Bedrijfsuitje Rotterdam

Ook voor de regio Zuid-Holland, Vlaardingen, Capelle, Spijkenisse, Schiedam, Ridderkerk en Hellevoetsluis.

De leukste bedrijfsuitjes in Rotterdam en omgeving

Binnenkort een zakelijke activiteit zoals een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest Rotterdam of workshop in Rotterdam? Rotterdam is een uitstekende keuze. Deze stad bruist! Van deze belangrijke tweede stad van Nederland verwacht je natuurlijk dat er altijd iets te beleven is. Heb je ook een bedrijf dat gelegen is in of rondom Rotterdam (Zuid-Holland? kijk op bedrijfsuitje Zuid-Holland) of wil je deze stad wel eens ontdekken samen met je collega’s of zakenrelaties? Bekijk ons bedrijfsfeest Rotterdam aanbod. Onemotion heeft een uitgebreid netwerk van partners (evenementenbureaus in Rotterdam) die een inspirerend aanbod aan afdelingsuitjes en bedrijfsfeesten hebben, van moorddiner tot dinerspel of zelfs city games. We hopen je binnenkort met jouw bedrijf te mogen verwelkomen bij een van onze uitjes. 

Zoom around the world online bedrijfsuitje in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€18 p.p.

Zoom around the world online bedrijfsuitje in Rotterdam

Tijdens dit leuke bedrijfsuitje ligt het lot van de wereld in jullie kundige handen. Iedere deelnemer speelt één van de beroemde wereldleiders. De wereld zit midden in een vreselijke crisis en jullie zullen als wereldleiders samen moeten werken om het tij te keren. En om dat te kunnen doen zal iedereen alle skills aan moeten wenden. Het online bedrijfsuitje begint aan de hand van een introductie van de quizmaster. Iedereen is ingelogd via het online communicatiemiddel van jullie keuze (Zoom of een andere). Na de introductie gaan jullie aan de slag om de crisis op te lossen. Diverse hersenkrakers komen voorbij, terwijl jullie er alles aan doen om te zorgen voor een positieve afloop. Maar schiet op, want de wereld wacht op jullie! Wil je meer weten over dit online bedrijfsuitje in Rotterdam, vraag dan hieronder meer informatie aan.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Rotterdam

Inclusief heerlijk diner

Dit bedrijfsuitje in Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse of Capelle heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit personeelsuitje in Rotterdam, Ridderkerk, Schiedam of Hellevoetsluis, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

E-chopper tour bedrijfsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

E-chopper tour bedrijfsuitje Rotterdam

Incl. 1 chopper per deelnemer, instructeurs, verzekering en flesje drinken voor onderweg

De zon schijnt over het wegdek. Een zwoele wind blaast je haren langs je gezicht en eventuele coronavirus cellen weg over uitgestrekte velden. Daar rijd je samen met je baas en collega's op een stoere E-chopper (elektrische scooter met design elementen van een  Harley Davidson) en voel je je even de koning of koningin van de weg.  Dit bedrijfsuitje is er helemaal op gericht om het corona besmettingsgevaar zo laag mogelijk te houden. Bij het personeelsuitje in Rotterdam of omgeving zijn instructeurs, verzekering en het gebruik van 1 E chopper per deelnemer inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Rotterdam met diner
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Rotterdam met diner

Inclusief heerlijk diner

Misschien heb je wel eens een boek van Dan Brown gelezen of een film gezien? Dan weet je vast wel wat een cryptex is. Tijdens dit raadselachtige bedrijfsuitje gaan jullie in teamverband proberen om een echte cryptex te ontrafelen. De activiteit zal heel gemoedelijk van start gaan onder het genot van een hapje en drankje. Maar dan ineens is daar een mysterieuze koffer, een raadselachtige cryptex en een aantal inspirerende opdrachten voor jou en je teamleden. Om alles tot een goed einde te kunnen brengen zullen jullie je in het centrum van de stad moeten begeven, om daar de raadselachtige opdrachten te kunnen voltooien. Na afloop van deze activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner, waarbij er natuurlijk zal worden nagepraat over een bijzondere dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in Rotterdam.

Sloepenrally personeelsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€43 p.p.

Sloepenrally personeelsuitje Rotterdam

Maak samen met je collega’s Rotterdam onveilig tijdens deze sloepenrally. Met je team ga je in een sloep de strijd aan om de meeste punten binnen te slepen aan de hand van creatieve opdrachten en breinbrekende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het opduikelen van het raarste voorwerp uit de gracht of een vraag over specifieke plekken van de stad. Er staat het team dus een flinke uitdaging op het gebied van kennis, creativiteit en teamwork te wachten. Bij grotere groepen worden de deelnemers verspreid over meerdere sloepen om tegen elkaar te strijden. Want wat gezonde dosis competitie kan nooit kwaad! Het team dat aan het einde van de vaarroute de meeste punten heeft binnengesleept, vaart eeuwige roem tegemoet.

Foodtruck Festival als bedrijfsfeest op je eigen terrein in Rotterdam of omgeving
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival als bedrijfsfeest op je eigen terrein in Rotterdam of omgeving

WKR vriendelijk, 1,5 meter proof, muziek, drank en lekker eten

Na een turbulent jaar wil je natuurlijk iets bijzonders doen voor het personeel. Misschien is een foodtruckfestival op het terrein van je bedrijf wel een leuke oplossing. Lekker In de buitenlucht borrelen en eten met elkaar. Leuk om bijvoorbeeld te combineren met het uitdelen van de kerstpakketten of als afsluitingsborrel voorafgaand aan de zomervakantie. Of misschien wel met andere bedrijven uit hetzelfde bedrijfspand. Of een dag met de familie van alle werknemers erbij. Er is heel veel mogelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een Foodtruck festival op je eigen terrein in Rotterdam of omgeving.

Expeditie Robinson als personeelsuitje in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson als personeelsuitje in Rotterdam

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze Expeditie Robinson teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Expeditie mogelijkheden voor je teambuilding activiteit in de omgeving van Rotterdam.

Help, de directeur is ontvoerd Rotterdam
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Rotterdam

Inclusief heerlijk diner

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Rotterdam, Capelle, Hellevoetsluis, Schiedam of Ridderkerk is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Rotterdam

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Rotterdam combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Blokarten als bedrijfsuitje vlakbij Rotterdam
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Blokarten als bedrijfsuitje vlakbij Rotterdam

Op het strand van ´s-Gravenzande

Bereid je voor op een unieke activiteit op het strand van ´s-Gravenzande. Je hebt een paar ingrediënten tot je beschikking: een grote vlakte, een beetje wind en wagentje met een zeil. Je zult niet geloven hoe hard je kunt gaan tijdens deze strand- of landzeil activiteit. En tel daarbij op dat dit zich allemaal afspeelt op een wel heel inspirerende plek, namelijk het strand. Geniet van de wind die door je haren blaast en laat je mee voeren door de kracht van de natuur. Wil je meer weten over strandzeilen als teambuilding activiteit of ander afdelingsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Tapas workshop als bedrijfsuitje in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Tapas workshop als personeelsuitje in Rotterdam

Wie houdt er niet van heerlijke tapas?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je collega's onder professionele begeleiding tijdens een leuke tapas workshop als invulling van je personeelsuitje in Rotterdam? Tijdens dit culinair verantwoorde bedrijfsuitje in Rotterdam ga je aan de slag met het samen maken van de heerlijkste hapjes. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een bedrijfsuitje tapas maken in Rotterdam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze workshop. Bereid je voor op een flinke dosis Spaanse gezelligheid.

Solextocht bedrijfsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Solextocht bedrijfsuitje Rotterdam

Wil je samen met je collega’s Rotterdam verkennen, maar niet op de standaard manier? Ga dan voor een solextocht. Op deze typische Franse vervoersmiddelen heb je gegarandeerd plezier en leer je ook nog eens meer over de stad. Uiteraard is er tijdens deze tocht ook tijd om te stoppen en te genieten van het uitzicht of even een drankje te drinken op een terras. Let op: voor deze activiteit heb je wel een geldig rijbewijs nodig. Heb je interesse in deze activiteit en wil je meer informatie ontvangen? Klik dan op de button hiernaast en vraag vrijblijvend meer informatie aan.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Rotterdam (omgeving)
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Trabantjes rally bedrijfsuitje Rotterdam (omgeving)

Altijd al een origineel bedrijfsuitje willen organiseren voor de groep? Kies eens voor iets anders, zoals een Trabantjes rally bedrijfsuitje in Rotterdam. In nostalgische Trabanten rijd je door Rotterdam en doe je inspiratie op. Halverwege de tocht wacht er nog een uitdagende teambuilding opdracht, waarna je de de tocht voortzet. Kies jij voor uniek? Kies dan voor deze trabantjes rally rijden in Rotterdam. Nieuwsgierig geworden? Vraag dan hieronder de uitgebreide informatie aan over dit leuke bedrijfsuitje, het is geheel vrijblijvend! 

Cardboard Car Challenge als personeelsuitje in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Cardboard Car Challenge als personeelsuitje in Rotterdam

Zijn jullie goed met karton? Tekeningen lezen, samenwerken en deadlines halen? Gezelligheid, humor en een winnaarsmentaliteit? Als jullie er vier van de zeven met ‘ja’ hebben kunnen beantwoorden, dan is de Cardboard Car Challenge een echte aanrader. Bouw je eigen auto volledig van karton. Sterk genoeg om in te zitten en alle ruimte om er jullie geheel eigen design ideeën op los te laten. Ga de sportieve strijd aan met je collega’s, verdien het meeste geld om uit te geven in de design shop, onderhandel als een professional en bouw de beste auto. De Cardboard Car Challenge is zeer geschikt als teambuilding, teambinding of teamtraining activiteit. Wil je meer weten over dit personeelsuitje in Rotterdam vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Highland Games bedrijfsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Highland Games als bedrijfsuitje in Rotterdam

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games in Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse of omgeving! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games bedrijfsuitje mogelijkheden in Rotterdam of omgeving.

Percussie workshop Rotterdam
vanaf
€20 p.p.

Percussie workshop teambuilding Rotterdam en Zuid-Holland

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Hellevoetsluis, Spijkenisse of Capelle? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Rotterdam of omgeving, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Rotterdam

Inclusief heerlijk diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van Rotterdam. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Rotterdam

Inclusief heerlijk diner

De pubquiz is inmiddels allang geen hype meer. Dit megapopulaire fenomeen trekt volle zalen door heel Nederland. Het is nu natuurlijk ook mogelijk om een pubquiz te organiseren met je collega's en wel eentje waar het diner bij is inbegrepen. Van kennisronde tot lekker meezingen, van muziekronde tot entertainmentronde, is jouw groep beter dan de rest? Nou, laat het dan maar eens zien, tijdens deze onvergetelijke pubquiz battle als invulling van je bedrijfsuitje in Rotterdam, Schiedam, Capelle aan de Ijssel etc. Wil je meer weten over dit pubquiz dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Trabantje rally bedrijfsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€39 p.p.

Trabantje rally bedrijfsuitje Rotterdam

Voor 2 tot 200 personen

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in verschillende regio´s door heel Nederland een echte aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Dat moet haast wel een inspirerende uitwerking hebben op alle deelnemers. Dit personeelsuitje zal vast en zeker resulteren in de nodige nostalgische gevoelens. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden van rally bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden. Dit bedrijfsuitje in de regio Rotterdam is geschikt voor groepsgroottes van 2 tot 200 deelnemers.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Rotterdam

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teambuilding activiteit in Rotterdam. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Rotterdam

Inclusief heerlijk diner

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Rotterdam? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Pub Games personeelsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Pub Games personeelsuitje Rotterdam

Inclusief heerlijk diner

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Rotterdam, Capelle, Spijkenisse, Ridderkerk, Hellevoetsluis of Vlaardingen beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse of Ridderkerk, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Rotterdam

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je afdelingsuitje in Rotterdam? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kookwedstrijd Rotterdam of andere kookworkshop teambuilding game
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Kookwedstrijd Rotterdam of andere kookworkshop teambuilding game

Wie is hier de Masterchef?

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit in Rotterdam waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in Rotterdam.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Rotterdam

Inclusief heerlijk diner

Elke dag luister je muziek op de radio. In de auto, op de fiets, of zelfs onder de douche. Je beschikt dus stiekem over heel wat muziekkennis. Hoog tijd om de strijd van te gaan met je collega tijdens dit popquiz dinerspel bedrijfsuitje in Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Ridderkerk, Capelle aan de Ijssel en omgeving. Dit arrangement bevat uiteraard ook een overheerlijk diner. Laat de muziek battle beginnen... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een popquiz dinerspel in Rotterdam of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop bedrijfsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Kookworkshop bedrijfsuitje Rotterdam

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Rotterdam. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Rotterdam.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Rotterdam

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Rotterdam komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Dit bedrijfsuitje kan ook in het buitenland worden uitgevoerd, kijk bijvoorbeeld op teambuilding in Birmingham. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

GPS bedrijfsuitje Rotterdam, Capelle, Ridderkerk, Spijkenisse (inc. 3-gangen diner)
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

GPS bedrijfsuitje Rotterdam, Capelle, Ridderkerk, Spijkenisse (inc. 3-gangen diner)

Inclusief heerlijk diner

Gewapend met een GPS-systeem ga je in groepsverband op pad langs diverse highlights van je stad. Tijdens deze puzzle tocht leer je Rotterdam, Spijkenisse, Capelle of Vlaardingen kennen op een geheel nieuwe manier. Deze gps tocht is inclusief koffie/thee met gebak, drankje en driegangen keuzediner. Dit bedrijfsuitje vormt de ideale combinatie tussen actief bezig zijn en culinair genieten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit gps personeelsuitje Rotterdam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Rotterdam

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Rotterdam of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Rotterdam
vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Rotterdam

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Rotterdam, Ridderkerk, Hellevoetsluis, Schiedam, Vlaardingen, Capelle of elders in Zuid-Holland. Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner bedrijfsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Rotterdam

Inclusief heerlijk diner

Voor dit bedrijfsuitje in Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam, Ridderkerk of omgeving  is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Rotterdam? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Wereldstad Rotterdam en de bedrijvigheid

Rotterdam is met zijn 617.347 inwoners, de op 1 na grootste gemeente van Nederland. Rotterdam staat uiteraard vooral bekend om zijn haven. Het is de op twee na grootste havenstad van de wereld (na Shanghai en Singapore) en nog steeds de grootste havenstad van Europa. De haven wordt ook wel Gateway of Europe genoemd. De haven wordt vooral gebruikt voor het vervoeren van containers en aardolie. Omdat de haven te klein wordt voor alle activiteiten die er plaatsvinden is er een tweede Maasvlakte gemaakt. Er wordt extra land in de Noordzee gecreeerd zodat de haven zijn activiteiten toch kan uitbreiden (voor bedrijfsuitjes aan zee, kijk je op bedrijfsuitje Scheveningen). Naast de havenactiviteiten zijn er ook een aantal grote bedrijven in en rond Rotterdam gevestigd, zoals bijvoorbeeld Unilever, Nationale Nederlanden en Robeco. Een van de kantoren zit in de Delftse poort, het tot voor kort hoogste gebouw van Nederland. Dit is gelegen naast Centraal Station. Rotterdam bruist en dat kun je inzetten voor een bedrijfsuitje in Rotterdam of omgeving. Aangezien de komst van het coronavirus het organiseren van evenementen flink lastiger heeft gemaakt, is het van groot belang op de veiligheid van allen aanwezigen te letten. Een coronatest kan hierbij mogelijk uitkomst bieden. Om jezelf te laten testen kun je bijvoorbeeld terecht op corona sneltest Rotterdam en regio. Kijk voor congreslocaties op congreslocaties in Rotterdam. Spanjaarden kijken op que ver en el centro de Rotterdam.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Personeelsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE IN ROTTERDAM & ZUID-HOLLAND

Rotterdam heeft een grote omgeving waarin diverse steden een interessante optie zijn voor je bedrijfsuitje. Aan de Nieuwe Maas (een belangrijke route voor de havens in Rotterdam) ligt bijvoorbeeld het prachtige Vlaardingen. Deze stad kreeg in 1273 stadsrechten en behoort tot de oudst bewoonde gebieden in ons mooie land. In de tijd van de late steentijd zouden al mensen hebben gewoond in Vlaardingen. Vlaardingen staat ook bekend als de haringstad van Nederland. Hoewel ze er niet meer veel vissen heeft het een grote geschiedenis op het gebied van vissen. En wat is nu lekkerder om even een haring te eten tussen een citygame of ander bedrijfsuitje in Vlaardingen? Wil je je bedrijfsuitje in Rotterdam of Zuid-Holland combineren met een actief middagje? Dan is een fietstochtje door de Biesbosch misschien wel een leuke aanvulling. Laat je vanaf de Erasmus brug per waterbus en met fiets en al, goedkoop naar Dordrecht varen. Hier stap je uit en begint je fietstocht door dit unieke groene hart van nederland. En natuurlijk breng je na afloop ook nog even een bezoek aan het historische centrum van Dordrecht. Ook Capelle ligt dichtbij Rotterdam. Wellicht gaat er een lichtje branden wanneer we spreken over Capelle aan den IJssel. Deze stad is met zijn ruimtelijke opzet wellicht iets vreemd voor de Nederlandse gemeente begrippen. De bebouwde kom wordt als één kern beschouwd wat niet echt standaard is in Nederland (eigenlijk zijn het er meer). Deze kernen grenzen ook aan Rotterdam. Ook de natuurliefhebbers kunnen genieten tijdens een bedrijfsuitje (wanneer je hiervoor kiest uiteraard) want aan de oost kant van Capelle ligt een prachtig natuurgebied met veel bos. Of kies je liever voor Spijkenisse wat ligt op het eiland Putten. Wist je dat sommige inwoners van Spijkenisse hun geliefde stad ook wel Spijkcity of Spikecity noemen? De stad heeft als doel de stad flink aantrekkelijker te maken en flink uit te gaan breiden met het aantal winkels en mooie nieuwe (woning)bouw te herontwikkelen. Een stad die alleen nog maar mooier gaat worden dus. Ook Schiedam en Hellevoetsluis zijn leuke plaatsen om je bedrijfsuitje te houden. Zo staat Schiedam bekend om de borrel jenever, de hoogste windmolens ter wereld en de historische binnenstad met prachtige grachten. Ideaal voor een citygame zou je zeggen. Hellevoetsluis staat bekend om zijn verleden voor de marine. Verschillende marine-instellingen en opleidingsinstituten waren hier te vinden. Maar ook was Hellevoetsluis een belangrijke doorvaart naar Rotterdam. Een onmisbare schakel voor Rotterdam en zijn omgeving. Je ziet wel dat de Rotterdam en omgeving genoeg te bieden heeft voor een bijzonder en onvergetelijk bedrijfsuitje. Wat is er trouwens lekkerder dan na afloop van een intensieve percussie of salsa workshop even uit te blazen aan het water? En waar kun je dat in Rotterdam beter, dan aan de Kralingse plas. Neem wat drankjes mee (evt. een BBQ) en geniet van het uitzicht en de gezelligheid. Bij mooi weer is een gedeelte van het park bezaaid met barbeques en groepjes zongenieters. En, vergeet natuurlijk je gitaar niet!

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt