Bedrijfsuitje Den Haag

Ook voor de regio Voorburg, Westland, Nootdorp, Leidschendam, Wateringen, Voorschoten en Wassenaar.

Bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten overzicht Den Haag

Tijd voor een bedrijfsuitje of workshop in Den Haag of omgeving? Binnenkort een zakelijke activiteit in de derde grootste stad van Nederland? Ben je op zoek naar een leuk en origineel afdelingsuitje of personeelsfeest in Den Haag? Dan ben je bij Onemotion aan het juiste adres. Wij hebben een groot netwerk van partners die een uitgebreid aanbod afdelingsuitjes en bedrijfsfeesten hebben samengesteld en zoek je een locatie kijk dan op feestlocaties Den Haag of vergaderlocaties Den Haag. Veel bedrijven hebben al een bedrijfsfeest via ons beleefd. Voor een nog grotere regio, kijk je op personeelsuitje Zuid-Holland. Uiteraard hopen wij binnenkort ook jouw bedrijf te mogen verwelkomen. Kijk hieronder voor het totale overzicht van onze uitjes (kijk ook op vrijgezellenfeesten in Den Haag).

Bedrijfsuitje Scheveningen: Stel je eigen Beachfun programma samen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Bedrijfsuitje Scheveningen: Stel je eigen Beachfun programma samen

Van Expeditie Robinson tot Archery Tag, van Beachsoccer tot Beachvolleyball, van Discgolf tot katapult bouwen, van knotshockey tot Ultimate Frisbee, het is eigenlijk allemaal wel leuk om te doen op het strand. Daarom kun je zelf je eigen programma samenstellen op basis van aantal van deze activiteiten. Op deze manier hoef je niet zo streng te kiezen, maar kun je gewoon meerdere leuke dingen doen op het Scheveningse strand. Met een lekker briesje in de stralende zon en je voeten in de branding wordt dit vast een onvergetelijke dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Sloepenrally personeelsuitje Den Haag
excl. BTW vanaf
€43 p.p.

Sloepenrally personeelsuitje Den Haag

Maak samen met je collega’s de grachten van Den Haag onveilig tijdens deze sloepenrally. Met je team ga je in een sloep de strijd aan om de meeste punten binnen te slepen aan de hand van creatieve opdrachten en breinbrekende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het opduikelen van het raarste voorwerp uit de gracht of een vraag over specifieke plekken van de stad. Er staat het team dus een flinke uitdaging op het gebied van kennis, creativiteit en teamwork te wachten. Bij grotere groepen worden de deelnemers verspreid over meerdere sloepen om tegen elkaar te strijden. Want wat gezonde dosis competitie kan nooit kwaad! Het team dat aan het einde van de vaarroute de meeste punten heeft binnengesleept, vaart eeuwige roem tegemoet.

Blokarten als bedrijfsuitje vlakbij Den Haag
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Blokarten als bedrijfsuitje vlakbij Den Haag

Op het strand van ´s-Gravenzande

Bereid je voor op een unieke activiteit op het strand van ´s-Gravenzande. Je hebt een paar ingrediënten tot je beschikking: een grote vlakte, een beetje wind en wagentje met een zeil. Je zult niet geloven hoe hard je kunt gaan tijdens deze strand- of landzeil activiteit. En tel daarbij op dat dit zich allemaal afspeelt op een wel heel inspirerende plek, namelijk het strand. Geniet van de wind die door je haren blaast en laat je mee voeren door de kracht van de natuur. Wil je meer weten over strandzeilen als teambuilding activiteit of ander afdelingsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Den Haag
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Den Haag

O.a. inc. 3-gangen diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van Den Haag. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Den Haag
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Den Haag

Dit bedrijfsuitje in Den Haag, Voorburg, Leidschendam of Westland heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje in Den Haag, Wateringen, Nootdorp of Voorschoten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Popup Foodtruckfestival als bedrijfsfeest in Den Haag
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Popup Foodtruckfestival als bedrijfsfeest in Den Haag

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Op zoek naar een gezellige manier om samen met je collega's van de afdeling een bepaalde mijlpaal te organiseren? Of zoek je een alternatief voor het organiseren van een jaarlijkse kerstmarkt op het plein van het hoofdkantoor? Van het uitdelen van het kerstpakket, het organiseren van de nieuwjaarsborrel tot het vieren van de zomervakantie met een geweldig bedrijfsfeest, je eigen popup Foodtruckfestival is altijd een geweldig alternatief. Kies zelf het aantal foodtrucks,  de samenstelling (keukens) en het entertainment (bijv. DJ). Bij grote groepen kan de prijs p.p. veel lager uitvallen. Wil je meer weten van dit sfeervolle popup Foodtruckfestival als invulling van je bedrijfsfeest in Den Haag? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Duiken als personeelsuitje in Den Haag
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Duiken als personeelsuitje in Den Haag

O.a. inc. een 3-gangen diner

Wie wel eens heeft gedoken weet dat het heel erg verslavend kan zijn. Wat is er leuker dan je vakantie aan de Middellandse Zee te combineren met een aantal uitstapjes onder water. Of misschien ga jij wel op onderzoek uit in het Great Barrier Reef in Australië. Een ding is zeker, iedereen zal ergens moeten beginnen. En daarom is een workshop duiken met het hele team misschien wel een hele originele en avontuurlijke manier om het onderlinge teamgevoel verder te verbeteren. Natuurlijk is dit personeelsuitje ook geschikt voor gevorderde duikers. Na afloop wacht jullie als beloning een heerlijk 3 gangen diner of lunch. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Den Haag? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Powerboat groepsuitje Den Haag
excl. BTW vanaf
€32 p.p.

Powerboat bedrijfsuitje Den Haag

Brullende motoren en wind, veel wind. Na één tochtje in de RIB powerboat ben je zeker weten alle stress kwijt geraakt. Wat overblijft is een voldaan gevoel na afloop van een stevige dosis adrenaline. Dit teamuitje op hoge snelheid is mogelijk op diverse locaties aan het water in de omgeving van Den Haag of erbuiten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bedrijfsuitje powerboat varen in Zuid-Holland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator. 

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Den Haag
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Den Haag

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teambuilding activiteit in Den Haag. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Den Haag
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Den Haag

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Den Haag? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

BBQ workshop als bedrijfsuitje Den Haag
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

BBQ workshop als bedrijfsuitje Den Haag

De BBQ maakt iets los in mensen. Een oergevoel dat helemaal teruggaat naar de tijd van de holbewoners. Gewapend met een tang ga je, in stoere lederen schort gehuld, de strijd aan met het vuur, terwijl iedereen je BBQ skills bewonderd. Maar wil je echt weten hoe je indrukt kunt maken met je grillkunsten? Dan volg je natuurlijk een BBQ workshop met jouw groepsgenoten. Vanaf nu ben jij het middelpunt op elk BBQ-feest, op de camping of zelfs midden in de winter. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een BBQ workshop in Den Haag, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Den Haag
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Den Haag

Optioneel mogelijk: feestlocatie, catering, overnachting etc.

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Den Haag komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Dit bedrijfsuitje kan ook in het buitenland worden uitgevoerd, kijk bijvoorbeeld op teambuilding in Nottingham. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje Den Haag met diner
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje Den Haag met diner

Misschien heb je wel eens een boek van Dan Brown gelezen of een film gezien? Dan weet je vast wel wat een cryptex is. Tijdens dit raadselachtige bedrijfsuitje gaan jullie in teamverband proberen om een echte cryptex te ontrafelen. De activiteit zal heel gemoedelijk van start gaan onder het genot van een hapje en drankje. Maar dan ineens is daar een mysterieuze koffer, een raadselachtige cryptex en een aantal inspirerende opdrachten voor jou en je teamleden. Om alles tot een goed einde te kunnen brengen zullen jullie je in het centrum van de stad moeten begeven, om daar de raadselachtige opdrachten te kunnen voltooien. Na afloop van deze activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner, waarbij er natuurlijk zal worden nagepraat over een bijzondere dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in Den Haag.

Bedrijfsuitje pasta maken Den Haag
excl. BTW vanaf
€42 p.p.

Bedrijfsuitje pasta maken Den Haag

Er zijn hele boeken over vol geschreven: hoe maak je de lekkerste pasta? En waarschijnlijk zullen er nog heel veel boeken volgen over dit bijzondere vraagstuk. De grootste chefs van deze aarde hebben zich al bezig gehouden met een zoektocht naar de oplossing. Hoog tijd om met je collega´s op onderzoek uit te gaan en dat is precies wat jullie gaan doen tijdens deze workshop pasta maken in Den Haag. Maak zelf je eigen deeg en draai het tot heerlijke pasta. Ondertussen ga je helemaal op in de Italiaanse vibe. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de pasta workshop mogelijkheden in Den Haag.

Strandactiviteiten Scheveningen voor grote groepen (van 100 tot 1.500 personen)
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Strandactiviteiten Scheveningen voor grote groepen (van 100 tot 1.500 personen)

Organiseer je binnenkort een bedrijfsuitje en is daarbij je oog gevallen op het bruisende Scheveningen? Wil je een plan op maat, waarin diverse strandactiviteiten een rol spelen? Dan heb je vast en zeker ook speciale wensen voor deze enerverende dag?! Geen probleem! Er zal een plan op maat worden opgesteld, waarin ruimte is voor alle wensen, eisen en ideeën. Natuurlijk wordt hierbij ook aandacht gegeven aan locatie, catering, aankleding etc. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een onvergetelijk bedrijfsuitje op het magische strand van Scheveningen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Plastic Clean up Experience Den Haag
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Plastic Clean up Experience Den Haag

Van Kijkduin tot Scheveningen

Plastic is handig spul. Zo handig dat we het overal tegenkomen: langs wegen, in het water zelfs de oceanen zijn vervuild met een bedenkelijke hoeveelheid plastic. Het probleem zit vooral in de kleine deeltjes micro plastics, die gaan overal in zitten. Tijdens deze Clean-up Experience gaan we hier iets aan doen. Gezamenlijk maken jullie bijvoorbeeld een strand schoon en worden de deelnemers op een creatieve manier bewust van de effecten rondom afval en plastic. Een goed doel of maatschappelijk verantwoord uitje! Met het verzamelde plastic worden er volgens objecten of tijdelijke landart kunst onder begeleiding van een ervaren kunstenaar gemaakt. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Den Haag? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Den haag
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Den haag

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je afdelingsuitje in Den Haag? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Archery tag als bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Archery tag als bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen

Ken jij de verhalen van Robin Hood? De man die stal van de rijken en gaf aan de armen? En dat allemaal gewapend met pijl en boog. Ben jij net zo bedreven met pijl en boog als Robin Hood? Kies dan voor deze archery tag activiteit. Heb jij de pijlen op scherp staan? Hou je tegenstander of de verschillende doelen goed in de gaten en scoor punt na punt. En vergeet niet weg te duiken voor de rondvliegende pijlen van je tegenstanders! Wil jij je meer weten, vraag dan meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden op het strand van Scheveningen.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Den Haag
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Den Haag

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Den Haag combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Pub Games personeelsuitje Den Haag
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Pub Games personeelsuitje Den Haag

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Den Haag, Wassenaar, Voorschoten, Nootdorp, Westland of Leidschendam beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Den Haag, Wateringen of Voorburg, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Den Haag
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Den Haag

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Den Haag of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Help, de directeur is ontvoerd Den Haag
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Den Haag

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Den Haag, Nootdorp, Wassenaar, Westland of Voorburg is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

GPS bedrijfsuitje Den Haag, Voorburg, Nootdorp, Leidschendam (inc. 3-gangen diner)
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

GPS bedrijfsuitje Den Haag, Voorburg, Nootdorp, Leidschendam (inc. 3-gangen diner)

Gewapend met een GPS-systeem ga je in groepsverband op pad langs diverse highlights van je stad. Tijdens deze puzzle tocht leer je Den Haag, Wateringen, Voorschoten of Voorburg kennen op een geheel nieuwe manier. Deze gps tocht is inclusief koffie/thee met gebak, drankje en driegangen keuzediner. Dit bedrijfsuitje vormt de ideale combinatie tussen actief bezig zijn en culinair genieten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit gps personeelsuitje Den Haag, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)

Voor de kust ter hoogte van Haarlem/Amsterdam

Ben je op zoek naar echt een unieke teambuilding ervaring? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoog van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala van outdoor en indoor activiteiten (van abseilen tot boogschieten, van piramide bouwen tot Fort Experience) en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Inclusief overtocht, activiteiten, koffie met lekkers en drankjes is deze Forteiland Adventure al mogelijk vanaf €95 p.p. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje  niet ver van Den Haag (kijk ook eens op bedrijfsuitje met overnachting), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Kookwedstrijd Den Haag of andere kookworkshop teambuilding game
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Kookwedstrijd Den Haag of andere kookworkshop teambuilding game

Wie is hier de Masterchef?

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit in Den Haag waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in Den Haag.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Den Haag
vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Den Haag

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Den Haag, Wassenaar, Leidschendam, Voorburg, Wateringen of Nootdorp . Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop Den Haag
vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop Den Haag

Samenwerken is niet alleen essentieel op de werkvloer, ook in het dagelijkse leven komt dit veel van pas. Zelfs bij het simpele koken wat je misschien wel elke avond zelf doet, kan samenwerken en communiceren van groot belang zijn. Tijdens deze kookworkshop in Den Haag ga je samen met je collega’s de uitdaging aan om een heerlijk maaltje op tafel te zetten. Er zijn een aantal keukens waar je uit kunt kiezen, denk aan Italiaans, Thais of Spaans. Natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen wens neer te leggen bij deze organisatie. Wil je meer te weten komen over dit bedrijfsuitje, kijk dan hieronder voor meer vrijblijvende informatie. Wij wensen jullie bij voorbaat al veel plezier en ook een beetje succes toe!

Percussie workshop Den Haag
vanaf
€30 p.p.

Percussie workshop teambuilding Den Haag

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Den Haag, Voorschoten, Wateringen, Leidschendam, Voorburg of Nootdorp? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Den Haag of omgeving, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Capoeira teambuilding Den Haag
excl. BTW vanaf
€37 p.p.

Capoeira teambuilding Den Haag

Capoeira verbind de meest diverse en uiteenlopende groepen mensen. De cirkel van capoeira is dé metafoor voor een projectteam of afdeling. Je staat als groep in een cirkel. In het midden spelen twee mensen het capoeira spel. Het doel is om samen het mooiste spel laten ontstaan. Hoe mooier de muziek des te mooier het capoeira spel. Hoe kan je effectief samenwerken? Als groep? Als koppel? Als groep met het koppel? Hoe wordt er gecommuniceerd? Positief of negatief? Hoe buig je tegenslagen om in positieve energie? Zijn de geboren leiders aan het leiden? Wat is het effect van plezier, spelen en ontspanning op het gewenste teamresultaat? Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje, vraag dan hieronder meer informatie aan.

Themafeesten Den Haag
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Leuke themafeesten Den Haag

Ben je op zoek naar een invulling van uw personeelsfeest in Den Haag of omgeving? Dan is een themafeest misschien wel een goede optie. Er zijn diverse thema's mogelijk (van winters thema tot muzikaal themafeest). Deze personeelsfeest concepten zijn doorgaans inclusief diner, drankjes en locatiehuur. Wil je meer weten over de mogelijkheden van één van deze themafeesten in de omgeving van Den Haag, Voorburg, Westland, Nootdorp, Leidschendam, Wateringen, Voorschoten en Wassenaar, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Moorddiner bedrijfsuitje Den haag
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Den haag

Voor dit bedrijfsuitje in Den Haag, Voorburg, Leidschendam, Wassenaar, Voorschoten, Westland of omgeving  is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Den Haag? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Bedrijfsuitje chocolade maken Den Haag
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Bedrijfsuitje chocolade maken Den Haag

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je bedrijfsuitje in Den Haag? Kies dan voor een workshop chocolade maken. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het personeelsuitje chocolade maken mogelijkheden in Den haag of omgeving Scheveningen, Leidschendam-Voorburg etc. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Expeditie Robinson teambuilding Den Haag
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Expeditie Robinson teambuilding Den Haag

Het is eindelijk zover, jij bent gekozen als een van de nieuwe kandidaten voor Expeditie Robinson! Altijd al benieuwd geweest hoe je de proeven zou gaan volbrengen met je collega’s? Dit is hét moment om je van je beste kant te laten zien. Tijdens deze dag staan er een aantal belangrijke groepsopdrachten centraal waarbij samenwerken en communiceren essentieel is. Wij zijn benieuwd welk team er als sterkst uitkomt. Jij ook? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Expeditie mogelijkheden voor je teambuilding activiteit in de omgeving van Den Haag.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Den Haag
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Den Haag

Elke dag luister je muziek op de radio. In de auto, op de fiets, of zelfs onder de douche. Je beschikt dus stiekem over heel wat muziekkennis. Hoog tijd om de strijd van te gaan met je collega tijdens dit popquiz dinerspel bedrijfsuitje in Den Haag, Leidschendam, Voorburg, Wassenaar, Voorschoten of omgeving. Dit arrangement bevat uiteraard ook een overheerlijk diner. Laat de muziek battle beginnen... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een popquiz dinerspel als invulling van je bedrijfsuitje in Den Haag, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Den Haag
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Den Haag

De pubquiz is inmiddels allang geen hype meer. Dit megapopulaire fenomeen trekt volle zalen door heel Nederland. Het is nu natuurlijk ook mogelijk om een pubquiz te organiseren met je collega's en wel eentje waar het diner bij is inbegrepen. Van kennisronde tot lekker meezingen, van muziekronde tot entertainmentronde, is jouw groep beter dan de rest? Nou, laat het dan maar eens zien, tijdens deze onvergetelijke pubquiz battle als invulling van je bedrijfsuitje in Den Haag, Voorburg-Leidschendam, Voorschoten of Wassenaar. Wil je meer weten over dit pubquiz dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Den Haag (omgeving)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Den Haag (omgeving)

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in de omgeving van Den Haag echt een aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden in de omgeving van Den Haag. Dit bedrijfsuitje is geschikt voor groepsgroottes van 2 tot 200 deelnemers.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen
excl. BTW vanaf
€243 p.p.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen

Ook mogelijk als shortbreak/24 uurs-programma, 8 tot 100 deelnemers

Wil je elkaar echt op een andere manier leren kennen? Is het de bedoeling dat na deze teambuilding activiteit de teamleden echt voor elkaar door het vuur gaan? Dan is een outdoor teambuilding weekend (shortbreak is ook mogelijk) misschien wel de best passende optie. En waar kun je dan beter terecht dan in de Belgische Ardennen (op slechts 2,5 uur rijden vanaf Utrecht)? Hierbij staan natuur, spanning en ontspanning centraal. Van raften tot rotsklimmen, van kampvuur maken tot heerlijk BBQ-en, na een paar dagen in de ruige natuur staat er vast en zeker een team met nieuwe energie. Tijdens deze activiteit overnachten jullie in comfortabele chalets. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere teambuilding bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje in het buitenland), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Mobiel Maffia stadsspel Den Haag
excl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Mobiel Maffia stadsspel Den Haag

Tijdens deze interactie Game duik je in onderwereld samen met je collega's. Gewapend met een Smartphone met speciale app ga je op pad met een hele duidelijke missie: het verhandelen van een enorme hoeveelheid drugs. Tijdens dit stadsspel worden vindingrijkheid en teamwork flink op de proefgesteld. Dit stadsspel is inclusief begeleiding, spelmateriaal (waaronder Smartphones en App), prijsuitreiking, mogelijkheid tot opdrachten op maat etc. Wil je meer weten over dit leuke stadsspel als invulling van je bedrijfsuitje in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten of omgeving, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Highland Games bedrijfsuitje Den Haag
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Highland Games bedrijfsuitje Den Haag

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games in Den Haag of omgeving! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games teambuilding mogelijkheden in Den Haag of omgeving.

Workshop ludieke portretten tekenen Den Haag
excl. BTW vanaf
€27 p.p.

Workshop ludieke portretten tekenen Den Haag

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje met een artistieke insteek in Den Haag of omgeving Voorburg, Leidschendam of Wassenaar, dan is deze workshop portrettekenen een hele leuke aanrader. Kun jij laten zien hoe je collega's er door jouw ogen uit zien? Dit belooft een interessante middag te worden, waarbij uiteraard ook veel gelachen zal worden. Wil je meer weten over dit afdelingsuitje in den Haag of omgeving, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Schilderworkshop als bedrijfsuitje in Den Haag
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Schilderworkshop als bedrijfsuitje in Den Haag

Zoek je een creatief en inspirerend afdelingsuitje in Den Haag? Denk dan eens aan een workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Den Haag, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Den Haag en omliggende regio.

Bedrijfsuitje theater maken Den Haag
excl. BTW vanaf
€27 p.p.

Bedrijfsuitje theater maken Den Haag

Van idee tot een werkelijk toneelstuk. In de workshop "Theater Maken" gaan de deelnemers hiermee aan de slag. Door middel van schrijven, regisseren, repeteren en uiteindelijk opvoeren, zullen de deelnemers samen moeten werken en zichzelf in een ander inleven. Elke deelnemer zal zijn eigen scène mogen schrijven en regisseren,
terwijl de andere deelnemers deze scène zullen spelen. Uiteindelijk zal het samen een theaterstuk vormen, dat getoond kan  worden aan familie, vrienden en collega's. Kortom, een workshop, gebaseerd op teambuilding en humor, waarbij de deelnemers zullen leren hoe zij hun eigen theaterstuk kunnen maken. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in jouw regio.

Cocktail bedrijfsuitje Den Haag
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Cocktail bedrijfsuitje Den Haag

Ben je ook zo dol op cocktails? Probeer je zelf altijd te experimenteren met nieuwe combinaties? Dan is deze cocktail workshop in Den Haag of omgeving een absolute aanrader. Leer meer over de professionele kneepjes van het vak. En straks ben jij de cocktail specialist binnen jouw vriendenkring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail bedrijfsuitje Den Haag of omgeving mogelijkheden.

Outdoor teambuilding Den Haag
excl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Outdoor teambuilding Den Haag

Bereid je voor op een intensieve maar bovenal leuke outdoor teambuilding activiteit. Op deze bijzondere locatie is erg veel mogelijk: van handboogschieten tot tokkelen, van Navigatiespel tot bamboetoren bouwen, van High Ropes tot op maat gemaakte teambuilding activiteiten. Ook is het mogelijk om de teambuilding activiteiten te combineren met een lunch/diner, vergadering of feestelijk evenement. Wil je meer weten over deze leuke outdooractiviteiten in de omgeving van Den Haag? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Heidag organiseren regio Den Haag: alles begint bij de juiste locatie

Heidag organiseren regio Den Haag: alles begint bij de juiste locatie

Een heisessie kan belangrijke input geven voor de voortgang van het bedrijf. Om samen in een rustgevende en inspirerende omgeving op zoek te gaan naar antwoorden op cruciale vragen. Alles begint natuurlijk bij het kiezen van de juiste locatie in de omgeving van Den Haag voor de heidag. En hierbij kunnen we u wellicht goed van dienst zijn. Onemotion beschikt namelijk over een zeer groot netwerk van inspirerende locaties. Onze kosteloze service werkt als volgt. Indien u beschrijft waarna u op zoek bent, gaan wij op zoek naar de 2 nog beschikbare locaties die het beste aansluiten op uw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om u zsm van gerichte informatie te voorzien m.b.t. de mogelijkheden. Indien u gebruik wilt maken van deze snelle en handige service, verzoeken we u om hieronder op meer informatie te klikken.

Teambuilding activiteit met vergadering in Den Haag of omgeving
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Teambuilding activiteit met vergadering in Den Haag of omgeving

Alles draait om het vinden van de juiste balans. En dat geldt natuurlijk ook voor vergaderen. Inspanning vs ontspanning; geestelijk vs lichamelijk; een outdoor activiteit kan zorgen voor baanbrekende nieuwe ideeën, een (nog) betere sfeer tussen de deelnemers onderling en een onverwacht positieve output. Bij dit combinatiearrangement beschikt men over een vergaderlocatie in Den Haag van waaruit men outdoor activiteiten kan ondernemen. Wil je meer weten over dit arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Trabantje rally bedrijfsuitje Den Haag
excl. BTW vanaf
€39 p.p.

Trabantje rally bedrijfsuitje Den Haag

Voor 2 tot 200 personen

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in verschillende regio´s door heel Nederland een echte aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Dat moet haast wel een inspirerende uitwerking hebben op alle deelnemers. Dit personeelsuitje zal vast en zeker resulteren in de nodige nostalgische gevoelens. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". over de mogelijkheden van rally bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden. Dit bedrijfsuitje in de regio Den Haag is geschikt voor groepsgroottes van 2 tot 200 deelnemers.

Den Haag als derde stad van ons land

De weduwe van Indie, oftewel Den Haag, is de derde grootste stad van ons land. Deze bijnaam dankt de stad aan het vroegere bezoek van de Nederlandse kolonieën die onder andere in Nederlands-Indie zaten. Hun lange verlof brachten zij het liefst in Den Haag door. Veel Indische Nederlanders zijn daarna voorgoed in Den Haag gaan wonen. Den Haag kent verder een rijkelijke historie. Zij hadden veel nijverheid, maar ook gilden en een jaarmarkt. Daarnaast werd er bier geproduceerd. Ook Den Haag kent scheepsvaart. Vroeger losten vrachtschepen aan de Bierkade, nu wordt deze kade als jachthaven gebruikt. Ook zitten er ondertussen diverse restaurants in de oude pakhuizen. Den Haag heeft dus een prachtig verhaal en is een perfecte uitvalsbasis voor een leuke activiteit of een congres (kijk op congreslocaties Den Haag). Spanjaarden kijken op que ver en La Haya.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE IN DEN HAAG & OMGEVING

Ook de omgeving van Den Haag heeft genoeg te bieden. Voorburg, Westland, Leidschendam en Wassenaar zijn steden die een prima uitvalsbasis zouden kunnen zijn voor je bedrijfsuitje in de omgeving van Den Haag. Voorburg is sinds 2002 samengegaan met Leidschendam tot de gemeente Leidschendam-Voorburg. Wist je dat de naam Vlietstede uiteindelijk niet doorging voor deze stad na de fusie? Een leuk feitje voor tijdens een spannende quiz. Het mooie aan Leidschendam-Voorburg is dat de stad vastgegroeid is aan Den Haag maar heeft toch zijn eigen geschiedenis en mooie ouderwetse dorpskern behouden. De stad waarmee Voorburg samen is gegaan heet Leidschendam en vormde van 1938 tot 2002 een zelfstandige gemeente. Historisch gezien is er weinig overgebleven van Leidschendam. Een paar kerken en artnouveau-winkelpanden herinneren de bewoners en bezoekers nog aan het verleden. Desondanks is het natuurlijk een prima stad voor een spannende citygame of een ander bedrijfsuitje. In 2004 werden de gemeenten Maasland, De Lier, Monster, 's-Gravenzande, Wateringen, Naaldwijk en Schipluiden samengevoegd tot één gemeente, genaamd Westland. De nieuwe gemeente kenmerkt zich o.a. door een bijzonder mooi en breed strand en natuurgebieden als het Solleveld (duingebied). Hou je van strand, maar zijn de bekende badplaatsen je net wat te druk? Combineer dan je bedrijfsuitje in de regio met een strandwandeling over het strand van Westland, om daarna even bij te komen onder het genot van een warme chocolademelk (winter) of witbiertje (zomer). Tijdens een mooie zonnige dag een mooie locatie voor je bedrijfsuitje. Ook de stad Wassenaar ken je wellicht al. Of het nu van pretpark Duinrel is of Eikenhorst waar onze Koning en Koningin een woning hebben. Wassenaar staat vooral bekend om bosrijke gebied met veel villa’s en landhuizen. Wie door bepaalde wijken van Wassenaar rijdt, begrijpt meteen waarom dit één van de rijkste en meest gewilde gemeenten van Nederland is. De ligging is werkelijk fantastisch. geen wonder dat vergaderlocaties in Wassenaar en omgeving bijzonder in trek zijn. Met het bijzondere natuurgebied "Meijendel" in de achtertuin is de gemeente een waar duin-paradijs. Combineer je bedrijfsuitje in Wassenaar ook eens met een bezoek aan het strand van Wassenaarse Slag en geniet van een etentje bij één van de diverse strandtenten (klik hier voor een bedrijfsuitje in Scheveningen. We wensen je alvast veel inspiratie toe in Den Haag en zijn prachtige omgeving.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt