Bedrijfsuitje in buitenland

Van Scandinavië tot Zuid-Spanje, van Europees tot intercontinentaal

Bedrijfsuitje buitenland

Op zoek naar een bedrijfsuitje buitenland? We helpen je graag op weg naar het vinden van een originele optie! Elk jaar is het weer tijd voor een bijzondere dag voor iedereen die zich het hele jaar hard inzet voor het bedrijf. Maar dit jaar moet het iets worden wat iedereen zo goed mogelijk moet bijblijven. Een unieke ervaring iets verder weg: een bedrijfsuitje in het buitenland. Er zijn veel verschillende opties om de sfeer onderling nog sterker te maken. Zeilen, een citytrip, een natuurrijke omgeving, overnachten in een kasteel of één van de andere opties. Er zijn veel diverse mogelijkheden voor een onvergetelijk bedrijfsuitje of personeelsuitje in het buitenland. Laat je snel onderstaand inspireren en vraag meer informatie aan. Je ontvangt vrijblijvend meer informatie zodat je rustig de verschillende opties kunt bekijken. We wensen je bij voorbaat veel plezier toe.

De gekidnapte directeur als bedrijfsuitje in het buitenland (met diner)
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

De gekidnapte directeur als bedrijfsuitje in het buitenland (met diner)

Optioneel mogelijk: overnachting, vervoer en andere activiteiten

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Lukt het jullie om de dag tot een goede afloop te brengen, of zal het bedrijf op zoek moeten gaan naar een nieuwe directeur? Dit zinderend spannende bedrijfsuitje is inclusief een drie gangen keuzediner. Deze teambuilding activiteit is o.a. mogelijk in de volgende buitenlandse steden in Vlaanderen en Duitsland: Antwerpen, Gent, Brussel, Brugge, Leuven, Mechelen, Keulen, Düsseldorf, Hamburg, München, Berlijn, Frankfurt, StuttgartWil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organiserende partner.

Happen, stappen, varen als bedrijfsuitje in het buitenland (met diner)
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Happen, stappen, varen als bedrijfsuitje in het buitenland (met diner)

Optioneel mogelijk: overnachting, vervoer en andere activiteiten

Dit bedrijfsuitje in diverse steden in het buitenland heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Deze teambuilding activiteit is o.a. mogelijk in de volgende buitenlandse steden in Vlaanderen en Duitsland: Antwerpen, Gent, Brugge, Bremen, Keulen, Düsseldorf, Münster en Frankfurt. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organiserende partner.

Zoek de spion als bedrijfsuitje in het buitenland met diner
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Zoek de spion als bedrijfsuitje in het buitenland met diner

Optioneel mogelijk: overnachting, vervoer en andere activiteiten

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel? Deze teambuilding activiteit is o.a. mogelijk in de volgende buitenlandse steden in Vlaanderen en Duitsland: Antwerpen, Gent, Brussel, Luik, Brugge, Leuven, Mechelen, Keulen, Düsseldorf, Hamburg, Hannover, München, Berlijn, Frankfurt, StuttgartWil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organiserende partner.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in het buitenland
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in het buitenland

Optioneel mogelijk: overnachting, vervoer en andere activiteiten

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Dit bedrijfsuitje kan in elke stad in Nederland, België of Duitsland worden uitgevoerd. Ook is het mogelijk om voor overnachtingen te zorgen (optioneel). Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in het buitenland met diner
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in het buitenland met diner

Optioneel mogelijk: overnachting, vervoer en andere activiteiten

Misschien heb je wel eens een boek van Dan Brown gelezen of een film gezien? Dan weet je vast wel wat een cryptex is. Tijdens dit raadselachtige bedrijfsuitje gaan jullie in teamverband proberen om een echte cryptex te ontrafelen. De activiteit zal heel gemoedelijk van start gaan onder het genot van een hapje en drankje. Maar dan ineens is daar een mysterieuze koffer, een raadselachtige cryptex en een aantal inspirerende opdrachten voor jou en je teamleden. Om alles tot een goed einde te kunnen brengen zullen jullie je in het centrum van de stad moeten begeven, om daar de raadselachtige opdrachten te kunnen voltooien. Na afloop van deze activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner, waarbij er natuurlijk zal worden nagepraat over een bijzondere dag. Deze activiteit kan worden gespeeld in Antwerpen, Brussel, Brugge, Gent, Leuven en Luik. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Bedrijfsuitje buitenland in elke categorie

Een bedrijfsuitje in het buitenland is er in alle soorten en maten. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat. Waar de een op zoek is naar een spannende en actieve reis wil de ander graag alle koppen bij elkaar hebben om een belangrijk besluit of een verandering te bespreken. Er is dus veel mogelijk. Daarna komt uiteraard de bestemming van deze reis. Een bijzondere stad in Europa, een kasteel in een natuurrijke omgeving in bijvoorbeeld Duitsland of misschien zelfs wel een verre reis? De mogelijkheden zijn eindeloos en het is maar net wat het doel is en het budget. Zo zijn er ook vele mooie opties in eigen land. Na deze besluiten zijn er ook nog de activiteiten te kiezen. Een spannende citygame, een verkenning of juist een culinaire activiteit. Bij elke reden past een bedrijfsuitje in het buitenland die aansluit bij je wensen. Laat je inspireren en kijk snel naar onderstaand aanbod.

Overige stedenlinks

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                              Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                     Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                              Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                     Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                             Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                  Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                    Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                     Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                    Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                           Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                          Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                        Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                          Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                              Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                               Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                  Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                         Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE IN HET BUITENLAND

De keuze is zeer divers. Wellicht heb je al het aanbod van opties in Nederland bekeken en wil je eens wat groter uitpakken. Naar bijvoorbeeld Duitsland om te genieten van al het groen, de opties bij onze zuiderburen, wat verder weg in bijvoorbeeld Frankrijk, Spanje, Italië of meer richting de Scandinavische landen. Een bedrijfsuitje buitenland is een ervaring die niet snel vergeten zal worden. Kijk je liever naar een unieke ervaring in landen die wat verder weg liggen? Tsjechië, het Oostblok of misschien zelfs intercontinentaal? We hopen dat je een reis kiest die niet snel vergeten zal worden. Laat je inspireren en bezorg je personeel of relaties dit jaar een ervaring die voor eens en voor altijd op nummer 1 zal blijven staan.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt