Bedrijfsuitje Limburg

Van Noord-Limburg tot Zuid-Limburg

feest.jpg

De leukste bedrijfsuitjes in Limburg en omgeving

Ben jij degene verantwoordelijk voor het regelen van het bedrijfsuitje Limburg dit jaar? Dan ben je vast op zoek naar een bedrijfsuitje in Limburg waarmee je origineel uit de hoek komt! Stap af van het standaard type bedrijfsuitje en kijk eens rond in ons uitgebreide aanbod leuke activiteiten in Limburg. Limburg is namelijk een leuke provincie waar veel te doen is! Volgens veel Limburg liefhebbers is dit zonder enige twijfel de gezelligste provincie van Nederland. Maar wat maakt Limburg nu zo bijzonder? Het eerste kenmerkende aspect aan Limburg is zijn heuvelachtige landschap wat altijd veel van de Nederlanders weet te fascineren. Nederland is voor de rest namelijk erg plat, dus heeft Limburg en zijn heuvels een speciaal plekje in het hart van vele inwoners. Samen met de rustieke dorpjes biedt dit een stukje Nederland met een unieke uitstraling. Deze sfeer zal ook zeker te merken zijn tijdens jullie bedrijfsuitje in Limburg! Het noodzaak van een bedrijfsuitje wordt vaak wat onderschat. Desondanks is het heel belangrijk om je collega’s eens op een andere manier te leren kennen dan op de werkvloer. Een goede omgang buiten kantoor staat vaak garant voor een goede samenwerking binnen kantoor. En dat wilt iedereen toch? Limburg barst van de leuke activiteiten die goed zijn voor teambuilding, dus kijk gauw eens verder op deze pagina. Wat dacht je bijvoorbeeld van het maken van je eigen film tijden je bedrijfsuitje Limburg, waarin jij en je collega’s de hoofdrol spelen? Of een spel waarbij de directeur wordt ontvoerd… En het jullie taak is om hem heelhuids terug te brengen! Naar welk deel van de mooie provincie Limburg je ook gaat voor je bedrijfsuitje… Er is altijd wel iets spannends te beleven in deze mooie provincie in het zuiden van ons land. We wensen je samen met je collega’s veel plezier tijdens jullie bedrijfsuitje in Limburg.

Ga voor het totale regionale aanbod meteen naar:

Regio Zuid-Limburg (Maastricht, Magraten, Valkenburg etc.):                     Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Noord-Limburg (Venlo, Roermond, Weert, Venray etc.):                    Bedrijfsuitje Venlo

Help, de directeur is ontvoerd Limburg
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd Limburg

Inclusief heerlijk diner

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Limburg is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Limburg
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Limburg

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Zijn jullie op zoek maar een bedrijfsuitjes concept waarmee jullie het enorm gezellig maken als de dagen kouder worden? Dan zijn deze après-ski winterspelen misschien wel een hele leuke oplossing. Van Familie Ski tot Ski broek hangen, diverse traditionele en nieuwe wintersport uitdagingen komen voorbij. Dit themafeest staat garant voor gezelligheid en teamwork. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Après-ski winterspelen teamuitje in Limburg of omgeving.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Maastricht of Roermond
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Maastricht of Roermond

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en stadsspel; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Dit afdelingsuitje in Maastricht of Roermond heeft alles in zich om een geweldige middag of avond te worden voor alle deelnemers: heerlijk eten, een verfrissende rondvaart en een spannende mollen jacht. Leer elkaar beter kennen tijdens het heerlijke drie gangen diner en ga op jacht naar de verrader in jullie midden tijdens het spannende stadsspel. Een aangename rondvaart laat jullie een geheel andere kant van de stad Maastricht of Roermond ervaren. Wil je meer weten over dit happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in deze stad van jullie keuze? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

90´s citygame als personeelsuitje in Limburg
excl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

90´s citygame als personeelsuitje in Limburg

Voor groepen van 15 tot meer dan 250 personen

Ga samen met je collega's terug in de tijd, naar de geweldige jaren 90 van de vorige eeuw. Duik terug in een tijd waarin het optimisme overheerste en laat langzaam aam al je herinneringen terugkeren. Heb je de jaren 90 zelf niet bewust meegemaakt, oom dan is deze 90s city game een echte aanrader. Van flippo's tot Macarena, van Baywatch tot the Matrix, bereid je voor op een hoop nostalgische gevoelens. Wil je meer weten over dit 90´s Citygame afdelingsuitje in Limburg of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Limburg
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Limburg

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Limburg komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Kijk ook eens op onze bedrijfsuitjes voor grote groepen pagina. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Walking dinner als bedrijfsuitje in Maastricht, Heerlen, Valkenburg, Sittard, Roermond, Venlo of Venraij
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Walking dinner als bedrijfsuitje in Maastricht, Heerlen, Valkenburg, Sittard, Roermond, Venlo of Venraij

Inclusief heerlijk 3-gangen diner en wandeling (gids); ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Tijdens dit walking dinner concept voor bedrijven blijven jullie niet op 1 locatie. Nee, jullie genieten van de 3 gangen van een heerlijk diner bij telkens een ander restaurant. Tussen de gangen door zorgen jullie er tijdens een ontspannen wandeling voor dat het eten wat kan zakken. Ook zo benieuwd waar de volgende gang plaats zal vinden? Kies dan samen met je collega's voor dit heerlijke en ontspannende walking dinner bedrijfsuitje. Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze activiteit in Maastricht, Heerlen, Valkenburg, Sittard, Roermond, Venlo of Venraij. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie mogelijkheden.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Limburg
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Limburg

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

De dagen worden korter en de kou zit in de lucht. Hoog tijd voor een winterse expeditie voor jou en je collega's. Tijdens deze expeditie draait alles om overleven in het pool landschap. Onder begeleiding van ervaren instructeurs gaan jullie aan de slag om jullie teambuilding skills te testen.Welk team weet het snelste vuur te maken? Wie maakt de beste constructies of weet raak te schieten met pijl en boog? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Expeditie Poolcirkel bedrijfsuitje in Limburg of omgeving.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Limburg
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Limburg

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en wandeling; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Dit bedrijfsuitje in Valkenburg, Maastricht of Roermond heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje in Noord- of Zuid-Limburg, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Limburg
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Limburg

Inclusief heerlijk diner

De Escaperoom hype is misschien wat minder heftig geworden, maar het concept blijft populair onder jong en oud. Hoog tijd voor een nieuwe variant en dan eentje waarbij je in teamverband kunt genieten van het kraken van codes en oplossen van complexe raadsels, maar waarbij je ook de kans krijgt om te genieten van de buitenlucht. Na afloop van (of voorafgaand aan) dit samenwerkingsgerichte personeelsuitje genieten jij en je collega's van een heerlijk diner. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Outdoor Escaperoom bedrijfsuitje in Limburg.

Winter wonderland afdelingsuitje in Limburg
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Winter wonderland afdelingsuitje in Limburg

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Beeld je eens in: je staat midden in een sfeervol skidorp samen met je collega's. In een winterse setting krijgen jullie een aantal ludieke en saamhorige activiteiten voorgelegd. Van Nagel Schlag tot sneeuwbal schieten, van langlaufen tot sneeuwpop worstelen, het kan allemaal tijdens dit bedrijfsuitje in de winter. En ondertussen genieten jullie natuurlijk van de glühwein of warme chocomel (of wat anders). Uiteraard dansen jullie er allemaal flink op los op de Tiroler muziek of de meer hedendaagse nummers. Wil je meer weten over dit bijzondere Winter wonderland personeelsuitje in Limburg? Vraag dan hieronder meer informatie aan via onderstaand informatieformulier.

Pub Games personeelsuitje Limburg
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Pub Games personeelsuitje Limburg

Inclusief heerlijk diner

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Roermond, Maastricht of Valkenburg beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Limburg, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Limburg
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Limburg

Inclusief heerlijk diner

Zijn jullie klaar voor het oplossen van een groot mysterie? Slagen jullie er als eerste in om de heilige graal te vinden? Tijdens dit spannende afdelingsuitje gaan jullie in teamverband op zoektocht, lossen jullie raadsel en puzzels op en leren jullie zo de stad van een geheel andere kant kennen. Na afloop van deze queeste genieten jullie samen met alle collega´s van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Heilige Graal bedrijfsuitje in Limburg of omgeving.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Limburg
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Limburg

Inclusief heerlijk diner

Zelden zijn jullie vaardigheden als team zo hard op de proef gesteld als tijdens dit spannende virtual reality bedrijfsuitje. Hierbij werken jullie nauw samen om met behulp van Virtual Reality technologie en elkaars vaardigheden een gevaarlijke bom onschadelijk te maken. Terwijl jullie op dramatische wijze de klok langzaam weg zien tikken, neemt de druk toe om de stad van een heftige verwoesting te behoeden. Worden jullie de helden van de dag? Dit spannende bedrijfsuitje is inclusief heerlijk diner. Wil je meer weten over dit bloedstollende bedrijfsuitje in Limburg? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussie teambuilding Limburg
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

Percussie teambuilding Limburg

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Limburg? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Limburg, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)

Voor de kust van Haarlem/Amsterdam, ook leuk als winterse locatie.

Ben je op zoek naar echt een unieke teambuilding ervaring? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoogte van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala van outdoor en indoor activiteiten (van abseilen tot boogschieten, van piramide bouwen tot Fort Experience) en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Inclusief overtocht, activiteiten, koffie met lekkers en drankjes is deze Forteiland Adventure al mogelijk vanaf €95 p.p. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje met overnachting), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Limburg
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Limburg

Inclusief heerlijk diner

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Limburg? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Limburg
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Limburg

Inclusief heerlijk diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van jullie stad. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

We love the 00s Quiz als personeelsuitje in Limburg
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

We love the 00s Quiz als personeelsuitje in Limburg

Zin om samen met je collega’s lekker back in time te gaan naar de jaren 2000 t/m 2009? Speel dan dit hilarische quizspel waarin met vragen én doe-opdrachten herinneringen worden opgehaald aan o.a. MSN, Hyves, Kabouter Plop, Shakira, De Ketchup Songs, De MP3-speler en nog veel meer. Zo speel je een nieuwsronde, televisieronde, muziekronde, de zwakste schakel, Idols: 00s karaoke en meer! Dit spelprogramma duurt 2,5-3 uur, is leuk voor alle leeftijden en kan zowel bij u op eigen locatie geboekt worden als op een beschikbare locatie. Indien gewenst is dit bedrijfsuitje in Limburg uit te breiden met diner en Back the 00s Afterparty. Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

90s Quiz- & Spel als bedrijfsuitje in Limburg
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

90s Quiz- & Spel als bedrijfsuitje in Limburg

Gabbers, Spice Girls, Backstreet Boys, Captain Jack, Flippo’s en Tamagotchi’s. Slechts een greep van de vele herinneringen die voorbij komen in deze unieke Back to the 90s Quiz. Een onvergetelijke spelshow waarin jij en jouw collega’s de strijd aangaan om zoveel mogelijk Flippo’s te verdienen. Welk team gaat er met de winst vandoor? Baywatch, Friends, de Vengaboys of toch de Power Rangers? Deze quiz duurt ongeveer 3 uur en kan eventueel bij jullie op eigen locatie plaatsvinden, maar ook bij een beschikbare locatie in het netwerk. Op zoek naar een compleet arrangement? Vraag dan naar de mogelijkheden om er een diner en eventueel afterparty bij te boeken. Wil je meer weten over dit personeelsuitje in Limburg? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen
excl. BTW vanaf
€243 p.p.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen

Ook mogelijk als shortbreak/24 uurs-programma, 8 tot 100 deelnemers

Wil je elkaar echt op een andere manier leren kennen? Is het de bedoeling dat na deze teambuilding activiteit de teamleden echt voor elkaar door het vuur gaan? Dan is een outdoor teambuilding weekend (shortbreak is ook mogelijk) misschien wel de best passende optie. En waar kun je dan beter terecht dan in de Belgische Ardennen (op slechts 2,5 uur rijden vanaf Utrecht)? Hierbij staan natuur, spanning en ontspanning centraal. Van raften tot rotsklimmen, van kampvuur maken tot heerlijk BBQ-en, na een paar dagen in de ruige natuur staat er vast en zeker een team met nieuwe energie. Tijdens deze activiteit overnachten jullie in comfortabele chalets. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere teambuilding bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje in het buitenland), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Teambuilding activiteit met vergadering in Limburg
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Teambuilding activiteit met vergadering in Limburg

Alles draait om het vinden van de juiste balans. En dat geldt natuurlijk ook voor vergaderen. Inspanning vs ontspanning; geestelijk vs lichamelijk; een outdoor activiteit kan zorgen voor baanbrekende nieuwe ideeën, een (nog) betere sfeer tussen de deelnemers onderling en een onverwacht positieve output. Bij dit combinatiearrangement beschikt men over een vergaderlocatie in Limburg van waaruit men outdoor activiteiten kan ondernemen. Wil je meer weten over dit arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Limburg
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Limburg

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Limburg . Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Film en Strategie Teambuilding workshop Limburg
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Film en Strategie Teambuilding workshop Limburg

Wie zijn wij nu? Wie willen wij graag zijn? Hoe zien onze klanten ons? Deze vragen zijn enorm belangrijk voor elke organisatie of afdeling. Tijdens deze unieke teambuilding workshop wordt op leuke en originele wijze een antwoord gezocht op deze vraagstukken.  De deelnemers worden in teams opgesplitst en gaan samen een script maken voor een film: bijvoorbeeld een (promotie)film (gericht op een interne of externe klant), of een film waarin belangrijke kwesties, conflictsituaties etc. aan de kaak worden gesteld. En dat alles onder begeleiding van een professionele film crew. Dat wordt vast een hele leuke en leerzame evaluatie (eventueel met Oscar-uitereiking). Wil je meer weten over dit teambuilding arrangement in Limburg, vraag dan meer informatie aan via onderstaande button.

Bedrijfsuitje bonbons maken Limburg
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Bedrijfsuitje bonbons maken Limburg

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je personeelsuitje in Limburg. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit afdelingsuitje bonbons maken mogelijkheden in de omgeving van Limburg. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Goede daden bedrijfsuitje Limburg (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Limburg (MVO)

Er is een tijd van hard werken een er is een tijd om iets goeds terug te doen voor de samenleving.  En die laatste is nu voor jullie team gekomen. Tijdens dit leuke bedrijfsuitje gaan jullie gewapend met een Ipad op stap om ware heldendaden te verrichten.  Aan de hand van leuke opdrachten zetten jullie je in om wat liefde terug te geven aan de rest van de stad. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Goede Daden bedrijfsuitje in Limburg of omgeving.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Limburg
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Limburg

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Limburg? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Moorddiner bedrijfsuitje Limburg
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Limburg

Inclusief heerlijk diner

Voor dit bedrijfsuitje in Limburg is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Limburg? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                              Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                     Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                              Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                     Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                             Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                  Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                    Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                     Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                    Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                           Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                          Bedrijfsuitje Almere  

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                          Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                              Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                               Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                  Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                         Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE LIMBURG

Limburg zit vol met verrassingen! Wanneer je denkt alles al gezien te hebben, wordt je opnieuw verrast met bijzondere bezienswaardigheden. De provincie heeft namelijk vele kleine stadjes, met ieder zijn eigen bezienswaardigheden. Elk dorp en elke stad heeft wel een unieke te bieden, zoals een middeleeuws kasteel, een bijzonder kapellente, een kerk met schatkamer of een werkende molen. Wijk ook eens uit naar de hoofdstad van Limburg, namelijk het Bourgondische Maastricht. In deze mooie stad zijn ontelbaar veel leuke restaurantjes en cafeetjes te vinden met een terras wat zowel s’winters als in de zomer geopend is! Ideaal wanneer je tijdens je bedrijfsuitje Limburg even wilt bij komen. Een aantal hotspots van Maastricht zijn bijvoorbeeld het majestueuze Sint-Servaasbasiliek, sint Servaasbrug, de Helpoort, het bruisende vrijthof en natuurlijk de gezellige markt. Ook de mooie historische bouwwerken in het centrum van Maastricht hebben al vele bezoekers weten te bekoren. Een andere populaire bestemming in Limburg is het plekje Valkenburg. Wat zo speciaal is aan Valkenburg, zijn zijn ondergrondse grotten. Deze bestaan uit een groot gangenstelsel die je langs verschillende wandtekeningen en een echte grotkapel leiden. Als dat niet uniek is voor je bedrijfsuitje Limburg? De gangen in de grotten zijn niet alleen gebruikt als toeristenattractie; ze werden vroeger vooral gebruikt om bijvoorbeeld vanuit de kastelen ergens ongezien naartoe te sluipen… Spannend! Zoals je wel kunt lezen zijn er veel leuke dingen te doen in de provincie Limburg, zo ook voor je bedrijfsuitje! Heb je nog vragen over ons aanbod? Twijfel dan niet om contact op te nemen, we helpen je graag. Zien wij jou en je collega’s binnenkort ook terug tijdens jullie bedrijfsuitje Limburg? We wensen je in ieder geval veel plezier en inspiratie toe, wie weet tot volgend jaar! We zijn er zeker van dat jullie een dag gaan beleven die je niet snel zal vergeven.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt