Bedrijfsuitje Eindhoven

Ook voor Helmond, Waalre, Valkenswaard, Best, Deurne, Veldhoven en Geldrop.

Bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten overzicht Eindhoven

Ben je op zoek naar een bijzonder en/of uniek bedrijfsuitje of workshops in Eindhoven? Een leuk personeelsfeest in Eindhoven of omgeving? De laatste jaren hebben we veel grote en kleine bedrijven in de regio Eindhoven-Helmond mogen ondersteunen bij het neerzetten van een spetterend bedrijfsfeest of inspirerend bedrijfsuitje (of kijk op vrijgezellenfeest Eindhoven). We hebben ons partnernetwerk dan ook verder uit weten te breiden en zijn nu in staat om een professionele invulling te geven aan elk personeelsfeest, personeelsuitje of teambuilding. Hieronder laten we je graag zien welke mogelijkheden er zijn. Hopelijk zien je we binnenkort terug op een onvergetelijk evenement in de omgeving van Eindhoven (of op een bedrijfsuitje in Brabant).

The Hunger Games bedrijfsuitje Eindhoven
excl. BTW vanaf
€34,95 p.p.

The Hunger Games bedrijfsuitje Eindhoven

Ben jij op zoek naar een uitdagende activiteit waarbij adrenaline en spanning voorop staan? Dan is het tijd voor dit The Hunger Games bedrijfsuitje in Eindhoven! In een spannende setting ga je samen met je teamgenoten de strijd aan op weg naar de overwinning. Kun jij de focus houden op weg naar de winst? The hunger games is een combinatie van teamwork, focus, wendbaarheid, doelgerichtheid en natuurlijk plezier. In verschillende games krijg je de kans om punten te behalen voor en met je team. Test je doelgerichtheid bij diverse shooting games, train je denkvermogen en balans tijdens een uitdagend parcours en je wendbaarheid op weg naar de buit. Veel plezier!

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Eindhoven

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teambuilding activiteit in Eindhoven. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Slipcursus of driftcursus bedrijfsuitje Eindhoven
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Slipcursus of driftcursus bedrijfsuitje Eindhoven

De banden gieren over het asfalt. De auto schuift over de weg, maar jij hebt alles onder controle. Hoe je dat doet? Dat leer je tijdens deze slipcursus of driftcursus als bedrijfsuitje in Eindhoven. Samen met je vrienden of collega´s ga je jouw skills als bestuurder flink bijschaven. Wil je meer weten over deze leuke slipcursus of driftcursus, vraag dan meer aan over deze activiteit. 

Popup Foodtruckfestival als bedrijfsfeest in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Popup Foodtruckfestival als bedrijfsfeest in Eindhoven

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Op zoek naar een gezellige manier om samen met je collega's van de afdeling een bepaalde mijlpaal te organiseren? Of zoek je een alternatief voor het organiseren van een jaarlijkse kerstmarkt op het plein van het hoofdkantoor? Van het uitdelen van het kerstpakket, het organiseren van de nieuwjaarsborrel tot het vieren van de zomervakantie met een geweldig bedrijfsfeest, je eigen popup Foodtruckfestival is altijd een geweldig alternatief. Kies zelf het aantal foodtrucks,  de samenstelling (keukens) en het entertainment (bijv. DJ). Bij grote groepen kan de prijs p.p. veel lager uitvallen. Wil je meer weten van dit sfeervolle popup Foodtruckfestival als invulling van je bedrijfsfeest in Eindhoven? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Eindhoven
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Eindhoven

O.a. inc. 3-gangen diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van Eindhoven. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Trabantje rally bedrijfsuitje Eindhoven
excl. BTW vanaf
€39 p.p.

Trabantje rally bedrijfsuitje Eindhoven

Voor 2 tot 200 personen

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in verschillende regio´s door heel Nederland een echte aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Dat moet haast wel een inspirerende uitwerking hebben op alle deelnemers. Dit personeelsuitje zal vast en zeker resulteren in de nodige nostalgische gevoelens. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden van een rally bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden. Dit bedrijfsuitje in de regio Eindhoven is geschikt voor groepsgroottes van 2 tot 200 deelnemers.

Duiken als personeelsuitje in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Duiken als personeelsuitje in Eindhoven

O.a. inc. een 3-gangen diner

Wie wel eens heeft gedoken weet dat het heel erg verslavend kan zijn. Wat is er leuker dan je vakantie aan de Middellandse Zee te combineren met een aantal uitstapjes onder water. Of misschien ga jij wel op onderzoek uit in het Great Barrier Reef in Australië. Een ding is zeker, iedereen zal ergens moeten beginnen. En daarom is een workshop duiken met het hele team misschien wel een hele originele en avontuurlijke manier om het onderlinge teamgevoel verder te verbeteren. Natuurlijk is dit personeelsuitje ook geschikt voor gevorderde duikers. Na afloop wacht jullie als beloning een heerlijk 3 gangen diner of lunch. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Eindhoven? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Help, de directeur is ontvoerd Eindhoven
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Eindhoven

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Einhoven, Veldhoven, Best, Valkenswaard en omgeving is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Quad bedrijfsuitje Eindhoven
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Quad bedrijfsuitje Eindhoven

Oerend hard snellen jij en je collega´s over het parcours, terwijl je hart meeklopt op het ritme van motor van je eigen quad. Wind, modder, niets houdt jullie tegen. Tijdens deze quad rally in Eindhoven, komen er vast en zeker oerkrachten vrij. Wil je meer weten over deze leuke Quad rally als invulling van je bedrijfsuitje in Eindhoven? Vraag dan hieronder meer informatie aan. We wensen je bij voorbaat veel adrenaline toe.

Maak de allerbeste Hamburger bedrijfsuitje Eindhoven
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Maak de allerbeste Hamburger bedrijfsuitje Eindhoven

Dit is een bijzondere variant op de reguliere kookworkshop. Je gaat hierbij niet proberen om een toekomstige Michelin Ster binnen te halen, maar je houdt het een beetje casual, maar zeker niet minder gezellig!! Maar onderschat hierbij de hamburger niet! Aan de hand van verse ingrediënten ga je jouw ultieme burger samenstellen. Uiteraard bereid je ook de sausjes helemaal zelf. Tenslotte wordt deze klassieker aangevuld met heerlijke verse frietjes en jouw meesterwerk is klaar. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit hamburger bedrijfsuitje in Eindhoven.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)

Voor de kust van Haarlem/Amsterdam

Ben je op zoek naar echt een unieke teambuilding ervaring? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoogte van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala van outdoor en indoor activiteiten (van abseilen tot boogschieten, van piramide bouwen tot Fort Experience) en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Inclusief overtocht, activiteiten, koffie met lekkers en drankjes is deze Forteiland Adventure al mogelijk vanaf €95 p.p. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje met overnachting), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Eindhoven

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Eindhoven? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

GPS bedrijfsuitje Eindhoven
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

GPS bedrijfsuitje Eindhoven, Helmond, Deurne of Best (inc. 3-gangen diner)

Gewapend met een GPS-systeem ga je in groepsverband op pad langs diverse highlights van je stad. Tijdens deze puzzle tocht leer je Eindhoven, Helmond, Deurne of Best kennen op een geheel nieuwe manier. Deze gps tocht is inclusief koffie/thee met gebak, drankje en driegangen keuzediner. Dit bedrijfsuitje vormt de ideale combinatie tussen actief bezig zijn en culinair genieten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit gps personeelsuitje Eindhoven, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Eindhoven met diner
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Eindhoven met diner

Misschien heb je wel eens een boek van Dan Brown gelezen of een film gezien? Dan weet je vast wel wat een cryptex is. Tijdens dit raadselachtige bedrijfsuitje gaan jullie in teamverband proberen om een echte cryptex te ontrafelen. De activiteit zal heel gemoedelijk van start gaan onder het genot van een hapje en drankje. Maar dan ineens is daar een mysterieuze koffer, een raadselachtige cryptex en een aantal inspirerende opdrachten voor jou en je teamleden. Om alles tot een goed einde te kunnen brengen zullen jullie je in het centrum van de stad moeten begeven, om daar de raadselachtige opdrachten te kunnen voltooien. Na afloop van deze activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner, waarbij er natuurlijk zal worden nagepraat over een bijzondere dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in Eindhoven.

Paintball bedrijfsuitje Eindhoven
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Paintball bedrijfsuitje Eindhoven

Ben jij dol op verf? Maar dan niet in de kunstzinnige zin van het woord? Krijg jij een enorme kick van spanning en adrenaline? Dan is het tijd voor dit paintball bedrijfsuitje. Hijs je in de combat outfit en stap de paintball wereld in. Duik jij op tijd weg voor een verfkogel? En counter jij door je tegenstander direct uit de wedstrijd te schieten? Dan ben jij gemaakt voor deze strijd. En houden jullie achteraf nog wat tijd over om iemand in het zonnetje te zetten? Hijs hem of haar in een konijnenpak en schiet de patronen leeg. Veel plezier toegewenst.

Tapas bedrijfsuitje Eindhoven
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Tapas bedrijfsuitje Eindhoven

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je collega´s onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken in Eindhoven. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit smakelijke bedrijfsuitje tapas maken in het innovatieve Eindhoven.

Pub Games personeelsuitje Eindhoven
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Pub Games personeelsuitje Eindhoven

Een leuk personeelsuitje hoeft niet ingewikkeld te zijn, toch? Tijdens de Pub Games wordt er een beroep gedaan op jullie speelse kant. Er worden activiteiten aangeboden zoals darten, biertappen en zelfs karaoke. Als jullie uitgeraasd zijn volgt er een heerlijk driegangendiner inclusief 8 drankjes. Zoeken jullie een leuke middag of avond voor het personeelsuitje? Twijfel dan niet langer want leuker dan dit bestaat er volgens mij niet! Meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Eindhoven, Valkenswaard, Deurne, Veldhoven, Best, Helmond? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Alvast heel veel inspiratie toegewenst! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Expeditie Robinson teambuilding Eindhoven
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Expeditie Robinson teambuilding Eindhoven (omgeving)

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze Expeditie Robinson teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Expeditie mogelijkheden voor je teambuilding activiteit in de omgeving van Eindhoven.

Kookwedstrijd Eindhoven of andere kookworkshop teambuilding game
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Kookwedstrijd Eindhoven of andere kookworkshop teambuilding game

Wie is hier de Masterchef?

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit in Eindhoven waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in Eindhoven.

Teambuilding activiteit met vergadering in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Teambuilding activiteit met vergadering in Eindhoven

Alles draait om het vinden van de juiste balans. En dat geldt natuurlijk ook voor vergaderen. Inspanning vs ontspanning; geestelijk vs lichamelijk; een outdoor activiteit kan zorgen voor baanbrekende nieuwe ideeën, een (nog) betere sfeer tussen de deelnemers onderling en een onverwacht positieve output. Bij dit combinatiearrangement beschikt men over een vergaderlocaties in Eindhoven van waaruit men outdoor activiteiten kan ondernemen. Wil je meer weten over dit arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Eindhoven

Optioneel mogelijk: feestlocatie, catering, overnachting etc.

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Eindhoven komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Dit bedrijfsuitje kan ook in het buitenland worden uitgevoerd, kijk bijvoorbeeld op teambuilding in Southampton. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Eindhoven
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Eindhoven

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Eindhoven combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Lipdub bedrijfsuitje Eindhoven
vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Eindhoven

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Eindhoven, Best, Veldhoven, Deurne, Valkenswaard of Helmond. Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Eindhoven

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Eindhoven of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen
excl. BTW vanaf
€243 p.p.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen

Ook mogelijk als shortbreak/24 uurs-programma, 8 tot 100 deelnemers

Wil je elkaar echt op een andere manier leren kennen? Is het de bedoeling dat na deze teambuilding activiteit de teamleden echt voor elkaar door het vuur gaan? Dan is een outdoor teambuilding weekend (shortbreak is ook mogelijk) misschien wel de best passende optie. En waar kun je dan beter terecht dan in de Belgische Ardennen (op slechts 2,5 uur rijden vanaf Utrecht)? Hierbij staan natuur, spanning en ontspanning centraal. Van raften tot rotsklimmen, van kampvuur maken tot heerlijk BBQ-en, na een paar dagen in de ruige natuur staat er vast en zeker een team met nieuwe energie. Tijdens deze activiteit overnachten jullie in comfortabele chalets. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere teambuilding bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje in het buitenland), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Dafjes Rally Eindhoven
vanaf
€51 p.p.

Dafjes Rally bedrijfsuitje Eindhoven (4 personen per Dafje)

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje in de omgeving van Eindhoven? Dan is er eigenlijk geen beter passende keuze te verzinnen. Stap in een echt Eindhovens oerproduct: het Dafje met z'n "pientere pookje".  Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op lokatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het leuke Dafjes rally rijden bedrijfsuitje in de omgeving van Eindhoven, Valkenswaard, Helmond, Best of Deurne.

Workshop schilderen Eindhoven
vanaf
€27 p.p.

Workshop schilderen bedrijfsuitje Eindhoven

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Eindhoven? Denk dan eens aan een workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Eindhoven, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Eindhoven en omliggende regio (van Helmond tot Best).

Kookworkshop Eindhoven
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop bedrijfsuitje Eindhoven

Samen eten is leuk, maar samen koken en vervolgens eten is natuurlijk nog veel leuker. Speciaal voor jullie hebben wij het perfecte bedrijfs- of teamuitje ontwikkeld met samenwerkings- en communicatie elementen erin verwerkt. Niet alleen gaan jullie verschillende kooktechnieken leren die voor thuis ook nog handig zijn, ook gaan jullie veel met elkaar aan de slag. Wij zijn benieuwd hoe jullie de opdrachten volbrengen en of het eten wat op tafel komt, gaat smaken! Wij hebben er in ieder geval vertrouwen in, jullie ook? Meer weten over de mogelijkheden van deze kookworkshop in Eindhoven? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Jullie ontvangen meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Eindhoven.

Cocktail workshop Eindhoven
vanaf
€27,50 p.p.

Cocktail workshop bedrijfsuitje Eindhoven

Ben je ook zo dol op cocktails? Probeer je zelf altijd te experimenteren met nieuwe combinaties? Dan is deze cocktail workshop in Eindhoven en omgeving (o.a. Deurne, Valkenswaard en Best) een absolute aanrader. Leer meer over de professionele kneepjes van het vak. En straks ben jij de cocktail specialist binnen jouw vriendenkring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail bedrijfsuitje Eindhoven mogelijkheden.

Percussie workshop Eindhoven
vanaf
€30 p.p.

Percussie workshop teambuilding Eindhoven

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, Deurne, Veldhoven en Best? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Eindhoven of omgeving, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Eindhoven

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je afdelingsuitje in Eindhoven? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Themafeest Eindhoven
excl. BTW vanaf
€58 p.p.

De leukste themafeesten van Eindhoven (inc. drankjes, eten)

Ben je op zoek naar een invulling van uw personeelsfeest in Eindhoven, Best, Valkenswaard, Veldhoven, Helmond, Waalre, Geldrop of omgeving? Dan is een themafeest misschien wel een goede optie. Er zijn diverse thema's mogelijk: van Asian Night tot Canadian Night, van Maffia themafeest tot Cuban/Caribean of Brazilian Night, van Disco themafeest tot Jazz & Comedy Night. Het is al mogelijk om een themafeest inclusief bijvoorbeeld drankjes, diner, aankleding en fotograaf te regelen vanaf €58 p.p. exclusief BTW. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om extra groot uit te pakken. Wil je meer weten over deze themafeesten in Eindhoven of omgeving, vraag dan hieronder meer informatie aan.

Airsoft bedrijfsuitje Eindhoven
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Airsoft bedrijfsuitje Eindhoven

Stap in de wondere wereld van Airsoft. Iedereen heeft van te voren een zekere mate van spanning. Maar wanneer je de arena instapt klopt de adrenaline in je lichaam. Zijn jij en je team goed op elkaar ingespeeld? Wie neemt de leiding in de strategie om de tegenstander te verslaan. Duik in geulen, kruip over de grond en voel je voor even een echte commando! Dit airsoft avontuur zul je niet snel vergeten. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Airsoft bedrijfsuitje in Eindhoven.

Moorddiner bedrijfsuitje Eindhoven
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Eindhoven

Voor dit bedrijfsuitje in Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard, Helmond, Geldrop of omgeving  is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Eindhoven? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Eindhoven
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Eindhoven

Elke dag luister je muziek op de radio. In de auto, op de fiets, of zelfs onder de douche. Je beschikt dus stiekem over heel wat muziekkennis. Hoog tijd om de strijd van te gaan met je collega tijdens dit popquiz dinerspel bedrijfsuitje in Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard, Best, Waalre, Helmond of omgeving. Dit arrangement bevat uiteraard ook een overheerlijk diner. Laat de muziek battle beginnen... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een popquiz dinerspel als invulling van je bedrijfsuitje in Eindhoven of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Eindhoven
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Eindhoven

De pubquiz is inmiddels allang geen hype meer. Dit megapopulaire fenomeen trekt volle zalen door heel Nederland. Het is nu natuurlijk ook mogelijk om een pubquiz te organiseren met je collega's en wel eentje waar het diner bij is inbegrepen. Van kennisronde tot lekker meezingen, van muziekronde tot entertainmentronde, is jouw groep beter dan de rest? Nou, laat het dan maar eens zien, tijdens deze onvergetelijke pubquiz battle als invulling van je bedrijfsuitje in Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard of Helmond. Wil je meer weten over dit pubquiz dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Mobiel Maffia stadsspel Eindhoven
excl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Mobiel Maffia stadsspel Eindhoven

Tijdens deze interactie Game duik je in onderwereld samen met je collega's. Gewapend met een Smartphone met speciale app ga je op pad met een hele duidelijke missie: het verhandelen van een enorme hoeveelheid drugs. Tijdens dit stadsspel worden vindingrijkheid en teamwork flink op de proefgesteld. Dit stadsspel is inclusief begeleiding, spelmateriaal (waaronder Smartphones en App), prijsuitreiking, mogelijkheid tot opdrachten op maat etc. Wil je meer weten over dit leuke stadsspel als invulling van je bedrijfsuitje in Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard, Best, Helmond of omgeving, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Highland Games bedrijfsuitje Eindhoven
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Highland Games bedrijfsuitje Eindhoven

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games in Eindhoven, Helmond of omgeving! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan of kijk voor meer teambuilding activiteiten in Brabant op onze teambuilding Brabant pagina. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games bedrijfsuitje mogelijkheden in Eindhoven of omgeving.

Outdoor teambuilding Eindhoven
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Outdoor teambuilding Eindhoven

Bereid je voor op een intensieve maar bovenal leuke outdoor teambuilding activiteit. Op deze bijzondere locatie is erg veel mogelijk: van survival tot het spannende bierkrat stapelen,  van abseilen tot wandklimmen. Ook is het mogelijk om de teambuilding activiteiten te combineren met een lunch/diner, vergadering of feestelijk evenement. Wil je meer weten over deze leuke outdooractiviteiten in de omgeving van Eindhoven? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Heidag organiseren regio Eindhoven: alles begint bij de juiste locatie

Heidag organiseren regio Eindhoven: alles begint bij de juiste locatie

Een heisessie kan belangrijke input geven voor de voortgang van het bedrijf. Om samen in een rustgevende en inspirerende omgeving op zoek te gaan naar antwoorden op cruciale vragen. Alles begint natuurlijk bij het kiezen van de juiste locatie in de omgeving van Eindhoven voor de heidag. En hierbij kunnen we u wellicht goed van dienst zijn. Onemotion beschikt namelijk over een zeer groot netwerk van inspirerende locaties. Onze kostenloze service werkt als volgt. Indien u beschrijft waarna u op zoek bent, gaan wij op zoek naar de 2 nog beschikbare locaties die het beste aansluiten op uw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om u zsm van gerichte informatie te voorzien m.b.t. de mogelijkheden. Indien u gebruik wilt maken van deze snelle en handige service, verzoeken we u om hieronder op meer informatie te klikken.

Bedrijfsuitje in lichtstad Eindhoven

Misschien wist u al dat regio Eindhoven, met Brainport en een heleboel technische bedrijven, nog niet zo heel lang geleden is uitgeroepen tot de slimste regio van de wereld. Maar weet u dan ook dat regio Eindhoven een uitstekend decors vormt voor een inspirerend bedrijfsfeest of bedrijfsuitje? De opkomst van de Eindhovense regio als industriële macht begon al eind negentiende eeuw. Steeds meer bedrijven met een technische inslag vestigden zich in Eindhoven om te profiteren van elkaars kennis en netwerk. Met o.a. DAF, Philips en ASML heeft de regio een aantal spelers van wereldniveau voortgebracht. Maar ook gemeenten in de omgeving van Eindhoven droegen bij aan de bedrijvigheid. Zo werd Helmond de thuisbasis voor diverse metaalverwerkende bedrijven. In Valkenswaard draaide de sigarenindustrie op volle toeren. En Veldhoven, Best en Deurne zorgden er als forensgemeenten voor dat de regio zich verder kon ontwikkelen. Kijk voor congreslocaties ook eens op congreslocaties EindhovenSpanjaarden kijken op que ver en Eindhoven.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE IN EINDHOVEN & OMGEVING

Ook de omgeving van Eindhoven heeft voldoende te bieden voor een bedrijfsuitje in de omgeving van Eindhoven. Wat te denken van Helmond, Deurne, Valkenswaard, Veldhoven of Best? De geschiedenis van de regio Veldhoven gaat al terug tot in de prehistorie. Zo'n 4000 jaar geleden was het gebied al bewoond en nog altijd zijn de bewijzen hiervan te vinden in de vorm van diverse grafheuvels. De regio ontwikkelde zich dankzij Romeinse en Frankische invloeden. De 4 dorpen Veldhoven, Meerveldhoven, Oerle en Zeelst werden uiteindelijk samengevoegd tot de huidige gemeente. De groene omgeving van Veldhoven maakt het tot een prima uitvalsbasis voor fietstochten door de Kempen en lange wandelingen door één van de omringende bossen. Combineer je workshop cocktails maken dan ook met een actieve boswandeling. De plaats Deurne gaat terug tot in de achtste eeuw, waar het bekend was onder de naam Duminum. De mooie ligging, met veel groene natuurgebieden, maken het tot een mooi vertrekpunt voor wandel- en fietstochten. Combineer je bedrijfsuitje in Deurne met een bezoek aan het Klein Kasteel of de ruïne van het Groot kasteel, of bezoek Museum de Wieger met tal van kunstwerken. En na afloop neem je natuurlijk een drankje met uitzicht op de  Sint-Willebrorduskerk. Ook Helmond is een mooie uitvalsbasis voor je bedrijfsuitje. De naam komt van hel (laaggelegen) en mond (hoger gelegen, beveiligde plaats) en de stad kreeg in 1232 stadsrechten. In de 19e eeuw moest Helmond het vooral hebben van de textielindustrie. Mede om die reden is ook de Zuid-Willemsvaart aangelegd die de verbinding met het Limburgse Maastricht en Noord-Brabantse Den Bosch tot stand bracht. Als mooie herinnering staan er nog sommige villa’s die de textielbaronnen aan het kanaal hadden neergezet. Maar ook de omgeving van Valkenswaard is een mooie plaats voor een bedrijfsuitje. Valkenswaard ligt ingeklemd tussen de Dommel en de Tongelreep. Ook de Malpie is ten zuiden van Valkenswaard te vinden. Wellicht een mooie locatie voor een bedrijfsuitje in de natuur? Ook Best heeft op dit vlak voldoende te bieden. De plaats ligt op de splitsing van de verbinding Eindhoven naar Tilburg en van Eindhoven naar Den Bosch. Station Best is dan ook een bekende plaats in dit rustige, gezellige en vooral door natuur omringde plaatsje. We willen je alvast veel plezier toewensen tijdens je bedrijfsuitje in Eindhoven of omgeving.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt