Bedrijfsuitje Enschede

Ook voor regio Twente, Oldenzaal, Hengelo of Losser

feest.jpg

Bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten overzicht Enschede

Welkom in Enschede! Enschede is een leuke stad in de provincie Overijssel, te vinden in het oosten van ons kikkerlandje. Enschede staat bekend als het epicentrum van muziek en cultuur in het oosten van Nederland en bezit tevens een prachtig scala aan leuke winkeltjes en boetiekjes. Waar het te doen is in Enschede, is rond het gezellige plein ‘de Oude Markt’. Hier vind je eigenlijk alles wat je nodig hebt, van leuke winkeltjes tot het lekkerste eten. Ook wanneer je graag het café in duikt of lekker wat wilt snacken, zit je op dit plein meer dan gebakken. Desondanks Enschede een ideale plek is voor mensen die graag winkelen, is er op natuur gebied ook veel te beleven. Neem eens een kijkje bij de toeristen informatie balie van de stad. Hier vind je een overzicht van de mooiste fiets- en wandelroutes. Ben je enthousiast geworden om je bedrijfsuitje te laten plaatsvinden in Enschede? Dan geven wij je graag wat tips en suggesties die je kan vinden op deze pagina. Zijn jij en je collega’s bijvoorbeeld liefhebbers van de pub en bezoeken jullie met regelmaat een bruin café? Kom dan voor je bedrijfsuitje Enschede eens naar het Pub Games bedrijfsuitje. Of ontdek wat meer van het mooie centrum van de stad tijdens jullie bedrijfsuitje of personeelsfeest in Enschede en ga gewapend met een GPS-systeem in groepsverband op pad langs de diverse hoogtepunten van de stad. Zoals je wel begrijpt is er genoeg keuze voor jullie bedrijfsuitje in Enschede (kijk ook op vrijgezellenfeest Enschede). Van spannend tot relaxt, van sportief tot rustgevend, ons aanbod biedt je een uitgebreid aanbod bedrijfsuitjes in Enschede (kijk op bedrijfsuitje Overijssel voor meer de hele regio). Tot snel!

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Enschede
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Enschede

Inclusief heerlijk diner

De Escaperoom hype is misschien wat minder heftig geworden, maar het concept blijft populair onder jong en oud. Hoog tijd voor een nieuwe variant en dan eentje waarbij je in teamverband kunt genieten van het kraken van codes en oplossen van complexe raadsels, maar waarbij je ook de kans krijgt om te genieten van de buitenlucht. Na afloop van (of voorafgaand aan) dit samenwerkingsgerichte personeelsuitje genieten jij en je collega's van een heerlijk diner. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Outdoor Escaperoom bedrijfsuitje in Enschede.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Enschede
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Enschede

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Enschede komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Kijk ook eens op onze bedrijfsuitjes voor grote groepen pagina. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Walking dinner als bedrijfsuitje in Enschede
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Walking dinner als bedrijfsuitje in Enschede

Inclusief heerlijk 3-gangen diner en wandeling (gids); ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Tijdens dit walking dinner concept voor bedrijven blijven jullie niet op 1 locatie. Nee, jullie genieten van de 3 gangen van een heerlijk diner bij telkens een ander restaurant. Tussen de gangen door zorgen jullie er tijdens een ontspannen wandeling voor dat het eten wat kan zakken. Ook zo benieuwd waar de volgende gang plaats zal vinden? Kies dan samen met je collega's voor dit heerlijke en ontspannende walking dinner bedrijfsuitje. Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze activiteit in Enschede. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie mogelijkheden.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Enschede
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Enschede

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Zijn jullie op zoek maar een bedrijfsuitjes concept waarmee jullie het enorm gezellig maken als de dagen kouder worden? Dan zijn deze après-ski winterspelen misschien wel een hele leuke oplossing. Van Familie Ski tot Ski broek hangen, diverse traditionele en nieuwe wintersport uitdagingen komen voorbij. Dit themafeest staat garant voor gezelligheid en teamwork. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Après-ski winterspelen teamuitje in Enschede of omgeving.

Goede daden bedrijfsuitje in Enschede (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje in Enschede (MVO)

Er is een tijd van hard werken een er is een tijd om iets goeds terug te doen voor de samenleving.  En die laatste is nu voor jullie team gekomen. Tijdens dit leuke bedrijfsuitje gaan jullie gewapend met een Ipad op stap om ware heldendaden te verrichten.  Aan de hand van leuke opdrachten zetten jullie je in om wat liefde terug te geven aan de rest van de stad. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Goede Daden bedrijfsuitje in Enschede of omgeving.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Enschede
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Enschede

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

De dagen worden korter en de kou zit in de lucht. Hoog tijd voor een winterse expeditie voor jou en je collega's. Tijdens deze expeditie draait alles om overleven in het pool landschap. Onder begeleiding van ervaren instructeurs gaan jullie aan de slag om jullie teambuilding skills te testen.Welk team weet het snelste vuur te maken? Wie maakt de beste constructies of weet raak te schieten met pijl en boog? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Expeditie Poolcirkel bedrijfsuitje in Enschede of omgeving.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Enschede
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Enschede

Inclusief heerlijk diner

Zelden zijn jullie vaardigheden als team zo hard op de proef gesteld als tijdens dit spannende virtual reality bedrijfsuitje. Hierbij werken jullie nauw samen om met behulp van Virtual Reality technologie en elkaars vaardigheden een gevaarlijke bom onschadelijk te maken. Terwijl jullie op dramatische wijze de klok langzaam weg zien tikken, neemt de druk toe om de stad van een heftige verwoesting te behoeden. Worden jullie de helden van de dag? Dit spannende bedrijfsuitje is inclusief heerlijk diner. Wil je meer weten over dit bloedstollende bedrijfsuitje in Enschede? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Outdoors Holten: Foodtruck festival locatie met teambuilding mogelijkheden op 41 km van het centrum van Enschede
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Outdoors Holten: Foodtruck festival locatie met teambuilding mogelijkheden op 41 km van het centrum van Enschede

Voor zakelijke groepen (niet particulier!) Foodtruck festivals met kampvuur gevoel, teambuilding activiteit, vergadering en overnachtingsmogelijkheden.

Ben je op zoek naar een locatie voor een bedrijfsuitje in de omgeving van Enschede? Wellicht is Outdoors Holten dan een leuke optie. Geniet van quad rijden, paintballen en de prettige sfeer op deze locatie. Na afloop regel je gewoon je eigen Foodtruck Festival (tot wel 1.000 personen). Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Smiley face Gelegen in Holten op 41 km van het centrum van Enschede, 30 km van Almelo, 23 km van Deventer, 35 km van Apeldoorn

Smiley face Maximale capaciteit: Foodtruck festival 1.000 pers. vergaderen: 50 pers.

Smiley face terras voor max. 500 personen

Smiley face Grootste ruimte: max. 50 pers.

Smiley face 4 locaties

Smiley face Gratis parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, kampvuur, paintball, quad rijden en diverse teambuilding activiteiten, mogelijkheid tot overnachten tot 100 personen

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding activiteit, vergadering of zakelijk foodtruck festival in Holten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Winter wonderland afdelingsuitje in Enschede
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Winter wonderland afdelingsuitje in Enschede

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Beeld je eens in: je staat midden in een sfeervol skidorp samen met je collega's. In een winterse setting krijgen jullie een aantal ludieke en saamhorige activiteiten voorgelegd. Van Nagel Schlag tot sneeuwbal schieten, van langlaufen tot sneeuwpop worstelen, het kan allemaal tijdens dit bedrijfsuitje in de winter. En ondertussen genieten jullie natuurlijk van de glühwein of warme chocomel (of wat anders). Uiteraard dansen jullie er allemaal flink op los op de Tiroler muziek of de meer hedendaagse nummers. Wil je meer weten over dit bijzondere Winter wonderland personeelsuitje in Enschede? Vraag dan hieronder meer informatie aan via onderstaand informatieformulier.

Expeditie Robinson bedrijfsuitje Enschede
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson bedrijfsuitje Enschede

Kijk je ook graag naar Expeditie programma´s en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze avontuurlijke teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de avontuurlijke teambuilding mogelijkheden voor je teambuilding activiteit in de omgeving van Enschede.

Percussie teambuilding Enschede
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

Percussie teambuilding Enschede

Vorm je team om tot perfect geoliede machine, die zonder wrijving loopt met de harmonische samenhang van een orkest. Samen brengen jullie tropische ritmes tot leven. Tijdens deze teambuilding in Enschede of omgeving worden jullie samen gevormd tot een heerlijk klinkend band, waarbij geen enkele muzikale ervaring is vereist. Maar pas op, het kan zijn dat bepaalde ritmes en melodielijnen nog weken na zullen klinken bij het tikken op de toetsenborden van de afdeling. Voor meer informatie over deze percussie teambuilding in de omgeving van Enschede, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Enschede
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Enschede

Inclusief heerlijk diner

Zijn jullie klaar voor het oplossen van een groot mysterie? Slagen jullie er als eerste in om de heilige graal te vinden? Tijdens dit spannende afdelingsuitje gaan jullie in teamverband op zoektocht, lossen jullie raadsel en puzzels op en leren jullie zo de stad van een geheel andere kant kennen. Na afloop van deze queeste genieten jullie samen met alle collega´s van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Heilige Graal bedrijfsuitje in Enschede of omgeving.

Help, de directeur is ontvoerd teamuitje Enschede
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd teamuitje Enschede

Inclusief heerlijk diner

Dit teamuitje begint op een hele bijzondere manier. Iedereen is lekker aan het werk en dan ineens, een video; de directeur is ontvoerd.... , chaos en paniek op de werkvloer. Gelukkig zijn jullie er om de middag weer tot een goed einde te brengen. Dit zinderende teamuitje in Enschede of omgeving is tevens inclusief een 3-gangen keuzediner. Voor meer informatie over dit help de directeur is ontvoerd teamuitje in Enschede of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Enschede
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Enschede

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Enschede combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Pub Games personeelsuitje Enschede
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Pub Games personeelsuitje Enschede

Inclusief heerlijk diner

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Enschede beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Enschede, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Moorddiner bedrijfsuitje Enschede
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Enschede

Inclusief heerlijk diner

Voor dit bedrijfsuitje in Enschede of omgeving  is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Enschede? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

We love the 00s Quiz als personeelsuitje in Enschede
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

We love the 00s Quiz als personeelsuitje in Enschede

Zin om samen met je collega’s lekker back in time te gaan naar de jaren 2000 t/m 2009? Speel dan dit hilarische quizspel waarin met vragen én doe-opdrachten herinneringen worden opgehaald aan o.a. MSN, Hyves, Kabouter Plop, Shakira, De Ketchup Songs, De MP3-speler en nog veel meer. Zo speel je een nieuwsronde, televisieronde, muziekronde, de zwakste schakel, Idols: 00s karaoke en meer! Dit spelprogramma duurt 2,5-3 uur, is leuk voor alle leeftijden en kan zowel bij u op eigen locatie geboekt worden als op een beschikbare locatie. Indien gewenst is dit bedrijfsuitje in Enschede uit te breiden met diner en Back the 00s Afterparty. Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Enschede
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Enschede

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teambuilding activiteit in Enschede. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Enschede
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Enschede

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je afdelingsuitje in Enschede? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Elkaars hoofd boetseren als bedrijfsuitje in Enschede
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Elkaars hoofd boetseren als bedrijfsuitje in Enschede

Hoe goed ken jij het gezicht van je collega´s eigenlijk? Kun jij met je ogen dicht elke moedervlek en litteken aanwijzen? Tijdens de workshop elkaars hoofd boetseren wordt je flink op de proef gesteld. Je krijgt de kans om iemand uit je groep na te boetseren. Deze workshop kan veel plezier opleveren en hopelijk ook een mooi eindresultaat. Welk hoofd zou jij wel willen boetseren? Vraag hieronder meer vrijblijvende informatie aan over dit creatieve personeelsuitje in Enschede. Interesse? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Enschede
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Enschede

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Enschede of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)

Voor de kust van Haarlem/Amsterdam, ook leuk als winterse locatie.

Ben je op zoek naar echt een unieke teambuilding ervaring? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoogte van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala van outdoor en indoor activiteiten (van abseilen tot boogschieten, van piramide bouwen tot Fort Experience) en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Inclusief overtocht, activiteiten, koffie met lekkers en drankjes is deze Forteiland Adventure al mogelijk vanaf €95 p.p. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje met overnachting), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Enschede
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Enschede

Inclusief heerlijk diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van Enschede. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Maak je eigen lipdub teamuitje Enschede
excl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen lipdub teamuitje Enschede

Hebben jullie altijd al eens voor de camera willen staan, terwijl een echte professional jullie filmt? Bij dit teamuitje in Enschede of omgeving krijgen jullie samen de kans om de hoofdrol te spelen. Kies een leuk nummer en ga samen lekker los bij het maken van een spetterende lipdub. En het resultaat bekijk je natuurlijk gezellig samen met het hele team. Voor meer informatie over deze lipdub teambuilding in de omgeving van Enschede, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

90s Quiz- & Spel als bedrijfsuitje in STAD
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

90s Quiz- & Spel als bedrijfsuitje in STAD

Gabbers, Spice Girls, Backstreet Boys, Captain Jack, Flippo’s en Tamagotchi’s. Slechts een greep van de vele herinneringen die voorbij komen in deze unieke Back to the 90s Quiz. Een onvergetelijke spelshow waarin jij en jouw collega’s de strijd aangaan om zoveel mogelijk Flippo’s te verdienen. Welk team gaat er met de winst vandoor? Baywatch, Friends, de Vengaboys of toch de Power Rangers? Deze quiz duurt ongeveer 3 uur en kan eventueel bij jullie op eigen locatie plaatsvinden, maar ook bij een beschikbare locatie in het netwerk. Op zoek naar een compleet arrangement? Vraag dan naar de mogelijkheden om er een diner en eventueel afterparty bij te boeken. Wil je meer weten over dit personeelsuitje in STAD? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Film en Strategie Teambuilding Enschede
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Film en Strategie Teambuilding Enschede

Hoe ziet de buitenwereld ons? Doen we de juiste dingen en doen we die ook op de juiste manier? Als team word je regelmatig geconfronteerd met diverse bedrijfskundige vraagstukken. Deze originele teambuilding activiteit in Enschede of omgeving hanteert video als middel om de discussie op gang te helpen. Hierbij gaan de aanwezigen in teams aan de slag om een film te maken (bijv. een promotiefilm, of een film bedoeld voor andere afdelingen binnen het bedrijf. Hierbij zal een professioneel filmproductie team aanwezig om jullie op weg te helpen. Voor meer informatie over deze Film en Strategie teambuilding in Enschede of omgeving, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                              Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                     Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                              Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                     Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                             Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                  Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                    Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                     Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                    Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                           Bedrijfsuitje Breda  

RegioFlevoland
Regio Almere:                                                          Bedrijfsuitje Almere  

RegioLimburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                        Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                          Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                              Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                               Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                  Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                         Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE ENSCHEDE & OMGEVING

Enschede staat bekent om zijn veelzijdigheid en het brede scala aan activiteiten wat de stad zijn bezoekers te bieden heeft tijdens een dagje uit. In Enschede vind je een compleet aanbod activiteiten  in de categorieën recreatie, uitgaan en vrije tijd. Voor ieder wat wils dus! Waar Enschede vooral in thuis is, zijn de verscheidene sport- en recreatie activiteiten die er te vinden zijn. De provincie Flevoland is immens ontstaan uit water!. Leuke dingen die je er kan doen zijn bijvoorbeeld duiken, kanoën en waterskiën, maar je kan er ook prima bowlen, karten, schaatsen… Noem het maar op! Enschede is van alle markten thuis. Enschede is een leuke stad, maar zeker  niet de enige leuke stad in de omgeving! Zo liggen Hengelo en Almelo op steenworp afstand van Enschede en ligt Deventer op een kleine 45 minuten rijden van de stad verwijderd. Wellicht wanneer je je bedrijfsuitje in Enschede laat plaatsvinden, kan je samen met je collega’s ook eens uitwijken naar de omringende steden. Hengelo biedt bijvoorbeeld onderdak aan een groot aantal interessante musea en expositieruimtes, waarbij techniek vaak een grote rol speelt. Waar Almelo en Enschede voornamelijk groeide door de textielnijverheid eeuwen geleden, was het in Hengelo juist de technische industrie wat de stad zijn succes bepaalde. Wanneer je dus uitwijkt naar het oostelijke deel van Nederland en je bedrijfsuitje in Enschede en omgeving laat plaatsvinden, heb je niet alleen een erg leuke dag voor de boeg. We verzekeren je dat je er ook veel over de geschiedenis van Nederland zal leren. Leuk én leerzaam dus, de ideale combinatie voor je bedrijfsuitje Enschede! Zijn jij en je collega’s overtuigd van de toegevoegde waarde van Enschede als jullie plek van bestemming? Waar jullie keuze qua bedrijfsuitje Enschede ook op gaat vallen, we weten zeker dat jij en je collega’s een leuke dag tegemoet gaan.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt