Bedrijfsuitje Nijmegen

Ook voor de regio Wijchen, Groesbeek en Zevenaar.

Bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten overzicht Nijmegen

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje Nijmegen? Momenteel is in Nijmegen de dienstensector flink aan het groeien. De grote spreiding van leeftijden en achtergronden zorgt ervoor dat niet makkelijk is om een passend concept te vinden voor elk bedrijfsfeest of personeelsuitje. Voor de ene partij volstaat immers een cocktail workshop, terwijl andere bedrijven juist op zoek zijn naar een teambuilding activiteit die een divers publiek weet te inspireren en boeien. Onemotion is in staat voor elk personeelsfeest, personeelsuitje of teambuilding een ideale invulling te vinden. Lukt het niet met een standaard concept, dan zijn er voldoende op-maat alternatieven te vinden die wel tot het gewenste eindresultaat zullen leiden. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan hieronder voor meer informatie over onze services en mogelijkheden in de regio Nijmegen, Groesbeek, Wijchen en Zevenaar of de hele provincie via bedrijfsuitje Gelderland.

Vrijgezellenfeest NijmegenPersoneelsfeest

Pub Games personeelsuitje Nijmegen
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Pub Games personeelsuitje Nijmegen

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Nijmegen, Wijchen, Groesbeek of Zevenaar beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Nijmegen, Zevenaar, Groesbeek of Wijchen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Nijmegen (omgeving)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Nijmegen (omgeving)

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 of meer wielen? Dan zijn is deze bijzondere rally echt een aanrader. Geniet van een mooie rally tocht door deze wereldberoemde streek en geniet van verfrissende uitzichten, terwijl je nieuwe inspiratie opdoet voor jezelf en je collega's.  Wil je meer weten over de mogelijkheden in de omgeving van Nijmegen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Dit rally bedrijfsuitje is mogelijk in alle seizoenen. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit leuke rally rijden bedrijfsuitje in de omgeving van Nijmegen.

Help, de directeur is ontvoerd Nijmegen
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Nijmegen

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Nijmegen, Zevenaar, Wijchen of Groesbeek is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Origineelste feestlocaties van Nijmegen (arrangementen vanaf €60 p.p.)
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Origineelste feestlocaties van Nijmegen (arrangementen vanaf €60 p.p.)

Soms ben je niet alleen op zoek naar een locatie in Nijmegen of omgeving, maar meer nog naar een beleving. Elke feestlocatie binnen deze categorie heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Dus ben je behalve een goede prijs/kwaliteit verhouding ook op zoek naar pure inspiratie voor een bedrijfsfeest, unieke bedrijfsborrel, feestelijke bedrijfspresentatie of ander zakelijk evenement, dan helpen we je hier graag verder. Bedraagt het budget (zaalhuur, drankjes, aankleding en eten/hapjes) van dit evenement minimaal €60 p.p.? Laat je dan helpen door onze gratis service. De 2 meest geschikte en tevens nog op de aangewezen datum beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk zullen door ons worden benaderd, met de vraag om je van alle informatie te voorzien. 

Teambuilding activiteit met vergadering in Nijmegen of omgeving
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Teambuilding activiteit met vergadering in Nijmegen of omgeving

Alles draait om het vinden van de juiste balans. En dat geldt natuurlijk ook voor vergaderen. Inspanning vs ontspanning; geestelijk vs lichamelijk; een outdoor activiteit kan zorgen voor baanbrekende nieuwe ideeën, een (nog) betere sfeer tussen de deelnemers onderling en een onverwacht positieve output. Bij dit combinatiearrangement beschikt men over een vergaderlocatie in Nijmegen van waaruit men outdoor activiteiten kan ondernemen. Wil je meer weten over dit arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Outdoor teambuilding Nijmegen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Outdoor teambuilding Nijmegen

Bereid je voor op een intensieve maar bovenal leuke outdoor teambuilding activiteit. Op deze bijzondere locatie is erg veel mogelijk: zeer uiteenlopende teambuilding activiteiten. Ook is het mogelijk om de teambuilding activiteiten te combineren met een lunch/diner, vergadering of feestelijk evenement. Wil je meer weten over deze leuke outdooractiviteiten in de omgeving van Nijmegen? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Airsoft bedrijfsuitje Nijmegen
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Airsoft bedrijfsuitje Nijmegen

Stap in de wondere wereld van Airsoft. Iedereen heeft van te voren een zekere mate van spanning. Maar wanneer je de arena instapt klopt de adrenaline in je lichaam. Zijn jij en je team goed op elkaar ingespeeld? Wie neemt de leiding in de strategie om de tegenstander te verslaan. Duik in geulen, kruip over de grond en voel je voor even een echte commando! Dit airsoft avontuur zul je niet snel vergeten. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Airsoft bedrijfsuitje in Nijmegen.

Quad bedrijfsuitje Nijmegen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Quad bedrijfsuitje Nijmegen

Geef je bedrijfsuitje een beetje pit en power! Met deze quad tocht scheur je met een brommende motor over modderige en ruige paden. Geniet van de wind door je haren en de modder op je kleding, dat hoort er allemaal bij! Na een korte uitleg is het tijd voor het echte werk, de Quad rally! Ben jij op zoek naar een gaaf bedrijfsuitje in Nijmegen? Vraag dan hieronder meer informatie aan. We wensen je bij voorbaat veel adrenaline toe.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Nijmegen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Nijmegen

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Nijmegen komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

GPS bedrijfsuitje Nijmegen, Groesbeek, Zevenaar, Wijchen (inc. 3-gangen diner)
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

GPS bedrijfsuitje Nijmegen, Groesbeek, Zevenaar, Wijchen (inc. 3-gangen diner)

Gewapend met een GPS-systeem ga je in groepsverband op pad langs diverse highlights van je stad. Tijdens deze puzzle tocht leer je Nijmegen, Zevenaar, Wijchen, Groesbeek kennen op een geheel nieuwe manier. Deze gps tocht is inclusief koffie/thee met gebak, drankje en driegangen keuzediner. Dit bedrijfsuitje vormt de ideale combinatie tussen actief bezig zijn en culinair genieten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit gps personeelsuitje Nijmegen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Nijmegen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Nijmegen

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Nijmegen combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Workshop houtbewerken Nijmegen
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshop houtbewerken Nijmegen

Bereid je voor op een bijzonder creatief bedrijfsuitje in Nijmegen. Je gaat een product maken aan de hand van werktekeningen, houten kinderspeelgoed maken, je eigen schaakstenen draaien, werken aan een vrije opdracht of een stapel pallets/meubels slopen. Door gebruik te maken van pallethout en resthout geef je een duurzame invulling aan dit bedrijfsuitje. Je kunt putten uit de kennis en ervaring van de workshopgevers (echte meubelmakers). Na afloop heb je een eindproduct in handen voor thuis of op kantoor. Ervaring is niet nodig. Koffie, thee, sap en cake zijn inbegrepen. Wil je meer weten over dit creatieve bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Nijmegen
vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Nijmegen

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Nijmegen, Groesbeek, Zevenaar of Wijchen. Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje koken Nijmegen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Bedrijfsuitje koken Nijmegen

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Nijmegen. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de bedrijfsuitje koken mogelijkheden in Nijmegen.

Cocktail bedrijfsuitje Nijmegen
vanaf
€26 p.p.

Cocktail bedrijfsuitje Nijmegen

Is het tijd voor iets nieuws? Experimenteer er dan op los tijdens deze cocktail workshop in Nijmegen of omgeving. Wees innovatief en creatief en breng menig hart op hol met alle nieuwe shake kunstjes die je meekrijgt. Leer shaken, flirten, en gooi die drankjes in de lucht. Aan het eind voel je je net een professional. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail bedrijfsuitje Nijmegen mogelijkheden.

Percussie teambuilding Nijmegen
vanaf
€15 p.p.

Percussie teambuilding Nijmegen

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Nijmegen, Zevenaar, Groesbeek of Wijchen? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Nijmegen of omgeving, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Moorddiner bedrijfsuitje Nijmegen
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Nijmegen

Voor dit bedrijfsuitje in Nijmegen, Groesbeek, Wychen of omgeving  is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Nijmegen? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Nijmegen
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Nijmegen

Elke dag luister je muziek op de radio. In de auto, op de fiets, of zelfs onder de douche. Je beschikt dus stiekem over heel wat muziekkennis. Hoog tijd om de strijd van te gaan met je collega tijdens dit popquiz dinerspel bedrijfsuitje in Nijmegen, Wijchen, Groesbeek, Cuijk of omgeving. Dit arrangement bevat uiteraard ook een overheerlijk diner. Laat de muziek battle beginnen... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een popquiz dinerspel als invulling van je bedrijfsuitje in Nijmegen of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Nijmegen
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Nijmegen

De pubquiz is inmiddels allang geen hype meer. Dit megapopulaire fenomeen trekt volle zalen door heel Nederland. Het is nu natuurlijk ook mogelijk om een pubquiz te organiseren met je collega's en wel eentje waar het diner bij is inbegrepen. Van kennisronde tot lekker meezingen, van muziekronde tot entertainmentronde, is jouw groep beter dan de rest? Nou, laat het dan maar eens zien, tijdens deze onvergetelijke pubquiz battle als invulling van je bedrijfsuitje in Nijmegen, Groesbeek, Wychen of omgeving. Wil je meer weten over dit pubquiz dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Mobiel Maffia stadsspel Nijmegen
excl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Mobiel Maffia stadsspel Nijmegen

Tijdens deze interactie Game duik je in onderwereld samen met je collega's. Gewapend met een Smartphone met speciale app ga je op pad met een hele duidelijke missie: het verhandelen van een enorme hoeveelheid drugs. Tijdens dit stadsspel worden vindingrijkheid en teamwork flink op de proefgesteld. Dit stadsspel is inclusief begeleiding, spelmateriaal (waaronder Smartphones en App), prijsuitreiking, mogelijkheid tot opdrachten op maat etc. Wil je meer weten over dit leuke stadsspel als invulling van je bedrijfsuitje in Nijmegen, Groesbeek, Wychen of omgeving, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Highland Games bedrijfsuitje Nijmegen
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Highland Games bedrijfsuitje Nijmegen

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games in Nijmegen, Groesbeek of omgeving! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games bedrijfsuitje mogelijkheden in Nijmegen of omgeving.

Personeelsfeest Middeleeuwse wijnkelder Nijmegen
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Personeelsfeest Middeleeuwse wijnkelder Nijmegen

Organiseer je binnenkort een bedrijfsborrel, bedrijfsuitje of bedrijfsfeest in Nijmegen? Dan is dit arrangement in een Middeleeuwse wijnkelder in Nijmegen een absolute aanrader. Veel is mogelijk op deze unieke feestlocatie in Nijmegen (culinaire invulling, entertainment). Zo is een geheel verzorgd bedrijfsfeest reeds mogelijk met onbeperkt drankjes, buffet, zaalhuur en dj is al mogelijk vanaf €49 p.p. (basis arrangement), waarbij diverse uitbreidingen op culinair of entertainment gebied kunnen worden toegevoegd. Dit arrangement is beschikbaar voor groepen van 30 tot 500 personen. Wil je meer weten over dit stijlvolle arrangement in Nijmegen, vraag dan meer informatie aan.

70s, 80s,90s, Caribisch, Casino of Oktoberfest themafeest Nijmegen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

70s, 80s,90s, Caribisch, Casino of Oktoberfest themafeest Nijmegen

Organiseer je binnenkort een bedrijfsborrel, bedrijfsuitje of bedrijfsfeest in Nijmegen? Dan zijn deze themafeest arrangementen op een unieke feestlocatie in Nijmegen een absolute aanrader. Diverse thema's zijn mogelijk: van jaren 80/90 tot 60/70 , van Oktoberfest themafeest tot Las Vegas themaBij dit themafeest zijn inbegrepen:  DJ, entertainment, aankleding, zaalhuur, 4 uur onbeperkt drankjes en diverse hapjes, buffet. Uiteraard is het mogelijk het arrangement uit te breiden of aan te passen. Dit arrangement is geschikt voor 50 tot 500 personen.Wil je meer weten over dit stijlvolle themafeest in Nijmegen, vraag dan meer informatie aan.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Nijmegen
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Nijmegen

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Nijmegen of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Outdoor boogschieten teambuilding Nijmegen
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Outdoor boogschieten teambuilding Nijmegen

Diverse legenden zijn je voorgegaan, van Robin Hood tot Willem Tell. Beschik jij ook over haviksogen en de perfecte oog-hand coördinatie? Dan kun jij je collega´s laten zien wat je in huis hebt. Naast het boogschieten is het ook mogelijk om andere outdoor activiteiten te ondernemen. Ook zijn er goede catering mogelijkheden en mogelijkheden voor het organiseren van een vergadering of bijeenkomst. Wil je meer weten van dit pijlsnelle afdelingsuitje in de directe omgeving van Nijmegen? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

High Ropes teambuilding Nijmegen (omgeving)
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

High Ropes teambuilding Nijmegen (omgeving)

Verse boslucht in je gezicht en zweetdruppels op je voorhoofd, bereid je voor op een actieve teambuilding activiteit met je collega´s. Sierlijk beweeg je je door de bomen op weg naar de eindstreep. Naast High Ropes zijn er ook andere mogelijkheden voor het organiseren van een actieve teambuilding in Nijmegen of omgeving. Ook zijn er goede catering mogelijkheden en mogelijkheden voor het organiseren van een vergadering of bijeenkomst. Wil je meer weten van dit pijlsnelle afdelingsuitje in de omgeving van Nijmegen? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Avontuurlijke teambuilding Nijmegen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Avontuurlijke teambuilding Nijmegen

Kijk je ook graag naar Expeditie programma´s en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze avontuurlijke teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de avontuurlijke teambuilding mogelijkheden voor je teambuilding activiteit in de omgeving van Nijmegen.

Heidag organiseren omgeving Nijmegen: alles begint bij de juiste locatie

Heidag organiseren omgeving Nijmegen: alles begint bij de juiste locatie

Een heisessie kan belangrijke input geven voor de voortgang van het bedrijf. Om samen in een rustgevende en inspirerende omgeving op zoek te gaan naar antwoorden op cruciale vragen. Alles begint natuurlijk bij het kiezen van de juiste locatie in de omgeving van Nijmegen voor de heidag. En hierbij kunnen we u wellicht goed van dienst zijn. Onemotion beschikt namelijk over een zeer groot netwerk van inspirerende locaties. Onze kostenloze service werkt als volgt. Indien u beschrijft waarna u op zoek bent, gaan wij op zoek naar de 2 nog beschikbare locaties die het beste aansluiten op uw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om u zsm van gerichte informatie te voorzien m.b.t. de mogelijkheden. Indien u gebruik wilt maken van deze snelle en handige service, verzoeken we u om hieronder op meer informatie te klikken.

Studentenstad Nijmegen

De studentenstad Nijmegen blaakt van gezelligheid. De vele terrasjes en kroegjes vormen het ideale vertrekpunt voor een bedrijfsuitje. Deze voormalige Romeinse vestingsstad staat in het heden garant voor veel nieuwe innovaties en kennisontwikkeling. Zo heeft de stad een eigen universiteit en loopt het op medisch vlak voorop bij de mondiale ontwikkeling van aantal specialismen. De grote populatie jongeren heeft ook een sterke invloed op het culturele karakter van de stad. De omgeving van Nijmegen kent, wat betreft economisch vlak een sterk gevarieerde geschiedenis. Zo was Wijchen even een bolwerk voor de automotive industrie.

Kijk voor congreslocaties op congreslocaties in Nijmegen.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION?
Voordelen Onemtion

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

Onemotion partner worden?

BEDRIJFSUITJE IN NIJMEGEN & OMGEVING

Heb je binnenkort een bedrijfsuitje in Nijmegen of omgeving? De steden Wijchen en Zevenaar kunnen een mooie plaats zijn mocht je voorkeur niet direct liggen bij een Nijmegen of een andere stad. Op de grens van Gelderland en Noord-Brabant ligt de plaats Wijchen. Deze plaats was van oorsprong vooral agrarisch en woonden er al mensen in de Steentijd. Later kwamen er steeds meer Romeinen (vooral de rijke) waardoor er ook mooie dure vondsten zijn gedaan. Maar naast de mooie historie gaat het gerucht dat Wijchen ook de eerste lokale omroep van Nederland had. Naast televisie hadden zij ook een radiostation waar vele mensen in en om Wijchen naar keken en luisterden. Wellicht is de link met een bedrijfsuitje snel gemaakt. Kun je jullie kennis testen op het gebied van geschiedenis of voel je meer voor een filmachtig bedrijfsuitje. Al in de Romeinse tijd speelde Cuijk, toen nog Ceuclum geheten, een rol van betekenis in de regio. De invloed werd verder uitgebreid door de heren van Cuijk, welke zich vernoemden naar de oude Romeinse naam. Nog altijd vind je de bewijzen van de geschiedenis van Cuijk terug in het museum Ceuclum in de voormalige Sint-Martinus kerk. Combineer je bedrijfsuitje in Cuijk dan ook eens met een bezoek aan dit museum. Ook Zevenaar is een leuke plaats die van oorsprong Seventer heet. Dit stamde waarschijnlijk af van de middeleeuwse Burght Sevenaer want in het centrum van het gebied Liemers ligt. Rondom dit gebied bevinden zijn de IJsseloever, de Rijn en de rijksgrens. Zevenaar heeft daarnaast ook een eigen station: Station Zevenaar. Dit maakt het vervoer van en naar een bedrijfsuitje in Zevenaar al een stuk makkelijker. Al sinds Otto Van Gelre II in de derde eeuw bezit nam van de regio Zevenaar, heeft het een belangrijke rol gespeeld in diverse conflicten in de regio. In de vijftiende eeuw krijgt Zevenaar dan ook niet voor niets stadsrechten. Nog altijd beschikt het stadje over een aantal bijzondere monumentjes, waaronder één van de oudste molens van Nederland. Combineer je bedrijfsuitje in Zevenaar met een terrasje bij de kerk. We wensen jullie alvast veel plezier en inspiratie toe tijdens een bedrijfsuitje in Nijmegen, Cuijck, Wijchen, Zevenaar of de omgeving.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt