Bedrijfsuitje in buitenland

Van Scandinavië tot Zuid-Spanje, van Europees tot intercontinentaal

vrijgezellenfeest.jpg (1)

Bedrijfsuitje buitenland

Op zoek naar een bedrijfsuitje buitenland? We helpen je graag op weg naar het vinden van een originele optie! Elk jaar is het weer tijd voor een bijzondere dag voor iedereen die zich het hele jaar hard inzet voor het bedrijf. Maar dit jaar moet het iets worden wat iedereen zo goed mogelijk moet bijblijven. Een unieke ervaring iets verder weg: een bedrijfsuitje in het buitenland. Er zijn veel verschillende opties om de sfeer onderling nog sterker te maken. Zeilen, een citytrip, een natuurrijke omgeving, overnachten in een kasteel of één van de andere opties. Er zijn veel diverse mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfsuitje of personeelsuitje in het buitenland: van bedrijfsuitjes in België tot in Duitsland. Laat je snel onderstaand inspireren en vraag meer informatie aan. Je ontvangt vrijblijvend meer informatie zodat je rustig de verschillende opties kunt bekijken. We wensen je bij voorbaat veel plezier toe.

Incentive Reis Torrevieja in Spanje: vlakbij Alicante
excl. BTW vanaf
€350 p.p.

Bedrijfsuitje buitenland: Torrevieja in Spanje: vlakbij Alicante

Programma kan helemaal op maat worden gemaakt.

U bent natuurlijk enorm trots op uw personeel. Het is dan ook goed om af en toe te laten blijken hoe u zich voelt. En dan kan onder andere middels een leuke incentive reis. En waar kunt u uw medewerkers dan blijer mee maken dan de Spaanse zon? De omgeving van Alicante heeft, naast een fantastisch klimaat, veel te bieden voor de incentive reiziger. Tijdens deze incentive reis zal uw reisgezelschap worden ontzorgd door een kleinschalige reisorganisatie. De incentive reis zal geheel op maat worden aangepast aan uw wensen. Om u toch alvast een idee te kunnen geven, hebben we hieronder een voorbeeld bedrijfsuitje weergegeven:
-4 Overnachtingen met half pension in een mooi hotel aan de Middellandse Zee met goede vergadermogelijkheden
-leuke activiteit aan de rand van het roze zoutmeer (met showcooking)
-Unieke visproeverij met heerlijke wijnen
-transfer van en naar Alicante Hotel
Deze voorbeeld incentive reis is mogelijk vanaf €350 p.p. Uiteraard is het mogelijk om deze bedrijfsuitjes reis uit te breiden of aan te passen naar uw eigen wensen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk incentive reis naar Spanje, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen
excl. BTW vanaf
€243 p.p.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen

Ook mogelijk als shortbreak/24 uurs-programma, 8 tot 100 deelnemers

Wil je elkaar echt op een andere manier leren kennen? Is het de bedoeling dat na deze teambuilding activiteit de teamleden echt voor elkaar door het vuur gaan? Dan is een outdoor teambuilding weekend (shortbreak is ook mogelijk) misschien wel de best passende optie. En waar kun je dan beter terecht dan in de Belgische Ardennen (op slechts 2,5 uur rijden vanaf Utrecht)? Hierbij staan natuur, spanning en ontspanning centraal. Van raften tot rotsklimmen, van kampvuur maken tot heerlijk BBQ-en, na een paar dagen in de ruige natuur staat er vast en zeker een team met nieuwe energie. Tijdens deze activiteit overnachten jullie in comfortabele chalets. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere teambuilding bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje in het buitenland), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Wintersport bedrijfsuitje in Oostenrijk met collega´s
excl. BTW vanaf
€355 p.p.

Wintersport bedrijfsuitje in Oostenrijk met collega´s

Voor 4 tot 100 personen

Er zijn veel manieren om de teambanden aan te halen en eventjes nieuwe inspiratie op te doen. Maar met de afdeling of team op wintersport is misschien wel één van de allerleukste. Gedurende deze 3-daagse wintersport experience in het Oostenrijkse Wildpark Grünau (op ongeveer 9 uur rijden vanaf Utrecht) wordt alles voor jullie geregeld (overnachting, halfpension, skipas etc.). Ook voor de minder fanatieke wintersporters is er genoeg te beleven in dit wonderschone natuurgebied. Er is veel mogelijk (van dineren boven op de berg tot slalom-wedstrijd etc.). Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze leuke winter break (kijk ook eens naar andere incentive reizen), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Boedapest
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Boedapest

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

Boedapest, die mysterieuze maar oh zo mooie stad aan de Donau. In een oogverblindende setting maken jullie een film te midden van bezienswaardigheden als de Burcht, de Matthiaskerk, de Citadel en het Vissersbastion. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje met overnachting? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zoek de spion als bedrijfsuitje in het buitenland met diner
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de spion als bedrijfsuitje in het buitenland met diner

Optioneel mogelijk: overnachting, vervoer en andere activiteiten

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel? Deze teambuilding activiteit is o.a. mogelijk in de volgende buitenlandse steden in Vlaanderen en Duitsland: Antwerpen, Gent, Brussel, Luik, Brugge, Leuven, Mechelen, Keulen, Düsseldorf, Hamburg, Hannover, München, Berlijn, Frankfurt, StuttgartWil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organiserende partner.

Uit handen van de jagers als bedrijfsuitje in het buitenland met overnachting
excl. BTW vanaf
€120 p.p.

Uit handen van de jagers als bedrijfsuitje in het buitenland met overnachting

Mogelijk in steden/regio´s in Nederland, België en Duitsland

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in jouw regio combineren met een zinderende City Game? Bij dit bedrijfsuitje in het binnen- of buitenland is natuurlijk ook een overnachting in begrepen (niet ver van de plaats waar het bedrijfsuitje plaats zal vinden). Dit bedrijfsuitje is mogelijk in de meeste steden/regio´s van Nederland, België en Duitsland. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Uit handen van de jagers bedrijfsuitjes mogelijkheden in de regio van jouw voorkeur.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Parijs
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Parijs

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

Van het charmante Montmartre met z´n gezellige Place du Tertre tot de imposante Champs-Élysées en de Eiffeltoren, Parijs heeft het allemaal. En welk decor is mooier voor een bijzonder bedrijfsuitje dan de hoofdstad van Frankrijk? Dit bedrijfsuitje vindt plaats in de straten van Parijs midden tussen de bezienswaardigheden. De deelnemers worden onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje met overnachting? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

De gekidnapte directeur als bedrijfsuitje in het buitenland (met diner)
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

De gekidnapte directeur als bedrijfsuitje in het buitenland (met diner)

Optioneel mogelijk: overnachting, vervoer en andere activiteiten

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Lukt het jullie om de dag tot een goede afloop te brengen, of zal het bedrijf op zoek moeten gaan naar een nieuwe directeur? Dit zinderend spannende bedrijfsuitje is inclusief een drie gangen keuzediner. Deze teambuilding activiteit is o.a. mogelijk in de volgende buitenlandse steden in Vlaanderen en Duitsland: Antwerpen, Gent, Brussel, Brugge, Leuven, Mechelen, Keulen, Düsseldorf, Hamburg, München, Berlijn, Frankfurt, StuttgartWil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organiserende partner.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Barcelona
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Barcelona

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

Welkom in de stad van Gaudi, Park Güell en de Sagrada Familia. Het beeldschone Barcelona vormt het ideale decor voor een film. En die gaan jullie maken in en rond het centrum van deze zonnige stad, midden tussen de mooie trekpleisters.  De deelnemers worden onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje met overnachting? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Highland Games als bedrijfsuitje in het buitenland met overnachting
excl. BTW vanaf
€120 p.p.

Highland Games als bedrijfsuitje in het buitenland met overnachting

In de meeste steden/regio´s van Nederland, België en Duitsland

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Dit actieve en ludieke bedrijfsuitje met overnachting is mogelijk in de meeste steden/regio´s van Nederland, België en Duitsland. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Highland Games bedrijfsuitje mogelijkheden in de regio van jouw voorkeur.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in het buitenland (met overnachting)
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje in het buitenland (met overnachting)

Mogelijk in steden/regio´s in Nederland, België en Duitsland

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze Expeditie Robinson teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Bij dit bedrijfsuitje is natuurlijk ook een overnachting in begrepen (niet ver van de plaats waar het bedrijfsuitje plaats zal vinden). Dit bedrijfsuitje is mogelijk in de meeste steden/regio´s van Nederland, België en Duitsland. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Expeditie mogelijkheden voor je actieve bedrijfsuitje in jouw regio.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Wenen
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Wenen

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

Welkom in één van de meest romantische steden van Europa. De ideale plek om een film op te nemen dus. En dat is precies wat jullie gaan doen te midden van bezienswaardigheden als de Spaanse Rijschool, het Weense stadspark en het Prater. De deelnemers worden onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje met overnachting? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in het buitenland
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in het buitenland

Optioneel mogelijk: overnachting, vervoer en andere activiteiten

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Dit bedrijfsuitje kan in elke stad in Nederland, België of Duitsland worden uitgevoerd. Ook is het mogelijk om voor overnachtingen te zorgen (optioneel). Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

City Escape als bedrijfsuitje in het buitenland (met overnachting)
excl. BTW vanaf
€115 p.p.

City Escape als bedrijfsuitje in het buitenland (met overnachting)

In de meeste steden/regio´s van Nederland, België en Duitsland

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad?  Bij dit bedrijfsuitje in het binnen- of buitenland is natuurlijk ook een overnachting in begrepen (niet ver van de plaats waar het bedrijfsuitje plaats zal vinden). Dit bedrijfsuitje is mogelijk in de meeste steden/regio´s van Nederland, België en Duitsland. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de City Escape mogelijkheden in de regio van jouw voorkeur.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Berlijn
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Berlijn

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

¨Verrassend veelzijdig¨, dat is een mooie omschrijving van Berlijn. Een stad die nog altijd een beetje dreigt te worden onderschat. Te midden van fantastische bezienswaardigheden als de Branderburger Tor, Checkpoint Charlie en de Duitse Bondsdag gaan jullie aan de slag met het maken van een film. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje met overnachting? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Happen, stappen, varen als bedrijfsuitje in het buitenland (met diner)
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, stappen, varen als bedrijfsuitje in het buitenland (met diner)

Optioneel mogelijk: overnachting, vervoer en andere activiteiten

Dit bedrijfsuitje in diverse steden in het buitenland heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Deze teambuilding activiteit is o.a. mogelijk in de volgende buitenlandse steden in Vlaanderen en Duitsland: Antwerpen, Gent, Brugge, Bremen, Keulen, Düsseldorf, Münster en Frankfurt. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organiserende partner.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Rome
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Rome

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

Het startpunt van deze trip is een stad die heel lang het middelpunt van de wereld was. En dat wordt snel duidelijk als je er voor de eerste keer een bezoek aan brengt. Te midden van historische monumenten als het Colosseum, de Trevifontein en de Sint-Pietersbasiliek gaan jullie een film opnemen. De deelnemers worden onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje met overnachting? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Praag
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Praag

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

Dit bedrijfsuitje vindt plaats in de straten van het mooie centrum Praag, met als decors bijzondere trekpleisters als de Karelsbrug, het astronomische uurwerk op het Oude Stadsplein en andere bezienswaardigheden. De deelnemers worden onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje met overnachting? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Londen
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Londen

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

Londen is een echte wereldstad. En te midden van trekpleisters als de Big Ben, de Tower Bridge, Buckingham Palace en Trafalgar Square, gaan jullie in een groepen een film maken. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje met overnachting? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in stad/land in het buitenland van je voorkeur
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in stad/land in het buitenland van je voorkeur

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

Van Spanje tot Frankrijk, van Portugal tot Noorwegen, deze filmwedstrijd is beschikbaar in elk Europees land. Heb je de voorkeur voor het mysterieuze Dublin (en de rest van Ierland), of ga je toch liever voor Hamburg (of een andere stad in Duitsland) of voor een wintersport regio, geen probleem. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad/regio uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje met overnachting? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje buitenland in elke categorie

Een bedrijfsuitje in het buitenland is er in alle soorten en maten. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat. Waar de een op zoek is naar een spannende en actieve reis wil de ander graag alle koppen bij elkaar hebben om een belangrijk besluit of een verandering te bespreken. Er is dus veel mogelijk. Daarna komt uiteraard de bestemming van deze reis. Een bijzondere stad in Europa, een kasteel in een natuurrijke omgeving in bijvoorbeeld Duitsland of misschien zelfs wel een verre reis? De mogelijkheden zijn eindeloos en het is maar net wat het doel is en het budget. Zo zijn er ook vele mooie opties in eigen land. Na deze besluiten zijn er ook nog de activiteiten te kiezen. Een spannende citygame, een verkenning of juist een culinaire activiteit. Bij elke reden past een bedrijfsuitje in het buitenland die aansluit bij je wensen. Laat je inspireren en kijk snel naar onderstaand aanbod.

Voor bedrijfsuitjes in het buitenland kun je ook kijken op Teambuilding in Wien of teambuilding in het buitenland vanuit België. Een aanrader zijn ook de teambuilding weekenden in Nederland voor mensen uit België. Voor bedrijfsuitjes in Antwerpen kijk je op het overzicht via bedrijfsuitjes in Antwerpen. Voor Gent ga je naar bedrijfsuitjes in Gent.

Overige stedenlinks

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                              Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                     Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                              Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                     Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                             Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                  Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                    Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                     Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                    Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                           Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                          Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                        Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                          Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                              Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                               Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                  Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                         Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE IN HET BUITENLAND

De keuze is zeer divers. Wellicht heb je al het aanbod van opties in Nederland bekeken en wil je eens wat groter uitpakken. Naar bijvoorbeeld Duitsland om te genieten van al het groen, de opties bij onze zuiderburen, wat verder weg in bijvoorbeeld Frankrijk, Spanje, Italië of meer richting de Scandinavische landen. Een bedrijfsuitje buitenland is een ervaring die niet snel vergeten zal worden. Kijk je liever naar een unieke ervaring in landen die wat verder weg liggen? Tsjechië, het Oostblok of misschien zelfs intercontinentaal? We hopen dat je een reis kiest die niet snel vergeten zal worden. Laat je inspireren en bezorg je personeel of relaties dit jaar een ervaring die voor eens en voor altijd op nummer 1 zal blijven staan.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt