Bedrijfsuitje met overnachting

In binnen- en buitenland

feest.jpg

Bedrijfsuitje met overnachting

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje met overnachting? Een geweldige keuze! Eén keer per jaar is het tijd voor het jaarlijkse bedrijfsuitje. Een dag waarin plezier, elkaar beter leren kennen en ontspanning centraal staat. Even niet op de zaak zijn maar op een externe plek waar gezamenlijk iets leuks gedaan zal worden. Bedrijfsuitjes zijn er op allerlei manieren. Een dagdeel, een specifiek uitje of misschien zelfs de overtreffende trap: een bedrijfsuitje met overnachting. We inspireren je graag met een leuk aanbod bedrijfsuitjes waarbij je niet na hoeft te denken over de terugreis. Kijk snel onderstaand naar de verschillende mogelijkheden. We wensen je bij voorbaat veel plezier met dit bijzondere uitje.

Bedrijfsuitje met overnachting in Forest Cabins Drents Friese Wold: ultieme kampvuurgevoel
excl. BTW vanaf
€150 p.p.

Bedrijfsuitje met overnachting in Forest Cabins Drents Friese Wold: ultieme kampvuurgevoel

Vanaf €60 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 4 tot wel 64 personen,

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor een inspirerend bedrijfsuitje midden in de natuur? Een plek waar je kunt vergaderen maar ook genieten van een heerlijk kampvuur, een sauna en actief kunt zijn op de mountainbike bijvoorbeeld? Wellicht is deze inspirerende locatie in de bossen dan echt iets voor jullie?

Smiley face Gelegen in Hoogersmilde op 17 km van het centrum van Assen, 29 km van het centrum van Hoogeveen

Smiley face Maximale capaciteit vergaderen/teambuilding met overnachting: 64 pers. (16 vierpersoons tiny forrest houses)

Smiley face vergaderen in de buitenlucht (tent) of bij het kampvuur

Smiley face Voldoende parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, kampvuur, sauna, e-scooters, outdoor movie-night, mountainbiken, buiten koken, mogelijkheid tot overnachten tot 64 personen

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, heidag of vergadering in Hoogersmilde, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)

Voor de kust ter hoogte van Haarlem/Amsterdam

Ben je op zoek naar echt een unieke teambuilding ervaring? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoogte van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala van outdoor en indoor activiteiten (van abseilen tot boogschieten, van piramide bouwen tot Fort Experience) en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Inclusief overtocht, activiteiten, koffie met lekkers en drankjes is deze Forteiland Adventure al mogelijk vanaf €95 p.p. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje met overnachting), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Incentive Reis Torrevieja in Spanje: vlakbij Alicante
excl. BTW vanaf
€350 p.p.

Bedrijfsuitje met overnachting in Torrevieja in Spanje: vlakbij Alicante

Programma kan helemaal op maat worden gemaakt.

U bent natuurlijk enorm trots op uw personeel. Het is dan ook goed om af en toe te laten blijken hoe u zich voelt. En dan kan onder andere middels een leuke bedrijfsuitjes reis. En waar kunt u uw medewerkers dan blijer mee maken dan de Spaanse zon? De omgeving van Alicante heeft, naast een fantastisch klimaat, veel te bieden voor de incentive reiziger. Tijdens deze incentive reis zal uw reisgezelschap worden ontzorgd door een kleinschalige reisorganisatie. De incentive reis zal geheel op maat worden aangepast aan uw wensen. Om u toch alvast een idee te kunnen geven, hebben we hieronder een voorbeeld bedrijfsuitjes reis weergegeven:
-4 Overnachtingen met half pension in een mooi hotel aan de Middellandse Zee met goede vergadermogelijkheden
-leuke activiteit aan de rand van het roze zoutmeer (met showcooking)
-Unieke visproeverij met heerlijke wijnen
-transfer van en naar Alicante Hotel
Deze voorbeeld incentive reis is mogelijk vanaf €350 p.p. Uiteraard is het mogelijk om deze bedrijfsuitjes reis uit te breiden of aan te passen naar uw eigen wensen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk incentive reis naar Spanje, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Bedrijfsuitje met 2 overnachtingen in luxe groepsaccommodatie met grote Hottub en sauna op 11 km van het centrum van Amsterdam
excl. BTW vanaf
€250 p.p.

Bedrijfsuitje met 2 overnachtingen in luxe groepsaccommodatie met grote Hottub en sauna op 11 km van het centrum van Amsterdam

Geniet met max. 20 personen van jullie eigen luxe villa met jacuzzi en sauna tussen Amsterdam en Zandvoort aan Zee

Zijn jullie op zoek naar een bijzondere locatie om jullie meerdaags bedrijfsuitje te vieren, helemaal in stijl? Dan is deze luxe villa vlakbij het centrum van Amsterdam een aanrader. Het strand van Zandvoort aan Zee is ook goed bereikbaar vanuit de villa. Geniet van jullie eigen hottub en sauna, maak gebruik van de BBQ of de professionele keuken en ga heerlijk feesten in Amsterdam.

Smiley face Gelegen in Zwanenburg op 11 km van het centrum van Amsterdam, 18 km van Zandvoort aan Zee

Smiley face overnachten voor max. 20 personen

Smiley face ruimte voor vergaderen en teambuilding

Smiley face vanaf €125 p.p.p.n. (minimaal 2 nachten)

Smiley face Bijzonderheden: professionele keuken aanwezig (optioneel catering), wifi, BBQ, jacuzzi en sauna.

Wil je meer informatie over deze groepsaccommodatie voor meerdaagse bedrijfsuitjes in Zwanenburg, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Teambuilding met overnachting in Hotel Landduin: 5 groepsaccommodaties op 21 km van Eindhoven
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Teambuilding met overnachting in Hotel Landduin: 5 groepsaccommodaties op 21 km van Eindhoven

Vanaf €50 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 10 tot wel 80 personen,

Organiseer je binnenkort een teambuilding week, heidag of ander meerdaags evenement en ben je daarvoor op zoek naar een passende groepsaccommodatie? Dan is hotel Landduin misschien wel een geschikte locatie voor jullie. Hier kun je terecht met groepen tot wel 80 personen (met overnachtingsplek). Deze locatie beschikt over een mooie tuin, vergaderruimtes en diverse  faciliteiten. Bekijk hieronder het overzicht van de belangrijkste eigenschappen van deze locatie.

Smiley face Gelegen in Hapert op 21 km van Eindhoven, 31 km van Tilburg, 35 km van Turnhout

Smiley face 5 verschillende groepsaccommodaties op het terrein (overnachtingsmogelijkheden voor groepen van 10 tot 80 personen) 

Smiley face Diverse volledig ingerichte vergaderruimtes aanwezig

Smiley face Grootste accommodatie: 26 slaapkamers met eigen badkamer Kleinste: 10 slaapkamers met eigen badkamer

Smiley face vanaf €50 p.p. voor 2 nachten

Smiley face Bijzonderheden: mooie tuin, professionele keuken aanwezig, barbecueën het hele jaar door onder overkapping grasvelden, zandveldje, tafeltennistafel en het volleybalnet. Op loopafstand bowlingbaan en subtropisch zwembad, gratis parkeren voor de deur

Wil je meer informatie over deze groepsaccommodatie in Hapert, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Bedrijfsuitje met overnachting: je eigen eiland op 18 km onder Spijkenisse
excl. BTW vanaf
€120 p.p.

Bedrijfsuitje met overnachting: je eigen eiland op 18 km onder Spijkenisse

Overnachting voor maximaal 30 personen, festival gevoel, kampvuur, in de natuur en leuke activiteiten

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje met overnachting in de omgeving van Rotterdam? Waarom zou je dan voor minder gaan dan je eigen eiland? Op dit mooie eiland vind je een herberg met 6 hotelkamers, 20 glamping tenten en een herberg met 100 zitplekken. Het eiland is enkel te bereiken via een pont of natuurlijk jullie privéboot (optioneel). Eet, dans, feest of geniet van een heerlijk kampvuur en keer vol nieuwe energie weer terug naar de bewoonde wereld..

Smiley face Gelegen in Tiengemeenten op 39 km van het centrum van Rotterdam, 37 km van het centrum van Dordrecht, 57 km van het centrum van Breda, 45 km van het centrum van Roosendaal

Smiley face Grootste zaal: max. 100 pers.

Smiley face terras aanwezig

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, water, kampvuur, silent disco

Wil je meer informatie over het organiseren van je bedrijfsuitje met overnachting op je eigen eiland, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Meerdaagse personeelsuitje in Landgoed Leudal: 4 groepsaccommodaties op 11 km van Roermond
excl. BTW vanaf
€82 p.p.

Meerdaagse personeelsuitje in Landgoed Leudal: 4 groepsaccommodaties op 11 km van Roermond

Vanaf €82 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 15 tot wel 173 personen,

Ben je op zoek naar een grote groepsaccommodatie voor een teambuilding week of weekend, meerdaagse vergadering of incentive reis? En ben je dan op zoek naar een locatie die beschikking heeft over een professionele keuken en een eigen bar? En dient de locatie tevens te beschikken over aparte vergaderruimtes? Dan biedt Landgoed Leudal misschien wel de perfecte oplossing.

Smiley face Gelegen in Haelen op 11 km van Roermond, 25 km van Venlo

Smiley face 4 verschillende teambuilding groepsaccommodaties op het terrein (overnachtingsmogelijkheden voor groepen van 15 tot 173 personen) 

Smiley face Diverse volledig ingerichte vergaderruimtes aanwezig

Smiley face Accommodatie 1: max. 21 deelnemers met 7 slaapkamers, Accommodatie 2: max. 54 deelnemers met 18  slaapkamers, Accommodatie 3: max. 44 deelnemers met 22 slaapkamers, Accommodatie 4: max. 54 deelnemers met 18  slaapkamers

Smiley face vanaf €82 p.p. voor 2 nachten

Smiley face Bijzonderheden: tuin, professionele keuken aanwezig, tafeltennistafel, BBQ, Kampvuurplaats, bar, wifi, gratis parkeren voor de deur.

Wil je meer informatie over deze groepsaccommodatie voor meerdaagse vergaderingen in Haelen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Bedrijfsuitje zeilen op schitterende Zeetjalk met overnachting
excl. BTW vanaf
€90 p.p.

Bedrijfsuitje zeilen op schitterende Zeetjalk met overnachting

Overnachtingsmogelijkheden t/m 18 personen

Ben je op zoek naar een bijzonder bedrijfsuitje of teambuilding activiteit? En dan het liefste eentje waarmee je kunt genieten van de wind door je haren? Wellicht is een middagje zeilen op het Ijsselmeer of langs de Waddenzee dan een leuke optie. Het is ook mogelijk om er een meerdaags evenement van te maken (overnachten voor maximaal 18 personen). Ook is het mogelijk om de vloot uit te breiden via bevriende boten, zodat het zelfs mogelijk is om een gezelschap van 750 personen mee te nemen op het water. Bekijk hieronder de belangrijkste eigenschappen van deze boot.

Smiley face Vaargebied: Ijsselmeer en Waddenzee; opstappen in Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale capaciteit overdag: 34 pers. ; Met overnachting Max. 18 pers.

Smiley face Maximale capaciteit uit te breiden tot 750 pers. via bevriende thuisvloot van Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale vergadercapaciteit: 26 pers. Met overnachting Max. 18 pers. 

Smiley face Minimale totaalprijs om uit te varen: €1.190 (exc. BTW), exclusief catering

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de Zeetjalk of in combinatie met andere lokale boten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Outdoor Valley Rotterdam: bedrijfsuitje met overnachting in de natuur
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Outdoor Valley Rotterdam: bedrijfsuitje met overnachting in de natuur

Veel keuze uit outdoor activiteiten: varen, klimmen, abseilen, spellen etc.

Het is een waar outdoor paradijs op een steenworp afstand van het centrum van Rotterdam. Bij outdoor valley kun je survivallen, een gave replica van de top van de Monte Cervino (grens Zwitserland/Italie) vergaderen, varen, vlotbouwen en nog veel meer. Overnachten kan in een van de gave tenten op het terrein.

Smiley face Gelegen in Bergschenhoek op 10 km van het centrum van Rotterdam

Smiley face Maximale capaciteit: 500 pers. 

Smiley face 1 overdekte ruimte in de buitenlucht

Smiley face Gratis parkeren voor de deur

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, water, kampvuur

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement in het leuke Outdoor Valley in Bergschenhoek, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Biestheuvel: bedrijfsuitje met overnachting op 13 km van het centrum van Eindhoven
excl. BTW vanaf
€100 p.p.

Biestheuvel: bedrijfsuitje met overnachting op 13 km van het centrum van Eindhoven

Vanaf €80 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 10 tot wel 100 personen,

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje met overnachting, dan is het leuk om ook een bedrijfsuitje bij Biestheuvel te overwegen. Met groepsaccommodatie mogelijkheden tot wel 245 personen en diverse leuke activiteiten is dit een geweldige plek voor een bedrijfsuitje met overnachtingen. Met bedrijfsuitjes activiteiten als outdoor cooking, Expeditie Robinson, dansworkshop, een eigen klimparcours en veel andere mogelijkheden.

Smiley face Gelegen in Hoogcasteren op 13 km van het centrum van Eindhoven

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 750 pers. theater: 400 pers.

Smiley face mooi terras aanwezig

Smiley face Diverse bedrijfsuitjes activiteiten mogelijk: outdoor cooking, Expeditie Robinson, dansworkshop, klimparcours etc.

Smiley face Gratis parkeren

Smiley face Bijzonderheden: ook mogelijk met overnachting (groepsaccommodatie voor 10 tot 245 personen), teambuilding activiteiten mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een bedrijfsuitje met overnachting in Biestheuvel, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen
excl. BTW vanaf
€100 p.p.

Teambuilding met overnachting in de Belgische Ardennen

Ook mogelijk als shortbreak/24 uur met overnachting, 8 tot 100 deelnemers

Wil je elkaar echt op een andere manier leren kennen? Is het de bedoeling dat na deze teambuilding activiteit de teamleden echt voor elkaar door het vuur gaan? Dan is een outdoor teambuilding weekend (shortbreak is ook mogelijk) misschien wel de best passende optie. En waar kun je dan beter terecht dan in de Belgische Ardennen (op slechts 2,5 uur rijden vanaf Utrecht)? Hierbij staan natuur, spanning en ontspanning centraal. Van raften tot rotsklimmen, van kampvuur maken tot heerlijk BBQ-en, na een paar dagen in de ruige natuur staat er vast en zeker een team met nieuwe energie. Tijdens deze activiteit overnachten jullie in comfortabele chalets. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere teambuilding bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje in het buitenland), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Beach bedrijfsuitje Scheveningen met overnachting
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Beach bedrijfsuitje Scheveningen met overnachting

Vanaf 10 personen tot hele grote groepen

Van Expeditie Robinson tot Archery Tag, van Beachsoccer tot Beachvolleyball, van Discgolf tot katapult bouwen, van knotshockey tot Ultimate Frisbee, het is eigenlijk allemaal wel leuk om te doen op het strand. Daarom kun je zelf je eigen programma samenstellen op basis van aantal van deze activiteiten. Op deze manier hoef je niet zo streng te kiezen, maar kun je gewoon meerdere leuke dingen doen op het Scheveningse strand. Met een lekker briesje in de stralende zon en je voeten in de branding wordt dit vast een onvergetelijke dag. En natuurlijk geniet je na afloop ook van het bruisende nachtleven van Scheveningen, van Crazy Pianos tot de Pier, waarna je geniet van een fijne overnachting vlak bij het strand. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Bedrijfsuitje met overnachting in Outdoors Holten: Foodtruck festival locatie met teambuilding mogelijkheden
excl. BTW vanaf
€150 p.p.

Bedrijfsuitje met overnachting in Outdoors Holten: Foodtruck festival locatie met teambuilding mogelijkheden

Voor zakelijke groepen (niet particulier!) Foodtruck festivals met kampvuur gevoel, teambuilding activiteit, vergadering en overnachtingsmogelijkheden.

Ben je op zoek naar een locatie voor een bedrijfsuitje met overnachting in de omgeving van Enschede? Wellicht is Outdoors Holten dan een leuke optie. Geniet van quad rijden, paintballen en de prettige sfeer op deze locatie. Na afloop regel je gewoon je eigen Foodtruck Festival (tot wel 1.000 personen). Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Smiley face Gelegen in Holten op 41 km van het centrum van Enschede, 30 km van Almelo, 23 km van Deventer, 35 km van Apeldoorn

Smiley face Maximale capaciteit: Foodtruck festival 1.000 pers. vergaderen: 50 pers.

Smiley face terras voor max. 500 personen

Smiley face Grootste ruimte: max. 50 pers.

Smiley face 4 locaties

Smiley face Gratis parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, kampvuur, paintball, quad rijden en diverse teambuilding activiteiten, mogelijkheid tot overnachten tot 100 personen

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding activiteit, vergadering of zakelijk foodtruck festival in Holten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Bedrijfsuitje op Circuit Zandvoort (overnachting optioneel)
excl. BTW vanaf
€250 p.p.

Bedrijfsuitje op Circuit Zandvoort (overnachting optioneel)

Voor exclusieve bedrijfsuitjes, vergaderingen, klantendagen, productpresenaties en feesten.

Ben je opzoek naar een bijzondere plek voor jullie bedrijfsevenement? Wat dachten jullie dan van het inmiddels wereldberoemde Race Circuit in Zandvoort waar onlangs voor het tweede opeenvolgende jaar de Dutch F1 Grandprix werd verreden?! Voor je het weet genieten jullie van een leuk bedrijfsuitje, een teambuilding activiteit of een ander bedrijfsevenement op het circuit: van zelf circuit rijden tot racen op de professionele race simulatoren, van de pitbox challenge waarbij je zelf de pitbox induikt tot vergaderen of zelfs feesten. Ook is het mogelijk om in de omgeving te overnachten (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje voor een grote groepen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Wintersport bedrijfsuitje in Oostenrijk met collega´s
excl. BTW vanaf
€355 p.p.

Wintersport bedrijfsuitje in Oostenrijk met collega´s

Voor 4 tot 100 personen

Er zijn veel manieren om de teambanden aan te halen en eventjes nieuwe inspiratie op te doen. Maar met de afdeling of team op wintersport is misschien wel één van de allerleukste. Gedurende deze 3-daagse wintersport experience in het Oostenrijkse Wildpark Grünau (op ongeveer 9 uur rijden vanaf Utrecht) wordt alles voor jullie geregeld (overnachting, halfpension, skipas etc.). Ook voor de minder fanatieke wintersporters is er genoeg te beleven in dit wonderschone natuurgebied. Er is veel mogelijk (van dineren boven op de berg tot slalom-wedstrijd etc.). Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze leuke winter break (kijk ook eens naar andere incentive reizen), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Watergoed in Valburg: bedrijfsuitje met overnachting op 14 km van het centrum van Nijmegen
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Watergoed in Valburg: bedrijfsuitje met overnachting op 14 km van het centrum van Nijmegen

Overnachting optioneel in tipi´s op het terrein of in hotel in de omgeving.

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje met overnachting in de omgeving van Arnhem en Nijmegen, wellicht is een bedrijfsuitje in Watergoed dan een leuke optie. Met ruimte voor grote groepen en de keuze uit een ruim aanbod bedrijfsuitjes is er veel mogelijk op deze bedrijfsuitjes locatie. Van golfclinic tot expeditie Watergoed, van terrein rally rijden tot vlot bouwen, maak een keuze uit het aanbod. Overnachten op de locatie zelf is mogelijk in mooie tipi tenten of in hotels in de omgeving.

Smiley face Gelegen in Valburg op 14 km van het centrum van Nijmegen, 15 km van het centrum van Arnhem

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 500 pers. theater: 150 pers.

Smiley face terras aanwezig

Smiley face Grootste ruimte: max. 500 pers. Kleinste: Max. 20 pers. 

Smiley face 5 verschillende ruimtes

Smiley face Gratis parkeren

Smiley face Bijzonderheden: teambuilding activiteiten mogelijk; overnachting op het terrein mogelijk in grote tipi´s of in hotel in de omgeving 

Wil je meer informatie over het organiseren van een bedrijfsuitje met overnachting in Watergoed, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Legervoertuigen rally met diverse missies als bedrijfsuitje
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Legervoertuigen rally met diverse missies als bedrijfsuitje met overnachting (optioneel)

Voor 16 tot 500 deelnemers (overnachting optioneel mogelijk)

Tijdens dit unieke bedrijfsuitjes worden jullie in groene leger-overall gehesen en nemen jullie plaats in één van de authentieke legertrucks en legerjeeps. Hierna kan het avontuur beginnen. Diverse rally´s zijn mogelijk door heel Nederland. Afhankelijk van de rally zullen jullie een missie moeten gaan vervullen aan de hand van zowel ouderwetse als moderne technieken. Durven jullie deze uitdaging aan en zijn jullie in staat om als één team de Missie te vervullen? Dan is deze legervoertuigen rally misschien wel iets voor jullie. Optioneel is het mogelijk om te overnachten of zelfs gebruik te maken van een helikopter-dropping.

Sloepengame bedrijfsuitje Rotterdam of Den Haag met overnachting
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Sloepengame bedrijfsuitje Rotterdam of Den Haag met overnachting

Maak samen met je collega’s Rotterdam of Den Haag onveilig tijdens deze sloepenrally. Met je team ga je in een sloep de strijd aan om de meeste punten binnen te slepen aan de hand van creatieve opdrachten en brein-brekende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het opduikelen van het raarste voorwerp uit de gracht of een vraag over specifieke plekken van de stad. Er staat het team dus een flinke uitdaging op het gebied van kennis, creativiteit en teamwork te wachten. Bij grotere groepen worden de deelnemers verspreid over meerdere sloepen om tegen elkaar te strijden. Want wat gezonde dosis competitie kan nooit kwaad! Het team dat aan het einde van de vaarroute de meeste punten heeft binnengesleept, vaart eeuwige roem tegemoet. Na afloop van dit leuke bedrijfsuitje duiken jullie vast en zeker het bruisende nachtleven in van Rotterdam óf Den haag, waarna jullie genieten van een aangename overnachting. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk bedrijfsuitje met overnachting, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Berlijn
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Berlijn

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

¨Verrassend veelzijdig¨, dat is een mooie omschrijving van Berlijn. Een stad die nog altijd een beetje dreigt te worden onderschat. Te midden van fantastische bezienswaardigheden als de Branderburger Tor, Checkpoint Charlie en de Duitse Bondsdag gaan jullie aan de slag met het maken van een film. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje met overnachting? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Sloepengame bedrijfsuitje Amsterdam of Utrecht met overnachting
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Sloepengame bedrijfsuitje Amsterdam of Utrecht met overnachting

Maak samen met je collega’s Amsterdam of Utrecht onveilig tijdens deze sloepenrally. Met je team ga je in een sloep de strijd aan om de meeste punten binnen te slepen aan de hand van creatieve opdrachten en brein-brekende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het opduikelen van het raarste voorwerp uit de gracht of een vraag over specifieke plekken van de stad. Er staat het team dus een flinke uitdaging op het gebied van kennis, creativiteit en teamwork te wachten. Bij grotere groepen worden de deelnemers verspreid over meerdere sloepen om tegen elkaar te strijden. Want wat gezonde dosis competitie kan nooit kwaad! Het team dat aan het einde van de vaarroute de meeste punten heeft binnengesleept, vaart eeuwige roem tegemoet. Na afloop van dit leuke bedrijfsuitje duiken jullie vast en zeker het bruisende nachtleven in van Amsterdam óf Rotterdam, waarna jullie genieten van een aangename overnachting. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk bedrijfsuitje met overnachting, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje met overnachting
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje met overnachting

In de meeste steden/regio´s van Nederland, België en Duitsland

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze Expeditie Robinson teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Bij dit bedrijfsuitje is natuurlijk ook een overnachting in begrepen (niet ver van de plaats waar het bedrijfsuitje plaats zal vinden). Dit bedrijfsuitje is mogelijk in de meeste steden/regio´s van Nederland, België en Duitsland. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Expeditie mogelijkheden voor je actieve bedrijfsuitje in jouw regio.

Highland Games als bedrijfsuitje met overnachting
excl. BTW vanaf
€120 p.p.

Highland Games als bedrijfsuitje met overnachting

In de meeste steden/regio´s van Nederland, België en Duitsland

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Dit actieve en ludieke bedrijfsuitje is mogelijk in de meeste steden/regio´s van Nederland, België en Duitsland. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Highland Games bedrijfsuitje mogelijkheden in de regio van jouw voorkeur.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje met overnachting (optioneel)
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje met overnachting (optioneel)

Optioneel mogelijk: overnachting, vervoer en andere activiteiten

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Dit bedrijfsuitje kan in elke stad in Nederland, België of Duitsland worden uitgevoerd. Ook is het mogelijk om voor overnachtingen te zorgen (optioneel). Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje zeilen op diverse locaties (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Bedrijfsuitje zeilen op diverse locaties (optioneel met overnachting)

Optioneel met overnachting

De wind door je haren en waterdruppels in je gezicht. Vrijheid en inspiratie gaan hand in hand tijdens een van deze bedrijfsuitjes zeilen op diverse plaatsen in Nederland. Er is veel mogelijk: van een ontspannen (mid)dag zeilen tot een actieve zeilwedstrijd tegen collega's. Compleet verzorgde (mid)dag en weekend arrangementen. Voor iedere groepsgrootte zijn er passende zeilschepen. Het is al mogelijk een zeiluitje te ondernemen vanaf €60 p.p. (inclusief hapjes en drankjes). De volgende locaties zijn mogelijk:  Loosdrechtse Plassen (Hilversum), Kagerplassen (tussen Amsterdam en Leiden), Friese meren, IJsselmeer (Lelystad, Enkhuizen & Friesland), Markermeer (Monnickendam, net boven Amsterdam). Optioneel is het mogelijk om te overnachten.Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

De gekidnapte directeur als bedrijfsuitje met diner (incl.) en overnachting (optioneel)
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

De gekidnapte directeur als bedrijfsuitje met diner (incl.) en overnachting (optioneel)

Optioneel mogelijk: overnachting, vervoer en andere activiteiten

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Lukt het jullie om de dag tot een goede afloop te brengen, of zal het bedrijf op zoek moeten gaan naar een nieuwe directeur? Dit zinderend spannende bedrijfsuitje is inclusief een drie gangen keuzediner. Deze teambuilding activiteit is o.a. mogelijk in bijna alle grote steden in Nederland en de volgende buitenlandse steden: Antwerpen, Gent, Brussel, Brugge, Leuven, Mechelen, Keulen, Düsseldorf, Hamburg, München, Berlijn, Frankfurt, StuttgartWil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Happen, stappen, varen als bedrijfsuitje met diner (incl.) en overnachting (optioneel)
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, stappen, varen als bedrijfsuitje met diner (incl.) en overnachting (optioneel)

Optioneel mogelijk: overnachting, vervoer en andere activiteiten

Dit bedrijfsuitje in diverse steden in binnen- en buitenland heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. eze teambuilding activiteit is o.a. mogelijk in de volgende buitenlandse steden in Vlaanderen en Duitsland: Antwerpen, Gent, Brugge, Bremen, Keulen, Düsseldorf, Münster en Frankfurt. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organiserende partner.

Bedrijfsuitje met overnachting in verschillende categorieën

Een bedrijfsuitje inclusief overnachting kan gevonden worden door heel Nederland. De diverse steden hebben elk hun eigen kenmerken die kunnen aansluiten bij je wensen. Kies voor de prachtige havenstad van Rotterdam met de vele trekpleisters. Geniet van het toeristische Amsterdam met de oneindige grachtjes. Maar ook de duinen van Den Haag, het prachtige en met OV goed bereikbare Utrecht of het prachtige Eindhoven zijn prima opties. Liever op een andere bestemming? Geen enkel probleem! Laat je inspireren door de mogelijkheden en geef je bedrijfsuitje met overnachting wat extra glans door het te combineren aan de kenmerken van een bepaalde stad.

Zoals eerder beschreven is er een bedrijfsuitje in alle soorten en maten te vinden. Of je nu een dagdeel wilt, meerdere dagdelen of zelfs inclusief een overnachting. Veel is mogelijk! Maar ook op het gebied van de verschillende categorieën heb je een ruime keuze. Zijn jullie een actieve club mensen bij elkaar, houden jullie juist van avontuur, spellen of is een culinaire uitdaging juist het beste aanbod? Een groep bestaat natuurlijk uit veel verschillende mensen. De ene is dol op adrenaline waar de ander het juist liever wat rustiger aan doet. Maar waar de keuze ook op gaat vallen er is een uitje voor iedere groep. Laat je dus verrassen en leer je collega’s eens op een totaal nieuwe manier kennen. Heerlijk genieten van de jaarlijkse activiteit en aansluitend ook nog een overnachting zodat je je niet druk hoeft te maken over de terugreis. Lekker toch! Veel plezier toegewenst. Voor bedrijfsuitjes in Antwerpen kijk je op het overzicht via bedrijfsuitjes in Antwerpen. Voor Gent ga je naar bedrijfsuitjes in Gent.

Overige stedenlinks

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                              Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                     Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                              Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                     Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                             Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                  Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                    Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                     Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                    Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                           Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                          Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                        Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                          Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                              Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                               Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                  Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                         Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt