Bedrijfsuitje Brabant

Ook voor Den Bosch, Eindhoven, Tilburg, Breda en omgeving

De leukste bedrijfsuitjes in Brabant en omgeving

Ben je op zoek naar een leuk, bijzonder of extreem spannend bedrijfsuitje Brabant? Op deze pagina voorzien we je graag van een enorme dosis inspiratie bij het organiseren van een geslaagd bedrijfsuitje in Brabant. Misschien kunnen we beter Noord-Brabant zeggen zoals de provincie volledig heet. Jij bent naar alle waarschijnlijkheid gekozen tot de organisator van het bedrijfsuitje dit jaar. Wat een eer zouden wij zeggen. Met zo ontzettend veel aanbod door heel Nederland is het niet makkelijk kiezen. We helpen je dan ook graag op weg bij het vinden van een bedrijfsuitje in Brabant die past bij jullie wensen.  Of je nu kiest voor een bedrijfsuitje Brabant vol activiteiten, creativiteit of juist een programma met veel rust en uitgebreid dineren terwijl jullie een spel spelen. De mogelijkheden zijn eindeloos tijdens een bedrijfsuitje in Brabant. Onemotion helpt jullie dan ook graag op weg in de diverse steden in Brabant. Van Roosendaal tot Helmond, van Eindhoven tot Den Bosch en alle overige plaatsen in deze gezellige provincie. Brabantse nachten zijn lang zeggen ze hier niet voor niets. Wellicht is dat ook de reden dat jullie bedrijfsuitje Brabant nog tot in de late uurtjes door zal gaan! We wensen jullie bij voorbaat veel inspiratie toe tijdens jullie bedrijfsuitje in Noord-Brabant.

Ga voor het totale regionale aanbod meteen naar:

Regio Zuid-Oost Brabant (Eindhoven, Helmond, Valkenswaard):                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                                                      Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                                                      Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio West-Brabant Breda, Oosterhout, Roosendaal:                                       Bedrijfsuitje Breda  
Regio Zeeland:                                                                                              Bedrijfsuitje Zeeland

Kijk voor congreslocaties op congreslocaties in Noord-Brabant.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Brabant
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Brabant

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Brabant combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Expeditie Robinson teambuilding Brabant
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Expeditie Robinson teambuilding Brabant

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens dit Expeditie Robinson afdelingsuitje Brabant. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Optioneel: het combineren van dit groepsuitje met een heerlijke BBQ. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de High land games mogelijkheden voor je teambuilding of personeelsuitje in Brabant.

E-chopper tour bedrijfsuitje Brabant
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

E-chopper tour bedrijfsuitje Brabant

Incl. 1 chopper per deelnemer, instructeurs, verzekering en flesje drinken voor onderweg

De zon schijnt over het wegdek. Een zwoele wind blaast je haren langs je gezicht en eventuele coronavirus cellen weg over uitgestrekte velden. Daar rijd je samen met je baas en collega's op een stoere E-chopper (elektrische scooter met design elementen van een  Harley Davidson) en voel je je even de koning of koningin van de weg.  Dit bedrijfsuitje is er helemaal op gericht om het corona besmettingsgevaar zo laag mogelijk te houden. Bij het personeelsuitje in Brabant of omgeving zijn instructeurs, verzekering en het gebruik van 1 E chopper per deelnemer inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Brabant
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Brabant

Inclusief heerlijk diner

Dit bedrijfsuitje in Breda, Tilburg of Den Bosch heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje in Brabant, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Help, de directeur is ontvoerd afdelingsuitje Brabant
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd afdelingsuitje Brabant

Inclusief heerlijk diner

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Brabant is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Zoom around the world online bedrijfsuitje in Brabant
excl. BTW vanaf
€18 p.p.

Zoom around the world online bedrijfsuitje in Brabant

Tijdens dit leuke bedrijfsuitje ligt het lot van de wereld in jullie kundige handen. Iedere deelnemer speelt één van de beroemde wereldleiders. De wereld zit midden in een vreselijke crisis en jullie zullen als wereldleiders samen moeten werken om het tij te keren. En om dat te kunnen doen zal iedereen alle skills aan moeten wenden. Het online bedrijfsuitje begint aan de hand van een introductie van de quizmaster. Iedereen is ingelogd via het online communicatiemiddel van jullie keuze (Zoom of een andere). Na de introductie gaan jullie aan de slag om de crisis op te lossen. Diverse hersenkrakers komen voorbij, terwijl jullie er alles aan doen om te zorgen voor een positieve afloop. Maar schiet op, want de wereld wacht op jullie! Wil je meer weten over dit online bedrijfsuitje in Brabant, vraag dan hieronder meer informatie aan.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Brabant met diner
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Brabant met diner

Inclusief heerlijk diner

Misschien heb je wel eens een boek van Dan Brown gelezen of een film gezien? Dan weet je vast wel wat een cryptex is. Tijdens dit raadselachtige bedrijfsuitje gaan jullie in teamverband proberen om een echte cryptex te ontrafelen. De activiteit zal heel gemoedelijk van start gaan onder het genot van een hapje en drankje. Maar dan ineens is daar een mysterieuze koffer, een raadselachtige cryptex en een aantal inspirerende opdrachten voor jou en je teamleden. Om alles tot een goed einde te kunnen brengen zullen jullie je in het centrum van de stad moeten begeven, om daar de raadselachtige opdrachten te kunnen voltooien. Na afloop van deze activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner, waarbij er natuurlijk zal worden nagepraat over een bijzondere dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in Brabant.

Percussie bedrijfsuitje Brabant
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

Percussie personeelsuitje Brabant

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Noord-Brabant? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Brabant, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

De leukste bedrijfsuitjes rally rijden in Brabant
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

De leukste bedrijfsuitjes rally rijden in Brabant

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere rally's echt een aanrader. Wat dacht je van een leuke Dafjes rally in de omgeving van Eindhoven (vanaf €51 p.p.)? Of hou je meer van Trabantjes? Doe dan een Trabantjes Rally in de omgeving van Breda (vanaf €35 p.p.). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de leukste bedrijfsuitje rally's in Brabant.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Brabant
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Brabant

Inclusief heerlijk diner

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Brabant? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Cardboard Car Challenge als personeelsuitje in Brabant
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Cardboard Car Challenge als personeelsuitje in Brabant

Zijn jullie goed met karton? Tekeningen lezen, samenwerken en deadlines halen? Gezelligheid, humor en een winnaarsmentaliteit? Als jullie er vier van de zeven met ‘ja’ hebben kunnen beantwoorden, dan is de Cardboard Car Challenge een echte aanrader. Bouw je eigen auto volledig van karton. Sterk genoeg om in te zitten en alle ruimte om er jullie geheel eigen design ideeën op los te laten. Ga de sportieve strijd aan met je collega’s, verdien het meeste geld om uit te geven in de design shop, onderhandel als een professional en bouw de beste auto. De Cardboard Car Challenge is zeer geschikt als teambuilding, teambinding of teamtraining activiteit. Wil je meer weten over dit personeelsuitje in Brabant vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Highland Games personeelsuitje Brabant
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Highland Games personeelsuitje Brabant

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games in Brabant! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games bedrijfsuitje mogelijkheden in Brabant.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Brabant
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Brabant

Inclusief heerlijk diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van Brabant. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail workshop Brabant
excl. BTW vanaf
€28 p.p.

Cocktail personeelsuitje Brabant

Ben je ook zo dol op cocktails? Probeer je zelf altijd te experimenteren met nieuwe combinaties? Dan is deze cocktail workshop in Noord-Brabant een absolute aanrader. Leer meer over de professionele kneepjes van het vak. En straks ben jij de cocktail specialist binnen jouw vriendenkring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail bedrijfsuitje Brabant mogelijkheden.

Pub Games personeelsuitje Brabant
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Pub Games personeelsuitje Brabant

Inclusief heerlijk diner

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Eindhoven, Tilburg, Breda of Den Bosch beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Brabant, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Foodtruck Festival als bedrijfsfeest op je eigen terrein in Brabant of omgeving
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival als bedrijfsfeest op je eigen terrein in Brabant of omgeving

WKR vriendelijk, 1,5 meter proof, muziek, drank en lekker eten

Na een turbulent jaar wil je natuurlijk iets bijzonders doen voor het personeel. Misschien is een foodtruckfestival op het terrein van je bedrijf wel een leuke oplossing. Lekker In de buitenlucht borrelen en eten met elkaar. Leuk om bijvoorbeeld te combineren met het uitdelen van de kerstpakketten of als afsluitingsborrel voorafgaand aan de zomervakantie. Of misschien wel met andere bedrijven uit hetzelfde bedrijfspand. Of een dag met de familie van alle werknemers erbij. Er is heel veel mogelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een Foodtruck festival op je eigen terrein in Brabant of omgeving.

Paintball personeelsuitje Brabant
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Paintball personeelsuitje Brabant

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Ben jij dol op verf? Maar dan niet in de kunstzinnige zin van het woord? Krijg jij een enorme kick van spanning en adrenaline? Dan is het tijd voor dit paintball personeelsuitje in Brabant. Hijs je in de combat outfit en stap de paintball wereld in. Duik jij op tijd weg voor een verfkogel? En counter jij door je tegenstander direct uit de wedstrijd te schieten? Dan ben jij gemaakt voor deze strijd. En houden jullie achteraf nog wat tijd over om iemand in het zonnetje te zetten? Hijs hem of haar in een konijnenpak en schiet de patronen leeg. Veel plezier toegewenst.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Brabant
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Brabant

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teambuilding activiteit in Brabant. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

We love the 00s Quiz als personeelsuitje in Brabant
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

We love the 00s Quiz als personeelsuitje in Brabant

Zin om samen met je collega’s lekker back in time te gaan naar de jaren 2000 t/m 2009? Speel dan dit hilarische quizspel waarin met vragen én doe-opdrachten herinneringen worden opgehaald aan o.a. MSN, Hyves, Kabouter Plop, Shakira, De Ketchup Songs, De MP3-speler en nog veel meer. Zo speel je een nieuwsronde, televisieronde, muziekronde, de zwakste schakel, Idols: 00s karaoke en meer! Dit spelprogramma duurt 2,5-3 uur, is leuk voor alle leeftijden en kan zowel bij u op eigen locatie geboekt worden als op een beschikbare locatie. Indien gewenst is dit bedrijfsuitje in Brabant uit te breiden met diner en Back the 00s Afterparty. Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

90s Quiz- & Spel als bedrijfsuitje in Brabant
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

90s Quiz- & Spel als bedrijfsuitje in Brabant

Gabbers, Spice Girls, Backstreet Boys, Captain Jack, Flippo’s en Tamagotchi’s. Slechts een greep van de vele herinneringen die voorbij komen in deze unieke Back to the 90s Quiz. Een onvergetelijke spelshow waarin jij en jouw collega’s de strijd aangaan om zoveel mogelijk Flippo’s te verdienen. Welk team gaat er met de winst vandoor? Baywatch, Friends, de Vengaboys of toch de Power Rangers? Deze quiz duurt ongeveer 3 uur en kan eventueel bij jullie op eigen locatie plaatsvinden, maar ook bij een beschikbare locatie in het netwerk. Op zoek naar een compleet arrangement? Vraag dan naar de mogelijkheden om er een diner en eventueel afterparty bij te boeken. Wil je meer weten over dit personeelsuitje in Brabant? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Vergaderen met eten en vergaderbreak in Brabant
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Vergaderen met eten en vergaderbreak in Brabant

Vergaderen, lunch of diner en een inspirerende activiteit

Wil je een vergadering organiseren met een leuke break in een stad in Brabant? Zoek je een leuk spel of andere vergaderbreak om de aanwezigen te inspireren? Hieronder hebben we een aantal leuke vergaderarrangementen met eten en vergaderbreak weergegeven:
- Help de directeur met vergadering en lunch of diner vanaf €75 p.p.
- Escape room suitcase met vergadering en lunch of diner vanaf €69 p.p.
- Happen, stappen, varen met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Zoek de verrader met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Popquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
- Pubquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Brabant
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Brabant

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Brabant komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Kijk ook eens op onze bedrijfsuitjes voor grote groepen pagina. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Brabant
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Brabant

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je afdelingsuitje in Brabant? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kookwedstrijd Brabant of andere kookworkshop teambuilding game
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Kookwedstrijd Brabant of andere kookworkshop teambuilding game

Wie is hier de Masterchef?

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit in Brabant waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in Brabant.

Trabantje rally rijden
excl. BTW vanaf
€39 p.p.

Trabantje rally bedrijfsuitje Brabant

Voor 2 tot 200 personen

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in verschillende regio´s door heel Nederland een echte aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Dat moet haast wel een inspirerende uitwerking hebben op alle deelnemers. Dit personeelsuitje zal vast en zeker resulteren in de nodige nostalgische gevoelens. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden van een rally bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden. Dit bedrijfsuitje in de regio Brabant is geschikt voor groepsgroottes van 2 tot 200 deelnemers.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Brabant
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Brabant

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Brabant? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Brabant
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Brabant

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Brabant. Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden in Brabant, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Film en Strategie Teambuilding workshop Brabant
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Film en Strategie Teambuilding workshop Brabant

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Wie zijn wij nu? Wie willen wij graag zijn? Hoe zien onze klanten ons? Deze vragen zijn enorm belangrijk voor elke organisatie of afdeling. Tijdens deze unieke teambuilding workshop wordt op leuke en originele wijze een antwoord gezocht op deze vraagstukken.  De deelnemers worden in teams opgesplitst en gaan samen een script maken voor een film: bijvoorbeeld een (promotie)film (gericht op een interne of externe klant), of een film waarin belangrijke kwesties, conflictsituaties etc. aan de kaak worden gesteld. En dat alles onder begeleiding van een professionele film crew. Dat wordt vast een hele leuke en leerzame evaluatie (eventueel met Oscar-uitereiking). Wil je meer weten over dit teambuilding arrangement in Brabant, vraag dan meer informatie aan via onderstaande button.

Teambuilding workshop improvisatie theater Brabant
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Teambuilding workshop improvisatie theater Brabant

Improvisatietheater zoals De Grote Improvisatieshow en De Lama’s wordt steeds populairder. Erg knap wat deze acteurs doen, maar jij kan het ook tijdens deze teambuilding workshop improvisatie theater! Samen met jouw team werkt men met veel humor in de workshop improvisatietheater aan de basisvaardigheden van impro: op ideeën komen, samenwerken, elkaar ondersteunen en elkaars ideeën accepteren. Aan het eind bestaat zelfs de mogelijkheid om een korte voorstelling te geven aan de rest van je bedrijf. Dat wordt lachen! Wil je meer informatie, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Bedrijfsuitje bonbons maken Brabant
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Personeelsuitje bonbons maken Brabant

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, teambuilding activiteit of bedrijfsuitje in Brabant? Kies dan voor dit bedrijfsuitje Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste zoetigheden kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop patisserie mogelijkheden in Brabant. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

 

Kookworkshop bedrijfsuitje Brabant
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop bedrijfsuitje Brabant

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop als invulling van je bedrijfsuitje in Breda. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Brabant.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort   

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE BRABANT

Brabant of Noord-Brabant is een provincie met zoveel bijzondere mogelijkheden. Zoals eerder benoemd zijn er grote steden als Eindhoven, Breda, Den Bosch, Tilburg en nog vele andere mogelijkheden maar ook de verschillende kleine gezellige plaatsjes door heel Brabant zijn een perfecte uitvalsbasis voor een bedrijfsuitje Brabant. Eindhoven met zijn prachtige gebouwen, Breda met de sfeervolle haven, gezellig Tilburg en Historisch Den Bosch. Maar ook buiten deze en overige steden zijn er prachtige gebieden. Zo zijn er bijvoorbeeld de Loonse en Drunense Duinen, het natuurgebied de Biesbosch, De Grote Peel, De Kempen en nog zoveel ander natuurlijk schoon. Wellicht dat jullie liever voor een actief bedrijfsuitje Brabant gaan vol avontuur. Maar kiezen jullie voor bijvoorbeeld een dinerspel in Brabant dan hebben de verschillende steden ook enorm veel mogelijkheden. En wie weet krijg je zomaar tijdens een quizspel aan tafel ineens de vraag wat het volkslied van Noord-Brabant is. Het antwoord hierop? Noord-Brabant heeft als enige provincie van ons land geen volkslied. Ondanks dat het lied Brabant van Guus Meeuwis niet het officiële volkslied is zal dit wel door veel mensen zo gezien worden. Ooit is er zelfs een onderzoek geweest naar het wel of niet hebben van een volkslied waarbij de meerderheid geen behoefte had aan een volkslied. Misschien kunnen jullie tijdens een bedrijfsuitje in Brabant of 1 van de steden in de provincie een nieuwe discussie laten ontstaan? Maar naast een dinerspel, een citygame of een actief uitje zijn er zoveel verschillende mogelijkheden. We hebben ze met veel plezier voor jullie op een rijtje gezet zodat jullie bedrijfsuitje Brabant hier kan beginnen. Zijn jullie klaar voor een avond vol plezier, een bedrijfsuitje in de provincie Noord-Brabant die je nog lang zal heugen? Brabant of Noord-Brabant heeft een flink aantal aantrekkelijke steden om de thuisbasis te zijn voor jullie bedrijfsuitje. Waar gaat jullie voorkeur eigenlijk naar uit? Kiezen jullie bijvoorbeeld voor de hoofdstad van Noord-Brabant: ‘s 's-Hertogenbosch (Den Bosch), Eindhoven, Tilburg of Breda? Of 1 van de vele andere steden die deze bruisende provincie te bieden heeft? Met meer dan 200.000 inwoners hebben zowel Eindhoven als Tilburg een stevige vinger in de pap met betrekking tot het totaal aantal inwoners in deze provincie. Maar ook Breda (meer dan 175.000) en Den Bosch (meer dan 150.000) zorgen voor een flink aantal. Deze populaire steden zijn vaak een thuisbasis voor vele bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeesten. Waar jullie bedrijfsuitje ook gaat plaatsvinden...we wensen jullie enorm veel plezier en veel gezelligheid. Kijk voor bedrijfsuitje in Limburg op bedrijfsuitje Limburg.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt