Bedrijfsuitje Breda

Ook voor Oosterhout, Zevenbergen, Roosendaal, Bergen op Zoom, Raamsdonksveer of Etten-Leur.

Bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten overzicht Breda

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje Breda? Van mannelijke bedrijfsuitjes, vrouwelijke personeelsuitjesteambuilding of tot gemixte bedrijfsfeestconcepten, ieder bedrijf heeft zo haar eigen specifieke eisenpakket. Onemotion legt van oudsher de focus op samenwerking met organisatoren en evenementenbureaus in Breda die een naam hebben opgebouwd binnen hun eigen vakgebied. Dankzij dit bijzondere netwerk zijn we dan ook in staat om de perfecte invulling te geven aan elke bedrijfsgerelateerd evenement of workshop in Breda, van dinerspel ofmoorddiner tot city games , maar ook in omliggende gemeenten als Roosendaal (vrijgezellenfeest Roosendaal), Oosterhout en Bergen op Zoom (of kijk op bedrijfsuitje in Brabant). Vol trots presenteren we je hieronder ons uitgebreide aanbod bedrijfsuitje en bedrijfeesten.

Vrijgezellenfeest BredaPersoneelsfeest

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Breda
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Breda

Dit bedrijfsuitje in Breda, Oosterhout, Bergen op Zoom of Roosendaal heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje in Breda, Raamsdonksveer, Zevenbergen of Etten-Leur, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Breda
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Breda

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Breda of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Pub Games personeelsuitje Breda
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Pub Games personeelsuitje Breda

Ben je dol op sjoelen, darten, mexen en andere spellen? Noemen ze je ook wel de koning of koningin van de biertap? Laat je dan zien in deze wedstrijd vol pub games in Breda, Oosterhout, Bergen op Zoom, Roosendaal, Raamsdonksveer of Zevenbergen. In een spannende strijd beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Breda of omgeving? Vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Breda met diner
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Breda met diner

Misschien heb je wel eens een boek van Dan Brown gelezen of een film gezien? Dan weet je vast wel wat een cryptex is. Tijdens dit raadselachtige bedrijfsuitje gaan jullie in teamverband proberen om een echte cryptex te ontrafelen. De activiteit zal heel gemoedelijk van start gaan onder het genot van een hapje en drankje. Maar dan ineens is daar een mysterieuze koffer, een raadselachtige cryptex en een aantal inspirerende opdrachten voor jou en je teamleden. Om alles tot een goed einde te kunnen brengen zullen jullie je in het centrum van de stad moeten begeven, om daar de raadselachtige opdrachten te kunnen voltooien. Na afloop van deze activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner, waarbij er natuurlijk zal worden nagepraat over een bijzondere dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in Breda.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Breda
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Breda

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je afdelingsuitje in Breda? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding activiteit met vergadering in Breda of omgeving
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Teambuilding activiteit met vergadering in Breda of omgeving

Alles draait om het vinden van de juiste balans. En dat geldt natuurlijk ook voor vergaderen. Inspanning vs ontspanning; geestelijk vs lichamelijk; een outdoor activiteit kan zorgen voor baanbrekende nieuwe ideeën, een (nog) betere sfeer tussen de deelnemers onderling en een onverwacht positieve output. Bij dit combinatiearrangement beschikt men over een vergaderlocatie in Breda van waaruit men outdoor activiteiten kan ondernemen. Wil je meer weten over dit arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Help, de directeur is ontvoerd Breda
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Breda

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Breda, Oosterhout, Roosendaal, Etten-Leur of Zevenbergen is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Schilderworkshop als bedrijfsuitje in Breda
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Schilderworkshop als bedrijfsuitje in Breda

Zoek je een creatief en inspirerend afdelingsuitje in Breda? Denk dan eens aan een workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Breda, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Breda en omliggende regio.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Breda
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Breda

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Breda? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Kookwedstrijd Breda of andere kookworkshop teambuilding game
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Kookwedstrijd Breda of andere kookworkshop teambuilding game

Wie is hier de Masterchef?

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit in Breda waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in Breda.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Breda (omgeving)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Breda (omgeving)

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in de omgeving van Breda echt een aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden in de omgeving van Breda. Dit bedrijfsuitje is geschikt voor groepsgroottes van 2 tot 200 deelnemers.

GPS bedrijfsuitje Breda
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

GPS bedrijfsuitje Breda, Raamsdonksveer, Bergen op Zoom, Roosendaal (inc. 3-gangen diner)

Gewapend met een GPS-systeem ga je in groepsverband op pad langs diverse highlights van je stad. Tijdens deze puzzle tocht leer je Breda, Roosendaal, Zevenbergen, Etten-Leur kennen op een geheel nieuwe manier. Deze gps tocht is inclusief koffie/thee met gebak, drankje en driegangen keuzediner. Dit bedrijfsuitje vormt de ideale combinatie tussen actief bezig zijn en culinair genieten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit gps personeelsuitje Breda, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Breda
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Breda

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Breda combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Vlaams Personeelsfeest Breda (omgeving)
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Vlaams Personeelsfeest Breda (omgeving)

België, het charmante land vol met Bourgondische levensgenieters. Met Suske en Wiske, de rode Duivels, Manneke Pis en de oorstrelend mooie Vlaamse taal. Dit is dan ook het thema van een heerlijk personeelsfeest in de directe omgeving van Breda. De locatie is in hogere Belgische sferen. Een bakfiets met speciale Belgische bieren wordt naar binnen gereden. Heerlijke Vlaamse gerechten worden geserveerd in een uitgebreid Vlaams Buffet.  Dit arrangement is inclusief zaalhuur, drankjes, DJ, buffet en Belgische aankleding. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Breda
vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Breda

Het is weer zover, er komt weer een bedrijfsuitje aan. De vraag is: wat ga je nu weer bedenken? Elk jaar origineel zijn is lastiger dan het lijkt. Wij hebben de oplossing! Maak je eigen speelfilm, commercial, of lipdub als bedrijfsuitje in Breda. Deze activiteit is goed voor de teamspirit en wakkert tegelijkertijd je creativiteit en inlevingsvermogen aan. De keus is aan jou welke vorm jou het meest aanspreekt. Daarnaast is er ook nog een keuze van diverse genres om toe te passen op het uitje. Zo kan er bijvoorbeeld gekozen worden voor een komische speelfilm, waarin het team de hoofdrol speelt. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail bedrijfsuitje Breda
vanaf
€27,50 p.p.

Cocktail bedrijfsuitje Breda

Ben je ook zo dol op cocktails? Probeer je zelf altijd te experimenteren met nieuwe combinaties? Dan is deze cocktail workshop in Breda en omgeving (Roosendaal of Oosterhout) een absolute aanrader. Leer meer over de professionele kneepjes van het vak. En straks ben jij de cocktail specialist binnen jouw vriendenkring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail bedrijfsuitje Breda mogelijkheden.

Percussie teambuilding Breda
vanaf
€30 p.p.

Percussie teambuilding Breda

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Breda, Bergen op Zoom, Zevenbergen, Raamsdonksveer, Oosterhout of Etten-Leur? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Breda of omgeving, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Breda
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Breda

Optioneel mogelijk: feestlocatie, catering, overnachting etc.

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Breda komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Kijk ook eens op onze bedrijfsuitjes voor grote groepen pagina. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Themafeest Breda
excl. BTW vanaf
€58 p.p.

De leukste themafeesten van Breda (inc. drankjes, eten)

Ben je op zoek naar een invulling van uw personeelsfeest in Breda, Roosendaal, Oosterhout, Etten-Leur, Bergen op Zoom of omgeving? Dan is een themafeest misschien wel een goede optie. Er zijn diverse thema's mogelijk: van Asian Night tot Canadian Night, van Maffia themafeest tot Cuban/Caribean of Brazilian Night, van Disco themafeest tot Jazz & Comedy Night. Het is al mogelijk om een themafeest inclusief bijvoorbeeld drankjes, diner, aankleding en fotograaf te regelen vanaf €58 p.p. exclusief BTW. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om extra groot uit te pakken. Wil je meer weten over deze themafeesten in Breda of omgeving, vraag dan hieronder meer informatie aan.

Moorddiner bedrijfsuitje Breda
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Breda

Voor dit bedrijfsuitje in Breda, Roosendaal, Oosterhout, Bergen op Zoom, Etten-Leur of omgeving  is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Breda? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Breda
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Breda

Elke dag luister je muziek op de radio. In de auto, op de fiets, of zelfs onder de douche. Je beschikt dus stiekem over heel wat muziekkennis. Hoog tijd om de strijd van te gaan met je collega tijdens dit popquiz dinerspel bedrijfsuitje in Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom, Oosterhout, Etten-Leur of omgeving. Dit arrangement bevat uiteraard ook een overheerlijk diner. Laat de muziek battle beginnen... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een popquiz dinerspel als invulling van je bedrijfsuitje in Breda of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Breda
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Breda

De pubquiz is inmiddels allang geen hype meer. Dit megapopulaire fenomeen trekt volle zalen door heel Nederland. Het is nu natuurlijk ook mogelijk om een pubquiz te organiseren met je collega's en wel eentje waar het diner bij is inbegrepen. Van kennisronde tot lekker meezingen, van muziekronde tot entertainmentronde, is jouw groep beter dan de rest? Nou, laat het dan maar eens zien, tijdens deze onvergetelijke pubquiz battle als invulling van je bedrijfsuitje in Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom en omgeving. Wil je meer weten over dit pubquiz dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Mobiel Maffia stadsspel Breda
excl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Mobiel Maffia stadsspel Breda

Tijdens deze interactie Game duik je in onderwereld samen met je collega's. Gewapend met een Smartphone met speciale app ga je op pad met een hele duidelijke missie: het verhandelen van een enorme hoeveelheid drugs. Tijdens dit stadsspel worden vindingrijkheid en teamwork flink op de proefgesteld. Dit stadsspel is inclusief begeleiding, spelmateriaal (waaronder Smartphones en App), prijsuitreiking, mogelijkheid tot opdrachten op maat etc. Wil je meer weten over dit leuke stadsspel als invulling van je bedrijfsuitje in Breda, Bergen op Zoom, Roosendaal, Oosterhout, Etten-Leur of omgeving, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding koken in Breda
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Teambuilding koken in Breda

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop als invulling van je bedrijfsuitje in Breda. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Breda.

Highland Games bedrijfsuitje Breda
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Highland Games bedrijfsuitje Breda

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games in Breda, Roosendaal, Bergen op Zoom of omgeving West-Brabant! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games bedrijfsuitje mogelijkheden in Breda of omgeving.

Bedrijfsuitje workshops patisserie Breda
excl. BTW vanaf
€38 p.p.

Bedrijfsuitje workshops patisserie Breda

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, teambuilding activiteit of bedrijfsuitje in Breda? Kies dan voor dit bedrijfsuitje Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste zoetigheden kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop patisserie mogelijkheden in Breda. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Heidag organiseren regio Breda: alles begint bij de juiste locatie

Heidag organiseren regio Breda: alles begint bij de juiste locatie

Een heisessie kan belangrijke input geven voor de voortgang van het bedrijf. Om samen in een rustgevende en inspirerende omgeving op zoek te gaan naar antwoorden op cruciale vragen. Alles begint natuurlijk bij het kiezen van de juiste locatie in de omgeving van Breda voor de heidag. En hierbij kunnen we u wellicht goed van dienst zijn. Onemotion beschikt namelijk over een zeer groot netwerk van inspirerende locaties. Onze kostenloze service werkt als volgt. Indien u beschrijft waarna u op zoek bent, gaan wij op zoek naar de 2 nog beschikbare locaties die het beste aansluiten op uw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om u zsm van gerichte informatie te voorzien m.b.t. de mogelijkheden. Indien u gebruik wilt maken van deze snelle en handige service, verzoeken we u om hieronder op meer informatie te klikken.

Trabantje rally bedrijfsuitje Breda
excl. BTW vanaf
€39 p.p.

Trabantje rally bedrijfsuitje Breda

Voor 2 tot 200 personen

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in verschillende regio´s door heel Nederland een echte aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Dat moet haast wel een inspirerende uitwerking hebben op alle deelnemers. Dit personeelsuitje zal vast en zeker resulteren in de nodige nostalgische gevoelens. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden van een rally bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden. Dit bedrijfsuitje in de regio Breda is geschikt voor groepsgroottes van 2 tot 200 deelnemers.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)

Voor de kust van Haarlem/Amsterdam

Ben je op zoek naar echt een unieke teambuilding ervaring? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoogte van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala van outdoor en indoor activiteiten (van abseilen tot boogschieten, van piramide bouwen tot Fort Experience) en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Inclusief overtocht, activiteiten, koffie met lekkers en drankjes is deze Forteiland Adventure al mogelijk vanaf €95 p.p. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje met overnachting), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

incl. BTW vanaf
€243 p.p.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen

Ook mogelijk als shortbreak/24 uurs-programma, 8 tot 100 deelnemers

Wil je elkaar echt op een andere manier leren kennen? Is het de bedoeling dat na deze teambuilding activiteit de teamleden echt voor elkaar door het vuur gaan? Dan is een outdoor teambuilding weekend (shortbreak is ook mogelijk) misschien wel de best passende optie. En waar kun je dan beter terecht dan in de Belgische Ardennen (op slechts 2,5 uur rijden vanaf Utrecht)? Hierbij staan natuur, spanning en ontspanning centraal. Van raften tot rotsklimmen, van kampvuur maken tot heerlijk BBQ-en, na een paar dagen in de ruige natuur staat er vast en zeker een team met nieuwe energie. Tijdens deze activiteit overnachten jullie in comfortabele chalets. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere teambuilding bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje in het buitenland), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Breda
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Breda

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teambuilding activiteit in Breda. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Historisch Breda

De recente economische geschiedenis van Breda staat vol geschreven met talloze ontwikkelingen binnen de voedingsmiddelenindustrie, bierproductie en metaal nijverheid. Een gigantisch aantal bedrijven vestigde zich in negentiende eeuw in het stevig groeiende Breda om mee te profiteren van de uitstekende faciliteiten van deze stad. Een tussen deze bedrijven zitten ook beroemde namen. Het moderne Breda heeft haar focus wat meer verplaatst van industrie naar het verlenen van services. Met diverse hoofdkantoren, waaronder ExxonMobile en de luchtmacht en een heel bataljon aan diensverlenende MKB bedrijven levert de regio Breda een stevige bijdrage aan de Nederlandse economie. Voor een organisator van afdelingsuitjes en bedrijfsfeesten betekent dit wel dat het in zal moeten spelen op een sterk uiteenlopende vraag. Naast groepsuitjes hebben we ook andere producten die mogelijk interessant kunnen zijn voor u, van kinderdagverblijven in Breda of omgeving, tot kinderfeestjes in Breda. Kijk voor congreslocaties op congreslocaties in Breda.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE IN BREDA & OMGEVING

Hoe mooi de binnenstad van breda eigenlijk is, wordt pas echt duidelijk tijdens evenementen als het Breda Jazz festival. Dit festival wordt jaarlijks gehouden op hemelvaartsdag en de combinatie van goede muziek, vaak een heerlijk lentezonnetje en de schitterende gebouwen die de stad kenmerken, maken het tot een absolute aanrader. Met meer dan een kwart miljoen bezoekers is dit ruim 40 jaar oude festival één van de muzikale hoogtepunten in de regio. Maar ook buiten het festival seizoen is Breda meer dan een bezoekje waard. Combineer je bedrijfsuitje bijvoorbeeld met een stadswandeling langs de haven, het kasteel Breda, de havermarkt, het Begijnhof en natuurlijk de Grote Markt en de Grote Kerk. Ook de omgeving van Breda heeft voldoende te bieden. Wat te denken van Oosterhout, Roosendaal, Bergen op Zoom en Etten-Leur? De naam Oosterhout is ontstaan door het feit dat het ten oosten ligt van het dorp Den Hout. Oosterhout werd voor het eerst in documenten genoemd in de 13e eeuw maar al in de prehistorie lagen er al nederzettingen. Oosterhout ken je wellicht van het winkelcentrum (Arendshof) of van de slotjes. Vroeger waren er zeven slotjes en zijn in de 15e eeuw ontstaan zodat Oosterhoutse elite zich hier kon vestigen. Momenteel zijn er nog 5 slotjes beschikbaar waaronder de bekendste aan de Slotlaan en de Ridderstraat. Rondom de Slotlaan en de slotjes liggen de prachtige Slotparken. Veel vijvers en bomen maken het tot een geliefde plaats voor een wandeling en door de afmetingen zelfs als prima uitvalsbasis voor grote evenementen. Wellicht dat je tijdens een bedrijfsuitje even een pauze neemt in dit prachtig park? Ook Roosendaal heeft een grote rol in ons land met een belangrijke internationale logistieke functie. Roosendaal ligt namelijk aan de spoorlijn die van Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen en Brussel naar Parijs loopt. Hierdoor passeren vele ladingen Roosendaal om iets verderop ons land te verlaten op weg naar België en Frankrijk. Roosendaal wat een geschiedenis heeft die terugloopt tot de 13e eeuw heeft naast een prachtig oud station (begin 20e eeuw is een kleiner gebouw vervangen) ook een mooi raadhuis die stamt uit de 16e eeuw. Roosendaal heeft naast deze historie ook een mooi centrum wat een prima plek is voor een spannend bedrijfsuitje. Maar ook Bergen op Zoom wat in het uiterste westen van de provincie Noord-Brabant ligt (naast de provincie Zeeland) met een prachtige binnenstad vol monumenten (ongeveer 500 monumenten) heeft voldoende te bieden op het gebied van bedrijfsuitjes. Of wellicht kies je liever voor Etten-Leur. Tot 1968 waren er nog 2 plaatsjes (Etten en Leur) die rustig naar elkaar toe groeide en zo samen Etten-Leur is gaan vormen. Wist je dat rijksweg nr. 58 dwars door het centrum van Etten-Leur liep? Gelukkig voor Etten-Leur is deze rijksweg verdwenen en is er een prachtig nieuw stadshart ontstaan. Met 10.000m2 kantooroppervlak zijn er voldoende bedrijven te vinden en de 2000 m2 horeca zorgen voor veel gezelligheid en opties voor een leuk bedrijfsuitje in Etten-Leur. We wensen je alvast veel inspiratie toe tijdens je bedrijfsuitje in Breda of omgeving.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt