeg te bieden voor een bedrijfsuitje. Wat dacht je van de steden als Aalsmeer, Huizen of Amstelveen. Aalsmeer wat waarschijnlijk afgeleid is van Alsmar (dit betekent palingmeer) of Aelsmer (allesmeer) is een belangrijke stad in omgeving Amsterdam en is voor het eerst genoemd in 1133 als Alsmar. Aalsmeer staat in heel Nederland voornamelijk bekend om de bloemenveiling. Al vanaf eind 19de eeuw begon de bloementeelt met het kweken van rozen door de zeer goede grond. In 1912 werden er veilingen gesticht. Inmiddels is dit uitgegroeid naar bijna 1 miljoen vierkante meter en is het veilinggebouw volgens het Guinness Book of Records ook het grootste handelsgebouw ter wereld. Een record om trots op te zijn. Maar ook Zaandam is een ideale uitvalsbasis voor je bedrijfsuitje. Zaandam kreeg in begin 19de eeuw stadsrechten en heeft nog steeds de historische gebouwen die in traditionele Zaanse stijl zijn gebouwd. Wist je trouwens dat de eerste kruidenierswinkel van de Albert Heijn (gerucht) er een plaatsje heeft gekregen? Ook Huizen is een leuke buurstad van Amsterdam en staat vooral bekend als vissersdorp. Huizen kreeg ergens in 1400 zijn naam wat ze te danken hadden aan het feit dat de eerste stenen huizen in het Gooi hier werden gemaakt. Het is een stad wat ook bekend staat om zijn snel groeiende bedrijvigheid. Amstelveen daarentegen is een belangrijke voorstad van onze hoofdstad Amsterdam en is eigenlijk een slaapstad voor werknemers die werken op Schiphol of in de stad Amsterdam. Inmiddels zijn er grote (internationale) spelers gevestigd (o.a. KLM, KPMG en Zwitserleven) waardoor Amstelveen zelf ook veel arbeidsplaatsen telt. Midden tussen kassen en mooie meren, ligt het pittoreske Uithoorn. In de zeventiende eeuw was het gebied enorm in trek vanwege de grote hoeveelheid turf die beschikbaar was in het veengebied. Combineer een bedrijfsuitje in Amsterdam met een fietstocht rond de Westeinderplassen en geniet van een drankje in het centrum van Aalsmeer. En natuurlijk neem je als aandenken een bloemetje mee. Kijk voor informatie over Duitse trips naar Amsterdam op junggesellinnenabschied Amsterdam. Het is in ieder geval zeker dat er genoeg keuze is om je bedrijfsuitje eventueel ook in de mooie omgeving van Amsterdam te houden.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt