Bedrijfsuitje Eindhoven

Ook voor Helmond, Waalre, Valkenswaard, Best, Deurne, Veldhoven en Geldrop.

feest.jpg

De leukste bedrijfsuitjes in Eindhoven en omgeving

Ben je op zoek naar een bijzonder en/of uniek bedrijfsuitje of workshops in Eindhoven? Een leuk personeelsfeest in Eindhoven of omgeving? De laatste jaren hebben we veel grote en kleine bedrijven in de regio Eindhoven-Helmond mogen ondersteunen bij het neerzetten van een spetterend bedrijfsfeest of inspirerend bedrijfsuitje (of kijk op vrijgezellenfeest Eindhoven). We hebben ons partnernetwerk dan ook verder uit weten te breiden en zijn nu in staat om een professionele invulling te geven aan elk personeelsfeest, personeelsuitje of teambuilding. Hieronder laten we je graag zien welke mogelijkheden er zijn. Hopelijk zien je we binnenkort terug op een onvergetelijk evenement in de omgeving van Eindhoven (of op een bedrijfsuitje in Brabant).

Help, de directeur is ontvoerd Eindhoven
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Eindhoven

Inclusief heerlijk diner

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Einhoven, Veldhoven, Best, Valkenswaard en omgeving is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Walking dinner als bedrijfsuitje in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Walking dinner als bedrijfsuitje in Eindhoven

Inclusief heerlijk 3-gangen diner en wandeling (gids); ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Tijdens dit walking dinner concept voor bedrijven blijven jullie niet op 1 locatie. Nee, jullie genieten van de 3 gangen van een heerlijk diner bij telkens een ander restaurant. Tussen de gangen door zorgen jullie er tijdens een ontspannen wandeling voor dat het eten wat kan zakken. Ook zo benieuwd waar de volgende gang plaats zal vinden? Kies dan samen met je collega's voor dit heerlijke en ontspannende walking dinner bedrijfsuitje. Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze activiteit in Eindhoven. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie mogelijkheden.

Expeditie Robinson teambuilding Eindhoven
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Expeditie Robinson teambuilding Eindhoven (omgeving)

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze Expeditie Robinson teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Expeditie mogelijkheden voor je teambuilding activiteit in de omgeving van Eindhoven.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Eindhoven

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Eindhoven komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Dit bedrijfsuitje kan ook in het buitenland worden uitgevoerd, kijk bijvoorbeeld op teambuilding in Southampton. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Eindhoven

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Zijn jullie op zoek maar een bedrijfsuitjes concept waarmee jullie het enorm gezellig maken als de dagen kouder worden? Dan zijn deze après-ski winterspelen misschien wel een hele leuke oplossing. Van Familie Ski tot Ski broek hangen, diverse traditionele en nieuwe wintersport uitdagingen komen voorbij. Dit themafeest staat garant voor gezelligheid en teamwork. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Après-ski winterspelen teamuitje in Eindhoven of omgeving.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Eindhoven

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

De dagen worden korter en de kou zit in de lucht. Hoog tijd voor een winterse expeditie voor jou en je collega's. Tijdens deze expeditie draait alles om overleven in het pool landschap. Onder begeleiding van ervaren instructeurs gaan jullie aan de slag om jullie teambuilding skills te testen.Welk team weet het snelste vuur te maken? Wie maakt de beste constructies of weet raak te schieten met pijl en boog? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Expeditie Poolcirkel bedrijfsuitje in Eindhoven of omgeving.

Pub Games personeelsuitje Eindhoven
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Pub Games personeelsuitje Eindhoven

Inclusief heerlijk diner

Een leuk personeelsuitje hoeft niet ingewikkeld te zijn, toch? Tijdens de Pub Games wordt er een beroep gedaan op jullie speelse kant. Er worden activiteiten aangeboden zoals darten, biertappen en zelfs karaoke. Als jullie uitgeraasd zijn volgt er een heerlijk driegangendiner inclusief 8 drankjes. Zoeken jullie een leuke middag of avond voor het personeelsuitje? Twijfel dan niet langer want leuker dan dit bestaat er volgens mij niet! Meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Eindhoven, Valkenswaard, Deurne, Veldhoven, Best, Helmond? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Alvast heel veel inspiratie toegewenst! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Winter wonderland afdelingsuitje in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Winter wonderland afdelingsuitje in Eindhoven

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Beeld je eens in: je staat midden in een sfeervol skidorp samen met je collega's. In een winterse setting krijgen jullie een aantal ludieke en saamhorige activiteiten voorgelegd. Van Nagel Schlag tot sneeuwbal schieten, van langlaufen tot sneeuwpop worstelen, het kan allemaal tijdens dit bedrijfsuitje in de winter. En ondertussen genieten jullie natuurlijk van de glühwein of warme chocomel (of wat anders). Uiteraard dansen jullie er allemaal flink op los op de Tiroler muziek of de meer hedendaagse nummers. Wil je meer weten over dit bijzondere Winter wonderland personeelsuitje in Eindhoven? Vraag dan hieronder meer informatie aan via onderstaand informatieformulier.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Eindhoven
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Eindhoven

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Eindhoven combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Eindhoven

Inclusief heerlijk diner

Zijn jullie klaar voor het oplossen van een groot mysterie? Slagen jullie er als eerste in om de heilige graal te vinden? Tijdens dit spannende afdelingsuitje gaan jullie in teamverband op zoektocht, lossen jullie raadsel en puzzels op en leren jullie zo de stad van een geheel andere kant kennen. Na afloop van deze queeste genieten jullie samen met alle collega´s van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Heilige Graal bedrijfsuitje in Eindhoven of omgeving.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Eindhoven

Inclusief heerlijk diner

De Escaperoom hype is misschien wat minder heftig geworden, maar het concept blijft populair onder jong en oud. Hoog tijd voor een nieuwe variant en dan eentje waarbij je in teamverband kunt genieten van het kraken van codes en oplossen van complexe raadsels, maar waarbij je ook de kans krijgt om te genieten van de buitenlucht. Na afloop van (of voorafgaand aan) dit samenwerkingsgerichte personeelsuitje genieten jij en je collega's van een heerlijk diner. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Outdoor Escaperoom bedrijfsuitje in Eindhoven.

Goede daden bedrijfsuitje Eindhoven (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Eindhoven (MVO)

Er is een tijd van hard werken een er is een tijd om iets goeds terug te doen voor de samenleving.  En die laatste is nu voor jullie team gekomen. Tijdens dit leuke bedrijfsuitje gaan jullie gewapend met een Ipad op stap om ware heldendaden te verrichten.  Aan de hand van leuke opdrachten zetten jullie je in om wat liefde terug te geven aan de rest van de stad. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Goede Daden bedrijfsuitje in Eindhoven of omgeving.

Lipdub bedrijfsuitje Eindhoven
vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Eindhoven

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Eindhoven, Best, Veldhoven, Deurne, Valkenswaard of Helmond. Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Eindhoven

Inclusief heerlijk diner

Zelden zijn jullie vaardigheden als team zo hard op de proef gesteld als tijdens dit spannende virtual reality bedrijfsuitje. Hierbij werken jullie nauw samen om met behulp van Virtual Reality technologie en elkaars vaardigheden een gevaarlijke bom onschadelijk te maken. Terwijl jullie op dramatische wijze de klok langzaam weg zien tikken, neemt de druk toe om de stad van een heftige verwoesting te behoeden. Worden jullie de helden van de dag? Dit spannende bedrijfsuitje is inclusief heerlijk diner. Wil je meer weten over dit bloedstollende bedrijfsuitje in Eindhoven? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Cardboard Car Challenge als personeelsuitje in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Cardboard Car Challenge als personeelsuitje in Eindhoven

Zijn jullie goed met karton? Tekeningen lezen, samenwerken en deadlines halen? Gezelligheid, humor en een winnaarsmentaliteit? Als jullie er vier van de zeven met ‘ja’ hebben kunnen beantwoorden, dan is de Cardboard Car Challenge een echte aanrader. Bouw je eigen auto volledig van karton. Sterk genoeg om in te zitten en alle ruimte om er jullie geheel eigen design ideeën op los te laten. Ga de sportieve strijd aan met je collega’s, verdien het meeste geld om uit te geven in de design shop, onderhandel als een professional en bouw de beste auto. De Cardboard Car Challenge is zeer geschikt als teambuilding, teambinding of teamtraining activiteit. Wil je meer weten over dit personeelsuitje in Eindhoven vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)

Voor de kust van Haarlem/Amsterdam, ook leuk als winterse locatie.

Ben je op zoek naar echt een unieke teambuilding ervaring? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoogte van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala van outdoor en indoor activiteiten (van abseilen tot boogschieten, van piramide bouwen tot Fort Experience) en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Inclusief overtocht, activiteiten, koffie met lekkers en drankjes is deze Forteiland Adventure al mogelijk vanaf €95 p.p. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje met overnachting), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Eindhoven
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Eindhoven

Inclusief heerlijk diner

De pubquiz is inmiddels allang geen hype meer. Dit megapopulaire fenomeen trekt volle zalen door heel Nederland. Het is nu natuurlijk ook mogelijk om een pubquiz te organiseren met je collega's en wel eentje waar het diner bij is inbegrepen. Van kennisronde tot lekker meezingen, van muziekronde tot entertainmentronde, is jouw groep beter dan de rest? Nou, laat het dan maar eens zien, tijdens deze onvergetelijke pubquiz battle als invulling van je bedrijfsuitje in Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard of Helmond. Wil je meer weten over dit pubquiz dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner bedrijfsuitje Eindhoven
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Eindhoven

Inclusief heerlijk diner

Voor dit bedrijfsuitje in Eindhoven, Veldhoven, Valkenswaard, Helmond, Geldrop of omgeving  is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Eindhoven? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Eindhoven
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Eindhoven

Inclusief heerlijk diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van Eindhoven. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Eindhoven

Inclusief heerlijk diner

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Eindhoven? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Eindhoven

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teambuilding activiteit in Eindhoven. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kookwedstrijd Eindhoven of andere kookworkshop teambuilding game
excl. BTW vanaf
€105 p.p.

Kookwedstrijd Eindhoven of andere kookworkshop teambuilding game

Kookwedstrijd als teambuilding voor 10 tot wel 450 personen.

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit in Eindhoven waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in Eindhoven.

Workshop schilderen Eindhoven
vanaf
€27 p.p.

Workshop schilderen bedrijfsuitje Eindhoven

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Eindhoven? Denk dan eens aan een workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Eindhoven, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Eindhoven en omliggende regio (van Helmond tot Best).

Percussie workshop Eindhoven
vanaf
€35 p.p.

Percussie workshop teambuilding Eindhoven

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, Deurne, Veldhoven en Best? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Eindhoven of omgeving, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Eindhoven

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Eindhoven of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Eindhoven

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je afdelingsuitje in Eindhoven? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop als bedrijfsuitje in Eindhoven
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Kookworkshop als bedrijfsuitje in Eindhoven

In Eindhoven kun je volop lekker eten. Van Michelinster restaurants tot verborgen culinaire pareltjes, wie een beetje zijn best doet, vindt overal plekken om te genieten van een betoverende maaltijd. Maar het is begrijpelijk dat je, te midden van al dit kookgeweld, ook zin krijgt om de kok in jezelf naar boven te halen. En daar is deze kookworkshop in Eindhoven natuurlijk uitstekend voor geschikt.Onder begeleiding van een professionele kok ga je in teamverband aan de slag om een culinaire maaltijd te bereiden. Uiteindelijk ga je in groepsverband de gerechten nuttigen. Dus doe je best en zeg met trots dat jij de chef was van dit gerecht! Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze workshop in Eindhoven. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden.

Bedrijfsuitje in lichtstad Eindhoven

Misschien wist u al dat regio Eindhoven, met Brainport en een heleboel technische bedrijven, nog niet zo heel lang geleden is uitgeroepen tot de slimste regio van de wereld. Maar weet u dan ook dat regio Eindhoven een uitstekend decors vormt voor een inspirerend bedrijfsfeest of bedrijfsuitje? De opkomst van de Eindhovense regio als industriële macht begon al eind negentiende eeuw. Steeds meer bedrijven met een technische inslag vestigden zich in Eindhoven om te profiteren van elkaars kennis en netwerk. Met o.a. DAF, Philips en ASML heeft de regio een aantal spelers van wereldniveau voortgebracht. Maar ook gemeenten in de omgeving van Eindhoven droegen bij aan de bedrijvigheid. Zo werd Helmond de thuisbasis voor diverse metaalverwerkende bedrijven. In Valkenswaard draaide de sigarenindustrie op volle toeren. En Veldhoven, Best en Deurne zorgden er als forens gemeenten voor dat de regio zich verder kon ontwikkelen. Kijk voor congreslocaties ook eens op congreslocaties Eindhoven. Vanwege de komst van het corona virus is het wel van groot belang om elk evenement zo veilig mogelijk te laten verlopen. Belangrijk is hierbij om jezelf tijdig te laten testen. Kijk bijvoorbeeld op PCR testen in Eindhoven en regio voor meer informatie.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE IN EINDHOVEN & OMGEVING

Ook de omgeving van Eindhoven heeft voldoende te bieden voor een bedrijfsuitje in de omgeving van Eindhoven. Wat te denken van Helmond, Deurne, Valkenswaard, Veldhoven of Best? De geschiedenis van de regio Veldhoven gaat al terug tot in de prehistorie. Zo'n 4000 jaar geleden was het gebied al bewoond en nog altijd zijn de bewijzen hiervan te vinden in de vorm van diverse grafheuvels. De regio ontwikkelde zich dankzij Romeinse en Frankische invloeden. De 4 dorpen Veldhoven, Meerveldhoven, Oerle en Zeelst werden uiteindelijk samengevoegd tot de huidige gemeente. De groene omgeving van Veldhoven maakt het tot een prima uitvalsbasis voor fietstochten door de Kempen en lange wandelingen door één van de omringende bossen. Combineer je workshop cocktails maken dan ook met een actieve boswandeling. De plaats Deurne gaat terug tot in de achtste eeuw, waar het bekend was onder de naam Duminum. De mooie ligging, met veel groene natuurgebieden, maken het tot een mooi vertrekpunt voor wandel- en fietstochten. Combineer je bedrijfsuitje in Deurne met een bezoek aan het Klein Kasteel of de ruïne van het Groot kasteel, of bezoek Museum de Wieger met tal van kunstwerken. En na afloop neem je natuurlijk een drankje met uitzicht op de  Sint-Willebrorduskerk. Ook Helmond is een mooie uitvalsbasis voor je bedrijfsuitje. De naam komt van hel (laaggelegen) en mond (hoger gelegen, beveiligde plaats) en de stad kreeg in 1232 stadsrechten. In de 19e eeuw moest Helmond het vooral hebben van de textielindustrie. Mede om die reden is ook de Zuid-Willemsvaart aangelegd die de verbinding met het Limburgse Maastricht en Noord-Brabantse Den Bosch tot stand bracht. Als mooie herinnering staan er nog sommige villa’s die de textielbaronnen aan het kanaal hadden neergezet. Maar ook de omgeving van Valkenswaard is een mooie plaats voor een bedrijfsuitje. Valkenswaard ligt ingeklemd tussen de Dommel en de Tongelreep. Ook de Malpie is ten zuiden van Valkenswaard te vinden. Wellicht een mooie locatie voor een bedrijfsuitje in de natuur? Ook Best heeft op dit vlak voldoende te bieden. De plaats ligt op de splitsing van de verbinding Eindhoven naar Tilburg en van Eindhoven naar Den Bosch. Station Best is dan ook een bekende plaats in dit rustige, gezellige en vooral door natuur omringde plaatsje. We willen je alvast veel plezier toewensen tijdens je bedrijfsuitje in Eindhoven of omgeving.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt