Bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten overzicht Groningen

Ook voor de regio Delfzijl, Veendam, Oldambt en Stadskanaal

Bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten overzicht Groningen

Op zoek naar een bedrijfsuitje Groningen? De hedendaagse economie van deze studentenstad kenmerkt zich door een diverse populatie werkenden. Dat maakt het natuurlijk lastig om aan de diversiteit van de vraag naar bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten te kunnen voldoen. Dankzij een jarenlange ervaring en een gedegen partnernetwerk heeft Onemotion reeds uiteenlopende afdelingsuitjes en evenementen verzorgd voor bedrijven en instelling in Groningen. We zouden het natuurlijk geweldig vinden als we ook een invulling zouden mogen geven aan jouw bedrijfsfeest, personeelsuitje of teambuilding in de stad Groningen, of een van de omliggende gemeenten (van Delfzijl tot Stadskanaal). Op deze pagina geven we je graag meer informatie over alle mogelijkheden.

Vrijgezellenfeest GroningenPersoneelsfeest

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Groningen opties
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Groningen opties

Dit bedrijfsuitje in Groningen, Delfzijl, Winschoten of Veendam heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje in Groningen, Haren, Hoogezand of Stadskanaal, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Teambuilding activiteit met vergadering in Groningen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Teambuilding activiteit met vergadering in Groningen

Alles draait om het vinden van de juiste balans. En dat geldt natuurlijk ook voor vergaderen. Inspanning vs ontspanning; geestelijk vs lichamelijk; een outdoor activiteit kan zorgen voor baanbrekende nieuwe ideeën, een (nog) betere sfeer tussen de deelnemers onderling en een onverwacht positieve output. Bij dit combinatiearrangement beschikt men over een vergaderlocatie in Groningen van waaruit men outdoor activiteiten kan ondernemen. Wil je meer weten over dit arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Pub Games personeelsuitje Groningen
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Pub Games personeelsuitje Groningen

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Groningen, Delfzijl, Haren, Veendam, Stadskanaal of Winschoten beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Groningen, Hoogezand, Haren of Delfzijl, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Groningen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Groningen

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Groningen komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

High Ropes teambuilding Groningen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

High Ropes teambuilding Groningen

Grijp al je moed bij elkaar en vergeet niet om je collega’s te steunen als het moeilijk wordt. Deze teambuilding activiteit is namelijk niet voor watjes! High Ropes in Groningen bestaat uit diverse parcours die je onder begeleiding en steun van elkaar moet zien te overwinnen. Van boom naar boom met een gezonde adrenalinekick in je lichaam help je elkaar over de eindstreep. Behalve de verschillende parcours, is deze High Ropes teambuilding ook uitermate geschikt voor overige teamactiviteiten. Ook is het goed te combineren met een vergadering of bijeenkomst. Wil je meer weten van dit pijlsnelle afdelingsuitje in Groningen? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Outdoor teambuilding Groningen
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Outdoor teambuilding Groningen

Bereid je voor op een intensieve maar bovenal leuke outdoor teambuilding activiteit. Op deze bijzondere locatie is erg veel mogelijk: zeer uiteenlopende teambuilding activiteiten. Ook is het mogelijk om de teambuilding activiteiten te combineren met een lunch/diner, vergadering of feestelijk evenement. Een leuke tip is ook een Outdoor bedrijfsuitje in Limburg.  Wil je meer weten over deze leuke outdooractiviteiten in de omgeving van Groningen? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Groningen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Groningen

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Groningen combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Origineelste feestlocaties van Groningen (arrangementen vanaf €60 p.p.)
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Origineelste feestlocaties van Groningen (arrangementen vanaf €60 p.p.)

Soms ben je niet alleen op zoek naar een locatie in Groningen of omgeving, maar meer nog naar een beleving. Elke feestlocatie binnen deze categorie heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Dus ben je behalve een goede prijs/kwaliteit verhouding ook op zoek naar pure inspiratie voor een bedrijfsfeest, unieke bedrijfsborrel, feestelijke bedrijfspresentatie of ander zakelijk evenement, dan helpen we je hier graag verder. Bedraagt het budget (zaalhuur, drankjes, aankleding en eten/hapjes) van dit evenement minimaal €60 p.p.? Laat je dan helpen door onze gratis service. De 2 meest geschikte en tevens nog op de aangewezen datum beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk zullen door ons worden benaderd, met de vraag om je van alle informatie te voorzien. 

Help, de directeur is ontvoerd Groningen
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Groningen

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Groningen, Winschoten, Haren, Hoogezand of Delfzijl is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

GPS bedrijfsuitje Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Veendam (inc. 3-gangen diner)
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

GPS bedrijfsuitje Groningen, Hoogezand, Delfzijl, Veendam (inc. 3-gangen diner)

Gewapend met een GPS-systeem ga je in groepsverband op pad langs diverse highlights van je stad. Tijdens deze puzzle tocht leer je Groningen, Haren, Stadskanaal of Delfzijl kennen op een geheel nieuwe manier. Deze gps tocht is inclusief koffie/thee met gebak, drankje en driegangen keuzediner. Dit bedrijfsuitje vormt de ideale combinatie tussen actief bezig zijn en culinair genieten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit gps personeelsuitje Groningen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Groningen
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Groningen

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Groningen, Haren, Hoogezand, Stadskanaal, Winschoten of Veendam. Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop Alkmaar

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Alkmaar. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Alkmaar.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Groningen
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Groningen

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Groningen of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Expeditie Robinson Groningen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Expeditie Robinson bedrijfsuitje Groningen

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens dit Expeditie Robinson groepsuitje in Groningen. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Optioneel: het combineren van dit groepsuitje met een heerlijke BBQ. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de High land games mogelijkheden voor je teambuilding of vrijgezellenfeest in Groningen (of omgeving Delfzijl, Stadskanaal etc.).

Workshop schilderen Groningen
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Bedrijfsuitje workshop schilderen Groningen

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest in Groningen? Denk dan eens aan een workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Groningen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Groningen en omliggende regio (van Delfzijl tot Winschoten).

Workshop rappen als bedrijfsuitje in Groningen
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Workshop rappen als bedrijfsuitje in Groningen

Stiekem altijd al benieuwd geweest of jij een rapper in je hebt? Hoe het is om een eigen raptekst te schrijven op eigen muziek en deze misschien zelfs op te nemen? Dat kan tijdens de workshop rap op maat. Bewapend met een pen, een kladblok en een microfoon laat jij als deelnemer zien of jouw rapskills in orde zijn. De inhoud van de workshop kan grotendeels worden toegespitst op je eigen wensen. Het met je mededeelnemers opgenomen nummer dient als een eeuwig aandenken aan de dag dat jij de Nederlandse rapscene veroverde. Meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Groningen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Groningen
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Groningen

Elke dag luister je muziek op de radio. In de auto, op de fiets, of zelfs onder de douche. Je beschikt dus stiekem over heel wat muziekkennis. Hoog tijd om de strijd van te gaan met je collega tijdens dit popquiz dinerspel bedrijfsuitje in Groningen, Delfzijl, Stadskanaal, Veendam of omgeving. Dit arrangement bevat uiteraard ook een overheerlijk diner. Laat de muziek battle beginnen... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een popquiz dinerspel als invulling van je bedrijfsuitje in Groningen of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Cocktail workshop Groningen
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Cocktail workshop bedrijfsuitje Groningen

Zoek je een alternatief voor de vrijdagmiddagborrel of voor een personeelsfeest? Shake it, Shake it! Deze cocktail workshop in Groningen is perfect voor de afwisseling van de dagelijkse gang van zaken. Lekker een middagje of avondje les krijgen van een ervaren cocktail specialist. Welke collega heeft alle kneepjes van het vak zo onder de knie denk je? Misschien ben jij dat wel! Twijfel niet langer en vraag hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail bedrijfsuitje Groningen mogelijkheden.

Highland Games Groningen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bedrijfsuitje Highland Games Groningen

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de High land games mogelijkheden in Groningen, Stadskanaal, Hoogezand of Delfzijl.

Moorddiner bedrijfsuitje Groningen
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Groningen

Voor dit bedrijfsuitje in Groningen, Veendam, Stadskanaal of omgeving  is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Groningen? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Bedrijfsuitje bonbons maken Groningen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Bedrijfsuitje bonbons maken Groningen

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je bedrijfsuitje in Groningen? Kies dan voor een workshop bonbons maken in Alkmaar. Tijdens dit personeelsuitje krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje bonbons maken mogelijkheden in de provincie Groningen. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Groningen
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Groningen

De pubquiz is inmiddels allang geen hype meer. Dit megapopulaire fenomeen trekt volle zalen door heel Nederland. Het is nu natuurlijk ook mogelijk om een pubquiz te organiseren met je collega's en wel eentje waar het diner bij is inbegrepen. Van kennisronde tot lekker meezingen, van muziekronde tot entertainmentronde, is jouw groep beter dan de rest? Nou, laat het dan maar eens zien, tijdens deze onvergetelijke pubquiz battle als invulling van je bedrijfsuitje in Groningen, Delfzijl, Haren of Veendam. Wil je meer weten over dit pubquiz dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Mobiel Maffia stadsspel Groningen
excl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Mobiel Maffia stadsspel Groningen

Tijdens deze interactie Game duik je in onderwereld samen met je collega's. Gewapend met een Smartphone met speciale app ga je op pad met een hele duidelijke missie: het verhandelen van een enorme hoeveelheid drugs. Tijdens dit stadsspel worden vindingrijkheid en teamwork flink op de proefgesteld. Dit stadsspel is inclusief begeleiding, spelmateriaal (waaronder Smartphones en App), prijsuitreiking, mogelijkheid tot opdrachten op maat etc. Wil je meer weten over dit leuke stadsspel als invulling van je bedrijfsuitje in Groningen, Delfzijl, Veendam, Delfzijl en omgeving, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Heidag organiseren regio Groningen: alles begint bij de juiste locatie

Heidag organiseren regio Groningen: alles begint bij de juiste locatie

Een heisessie kan belangrijke input geven voor de voortgang van het bedrijf. Om samen in een rustgevende en inspirerende omgeving op zoek te gaan naar antwoorden op cruciale vragen. Alles begint natuurlijk bij het kiezen van de juiste locatie in de omgeving van Groningen voor de heidag. En hierbij kunnen we u wellicht goed van dienst zijn. Onemotion beschikt namelijk over een zeer groot netwerk van inspirerende locaties. Onze kostenloze service werkt als volgt. Indien u beschrijft waarna u op zoek bent, gaan wij op zoek naar de 2 nog beschikbare locaties die het beste aansluiten op uw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om u zsm van gerichte informatie te voorzien m.b.t. de mogelijkheden. Indien u gebruik wilt maken van deze snelle en handige service, verzoeken we u om hieronder op meer informatie te klikken.

Groningen en de bijzondere geschiedenis

De provincie Groningen heeft gedurende vele eeuwen voornamelijk een agrarische economie gehad. Het bestaan van diverse veenkolonieën zorgde voor de nodige economische impact in de vorm van productie van turf. Het turf steken creëerde op bijzondere wijze nieuwe kansen. De ontginning van het gebied zorgde namelijk voor ideale omstandigheden voor de vestiging van botenbouwers. Door deze nieuwe bedrijfstak evolueerde Groningen in rap tempo tot een havenstad van nationaal belang. De handel groeide gestaag evenals de Groningse welvaart, welke nu nog op diverse plaatsen in de stad te bezichtigen is. Halverwege de vorige eeuw, kreeg de Groningse economie een nieuwe impuls door de vondst van een enorm aardgasveld. Kijk voor congreslocaties op congreslocaties in Groningen.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION?
Voordelen Onemtion

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

Onemotion partner worden?

BEDRIJFSUITJE IN GRONINGEN & OMGEVING

Er gaat niets boven Groningen. En dat wordt duidelijk zodra je de fiets pakt en op ontdekkingsreis gaat door deze bijzondere provincie. Bekijk het icoon van Groningen, de Martinitoren. Of wandel om de 15e eeuwse Fraeyelemaborg in Slochteren heen. bezoek de hangende keukens van Appingedam, of fiets naar het vestingingsstadje Bourtange. Voor de natuurliefhebbers is er het natuurpark Lauwersmeer. Combineer je cocktail workshop in Groningen met een actieve ontdekkingsreis om te komen tot een onvergetelijk bedrijfsuitje in het hoge noorden van ons land.  En na afloop drink je natuurlijk nog een boerejongen, een boerenmeisje of een lekker glas Grunn Bier om je helemaal onder te dompelen in de Groningse streekcultuur. Ook de omgeving van Groningen heeft voldoende te bieden voor een leuk bedrijfsuitje. Wanneer je Delf (oude naam van het Damsterdiep) en zijl (sluis) samenvoegt ontstaat de naam Delfzijl. Van oorsprong is Delfzijl ontstaan in de dertiende eeuw na de bouw van een sluis in de Delf. De eerste keer dat Delfzijl genoemd werd was in 1303. Een mooie historische stad dus. Tegenwoordig heeft Delfzijl een regionale functie met het Delfzicht Ziekenhuis, IVAK (instituut voor kunst en cultuur in Noord Groningen), diverse winkelcentra en bibliotheken. Ook de haven van Delfzijl zorgt ervoor dat de stad nog een maritieme connectie heeft. Delfzijl ligt dichtbij diverse waterwegen. De Eemsmonding bijvoorbeeld en de benedenloop van de Eems die in directe verbinding staat met onze Noordzee. Oud Ambt de betekenis van Oldambt is een plaats in de omgeving van Groningen. Het is van origine een fusiegemeente in Oost-Groningen die begin 2010 is na het samenvoegen van de plaatsen Winschoten, Reiderland en Scheemda. Maar wellicht hou je liever je bedrijfsuitje in Stadskanaal. Deze bijna 10 kilometer lange lint langs het Stadskanaal is ooit ontstaan als veenkolonie. Aan het einde van de negentiende eeuw was het Stadskanaal in de regio één van de drukst bevaren routes. Inmiddels is dit veranderd en maakt vooral de pleziervaart gebruik van dit kanaal. We hopen dat de omgeving van Groningen voldoende mogelijkheden geeft voor een spectaculair bedrijfsuitje. We wensen je bij voorbaat alvast veel inspiratie toe.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt