Bedrijfsuitje Maastricht

Ook voor Zuid-Limburg, Valkenburg, Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Sittard en Geleen.

Bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten overzicht Maastricht

Op zoek naar een bedrijfsuitje Maastricht? Deze bijzondere stad leeft en bruist ook zakelijk enorm. Met zoveel verschillende kleinere en grotere bedrijven en instellingen, bestaat er dus ook een zeer diverse vraag naar bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten in Maastricht en steden als Valkenburg, Heerlen en Kerkrade (kijk op bedrijfsuitje Limburg voor meer informatie of op bedrijfsuitje Venlo voor het Noorden van Limburg). Man en vrouw, jong en oud, elk bedrijf heeft een eigen samenstelling. Om hier goed op in te kunnen spelen, is een groot netwerk nodig van partners (van organisatoren tot evenementbureaus). Onemotion beschikt over zo'n netwerk en is daardoor in staat om de perfecte invulling te verzorgen voor elk personeelsuitjeteambuilding, personeelsfeest of zakelijk evenement in de omgeving van Maastricht. Kijk hieronder voor meer informatie over de mogelijkheden.

Vrijgezellenfeest MaastrichtPersoneelsfeest

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Maastricht
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Maastricht

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Maastricht combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Origineelste feestlocaties van Maastricht (arrangementen vanaf €60 p.p.)
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Origineelste feestlocaties van Maastricht (arrangementen vanaf €60 p.p.)

Soms ben je niet alleen op zoek naar een locatie in Maastricht of omgeving, maar meer nog naar een beleving. Elke feestlocatie binnen deze categorie heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Dus ben je behalve een goede prijs/kwaliteit verhouding ook op zoek naar pure inspiratie voor een bedrijfsfeest, unieke bedrijfsborrel, feestelijke bedrijfspresentatie of ander zakelijk evenement, dan helpen we je hier graag verder. Bedraagt het budget (zaalhuur, drankjes, aankleding en eten/hapjes) van dit evenement minimaal €60 p.p.? Laat je dan helpen door onze gratis service. De 2 meest geschikte en tevens nog op de aangewezen datum beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk zullen door ons worden benaderd, met de vraag om je van alle informatie te voorzien. 

Keverrally bedrijfsuitje Maastricht
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Keverrally bedrijfsuitje Maastricht

Natuurlijk mag oom een keverrally niet ontbreken in ons aanbod.  Geniet van een mooie rally tocht door deze wereldberoemde streek en geniet van verfrissende uitzichten, terwijl je nieuwe inspiratie opdoet voor jezelf en je collega's.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van een keverrally in jouw regio, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Dit rally bedrijfsuitje is mogelijk in alle seizoenen. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit leuke rally rijden bedrijfsuitje in de omgeving van Maastricht.

Cocktail personeelsuitje Maastricht
excl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

Cocktail personeelsuitje Maastricht

Ben je ook zo dol op cocktails? Probeer je zelf altijd te experimenteren met nieuwe combinaties? Dan is deze cocktail workshop in Maastricht een absolute aanrader. Leer meer over de professionele kneepjes van het vak. En straks ben jij de cocktail specialist binnen jouw vriendenkring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail bedrijfsuitje Maastricht mogelijkheden.

Help, de directeur is ontvoerd Maastricht
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Maastricht

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Maastricht, Kerkrade, Valkenburg, Sittard of Brunssum is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

GPS bedrijfsuitje Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Sittard (inc. 3-gangen diner)
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

GPS bedrijfsuitje Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Sittard (inc. 3-gangen diner)

Gewapend met een GPS-systeem ga je in groepsverband op pad langs diverse highlights van je stad. Tijdens deze puzzle tocht leer je Maastricht, Heerlen, Geleen, Sittard kennen op een geheel nieuwe manier. Deze gps tocht is inclusief koffie/thee met gebak, drankje en driegangen keuzediner. Dit bedrijfsuitje vormt de ideale combinatie tussen actief bezig zijn en culinair genieten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit gps personeelsuitje Maastricht, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Bedrijfsuitje tapas maken Maastricht
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Bedrijfsuitje tapas maken Maastricht

Wie houdt er niet van heerlijke tapas?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je collega's onder professionele begeleiding tijdens een leuke tapas workshop? Tijdens dit culinair verantwoorde bedrijfsuitje in Maastricht, ga je aan de slag met het samen maken van de heerlijkste culinaire verrassingen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een bedrijfsuitje tapas maken in Maastricht, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze workshop.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Maastricht
vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Maastricht

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Maastricht, Heerlen, Geleen, Kerkrade, Valkenburg, Sittard of Zuid-Limburg. Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Pub Games personeelsuitje Maastricht
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Pub Games personeelsuitje Maastricht

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Maastricht, Geleen, Sittard, Kerkrade, Valkenburg of Heerlenbeleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Maastricht, Brunssum, Sittard of Geleen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Maastricht opties
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Maastricht opties

Dit bedrijfsuitje in Maastricht, Valkenburg, Kerkrade of Sittard heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje in Maastricht, Geleen, Heerlen of Brunssum, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Percussie teambuilding Maastricht
vanaf
€15 p.p.

Percussie teambuilding Maastricht en Zuid-Limburg

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Maastricht, Geleen, Valkenburg, Brunssum, Sittard of Heerlen? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Maastricht of omgeving, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Maastricht
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Maastricht

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Maastricht komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner bedrijfsuitje Maastricht
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Maastricht

Jullie dachten misschien dat dit een avondje gezellig samen eten zou worden? Het loopt toch allemaal een beetje anders, jullie worden namelijk op een missie gestuurd. Er bevindt zich een moordenaar aan dezelfde tafel als waar jullie rustig een maaltijd proberen te eten. Wie die moordenaar is, daar moeten jullie achter zien te komen. Trek die detective kennis maar weer uit het stof. jullie gaat het hard nodig hebben. Meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in Maastricht, Heerlen, Valkenburg, Sittard, Geleen of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Bedrijfsuitjes bonbons maken Maastricht
vanaf
€30 p.p.

Bedrijfsuitjes bonbons maken Maastricht

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je personeelsuitje in Maastricht? Kies dan voor een workshop bonbons maken. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit afdelingsuitje bonbons maken mogelijkheden in de omgeving van Maastricht. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Kookworkshop bedrijfsuitje Maastricht
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Kookworkshop bedrijfsuitje Maastricht

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in de omgeving van Maastricht en Valkenburg. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze teambuilding activiteiten. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kook teambuilding mogelijkheden in de omgeving van Maastricht en Valkenburg.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Maastricht
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Maastricht

Elke dag luister je muziek op de radio. In de auto, op de fiets, of zelfs onder de douche. Je beschikt dus stiekem over heel wat muziekkennis. Hoog tijd om de strijd van te gaan met je collega tijdens dit popquiz dinerspel bedrijfsuitje in Maastricht, Heerlen, Valkenburg, Magraten, Vaals of omgeving. Dit arrangement bevat uiteraard ook een overheerlijk diner. Laat de muziek battle beginnen... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een popquiz dinerspel als invulling van je bedrijfsuitje in Maastricht, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Maastricht
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Maastricht

De pubquiz is inmiddels allang geen hype meer. Dit megapopulaire fenomeen trekt volle zalen door heel Nederland. Het is nu natuurlijk ook mogelijk om een pubquiz te organiseren met je collega's en wel eentje waar het diner bij is inbegrepen. Van kennisronde tot lekker meezingen, van muziekronde tot entertainmentronde, is jouw groep beter dan de rest? Nou, laat het dan maar eens zien, tijdens deze onvergetelijke pubquiz battle als invulling van je bedrijfsuitje in Maastricht, Valkenburg of Heerlen. Wil je meer weten over dit pubquiz dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Mobiel Maffia stadsspel Maastricht
excl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Mobiel Maffia stadsspel Maastricht

Tijdens deze interactie Game duik je in onderwereld samen met je collega's. Gewapend met een Smartphone met speciale app ga je op pad met een hele duidelijke missie: het verhandelen van een enorme hoeveelheid drugs. Tijdens dit stadsspel worden vindingrijkheid en teamwork flink op de proefgesteld. Dit stadsspel is inclusief begeleiding, spelmateriaal (waaronder Smartphones en App), prijsuitreiking, mogelijkheid tot opdrachten op maat etc. Wil je meer weten over dit leuke stadsspel als invulling van je bedrijfsuitje in Maastricht, Valkenburg, Heerlen of de rest van Zuid-Limburg , vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Highland Games bedrijfsuitje Maastricht
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Highland Games bedrijfsuitje omgeving Maastricht

Zijn jullie opzoek naar een op en top mannen waardig bedrijfsuitje in de buurt van Maastricht? Zoek dan zeker niet verder, want deze Highland Games zijn op zoek naar mannen zoals jullie! Trek de stoerste kilt aan, strik die veter nog maar even extra strak en warm jullie zelf op voor een heftig bedrijfsuitje! De Highland Games betekenen een hele middag vermaak met verschillende uiterst intensieve proeven. De mannelijke oerkrachten komen al snel weer naar boven, mochten jullie die uit het oog verloren zijn. Meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games bedrijfsuitje mogelijkheden in de omgeving van Maastricht.

Maffia personeelsfeest Zuid-Limburg (Valkenburg)
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Maffia personeelsfeest Zuid-Limburg (Valkenburg)

Organiseer je binnenkort een bedrijfsborrel, bedrijfsuitje of bedrijfsfeest in Zuid-Limburg? Dan is dit maffia themafeest arrangement in een feestlocatie in de grotten van Valkenburg een absolute aanrader. Ditmaal duikt u ondergronds in een wereld van de maffia. Bij dit Maffia themafeest zijn inbegrepen:  DJ, zaalhuur, gratis parkeren, 4 uur onbeperkt drankjes en diverse warme en koude hapjes. Uiteraard is het mogelijk het arrangement uit te breiden of aan te passen. Wil je meer weten over dit stijlvolle themafeest in Zuid-Limburg, vraag dan meer informatie aan.

70s personeelsfeest Zuid-Limburg (Valkenburg)
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

70s personeelsfeest Zuid-Limburg (Valkenburg)

Organiseer je binnenkort een bedrijfsborrel, bedrijfsuitje of bedrijfsfeest in Zuid-Limburg? Dan is dit 70's themafeest arrangement in een feestlocatie in de grotten van Valkenburg een absolute aanrader. Ditmaal gaat u helemaal op in een ondergrondse 70s setting. Bij dit 70s themafeest zijn inbegrepen:  DJ, 70s entertainment met acteurs, zaalhuur, gratis parkeren, 4 uur onbeperkt drankjes en diverse warme en koude hapjes. Uiteraard is het mogelijk het arrangement uit te breiden of aan te passen. Dit arrangement is geschikt voor 50 tot 350 personen.Wil je meer weten over dit stijlvolle personeelsfeest in Zuid-Limburg, vraag dan meer informatie aan.

Outdoor boogschieten Zuid-Limburg
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Outdoor boogschieten Zuid-Limburg

Diverse legenden zijn je voorgegaan, van Robin Hood tot Willem Tell. Beschik jij ook over haviksogen en de perfecte oog-hand coördinatie? Dan kun jij je collega´s laten zien wat je in huis hebt. Naast het boogschieten is het ook mogelijk om andere outdoor activiteiten te ondernemen. Ook zijn er goede catering mogelijkheden en mogelijkheden voor het organiseren van een vergadering of bijeenkomst. Wil je meer weten van dit pijlsnelle afdelingsuitje in Maastricht of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Outdoor bedrijfsuitje Maastricht
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Outdoor bedrijfsuitje Maastricht

Bereid je voor op een intensieve maar bovenal leuke outdoor teambuilding activiteit. Op deze bijzondere locatie is erg veel mogelijk: zeer uiteenlopende teambuilding activiteiten. Ook is het mogelijk om de teambuilding activiteiten te combineren met een lunch/diner, vergadering of feestelijk evenement. Wil je meer weten over deze leuke outdooractiviteiten in de omgeving van Maastricht? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Maastricht
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Maastricht

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Maastricht of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Teambuilding activiteit met vergadering in Maastricht of omgeving
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Teambuilding activiteit met vergadering in Maastricht of omgeving

Alles draait om het vinden van de juiste balans. En dat geldt natuurlijk ook voor vergaderen. Inspanning vs ontspanning; geestelijk vs lichamelijk; een outdoor activiteit kan zorgen voor baanbrekende nieuwe ideeën, een (nog) betere sfeer tussen de deelnemers onderling en een onverwacht positieve output. Bij dit combinatiearrangement beschikt men over een vergaderlocatie in Maastricht van waaruit men outdoor activiteiten kan ondernemen. Wil je meer weten over dit arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Heidag organiseren regio Maastricht: alles begint bij de juiste locatie

Heidag organiseren regio Maastricht: alles begint bij de juiste locatie

Een heisessie kan belangrijke input geven voor de voortgang van het bedrijf. Om samen in een rustgevende en inspirerende omgeving op zoek te gaan naar antwoorden op cruciale vragen. Alles begint natuurlijk bij het kiezen van de juiste locatie in de regio Maastricht voor de heidag. En hierbij kunnen we u wellicht goed van dienst zijn. Onemotion beschikt namelijk over een zeer groot netwerk van inspirerende locaties. Onze kostenloze service werkt als volgt. Indien u beschrijft waarna u op zoek bent, gaan wij op zoek naar de 2 nog beschikbare locaties die het beste aansluiten op uw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om u zsm van gerichte informatie te voorzien m.b.t. de mogelijkheden. Indien u gebruik wilt maken van deze snelle en handige service, verzoeken we u om hieronder op meer informatie te klikken.

Elkaars hoofd boetseren als bedrijfsuitje in Maastricht
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Elkaars hoofd boetseren als bedrijfsuitje in Maastricht

Hoe goed ken jij het gezicht van je collega´s eigenlijk? Kun jij met je ogen dicht elke moedervlek en litteken aanwijzen? Tijdens de workshop elkaars hoofd boetseren wordt je flink op de proef gesteld. Je krijgt de kans om iemand uit je groep na te boetseren. Deze workshop kan veel plezier opleveren en hopelijk ook een mooi eindresultaat. Welk hoofd zou jij wel willen boetseren? Vraag hieronder meer vrijblijvende informatie aan over dit creatieve personeelsuitje in Maastricht. Interesse? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Maak je bedrijfsuitje Maastricht compleet!

Vanuit economisch oogpunt, is de regio Maastricht een invloedrijke regio zowel voor Nederland maar ook voor onze buurlanden. Potten bakken en papierproductie waren leidende industrieën aan het eind van de negentiende eeuw. Recentelijker speelt Maastricht ook een hoofdrol binnen politiek Europa. Zo werd het Verdrag van Maastricht gesloten en vormt de stad de thuisbasis voor diverse Europese instituten. Een belangrijk onderdeel van de hedendaagse economie in de Zuid-Limburgse regio wordt natuurlijk bepaald door het toerisme. Hieraan brengen zowel Valkenburg als Maastricht een belangrijke bijdrage met een ongekend aantal dagtoeristen en weekendgangers. Op culinair gebied is Maastricht waarschijnlijk de hoofdstad van Nederland. Daarnaast is het een shoppingstad bij uitstek. Kijk voor congreslocaties op congreslocaties in Maastricht.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE IN MAASTRICHT & ZUID LIMBURG

Ook de omgeving van Maastricht heeft voldoende te bieden voor een leuk en/of bijzonder bedrijfsuitje. Wellicht ben je bekend met Valkenburg. Of je de stad nu kent van Suske en Wiske (De jolige joffer), van de wielerevenementen (sinds 2003 is de finish van de Amstel Gold Race op de top van de Cauberg) of van het Zuid-Limburgse Heuvelland, er is voldoende plaats voor een bijzonder bedrijfsuitje. Valkenburg werd al duizenden jaren voor Christus bewoond. Jaarlijks werden er al veel bewijzen gevonden van veel bewoners tijdens de Romeinse tijd. De naam Valkenburg komt waarschijnlijk van valkerij (tijdens de middeleeuwen) die erg populair was onderl adel. Maar Valkenburg heeft ook sinds 1885 de allereerste VVV van Nederland. Dat is wel nodig met alle toeristische mogelijkheden en vele toeristen die jaarlijks Valkenburg bezoeken. Maar ook Kirchroa oftewel Kerkrade is een mooie uitvalsbasis voor een bedrijfsuitje. Deze plaats ligt in de Oostelijke Mijnstreek in het Zuiden van Limburg. Het achtervoegsel van Kerkrade (rade) heeft als betekenis het werkwoord rooien. Rooien is het bebouwen en omkappen van bosachtig gebied. Een oude vorm van dit werkwoord was het woord roda. Wellicht zegt de naam je iets vanwege voetbalclub Roda JC die uitkomt in de Nederlandse eredivisie voetbal. Ook de GaiaZoo en Kasteel Erenstein zijn toeristische trekpleisters. Er is dus voldoende te doen in en rondom Kerkrade. Een andere leuke gemeente in de regio Zuid-Limburg is Landgraaf. De naam zal direct de hartslag van popfestivalgangers doen stijgen, aangezien het het decor is voor het jaarlijkse Pinkpop festival. Maar er is meer te doen dan muziek luisteren in Landgraaf. Combineer bijvoorbeeld je bedrijfsuitje met een bezoek aan Mondo Verde, een walhalla voor liefhebbers van tuinen. Kom na afloop van een intensieve workshop tot rust in de tuin van jouw keuze.  Heerlen is voor je bedrijfsuitje in de omgeving van Maastricht een ideale stad. Van oudsher is Heerlen bekend om de steenkool. De steenbergen zijn inmiddels weg en veranderd in woonwijken voor de inwoners van Heerlen. De bevolking van Heerlen is ook aangepast door immigratie in de mijnwerkerstijd. Het Heerlense dialect is wel grotendeels in tact gebleven. Een belangrijk onderdeel van de oude mijnindustrie is nog het chemieconsern DSM. Qua natuur heeft Heerlen de Heksenberg en de Brunssummerheide wat een prachtige plaats is voor een pauze tijdens je bedrijfsuitje.Kijk voor teambuilding in Düsseldorf, Essen, Wuppertal of Krefeld op teambuilding Düsseldorf.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt