Creatieve, originele of actieve bedrijfsuitjes voor grote groepen

Voor groepen tot 5.000 personen

vrijgezellenfeest.jpg (1)

Bedrijfsuitje voor grote groepen

Heb je binnenkort een bedrijfsuitje en is daarbij het hele bedrijf welkom? Ga je een uitje organiseren voor alle collega’s waarbij de partners ook uitgenodigd zijn? Bekijk dan ons aanbod bedrijfsuitjes voor grote groepen. Speciale uitjes waarbij grote groepen geen enkel probleem zijn. Kies voor actief, creatief, avontuurlijk, thema of een dag waarbij alles mogelijk is. Als het goed is organiseer je een bedrijfsuitje 1 keer per jaar en wil je daarbij goed uitpakken. Alle mensen binnen het bedrijf werken het hele jaar hard aan mooie doelen. Een bedrijfsuitje is dan ook een ultieme beloning na hard werken. Hoe leuk is het dan om extra origineel uit te pakken en een bijzonder bedrijfsuitje speciaal voor grote groepen te zoeken. We helpen je dan ook graag op weg met een flinke dosis inspiratie. Een aanbod divers voor allerlei soorten gelegenheden. Vraag snel meer informatie aan via onderstaande mogelijkheden. We wensen je alvast veel plezier toe.

Avontuurlijke dropping bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Avontuurlijke dropping bedrijfsuitje voor grote groepen

Voor groepen van 20 tot wel 5.000 personen.

Soms is een gewoon bedrijfsuitje niet voldoende en ben je op zoek naar een groots avontuur. Dan is deze dropping jullie je op het lijf geschreven. Het avontuur bent jullie terug in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Lukt het jullie om de befaamde Enigma code te kraken? Durven jullie, gewapend met enkel een ouderwetse kaart, het gebied van de vijand binnen te lopen? Dit avontuurlijke bedrijfsuitje kan optioneel worden uitgebreid met lasergamen, vervoer per echte legertrucks en zelfs een intro en afsluiting van het Korps Mariniers. Zijn jullie klaar voor het avontuur van het jaar? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie dit avontuurlijke bedrijfsuitje voor grote groepen.

Bedrijfsuitje grote groep op het strand van Scheveningen
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Bedrijfsuitje grote groep op het strand van Scheveningen

Van 30 tot 1.500 personen

Organiseer je binnenkort een bedrijfsuitje voor een grote groep collega´s (tot maar liefst 1500 deelnemers) en is daarbij je oog gevallen op het bruisende Scheveningen? Wil je een plan op maat, waarin diverse strandactiviteiten een rol spelen? Dan heb je vast en zeker ook speciale wensen voor deze enerverende dag?! Geen probleem! Er zal een plan op maat worden opgesteld, waarin ruimte is voor alle wensen, eisen en ideeën. Natuurlijk wordt hierbij ook aandacht gegeven aan locatie, catering, aankleding etc. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een onvergetelijk bedrijfsuitje op het magische strand van Scheveningen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje voor grote groepen

Maximaal 200 personen inclusief diner, zonder diner maximaal 500 personen.

De Escaperoom hype is misschien wat minder heftig geworden, maar het concept blijft populair onder jong en oud. Hoog tijd voor een nieuwe variant en dan eentje waarbij je in teamverband kunt genieten van het kraken van codes en oplossen van complexe raadsels, maar waarbij je ook de kans krijgt om te genieten van de buitenlucht. Na afloop van (of voorafgaand aan) dit samenwerkingsgerichte personeelsuitje genieten jij en je collega's van een heerlijk diner. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Outdoor Escaperoom bedrijfsuitje in de stad van jullie keuze.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje voor grote groepen

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en stadsspel; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Dit afdelingsuitje heeft alles in zich om een geweldige middag of avond te worden voor alle deelnemers: heerlijk eten, een verfrissende rondvaart en een spannende mollen jacht. Leer elkaar beter kennen tijdens het heerlijke drie gangen diner en ga op jacht naar de verrader in jullie midden tijdens het spannende stadsspel. Een aangename rondvaart laat jullie een geheel andere kant van de stad ervaren. Wil je meer weten over dit happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in steden als Amsterdam, Alkmaar, Delft, Breda, Den Bosch, Tilburg, Dordrecht, Middelburg, Hoorn, Utrecht, Amersfoort, Gouda, Rotterdam, Den Haag, Maastricht, Roermond, Volendam, Enkhuizen, Zwolle, Brugge, Gent, Harlingen, Haarlem, Leiden, Mechelen, Middelburg, Sneek en Zutphen? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje voor grote groepen

Van 30 tot 1.000 deelnemers, door heel Nederland, België of Duitsland

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje voor grote groepen? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje voor grote groepen

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Zijn jullie op zoek maar een bedrijfsuitjes concept waarmee jullie het enorm gezellig maken als de dagen kouder worden? Dan zijn deze après-ski winterspelen misschien wel een hele leuke oplossing. Van Familie Ski tot Ski broek hangen, diverse traditionele en nieuwe wintersport uitdagingen komen voorbij. Dit themafeest staat garant voor gezelligheid en teamwork. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Après-ski winterspelen teamuitje in de stad vab je voorkeur of omgeving.

Expeditie Robinson bedrijfsfeest voor grote groep
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Expeditie Robinson bedrijfsfeest voor grote groep

Met Expeditie Robinson of andere activiteit, diner of BBQ, DJ, aankleding, drankjes en locatie.

Zijn jullie toe aan een bedrijfsfeest met een actieve vibe? Wat dachten jullie dan van dit leuke bedrijfsfeest? Samen lekker bezig zijn in de buitenlucht met Expeditie Robinson-achtige proeven en aansluitend een lekker diner of BBQ met drankjes en een DJ om er lekker samen op los te dansen in een feestelijke setting. Klinkt dit bijzondere personeelsfeest concept als een passende oplossing voor jullie bedrijfsfeest? Wil je meer weten over dit leuke Expeditie Robinson personeelsfeest in de stad van je keuze? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Kitchen Party bedrijfsuitje grote groepen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Groningen
excl. BTW vanaf
€67,50 p.p.

Kitchen Party bedrijfsuitje grote groepen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Groningen

Lekker dansen tussen de kookeilanden op 5 mogelijke locaties in Nederland.

Hoe zou het zijn om te dansen midden tussen de kookeilanden waar jullie eten door echte koks wordt bereid. Een unieke vibe is dan ook gegarandeerd tijdens deze kookparty. Ga nu helemaal los op de lekkerste muziek en geniet tussendoor van een culinair 3-gangen maaltijd. De mogelijke groepsgroottes variëren per stad:
- Amsterdam: min. 200 personen, max. 450 personen
- Rotterdam: min. 120 personen, max. 250 personen
- Den Haag: min. 120 personen, max. 250 personen
- Utrecht: min. 120 personen, max. 250 personen
- Groningen: min. 60 personen, max. 120 personen
Dit gaat een heerlijke Kitchen Party worden die niet snel vergeten zal worden. Vraag via onderstaande mogelijkheid meer informatie aan en laat u vrijblijvend informeren. We wensen je bij voorbaat een onvergetelijke avond of middag toe.

Winter wonderland afdelingsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Winter wonderland afdelingsuitje voor grote groepen

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Beeld je eens in: je staat midden in een sfeervol skidorp samen met je collega's. In een winterse setting krijgen jullie een aantal ludieke en saamhorige activiteiten voorgelegd. Van Nagel Schlag tot sneeuwbal schieten, van langlaufen tot sneeuwpop worstelen, het kan allemaal tijdens dit bedrijfsuitje in de winter. En ondertussen genieten jullie natuurlijk van de glühwein of warme chocomel (of wat anders). Uiteraard dansen jullie er allemaal flink op los op de Tiroler muziek of de meer hedendaagse nummers. Wil je meer weten over dit bijzondere Winter wonderland personeelsuitje in de stad van je voorkeur? Vraag dan hieronder meer informatie aan via onderstaand informatieformulier.

Legervoertuigen rally met diverse missies als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Legervoertuigen rally met diverse missies als bedrijfsuitje voor grote groepen

Voor grote groepen tot 500 personen (meer mogelijk op aanvraag)

Tijdens dit unieke bedrijfsuitjes worden jullie in groene leger-overall gehesen en nemen jullie plaats in één van de authentieke legertrucks en legerjeeps. Hierna kan het avontuur beginnen. Diverse rally´s zijn mogelijk door heel Nederland. Afhankelijk van de rally zullen jullie een missie moeten gaan vervullen aan de hand van zowel ouderwetse als moderne technieken. Durven jullie deze uitdaging aan en zijn jullie in staat om als één team de Missie te vervullen? Dan is deze legervoertuigen rally misschien wel iets voor jullie. Optioneel is het mogelijk om te overnachten of zelfs gebruik te maken van een helikopter-dropping.

Kookworkshop als bedrijfsuitje grote groepen
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Kookworkshop als bedrijfsuitje grote groepen

Voor groepen tot wel 450 personen.

In Nederland kun je volop lekker eten. Van Michelinster restaurants tot verborgen culinaire pareltjes, wie een beetje zijn best doet, vindt overal plekken om te genieten van een betoverende maaltijd. Maar het is begrijpelijk dat je, te midden van al dit kookgeweld, ook zin krijgt om de kok in jezelf naar boven te halen. En daar is deze kookworkshop natuurlijk uitstekend voor geschikt.Onder begeleiding van een professionele kok ga je in teamverband aan de slag om een culinaire maaltijd te bereiden. Uiteindelijk ga je in groepsverband de gerechten nuttigen. Dus doe je best en zeg met trots dat jij de chef was van dit gerecht! Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze kookworkshops als bedrijfsuitje voor grote groepen. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje voor grote groepen

Maximaal 200 personen inclusief diner, zonder diner maximaal 1.000 personen.

Zijn jullie klaar voor het oplossen van een groot mysterie? Slagen jullie er als eerste in om de heilige graal te vinden? Tijdens dit spannende afdelingsuitje gaan jullie in teamverband op zoektocht, lossen jullie raadsel en puzzels op en leren jullie zo de stad van een geheel andere kant kennen. Na afloop van deze queeste genieten jullie samen met alle collega´s van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Heilige Graal bedrijfsuitje in de stad van jouw keuze.

Goede daden bedrijfsuitje voor grote groepen (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje voor grote groepen (MVO)

Voor groepen van 20 tot 1.000 personen.

Er is een tijd van hard werken een er is een tijd om iets goeds terug te doen voor de samenleving.  En die laatste is nu voor jullie team gekomen. Tijdens dit leuke bedrijfsuitje gaan jullie gewapend met een Ipad op stap om ware heldendaden te verrichten.  Aan de hand van leuke opdrachten zetten jullie je in om wat liefde terug te geven aan de rest van de stad. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Goede Daden bedrijfsuitje voor grote groepen in jouw stad.

Beachfun bedrijfsuitje op het strand voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Beachfun bedrijfsuitje op het strand voor grote groepen

Vanaf 50 tot wel 1.500 personen

Van Expeditie Robinson tot Archery Tag, van Beachsoccer tot Beachvolleyball, van Discgolf tot katapult bouwen, van knotshockey tot Ultimate Frisbee, het is eigenlijk allemaal wel leuk om te doen op het strand. Daarom kun je zelf je eigen programma samenstellen op basis van aantal van deze activiteiten. Op deze manier hoef je niet zo streng te kiezen, maar kun je gewoon meerdere leuke dingen doen op het Scheveningse strand. Met een lekker briesje in de stralende zon en je voeten in de branding wordt dit vast een onvergetelijke dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk bedrijfsuitje op het strand, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Forteiland Adventure bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Adventure bedrijfsuitje voor grote groepen

Van 12 tot 900 deelnemers

Ben je op zoek naar echt een unieke bedrijfsuitje voor een grote groep? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoogte van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala van outdoor en indoor activiteiten (van abseilen tot boogschieten, van piramide bouwen tot Fort Experience) en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Inclusief overtocht, activiteiten, koffie met lekkers en drankjes is deze Forteiland Adventure al mogelijk vanaf €95 p.p. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje voor een grote groep, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht bedrijfsuitje voor grote groepen

Voor 30 tot 1.000 personen (meer op aanvraag)

Zijn jullie geschikt of ongeschikt? Dat merk je vanzelf tijdens dit bijzondere dienstplicht bedrijfsuitje. Hierbij staat het werken als een team centraal. Geen heftige individuele proeven maar wel alles gericht op teambuilding, oftewel goed communiceren, scherp schieten, strategie en natuurlijk de stormbaan. Dit evenement is o.a. mogelijk in de regio´s Haarlem/Spaarnwoude, Weert, Den Bosch/Vught, Noordwijk, Veenendaal, Apeldoorn en andere locaties in overleg. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit originele bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje.

Creatief workshop festival als bedrijfsuitje voor grotere groepen
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Creatief workshop festival als bedrijfsuitje voor grotere groepen

Keuze uit diverse creatieve workshops

Organiseer je binnenkort een bedrijfsuitje voor een grote groep, een familieuitje met een grote familie of een ander evenement met een grotere groep en ben je op zoek naar een creatieve invulling voor dit evenement? Dan is een creatief workshop festival misschien wel een hele leuke oplossing. Maak een keuze uit de creatieve workshops (van schilderen tot graffiti, van handletteren tot zelfs een stand-up comedy workshop. Het is mogelijk om dit creatieve festival te organiseren op jullie eigen locatie of op een locatie via de organisator (inclusief lunch of diner). Het festival zal op maat worden gemaakt voor jullie (evenals de exacte prijs). Wil je meer weten over dit creatieve workshop festival in jouw omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje grote groepen op Circuit Zandvoort
excl. BTW vanaf
€150 p.p.

Bedrijfsuitje grote groepen op Circuit Zandvoort

Voor exclusieve bedrijfsuitjes, vergaderingen, klantendagen, productpresenaties en feesten.

Ben je opzoek naar een bijzondere plek voor jullie bedrijfsevenement? Wat dachten jullie dan van het inmiddels wereldberoemde Race Circuit in Zandvoort waar onlangs voor het tweede opeenvolgende jaar de Dutch F1 Grandprix werd verreden?! Voor je het weet genieten jullie van een leuk bedrijfsuitje, een teambuilding activiteit of een ander bedrijfsevenement op het circuit: van zelf circuit rijden tot racen op de professionele race simulatoren, van de pitbox challenge waarbij je zelf de pitbox induikt tot vergaderen of zelfs feesten. Ook is het mogelijk om in de omgeving te overnachten (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje voor een grote groepen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Help de directeur is ontvoerd als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Help de directeur is ontvoerd als bedrijfsuitje voor grote groepen

Voor 15 tot 500 deelnemers, door heel Nederland, België of Duitsland

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Alkmaar, Amersfoort, Assen, Amsterdam, Almere, Arnhem, Breda, Delft, Den Bosch, Dordrecht, Deventer, Den Haag, Enschede, Eindhoven, Enkhuizen, Gouda, Groningen, Haarlem, Hoorn, Kampen, Leiden, Lelystad, Leeuwarden, Middelburg, Maastricht, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Sneek, Scheveningen, Tilburg, Utrecht, Valkenburg, Volendam of Zwolle en diverse regio´s in Duitsland en België is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende bedrijfsuitje dat ook zeer geschikt is voor grote groepen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Outdoors Holten: Foodtruck festival locatie en teambuilding mogelijkheden voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Outdoors Holten: Foodtruck festival locatie en teambuilding mogelijkheden voor grote groepen

Voor zakelijke groepen (niet particulier!) Foodtruck festivals met kampvuur gevoel, teambuilding activiteit, vergadering en overnachtingsmogelijkheden.

Ben je op zoek naar een locatie voor een bedrijfsuitje voor grote groepen? Wellicht is Outdoors Holten dan een leuke optie. Geniet van quad rijden, paintballen en de prettige sfeer op deze locatie. Na afloop regel je gewoon je eigen Foodtruck Festival (tot wel 1.000 personen). Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Smiley face Gelegen in Holten op 41 km van het centrum van Enschede, 30 km van Almelo, 23 km van Deventer, 35 km van Apeldoorn

Smiley face Maximale capaciteit: Foodtruck festival 1.000 pers. vergaderen: 50 pers.

Smiley face terras voor max. 500 personen

Smiley face Grootste ruimte: max. 50 pers.

Smiley face 4 locaties

Smiley face Gratis parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, kampvuur, paintball, quad rijden en diverse teambuilding activiteiten, mogelijkheid tot overnachten tot 100 personen

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding activiteit, vergadering of zakelijk foodtruck festival in Holten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Watergoed in Valburg: bedrijfsuitje voor grote groepen op 14 km van het centrum van Nijmegen
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Watergoed in Valburg: bedrijfsuitje voor grote groepen op 14 km van het centrum van Nijmegen

Van terrein rally tot expeditie, van quad rijden tot vergaderen en feesten

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje voor grote groepen in de omgeving van Arnhem en Nijmegen, wellicht is een bedrijfsuitje in Watergoed dan een leuke optie. Met ruimte voor grote groepen en de keuze uit een ruim aanbod bedrijfsuitjes is er veel mogelijk op deze bedrijfsuitjes locatie. Van golfclinic tot expeditie Watergoed, van terrein rally rijden tot vlot bouwen, maak een keuze uit het aanbod. Overnachten op de locatie zelf is mogelijk in mooie tipi tenten of in hotels in de omgeving.

Smiley face Gelegen in Valburg op 14 km van het centrum van Nijmegen, 15 km van het centrum van Arnhem

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 500 pers. theater: 150 pers.

Smiley face terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 500 pers. Kleinste: Max. 20 pers. 

Smiley face 5 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren

Smiley face Bijzonderheden: teambuilding activiteiten mogelijk; overnachting op het terrein mogelijk in grote tipi´s of in hotel in de omgeving 

Wil je meer informatie over het organiseren van een bedrijfsuitje voor grote groepen in Watergoed, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Expeditie Robinson als teambuilding voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Expeditie Robinson als teambuilding voor grote groepen

Voor 10 tot 5.000 deelnemers, door heel Nederland, België of Duitsland

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze Expeditie Robinson teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Expeditie mogelijkheden voor je actieve bedrijfsuitje in jouw regio. Deze Expeditie Robinson teambuilding is ook geschikt voor hele grote groepen.

Uit handen van de jagers als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers als bedrijfsuitje voor grote groepen

Voor 10 tot 5.000 deelnemers, door heel Nederland, België of Duitsland

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in jouw regio combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur. Dit Uit de handen van de jagers bedrijfsuitje is ook geschikt voor hele grote groepen.

Zeilrace bedrijfsuitje op UItgeestermeer (boven Amsterdam)
excl. BTW vanaf
€124 p.p.

Zeilrace bedrijfsuitje op UItgeestermeer (boven Amsterdam)

Voor 15 tm 200 personen, op aanvraag ook voor nog grotere groepen

Heb je altijd al deel uit willen maken van een echte zeilregatta? Dan is dit jullie grote kans. Eerst zal er worden geoefend. Afhankelijk van jullie zeilskills krijgen jullie hierbij de nodige begeleiding. Hierna zal de zeilrace van start gaan. Welke boot zal er als eerste over de streep komen? Na afloop genieten jullie samen van een heerlijke tijd aan het water. Optioneel is het ook mogelijk om te genieten van heerlijke BBQ met z´n allen. Wil je meer weten over deze zeilrace? Kijk dan hieronder voor meer informatie.

City escape bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

City escape bedrijfsuitje voor grote groepen

Voor 10 tot 5.000 deelnemers, door heel Nederland, België of Duitsland

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad? Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een City Escape Game bij jou in de buurt, vraag dan meer informatie aan middels onderstaande button.  Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner. Dit City Escape bedrijfsuitje is ook geschikt voor hele grote groepen.

Vergaderen met eten en vergaderbreak voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Vergaderen met eten en vergaderbreak voor grote groepen

Vergaderen, lunch of diner en een inspirerende activiteit

Wil je een vergadering organiseren met een leuke break in STAD? Zoek je een leuk spel of andere vergaderbreak om de aanwezigen te inspireren? Hieronder hebben we een aantal leuke vergaderarrangementen met eten en vergaderbreak weergegeven:
- Help de directeur met vergadering en lunch of diner vanaf €75 p.p.
- Escape room suitcase met vergadering en lunch of diner vanaf €69 p.p.
- Happen, stappen, varen met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Zoek de verrader met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Popquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
- Pubquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje voor grote groepen

Voor 10 tot 500 deelnemers, door heel Nederland, België of Duitsland

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel dat ook zeer geschikt is als bedrijfsuitje voor grote groepen? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Walking dinner als bedrijfsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Walking dinner als bedrijfsuitje voor grote groepen

Inclusief heerlijk 3-gangen diner en wandeling (gids); ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Tijdens dit walking dinner concept voor bedrijven blijven jullie niet op 1 locatie. Nee, jullie genieten van de 3 gangen van een heerlijk diner bij telkens een ander restaurant. Tussen de gangen door zorgen jullie er tijdens een ontspannen wandeling voor dat het eten wat kan zakken. Ook zo benieuwd waar de volgende gang plaats zal vinden? Kies dan samen met je collega's voor dit heerlijke en ontspannende walking dinner bedrijfsuitje. Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze activiteit in diverse steden in Nederland. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie mogelijkheden.

Italiaanse kookworkshop op je eigen locatie als personeelsuitje voor grote groepen
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Italiaanse kookworkshop op je eigen locatie als personeelsuitje voor grote groepen

Voor groepen tot 100 personen

De Italiaanse keuken is verfijnd. De smaken zijn zo in balans dat het is of je duizend kusjes krijgt op je tong. Heb je zelf altijd al willen leren hoe het is om Italiaans te koken? Samen met je collega's geniet je nu van een heerlijke Italiaanse kookworkshop op je eigen locatie: op kantoor, in een kasteel of in een hotel. Onder deskundige begeleiding leren jullie om zelf de allerlekkerste Italiaanse gerechten te maken. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Italiaanse kookworkshop op je eigen locatie, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Italiaanse kookworkshop mogelijkheden op de locatie van je voorkeur.

Bedrijfsuitjes voor grote groepen in alle categorieën

Ga je een bedrijfsuitje organiseren voor een grote groep? Heeft je bedrijf een groot aantal medewerkers en wil je uiteraard iedereen tevreden stellen? Logisch! Daarom hebben we ook een pagina vol inspiratie gemaakt om je op weg te helpen. Na een jaar hard werken wil je iedereen eigenlijk wel extra belonen voor zijn of haar goede werk. Hoe leuk is het dan ook dat iedereen naar huis gaat met een bevredigend gevoel. Een uitje of een keuze uit verschillende uitjes waardoor iedereen zijn of haar favoriet kan kiezen. Op het gebied van uitjes zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Lekker creatief bezig zijn, actief, puzzels en vele andere opties. Maar waar moet en ga je voor kiezen? Begin sowieso met het bepalen van je doel van deze dag. Is het puur fun, wil je een belangrijke koerswijziging centraal laten staan of wil je iets anders overbrengen op alle collega’s? Een bedrijfsuitje voor grote groepen kan hierin flink bijdragen. Kies voor een dagdeel waarbij je de hele stad gaat verkennen, een spannend mysterie oplossen met je collega’s of een compleet verzorgd uitjes festival met verschillende te kiezen opties. De mogelijkheden zijn eindeloos. We willen jullie alvast veel plezier toewensen op deze bijzondere dag. Voor bedrijfsuitjes voor grote groepen in andere landen ga je naar:

Ga voor België naar teambuilding grote groepen in België.
Ga voor Duitsland naar Teambuilding große Gruppen in Deutschland.
Ga voor Oostenrijk naar Teambuilding für große Gruppen in Österreich.
Ga voor Zwitserland naar Teambuilding für große Gruppen in der Schweiz.
Ga voor de UK naar teambuilding large groups in the UK.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                              Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                     Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                              Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                     Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                     Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                             Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                           Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                  Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                     Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                     Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                    Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                           Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                          Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                        Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Roermond, Venray:                              Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                          Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                              Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                     Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                     Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                        Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

Regio Zeeland
Regio Goes, Middelburg, Vlissingen, Terneuzen:                  Bedrijfsuitje Zeeland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJES VOOR GROTE GROEPEN DOOR HEEL NEDERLAND
Wanneer je een bedrijfsuitje gaat organiseren is de locatie een belangrijk onderdeel. Goede bereikbaar met de auto of misschien wel met het openbaar vervoer. Veel bedrijven kiezen voor een leuke activiteit in de stad waar ze gevestigd zijn. Sommige voor een locatie in de omgeving en anderen weer voor een totaal nieuwe bestemming. Omdat het aanbod divers is kun je ook qua steden alle kanten op. Laat jezelf inspireren in hoofdstad Amsterdam, geniet van de prachtige stad Rotterdam, combineer het strand Scheveningen met je programma in Den Haag of zak verder af naar het zuiden richting lichtstad Eindhoven. Maar ook de andere steden zijn een prima uitvalsbasis voor een leuke dag. Van Alkmaar en provincie Noord-Holland tot aan het zuidelijkste puntje van Limburg. We hopen dat je een geweldige dag tegemoet zult gaan en wensen je bij voorbaat een geslaagd programma toe!

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt