Creatieve, originele of actieve bedrijfsuitjes voor grote groepen

Voor groepen tot 5.000 personen

Bedrijfsuitje voor grote groepen

Heb je binnenkort een bedrijfsuitje en is daarbij het hele bedrijf welkom? Ga je een uitje organiseren voor alle collega’s waarbij de partners ook uitgenodigd zijn? Bekijk dan ons aanbod bedrijfsuitjes voor grote groepen. Speciale uitjes waarbij grote groepen geen enkel probleem zijn. Kies voor actief, creatief, avontuurlijk, thema of een dag waarbij alles mogelijk is. Als het goed is organiseer je een bedrijfsuitje 1 keer per jaar en wil je daarbij goed uitpakken. Alle mensen binnen het bedrijf werken het hele jaar hard aan mooie doelen. Een bedrijfsuitje is dan ook een ultieme beloning na hard werken. Hoe leuk is het dan om extra origineel uit te pakken en een bijzonder bedrijfsuitje speciaal voor grote groepen te zoeken. We helpen je dan ook graag op weg met een flinke dosis inspiratie. Een aanbod divers voor allerlei soorten gelegenheden. Vraag snel meer informatie aan via onderstaande mogelijkheden. We wensen je alvast veel plezier toe.

Popup Foodtruckfestival als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Popup Foodtruckfestival als bedrijfsuitje voor grote groepen (40 tot 5.000)

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Op zoek naar een gezellige manier om samen met je collega's van de afdeling een bepaalde mijlpaal te organiseren? Of zoek je een alternatief voor het organiseren van een jaarlijkse kerstmarkt op het plein van het hoofdkantoor? Van het uitdelen van het kerstpakket, het organiseren van de nieuwjaarsborrel tot het vieren van de zomervakantie met een geweldig bedrijfsfeest, je eigen popup Foodtruckfestival is altijd een geweldig alternatief. Kies zelf het aantal foodtrucks,  de samenstelling (keukens) en het entertainment (bijv. DJ). Bij grote groepen kan de prijs p.p. veel lager uitvallen. Wil je meer weten van dit sfeervolle popup Foodtruckfestival als invulling van je bedrijfsuitje voor grote groepen? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Bedrijfsuitje grote groep op het strand van Scheveningen
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Bedrijfsuitje grote groep op het strand van Scheveningen

Van 30 tot 1.500 personen

Organiseer je binnenkort een bedrijfsuitje voor een grote groep collega´s (tot maar liefst 1500 deelnemers) en is daarbij je oog gevallen op het bruisende Scheveningen? Wil je een plan op maat, waarin diverse strandactiviteiten een rol spelen? Dan heb je vast en zeker ook speciale wensen voor deze enerverende dag?! Geen probleem! Er zal een plan op maat worden opgesteld, waarin ruimte is voor alle wensen, eisen en ideeën. Natuurlijk wordt hierbij ook aandacht gegeven aan locatie, catering, aankleding etc. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een onvergetelijk bedrijfsuitje op het magische strand van Scheveningen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Forteiland Adventure bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Adventure bedrijfsuitje voor grote groepen

Van 12 tot 900 deelnemers

Ben je op zoek naar echt een unieke bedrijfsuitje voor een grote groep? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoogte van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala van outdoor en indoor activiteiten (van abseilen tot boogschieten, van piramide bouwen tot Fort Experience) en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Inclusief overtocht, activiteiten, koffie met lekkers en drankjes is deze Forteiland Adventure al mogelijk vanaf €95 p.p. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje voor een grote groep, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Kookworkshop bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop bedrijfsuitje voor grote groepen

Voor groepen tot 140 personen

Ben je op zoek naar een kookworkshop of andere culinaire workshop voor een hele grote groep (30 tot 140 personen)? Dan kan het lastig zijn om een passende oplossing te vinden. Voor deze kookstudio´s is het geen enkel probleem. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens (van Mediterraans tot BBQ, van blackbox koken tot Aziatisch).  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Het is zelfs mogelijk om met de hele groep een kookwedstrijd te organiseren. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop bedrijfsuitje mogelijkheden bij jou in de buurt.

City escape bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape bedrijfsuitje voor grote groepen

Voor 10 tot 5.000 deelnemers, door heel Nederland, België of Duitsland

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game bij jou in de buurt, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner. Dit City Escape bedrijfsuitje is ook geschikt voor hele grote groepen.

Unieke stoomboot voor een bedrijfsuitje voor grote groepen in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€64,50 p.p.

Unieke stoomboot voor een bedrijfsuitje voor grote groepen in Rotterdam

Voor 80 tot 600 personen

Ben je op zoek naar een unieke locatie op het water van Rotterdam of omgeving? Wilt je alle deelnemers laten genieten van een heel bijzonder personeelsfeest, bedrijfsfeest, trouwfeest of ander evenement. Dan is deze unieke stoomboot een absolute aanrader.  Wat de wensen ook zijn, het ervaren team zal samen met jullie het gesprek aan om van elk evenement een op maat gemaakt succes te maken. Voor groepen vanaf 80 personen kunt u deze stoomboot exclusief huren voor uw evenement. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over jouw unieke evenement op het water.

Uit handen van de jagers als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers als bedrijfsuitje voor grote groepen

Voor 10 tot 5.000 deelnemers, door heel Nederland, België of Duitsland

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in jouw regio combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur. Dit Uit de handen van de jagers bedrijfsuitje is ook geschikt voor hele grote groepen.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje voor grote groepen

Van 30 tot 1.000 deelnemers, door heel Nederland, België of Duitsland

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje voor grote groepen? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje voor grote groepen

Tot 500 personen

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van je STAD. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Escape Room suitcase met cryptex en diner als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape Room suitcase met cryptex en diner als bedrijfsuitje voor grote groepen

Voor 10 tot 500 deelnemers, door heel Nederland, België of Duitsland

Misschien heb je wel eens een boek van Dan Brown gelezen of een film gezien? Dan weet je vast wel wat een cryptex is. Tijdens dit raadselachtige bedrijfsuitje gaan jullie in teamverband proberen om een echte cryptex te ontrafelen. De activiteit zal heel gemoedelijk van start gaan onder het genot van een hapje en drankje. Maar dan ineens is daar een mysterieuze koffer, een raadselachtige cryptex en een aantal inspirerende opdrachten voor jou en je teamleden. Om alles tot een goed einde te kunnen brengen zullen jullie je in het centrum van de stad moeten begeven, om daar de raadselachtige opdrachten te kunnen voltooien. Na afloop van deze activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner, waarbij er natuurlijk zal worden nagepraat over een bijzondere dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Help de directeur is ontvoerd als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Help de directeur is ontvoerd als bedrijfsuitje voor grote groepen

Voor 15 tot 500 deelnemers, door heel Nederland, België of Duitsland

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Alkmaar, Amersfoort, Assen, Amsterdam, Almere, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Dordrecht, Deventer, Den Haag, Enschede, Eindhoven, Enkhuizen, Gouda, Groningen, Haarlem, Hoorn, Kampen, Leiden, Lelystad, Leeuwarden, Middelburg, Maastricht, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Sneek, Scheveningen, Tilburg, Utrecht, Valkenburg, Volendam of Zwolle en diverse regio´s in Duitsland en België is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende bedrijfsuitje dat ook zeer geschikt is voor grote groepen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje voor grote groepen

Voor 10 tot 500 deelnemers, door heel Nederland, België of Duitsland

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel dat ook zeer geschikt is als bedrijfsuitje voor grote groepen? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Expeditie Robinson als teambuilding voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Expeditie Robinson als teambuilding voor grote groepen

Voor 10 tot 5.000 deelnemers, door heel Nederland, België of Duitsland

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze Expeditie Robinson teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Expeditie mogelijkheden voor je actieve bedrijfsuitje in jouw regio. Deze Expeditie Robinson teambuilding is ook geschikt voor hele grote groepen.

Volledig verzorgd voetbaltoernooi als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Volledig verzorgd voetbaltoernooi als bedrijfsuitje voor grote groepen

Voor 10 tot 500 deelnemers

Hebben jullie altijd al de collega´s van de administratie uit willen dagen voor een voetbalmatch? Bestaat er een zekere mate van sportieve rivaliteit tussen jullie en de leveranciers. Zijn jullie op zoek naar een manier om de interne teamband van jullie afdeling te versterken? Dan is het organiseren van een heus voetbal toernooi misschien wel helemaal niet zo gek. Inclusief (binnen- of buiten-) locatie, scheidsrechters, ballen en hesjes, kan de sportieve strijd losbarsten. Ook kan het pakket naar wens worden uitgebreid met catering, een toernooimanager en een aftermovie van de dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit voetbal toernooi als invulling van je bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Highland Games als teambuilding voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Highland Games als teambuilding voor grote groepen

Voor 10 tot 5.000 deelnemers, door heel Nederland, België of Duitsland

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games door heel Nederland! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit actieve Highland games bedrijfsuitje mogelijkheden bij jou in de buurt. Deze Highland Games teambuilding is ook geschikt voor hele grote groepen.

Bubbel voetbal als teambuilding voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€24 p.p.

Bubbel voetbal als teambuilding voor grote groepen

Voor 10 tot 5.000 deelnemers, door heel Nederland, België of Duitsland

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve bedrijfsuitje. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje. Deze bubble voetbal teambuilding is ook geschikt voor hele grote groepen.

Bedrijfsuitjes voor grote groepen in alle categorieën

Ga je een bedrijfsuitje organiseren voor een grote groep? Heeft je bedrijf een groot aantal medewerkers en wil je uiteraard iedereen tevreden stellen? Logisch! Daarom hebben we ook een pagina vol inspiratie gemaakt om je op weg te helpen. Na een jaar hard werken wil je iedereen eigenlijk wel extra belonen voor zijn of haar goede werk. Hoe leuk is het dan ook dat iedereen naar huis gaat met een bevredigend gevoel. Een uitje of een keuze uit verschillende uitjes waardoor iedereen zijn of haar favoriet kan kiezen. Op het gebied van uitjes zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Lekker creatief bezig zijn, actief, puzzels en vele andere opties. Maar waar moet en ga je voor kiezen? Begin sowieso met het bepalen van je doel van deze dag. Is het puur fun, wil je een belangrijke koerswijziging centraal laten staan of wil je iets anders overbrengen op alle collega’s? Een bedrijfsuitje voor grote groepen kan hierin flink bijdragen. Kies voor een dagdeel waarbij je de hele stad gaat verkennen, een spannend mysterie oplossen met je collega’s of een compleet verzorgd uitjes festival met verschillende te kiezen opties. De mogelijkheden zijn eindeloos. We willen jullie alvast veel plezier toewensen op deze bijzondere dag.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                              Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                     Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                              Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                     Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                     Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                             Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                           Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                  Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                     Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                     Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                    Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                           Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                          Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                        Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Roermond, Venray:                              Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                          Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                              Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                     Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                     Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                        Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

Regio Zeeland
Regio Goes, Middelburg, Vlissingen, Terneuzen:                  Bedrijfsuitje Zeeland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJES VOOR GROTE GROEPEN DOOR HEEL NEDERLAND
Wanneer je een bedrijfsuitje gaat organiseren is de locatie een belangrijk onderdeel. Goede bereikbaar met de auto of misschien wel met het openbaar vervoer. Veel bedrijven kiezen voor een leuke activiteit in de stad waar ze gevestigd zijn. Sommige voor een locatie in de omgeving en anderen weer voor een totaal nieuwe bestemming. Omdat het aanbod divers is kun je ook qua steden alle kanten op. Laat jezelf inspireren in hoofdstad Amsterdam, geniet van de prachtige stad Rotterdam, combineer het strand Scheveningen met je programma in Den Haag of zak verder af naar het zuiden richting lichtstad Eindhoven. Maar ook de andere steden zijn een prima uitvalsbasis voor een leuke dag. Van Alkmaar en provincie Noord-Holland tot aan het zuidelijkste puntje van Limburg. We hopen dat je een geweldige dag tegemoet zult gaan en wensen je bij voorbaat een geslaagd programma toe!

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt