Bedrijfsuitje Haarlem

Ook voor Heemskerk, Ijmuiden, Zandvoort, Beverwijk, Heemstede, Velsen en Hoofddorp.

feest.jpg

De leukste bedrijfsuitjes in Haarlem en omgeving

Op zoek naar een bedrijfsuitje Haarlem? Deze historische stad is een bijzondere trekpleister. Er zijn vele winkels, scholen, kantoren voor overheid en vele gezellige kroegen en cafeetjes. Door de diversiteit aan industrie en bedrijven in Haarlem zijn er ook veel verschillende bedrijfsuitjes te vinden. Onemotion werkt met diverse partners en organisatoren samen om voor jou het perfecte bedrijfsuitje of personeelsfeest in Haarlem samen te stellen. Bekijk het totaaloverzicht hieronder om erachter te komen welke personeelsuitjes in de regio Haarlem worden aangeboden en hopelijk mogen wij jouw bedrijf binnenkort verwelkomen voor een inspirerend bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in Haarlem.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Haarlem
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Haarlem

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en stadsspel; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Dit afdelingsuitje in Haarlem heeft alles in zich om een geweldige middag of avond te worden voor alle deelnemers: heerlijk eten, een verfrissende rondvaart en een spannende mollen jacht. Leer elkaar beter kennen tijdens het heerlijke drie gangen diner en ga op jacht naar de verrader in jullie midden tijdens het spannende stadsspel. Een aangename rondvaart laat jullie een geheel andere kant van de stad Haarlem ervaren. Wil je meer weten over dit happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in deze stad van jullie keuze? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Haarlem
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Haarlem

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Haarlem komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Dit bedrijfsuitje kan ook in het buitenland worden uitgevoerd, kijk bijvoorbeeld op teambuilding in Leicester. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Help, de directeur is ontvoerd Haarlem
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

De ontvoerde directeur bedrijfsuitje Haarlem

Inclusief heerlijk diner

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Haarlem, Zandvoort, Velsen, Beverwijk of Heemstede is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Haarlem
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Haarlem

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

De dagen worden korter en de kou zit in de lucht. Hoog tijd voor een winterse expeditie voor jou en je collega's. Tijdens deze expeditie draait alles om overleven in het pool landschap. Onder begeleiding van ervaren instructeurs gaan jullie aan de slag om jullie teambuilding skills te testen.Welk team weet het snelste vuur te maken? Wie maakt de beste constructies of weet raak te schieten met pijl en boog? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Expeditie Poolcirkel bedrijfsuitje in Haarlem of omgeving.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)

Voor de kust ter hoogte van Haarlem

Ben je op zoek naar echt een unieke teambuilding ervaring? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoog van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala van outdoor en indoor activiteiten (van abseilen tot boogschieten, van piramide bouwen tot Fort Experience) en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Inclusief overtocht, activiteiten, koffie met lekkers en drankjes is deze Forteiland Adventure al mogelijk vanaf €95 p.p. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje voor de kust van Haarlem (kijk ook eens op bedrijfsuitje met overnachting), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Haarlem
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Haarlem

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Zijn jullie op zoek maar een bedrijfsuitjes concept waarmee jullie het enorm gezellig maken als de dagen kouder worden? Dan zijn deze après-ski winterspelen misschien wel een hele leuke oplossing. Van Familie Ski tot Ski broek hangen, diverse traditionele en nieuwe wintersport uitdagingen komen voorbij. Dit themafeest staat garant voor gezelligheid en teamwork. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Après-ski winterspelen teamuitje in Haarlem of omgeving.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Haarlem
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Haarlem

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en wandeling; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Dit afdelingsuitje in Haarlem, Heemskerk, Zandvoort of Heemstede heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje in Haarlem, Ijmuiden, Hoofddorp, Beverwijk of Velsen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Legervoertuigen rally met diverse missies als bedrijfsuitje in Haarlem
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Legervoertuigen rally met diverse missies als bedrijfsuitje in Haarlem

Voor 16 tot 500 deelnemers (meer mogelijk op aanvraag)

Tijdens dit unieke bedrijfsuitjes worden jullie in groene leger-overall gehesen en nemen jullie plaats in één van de authentieke legertrucks en legerjeeps. Hierna kan het avontuur beginnen. Diverse rally´s zijn mogelijk door heel Nederland. Afhankelijk van de rally zullen jullie een missie moeten gaan vervullen aan de hand van zowel ouderwetse als moderne technieken. Durven jullie deze uitdaging aan en zijn jullie in staat om als één team de Missie te vervullen? Dan is deze legervoertuigen rally misschien wel iets voor jullie. Optioneel is het mogelijk om te overnachten of zelfs gebruik te maken van een helikopter-dropping. De legervoertuigen rally kan plaatsvinden in de regio´s Spaarnwoude/Haarlem, Texel, Amsterdam, Noordwijk, Amersfoort, Apeldoorn, Wageningen, Hoorn, Utrecht, Den Bosch en Tilburg. Op een andere locatie is eveneens mogelijk tegen een meerprijs.

Walking dinner als bedrijfsuitje in Haarlem
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Walking dinner als bedrijfsuitje in Haarlem

Inclusief heerlijk 3-gangen diner en wandeling (gids); ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Tijdens dit walking dinner concept voor bedrijven blijven jullie niet op 1 locatie. Nee, jullie genieten van de 3 gangen van een heerlijk diner bij telkens een ander restaurant. Tussen de gangen door zorgen jullie er tijdens een ontspannen wandeling voor dat het eten wat kan zakken. Ook zo benieuwd waar de volgende gang plaats zal vinden? Kies dan samen met je collega's voor dit heerlijke en ontspannende walking dinner bedrijfsuitje. Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze activiteit in Haarlem. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie mogelijkheden.

Winter wonderland afdelingsuitje in Haarlem
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Winter wonderland afdelingsuitje in Haarlem

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Beeld je eens in: je staat midden in een sfeervol skidorp samen met je collega's. In een winterse setting krijgen jullie een aantal ludieke en saamhorige activiteiten voorgelegd. Van Nagel Schlag tot sneeuwbal schieten, van langlaufen tot sneeuwpop worstelen, het kan allemaal tijdens dit bedrijfsuitje in de winter. En ondertussen genieten jullie natuurlijk van de glühwein of warme chocomel (of wat anders). Uiteraard dansen jullie er allemaal flink op los op de Tiroler muziek of de meer hedendaagse nummers. Wil je meer weten over dit bijzondere Winter wonderland personeelsuitje in Haarlem? Vraag dan hieronder meer informatie aan via onderstaand informatieformulier.

Goede daden bedrijfsuitje Haarlem (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Haarlem (MVO)

Er is een tijd van hard werken een er is een tijd om iets goeds terug te doen voor de samenleving.  En die laatste is nu voor jullie team gekomen. Tijdens dit leuke bedrijfsuitje gaan jullie gewapend met een Ipad op stap om ware heldendaden te verrichten.  Aan de hand van leuke opdrachten zetten jullie je in om wat liefde terug te geven aan de rest van de stad. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Goede Daden bedrijfsuitje in Haarlem of omgeving.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Haarlem
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Haarlem

Inclusief heerlijk diner

Zijn jullie klaar voor het oplossen van een groot mysterie? Slagen jullie er als eerste in om de heilige graal te vinden? Tijdens dit spannende afdelingsuitje gaan jullie in teamverband op zoektocht, lossen jullie raadsel en puzzels op en leren jullie zo de stad van een geheel andere kant kennen. Na afloop van deze queeste genieten jullie samen met alle collega´s van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Heilige Graal bedrijfsuitje in Haarlem of omgeving.

Graffiti workshop Haarlem
vanaf
€37,50 p.p.

Graffiti workshop bedrijfsuitje Haarlem

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop in Haarlem (of omgeving) leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop in Haarlem is ook een mooie teambuilding activiteit.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in Haarlem, Zandvoort, Heemskerk, Velsen of Beverwijk .

Schilderworkshop als bedrijfsuitje in Haarlem
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Schilderworkshop als bedrijfsuitje in Haarlem

Zoek je een creatief en inspirerend afdelingsuitje in Haarlem? Denk dan eens aan een workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Haarlem, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Haarlem en omliggende regio.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Haarlem
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Haarlem

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teambuilding activiteit in Haarlem. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussie workshop Haarlem
vanaf
€35 p.p.

Percussie workshop teambuilding Haarlem

Een ritmisch geheel vormen met al je collega’s in de vorm van een percussieband, dat klinkt leuk toch als een bedrijfsuitje? Samen met je collega’s ontdekken jullie de waarde van alle klanken die samenkomen en de saamhorigheid die ontstaat. Iedereen krijgt de kans om een steentje bij te dragen aan de percussieband tijdens dit bedrijfsuitje. Lijkt het jullie leuk om deze percussie workshop als teamuitje of bedrijfsuitje te doen? Kijk dan hieronder voor meer vrijblijvende informatie.

Beachfun bedrijfsuitje op het strand bij Haarlem
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Beachfun bedrijfsuitje op het strand bij Haarlem

Van Expeditie Robinson tot Archery Tag, van Beachsoccer tot Beachvolleyball, van Discgolf tot katapult bouwen, van knotshockey tot Ultimate Frisbee, het is eigenlijk allemaal wel leuk om te doen op het strand. Daarom kun je zelf je eigen programma samenstellen op basis van aantal van deze activiteiten. Op deze manier hoef je niet zo streng te kiezen, maar kun je gewoon meerdere leuke dingen doen op het Scheveningse strand. Met een lekker briesje in de stralende zon en je voeten in de branding wordt dit vast een onvergetelijke dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk bedrijfsuitje op het strand bij Haarlem, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Haarlem
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Haarlem

Inclusief heerlijk diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van Haarlem. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Pub Games personeelsuitje Haarlem
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Pub Games personeelsuitje Haarlem

Inclusief heerlijk diner

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Haarlem, Heemstede, Beverwijk, Heemskerk, Hoofddorp of Zandvoort beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Haarlem, Heemstede, Velsen of Ijmuiden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Haarlem
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Haarlem

Inclusief heerlijk diner

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Haarlem? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Haarlem
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Haarlem

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je afdelingsuitje in Haarlem? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Haarlem
vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Haarlem

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Haarlem, Hoofddorp, Heemstede, Zandvoort, Velsen of Ijmuiden. Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht bedrijfsuitje Haarlem
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht bedrijfsuitje Haarlem

Voor 30 tot 1.000 personen (meer op aanvraag)

Zijn jullie geschikt of ongeschikt? Dat merk je vanzelf tijdens dit bijzondere dienstplicht bedrijfsuitje. Hierbij staat het werken als een team centraal. Geen heftige individuele proeven maar wel alles gericht op teambuilding, oftewel goed communiceren, scherp schieten, strategie en natuurlijk de stormbaan. Dit evenement is o.a. mogelijk in de regio´s Haarlem/Spaarnwoude, Weert, Den Bosch/Vught, Noordwijk, Veenendaal, Apeldoorn en andere locaties in overleg. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit originele bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje.

Moorddiner bedrijfsuitje Haarlem
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Haarlem

Inclusief heerlijk diner

Voor dit bedrijfsuitje in Haarlem, Heemstede,Ijmuiden, Heemskerk, Zandvoort, Hoofddorp of omgeving  is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Haarlem? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Haarlem
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Haarlem

Inclusief heerlijk diner

De pubquiz is inmiddels allang geen hype meer. Dit megapopulaire fenomeen trekt volle zalen door heel Nederland. Het is nu natuurlijk ook mogelijk om een pubquiz te organiseren met je collega's en wel eentje waar het diner bij is inbegrepen. Van kennisronde tot lekker meezingen, van muziekronde tot entertainmentronde, is jouw groep beter dan de rest? Nou, laat het dan maar eens zien, tijdens deze onvergetelijke pubquiz battle als invulling van je bedrijfsuitje in Haarlem, Heemstede of omgeving. Wil je meer weten over dit pubquiz dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Haarlem
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Haarlem

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Haarlem of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Historisch Haarlem en de bedrijvigheid

In tegenstelling tot de andere grote steden in Noord Holland, zoals Amsterdam en Alkmaar, is Haarlem vooral bekend door zijn diensten en veel minder door zijn industrie of handel. Van 1200 tot 1600 was de stad vooral bekend door het produceren van textiel, zoals laken, linnen en wol. In de middeleeuwen werd met het water uit de Spaarne bier geproduceerd. Vanaf de vroege 19e eeuw werd vooral de industrie belangrijk voor Haarlem. Veel bedrijven vestigden zich in het centrum van de stad en langs het water (de Spaarne). Rond 2007 waren er een dikke zestigduizend mensen werkzaam in Haarlem. Velen van hen waren forenzen uit de omliggende steden, zoals Heemstede, Bloemendaal en Velsen.Veel van de mensen uit Haarlem zelf werken in bijvoorbeeld Hoofddorp, Amsterdam of Schiphol. Genoeg redenen voor een bijzonder bedrijfsuitje in Haarlem of omgeving. Kijk voor congreslocaties op congreslocaties in Haarlem.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE IN HAARLEM & OMGEVING

De omgeving van Haarlem is ook een prima uitvalsbasis voor een bedrijfsuitje. Of je nu in Haarlemmermeer, Ijmuiden, Heemskerk, Zandvoort, Beverwijk of Velsen je uitje wilt laten plaatsvinden. Haarlemmermeer heeft bijvoorbeeld het prachtig Haarlemmermeerse Bos. Een prachtig recreatie gebied waar ook regelmatig evenementen worden gehouden. Wat te denken van Concours Hippique of het bekende Mystery Land. Wist je dat Haarlemmermeer is ontstaan na het droog malen van een meer? Al in de 17de eeuw ontstonden deze plannen. Iets voor 1850 werd er gestart met het droogleggen van het meer. Op 1 juli 1852 was het zover en viel het meer droog. Al snel werd het land klaargemaakt en trokken de eerste rijke kopers uit de grote steden om vervolgens de grond aan boeren te verpachtten. Het duurde daarna tot 1855 voordat de Haarlemmermeer een gemeente werd. Hoe vaak kun je zeggen dat je een uitje hebt gehad op een plaats waar vroeger een historisch meer lag. Uit opgravingen blijkt, dat Velsen al ruim 5000 jaar geleden bewoond was. Vervolgens kende de stad een rijke geschiedenis: van Romeinen tot het conflict tussen de Franken en de Friesen (onder leiding van koning Radboud). Combineer je bedrijfsuitje in Velsen met een bezoek aan het nabijgelegen Wijk aan Zee voor een lekker drankje op het strand. Ook Heemskerk heeft een bijzondere geschiedenis met veel historische monumenten. Heemskerk is regelmatig een strijdtoneel geweest. Dit is ook niet vreemd met zes kastelen die er vroeger waren in Heemskerk. Van de zes kastelen die er vroeger waren in Heemskerk hebben Slot Assumburg en Kasteel Marquette (vroeger ook Slot Heemskerk) de strijd weten te overleven. Slot Assumburg is nu een jeugdherberg en Kasteel Marquette is een hotel wat wellicht een mooie plaats zou kunnen zijn om bij te komen van je bedrijfsuitje tijdens een overnachting. Ijmuiden is natuurlijk wereldberoemd in Nederland vanwege z'n staalindustrie. Maar met maar liefst 4 verschillende havens, waaronder de grootste vissershaven van Nederland, heeft Ijmuiden ook vanuit toeristisch oogpunt het een en ander te bieden. Een groot strand met ruimte voor diverse strandsporten en de aansluiting van het Noord Zee kanaal maken Ijmuiden ook tot een gewilde uitvalbasis voor een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Maak bijvoorbeeld ook eens een tocht per powerboat en laat al je stress wegwaaien door de wind. Wil je meer genieten van het strand dan is ook Sandevoerde (Zandvoort) een goede plaats voor je bedrijfsuitje. Deze plaats bestaat al vanaf 1100 en staat o.a. bekend om het Circuit van Zandvoort. Hier worden geen races meer gehouden i.v.m. de geluidsoverlast voor de omgeving. Misschien is een bedrijfsuitje een goede andere optie? Beverwijk ken je wellicht van de Bazaar. De grootste overdekte markt van Europa. Of wellicht van het Rode Kruis Ziekenhuis, brandwondencentrum of dat hier de eerste meubelboulevard van Nederland opende. Ben jij klaar om je bedrijfsuitje af te stemmen op de activiteiten of producten van de bekende Bazaar? Velsen staat vooral bekend om zijn boomgaarden. Rijke Amsterdammers legden langs de oevers van het Wijkermeer een prachtige natuurbasis voor Velsen. Je ziet wel dat de omgeving van Haarlem genoeg historie te bieden heeft voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Kijk voor de regio Noord-Holland op bedrijfsuitje Noord-Holland.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt