Bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten overzicht Groningen

Ook voor de regio Delfzijl, Veendam, Oldambt en Stadskanaal

feest.jpg

De leukste bedrijfsuitjes in Groningen en omgeving

Op zoek naar een bedrijfsuitje of personeelsfeest in Groningen? De hedendaagse economie van deze studentenstad kenmerkt zich door een diverse populatie werkenden. Dat maakt het natuurlijk lastig om aan de diversiteit van de vraag naar bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten te kunnen voldoen. Dankzij een jarenlange ervaring en een gedegen partnernetwerk heeft Onemotion reeds uiteenlopende afdelingsuitjes en evenementen verzorgd voor bedrijven en instelling in Groningen (kijk ook eens op vrijgezellenfeest Groningen). We zouden het natuurlijk geweldig vinden als we ook een invulling zouden mogen geven aan jouw bedrijfsfeest, personeelsuitje of teambuilding in de stad Groningen, of een van de omliggende gemeenten (van Delfzijl tot Stadskanaal). Op deze pagina geven we je graag meer informatie over alle mogelijkheden.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Groningen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Groningen

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Groningen komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Kijk ook eens op onze bedrijfsuitjes voor grote groepen pagina. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Groningen
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Groningen

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en stadsspel; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Dit afdelingsuitje in Groningen heeft alles in zich om een geweldige middag of avond te worden voor alle deelnemers: heerlijk eten, een verfrissende rondvaart en een spannende mollen jacht. Leer elkaar beter kennen tijdens het heerlijke drie gangen diner en ga op jacht naar de verrader in jullie midden tijdens het spannende stadsspel. Een aangename rondvaart laat jullie een geheel andere kant van de stad Groningen ervaren. Wil je meer weten over dit happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in deze stad van jullie keuze? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

90´s citygame als personeelsuitje in Groningen
excl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

90´s citygame als personeelsuitje in Groningen

Voor groepen van 15 tot meer dan 250 personen

Ga samen met je collega's terug in de tijd, naar de geweldige jaren 90 van de vorige eeuw. Duik terug in een tijd waarin het optimisme overheerste en laat langzaam aam al je herinneringen terugkeren. Heb je de jaren 90 zelf niet bewust meegemaakt, oom dan is deze 90s city game een echte aanrader. Van flippo's tot Macarena, van Baywatch tot the Matrix, bereid je voor op een hoop nostalgische gevoelens. Wil je meer weten over dit 90´s Citygame afdelingsuitje in Groningen of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Goede daden bedrijfsuitje Groningen (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Groningen (MVO)

Er is een tijd van hard werken een er is een tijd om iets goeds terug te doen voor de samenleving.  En die laatste is nu voor jullie team gekomen. Tijdens dit leuke bedrijfsuitje gaan jullie gewapend met een Ipad op stap om ware heldendaden te verrichten.  Aan de hand van leuke opdrachten zetten jullie je in om wat liefde terug te geven aan de rest van de stad. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Goede Daden bedrijfsuitje in Groningen of omgeving.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Groningen
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Groningen

Inclusief heerlijk diner

De Escaperoom hype is misschien wat minder heftig geworden, maar het concept blijft populair onder jong en oud. Hoog tijd voor een nieuwe variant en dan eentje waarbij je in teamverband kunt genieten van het kraken van codes en oplossen van complexe raadsels, maar waarbij je ook de kans krijgt om te genieten van de buitenlucht. Na afloop van (of voorafgaand aan) dit samenwerkingsgerichte personeelsuitje genieten jij en je collega's van een heerlijk diner. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Outdoor Escaperoom bedrijfsuitje in Groningen.

Expeditie Robinson Groningen
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson bedrijfsuitje Groningen

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens dit Expeditie Robinson groepsuitje in Groningen. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Optioneel: het combineren van dit groepsuitje met een heerlijke BBQ. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de High land games mogelijkheden voor je teambuilding of vrijgezellenfeest in Groningen (of omgeving Delfzijl, Stadskanaal etc.).

Help, de directeur is ontvoerd Groningen
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Groningen

Inclusief heerlijk diner

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Groningen, Winschoten, Haren, Hoogezand of Delfzijl is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Groningen
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Groningen

Inclusief heerlijk diner

Zijn jullie klaar voor het oplossen van een groot mysterie? Slagen jullie er als eerste in om de heilige graal te vinden? Tijdens dit spannende afdelingsuitje gaan jullie in teamverband op zoektocht, lossen jullie raadsel en puzzels op en leren jullie zo de stad van een geheel andere kant kennen. Na afloop van deze queeste genieten jullie samen met alle collega´s van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Heilige Graal bedrijfsuitje in Groningen of omgeving.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Groningen
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Groningen

Inclusief heerlijk diner

Zelden zijn jullie vaardigheden als team zo hard op de proef gesteld als tijdens dit spannende virtual reality bedrijfsuitje. Hierbij werken jullie nauw samen om met behulp van Virtual Reality technologie en elkaars vaardigheden een gevaarlijke bom onschadelijk te maken. Terwijl jullie op dramatische wijze de klok langzaam weg zien tikken, neemt de druk toe om de stad van een heftige verwoesting te behoeden. Worden jullie de helden van de dag? Dit spannende bedrijfsuitje is inclusief heerlijk diner. Wil je meer weten over dit bloedstollende bedrijfsuitje in Groningen? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Groningen
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Groningen

Inclusief heerlijk diner

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Groningen? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Groningen opties
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Groningen opties

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en wandeling; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Dit bedrijfsuitje in Groningen, Delfzijl, Winschoten of Veendam heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje in Groningen, Haren, Hoogezand of Stadskanaal, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Pub Games personeelsuitje Groningen
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Pub Games personeelsuitje Groningen

Inclusief heerlijk diner

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Groningen, Delfzijl, Haren, Veendam, Stadskanaal of Winschoten beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Groningen, Hoogezand, Haren of Delfzijl, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Groningen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Groningen

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Groningen combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Moorddiner bedrijfsuitje Groningen
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Groningen

Inclusief heerlijk diner

Voor dit bedrijfsuitje in Groningen, Veendam, Stadskanaal of omgeving  is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Groningen? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Walking dinner als bedrijfsuitje in Groningen
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Walking dinner als bedrijfsuitje in Groningen

Inclusief heerlijk 3-gangen diner en wandeling (gids); ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Tijdens dit walking dinner concept voor bedrijven blijven jullie niet op 1 locatie. Nee, jullie genieten van de 3 gangen van een heerlijk diner bij telkens een ander restaurant. Tussen de gangen door zorgen jullie er tijdens een ontspannen wandeling voor dat het eten wat kan zakken. Ook zo benieuwd waar de volgende gang plaats zal vinden? Kies dan samen met je collega's voor dit heerlijke en ontspannende walking dinner bedrijfsuitje. Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze activiteit in Groningen. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie mogelijkheden.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Groningen
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Groningen

Inclusief heerlijk diner

De pubquiz is inmiddels allang geen hype meer. Dit megapopulaire fenomeen trekt volle zalen door heel Nederland. Het is nu natuurlijk ook mogelijk om een pubquiz te organiseren met je collega's en wel eentje waar het diner bij is inbegrepen. Van kennisronde tot lekker meezingen, van muziekronde tot entertainmentronde, is jouw groep beter dan de rest? Nou, laat het dan maar eens zien, tijdens deze onvergetelijke pubquiz battle als invulling van je bedrijfsuitje in Groningen, Delfzijl, Haren of Veendam. Wil je meer weten over dit pubquiz dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Groningen
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Groningen

Inclusief heerlijk diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van Groningen. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Groningen
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Groningen

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teambuilding activiteit in Groningen. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop schilderen Groningen
excl. BTW vanaf
€36 p.p.

Bedrijfsuitje workshop schilderen Groningen

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Groningen? Denk dan eens aan een workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Groningen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Groningen en omliggende regio (van Delfzijl tot Winschoten).

Vergaderen met eten en vergaderbreak in Groningen
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Vergaderen met eten en vergaderbreak in Groningen

Vergaderen, lunch of diner en een inspirerende activiteit

Wil je een vergadering organiseren met een leuke break in Groningen? Zoek je een leuk spel of andere vergaderbreak om de aanwezigen te inspireren? Hieronder hebben we een aantal leuke vergaderarrangementen met eten en vergaderbreak weergegeven:
- Help de directeur met vergadering en lunch of diner vanaf €75 p.p.
- Escape room suitcase met vergadering en lunch of diner vanaf €69 p.p.
- Happen, stappen, varen met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Zoek de verrader met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Popquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
- Pubquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding activiteit met vergadering in Groningen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Teambuilding activiteit met vergadering in Groningen

Alles draait om het vinden van de juiste balans. En dat geldt natuurlijk ook voor vergaderen. Inspanning vs ontspanning; geestelijk vs lichamelijk; een outdoor activiteit kan zorgen voor baanbrekende nieuwe ideeën, een (nog) betere sfeer tussen de deelnemers onderling en een onverwacht positieve output. Bij dit combinatiearrangement beschikt men over een vergaderlocatie in Groningen van waaruit men outdoor activiteiten kan ondernemen. Wil je meer weten over dit arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Groningen
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Groningen

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je afdelingsuitje in Groningen? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Groningen
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Groningen

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Groningen, Haren, Hoogezand, Stadskanaal, Winschoten of Veendam. Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Groningen
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Groningen

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Groningen of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Kookwedstrijd Groningen of andere kookworkshop teambuilding game
excl. BTW vanaf
€105 p.p.

Kookwedstrijd Groningen of andere kookworkshop teambuilding game

Kookwedstrijd als teambuilding voor 10 tot wel 450 personen.

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit in Groningen waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in Groningen.

Cocktail workshop Groningen
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail workshop bedrijfsuitje Groningen

Zoek je een alternatief voor de vrijdagmiddagborrel of voor een personeelsfeest? Shake it, Shake it! Deze cocktail workshop in Groningen is perfect voor de afwisseling van de dagelijkse gang van zaken. Lekker een middagje of avondje les krijgen van een ervaren cocktail specialist. Welke collega heeft alle kneepjes van het vak zo onder de knie denk je? Misschien ben jij dat wel! Twijfel niet langer en vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail bedrijfsuitje Groningen mogelijkheden.

Kookworkshop als bedrijfsuitje in Groningen
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Kookworkshop als bedrijfsuitje in Groningen

In Groningen kun je volop lekker eten. Van Michelinster restaurants tot verborgen culinaire pareltjes, wie een beetje zijn best doet, vindt overal plekken om te genieten van een betoverende maaltijd. Maar het is begrijpelijk dat je, te midden van al dit kookgeweld, ook zin krijgt om de kok in jezelf naar boven te halen. En daar is deze kookworkshop in Groningen natuurlijk uitstekend voor geschikt.Onder begeleiding van een professionele kok ga je in teamverband aan de slag om een culinaire maaltijd te bereiden. Uiteindelijk ga je in groepsverband de gerechten nuttigen. Dus doe je best en zeg met trots dat jij de chef was van dit gerecht! Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze workshop in Groningen. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden.

Groningen en de bijzondere geschiedenis

De provincie Groningen heeft gedurende vele eeuwen voornamelijk een agrarische economie gehad. Het bestaan van diverse veenkolonieën zorgde voor de nodige economische impact in de vorm van productie van turf. Het turf steken creëerde op bijzondere wijze nieuwe kansen. De ontginning van het gebied zorgde namelijk voor ideale omstandigheden voor de vestiging van botenbouwers. Door deze nieuwe bedrijfstak evolueerde Groningen in rap tempo tot een havenstad van nationaal belang. De handel groeide gestaag evenals de Groningse welvaart, welke nu nog op diverse plaatsen in de stad te bezichtigen is. Halverwege de vorige eeuw, kreeg de Groningse economie een nieuwe impuls door de vondst van een enorm aardgasveld. Kijk voor congreslocaties op congreslocaties in Groningen

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE IN GRONINGEN & OMGEVING

Er gaat niets boven Groningen. En dat wordt duidelijk zodra je de fiets pakt en op ontdekkingsreis gaat door deze bijzondere provincie. Bekijk het icoon van Groningen, de Martinitoren. Of wandel om de 15e eeuwse Fraeyelemaborg in Slochteren heen. bezoek de hangende keukens van Appingedam, of fiets naar het vestingingsstadje Bourtange. Voor de natuurliefhebbers is er het natuurpark Lauwersmeer. Combineer je cocktail workshop in Groningen met een actieve ontdekkingsreis om te komen tot een onvergetelijk bedrijfsuitje in het hoge noorden van ons land.  En na afloop drink je natuurlijk nog een boerejongen, een boerenmeisje of een lekker glas Grunn Bier om je helemaal onder te dompelen in de Groningse streekcultuur. Ook de omgeving van Groningen heeft voldoende te bieden voor een leuk bedrijfsuitje. Wanneer je Delf (oude naam van het Damsterdiep) en zijl (sluis) samenvoegt ontstaat de naam Delfzijl. Van oorsprong is Delfzijl ontstaan in de dertiende eeuw na de bouw van een sluis in de Delf. De eerste keer dat Delfzijl genoemd werd was in 1303. Een mooie historische stad dus. Tegenwoordig heeft Delfzijl een regionale functie met het Delfzicht Ziekenhuis, IVAK (instituut voor kunst en cultuur in Noord Groningen), diverse winkelcentra en bibliotheken. Ook de haven van Delfzijl zorgt ervoor dat de stad nog een maritieme connectie heeft. Delfzijl ligt dichtbij diverse waterwegen. De Eemsmonding bijvoorbeeld en de benedenloop van de Eems die in directe verbinding staat met onze Noordzee. Oud Ambt de betekenis van Oldambt is een plaats in de omgeving van Groningen. Het is van origine een fusiegemeente in Oost-Groningen die begin 2010 is na het samenvoegen van de plaatsen Winschoten, Reiderland en Scheemda. Maar wellicht hou je liever je bedrijfsuitje in Stadskanaal. Deze bijna 10 kilometer lange lint langs het Stadskanaal is ooit ontstaan als veenkolonie. Aan het einde van de negentiende eeuw was het Stadskanaal in de regio één van de drukst bevaren routes. Inmiddels is dit veranderd en maakt vooral de pleziervaart gebruik van dit kanaal. We hopen dat de omgeving van Groningen voldoende mogelijkheden geeft voor een spectaculair bedrijfsuitje. We wensen je bij voorbaat alvast veel inspiratie toe.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt