Bedrijfsuitje Den Haag

Ook voor de regio Voorburg, Westland, Nootdorp, Leidschendam, Wateringen, Voorschoten en Wassenaar.

Bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten overzicht Den Haag

Tijd voor een bedrijfsuitje in Den Haag of omgeving? Binnenkort een zakelijke activiteit in de derde grootste stad van Nederland? Ben je op zoek naar een leuk en origineel afdelingsuitje of bedrijfsfeest? Dan ben je bij Onemotion aan het juiste adres. Wij hebben een groot netwerk van partners die een uitgebreid aanbod afdelingsuitjes en bedrijfsfeesten hebben samengesteld en zoek je een locatie kijk dan op feestlocaties Den Haag of vergaderlocaties Den Haag. Veel bedrijven hebben al een bedrijfsfeest via ons beleefd. Voor een nog grotere regio, kijk je op personeelsuitje Zuid-Holland. Uiteraard hopen wij binnenkort ook jouw bedrijf te mogen verwelkomen. Kijk hieronder voor het totale overzicht van onze uitjes.

Vrijgezellenfeest Den HaagPersoneelsfeest

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Den Haag
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Den Haag

Dit bedrijfsuitje in Den Haag, Voorburg, Leidschendam of Westland heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje in Den Haag, Wateringen, Nootdorp of Voorschoten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Powerboat groepsuitje Den Haag
excl. BTW vanaf
€32 p.p.

Powerboat bedrijfsuitje Den Haag

Brullende motoren en wind, veel wind. Na één tochtje in de RIB powerboat ben je zeker weten alle stress kwijt geraakt. Wat overblijft is een voldaan gevoel na afloop van een stevige dosis adrenaline. Dit teamuitje op hoge snelheid is mogelijk op diverse locaties aan het water in de omgeving van Den Haag of erbuiten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bedrijfsuitje powerboat varen in Zuid-Holland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator. 

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Den Haag
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Den Haag

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Den Haag komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Sloepenrally personeelsuitje Den Haag
excl. BTW vanaf
€43 p.p.

Sloepenrally personeelsuitje Den Haag

Maak samen met je collega’s de grachten van Den Haag onveilig tijdens deze sloepenrally. Met je team ga je in een sloep de strijd aan om de meeste punten binnen te slepen aan de hand van creatieve opdrachten en breinbrekende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het opduikelen van het raarste voorwerp uit de gracht of een vraag over specifieke plekken van de stad. Er staat het team dus een flinke uitdaging op het gebied van kennis, creativiteit en teamwork te wachten. Bij grotere groepen worden de deelnemers verspreid over meerdere sloepen om tegen elkaar te strijden. Want wat gezonde dosis competitie kan nooit kwaad! Het team dat aan het einde van de vaarroute de meeste punten heeft binnengesleept, vaart eeuwige roem tegemoet.

Archery tag als bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Archery tag als bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen

Ken jij de verhalen van Robin Hood? De man die stal van de rijken en gaf aan de armen? En dat allemaal gewapend met pijl en boog. Ben jij net zo bedreven met pijl en boog als Robin Hood? Kies dan voor deze archery tag activiteit. Heb jij de pijlen op scherp staan? Hou je tegenstander of de verschillende doelen goed in de gaten en scoor punt na punt. En vergeet niet weg te duiken voor de rondvliegende pijlen van je tegenstanders! Wil jij je meer weten, vraag dan meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden op het strand van Scheveningen.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Den Haag
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Den Haag

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Den Haag combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Pub Games personeelsuitje Den Haag
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Pub Games personeelsuitje Den Haag

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Den Haag, Wassenaar, Voorschoten, Nootdorp, Westland of Leidschendam beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Den Haag, Wateringen of Voorburg, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Origineelste feestlocaties van Den Haag (arrangementen vanaf €60 p.p.)
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Origineelste feestlocaties van Den Haag (arrangementen vanaf €60 p.p.)

Soms ben je niet alleen op zoek naar een locatie in Den Haag of omgeving, maar meer nog naar een beleving. Elke feestlocatie binnen deze categorie heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Dus ben je behalve een goede prijs/kwaliteit verhouding ook op zoek naar pure inspiratie voor een bedrijfsfeest, unieke bedrijfsborrel, feestelijke bedrijfspresentatie of ander zakelijk evenement, dan helpen we je hier graag verder. Bedraagt het budget (zaalhuur, drankjes, aankleding en eten/hapjes) van dit evenement minimaal €60 p.p.? Laat je dan helpen door onze gratis service. De 2 meest geschikte en tevens nog op de aangewezen datum beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk zullen door ons worden benaderd, met de vraag om je van alle informatie te voorzien. 

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Den Haag
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Den Haag

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Den Haag of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Help, de directeur is ontvoerd Den Haag
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Den Haag

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Den Haag, Nootdorp, Wassenaar, Westland of Voorburg is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

GPS bedrijfsuitje Den Haag, Voorburg, Nootdorp, Leidschendam (inc. 3-gangen diner)
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

GPS bedrijfsuitje Den Haag, Voorburg, Nootdorp, Leidschendam (inc. 3-gangen diner)

Gewapend met een GPS-systeem ga je in groepsverband op pad langs diverse highlights van je stad. Tijdens deze puzzle tocht leer je Den Haag, Wateringen, Voorschoten of Voorburg kennen op een geheel nieuwe manier. Deze gps tocht is inclusief koffie/thee met gebak, drankje en driegangen keuzediner. Dit bedrijfsuitje vormt de ideale combinatie tussen actief bezig zijn en culinair genieten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit gps personeelsuitje Den Haag, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Den Haag
vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Den Haag

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Den Haag, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Wateringen of Nootdorp . Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Wijnproeverij Den Haag
vanaf
€25 p.p.

Wijnproeverij bedrijfsuitje Den Haag

"In vino veritas", oftewel "in wijn zit de waarheid", luidt een bekend Latijns spreekwoord. Maar wat is de waarheid achter de wijn? Deze wijnproeverij in Den Haag brengt je een fris onconventioneel concept voor de middag of avond, waarin je en je collega’s, vrienden en/of familie kennis maken met uiteenlopende wijnen. Hierbij wordt aandacht besteed aan verschillende kenmerken van wijnen, waar je op moet letten bij bepaalde maaltijden en hoe je bepaalde smaken kunt benoemen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de wijnproeverij Den Haag mogelijkheden bij jou in de buurt.

Kookworkshop Den Haag
vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop Den Haag

Samenwerken is niet alleen essentieel op de werkvloer, ook in het dagelijkse leven komt dit veel van pas. Zelfs bij het simpele koken wat je misschien wel elke avond zelf doet, kan samenwerken en communiceren van groot belang zijn. Tijdens deze kookworkshop in Den Haag ga je samen met je collega’s de uitdaging aan om een heerlijk maaltje op tafel te zetten. Er zijn een aantal keukens waar je uit kunt kiezen, denk aan Italiaans, Thais of Spaans. Natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen wens neer te leggen bij deze organisatie. Wil je meer te weten komen over dit bedrijfsuitje, kijk dan hieronder voor meer vrijblijvende informatie. Wij wensen jullie bij voorbaat al veel plezier en ook een beetje succes toe!

Percussie workshop Den Haag
vanaf
€15 p.p.

Percussie workshop teambuilding Den Haag

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Den Haag, Voorschoten, Wateringen, Leidschendam, Voorburg of Nootdorp? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Den Haag of omgeving, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Capoeira teambuilding Den Haag
excl. BTW vanaf
€37 p.p.

Capoeira teambuilding Den Haag

Capoeira verbind de meest diverse en uiteenlopende groepen mensen. De cirkel van capoeira is dé metafoor voor een projectteam of afdeling. Je staat als groep in een cirkel. In het midden spelen twee mensen het capoeira spel. Het doel is om samen het mooiste spel laten ontstaan. Hoe mooier de muziek des te mooier het capoeira spel. Hoe kan je effectief samenwerken? Als groep? Als koppel? Als groep met het koppel? Hoe wordt er gecommuniceerd? Positief of negatief? Hoe buig je tegenslagen om in positieve energie? Zijn de geboren leiders aan het leiden? Wat is het effect van plezier, spelen en ontspanning op het gewenste teamresultaat? Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje, vraag dan hieronder meer informatie aan.

Themafeesten Den Haag
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Leuke themafeesten Den Haag

Ben je op zoek naar een invulling van uw personeelsfeest in Den Haag of omgeving? Dan is een themafeest misschien wel een goede optie. Er zijn diverse thema's mogelijk (van winters thema tot muzikaal themafeest). Deze personeelsfeest concepten zijn doorgaans inclusief diner, drankjes en locatiehuur. Wil je meer weten over de mogelijkheden van één van deze themafeesten in de omgeving van Den Haag, Voorburg, Westland, Nootdorp, Leidschendam, Wateringen, Voorschoten en Wassenaar, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Moorddiner bedrijfsuitje Den haag
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Den haag

Voor dit bedrijfsuitje in Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar, Voorschoten, Westland of omgeving  is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Den Haag? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Bedrijfsuitje chocolade maken Den Haag
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Bedrijfsuitje chocolade maken Den Haag

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je bedrijfsuitje in Den Haag? Kies dan voor een workshop chocolade maken. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het personeelsuitje chocolade maken mogelijkheden in Den haag of omgeving Scheveningen, Leidschendam-Voorburg etc. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Exclusieve personeelsfeesten Duinrell (omgeving Den Haag)
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Exclusieve personeelsfeesten Duinrell (omgeving Den Haag)

In een schitterende duinrijke omgeving van Wassenaar (tussen Den Haag en Leiden), geniet je straks van een spetterend personeelsfeest concept in het unieke Duinrell attractiepark. Veel is mogelijk. Van themafeest tot feestelijke borrel, van personeelsfeest met attractiebezoek in het donker tot feestelijke receptie. De basis van dit exclusieve arrangement bestaat uit dinerbuffet, drankjes en locatiehuur (vanaf €50 p.p.). Wil je meer weten over dit unieke personeelsfeest arrangement op het schitterende landgoed van Duinrell, vraag dan hieronder meer informatie aan over de mogelijkheden. Je ontvangt direct meer informatie over de mogelijkheden.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Den Haag
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Den Haag

Elke dag luister je muziek op de radio. In de auto, op de fiets, of zelfs onder de douche. Je beschikt dus stiekem over heel wat muziekkennis. Hoog tijd om de strijd van te gaan met je collega tijdens dit popquiz dinerspel bedrijfsuitje in Den Haag, Leidschendam, Voorburg, Wassenaar, Voorschoten of omgeving. Dit arrangement bevat uiteraard ook een overheerlijk diner. Laat de muziek battle beginnen... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een popquiz dinerspel als invulling van je bedrijfsuitje in Den Haag, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Den Haag
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Den Haag

De pubquiz is inmiddels allang geen hype meer. Dit megapopulaire fenomeen trekt volle zalen door heel Nederland. Het is nu natuurlijk ook mogelijk om een pubquiz te organiseren met je collega's en wel eentje waar het diner bij is inbegrepen. Van kennisronde tot lekker meezingen, van muziekronde tot entertainmentronde, is jouw groep beter dan de rest? Nou, laat het dan maar eens zien, tijdens deze onvergetelijke pubquiz battle als invulling van je bedrijfsuitje in Den Haag, Voorburg-Leidschendam, Voorschoten of Wassenaar. Wil je meer weten over dit pubquiz dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Den Haag (omgeving)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Den Haag (omgeving)

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in de omgeving van Den Haag echt een aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden in de omgeving van Den Haag. Dit bedrijfsuitje is geschikt voor groepsgroottes van 2 tot 200 deelnemers.

Mobiel Maffia stadsspel Den Haag
excl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Mobiel Maffia stadsspel Den Haag

Tijdens deze interactie Game duik je in onderwereld samen met je collega's. Gewapend met een Smartphone met speciale app ga je op pad met een hele duidelijke missie: het verhandelen van een enorme hoeveelheid drugs. Tijdens dit stadsspel worden vindingrijkheid en teamwork flink op de proefgesteld. Dit stadsspel is inclusief begeleiding, spelmateriaal (waaronder Smartphones en App), prijsuitreiking, mogelijkheid tot opdrachten op maat etc. Wil je meer weten over dit leuke stadsspel als invulling van je bedrijfsuitje in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten of omgeving, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop ludieke portretten tekenen Den Haag
excl. BTW vanaf
€27 p.p.

Workshop ludieke portretten tekenen Den Haag

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje met een artistieke insteek in Den Haag of omgeving Voorburg, Leidschendam of Wassenaar, dan is deze workshop portrettekenen een hele leuke aanrader. Kun jij laten zien hoe je collega's er door jouw ogen uit zien? Dit belooft een interessante middag te worden, waarbij uiteraard ook veel gelachen zal worden. Wil je meer weten over dit afdelingsuitje in den Haag of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail bedrijfsuitje Den Haag
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Cocktail bedrijfsuitje Den Haag

Ben je ook zo dol op cocktails? Probeer je zelf altijd te experimenteren met nieuwe combinaties? Dan is deze cocktail workshop in Den Haag of omgeving een absolute aanrader. Leer meer over de professionele kneepjes van het vak. En straks ben jij de cocktail specialist binnen jouw vriendenkring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail bedrijfsuitje Den Haag of omgeving mogelijkheden.

Outdoor teambuilding Den Haag
excl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Outdoor teambuilding Den Haag

Bereid je voor op een intensieve maar bovenal leuke outdoor teambuilding activiteit. Op deze bijzondere locatie is erg veel mogelijk: van handboogschieten tot tokkelen, van Navigatiespel tot bamboetoren bouwen, van High Ropes tot op maat gemaakte teambuilding activiteiten. Ook is het mogelijk om de teambuilding activiteiten te combineren met een lunch/diner, vergadering of feestelijk evenement. Wil je meer weten over deze leuke outdooractiviteiten in de omgeving van Den Haag? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Outdoor boogschieten bedrijfsuitje Den Haag
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Outdoor boogschieten bedrijfsuitje Den Haag

Diverse legenden zijn je voorgegaan, van Robin Hood tot Willem Tell. Beschik jij ook over haviksogen en de perfecte oog-hand coördinatie? Dan kun jij je collega´s laten zien wat je in huis hebt. Naast het boogschieten is het ook mogelijk om andere outdoor activiteiten te ondernemen. Ook zijn er goede catering mogelijkheden en mogelijkheden voor het organiseren van een vergadering of bijeenkomst (kijk voor externe catering ook eens op het catering aanbod van Den Haag. Wil je meer weten van dit pijlsnelle afdelingsuitje in de omgeving van Den Haag? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

High Ropes teambuilding Den Haag (omgeving)
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

High Ropes teambuilding Den Haag (omgeving)

Verse boslucht in je gezicht en zweetdruppels op je voorhoofd, bereid je voor op een actieve teambuilding activiteit met je collega´s. Sierlijk beweeg je je door de bomen op weg naar de eindstreep. Naast High Ropes zijn er ook andere mogelijkheden voor het organiseren van een actieve teambuilding in Den Haag of omgeving. Ook zijn er goede catering mogelijkheden en mogelijkheden voor het organiseren van een vergadering of bijeenkomst. Wil je meer weten van dit pijlsnelle afdelingsuitje in de omgeving van Den Haag? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Teambuilding activiteit met vergadering in Den Haag of omgeving
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Teambuilding activiteit met vergadering in Den Haag of omgeving

Alles draait om het vinden van de juiste balans. En dat geldt natuurlijk ook voor vergaderen. Inspanning vs ontspanning; geestelijk vs lichamelijk; een outdoor activiteit kan zorgen voor baanbrekende nieuwe ideeën, een (nog) betere sfeer tussen de deelnemers onderling en een onverwacht positieve output. Bij dit combinatiearrangement beschikt men over een vergaderlocatie in Den Haag van waaruit men outdoor activiteiten kan ondernemen. Wil je meer weten over dit arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Robinson teambuilding Den Haag
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Expeditie Robinson teambuilding Den Haag

Het is eindelijk zover, jij bent gekozen als een van de nieuwe kandidaten voor Expeditie Robinson! Altijd al benieuwd geweest hoe je de proeven zou gaan volbrengen met je collega’s? Dit is hét moment om je van je beste kant te laten zien. Tijdens deze dag staan er een aantal belangrijke groepsopdrachten centraal waarbij samenwerken en communiceren essentieel is. Wij zijn benieuwd welk team er als sterkst uitkomt. Jij ook? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Expeditie mogelijkheden voor je teambuilding activiteit in de omgeving van Den Haag.

Heidag organiseren regio Den Haag: alles begint bij de juiste locatie

Heidag organiseren regio Den Haag: alles begint bij de juiste locatie

Een heisessie kan belangrijke input geven voor de voortgang van het bedrijf. Om samen in een rustgevende en inspirerende omgeving op zoek te gaan naar antwoorden op cruciale vragen. Alles begint natuurlijk bij het kiezen van de juiste locatie in de omgeving van Den Haag voor de heidag. En hierbij kunnen we u wellicht goed van dienst zijn. Onemotion beschikt namelijk over een zeer groot netwerk van inspirerende locaties. Onze kosteloze service werkt als volgt. Indien u beschrijft waarna u op zoek bent, gaan wij op zoek naar de 2 nog beschikbare locaties die het beste aansluiten op uw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om u zsm van gerichte informatie te voorzien m.b.t. de mogelijkheden. Indien u gebruik wilt maken van deze snelle en handige service, verzoeken we u om hieronder op meer informatie te klikken.

Den Haag als derde stad van ons land

De weduwe van Indie, oftewel Den Haag, is de derde grootste stad van ons land. Deze bijnaam dankt de stad aan het vroegere bezoek van de Nederlandse kolonieën die onder andere in Nederlands-Indie zaten. Hun lange verlof brachten zij het liefst in Den Haag door. Veel Indische Nederlanders zijn daarna voorgoed in Den Haag gaan wonen. Den Haag kent verder een rijkelijke historie. Zij hadden veel nijverheid, maar ook gilden en een jaarmarkt. Daarnaast werd er bier geproduceerd. Ook Den Haag kent scheepsvaart. Vroeger losten vrachtschepen aan de Bierkade, nu wordt deze kade als jachthaven gebruikt. Ook zitten er ondertussen diverse restaurants in de oude pakhuizen. Den Haag heeft dus een prachtig verhaal en is een perfecte uitvalsbasis voor een leuke activiteit of een congres (kijk op congreslocaties Den Haag). Spanjaarden kijken op que ver en La Haya.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION?
Voordelen Onemtion

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

Onemotion partner worden?

BEDRIJFSUITJE IN DEN HAAG & OMGEVING

Ook de omgeving van Den Haag heeft genoeg te bieden. Voorburg, Westland, Leidschendam en Wassenaar zijn steden die een prima uitvalsbasis zouden kunnen zijn voor je bedrijfsuitje in de omgeving van Den Haag. Voorburg is sinds 2002 samengegaan met Leidschendam tot de gemeente Leidschendam-Voorburg. Wist je dat de naam Vlietstede uiteindelijk niet doorging voor deze stad na de fusie? Een leuk feitje voor tijdens een spannende quiz. Het mooie aan Leidschendam-Voorburg is dat de stad vastgegroeid is aan Den Haag maar heeft toch zijn eigen geschiedenis en mooie ouderwetse dorpskern behouden. De stad waarmee Voorburg samen is gegaan heet Leidschendam en vormde van 1938 tot 2002 een zelfstandige gemeente. Historisch gezien is er weinig overgebleven van Leidschendam. Een paar kerken en artnouveau-winkelpanden herinneren de bewoners en bezoekers nog aan het verleden. Desondanks is het natuurlijk een prima stad voor een spannende citygame of een ander bedrijfsuitje. In 2004 werden de gemeenten Maasland, De Lier, Monster, 's-Gravenzande, Wateringen, Naaldwijk en Schipluiden samengevoegd tot één gemeente, genaamd Westland. De nieuwe gemeente kenmerkt zich o.a. door een bijzonder mooi en breed strand en natuurgebieden als het Solleveld (duingebied). Hou je van strand, maar zijn de bekende badplaatsen je net wat te druk? Combineer dan je bedrijfsuitje in de regio met een strandwandeling over het strand van Westland, om daarna even bij te komen onder het genot van een warme chocolademelk (winter) of witbiertje (zomer). Tijdens een mooie zonnige dag een mooie locatie voor je bedrijfsuitje. Ook de stad Wassenaar ken je wellicht al. Of het nu van pretpark Duinrel is of Eikenhorst waar onze Koning en Koningin een woning hebben. Wassenaar staat vooral bekend om bosrijke gebied met veel villa’s en landhuizen. Wie door bepaalde wijken van Wassenaar rijdt, begrijpt meteen waarom dit één van de rijkste en meest gewilde gemeenten van Nederland is. De ligging is werkelijk fantastisch. geen wonder dat vergaderlocaties in Wassenaar en omgeving bijzonder in trek zijn. Met het bijzondere natuurgebied "Meijendel" in de achtertuin is de gemeente een waar duin-paradijs. Combineer je bedrijfsuitje in Wassenaar ook eens met een bezoek aan het strand van Wassenaarse Slag en geniet van een etentje bij één van de diverse strandtenten (klik hier voor een bedrijfsuitje in Scheveningen. We wensen je alvast veel inspiratie toe in Den Haag en zijn prachtige omgeving.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt