Bedrijfsuitjes in Antwerpen

Ook voor teambuilding activiteiten en personeelsfeesten in de regio Antwerpen

feest.jpg

Bedrijfsuitje Antwerpen

Wie op zoek is naar een bestemming in het buitenland voor een bedrijfsuitje of teambuilding activiteit, zal op een bepaald punt vast en zeker overwegen om naar Antwerpen te gaan. Hier kun je samen met je team genieten van een sfeer die je nergens in Nederland zult tegenkomen. De combinatie van oude architectuur en Vlaamse gezelligheid zorgen ervoor dat jullie kunnen genieten van een minivakantie met de hele afdeling. Op deze pagina vinden jullie de Top-5 van bedrijfsuitjes in Antwerpen. Wil je meer informatie over teambuilding activiteiten in deze mooie stad, klik dan via de onderstaande groene link door naar het overzicht met alle bedrijfsuitjes in Antwerpen of omgeving.

Top-5 bedrijfsuitjes in Antwerpen

Ontvoerde directeur dinerspel
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Ontvoerde directeur als bedrijfsuitje in Antwerpen

Inclusief heerlijk diner

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Lukt het jullie om de dag tot een goed einde te brengen? Of kunnen jullie beter alvast gaan zoeken naar een nieuwe directeur? Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in de schitterende stad Antwerpen is inclusief een heerlijk keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Antwerpen
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Antwerpen

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Zijn jullie op zoek maar een bedrijfsuitjes concept waarmee jullie het enorm gezellig maken als de dagen kouder worden? Dan zijn deze après-ski winterspelen misschien wel een hele leuke oplossing. Van Familie Ski tot Ski broek hangen, diverse traditionele en nieuwe wintersport uitdagingen komen voorbij. Dit themafeest staat garant voor gezelligheid en teamwork. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Après-ski winterspelen teamuitje in Antwerpen of omgeving.

Happen, stappen, varen met diner
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, stappen, varen met diner als bedrijfsuitje in Antwerpen

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en wandeling; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Dit bedrijfsuitje in Antwerpen heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk keuze diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Winter wonderland afdelingsuitje in Antwerpen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Winter wonderland afdelingsuitje in Antwerpen

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Beeld je eens in: je staat midden in een sfeervol skidorp samen met je collega's. In een winterse setting krijgen jullie een aantal ludieke en saamhorige activiteiten voorgelegd. Van Nagel Schlag tot sneeuwbal schieten, van langlaufen tot sneeuwpop worstelen, het kan allemaal tijdens dit bedrijfsuitje in de winter. En ondertussen genieten jullie natuurlijk van de glühwein of warme chocomel (of wat anders). Uiteraard dansen jullie er allemaal flink op los op de Tiroler muziek of de meer hedendaagse nummers. Wil je meer weten over dit bijzondere Winter wonderland personeelsuitje in Antwerpen? Vraag dan hieronder meer informatie aan via onderstaand informatieformulier.

Filmwedstrijd
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Antwerpen

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Antwerpen komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Antwerpen? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Antwerpen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Antwerpen

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

De dagen worden korter en de kou zit in de lucht. Hoog tijd voor een winterse expeditie voor jou en je collega's. Tijdens deze expeditie draait alles om overleven in het pool landschap. Onder begeleiding van ervaren instructeurs gaan jullie aan de slag om jullie teambuilding skills te testen.Welk team weet het snelste vuur te maken? Wie maakt de beste constructies of weet raak te schieten met pijl en boog? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Expeditie Poolcirkel bedrijfsuitje in Antwerpen of omgeving.

Outdoor Escaperoom met diner
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Antwerpen

Inclusief heerlijk diner

De Escaperoom hype is misschien wat minder heftig geworden, maar het concept blijft populair onder jong en oud. Hoog tijd voor een nieuwe variant en dan eentje waarbij je in teamverband kunt genieten van het kraken van codes en oplossen van complexe raadsels, maar waarbij je ook de kans krijgt om te genieten van de buitenlucht. Na afloop van (of voorafgaand aan) dit samenwerkingsgerichte personeelsuitje genieten jij en je collega's van een heerlijk diner. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Outdoor Escaperoom bedrijfsuitje in Antwerpen.

Heilige Graal jacht met diner
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Heilige Graal jacht met diner als bedrijfsuitje in Antwerpen

Inclusief heerlijk diner

Zijn jullie klaar voor het oplossen van een groot mysterie? Slagen jullie er als eerste in om de heilige graal te vinden? Tijdens dit spannende afdelingsuitje gaan jullie in teamverband op zoektocht, lossen jullie raadsel en puzzels op en leren jullie zo de stad van een geheel andere kant kennen. Na afloop van deze queeste genieten jullie samen met alle collega´s van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Heilige Graal bedrijfsuitje in de het mooie Antwerpen.

Film maken
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Film maken

Hebben jullie altijd al eens voor de camera willen staan, terwijl een echte professional jullie filmt? Bij dit teamuitje in Eindhoven, Best, Geldrop, Veldhoven, Helmond, of omgeving krijgen jullie samen de kans om de hoofdrol te spelen. Kies een leuk nummer en ga samen lekker los bij het maken van een spetterende lipdub. En het resultaat bekijk je natuurlijk gezellig samen met het hele team. Voor meer informatie over deze lipdub teambuilding in de omgeving van Eindhoven, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Van teambuilding tot bedrijfsuitje in Antwerpen

De stad Antwerpen is één van de mooiste steden van de Lage Landen en ook een gewilde bestemming voor bedrijfsuitjes en niet al te verre incentive reizen vanuit Nederland. Hier vind je veel bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te bezoeken. Niet te missen is de  Onze-Lieve-Vrouwekathedraal die boven de stad uitstijgt en je in de verte laat zien waar het centrum van de stad Antwerpen precies is. Hier vind je ook de Grote Markt: het centrale plein van Antwerpen met het stadhuis en de gildehuizen. Aan de oevers van de rivier de Schelde vind je het Middeleeuwse kasteel genaamd de Steen, wat verschillende functies vervulde door de tijd heen: van fort tot gevangenis en museum. De kunstliefhebbers zullen tijdens het bedrijfsuitje in de regio Antwerpen ook een bezoek willen brengen aan het beroemde Rubenshuis: het voormalige huis en atelier van de beroemde schilder Peter Paul Rubens, wat nu dienst doet als museum. Een bezoek aan het Plantin-Moretus museum is ook een aanrader, aangezien het het enige museum ter wereld is dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat, met een rijke collectie boeken, drukpersen en grafische kunst. Zijn jullie voornemens om lekker milieuvriendelijk met de trein te komen, dan krijgen jullie de kans om één van de mooiste treinstations ter wereld te aanschouwen, namelijk het Centraal Station van Antwerpen. Wil je uit eten gaan, dan is het Eilandje misschien wel wat voor jullie: een trendy wijk met gerenoveerde pakhuizen, gezellige bars en restaurants. En blijven jullie meerdere dagen en zijn jullie derhalve op zoek naar een leuk uitstapje tijdens de vrije dag van jullie incentive reis naar Antwerpen, dan is de Zoo van Antwerpen misschien wel een hele leuke om te bezoeken. Een architectonisch meesterwerk en een van de mooiste treinstations ter wereld. Willen jullie winkelen op stand? Dan kan dat ook in Antwerpen, misschien wel een leuke plek hiervoor is het Paleis op de Meir: een voormalig paleis dat nu dient als winkelcentrum, met luxe boetieks en prachtige architectuur. Van rondvaart op de Schelde tot bollekes drinken op de Grote Markt, in de stad Antwerpen kom je ogen en oren tekort tijdens jullie bedrijfsuitje of teambuilding activiteit.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                              Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                     Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                              Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                     Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                             Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                  Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                    Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                     Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                    Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                           Bedrijfsuitje Breda  

RegioFlevoland
Regio Almere:                                                          Bedrijfsuitje Almere  

RegioLimburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                        Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                          Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                              Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                               Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                  Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                         Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor
 

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt