Bedrijfsuitje Flevoland

Ook voor Almere, Lelystad, Dronten etc.

Bedrijfsuitjes, teambuilding en bedrijfsfeesten overzicht Flevoland

Je bent op zoek naar een origineel en leuk bedrijfsuitje in Flevoland en omgeving. Goede keuze! Flevoland is namelijk een interessante provincie. Flevoland is de jongste provincie van Nederland en heeft al vaak strijd  moeten leveren tegen het water; de provincie is immens ontstaan door de inpoldering van de Zuiderzee, tegenwoordig beter bekent als het IJsselmeer. En dat is niet van de ene op de andere dag gebeurd. Project Flevoland gebeurde in fasen en duurde wel zo’n driekwart eeuw! De geboorte van Flevoland heeft dan ook bij veel mensen een speciaal plekje in het hart, vooral bij zijn inwoners. Ben je benieuwd wat Flevoland jou en je collega’s te bieden heeft qua bedrijfsuitje? Op deze pagina vind je een aantal hele leuke bedrijfsuitjes Flevoland, met veel zorg voor jullie uitgezocht! Kies bijvoorbeeld voor de activiteit waar de directeur van het bedrijf is ontvoerd. Het aan jullie is om hem/haar heelhuids terug te brengen! Een super spannende activiteit welke altijd erg populair is onder werknemers die kiezen voor een bedrijfsuitje in Flevoland. Of wat vind je van een teambuilding activiteit met een culinair tintje? Leer je collega’s beter kennen onder het genot van een heerlijk diner wat jullie zelf hebben bereid. Van creativiteit tot gezelligheid, van spanning tot een ontspannen bedrijfsuitje Flevoland… Je vind het allemaal in de jongste provincie van Nederland! We zijn blij om te horen dat je op zoek bent naar een origineel bedrijfsuitje waarin jij en je collega’s werken aan een stukje teambuilding. Dit is namelijk super belangrijk! Het nut van een bedrijfsuitje wordt vaak overschat, maar niets is minder belangrijk. Het zorgt namelijk voor een goede onderlinge communicatie, je schept een band met elkaar en er is tevens kans dat je elkaar feedback geeft over je performance op kantoor. Als dat geen win-win situatie is? Bekijk snel eens het aanbod bedrijfsuitjes in Flevoland op deze pagina, veel plezier toegewenst!

Ga voor het totale regionale aanbod meteen naar:

Regio Almere:                                                          Bedrijfsuitje Almere  

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Flevoland
incl. BTW vanaf
€67 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Flevoland

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Almere of Lelystad is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Flevoland
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Flevoland

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Flevoland combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Flevoland
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Flevoland

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Flevoland? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Origineelste feestlocaties van Flevoland (arrangementen vanaf €60 p.p.)
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Origineelste feestlocaties van Flevoland (arrangementen vanaf €60 p.p.)

Soms ben je niet alleen op zoek naar een locatie in Flevoland of omgeving, maar meer nog naar een beleving. Elke feestlocatie binnen deze categorie heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Dus ben je behalve een goede prijs/kwaliteit verhouding ook op zoek naar pure inspiratie voor een bedrijfsfeest, unieke bedrijfsborrel, feestelijke bedrijfspresentatie of ander zakelijk evenement, dan helpen we je hier graag verder. Bedraagt het budget (zaalhuur, drankjes, aankleding en eten/hapjes) van dit evenement minimaal €60 p.p.? Laat je dan helpen door onze gratis service. De 2 meest geschikte en tevens nog op de aangewezen datum beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk zullen door ons worden benaderd, met de vraag om je van alle informatie te voorzien. 

incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Alkmaar

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Alkmaar, Castricum, Hoorn, Heerhugowaard, Purmerend of Den Helder . Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

GPS bedrijfsuitje Flevoland (inc. 3-gangen diner)
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

GPS bedrijfsuitje Flevoland (inc. 3-gangen diner)

Gewapend met een GPS-systeem ga je in groepsverband op pad langs diverse highlights van je stad. Tijdens deze puzzle tocht leer je Flevoland kennen op een geheel nieuwe manier. Deze gps tocht is inclusief koffie/thee met gebak, drankje en driegangen keuzediner. Dit bedrijfsuitje vormt de ideale combinatie tussen actief bezig zijn en culinair genieten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit gps personeelsuitje in Flevoland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Bedrijfsuitje zeilen Flevoland
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Bedrijfsuitje zeilen Flevoland

De wind door je haren en waterdruppels in je gezicht. Vrijheid en inspiratie gaan hand in hand tijdens een bedrijfsuitje zeilen in de omgeving van Flevoland. Er is veel mogelijk: van een ontspannen (mid)dag zeilen tot een actieve zeilwedstrijd tegen collega's, of bijvoorbee ld compleet verzorgde (mid)dag en weekend arrangementen. Voor iedere groepsgrootte zijn er passende zeilschepen. De volgende locaties zijn mogelijk:  Loosdrechtse Plassen (Hilversum), Kagerplassen (tussen Amsterdam en Leiden), Friese meren, IJsselmeer (Lelystad, Enkhuizen & Friesland), Markermeer (Monnickendam, net boven Amsterdam).Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Teambuilding activiteit met vergadering in Flevoland
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Teambuilding activiteit met vergadering in Flevoland

Alles draait om het vinden van de juiste balans. En dat geldt natuurlijk ook voor vergaderen. Inspanning vs ontspanning; geestelijk vs lichamelijk; een outdoor activiteit kan zorgen voor baanbrekende nieuwe ideeën, een (nog) betere sfeer tussen de deelnemers onderling en een onverwacht positieve output. Bij dit combinatiearrangement beschikt men over een vergaderlocatie in Flevoland van waaruit men outdoor activiteiten kan ondernemen. Wil je meer weten over dit arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Film en Strategie Teambuilding workshop

Wie zijn wij nu? Wie willen wij graag zijn? Hoe zien onze klanten ons? Deze vragen zijn enorm belangrijk voor elke organisatie of afdeling. Tijdens deze unieke teambuilding workshop wordt op leuke en originele wijze een antwoord gezocht op deze vraagstukken.  De deelnemers worden in teams opgesplitst en gaan samen een script maken voor een film: bijvoorbeeld een (promotie)film (gericht op een interne of externe klant), of een film waarin belangrijke kwesties, conflictsituaties etc. aan de kaak worden gesteld. En dat alles onder begeleiding van een professionele film crew. Dat wordt vast een hele leuke en leerzame evaluatie (eventueel met Oscar-uitereiking). Wil je meer weten over dit teambuilding arrangement, vraag dan meer informatie aan via onderstaande button.

Pub Games personeelsuitje Flevoland
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Pub Games personeelsuitje Flevoland

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Flevoland beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Flevoland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Outdoor bedrijfsuitje Flevoland
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Outdoor bedrijfsuitje Flevoland

Bereid je voor op een intensieve maar bovenal leuke outdoor teambuilding activiteit. Op deze bijzondere locatie is erg veel mogelijk: zeer uiteenlopende teambuilding activiteiten. Ook is het mogelijk om de teambuilding activiteiten te combineren met een lunch/diner, vergadering of feestelijk evenement. Wil je meer weten over deze leuke outdooractiviteiten in Flevoland. Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Flevoland
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Flevoland

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Flevoland komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Heidag organiseren in Flevoland: alles begint bij de juiste locatie

Heidag organiseren in Flevoland: alles begint bij de juiste locatie

Een heisessie kan belangrijke input geven voor de voortgang van het bedrijf. Om samen in een rustgevende en inspirerende omgeving op zoek te gaan naar antwoorden op cruciale vragen. Alles begint natuurlijk bij het kiezen van de juiste locatie in Flevoland voor de heidag. En hierbij kunnen we u wellicht goed van dienst zijn. Onemotion beschikt namelijk over een zeer groot netwerk van inspirerende locaties. Onze kostenloze service werkt als volgt. Indien u beschrijft waarna u op zoek bent, gaan wij op zoek naar de 2 nog beschikbare locaties die het beste aansluiten op uw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om u zsm van gerichte informatie te voorzien m.b.t. de mogelijkheden. Indien u gebruik wilt maken van deze snelle en handige service, verzoeken we u om hieronder op meer informatie te klikken.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                              Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                     Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                              Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                     Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                             Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                  Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                    Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                     Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                    Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                           Bedrijfsuitje Breda  

RegioLimburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                        Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                          Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                              Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                               Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                  Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                         Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION?
Voordelen Onemtion

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

Onemotion partner worden?

BEDRIJFSUITJE FLEVOLAND

Dat Flevoland de jongste provincie van Nederland is, betekent natuurlijk niet dat er niets te beleven is! Integendeel. Vele mensen zullen het met ons eens zijn dat Flevoland van alle markten thuis is. Zo is Flevoland een perfecte locatie voor heel veel soorten watersport. Flevoland zelf is immens zogezegd ‘ontstaan’ vanuit het water! Daarnaast zijn Flevoland zijn uitgestrekte vlaktes de ideale plek voor groot aantal festivals, zoals het bekende festival Lowlands wat elk jaar weer volop wordt bezocht. Niet zo’n festival bezoeker? Ook vele mensen die van vliegtuigen en ruimtevaart houden, moeten zeker eens langskomen in Flevoland, en dan wel in Lelystad. Lelystad is de thuishaven van Aviodrome; hét lucht- en ruimtevaart museum van Nederland. Hier heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om achter het stuurt te kruipen in de cockpit van een echte Boeing 474… Of leun lekker achterover tijdens het bekijken van een 4D film in het filmtheater. Wanneer je je toch in Flevoland bevind, zal je je verbazen over de hoeveelheid windmolens die te vinden zijn in deze provincie. Omdat Flevoland de jongste provincie van Nederland is, zijn er geen oude molens te vinden, maar zijn moderne variant des te meer! Wanneer je dus in deze provincie bent voor je bedrijfsuitje Flevoland, moet je zeker eens goed om je heen kijken. Het is altijd weer een bijzonder aangezicht wanneer je de windmolens passeert. Wanneer je je bedrijfsuitje in Flevoland er weer op hebt zitten, blijf dan gerust hangen in één van de grote steden zoals Lelystad of Almere. Beide steden hebben vele leuke cafeetjes, restaurantjes en andere gelegenheden waar je even kan relaxten van je drukke dag. Natuurlijk onder het genot van een lekker hapje en drankje. Zien wij jou en je collega’s binnenkort ook terug in Flevoland? Nederland’s jongste provincie is klaar om jullie te inspireren tijdens het bedrijfsuitje Flevoland. Veel plezier toegewenst!

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt