Bedrijfsuitje in België

Ook voor teambuilding activiteiten en bedrijfsuitjes in Gent, Antwerpen, Brussel, Brugge, Mechelen, Leuven, Limburg, Kortrijk, Oostende en meer.

feest.jpg

Bedrijfsuitje België

Ben je op zoek naar een origineel en verrassend bedrijfsuitje in België? Het organiseren van een bedrijfsuitje is niet alleen ontzettend gezellig, het heeft nog vele andere voordelen. Het is bijvoorbeeld een geweldig moment voor teambuilding en geeft de collega’s de kans elkaar buiten de werksfeer beter te leren kennen. Een bedrijfsuitje kan motiverend werken sinds je als bedrijf laat blijken dat je de medewerkers waardeert. Ook de creativiteit en innovatie binnen een team kan er door worden gestimuleerd. Door samen nieuwe ervaringen op te doen komen collega’s wellicht samen tot nieuwe ideeën en perspectieven. België biedt allerlei leuke mogelijkheden voor een bedrijfsuitje voor alle budgetten en verschillende groepsgroottes. België is de perfecte plek voor een leuk bedrijfsuitje met alle collega’s. Het land kent veel charmante steden zoals Brussel, Antwerpen, Gent of Brugge. We hebben een breed aanbod activiteiten en mogelijkheden voor u op een rijtje gezet. We staan voor je klaar om samen een bedrijfsuitje te plannen dat past bij de interesses en mogelijkheden van het bedrijf. We streven ernaar om jou en je collega’s een originele en verrassende ervaring te bieden. Laten we er samen voor zorgen dat jullie bedrijfsuitje in België een succes wordt. We wensen jou en je collega’s alvast veel plezier op het bedrijfsuitje België!

Maak hieronder nu eerst je keuze (of bekijk hieronder alle activiteiten):

Ontvoerde directeur als bedrijfsuitje in België
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Ontvoerde directeur als bedrijfsuitje in België

Inclusief heerlijk diner; Optioneel met overnachting in Antwerpen, Gent, Brugge, Brussel, Aalst, Dendermonde, Hasselt, Ieper, Kortrijk, Leuven, Lokeren, Maaseik, Mechelen, Oostende, Sint-Niklaas, Turnhout en Veere.

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Lukt het jullie om de dag tot een goed einde te brengen? Of kunnen jullie beter alvast gaan zoeken naar een nieuwe directeur? Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in de schitterende steden Antwerpen, Gent, Brugge, Brussel, Aalst, Dendermonde, Hasselt, Ieper, Kortrijk, Leuven, Lokeren, Maaseik, Mechelen, Oostende, Sint-Niklaas, Turnhout, Veere, is inclusief een heerlijk keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

90´s citygame als personeelsuitje in België
excl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

90´s citygame als personeelsuitje in België

Voor groepen van 15 tot meer dan 250 personen

Ga samen met je collega's terug in de tijd, naar de geweldige jaren 90 van de vorige eeuw. Duik terug in een tijd waarin het optimisme overheerste en laat langzaam aam al je herinneringen terugkeren. Heb je de jaren 90 zelf niet bewust meegemaakt, oom dan is deze 90s city game een echte aanrader. Van flippo's tot Macarena, van Baywatch tot the Matrix, bereid je voor op een hoop nostalgische gevoelens. Wil je meer weten over dit 90´s Citygame afdelingsuitje in België of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Happen, stappen, varen met diner als bedrijfsuitje in België
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, stappen, varen met diner als bedrijfsuitje in België

Inclusief heerlijk diner; Optioneel met overnachting in Brugge, Gent, Mechelen.

Dit bedrijfsuitje in Brugge, Gent of Mechelen heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk keuze diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in België
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in België

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Zijn jullie op zoek maar een bedrijfsuitjes concept waarmee jullie het enorm gezellig maken als de dagen kouder worden? Dan zijn deze après-ski winterspelen misschien wel een hele leuke oplossing. Van Familie Ski tot Ski broek hangen, diverse traditionele en nieuwe wintersport uitdagingen komen voorbij. Dit themafeest staat garant voor gezelligheid en teamwork. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Après-ski winterspelen teamuitje in België of omgeving.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in België
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in België

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

De dagen worden korter en de kou zit in de lucht. Hoog tijd voor een winterse expeditie voor jou en je collega's. Tijdens deze expeditie draait alles om overleven in het pool landschap. Onder begeleiding van ervaren instructeurs gaan jullie aan de slag om jullie teambuilding skills te testen.Welk team weet het snelste vuur te maken? Wie maakt de beste constructies of weet raak te schieten met pijl en boog? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Expeditie Poolcirkel bedrijfsuitje in België of omgeving.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje door heel België
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje door heel België

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in België komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in België? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in België
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in België

Inclusief heerlijk diner; Optioneel met overnachting in Antwerpen, Gent, Brugge, Brussel, Aalst, Dendermonde, Hasselt, Ieper, Kortrijk, Leuven, Lokeren, Maaseik, Mechelen, Oostende, Sint-Niklaas, Turnhout en Veere.

De Escaperoom hype is misschien wat minder heftig geworden, maar het concept blijft populair onder jong en oud. Hoog tijd voor een nieuwe variant en dan eentje waarbij je in teamverband kunt genieten van het kraken van codes en oplossen van complexe raadsels, maar waarbij je ook de kans krijgt om te genieten van de buitenlucht. Na afloop van (of voorafgaand aan) dit samenwerkingsgerichte personeelsuitje genieten jij en je collega's van een heerlijk diner. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Outdoor Escaperoom bedrijfsuitje in Gent, Brugge, Brussel, Aalst, Dendermonde, Hasselt, Ieper, Kortrijk, Leuven, Lokeren, Maaseik, Mechelen, Oostende, Sint-Niklaas, Turnhout en Veere.

Heilige Graal jacht met diner als bedrijfsuitje in België
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Heilige Graal jacht met diner als bedrijfsuitje in België

Inclusief heerlijk diner; Optioneel met overnachting in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Leuven, Mechelen.

Zijn jullie klaar voor het oplossen van een groot mysterie? Slagen jullie er als eerste in om de heilige graal te vinden? Tijdens dit spannende afdelingsuitje gaan jullie in teamverband op zoektocht, lossen jullie raadsel en puzzels op en leren jullie zo de stad van een geheel andere kant kennen. Na afloop van deze queeste genieten jullie samen met alle collega´s van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Heilige Graal bedrijfsuitje in het mooie Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Leuven, Mechelen.

Winter wonderland afdelingsuitje in België
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Winter wonderland afdelingsuitje in België

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Beeld je eens in: je staat midden in een sfeervol skidorp samen met je collega's. In een winterse setting krijgen jullie een aantal ludieke en saamhorige activiteiten voorgelegd. Van Nagel Schlag tot sneeuwbal schieten, van langlaufen tot sneeuwpop worstelen, het kan allemaal tijdens dit bedrijfsuitje in de winter. En ondertussen genieten jullie natuurlijk van de glühwein of warme chocomel (of wat anders). Uiteraard dansen jullie er allemaal flink op los op de Tiroler muziek of de meer hedendaagse nummers. Wil je meer weten over dit bijzondere Winter wonderland personeelsuitje in België? Vraag dan hieronder meer informatie aan via onderstaand informatieformulier.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Gent, Mechelen of Brugge
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Gent, Mechelen of Brugge

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en stadsspel; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Dit afdelingsuitje in Gent, Mechelen of Brugge heeft alles in zich om een geweldige middag of avond te worden voor alle deelnemers: heerlijk eten, een verfrissende rondvaart en een spannende mollen jacht. Leer elkaar beter kennen tijdens het heerlijke drie gangen diner en ga op jacht naar de verrader in jullie midden tijdens het spannende stadsspel. Een aangename rondvaart laat jullie een geheel andere kant van de stad ervaren. Wil je meer weten over dit happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Gent, Mechelen of Brugge? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Van teambuilding tot bedrijfsuitje in België

Onze zuiderburen hebben veel verschillende mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfsuitje met je collega’s. In de prachtige steden die België kent zijn er veel verschillende mogelijkheden de stad te ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan stadswandelingen met alwetende gidsen of ontspannen vanaf een bootje. Ook op culinair gebied heeft België veel te bieden. Proef Belgische chocolade, geniet van traditionele Vlaamse stoof of ervaar de rijke Belgische biercultuur door middel van een bierproeverij. België heeft een rijke cultuur met vele musea, tentoonstellingen en historische locaties. Ook voor de liefhebbers van avontuurlijke en sportieve activiteiten zijn de mogelijkheden eindeloos. Een mooie fietstocht door het Belgische landschap of een spannende teamuitdaging in een avonturenpark bijvoorbeeld. Voor alle soorten bedrijven en werknemers is er wel een passende invulling voor een bedrijfsuitje te vinden. We helpen je daar graag bij het verwezenlijken van een onvergetelijk bedrijfsuitje in België. We snappen dat het moeilijk is een keuze te maken met al deze verschillende activiteiten die mogelijk zijn. We hopen dat we je kunnen ondersteunen bij het maken van deze keuze en het organiseren van dit bedrijfsuitje met ons diverse aanbod. Of je nu op zoek bent naar een culturele, avontuurlijke, culinaire of ontspannende ervaring, samen creëren we een op maat gemaakt bedrijfsuitje in het prachtige België.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                              Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                     Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                              Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                     Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                             Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                  Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                    Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                     Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                    Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                           Bedrijfsuitje Breda  

RegioFlevoland
Regio Almere:                                                          Bedrijfsuitje Almere  

RegioLimburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                        Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                          Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                              Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                               Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                  Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                         Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor
 

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt