Bedrijfsuitje met overnachting

In binnen- en buitenland

Bedrijfsuitje met overnachting

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje met overnachting? Een geweldige keuze! Eén keer per jaar is het tijd voor het jaarlijkse bedrijfsuitje. Een dag waarin plezier, elkaar beter leren kennen en ontspanning centraal staat. Even niet op de zaak zijn maar op een externe plek waar gezamenlijk iets leuks gedaan zal worden. Bedrijfsuitjes zijn er op allerlei manieren. Een dagdeel, een specifiek uitje of misschien zelfs de overtreffende trap: een bedrijfsuitje met overnachting. We inspireren je graag met een leuk aanbod bedrijfsuitjes waarbij je niet na hoeft te denken over de terugreis. Kijk snel onderstaand naar de verschillende mogelijkheden. We wensen je bij voorbaat veel plezier met dit bijzondere uitje.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen
excl. BTW vanaf
€243 p.p.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen

Ook mogelijk als shortbreak/24 uur met overnachting, 8 tot 100 deelnemers

Wil je elkaar echt op een andere manier leren kennen? Is het de bedoeling dat na deze teambuilding activiteit de teamleden echt voor elkaar door het vuur gaan? Dan is een outdoor teambuilding weekend (shortbreak is ook mogelijk) misschien wel de best passende optie. En waar kun je dan beter terecht dan in de Belgische Ardennen (op slechts 2,5 uur rijden vanaf Utrecht)? Hierbij staan natuur, spanning en ontspanning centraal. Van raften tot rotsklimmen, van kampvuur maken tot heerlijk BBQ-en, na een paar dagen in de ruige natuur staat er vast en zeker een team met nieuwe energie. Tijdens deze activiteit overnachten jullie in comfortabele chalets. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere teambuilding bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje in het buitenland), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Beach bedrijfsuitje Scheveningen met overnachting
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Beach bedrijfsuitje Scheveningen met overnachting

Vanaf 10 personen tot hele grote groepen

Van Expeditie Robinson tot Archery Tag, van Beachsoccer tot Beachvolleyball, van Discgolf tot katapult bouwen, van knotshockey tot Ultimate Frisbee, het is eigenlijk allemaal wel leuk om te doen op het strand. Daarom kun je zelf je eigen programma samenstellen op basis van aantal van deze activiteiten. Op deze manier hoef je niet zo streng te kiezen, maar kun je gewoon meerdere leuke dingen doen op het Scheveningse strand. Met een lekker briesje in de stralende zon en je voeten in de branding wordt dit vast een onvergetelijke dag. En natuurlijk geniet je na afloop ook van het bruisende nachtleven van Scheveningen, van Crazy Pianos tot de Pier, waarna je geniet van een fijne overnachting vlak bij het strand. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Sloepengame bedrijfsuitje Rotterdam of Den Haag met overnachting
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Sloepengame bedrijfsuitje Rotterdam of Den Haag met overnachting

Maak samen met je collega’s Rotterdam of Den Haag onveilig tijdens deze sloepenrally. Met je team ga je in een sloep de strijd aan om de meeste punten binnen te slepen aan de hand van creatieve opdrachten en brein-brekende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het opduikelen van het raarste voorwerp uit de gracht of een vraag over specifieke plekken van de stad. Er staat het team dus een flinke uitdaging op het gebied van kennis, creativiteit en teamwork te wachten. Bij grotere groepen worden de deelnemers verspreid over meerdere sloepen om tegen elkaar te strijden. Want wat gezonde dosis competitie kan nooit kwaad! Het team dat aan het einde van de vaarroute de meeste punten heeft binnengesleept, vaart eeuwige roem tegemoet. Na afloop van dit leuke bedrijfsuitje duiken jullie vast en zeker het bruisende nachtleven in van Rotterdam óf Den haag, waarna jullie genieten van een aangename overnachting. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk bedrijfsuitje met overnachting, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Berlijn
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Berlijn

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

¨Verrassend veelzijdig¨, dat is een mooie omschrijving van Berlijn. Een stad die nog altijd een beetje dreigt te worden onderschat. Te midden van fantastische bezienswaardigheden als de Branderburger Tor, Checkpoint Charlie en de Duitse Bondsdag gaan jullie aan de slag met het maken van een film. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje met overnachting? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

City Escape als bedrijfsuitje met overnachting
excl. BTW vanaf
€115 p.p.

City Escape als bedrijfsuitje met overnachting

In de meeste steden/regio´s van Nederland, België en Duitsland

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad?  Bij dit bedrijfsuitje is natuurlijk ook een overnachting in begrepen (niet ver van de plaats waar het bedrijfsuitje plaats zal vinden). Dit bedrijfsuitje is mogelijk in de meeste steden/regio´s van Nederland, België en Duitsland. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de City Escape mogelijkheden in de regio van jouw voorkeur.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)

Voor de kust ter hoogte van Haarlem/Amsterdam

Ben je op zoek naar echt een unieke teambuilding ervaring? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoogte van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala van outdoor en indoor activiteiten (van abseilen tot boogschieten, van piramide bouwen tot Fort Experience) en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Inclusief overtocht, activiteiten, koffie met lekkers en drankjes is deze Forteiland Adventure al mogelijk vanaf €95 p.p. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje met overnachting), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Sloepengame bedrijfsuitje Amsterdam of Utrecht met overnachting
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Sloepengame bedrijfsuitje Amsterdam of Utrecht met overnachting

Maak samen met je collega’s Amsterdam of Utrecht onveilig tijdens deze sloepenrally. Met je team ga je in een sloep de strijd aan om de meeste punten binnen te slepen aan de hand van creatieve opdrachten en brein-brekende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het opduikelen van het raarste voorwerp uit de gracht of een vraag over specifieke plekken van de stad. Er staat het team dus een flinke uitdaging op het gebied van kennis, creativiteit en teamwork te wachten. Bij grotere groepen worden de deelnemers verspreid over meerdere sloepen om tegen elkaar te strijden. Want wat gezonde dosis competitie kan nooit kwaad! Het team dat aan het einde van de vaarroute de meeste punten heeft binnengesleept, vaart eeuwige roem tegemoet. Na afloop van dit leuke bedrijfsuitje duiken jullie vast en zeker het bruisende nachtleven in van Amsterdam óf Rotterdam, waarna jullie genieten van een aangename overnachting. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk bedrijfsuitje met overnachting, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje met overnachting
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Expeditie Robinson als bedrijfsuitje met overnachting

In de meeste steden/regio´s van Nederland, België en Duitsland

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze Expeditie Robinson teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Bij dit bedrijfsuitje is natuurlijk ook een overnachting in begrepen (niet ver van de plaats waar het bedrijfsuitje plaats zal vinden). Dit bedrijfsuitje is mogelijk in de meeste steden/regio´s van Nederland, België en Duitsland. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Expeditie mogelijkheden voor je actieve bedrijfsuitje in jouw regio.

Wintersport bedrijfsuitje in Oostenrijk met collega´s
excl. BTW vanaf
€355 p.p.

Wintersport bedrijfsuitje in Oostenrijk met collega´s

Voor 4 tot 100 personen

Er zijn veel manieren om de teambanden aan te halen en eventjes nieuwe inspiratie op te doen. Maar met de afdeling of team op wintersport is misschien wel één van de allerleukste. Gedurende deze 3-daagse wintersport experience in het Oostenrijkse Wildpark Grünau (op ongeveer 9 uur rijden vanaf Utrecht) wordt alles voor jullie geregeld (overnachting, halfpension, skipas etc.). Ook voor de minder fanatieke wintersporters is er genoeg te beleven in dit wonderschone natuurgebied. Er is veel mogelijk (van dineren boven op de berg tot slalom-wedstrijd etc.). Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze leuke winter break (kijk ook eens naar andere incentive reizen), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Uit handen van de jagers als bedrijfsuitje met overnachting
excl. BTW vanaf
€120 p.p.

Uit handen van de jagers als bedrijfsuitje met overnachting

Mogelijk in steden/regio´s in Nederland, België en Duitsland

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in jouw regio combineren met een zinderende City Game? Bij dit bedrijfsuitje in het binnen- of buitenland is natuurlijk ook een overnachting in begrepen (niet ver van de plaats waar het bedrijfsuitje plaats zal vinden). Dit bedrijfsuitje is mogelijk in de meeste steden/regio´s van Nederland, België en Duitsland. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Uit handen van de jagers bedrijfsuitjes mogelijkheden in de regio van jouw voorkeur.

Highland Games als bedrijfsuitje met overnachting
excl. BTW vanaf
€120 p.p.

Highland Games als bedrijfsuitje met overnachting

In de meeste steden/regio´s van Nederland, België en Duitsland

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Dit actieve en ludieke bedrijfsuitje is mogelijk in de meeste steden/regio´s van Nederland, België en Duitsland. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Highland Games bedrijfsuitje mogelijkheden in de regio van jouw voorkeur.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje met overnachting (optioneel)
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje met overnachting (optioneel)

Optioneel mogelijk: overnachting, vervoer en andere activiteiten

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Dit bedrijfsuitje kan in elke stad in Nederland, België of Duitsland worden uitgevoerd. Ook is het mogelijk om voor overnachtingen te zorgen (optioneel). Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje zeilen op diverse locaties (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Bedrijfsuitje zeilen op diverse locaties (optioneel met overnachting)

Optioneel met overnachting

De wind door je haren en waterdruppels in je gezicht. Vrijheid en inspiratie gaan hand in hand tijdens een van deze bedrijfsuitjes zeilen op diverse plaatsen in Nederland. Er is veel mogelijk: van een ontspannen (mid)dag zeilen tot een actieve zeilwedstrijd tegen collega's. Compleet verzorgde (mid)dag en weekend arrangementen. Voor iedere groepsgrootte zijn er passende zeilschepen. Het is al mogelijk een zeiluitje te ondernemen vanaf €60 p.p. (inclusief hapjes en drankjes). De volgende locaties zijn mogelijk:  Loosdrechtse Plassen (Hilversum), Kagerplassen (tussen Amsterdam en Leiden), Friese meren, IJsselmeer (Lelystad, Enkhuizen & Friesland), Markermeer (Monnickendam, net boven Amsterdam). Optioneel is het mogelijk om te overnachten.Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Rome
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Rome

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

Het startpunt van deze trip is een stad die heel lang het middelpunt van de wereld was. En dat wordt snel duidelijk als je er voor de eerste keer een bezoek aan brengt. Te midden van historische monumenten als het Colosseum, de Trevifontein en de Sint-Pietersbasiliek gaan jullie een film opnemen. De deelnemers worden onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje met overnachting? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

De gekidnapte directeur als bedrijfsuitje met diner (incl.) en overnachting (optioneel)
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

De gekidnapte directeur als bedrijfsuitje met diner (incl.) en overnachting (optioneel)

Optioneel mogelijk: overnachting, vervoer en andere activiteiten

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Lukt het jullie om de dag tot een goede afloop te brengen, of zal het bedrijf op zoek moeten gaan naar een nieuwe directeur? Dit zinderend spannende bedrijfsuitje is inclusief een drie gangen keuzediner. Deze teambuilding activiteit is o.a. mogelijk in bijna alle grote steden in Nederland en de volgende buitenlandse steden: Antwerpen, Gent, Brussel, Brugge, Leuven, Mechelen, Keulen, Düsseldorf, Hamburg, München, Berlijn, Frankfurt, StuttgartWil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Londen
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Londen

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

Londen is een echte wereldstad. En te midden van trekpleisters als de Big Ben, de Tower Bridge, Buckingham Palace en Trafalgar Square, gaan jullie in een groepen een film maken. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje met overnachting? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Happen, stappen, varen als bedrijfsuitje met diner (incl.) en overnachting (optioneel)
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Happen, stappen, varen als bedrijfsuitje met diner (incl.) en overnachting (optioneel)

Optioneel mogelijk: overnachting, vervoer en andere activiteiten

Dit bedrijfsuitje in diverse steden in binnen- en buitenland heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. eze teambuilding activiteit is o.a. mogelijk in de volgende buitenlandse steden in Vlaanderen en Duitsland: Antwerpen, Gent, Brugge, Bremen, Keulen, Düsseldorf, Münster en Frankfurt. Wil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organiserende partner.

Zoek de spion als bedrijfsuitje in het buitenland met diner (inc.) en overnachting (optioneel)
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Zoek de spion als bedrijfsuitje in het buitenland met diner (inc.) en overnachting (optioneel)

Optioneel mogelijk: overnachting, vervoer en andere activiteiten

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel? Deze teambuilding activiteit is o.a. mogelijk in de volgende buitenlandse steden in Vlaanderen en Duitsland: Antwerpen, Gent, Brussel, Luik, Brugge, Leuven, Mechelen, Keulen, Düsseldorf, Hamburg, Hannover, München, Berlijn, Frankfurt, StuttgartWil je meer weten, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organiserende partner.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Boedapest
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Boedapest

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

Boedapest, die mysterieuze maar oh zo mooie stad aan de Donau. In een oogverblindende setting maken jullie een film te midden van bezienswaardigheden als de Burcht, de Matthiaskerk, de Citadel en het Vissersbastion. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje met overnachting? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje met diner (inc.) en overnachting (optioneel)
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje met diner (inc.) en overnachting (optioneel)

Optioneel mogelijk: overnachting, vervoer en andere activiteiten

Misschien heb je wel eens een boek van Dan Brown gelezen of een film gezien? Dan weet je vast wel wat een cryptex is. Tijdens dit raadselachtige bedrijfsuitje gaan jullie in teamverband proberen om een echte cryptex te ontrafelen. De activiteit zal heel gemoedelijk van start gaan onder het genot van een hapje en drankje. Maar dan ineens is daar een mysterieuze koffer, een raadselachtige cryptex en een aantal inspirerende opdrachten voor jou en je teamleden. Om alles tot een goed einde te kunnen brengen zullen jullie je in het centrum van de stad moeten begeven, om daar de raadselachtige opdrachten te kunnen voltooien. Na afloop van deze activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner, waarbij er natuurlijk zal worden nagepraat over een bijzondere dag. Deze activiteit kan worden gespeeld in elke Nederlandse stad en Antwerpen, Brussel, Brugge, Gent, Leuven en LuikWil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Praag
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Praag

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

Dit bedrijfsuitje vindt plaats in de straten van het mooie centrum Praag, met als decors bijzondere trekpleisters als de Karelsbrug, het astronomische uurwerk op het Oude Stadsplein en andere bezienswaardigheden. De deelnemers worden onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje met overnachting? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Parijs
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Parijs

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

Van het charmante Montmartre met z´n gezellige Place du Tertre tot de imposante Champs-Élysées en de Eiffeltoren, Parijs heeft het allemaal. En welk decor is mooier voor een bijzonder bedrijfsuitje dan de hoofdstad van Frankrijk? Dit bedrijfsuitje vindt plaats in de straten van Parijs midden tussen de bezienswaardigheden. De deelnemers worden onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje met overnachting? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Barcelona
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Barcelona

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

Welkom in de stad van Gaudi, Park Güell en de Sagrada Familia. Het beeldschone Barcelona vormt het ideale decor voor een film. En die gaan jullie maken in en rond het centrum van deze zonnige stad, midden tussen de mooie trekpleisters.  De deelnemers worden onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje met overnachting? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Wenen
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in het centrum van Wenen

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

Welkom in één van de meest romantische steden van Europa. De ideale plek om een film op te nemen dus. En dat is precies wat jullie gaan doen te midden van bezienswaardigheden als de Spaanse Rijschool, het Weense stadspark en het Prater. De deelnemers worden onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje met overnachting? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in stad/land van je voorkeur
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd bedrijfsuitje met overnachting in stad/land van je voorkeur

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

Van Spanje tot Frankrijk, van Portugal tot Noorwegen, deze filmwedstrijd is beschikbaar in elk Europees land. Heb je de voorkeur voor het mysterieuze Dublin (en de rest van Ierland), of ga je toch liever voor Hamburg (of een andere stad in Duitsland) of voor een wintersport regio, geen probleem. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad/regio uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje met overnachting? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje met overnachting in verschillende categorieën

Zoals eerder beschreven is er een bedrijfsuitje in alle soorten en maten te vinden. Of je nu een dagdeel wilt, meerdere dagdelen of zelfs inclusief een overnachting. Veel is mogelijk! Maar ook op het gebied van de verschillende categorieën heb je een ruime keuze. Zijn jullie een actieve club mensen bij elkaar, houden jullie juist van avontuur, spellen of is een culinaire uitdaging juist het beste aanbod? Een groep bestaat natuurlijk uit veel verschillende mensen. De ene is dol op adrenaline waar de ander het juist liever wat rustiger aan doet. Maar waar de keuze ook op gaat vallen er is een uitje voor iedere groep. Laat je dus verrassen en leer je collega’s eens op een totaal nieuwe manier kennen. Heerlijk genieten van de jaarlijkse activiteit en aansluitend ook nog een overnachting zodat je je niet druk hoeft te maken over de terugreis. Lekker toch! Veel plezier toegewenst.

Overige stedenlinks

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                              Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                     Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                              Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                     Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                             Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                  Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                    Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                     Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                    Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                           Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                          Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                        Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                          Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                              Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                               Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                  Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                         Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE MET OVERNACHTING DOOR HEEL NEDERLAND

Een bedrijfsuitje inclusief overnachting kan gevonden worden door heel Nederland. De diverse steden hebben elk hun eigen kenmerken die kunnen aansluiten bij je wensen. Kies voor de prachtige havenstad van Rotterdam met de vele trekpleisters. Geniet van het toeristische Amsterdam met de oneindige grachtjes. Maar ook de duinen van Den Haag, het prachtige en met OV goed bereikbare Utrecht of het prachtige Eindhoven zijn prima opties. Liever op een andere bestemming? Geen enkel probleem! Laat je inspireren door de mogelijkheden en geef je bedrijfsuitje met overnachting wat extra glans door het te combineren aan de kenmerken van een bepaalde stad. We wensen je alvast heel veel plezier toe.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt