Bedrijfsuitjes in Gent

Ook voor teambuilding activiteiten en personeelsfeesten in de regio Gent

feest.jpg

Bedrijfsuitje Gent

Hebben jij en je collega’s de afgelopen tijd hard gewerkt en is het nu weleens tijd voor een bedrijfsuitje? Wat dacht je van een bedrijfsuitje in Gent? Het organiseren van een bedrijfsuitje in Gent heeft talloze voordelen voor de sfeer op de werkvloer. Het stelt alle werknemers in staat om elkaar in een informele setting beter te leren kennen. In deze drukke tijden is het ook goed je collega’s te laten ontspannen en genieten. Door de positieve invloed op het welzijn van de werknemers zal een bedrijfsuitje namelijk ook bevorderlijk zijn voor de productiviteit en creativiteit wanneer ze terugkeren naar de werkvloer. Bovenal is een origineel bedrijfsuitje in Gent natuurlijk gewoon erg gezellig! De stad biedt verschillende activiteiten en bezienswaardigheden voor allerlei verschillende budgetten en groepsgroottes. Wij helpen je graag verder in het samenstellen van het perfecte bedrijfsuitje voor jouw bedrijf. Kijk vooral verder naar alle mogelijkheden die we te bieden hebben in Gent. We hopen u te inspireren met een variatie aan originele en creatieve opties en wensen u bij voorbaat al veel plezier. 

Top-5 bedrijfsuitjes in Gent

Ontvoerde directeur als bedrijfsuitje in Gent
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Ontvoerde directeur als bedrijfsuitje in Gent

Inclusief heerlijk diner

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Lukt het jullie om de dag tot een goed einde te brengen? Of kunnen jullie beter alvast gaan zoeken naar een nieuwe directeur? Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in de schitterende stad Gent is inclusief een heerlijk keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Happen, stappen, varen met diner als bedrijfsuitje in Gent
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, stappen, varen met diner als bedrijfsuitje in Gent

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en wandeling; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Dit bedrijfsuitje in Gent heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk keuze diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Gent
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Gent

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

De dagen worden korter en de kou zit in de lucht. Hoog tijd voor een winterse expeditie voor jou en je collega's. Tijdens deze expeditie draait alles om overleven in het pool landschap. Onder begeleiding van ervaren instructeurs gaan jullie aan de slag om jullie teambuilding skills te testen.Welk team weet het snelste vuur te maken? Wie maakt de beste constructies of weet raak te schieten met pijl en boog? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Expeditie Poolcirkel bedrijfsuitje in Gent of omgeving.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Gent
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Gent

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Zijn jullie op zoek maar een bedrijfsuitjes concept waarmee jullie het enorm gezellig maken als de dagen kouder worden? Dan zijn deze après-ski winterspelen misschien wel een hele leuke oplossing. Van Familie Ski tot Ski broek hangen, diverse traditionele en nieuwe wintersport uitdagingen komen voorbij. Dit themafeest staat garant voor gezelligheid en teamwork. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Après-ski winterspelen teamuitje in Gent of omgeving.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Gent
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Gent

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Gent komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Gent? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Winter wonderland afdelingsuitje in Gent
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Winter wonderland afdelingsuitje in Gent

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Beeld je eens in: je staat midden in een sfeervol skidorp samen met je collega's. In een winterse setting krijgen jullie een aantal ludieke en saamhorige activiteiten voorgelegd. Van Nagel Schlag tot sneeuwbal schieten, van langlaufen tot sneeuwpop worstelen, het kan allemaal tijdens dit bedrijfsuitje in de winter. En ondertussen genieten jullie natuurlijk van de glühwein of warme chocomel (of wat anders). Uiteraard dansen jullie er allemaal flink op los op de Tiroler muziek of de meer hedendaagse nummers. Wil je meer weten over dit bijzondere Winter wonderland personeelsuitje in Gent? Vraag dan hieronder meer informatie aan via onderstaand informatieformulier.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Gent
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Gent

Inclusief heerlijk diner

De Escaperoom hype is misschien wat minder heftig geworden, maar het concept blijft populair onder jong en oud. Hoog tijd voor een nieuwe variant en dan eentje waarbij je in teamverband kunt genieten van het kraken van codes en oplossen van complexe raadsels, maar waarbij je ook de kans krijgt om te genieten van de buitenlucht. Na afloop van (of voorafgaand aan) dit samenwerkingsgerichte personeelsuitje genieten jij en je collega's van een heerlijk diner. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Outdoor Escaperoom bedrijfsuitje in Gent.

Heilige Graal jacht met diner als bedrijfsuitje in Gent
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Heilige Graal jacht met diner als bedrijfsuitje in Gent

Inclusief heerlijk diner

Zijn jullie klaar voor het oplossen van een groot mysterie? Slagen jullie er als eerste in om de heilige graal te vinden? Tijdens dit spannende afdelingsuitje gaan jullie in teamverband op zoektocht, lossen jullie raadsel en puzzels op en leren jullie zo de stad van een geheel andere kant kennen. Na afloop van deze queeste genieten jullie samen met alle collega´s van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Heilige Graal bedrijfsuitje in de het mooie Gent.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Gent
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Gent

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en stadsspel; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Dit afdelingsuitje in Gent heeft alles in zich om een geweldige middag of avond te worden voor alle deelnemers: heerlijk eten, een verfrissende rondvaart en een spannende mollen jacht. Leer elkaar beter kennen tijdens het heerlijke drie gangen diner en ga op jacht naar de verrader in jullie midden tijdens het spannende stadsspel. Een aangename rondvaart laat jullie een geheel andere kant van de stad Gent ervaren. Wil je meer weten over dit happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in deze stad van jullie keuze? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Van teambuilding tot bedrijfsuitje in Gent

De prachtige stad Gent heeft talloze mogelijkheden te bieden voor een gezellig bedrijfsuitje. De stad kent vele bezienswaardigheden en mooie historische straten. Ga bijvoorbeeld een stadswandeling doen en verken de stad terwijl je interessante verhalen en feiten hoort van een stadsgids met een arsenaal aan kennis. De stad vanuit een ander perspectief bekijken? Denk dan bijvoorbeeld aan een boottocht door de grachten van Gent. België, en ook Gent staat natuurlijk bekend om zijn heerlijke bieren, het is dus ook erg leuk om een bierbrouwerij te bezoeken en een rondleiding te krijgen onder het genot van een lokaal biertje. De mogelijkheden voor activiteiten in Gent zijn eindeloos. Culturele activiteiten zoals het Museum voor Schone Kunsten of het Design Museum Gent. Maar ook culinaire hoogstandjes of sportieve teamuitdagingen zijn mogelijk. We helpen u graag met het vinden van de perfecte invulling van het bedrijfsuitje wat precies past bij jouw wensen, budget en de interesses van de collega’s. Waar je ook voor kiest, het belangrijkste is dat het bedrijfsuitje in Gent een onvergetelijke ervaring wordt waarbij teambuilding en ontspanning centraal staat. Met de vele mogelijkheden die Gent te bieden heeft is er voor ieder wat wils om het bedrijfsuitje tot een daverend succes te maken. 

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                              Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                     Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                              Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                     Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                             Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                  Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                    Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                     Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                    Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                           Bedrijfsuitje Breda  

RegioFlevoland
Regio Almere:                                                          Bedrijfsuitje Almere  

RegioLimburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                        Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                          Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                              Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                               Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                  Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                         Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor
 

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt