Bedrijfsuitje Leiden

Ook voor Alphen aan de Rijn, Sassenheim, Noordwijk, Oegstgeest, Voorhout en Katwijk.

Bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten overzicht Leiden

Of je nu een bedrijf in de textiel, wetenschap of heel ergens anders in hebt, een afdelingsuitje of bedrijfsfeest is de ideale gelegenheid om collega’s of zakenrelaties te bedanken of beter te leren kennen (kijk voor locaties op feestlocaties Leiden of vergaderlocaties Leiden). Onemotion heeft een uitgebreid netwerk van partners die samen een heel divers en aantrekkelijk aanbod van bedrijfsuitjes hebben samengesteld. Veel bedrijven uit Leiden hebben via ons al een inspirerend bedrijfsfeest of afdelingsuitje georganiseerd. Maar uiteraard hopen we vooral jouw bedrijf binnenkort een fantastisch feest of uitje te kunnen bezorgen. Kijk hieronder voor het totale overzicht aan workshops en uitjes in de regio Leiden of kijk op bedrijfsuitje Zuid-Holland voor de rest van de regio.

Vrijgezellenfeest LeidenPersoneelsfeest

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Leiden
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Leiden opties

Dit bedrijfsuitje in Leiden, Alphen aan de Rijn of Katwijk heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje in Leiden, Alphen aan de Rijn of Katwijk, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Leiden
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Leiden

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Leiden combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Origineelste feestlocaties van Leiden (arrangementen vanaf €60 p.p.)
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Origineelste feestlocaties van Leiden (arrangementen vanaf €60 p.p.)

Soms ben je niet alleen op zoek naar een locatie in Leiden of omgeving, maar meer nog naar een beleving. Elke feestlocatie binnen deze categorie heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Dus ben je behalve een goede prijs/kwaliteit verhouding ook op zoek naar pure inspiratie voor een bedrijfsfeest, unieke bedrijfsborrel, feestelijke bedrijfspresentatie of ander zakelijk evenement, dan helpen we je hier graag verder. Bedraagt het budget (zaalhuur, drankjes, aankleding en eten/hapjes) van dit evenement minimaal €60 p.p.? Laat je dan helpen door onze gratis service. De 2 meest geschikte en tevens nog op de aangewezen datum beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk zullen door ons worden benaderd, met de vraag om je van alle informatie te voorzien. 

Pub Games personeelsuitje Leiden
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Pub Games personeelsuitje Leiden

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Leiden, Alphen aan de Rijn of Katwijk beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Leiden, Alphen aan de Rijn of Katwijk, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Help, de directeur is ontvoerd Leiden
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Leiden

Denk je bijna klaar te zijn met werken, ontvang je opeens een onverwachte, ietwat gekke mail in je mailbox?! Het bedrijfsuitje kan beginnen; je gaat namelijk op missie met alle collega’s. Uit de videoboodschap komt naar voren dat jullie lieftallige directeur ontvoert is. Het is aan jou en je collega’s om hem terug te vinden. Zoek je dus naar een spannend en sensationeel bedrijfsuitje in Leiden, Katwijk of Alphen aan den Rijn? Kijk dan niet verder, “Help, de directeur is ontvoerd” is namelijk uitermate geschikt voor een bedrijfsuitje. De dag wordt afgesloten met een heerlijk driegangendiner (hopelijk met de directeur erbij). Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Percussie workshop Leiden
vanaf
€15 p.p.

Percussie workshop teambuilding Leiden

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Leiden, Alphen aan de Rijn of Katwijk? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Leiden of omgeving, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

GPS bedrijfsuitje Leiden
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

GPS bedrijfsuitje Leiden, Alphen aan de Rijn en Katwijk (inc. 3-gangen diner)

Gewapend met een GPS-systeem ga je in groepsverband op pad langs diverse highlights van je stad. Tijdens deze puzzle tocht leer je Leiden, Alphen aan de Rijn of Katwijk kennen op een geheel nieuwe manier. Deze gps tocht is inclusief koffie/thee met gebak, drankje en driegangen keuzediner. Dit bedrijfsuitje vormt de ideale combinatie tussen actief bezig zijn en culinair genieten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit gps personeelsuitje Leiden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Lipdub bedrijfsuitje Leiden
vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Leiden

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Leiden, Alphen aan de Rijn of Katwijk. Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitjes bonbons maken Leiden
excl. BTW vanaf
€36 p.p.

Bedrijfsuitjes bonbons maken Leiden

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je personeelsuitje in Leiden? Kies dan voor een workshop bonbons maken. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit afdelingsuitje bonbons maken mogelijkheden in de omgeving van Leiden. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Graffiti workshop Leiden
vanaf
€25 p.p.

Graffiti workshop bedrijfsuitje Leiden

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop in Leiden (of omgeving) leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop in Leiden is ook een mooie teambuildingsgelegenheid.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in Leiden, Alphen aan de Rijn of Katwijk.

Themafeesten Leiden
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Leuke themafeesten Leiden

Ben je op zoek naar een invulling van uw personeelsfeest in Leiden of omgeving? Dan is een themafeest misschien wel een goede optie. Er zijn diverse thema's mogelijk (van winters thema tot muzikaal themafeest). Deze personeelsfeest concepten zijn doorgaans inclusief diner, drankjes en locatiehuurWil je meer weten over de mogelijkheden van één van deze themafeesten in de omgeving van Leiden, Voorschoten, Leiderdorp, Katwijk etc., vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Moorddiner bedrijfsuitje Leiden
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Leiden

Voor dit personeelsuitje in Leiden, Leiderdorp, Katwijk, Oegstgeest, Noordwijk of omgeving  is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Leiden? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Exclusieve personeelsfeesten Duinrell (omgeving Leiden)
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Exclusieve personeelsfeesten Duinrell (omgeving Leiden)

In een schitterende duinrijke omgeving van Wassenaar (tussen Den Haag en Leiden), geniet je straks van een spetterend personeelsfeest concept in het unieke Duinrell attractiepark. Veel is mogelijk. Van themafeest tot feestelijke borrel, van personeelsfeest met attractiebezoek in het donker tot feestelijke receptie. De basis van dit exclusieve arrangement bestaat uit dinerbuffet, drankjes en locatiehuur (vanaf €50 p.p.). Wil je meer weten over dit unieke personeelsfeest arrangement op het schitterende landgoed van Duinrell, vraag dan hieronder meer informatie aan over de mogelijkheden. Je ontvangt direct meer informatie over de mogelijkheden.

Teambuilding activiteit met vergadering in Leiden
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Teambuilding activiteit met vergadering in Leiden

Alles draait om het vinden van de juiste balans. En dat geldt natuurlijk ook voor vergaderen. Inspanning vs ontspanning; geestelijk vs lichamelijk; een outdoor activiteit kan zorgen voor baanbrekende nieuwe ideeën, een (nog) betere sfeer tussen de deelnemers onderling en een onverwacht positieve output. Bij dit combinatiearrangement beschikt men over een vergaderlocatie in Leiden van waaruit men outdoor activiteiten kan ondernemen. Wil je meer weten over dit arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje koken Leiden
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Bedrijfsuitje koken Leiden

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Leiden en omgeving. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit bedrijfsuitje koken in Leiden of omgeving.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Leiden
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Leiden

Elke dag luister je muziek op de radio. In de auto, op de fiets, of zelfs onder de douche. Je beschikt dus stiekem over heel wat muziekkennis. Hoog tijd om de strijd van te gaan met je collega tijdens dit popquiz dinerspel bedrijfsuitje in Leiden, Leiderdorp, Katwijk, Alphen aan de Rijn en omgeving. Dit arrangement bevat uiteraard ook een overheerlijk diner. Laat de muziek battle beginnen... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een popquiz dinerspel als invulling van je bedrijfsuitje in Leiden of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Leiden
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Leiden

De pubquiz is inmiddels allang geen hype meer. Dit megapopulaire fenomeen trekt volle zalen door heel Nederland. Het is nu natuurlijk ook mogelijk om een pubquiz te organiseren met je collega's en wel eentje waar het diner bij is inbegrepen. Van kennisronde tot lekker meezingen, van muziekronde tot entertainmentronde, is jouw groep beter dan de rest? Nou, laat het dan maar eens zien, tijdens deze onvergetelijke pubquiz battle als invulling van je bedrijfsuitje in Leiden, Katwijk, Alphen aan de Rijn of Leiderdorp. Wil je meer weten over dit pubquiz dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Mobiel Maffia stadsspel Leiden
excl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Mobiel Maffia stadsspel Leiden

Tijdens deze interactie Game duik je in onderwereld samen met je collega's. Gewapend met een Smartphone met speciale app ga je op pad met een hele duidelijke missie: het verhandelen van een enorme hoeveelheid drugs. Tijdens dit stadsspel worden vindingrijkheid en teamwork flink op de proefgesteld. Dit stadsspel is inclusief begeleiding, spelmateriaal (waaronder Smartphones en App), prijsuitreiking, mogelijkheid tot opdrachten op maat etc. Wil je meer weten over dit leuke stadsspel als invulling van je bedrijfsuitje in Leiden, Leiderdorp, Katwijk, Alphen aan de Rijn of omgeving, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Leiden
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Leiden

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Leiden of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Leiden (omgeving)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Leiden (omgeving)

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 of meer wielen? Dan zijn is deze bijzondere rally echt een aanrader. Geniet van een mooie rally tocht door deze wereldberoemde streek en geniet van verfrissende uitzichten, terwijl je nieuwe inspiratie opdoet voor jezelf en je collega's.  Wil je meer weten over de mogelijkheden in de omgeving van Leiden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Dit rally bedrijfsuitje is mogelijk in alle seizoenen.Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit leuke rally rijden bedrijfsuitje in de omgeving van Leiden.

Bedrijfsuitje zeilen Leiden (omgeving)
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Bedrijfsuitje zeilen Leiden (omgeving)

Wil je een bedrijfsuitje organiseren met het thema uitwaaien en genieten? Overweeg dan het bedrijfsuitje zeilen in Leiden eens. Het is aan jullie of het een ontspannen zeiltocht of een hectische zeilwedstrijd gaat worden, maar één ding is zeker; dat wordt genieten geblazen! Op zoek naar een volledig verzorgde dag? Ook dat is mogelijk. De volgende locaties zijn uitermate geschikt voor jullie bedrijfsuitje op het water: Loosdrechtse Plassen (Hilversum), Kagerplassen (tussen Amsterdam en Leiden), Friese meren, IJsselmeer (Lelystad, Enkhuizen & Friesland), Markermeer (Monnickendam, net boven Amsterdam).Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een bedrijfsuitje zeilen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Outdoor teambuilding Leiden
excl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Outdoor teambuilding Leiden

Bereid je voor op een intensieve maar bovenal leuke outdoor teambuilding activiteit. Op deze bijzondere locatie is erg veel mogelijk: van handboogschieten tot tokkelen, van Navigatiespel tot bamboetoren bouwen, van High Ropes tot op maat gemaakte teambuilding activiteiten. Ook is het mogelijk om de teambuilding activiteiten te combineren met een lunch/diner, vergadering of feestelijk evenement. Wil je meer weten over deze leuke outdooractiviteiten in de omgeving van Leiden? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Leiden
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Leiden

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Leiden komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Outdoor boogschieten bedrijfsuitje Leiden
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Outdoor boogschieten bedrijfsuitje Leiden

Diverse legenden zijn je voorgegaan, van Robin Hood tot Willem Tell. Beschik jij ook over haviksogen en de perfecte oog-hand coördinatie? Dan kun jij je collega´s laten zien wat je in huis hebt. Naast het boogschieten is het ook mogelijk om andere outdoor activiteiten te ondernemen. Ook zijn er goede catering mogelijkheden en mogelijkheden voor het organiseren van een vergadering of bijeenkomst. Wil je meer weten van dit pijlsnelle afdelingsuitje in Leiden of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

High Ropes teambuilding Leiden (omgeving)
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

High Ropes teambuilding Leiden (omgeving)

Verse boslucht in je gezicht en zweetdruppels op je voorhoofd, bereid je voor op een actieve teambuilding activiteit met je collega´s. Sierlijk beweeg je je door de bomen op weg naar de eindstreep. Naast High Ropes zijn er ook andere mogelijkheden voor het organiseren van een actieve teambuilding in Leiden of omgeving. Ook zijn er goede catering mogelijkheden en mogelijkheden voor het organiseren van een vergadering of bijeenkomst. Wil je meer weten van dit pijlsnelle afdelingsuitje in de omgeving van Leiden? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Heidag organiseren regio Leiden: alles begint bij de juiste locatie

Heidag organiseren regio Leiden: alles begint bij de juiste locatie

Een heisessie kan belangrijke input geven voor de voortgang van het bedrijf. Om samen in een rustgevende en inspirerende omgeving op zoek te gaan naar antwoorden op cruciale vragen. Alles begint natuurlijk bij het kiezen van de juiste locatie in de omgeving van Leiden voor de heidag. En hierbij kunnen we u wellicht goed van dienst zijn. Onemotion beschikt namelijk over een zeer groot netwerk van inspirerende locaties. Onze kostenloze service werkt als volgt. Indien u beschrijft waarna u op zoek bent, gaan wij op zoek naar de 2 nog beschikbare locaties die het beste aansluiten op uw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om u zsm van gerichte informatie te voorzien m.b.t. de mogelijkheden. Indien u gebruik wilt maken van deze snelle en handige service, verzoeken we u om hieronder op meer informatie te klikken.

Historisch Leiden

De geschiedenis en economie van Leiden is vooral te danken aan de productie van textiel, onder andere lakens. Dit begon al in de 13e eeuw maar maakte een grote groei door in de 17e eeuw, toen veel vluchtelingen uit Vlaanderen kwamen. Het aantal inwoners van de stad werd verdrievoudigd en later zelfs bijna vervijfvoudigd. Doordat de bevolking zo sterk was gegroeid moesten er nieuwe grachten en singels aangelegd worden. Dit werd afgerond in de 17e eeuw, en is tegenwoordig nog steeds herkenbaar in het centrum van Leiden. Tussen 1700 en 1800 werd het produceren van textiel steeds minder. Dit kwam vooral door maatregelen uit Frankrijk. Tegenwoordig is Leiden vooral gericht op de wetenschap en technologie. Ook het toerisme is goed vertegenwoordigd in Leiden. Kijk voor congreslocaties op congreslocaties in Leiden.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION?
Voordelen Onemtion

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

Onemotion partner worden?

BEDRIJFSUITJE IN LEIDEN & OMGEVING

Ook de omgeving van Leiden heeft voldoende te bieden voor een bijzonder bedrijfsuitje. Wat te denken van Alphen aan de Rijn of Katwijk (en Katwijk aan Zee). Wist je bijvoorbeeld dat al voor het begin van onze jaartelling, Alphen aan den Rijn werd bewoond. Ook de Romeinen verkozen het gebied om een nederzetting te stichten. Onder het bewind van de beruchte keizer Caligula, werd zo het fort Albaniana gesticht, daar waar nu het centrum van de stad is gevestigd. Combineer een bedrijfsuitje in de omgeving van leiden dan ook met een stevige dosis Romeinse historie en bezoek het bekende historische park Archeon. Ervaar hoe het leven in Alphen aan den Rijn er zo'n 2000 jaar geleden uit zou moeten hebben gezien. De inwoners van Alphen aan den Rijn worden ook wel Alphenaar genoemd en zijn trots op het “dorp” wat ook wel het centrum is van Alphen aan den Rijn. Ook qua bedrijven heeft Alphen aan den Rijn een paar bekende bewoners. Wellicht ken je Wolters Kluwer wat van oorsprong een Nederlands uitgeversbedrijf is. Maar ook vlakbij de Rijnhaven ligt een groot industrieterrein. Herkenbaar punt is de hoge KPN toren (135 meter hoog) die je overal in Alphen aan den Rijn kunt zien. De Nozema nam deze toren in gebruik voor het doorgeven van digitale ethertelevisie. Alphen aan den Rijn heeft ook “het meer”. Ondanks dat de naam je wat in verwarring kan brengen is dit een gegraven plas die Oost Alphen aan den Rijn beslaat. Een geliefde plaats voor een mooie wandeling of ontspanning. Maar ook Katwijk kan een prima plaats zijn voor je bedrijfsuitje. Deze gemeente is de grootste gemeente in de Duin- en Bollenstreek. Rijnsburg en Valkenburg zijn al snel aan elkaar gegroeid en vormen 1 stad. Van oudsher was Katwijk van groot belang omdat deze plaats op een belangrijk en vooral strategisch punt lag aan de Rijn. Dit was ook meteen de noordgrens van het Romeinse Rijk. Katwijk aan Zee is echter wel redelijk authentiek gebleven. Het Katwijks (dialect) wordt nog gesproken in deze hechte vissersgemeenschap. Katwijk heeft naast een mooie historie natuurlijk ook het Katwijkse strand, de Zuid- en Noordduinen en in Katwijk aan Zee een prachtig centrum wat het bezoeken waard is. Ook heeft Katwijk een rijke graffiticultuur. De gemeente steunt het initiatief “ga legaal” en zij onderhouden een paar prachtige vrije graffiti-plaatsen. Geniet ook van deze kunstwerken of waai lekker uit aan het strand. We wensen je in ieder geval al veel plezier tijdens een bedrijfsuitje in deze bijzondere steden.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt