Bedrijfsuitje Limburg

Van Noord-Limburg tot Zuid-Limburg

Bedrijfsuitjes, teambuilding en bedrijfsfeesten overzicht Limburg

Ben jij degene verantwoordelijk voor het regelen van het bedrijfsuitje Limburg dit jaar? Dan ben je vast op zoek naar een bedrijfsuitje in Limburg waarmee je origineel uit de hoek komt! Stap af van het standaard type bedrijfsuitje en kijk eens rond in ons uitgebreide aanbod leuke activiteiten in Limburg. Limburg is namelijk een leuke provincie waar veel te doen is! Volgens veel Limburg liefhebbers is dit zonder enige twijfel de gezelligste provincie van Nederland. Maar wat maakt Limburg nu zo bijzonder? Het eerste kenmerkende aspect aan Limburg is zijn heuvelachtige landschap wat altijd veel van de Nederlanders weet te fascineren. Nederland is voor de rest namelijk erg plat, dus heeft Limburg en zijn heuvels een speciaal plekje in het hart van vele inwoners. Samen met de rustieke dorpjes biedt dit een stukje Nederland met een unieke uitstraling. Deze sfeer zal ook zeker te merken zijn tijdens jullie bedrijfsuitje in Limburg! Het noodzaak van een bedrijfsuitje wordt vaak wat onderschat. Desondanks is het heel belangrijk om je collega’s eens op een andere manier te leren kennen dan op de werkvloer. Een goede omgang buiten kantoor staat vaak garant voor een goede samenwerking binnen kantoor. En dat wilt iedereen toch? Limburg barst van de leuke activiteiten die goed zijn voor teambuilding, dus kijk gauw eens verder op deze pagina. Wat dacht je bijvoorbeeld van het maken van je eigen film tijden je bedrijfsuitje Limburg, waarin jij en je collega’s de hoofdrol spelen? Of een spel waarbij de directeur wordt ontvoerd… En het jullie taak is om hem heelhuids terug te brengen! Naar welk deel van de mooie provincie Limburg je ook gaat voor je bedrijfsuitje… Er is altijd wel iets spannends te beleven in deze mooie provincie in het zuiden van ons land. We wensen je samen met je collega’s veel plezier tijdens jullie bedrijfsuitje in Limburg.

Ga voor het totale regionale aanbod meteen naar:

Regio Zuid-Limburg (Maastricht, Magraten, Valkenburg etc.):                     Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Noord-Limburg (Venlo, Roermond, Weert, Venray etc.):                    Bedrijfsuitje Venlo

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Limburg
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Limburg

Dit bedrijfsuitje in Valkenburg, Maastricht of Roermond heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje in Noord- of Zuid-Limburg, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Outdoor boogschieten bedrijfsuitje Limburg
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Outdoor boogschieten bedrijfsuitje Limburg

Diverse legenden zijn je voorgegaan, van Robin Hood tot Willem Tell. Beschik jij ook over haviksogen en de perfecte oog-hand coördinatie? Dan kun jij je collega´s laten zien wat je in huis hebt. Naast het boogschieten is het ook mogelijk om andere outdoor activiteiten te ondernemen. Ook zijn er goede catering mogelijkheden en mogelijkheden voor het organiseren van een vergadering of bijeenkomst. Wil je meer weten van dit pijlsnelle afdelingsuitje in Limburg? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Limburg
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Limburg

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Limburg combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Pub Games personeelsuitje Limburg
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Pub Games personeelsuitje Limburg

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Roermond, Maastricht of Valkenburg beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Limburg, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Outdoor teambuilding Limburg
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Outdoor teambuilding Limburg

Deze teambuilding activiteiten in het wonderschone Limburg zullen zorgen voor verfrissende buitenlucht, nieuwe inspiratie en natuurlijk een stevige dosis teamspirit. Van high ropes tot boogschieten, van survival tot vlot bouwen, diverse activiteiten zijn mogelijk. Voor meer informatie over deze Outdoor teambuilding in de omgeving van Limburg, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Keverrally bedrijfsuitje Limburg
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Keverrally bedrijfsuitje Limburg

Natuurlijk mag oom een keverrally niet ontbreken in ons aanbod.  Geniet van een mooie rally tocht door deze wereldberoemde streek en geniet van verfrissende uitzichten, terwijl je nieuwe inspiratie opdoet voor jezelf en je collega's.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van een keverrally in jouw regio, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Dit rally bedrijfsuitje is mogelijk in alle seizoenen. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit leuke rally rijden bedrijfsuitje in Limburg.

Help, de directeur is ontvoerd Limburg
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd Limburg

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Limburg is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Origineelste feestlocaties van Limburg (arrangementen vanaf €60 p.p.)
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Origineelste feestlocaties van Limburg (arrangementen vanaf €60 p.p.)

Soms ben je niet alleen op zoek naar een locatie in Limburg, maar meer nog naar een beleving. Elke feestlocatie binnen deze categorie heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Dus ben je behalve een goede prijs/kwaliteit verhouding ook op zoek naar pure inspiratie voor een bedrijfsfeest, unieke bedrijfsborrel, feestelijke bedrijfspresentatie of ander zakelijk evenement, dan helpen we je hier graag verder. Bedraagt het budget (zaalhuur, drankjes, aankleding en eten/hapjes) van dit evenement minimaal €60 p.p.? Laat je dan helpen door onze gratis service. De 2 meest geschikte en tevens nog op de aangewezen datum beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk zullen door ons worden benaderd, met de vraag om je van alle informatie te voorzien. 

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Limburg
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Limburg

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Limburg komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding activiteit met vergadering in Limburg
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Teambuilding activiteit met vergadering in Limburg

Alles draait om het vinden van de juiste balans. En dat geldt natuurlijk ook voor vergaderen. Inspanning vs ontspanning; geestelijk vs lichamelijk; een outdoor activiteit kan zorgen voor baanbrekende nieuwe ideeën, een (nog) betere sfeer tussen de deelnemers onderling en een onverwacht positieve output. Bij dit combinatiearrangement beschikt men over een vergaderlocatie in Limburg van waaruit men outdoor activiteiten kan ondernemen. Wil je meer weten over dit arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

GPS bedrijfsuitje Limburg (inc. 3-gangen diner)
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

GPS bedrijfsuitje Limburg (inc. 3-gangen diner)

Gewapend met een GPS-systeem ga je in groepsverband op pad langs diverse highlights van je stad. Tijdens deze puzzle tocht leer je Valkenburg, Maastricht of Roermond kennen op een geheel nieuwe manier. Deze gps tocht is inclusief koffie/thee met gebak, drankje en driegangen keuzediner. Dit bedrijfsuitje vormt de ideale combinatie tussen actief bezig zijn en culinair genieten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit gps personeelsuitje Limburg, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Limburg
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Limburg

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Limburg . Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Film en Strategie Teambuilding workshop Limburg
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Film en Strategie Teambuilding workshop Limburg

Wie zijn wij nu? Wie willen wij graag zijn? Hoe zien onze klanten ons? Deze vragen zijn enorm belangrijk voor elke organisatie of afdeling. Tijdens deze unieke teambuilding workshop wordt op leuke en originele wijze een antwoord gezocht op deze vraagstukken.  De deelnemers worden in teams opgesplitst en gaan samen een script maken voor een film: bijvoorbeeld een (promotie)film (gericht op een interne of externe klant), of een film waarin belangrijke kwesties, conflictsituaties etc. aan de kaak worden gesteld. En dat alles onder begeleiding van een professionele film crew. Dat wordt vast een hele leuke en leerzame evaluatie (eventueel met Oscar-uitereiking). Wil je meer weten over dit teambuilding arrangement in Limburg, vraag dan meer informatie aan via onderstaande button.

Bedrijfsuitje bonbons maken Limburg
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bedrijfsuitje bonbons maken Limburg

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je personeelsuitje in Limburg. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit afdelingsuitje bonbons maken mogelijkheden in de omgeving van Limburg. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Percussie teambuilding Limburg
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

Percussie teambuilding Limburg

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Limburg? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Limburg, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Highland Games teambuilding Limburg
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Highland Games teambuilding Limburg

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games in de omgeving van Limburg! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games bedrijfsuitje mogelijkheden in de omgeving van Limburg.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Limburg
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Limburg

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Limburg? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Moorddiner bedrijfsuitje Limburg
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Limburg

Voor dit bedrijfsuitje in Limburg is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Limburg? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Heidag organiseren in Limburg: alles begint bij de juiste locatie

Heidag organiseren in Limburg: alles begint bij de juiste locatie

Een heisessie kan belangrijke input geven voor de voortgang van het bedrijf. Om samen in een rustgevende en inspirerende omgeving op zoek te gaan naar antwoorden op cruciale vragen. Alles begint natuurlijk bij het kiezen van de juiste locatie in Limburg voor de heidag. En hierbij kunnen we u wellicht goed van dienst zijn. Onemotion beschikt namelijk over een zeer groot netwerk van inspirerende locaties. Onze kostenloze service werkt als volgt. Indien u beschrijft waarna u op zoek bent, gaan wij op zoek naar de 2 nog beschikbare locaties die het beste aansluiten op uw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om u zsm van gerichte informatie te voorzien m.b.t. de mogelijkheden. Indien u gebruik wilt maken van deze snelle en handige service, verzoeken we u om hieronder op meer informatie te klikken.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                              Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                     Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                              Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                     Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                             Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                  Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                    Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                     Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                    Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                           Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                          Bedrijfsuitje Almere  

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                          Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                              Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                               Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                  Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                         Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE LIMBURG

Limburg zit vol met verrassingen! Wanneer je denkt alles al gezien te hebben, wordt je opnieuw verrast met bijzondere bezienswaardigheden. De provincie heeft namelijk vele kleine stadjes, met ieder zijn eigen bezienswaardigheden. Elk dorp en elke stad heeft wel een unieke te bieden, zoals een middeleeuws kasteel, een bijzonder kapellente, een kerk met schatkamer of een werkende molen. Wijk ook eens uit naar de hoofdstad van Limburg, namelijk het Bourgondische Maastricht. In deze mooie stad zijn ontelbaar veel leuke restaurantjes en cafeetjes te vinden met een terras wat zowel s’winters als in de zomer geopend is! Ideaal wanneer je tijdens je bedrijfsuitje Limburg even wilt bij komen. Een aantal hotspots van Maastricht zijn bijvoorbeeld het majestueuze Sint-Servaasbasiliek, sint Servaasbrug, de Helpoort, het bruisende vrijthof en natuurlijk de gezellige markt. Ook de mooie historische bouwwerken in het centrum van Maastricht hebben al vele bezoekers weten te bekoren. Een andere populaire bestemming in Limburg is het plekje Valkenburg. Wat zo speciaal is aan Valkenburg, zijn zijn ondergrondse grotten. Deze bestaan uit een groot gangenstelsel die je langs verschillende wandtekeningen en een echte grotkapel leiden. Als dat niet uniek is voor je bedrijfsuitje Limburg? De gangen in de grotten zijn niet alleen gebruikt als toeristenattractie; ze werden vroeger vooral gebruikt om bijvoorbeeld vanuit de kastelen ergens ongezien naartoe te sluipen… Spannend! Zoals je wel kunt lezen zijn er veel leuke dingen te doen in de provincie Limburg, zo ook voor je bedrijfsuitje! Heb je nog vragen over ons aanbod? Twijfel dan niet om contact op te nemen, we helpen je graag. Zien wij jou en je collega’s binnenkort ook terug tijdens jullie bedrijfsuitje Limburg? We wensen je in ieder geval veel plezier en inspiratie toe, wie weet tot volgend jaar! We zijn er zeker van dat jullie een dag gaan beleven die je niet snel zal vergeven.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt