Bedrijfsuitje Maastricht

Ook voor Zuid-Limburg, Valkenburg, Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Sittard en Geleen.

De leukste bedrijfsuitjes in Maastricht en omgeving

Op zoek naar een bedrijfsuitje of personeelsfeest in Maastricht? Deze bijzondere stad leeft en bruist ook zakelijk enorm. Met zoveel verschillende kleinere en grotere bedrijven en instellingen, bestaat er dus ook een zeer diverse vraag naar bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten in Maastricht en steden als Valkenburg, Heerlen en Kerkrade (kijk op bedrijfsuitje Limburg voor meer informatie of op bedrijfsuitje Venlo voor het Noorden van Limburg). Man en vrouw, jong en oud, elk bedrijf heeft een eigen samenstelling. Om hier goed op in te kunnen spelen, is een groot netwerk nodig van partners (van organisatoren tot evenementbureaus). Onemotion beschikt over zo'n netwerk en is daardoor in staat om de perfecte invulling te verzorgen voor elk personeelsuitjeteambuilding, personeelsfeest of zakelijk evenement in de omgeving van Maastricht. Kijk hieronder voor meer informatie over de mogelijkheden (of kijk op vrijgezellenfeesten in Maastricht).

Zoom around the world online bedrijfsuitje in Maastricht
excl. BTW vanaf
€18 p.p.

Zoom around the world online bedrijfsuitje in Maastricht

Vier je bedrijfsuitje online en dus op extra veilige afstand.

Tijdens dit leuke bedrijfsuitje ligt het lot van de wereld in jullie kundige handen. Iedere deelnemer speelt één van de beroemde wereldleiders. De wereld zit midden in een vreselijke crisis en jullie zullen als wereldleiders samen moeten werken om het tij te keren. En om dat te kunnen doen zal iedereen alle skills aan moeten wenden. Het online bedrijfsuitje begint aan de hand van een introductie van de quizmaster. Iedereen is ingelogd via het online communicatiemiddel van jullie keuze (Zoom of een andere). Na de introductie gaan jullie aan de slag om de crisis op te lossen. Diverse hersenkrakers komen voorbij, terwijl jullie er alles aan doen om te zorgen voor een positieve afloop. Maar schiet op, want de wereld wacht op jullie! Wil je meer weten over dit online bedrijfsuitje in Maastricht, vraag dan hieronder meer informatie aan.

Foodtruck Festival als bedrijfsfeest op je eigen terrein in Maastricht of omgeving
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival als bedrijfsfeest op je eigen terrein in Maastricht of omgeving

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, muziek, drank en lekker eten

Na een turbulent jaar wil je natuurlijk iets bijzonders doen voor het personeel. Misschien is een foodtruckfestival op het terrein van je bedrijf wel een leuke oplossing. Lekker In de buitenlucht borrelen en eten met elkaar. Leuk om bijvoorbeeld te combineren met het uitdelen van de kerstpakketten of als afsluitingsborrel voorafgaand aan de zomervakantie. Of misschien wel met andere bedrijven uit hetzelfde bedrijfspand. Of een dag met de familie van alle werknemers erbij. Er is heel veel mogelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een Foodtruck festival op je eigen terrein in Maastricht of omgeving.

E-chopper tour bedrijfsuitje Maastricht
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

E-chopper tour bedrijfsuitje Maastricht

Incl. 1 chopper per deelnemer, instructeurs, verzekering en flesje drinken voor onderweg

De zon schijnt over het wegdek. Een zwoele wind blaast je haren langs je gezicht en eventuele coronavirus cellen weg over uitgestrekte velden. Daar rijd je samen met je baas en collega's op een stoere E-chopper (elektrische scooter met design elementen van een  Harley Davidson) en voel je je even de koning of koningin van de weg.  Dit bedrijfsuitje is er helemaal op gericht om het corona besmettingsgevaar zo laag mogelijk te houden. Bij het personeelsuitje in Maastricht of omgeving zijn instructeurs, verzekering en het gebruik van 1 E chopper per deelnemer inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Maastricht
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Maastricht

Inclusief heerlijk diner

Zelden zijn jullie vaardigheden als team zo hard op de proef gesteld als tijdens dit spannende virtual reality bedrijfsuitje. Hierbij werken jullie nauw samen om met behulp van Virtual Reality technologie en elkaars vaardigheden een gevaarlijke bom onschadelijk te maken. Terwijl jullie op dramatische wijze de klok langzaam weg zien tikken, neemt de druk toe om de stad van een heftige verwoesting te behoeden. Worden jullie de helden van de dag? Dit spannende bedrijfsuitje is inclusief heerlijk diner. Wil je meer weten over dit bloedstollende bedrijfsuitje in Maastricht? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Maastricht opties
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Maastricht opties

Inclusief heerlijk diner

Dit bedrijfsuitje in Maastricht, Valkenburg, Kerkrade of Sittard heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje in Maastricht, Geleen, Heerlen of Brunssum, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Goede daden bedrijfsuitje Maastricht (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Maastricht (MVO)

Er is een tijd van hard werken een er is een tijd om iets goeds terug te doen voor de samenleving.  En die laatste is nu voor jullie team gekomen. Tijdens dit leuke bedrijfsuitje gaan jullie gewapend met een Ipad op stap om ware heldendaden te verrichten.  Aan de hand van leuke opdrachten zetten jullie je in om wat liefde terug te geven aan de rest van de stad. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Goede Daden bedrijfsuitje in Maastricht of omgeving.

Help, de directeur is ontvoerd Maastricht
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Maastricht

Inclusief heerlijk diner

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Maastricht, Kerkrade, Valkenburg, Sittard of Brunssum is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Maastricht met diner
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Maastricht met diner

Inclusief heerlijk diner

Misschien heb je wel eens een boek van Dan Brown gelezen of een film gezien? Dan weet je vast wel wat een cryptex is. Tijdens dit raadselachtige bedrijfsuitje gaan jullie in teamverband proberen om een echte cryptex te ontrafelen. De activiteit zal heel gemoedelijk van start gaan onder het genot van een hapje en drankje. Maar dan ineens is daar een mysterieuze koffer, een raadselachtige cryptex en een aantal inspirerende opdrachten voor jou en je teamleden. Om alles tot een goed einde te kunnen brengen zullen jullie je in het centrum van de stad moeten begeven, om daar de raadselachtige opdrachten te kunnen voltooien. Na afloop van deze activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner, waarbij er natuurlijk zal worden nagepraat over een bijzondere dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in Maastricht.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Maastricht
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Maastricht

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Maastricht combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)

Voor de kust van Haarlem/Amsterdam

Ben je op zoek naar echt een unieke teambuilding ervaring? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoogte van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala van outdoor en indoor activiteiten (van abseilen tot boogschieten, van piramide bouwen tot Fort Experience) en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Inclusief overtocht, activiteiten, koffie met lekkers en drankjes is deze Forteiland Adventure al mogelijk vanaf €95 p.p. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje met overnachting), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Percussie teambuilding Maastricht
vanaf
€20 p.p.

Percussie teambuilding Maastricht en Zuid-Limburg

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Maastricht, Geleen, Valkenburg, Brunssum, Sittard of Heerlen? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Maastricht of omgeving, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Highland Games bedrijfsuitje Maastricht
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Highland Games bedrijfsuitje omgeving Maastricht

Zijn jullie opzoek naar een op en top mannen waardig bedrijfsuitje in de buurt van Maastricht? Zoek dan zeker niet verder, want deze Highland Games zijn op zoek naar mannen zoals jullie! Trek de stoerste kilt aan, strik die veter nog maar even extra strak en warm jullie zelf op voor een heftig bedrijfsuitje! De Highland Games betekenen een hele middag vermaak met verschillende uiterst intensieve proeven. De mannelijke oerkrachten komen al snel weer naar boven, mochten jullie die uit het oog verloren zijn. Meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games bedrijfsuitje mogelijkheden in de omgeving van Maastricht.

Moorddiner bedrijfsuitje Maastricht
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Maastricht

Inclusief heerlijk diner

Jullie dachten misschien dat dit een avondje gezellig samen eten zou worden? Het loopt toch allemaal een beetje anders, jullie worden namelijk op een missie gestuurd. Er bevindt zich een moordenaar aan dezelfde tafel als waar jullie rustig een maaltijd proberen te eten. Wie die moordenaar is, daar moeten jullie achter zien te komen. Trek die detective kennis maar weer uit het stof. jullie gaat het hard nodig hebben. Meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in Maastricht, Heerlen, Valkenburg, Sittard, Geleen of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Maastricht
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Maastricht

Inclusief heerlijk diner

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Maastricht? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Maastricht
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Maastricht

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Maastricht komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Kijk ook eens op onze bedrijfsuitjes voor grote groepen pagina. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Vergaderen met eten en vergaderbreak in Maastricht
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Vergaderen met eten en vergaderbreak in Maastricht

Vergaderen, lunch of diner en een inspirerende activiteit

Wil je een vergadering organiseren met een leuke break in Maastricht? Zoek je een leuk spel of andere vergaderbreak om de aanwezigen te inspireren? Hieronder hebben we een aantal leuke vergaderarrangementen met eten en vergaderbreak weergegeven:
- Help de directeur met vergadering en lunch of diner vanaf €75 p.p.
- Escape room suitcase met vergadering en lunch of diner vanaf €69 p.p.
- Happen, stappen, varen met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Zoek de verrader met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Popquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
- Pubquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Cocktail personeelsuitje Maastricht
excl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

Cocktail personeelsuitje Maastricht

Ben je ook zo dol op cocktails? Probeer je zelf altijd te experimenteren met nieuwe combinaties? Dan is deze cocktail workshop in Maastricht een absolute aanrader. Leer meer over de professionele kneepjes van het vak. En straks ben jij de cocktail specialist binnen jouw vriendenkring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail bedrijfsuitje Maastricht mogelijkheden.

Duiken als personeelsuitje in Maastricht
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Duiken als personeelsuitje in Maastricht

O.a. inc. een 3-gangen diner

Wie wel eens heeft gedoken weet dat het heel erg verslavend kan zijn. Wat is er leuker dan je vakantie aan de Middellandse Zee te combineren met een aantal uitstapjes onder water. Of misschien ga jij wel op onderzoek uit in het Great Barrier Reef in Australië. Een ding is zeker, iedereen zal ergens moeten beginnen. En daarom is een workshop duiken met het hele team misschien wel een hele originele en avontuurlijke manier om het onderlinge teamgevoel verder te verbeteren. Natuurlijk is dit personeelsuitje ook geschikt voor gevorderde duikers. Na afloop wacht jullie als beloning een heerlijk 3 gangen diner of lunch. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Maastricht? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

GPS bedrijfsuitje Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Sittard (inc. 3-gangen diner)
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

GPS bedrijfsuitje Maastricht, Heerlen, Kerkrade, Sittard (inc. 3-gangen diner)

Inclusief heerlijk diner

Gewapend met een GPS-systeem ga je in groepsverband op pad langs diverse highlights van je stad. Tijdens deze puzzle tocht leer je Maastricht, Heerlen, Geleen, Sittard kennen op een geheel nieuwe manier. Deze gps tocht is inclusief koffie/thee met gebak, drankje en driegangen keuzediner. Dit bedrijfsuitje vormt de ideale combinatie tussen actief bezig zijn en culinair genieten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit gps personeelsuitje Maastricht, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Maastricht
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Maastricht

Inclusief heerlijk diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van Maastricht. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Maastricht
vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Maastricht

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Maastricht, Heerlen, Geleen, Kerkrade, Valkenburg, Sittard of Zuid-Limburg. Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Pub Games personeelsuitje Maastricht
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Pub Games personeelsuitje Maastricht

Inclusief heerlijk diner

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Maastricht, Geleen, Sittard, Kerkrade, Valkenburg of Heerlenbeleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Maastricht, Brunssum, Sittard of Geleen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Elkaars hoofd boetseren als bedrijfsuitje in Maastricht
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Elkaars hoofd boetseren als bedrijfsuitje in Maastricht

Hoe goed ken jij het gezicht van je collega´s eigenlijk? Kun jij met je ogen dicht elke moedervlek en litteken aanwijzen? Tijdens de workshop elkaars hoofd boetseren wordt je flink op de proef gesteld. Je krijgt de kans om iemand uit je groep na te boetseren. Deze workshop kan veel plezier opleveren en hopelijk ook een mooi eindresultaat. Welk hoofd zou jij wel willen boetseren? Vraag hieronder meer vrijblijvende informatie aan over dit creatieve personeelsuitje in Maastricht. Interesse? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitjes bonbons maken Maastricht
vanaf
€30 p.p.

Bedrijfsuitjes bonbons maken Maastricht

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je personeelsuitje in Maastricht? Kies dan voor een workshop bonbons maken. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit afdelingsuitje bonbons maken mogelijkheden in de omgeving van Maastricht. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Maastricht
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Maastricht

Inclusief heerlijk diner

Elke dag luister je muziek op de radio. In de auto, op de fiets, of zelfs onder de douche. Je beschikt dus stiekem over heel wat muziekkennis. Hoog tijd om de strijd van te gaan met je collega tijdens dit popquiz dinerspel bedrijfsuitje in Maastricht, Heerlen, Valkenburg, Magraten, Vaals of omgeving. Dit arrangement bevat uiteraard ook een overheerlijk diner. Laat de muziek battle beginnen... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een popquiz dinerspel als invulling van je bedrijfsuitje in Maastricht, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Maastricht
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Maastricht

Inclusief heerlijk diner

De pubquiz is inmiddels allang geen hype meer. Dit megapopulaire fenomeen trekt volle zalen door heel Nederland. Het is nu natuurlijk ook mogelijk om een pubquiz te organiseren met je collega's en wel eentje waar het diner bij is inbegrepen. Van kennisronde tot lekker meezingen, van muziekronde tot entertainmentronde, is jouw groep beter dan de rest? Nou, laat het dan maar eens zien, tijdens deze onvergetelijke pubquiz battle als invulling van je bedrijfsuitje in Maastricht, Valkenburg of Heerlen. Wil je meer weten over dit pubquiz dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Mobiel Maffia stadsspel Maastricht
excl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Mobiel Maffia stadsspel Maastricht

Tijdens deze interactie Game duik je in onderwereld samen met je collega's. Gewapend met een Smartphone met speciale app ga je op pad met een hele duidelijke missie: het verhandelen van een enorme hoeveelheid drugs. Tijdens dit stadsspel worden vindingrijkheid en teamwork flink op de proefgesteld. Dit stadsspel is inclusief begeleiding, spelmateriaal (waaronder Smartphones en App), prijsuitreiking, mogelijkheid tot opdrachten op maat etc. Wil je meer weten over dit leuke stadsspel als invulling van je bedrijfsuitje in Maastricht, Valkenburg, Heerlen of de rest van Zuid-Limburg , vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Maastricht
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Maastricht

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Maastricht of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen
excl. BTW vanaf
€243 p.p.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen

Ook mogelijk als shortbreak/24 uurs-programma, 8 tot 100 deelnemers

Wil je elkaar echt op een andere manier leren kennen? Is het de bedoeling dat na deze teambuilding activiteit de teamleden echt voor elkaar door het vuur gaan? Dan is een outdoor teambuilding weekend (shortbreak is ook mogelijk) misschien wel de best passende optie. En waar kun je dan beter terecht dan in de Belgische Ardennen (op slechts 2,5 uur rijden vanaf Utrecht)? Hierbij staan natuur, spanning en ontspanning centraal. Van raften tot rotsklimmen, van kampvuur maken tot heerlijk BBQ-en, na een paar dagen in de ruige natuur staat er vast en zeker een team met nieuwe energie. Tijdens deze activiteit overnachten jullie in comfortabele chalets. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere teambuilding bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje in het buitenland), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Maak je bedrijfsuitje Maastricht compleet!

Vanuit economisch oogpunt, is de regio Maastricht een invloedrijke regio zowel voor Nederland maar ook voor onze buurlanden. Potten bakken en papierproductie waren leidende industrieën aan het eind van de negentiende eeuw. Recentelijker speelt Maastricht ook een hoofdrol binnen politiek Europa. Zo werd het Verdrag van Maastricht gesloten en vormt de stad de thuisbasis voor diverse Europese instituten. Een belangrijk onderdeel van de hedendaagse economie in de Zuid-Limburgse regio wordt natuurlijk bepaald door het toerisme. Hieraan brengen zowel Valkenburg als Maastricht een belangrijke bijdrage met een ongekend aantal dagtoeristen en weekendgangers. Op culinair gebied is Maastricht waarschijnlijk de hoofdstad van Nederland. Daarnaast is het een shoppingstad bij uitstek. Kijk voor congreslocaties op congreslocaties in Maastricht.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE IN MAASTRICHT & ZUID LIMBURG

Ook de omgeving van Maastricht heeft voldoende te bieden voor een leuk en/of bijzonder bedrijfsuitje. Wellicht ben je bekend met Valkenburg. Of je de stad nu kent van Suske en Wiske (De jolige joffer), van de wielerevenementen (sinds 2003 is de finish van de Amstel Gold Race op de top van de Cauberg) of van het Zuid-Limburgse Heuvelland, er is voldoende plaats voor een bijzonder bedrijfsuitje. Valkenburg werd al duizenden jaren voor Christus bewoond. Jaarlijks werden er al veel bewijzen gevonden van veel bewoners tijdens de Romeinse tijd. De naam Valkenburg komt waarschijnlijk van valkerij (tijdens de middeleeuwen) die erg populair was onderl adel. Maar Valkenburg heeft ook sinds 1885 de allereerste VVV van Nederland. Dat is wel nodig met alle toeristische mogelijkheden en vele toeristen die jaarlijks Valkenburg bezoeken. Maar ook Kirchroa oftewel Kerkrade is een mooie uitvalsbasis voor een bedrijfsuitje. Deze plaats ligt in de Oostelijke Mijnstreek in het Zuiden van Limburg. Het achtervoegsel van Kerkrade (rade) heeft als betekenis het werkwoord rooien. Rooien is het bebouwen en omkappen van bosachtig gebied. Een oude vorm van dit werkwoord was het woord roda. Wellicht zegt de naam je iets vanwege voetbalclub Roda JC die uitkomt in de Nederlandse eredivisie voetbal. Ook de GaiaZoo en Kasteel Erenstein zijn toeristische trekpleisters. Er is dus voldoende te doen in en rondom Kerkrade. Een andere leuke gemeente in de regio Zuid-Limburg is Landgraaf. De naam zal direct de hartslag van popfestivalgangers doen stijgen, aangezien het het decor is voor het jaarlijkse Pinkpop festival. Maar er is meer te doen dan muziek luisteren in Landgraaf. Combineer bijvoorbeeld je bedrijfsuitje met een bezoek aan Mondo Verde, een walhalla voor liefhebbers van tuinen. Kom na afloop van een intensieve workshop tot rust in de tuin van jouw keuze.  Heerlen is voor je bedrijfsuitje in de omgeving van Maastricht een ideale stad. Van oudsher is Heerlen bekend om de steenkool. De steenbergen zijn inmiddels weg en veranderd in woonwijken voor de inwoners van Heerlen. De bevolking van Heerlen is ook aangepast door immigratie in de mijnwerkerstijd. Het Heerlense dialect is wel grotendeels in tact gebleven. Een belangrijk onderdeel van de oude mijnindustrie is nog het chemieconsern DSM. Qua natuur heeft Heerlen de Heksenberg en de Brunssummerheide wat een prachtige plaats is voor een pauze tijdens je bedrijfsuitje.Kijk voor teambuilding in Düsseldorf, Essen, Wuppertal of Krefeld op teambuilding Düsseldorf.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt