Bedrijfsuitje Rotterdam

Ook voor de regio Zuid-Holland, Vlaardingen, Capelle, Spijkenisse, Schiedam, Ridderkerk en Hellevoetsluis.

Bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten overzicht Rotterdam

Binnenkort een zakelijke activiteit zoals een bedrijfsuitje Rotterdam? Rotterdam is een uitstekende keuze. Deze stad bruist! Van deze belangrijke tweede stad van Nederland verwacht je natuurlijk dat er altijd iets te beleven is. Heb je ook een bedrijf dat gelegen is in of rondom Rotterdam (Zuid-Holland? kijk op bedrijfsuitje Zuid-Holland) of wil je deze stad wel eens ontdekken samen met je collega’s of zakenrelaties? Onemotion heeft een uitgebreid netwerk van partners (evenementenbureaus in Rotterdam) die een inspirerend aanbod aan afdelingsuitjes en bedrijfsfeesten hebben, van moorddiner tot dinerspel of zelfs city games. We hopen je binnenkort met jouw bedrijf te mogen verwelkomen bij een van onze uitjes. 

Vrijgezellenfeest RotterdamPersoneelsfeest

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Rotterdam

Dit bedrijfsuitje in Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse of Capelle heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit personeelsuitje in Rotterdam, Ridderkerk, Schiedam of Hellevoetsluis, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Airsoft bedrijfsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€36 p.p.

Airsoft bedrijfsuitje Rotterdam

Stap in de wondere wereld van Airsoft. Iedereen heeft van te voren een zekere mate van spanning. Maar wanneer je de arena instapt klopt de adrenaline in je lichaam. Zijn jij en je team goed op elkaar ingespeeld? Wie neemt de leiding in de strategie om de tegenstander te verslaan. Duik in geulen, kruip over de grond en voel je voor even een echte commando! Dit airsoft avontuur zul je niet snel vergeten. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Airsoft bedrijfsuitje in Rotterdam.

Pub Games personeelsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Pub Games personeelsuitje Rotterdam

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Rotterdam, Capelle, Spijkenisse, Ridderkerk, Hellevoetsluis of Vlaardingen beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse of Ridderkerk, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Sloepenrally personeelsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€43 p.p.

Sloepenrally personeelsuitje Rotterdam

Maak samen met je collega’s Rotterdam onveilig tijdens deze sloepenrally. Met je team ga je in een sloep de strijd aan om de meeste punten binnen te slepen aan de hand van creatieve opdrachten en breinbrekende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het opduikelen van het raarste voorwerp uit de gracht of een vraag over specifieke plekken van de stad. Er staat het team dus een flinke uitdaging op het gebied van kennis, creativiteit en teamwork te wachten. Bij grotere groepen worden de deelnemers verspreid over meerdere sloepen om tegen elkaar te strijden. Want wat gezonde dosis competitie kan nooit kwaad! Het team dat aan het einde van de vaarroute de meeste punten heeft binnengesleept, vaart eeuwige roem tegemoet.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Rotterdam

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Rotterdam combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Help, de directeur is ontvoerd Rotterdam
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Rotterdam

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Rotterdam, Capelle, Hellevoetsluis, Schiedam of Ridderkerk is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Bedrijfsuitje sushi maken Rotterdam (workshop)
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Bedrijfsuitje sushi maken Rotterdam (workshop)

Humor, gezelligheid, lekker Japans eten en ook nog iets praktisch leren?! Dat is waar dit sushi bedrijfsuitje in Rotterdam voor staat.  Van klassieke sushi's, maki's, tot tamago, na afloop weet je precies hoe het gemaakt wordt. Dus geef je middag of avond kleur met wat rijst en nori en beleef een nieuwe ervaring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de sushi bedrijfsuitje Rotterdam mogelijkheden.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Rotterdam (omgeving)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Rotterdam (omgeving)

Altijd al een origineel bedrijfsuitje willen organiseren voor de groep? Kies eens voor iets anders, zoals een Trabantjes rally bedrijfsuitje in Rotterdam. In nostalgische Trabanten rijd je door Rotterdam en doe je inspiratie op. Halverwege de tocht wacht er nog een uitdagende teambuilding opdracht, waarna je de de tocht voortzet. Kies jij voor uniek? Kies dan voor deze trabantjes rally rijden in Rotterdam. Nieuwsgierig geworden? Vraag dan hieronder de uitgebreide informatie aan over dit leuke bedrijfsuitje, het is geheel vrijblijvend! 

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Rotterdam

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Rotterdam komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Paintball afdelingsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Paintball afdelingsuitje Rotterdam

Ben jij dol op verf? Maar dan niet in de kunstzinnige zin van het woord? Krijg jij een enorme kick van spanning en adrenaline? Dan is het tijd voor dit paintball afdelingsuitje in Rotterdam. Hijs je in de combat outfit en stap de paintball wereld in. Duik jij op tijd weg voor een verfkogel? En counter jij door je tegenstander direct uit de wedstrijd te schieten? Dan ben jij gemaakt voor deze strijd. En houden jullie achteraf nog wat tijd over om iemand in het zonnetje te zetten? Hijs hem of haar in een konijnenpak en schiet de patronen leeg. Veel plezier toegewenst.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Rotterdam
vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Rotterdam

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Rotterdam, Ridderkerk, Hellevoetsluis, Schiedam, Vlaardingen, Capelle of elders in Zuid-Holland. Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Origineelste feestlocaties van Rotterdam (arrangementen vanaf €60 p.p.)
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Origineelste feestlocaties van Rotterdam (arrangementen vanaf €60 p.p.)

Soms ben je niet alleen op zoek naar een locatie in Rotterdam of omgeving, maar meer nog naar een beleving. Elke feestlocatie binnen deze categorie heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Dus ben je behalve een goede prijs/kwaliteit verhouding ook op zoek naar pure inspiratie voor een bedrijfsfeest, unieke bedrijfsborrel, feestelijke bedrijfspresentatie of ander zakelijk evenement, dan helpen we je hier graag verder. Bedraagt het budget (zaalhuur, drankjes, aankleding en eten/hapjes) van dit evenement minimaal €60 p.p.? Laat je dan helpen door onze gratis service. De 2 meest geschikte en tevens nog op de aangewezen datum beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk zullen door ons worden benaderd, met de vraag om je van alle informatie te voorzien. 

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Rotterdam

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Rotterdam of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

GPS bedrijfsuitje Rotterdam, Capelle, Ridderkerk, Spijkenisse (inc. 3-gangen diner)
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

GPS bedrijfsuitje Rotterdam, Capelle, Ridderkerk, Spijkenisse (inc. 3-gangen diner)

Gewapend met een GPS-systeem ga je in groepsverband op pad langs diverse highlights van je stad. Tijdens deze puzzle tocht leer je Rotterdam, Spijkenisse, Capelle of Vlaardingen kennen op een geheel nieuwe manier. Deze gps tocht is inclusief koffie/thee met gebak, drankje en driegangen keuzediner. Dit bedrijfsuitje vormt de ideale combinatie tussen actief bezig zijn en culinair genieten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit gps personeelsuitje Rotterdam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Kookworkshop bedrijfsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Kookworkshop bedrijfsuitje Rotterdam

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Rotterdam. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Rotterdam.

Cocktail bedrijfsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€29 p.p.

Cocktail bedrijfsuitje Rotterdam

Hebben jullie behoefte aan een bijzonder bedrijfsuitje in Rotterdam? Een bedrijfsuitje waarbij er iets nieuws te leren valt? Zoek dan niet verder want deze cocktail workshop in Rotterdam gaat jullie verwachtingen te boven! Gedurende de workshop leert een ware professional jullie de trucjes achter het cocktail shaken. Er komt veel bij kijken, maar het gaat vooral om de leuke momenten die jullie gaan beleven. Wie shaked zijn cocktails het best? Wie heeft de kneepjes het snelst onder de knie? Vindt het uit bij deze cocktail workshop in Rotterdam. Kijk voor meer vrijblijvende informatie hieronder.

Percussie workshop Rotterdam
vanaf
€15 p.p.

Percussie workshop teambuilding Rotterdam en Zuid-Holland

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Hellevoetsluis, Spijkenisse of Capelle? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Rotterdam of omgeving, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Moorddiner bedrijfsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Rotterdam

Voor dit bedrijfsuitje in Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam, Ridderkerk of omgeving  is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Rotterdam? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

personeelsfeest Feyenoord Rotterdam
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Exclusieve personeelsfeesten bij Feyenoord Rotterdam

Geen woorden maar daden! Een motto dat prima past bij bedrijven in en rond de regio Rotterdam. Ben je op zoek naar een personeelsfeest in de omgeving van Rotterdam? Vier dan je bedrijfsfeest in hét icoon van de regio: De Kuip. Wacht je dat je bijvoorbeeld van een exclusief Feyenoord themafeest voor je hele bedrijf? Compleet met locatie in het stadion, onbeperkt Hollands dranken assortiment (5 uur lang), hapjes, DJ, een kijkje achter de schermen van De Kuip (spelerstunnel, veld, museum, Feyenoord Business Unit), een leuke interactieve voetbalquiz, DJ,  gratis parkeren, een groepsfoto op of langs het veld. Uiteraard is dit arrangement ook uit te breiden met dinerbuffet of andere elementen. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een minder voetbalgerelateerd thema indien gewenst.  Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder meer informatie aan over de bijzondere themafeest bij Feyenoord Rotterdam.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Rotterdam

Elke dag luister je muziek op de radio. In de auto, op de fiets, of zelfs onder de douche. Je beschikt dus stiekem over heel wat muziekkennis. Hoog tijd om de strijd van te gaan met je collega tijdens dit popquiz dinerspel bedrijfsuitje in Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Ridderkerk, Capelle aan de Ijssel en omgeving. Dit arrangement bevat uiteraard ook een overheerlijk diner. Laat de muziek battle beginnen... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een popquiz dinerspel in Rotterdam of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Rotterdam

De pubquiz is inmiddels allang geen hype meer. Dit megapopulaire fenomeen trekt volle zalen door heel Nederland. Het is nu natuurlijk ook mogelijk om een pubquiz te organiseren met je collega's en wel eentje waar het diner bij is inbegrepen. Van kennisronde tot lekker meezingen, van muziekronde tot entertainmentronde, is jouw groep beter dan de rest? Nou, laat het dan maar eens zien, tijdens deze onvergetelijke pubquiz battle als invulling van je bedrijfsuitje in Rotterdam, Schiedam, Capelle aan de Ijssel etc. Wil je meer weten over dit pubquiz dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Mobiel Maffia stadsspel Rotterdam
excl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Mobiel Maffia stadsspel Rotterdam

Tijdens deze interactie Game duik je in onderwereld samen met je collega's. Gewapend met een Smartphone met speciale app ga je op pad met een hele duidelijke missie: het verhandelen van een enorme hoeveelheid drugs. Tijdens dit stadsspel worden vindingrijkheid en teamwork flink op de proefgesteld. Dit stadsspel is inclusief begeleiding, spelmateriaal (waaronder Smartphones en App), prijsuitreiking, mogelijkheid tot opdrachten op maat etc. Wil je meer weten over dit leuke stadsspel als invulling van je bedrijfsuitje in Rotterdam, Schiedam of de rest van Zuid-Holland, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Outdoor boogschieten bedrijfsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Outdoor boogschieten bedrijfsuitje Rotterdam

Diverse legenden zijn je voorgegaan, van Robin Hood tot Willem Tell. Beschik jij ook over haviksogen en de perfecte oog-hand coördinatie? Dan kun jij je collega´s laten zien wat je in huis hebt. Naast het boogschieten is het ook mogelijk om andere outdoor activiteiten te ondernemen. Ook zijn er goede catering mogelijkheden en mogelijkheden voor het organiseren van een vergadering of bijeenkomst. Wil je meer weten van dit pijlsnelle afdelingsuitje in Rotterdam? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Highland Games bedrijfsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Highland Games bedrijfsuitje Rotterdam

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games in Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse of omgeving! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games bedrijfsuitje mogelijkheden in Rotterdam of omgeving.

Outdoor teambuilding Rotterdam
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Outdoor teambuilding Rotterdam

Bereid je voor op een intensieve maar bovenal leuke outdoor teambuilding activiteit. Op deze bijzondere locatie is erg veel mogelijk: van handboogschieten tot tokkelen, van vlot bouwen tot survival, van High Ropes tot op maat gemaakte teambuilding activiteiten. Ook is het mogelijk om de teambuilding activiteiten te combineren met een lunch/diner, vergadering of feestelijk evenement (kijk ook eens op catering in Rotterdam). Wil je meer weten over deze leuke outdooractiviteiten in de omgeving van Rotterdam? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding activiteit met vergadering in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Teambuilding activiteit met vergadering in Rotterdam

Alles draait om het vinden van de juiste balans. En dat geldt natuurlijk ook voor vergaderen. Inspanning vs ontspanning; geestelijk vs lichamelijk; een outdoor activiteit kan zorgen voor baanbrekende nieuwe ideeën, een (nog) betere sfeer tussen de deelnemers onderling en een onverwacht positieve output. Bij dit combinatiearrangement beschikt men over een vergaderlocatie in Rotterdam van waaruit men outdoor activiteiten kan ondernemen. Wil je meer weten over dit arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

High Ropes teambuilding Rotterdam (omgeving)
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

High Ropes teambuilding Rotterdam (omgeving)

Verse boslucht in je gezicht en zweetdruppels op je voorhoofd, bereid je voor op een actieve teambuilding activiteit met je collega´s. Sierlijk beweeg je je door de bomen op weg naar de eindstreep. Naast High Ropes zijn er ook andere mogelijkheden voor het organiseren van een actieve teambuilding in Rotterdam of omgeving. Ook zijn er goede catering mogelijkheden en mogelijkheden voor het organiseren van een vergadering of bijeenkomst. Wil je meer weten van dit pijlsnelle afdelingsuitje in de omgeving van Rotterdam? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Solextocht bedrijfsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Solextocht bedrijfsuitje Rotterdam

Wil je samen met je collega’s Rotterdam verkennen, maar niet op de standaard manier? Ga dan voor een solextocht. Op deze typische Franse vervoersmiddelen heb je gegarandeerd plezier en leer je ook nog eens meer over de stad. Uiteraard is er tijdens deze tocht ook tijd om te stoppen en te genieten van het uitzicht of even een drankje te drinken op een terras. Let op: voor deze activiteit heb je wel een geldig rijbewijs nodig. Heb je interesse in deze activiteit en wil je meer informatie ontvangen? Klik dan op de button hiernaast en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Heidag organiseren regio Rotterdam: alles begint bij de juiste locatie

Heidag organiseren regio Rotterdam: alles begint bij de juiste locatie

Een heisessie kan belangrijke input geven voor de voortgang van het bedrijf. Om samen in een rustgevende en inspirerende omgeving op zoek te gaan naar antwoorden op cruciale vragen. Alles begint natuurlijk bij het kiezen van de juiste locatie in de omgeving van Rotterdam voor de heidag. En hierbij kunnen we u wellicht goed van dienst zijn. Onemotion beschikt namelijk over een zeer groot netwerk van inspirerende locaties. Onze kosteloze service werkt als volgt. Indien u beschrijft waarna u op zoek bent, gaan wij op zoek naar de 2 nog beschikbare locaties die het beste aansluiten op uw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om u zsm van gerichte informatie te voorzien m.b.t. de mogelijkheden. Indien u gebruik wilt maken van deze snelle en handige service, verzoeken we u om hieronder op meer informatie te klikken.

Wereldstad Rotterdam en de bedrijvigheid

Rotterdam is met zijn 617.347 inwoners, de op 1 na grootste gemeente van Nederland. Rotterdam staat uiteraard vooral bekend om zijn haven. Het is de op twee na grootste havenstad van de wereld (na Shanghai en Singapore) en nog steeds de grootste havenstad van Europa. De haven wordt ook wel Gateway of Europe genoemd. De haven wordt vooral gebruikt voor het vervoeren van containers en aardolie. Omdat de haven te klein wordt voor alle activiteiten die er plaatsvinden is er een tweede Maasvlakte gemaakt. Er wordt extra land in de Noordzee gecreeerd zodat de haven zijn activiteiten toch kan uitbreiden (voor bedrijfsuitjes aan zee, kijk je op bedrijfsuitje Scheveningen). Naast de havenactiviteiten zijn er ook een aantal grote bedrijven in en rond Rotterdam gevestigd, zoals bijvoorbeeld Unilever, Nationale Nederlanden en Robeco. Een van de kantoren zit in de Delftse poort, het tot voor kort hoogste gebouw van Nederland. Dit is gelegen naast Centraal Station. Rotterdam bruist en dat kun je inzetten voor een bedrijfsuitje in Rotterdam of omgeving. Kijk voor congreslocaties op congreslocaties in Rotterdam. Spanjaarden kijken op que ver en el centro de Rotterdam.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Personeelsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION?
Voordelen Onemtion

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

Onemotion partner worden?

BEDRIJFSUITJE IN ROTTERDAM & ZUID-HOLLAND

Rotterdam heeft een grote omgeving waarin diverse steden een interessante optie zijn voor je bedrijfsuitje. Aan de Nieuwe Maas (een belangrijke route voor de havens in Rotterdam) ligt bijvoorbeeld het prachtige Vlaardingen. Deze stad kreeg in 1273 stadsrechten en behoort tot de oudst bewoonde gebieden in ons mooie land. In de tijd van de late steentijd zouden al mensen hebben gewoond in Vlaardingen. Vlaardingen staat ook bekend als de haringstad van Nederland. Hoewel ze er niet meer veel vissen heeft het een grote geschiedenis op het gebied van vissen. En wat is nu lekkerder om even een haring te eten tussen een citygame of ander bedrijfsuitje in Vlaardingen? Wil je je bedrijfsuitje in Rotterdam of Zuid-Holland combineren met een actief middagje? Dan is een fietstochtje door de Biesbosch misschien wel een leuke aanvulling. Laat je vanaf de Erasmus brug per waterbus en met fiets en al, goedkoop naar Dordrecht varen. Hier stap je uit en begint je fietstocht door dit unieke groene hart van nederland. En natuurlijk breng je na afloop ook nog even een bezoek aan het historische centrum van Dordrecht. Ook Capelle ligt dichtbij Rotterdam. Wellicht gaat er een lichtje branden wanneer we spreken over Capelle aan den IJssel. Deze stad is met zijn ruimtelijke opzet wellicht iets vreemd voor de Nederlandse gemeente begrippen. De bebouwde kom wordt als één kern beschouwd wat niet echt standaard is in Nederland (eigenlijk zijn het er meer). Deze kernen grenzen ook aan Rotterdam. Ook de natuurliefhebbers kunnen genieten tijdens een bedrijfsuitje (wanneer je hiervoor kiest uiteraard) want aan de oost kant van Capelle ligt een prachtig natuurgebied met veel bos. Of kies je liever voor Spijkenisse wat ligt op het eiland Putten. Wist je dat sommige inwoners van Spijkenisse hun geliefde stad ook wel Spijkcity of Spikecity noemen? De stad heeft als doel de stad flink aantrekkelijker te maken en flink uit te gaan breiden met het aantal winkels en mooie nieuwe (woning)bouw te herontwikkelen. Een stad die alleen nog maar mooier gaat worden dus. Ook Schiedam en Hellevoetsluis zijn leuke plaatsen om je bedrijfsuitje te houden. Zo staat Schiedam bekend om de borrel jenever, de hoogste windmolens ter wereld en de historische binnenstad met prachtige grachten. Ideaal voor een citygame zou je zeggen. Hellevoetsluis staat bekend om zijn verleden voor de marine. Verschillende marine-instellingen en opleidingsinstituten waren hier te vinden. Maar ook was Hellevoetsluis een belangrijke doorvaart naar Rotterdam. Een onmisbare schakel voor Rotterdam en zijn omgeving. Je ziet wel dat de Rotterdam en omgeving genoeg te bieden heeft voor een bijzonder en onvergetelijk bedrijfsuitje. Wat is er trouwens lekkerder dan na afloop van een intensieve percussie of salsa workshop even uit te blazen aan het water? En waar kun je dat in Rotterdam beter, dan aan de Kralingse plas. Neem wat drankjes mee (evt. een BBQ) en geniet van het uitzicht en de gezelligheid. Bij mooi weer is een gedeelte van het park bezaaid met barbeques en groepjes zongenieters. En, vergeet natuurlijk je gitaar niet!

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

  • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

  • Geen extra kosten voor tussenpersonen

  • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

  • De scherpste prijzen in de markt