Bedrijfsuitje Arnhem

Ook voor Gelderland, Tiel, Velp, Wageningen en Doetinchem.

Bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten overzicht Arnhem

Op zoek naar een bedrijfsuitje Arnhem? De verscheidenheid aan marktsegmenten, zorgt er ook voor dat er grote verschillen zijn in de behoeftes van deze organisaties op het gebied van personeelsuitjesteambuilding activiteiten en bedrijfsfeesten in de omgeving van Arnhem, Doetinchem en Wageningen. Diverse bedrijven en instellingen hebben wij en onze partners reeds mogen begroeten tijdens een inspirerend evenement. Natuurlijk zouden we het geweldig vinden, als we ook jouw bedrijf of organisatie mogen begroeten. We nodigen je dan ook van harte uit om een keuze te maken uit één van de onderstaande bedrijfsuitjes en evenementen in Arnhem of één van de aangrenzende gemeenten.

Vrijgezellenfeest ArnhemPersoneelsfeest

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Arnhem
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Arnhem

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Arnhem combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Teambuilding activiteit met vergadering in Arnhem of omgeving
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Teambuilding activiteit met vergadering in Arnhem of omgeving

Alles draait om het vinden van de juiste balans. En dat geldt natuurlijk ook voor vergaderen. Inspanning vs ontspanning; geestelijk vs lichamelijk; een outdoor activiteit kan zorgen voor baanbrekende nieuwe ideeën, een (nog) betere sfeer tussen de deelnemers onderling en een onverwacht positieve output. Bij dit combinatiearrangement beschikt men over een vergaderlocatie in Arnhem van waaruit men outdoor activiteiten kan ondernemen. Wil je meer weten over dit arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Elkaars hoofd boetseren als bedrijfsuitje in Arnhem
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Elkaars hoofd boetseren als bedrijfsuitje in Arnhem

Hoe goed ken jij het gezicht van je collega´s eigenlijk? Kun jij met je ogen dicht elke moedervlek en litteken aanwijzen? Tijdens de workshop elkaars hoofd boetseren wordt je flink op de proef gesteld. Je krijgt de kans om iemand uit je groep na te boetseren. Deze workshop kan veel plezier opleveren en hopelijk ook een mooi eindresultaat. Welk hoofd zou jij wel willen boetseren? Vraag hieronder meer vrijblijvende informatie aan over dit creatieve personeelsuitje in Arnhem. Interesse? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Arnhem
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Arnhem

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Arnhem? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Culinaire teambuilding Arnhem
vanaf
€49,50 p.p.

Culinaire teambuilding Arnhem

Geen gewone teambuilding met gekke activiteiten, nee, jullie gaan lekker koken samen! In groepjes veroveren jullie de hele keuken met verschillende geuren en smaken. Iedereen kan in zijn eentje koken, maar jullie worden tijdens deze teambuilding activiteit op de proef gesteld. Er zijn verschillende opdrachten die gevolgd kunnen worden, maar vergeet ook niet een beetje te genieten. Deze dag bestaat uit een gedeelte uitleg en daarna mogen jullie natuurlijk aan de gang. Aan het eind van de dag komen jullie samen om heerlijk te genieten van al het lekkers wat jullie gemaakt hebben. Meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Jullie ontvangen meteen uitgebreide informatie over de culinaire teambuilding mogelijkheden in Arnhem.

Quad rally bedrijfsuitje Arnhem
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Quad rally bedrijfsuitje Arnhem

Oerend hard snellen jij en je collega´s over het parcours, terwijl je hart mee klopt op het ritme van motor van je eigen quad. Wind, modder, niets houdt jullie tegen. Tijdens deze quad rally in Arnhem, komen er vast en zeker oerkrachten vrij. Wil je meer weten over deze leuke Quad rally als invulling van je bedrijfsuitje in Arnhem? Vraag dan hieronder meer informatie aan. We wensen je bij voorbaat veel adrenaline toe.

Kookwedstrijd Arnhem of andere kookworkshop teambuilding game
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Kookwedstrijd Arnhem of andere kookworkshop teambuilding game

Wie is hier de Masterchef?

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit in Arnhem waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in Arnhem.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Arnhem met diner
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Arnhem met diner

Misschien heb je wel eens een boek van Dan Brown gelezen of een film gezien? Dan weet je vast wel wat een cryptex is. Tijdens dit raadselachtige bedrijfsuitje gaan jullie in teamverband proberen om een echte cryptex te ontrafelen. De activiteit zal heel gemoedelijk van start gaan onder het genot van een hapje en drankje. Maar dan ineens is daar een mysterieuze koffer, een raadselachtige cryptex en een aantal inspirerende opdrachten voor jou en je teamleden. Om alles tot een goed einde te kunnen brengen zullen jullie je in het centrum van de stad moeten begeven, om daar de raadselachtige opdrachten te kunnen voltooien. Na afloop van deze activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner, waarbij er natuurlijk zal worden nagepraat over een bijzondere dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in Arnhem.

Help, de directeur is ontvoerd Arnhem
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Arnhem

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Arnhem, Tiel, Doetinchem, Wageningen of Velp is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Arnhem
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Arnhem

Optioneel mogelijk: feestlocatie, catering, overnachting etc.

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Arnhem komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Kijk ook eens op onze bedrijfsuitjes voor grote groepen pagina. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Toegankelijk golfen als bedrijfsuitje omgeving Arnhem (korte baan golf)
excl. BTW vanaf
€16 p.p.

Toegankelijk golfen als bedrijfsuitje omgeving Arnhem (korte baan golf)

Golfen is verrassend leuk. Het nadeel is alleen dat je de nodige training nodig hebt om de golfbaan op te mogen. Het grote voordeel van dit laagdrempelige alternatief, is dat je direct de mogelijkheid hebt om je golf skills in de praktijk uit te proberen. Geen urenlange instructies, maar na een korte instructie direct de baan op en genieten van de buitenlucht. En kom je er dan achter dat golfen inderdaad zo leuk is als wij denken, dan kun je altijd nog besluiten om je GVB te behalen om op echte golfclub de sterren van hemel te spelen. Wil je meer weten over dit toegankelijke bedrijfsuitje in de omgeving van Arnhem? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande knop.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Arnhem
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Arnhem

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Arnhem of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Pub Games personeelsuitje Arnhem
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Pub Games personeelsuitje Arnhem en Gelderland

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Arnhem, Gelderland, Tiel, Velp, Wageningen of Doetinchem beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Arnhem, Velp, Doetinchem of Tiel, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

GPS bedrijfsuitje Arnhem, Wageningen, Doetinchem, Tiel (inc. 3-gangen diner)
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

GPS bedrijfsuitje Arnhem, Wageningen, Doetinchem, Tiel (inc. 3-gangen diner)

Gewapend met een GPS-systeem ga je in groepsverband op pad langs diverse highlights van je stad. Tijdens deze puzzle tocht leer je Arnhem, Velp, Doetinchem of Wageningen kennen op een geheel nieuwe manier. Deze gps tocht is inclusief koffie/thee met gebak, drankje en driegangen keuzediner. Dit bedrijfsuitje vormt de ideale combinatie tussen actief bezig zijn en culinair genieten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit gps personeelsuitje Arnhem, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Arnhem
vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Arnhem

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Arnhem, Tiel, Velp, Wageningen, Doetinchem of rest van Gelderland. Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail bedrijfsuitje Arnhem
vanaf
€26 p.p.

Cocktail bedrijfsuitje Arnhem

Ben je ook zo dol op cocktails? Probeer je zelf altijd te experimenteren met nieuwe combinaties? Dan is dit cocktail personeelsuitje in Arnhem en omgeving (Doetinchem of Wageningen) een absolute aanrader. Leer meer over de professionele kneepjes van het vak. En straks ben jij de cocktail specialist binnen jouw vriendenkring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail bedrijfsuitje Arnhem mogelijkheden.

Percussie teambuilding Arnhem
vanaf
€30 p.p.

Percussie teambuilding Arnhem

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Arnhem, Tiel, Velp, Wageningen of Doetinchem? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Arnhem of omgeving, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Graffiti bedrijfsuitje Arnhem
vanaf
€32,50 p.p.

Graffiti bedrijfsuitje Arnhem

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop in Arnhem (of omgeving) leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop in Arnhem is ook een mooie teambuildingsgelegenheid.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti bedrijfsuitje mogelijkheden in Arnhem, Doetinchem, Wageningen, Velp of Tiel.

Themafeest Arnhem
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Leuke themafeesten Arnhem (exc. catering en drankjes)

Ben je op zoek naar een invulling van uw personeelsfeest in Arnhem of omgeving? Dan is een themafeest misschien wel een goede optie. Er zijn diverse thema's mogelijk: van het funky The Party is Wow themafeest(met o.a. live saxofonist, Oxygenbar, Henna Tattoo Artist en professionele Club DJ) tot Casino Royale (met entertainment, casino etc.)tot  de 70's Party (met o.a. disco entertainment, en vele extra's)  of Do you remember  (met 70's, 80's en 90's quiz en bijpassende DJ), of het Snowfever Apreski themafeest (met ludieke spelletjes en die typische wintersport sfeer etc.), of het groots uitpakkende VIP themafeest (met entertainment en fotoshoots), of het Winter Carol Kerstfeest (met kerstsfeer en bijpassend entertainment) . Uiteraard is het ook mogelijk om een themafeest op maat te organiseren.  Let op: de prijsindicaties zijn exclusief catering en drankjes. Wil je meer weten over de mogelijkheden van één van deze themafeest Arhem, Tiel, Velp, Wageningen of Doetinchem arrangementen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Moorddiner bedrijfsuitje Arnhem
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Arnhem

Voor dit bedrijfsuitje in Arnhem, Doetinchem, Wageningen of omgeving Gelderland is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Arnhem? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Arnhem
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Arnhem

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je afdelingsuitje in Arnhem? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Arnhem
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Arnhem

Elke dag luister je muziek op de radio. In de auto, op de fiets, of zelfs onder de douche. Je beschikt dus stiekem over heel wat muziekkennis. Hoog tijd om de strijd van te gaan met je collega tijdens dit popquiz dinerspel bedrijfsuitje in Arnhem, Zevenaar, Velp, Doetinchem of omgeving. Dit arrangement bevat uiteraard ook een overheerlijk diner. Laat de muziek battle beginnen... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een popquiz dinerspel als invulling van je bedrijfsuitje in Arnhem, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Arnhem
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Arnhem

Weet je wat pas écht gezellig is? Een leuke pubquiz als bedrijfsuitje! Ga de strijd aan met of tegen je collega’s en probeer zoveel mogelijk goede antwoorden te geven. Behalve dat er originele en ietwat moeilijke vragen voorbij komen, worden ook jouw zangkunsten op de proef gesteld. Deze pubquiz is geschikt voor bedrijfsfeesten, teamuitjes en eventueel ook voor borrels. Dit teamuitje is te boeken inclusief diner. Zoek jij nog een leuke invulling voor een bedrijfsfeest in Arnhem, Velp of Doetinchem? Begin dan hier met zoeken! Wil je meer weten over dit pubquiz dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Mobiel Maffia stadsspel Arnhem
excl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Mobiel Maffia stadsspel Arnhem

Tijdens deze interactie Game duik je in onderwereld samen met je collega's. Gewapend met een Smartphone met speciale app ga je op pad met een hele duidelijke missie: het verhandelen van een enorme hoeveelheid drugs. Tijdens dit stadsspel worden vindingrijkheid en teamwork flink op de proefgesteld. Dit stadsspel is inclusief begeleiding, spelmateriaal (waaronder Smartphones en App), prijsuitreiking, mogelijkheid tot opdrachten op maat etc. Wil je meer weten over dit leuke stadsspel als invulling van je bedrijfsuitje in Arnhem, Tiel , Doetinchem of de rest van Gelderland, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Highland Games bedrijfsuitje Arnhem
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Highland Games bedrijfsuitje Arnhem

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games in Arnhem, Tiel of omgeving! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games bedrijfsuitje mogelijkheden in Arnhem of omgeving.

Avontuurlijke Teambuilding Arnhem
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Avontuurlijke Teambuilding Arnhem

Kijk je ook graag naar Expeditie programma´s en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze avontuurlijke teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de avontuurlijke teambuilding mogelijkheden voor je teambuilding activiteit in de omgeving van Arnhem.

Outdoor teambuilding Arnhem
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Outdoor teambuilding Arnhem

Bereid je voor op een intensieve maar bovenal leuke outdoor teambuilding activiteit. Op deze bijzondere locatie is erg veel mogelijk: zeer uiteenlopende teambuilding activiteiten. Ook is het mogelijk om de teambuilding activiteiten te combineren met een lunch/diner, vergadering of feestelijk evenement. Wil je meer weten over deze leuke outdooractiviteiten in de omgeving van Arnhem? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Heidag organiseren regio Arnhem: alles begint bij de juiste locatie

Heidag organiseren regio Arnhem: alles begint bij de juiste locatie

Een heisessie kan belangrijke input geven voor de voortgang van het bedrijf. Om samen in een rustgevende en inspirerende omgeving op zoek te gaan naar antwoorden op cruciale vragen. Alles begint natuurlijk bij het kiezen van de juiste locatie in de omgeving van Arnhem voor de heidag. En hierbij kunnen we u wellicht goed van dienst zijn. Onemotion beschikt namelijk over een zeer groot netwerk van inspirerende locaties. Onze kostenloze service werkt als volgt. Indien u beschrijft waarna u op zoek bent, gaan wij op zoek naar de 2 nog beschikbare locaties die het beste aansluiten op uw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om u zsm van gerichte informatie te voorzien m.b.t. de mogelijkheden. Indien u gebruik wilt maken van deze snelle en handige service, verzoeken we u om hieronder op meer informatie te klikken.

Trabantje rally bedrijfsuitje Arnhem
excl. BTW vanaf
€39 p.p.

Trabantje rally bedrijfsuitje Arnhem

Voor 2 tot 200 personen

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in verschillende regio´s door heel Nederland een echte aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Dat moet haast wel een inspirerende uitwerking hebben op alle deelnemers. Dit personeelsuitje zal vast en zeker resulteren in de nodige nostalgische gevoelens. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden van een rally bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden. Dit bedrijfsuitje in de regio Arnhem is geschikt voor groepsgroottes van 2 tot 200 deelnemers.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)

Voor de kust van Haarlem/Amsterdam

Ben je op zoek naar echt een unieke teambuilding ervaring? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoogte van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala van outdoor en indoor activiteiten (van abseilen tot boogschieten, van piramide bouwen tot Fort Experience) en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Inclusief overtocht, activiteiten, koffie met lekkers en drankjes is deze Forteiland Adventure al mogelijk vanaf €95 p.p. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje met overnachting), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen
excl. BTW vanaf
€243 p.p.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen

Ook mogelijk als shortbreak/24 uurs-programma, 8 tot 100 deelnemers

Wil je elkaar echt op een andere manier leren kennen? Is het de bedoeling dat na deze teambuilding activiteit de teamleden echt voor elkaar door het vuur gaan? Dan is een outdoor teambuilding weekend (shortbreak is ook mogelijk) misschien wel de best passende optie. En waar kun je dan beter terecht dan in de Belgische Ardennen (op slechts 2,5 uur rijden vanaf Utrecht)? Hierbij staan natuur, spanning en ontspanning centraal. Van raften tot rotsklimmen, van kampvuur maken tot heerlijk BBQ-en, na een paar dagen in de ruige natuur staat er vast en zeker een team met nieuwe energie. Tijdens deze activiteit overnachten jullie in comfortabele chalets. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere teambuilding bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje in het buitenland), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Arnhem
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Arnhem

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teambuilding activiteit in Arnhem. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Geniet van het prachtige Arnhem

Arnhem is een groene stad omgeven door de mooie contouren van de Veluwe. Maar naast al dit natuurlijk schoon, is Arnhem ook een stad met veel economische potentie. Diverse nationale en internationale bedrijven en instelling, hebben ervoor gekozen om een hoofdkantoor op te richten binnen de grenzen van de gemeente. De omgeving van Arnhem herbergt het hart van onze nationale fruitproductie (kijk voor alle bedrijfsuitje in de provincie op bedrijfsuitje Gelderland). Wie kent Flipje niet, de mascotte van de stad Tiel, het middelpunt van de fruitregio. En Wageningen profileert zicht met zijn universiteit al jaren als toonaangevend op het gebied van innovaties binnen de landbouw.

Kijk voor congreslocaties op congreslocaties in Arnhem.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE IN ARNHEM & GELDERLAND

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje in de omgeving van Arnhem en Gelderland? Tiel, Velp, Wageningen en Doetinchem zijn een prima plaats voor een leuk, actief, sportief of avontuurlijk bedrijfsuitje met je collega’s. De prachtige stad Tiel ligt tussen een aantal bekende rivieren. De Waal, het Amsterdam-Rijnkanaal en de Linge bevinden zich in en om deze bekende stad. Bekend is Tiel voornamelijk in heel Nederland door de voormalig jamfabriek De Betuwe. Flipje is de mascotte van de stad Tiel en van de voormalig jamfabriek. Tiel is daarnaast ook één van de oudste steden in ons land. Tiel stamt uit de 9e eeuw waar veel andere steden in ons land pas halverwege de 12e eeuw werden ontdekt. Van oorsprong stond Tiel naast zijn riviervisserij bekend als een belangrijke handelsstad en veel markten. Vis, varken, runderen, paarden en vele andere markten sierden de stad. Wellicht dat je handelsgeest nog van pas gaat komen tijdens een bedrijfsuitje in deze stad? Vlakbij Arnhem ligt ook Velp. Deze bijzondere “schatstad” is ook een prima uitvalsbasis voor een bedrijfsuitje. Velp is bekend vanwege een bijzondere goudschat, welke werd gevonden in de negentiende eeuw. De goudschat behoorde toe aan een oude Frankische dynastie (Merovingers genaamd). Deze schat ligt inmiddels in een museum in Rusland. Maar je bent dus gewaarschuwd! Tijdens je GPS groepsuitje in de omgeving van Velp, kan het dus zo maar zo zijn, dat je "per ongeluk" tegen een oude schat aan loopt. Vertel dus tegen niemand waar je precies heen gaat. Hou je als bedrijf toch meer van een feestje dan is wellicht de studentenstad Wageningen een leuke stad. Met de Wageningse universiteit is dit natuurlijk geen vreemde constatering. Met de Gelderse Vallei, de Rijn en liggend aan de Veluwerand heeft de stad ook voldoende natuur in de omgeving. Wageningen zal met zijn universiteit altijd een belangrijke studentenstad blijven. Deutekem, Durkum, Dörkum, Deutekom, Deutinghem zijn allerlei benamingen van de stad Doetinchem. Deze stad in de prachtige achterhoek dateert (de eerste vermelding) al uit 838. Het landelijke karakter van Doetinchem zorgt ervoor dat veel Achterhoekers gebruik maken van de vele faciliteiten en cafés in de stad en het eigenlijk een centrum van de streek is geworden. Wellicht is het goed om dit zelf eens te ervaren en in deze stad je bedrijfsuitje te houden. We wensen je in ieder geval alvast veel plezier toe met een leuk of bijzonder bedrijfsuitje.Kijk voor teambuilding in Köln, Bonn, Leverkusen of Erfstadt op teambuilding Köln.  

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt