Bedrijfsuitje Rotterdam

Ook voor de regio Zuid-Holland, Vlaardingen, Capelle, Spijkenisse, Schiedam, Ridderkerk en Hellevoetsluis.

feest.jpg

De leukste bedrijfsuitjes in Rotterdam en omgeving

Binnenkort een zakelijke activiteit zoals een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest Rotterdam of workshop in Rotterdam? Rotterdam is een uitstekende keuze. Deze stad bruist! Van deze belangrijke tweede stad van Nederland verwacht je natuurlijk dat er altijd iets te beleven is. Heb je ook een bedrijf dat gelegen is in of rondom Rotterdam (Zuid-Holland? kijk op bedrijfsuitje Zuid-Holland) of wil je deze stad wel eens ontdekken samen met je collega’s of zakenrelaties? Bekijk ons bedrijfsfeest Rotterdam aanbod. Onemotion heeft een uitgebreid netwerk van partners (evenementenbureaus in Rotterdam) die een inspirerend aanbod aan afdelingsuitjes en bedrijfsfeesten hebben, van moorddiner tot dinerspel of zelfs city games. We hopen je binnenkort met jouw bedrijf te mogen verwelkomen bij een van onze uitjes. 

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Rotterdam

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Rotterdam komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Dit bedrijfsuitje kan ook in het buitenland worden uitgevoerd, kijk bijvoorbeeld op teambuilding in Birmingham. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Sloepenrally personeelsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€43 p.p.

Sloepenrally personeelsuitje Rotterdam

Maak samen met je collega’s Rotterdam onveilig tijdens deze sloepenrally. Met je team ga je in een sloep de strijd aan om de meeste punten binnen te slepen aan de hand van creatieve opdrachten en breinbrekende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het opduikelen van het raarste voorwerp uit de gracht of een vraag over specifieke plekken van de stad. Er staat het team dus een flinke uitdaging op het gebied van kennis, creativiteit en teamwork te wachten. Bij grotere groepen worden de deelnemers verspreid over meerdere sloepen om tegen elkaar te strijden. Want wat gezonde dosis competitie kan nooit kwaad! Het team dat aan het einde van de vaarroute de meeste punten heeft binnengesleept, vaart eeuwige roem tegemoet.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Rotterdam

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en stadsspel; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Dit afdelingsuitje in Rotterdam heeft alles in zich om een geweldige middag of avond te worden voor alle deelnemers: heerlijk eten, een verfrissende rondvaart en een spannende mollen jacht. Leer elkaar beter kennen tijdens het heerlijke drie gangen diner en ga op jacht naar de verrader in jullie midden tijdens het spannende stadsspel. Een aangename rondvaart laat jullie een geheel andere kant van de stad Rotterdam ervaren. Wil je meer weten over dit happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in deze stad van jullie keuze? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

90´s citygame als personeelsuitje in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

90´s citygame als personeelsuitje in Rotterdam

Voor groepen van 15 tot meer dan 250 personen

Ga samen met je collega's terug in de tijd, naar de geweldige jaren 90 van de vorige eeuw. Duik terug in een tijd waarin het optimisme overheerste en laat langzaam aam al je herinneringen terugkeren. Heb je de jaren 90 zelf niet bewust meegemaakt, oom dan is deze 90s city game een echte aanrader. Van flippo's tot Macarena, van Baywatch tot the Matrix, bereid je voor op een hoop nostalgische gevoelens. Wil je meer weten over dit 90´s Citygame afdelingsuitje in Rotterdam of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Avontuurlijke dropping bedrijfsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Avontuurlijke dropping bedrijfsuitje Rotterdam

Optioneel met legertruck, outdoor lasergamen en intro en afsluiting door Korps Mariniers

Soms is een gewoon bedrijfsuitje niet voldoende en ben je op zoek naar een groots avontuur. Dan is deze dropping jullie je op het lijf geschreven. Het avontuur bent jullie terug in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Lukt het jullie om de befaamde Enigma code te kraken? Durven jullie, gewapend met enkel een ouderwetse kaart, het gebied van de vijand binnen te lopen? Dit avontuurlijke bedrijfsuitje kan optioneel worden uitgebreid met lasergamen, vervoer per echte legertrucks en zelfs een intro en afsluiting van het Korps Mariniers. Zijn jullie klaar voor het avontuur van het jaar? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie dit avontuurlijk bedrijfsuitje niet ver van Rotterdam.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Rotterdam

Inclusief heerlijk diner

De Escaperoom hype is misschien wat minder heftig geworden, maar het concept blijft populair onder jong en oud. Hoog tijd voor een nieuwe variant en dan eentje waarbij je in teamverband kunt genieten van het kraken van codes en oplossen van complexe raadsels, maar waarbij je ook de kans krijgt om te genieten van de buitenlucht. Na afloop van (of voorafgaand aan) dit samenwerkingsgerichte personeelsuitje genieten jij en je collega's van een heerlijk diner. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Outdoor Escaperoom bedrijfsuitje in Rotterdam.

Polar express tramrally als bedrijfsuitje in Den Haag/Scheveningen of Rotterdam
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Polar express tramrally als bedrijfsuitje in Den Haag/Scheveningen of Rotterdam

Voor groepen van 20 tot 40 personen.

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje waarmee je op een leuke manier kennis maakt met de regio Den Haag/Scheveningen of Rotterdam? Dan is deze Polar Express tramrally misschien wel het leukste personeelsuitje. Je neemt plaats in de tram met herfstachtige of winterse sfeer en maakt zelf een reis door de hofstad en de regio Scheveningen of in Rotterdam. Ondertussen gaan jullie spelen jullie een leuk spel, waarbij teambuilding, kennis en vindingrijkheid een belangrijke rol spelen. Tijdens jullie tramrally worden jullie begeleid door een ervaren instructeur. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Outdoor Escaperoom bedrijfsuitje in Rotterdam of Den Haag/Scheveningen.

Help, de directeur is ontvoerd Rotterdam
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Rotterdam

Inclusief heerlijk diner

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Rotterdam, Capelle, Hellevoetsluis, Schiedam of Ridderkerk is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Expeditie Robinson als personeelsuitje in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson als personeelsuitje in Rotterdam

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze Expeditie Robinson teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Expeditie mogelijkheden voor je teambuilding activiteit in de omgeving van Rotterdam.

Walking dinner als bedrijfsuitje in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Walking dinner als bedrijfsuitje in Rotterdam

Inclusief heerlijk 3-gangen diner en wandeling (gids); ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Tijdens dit walking dinner concept voor bedrijven blijven jullie niet op 1 locatie. Nee, jullie genieten van de 3 gangen van een heerlijk diner bij telkens een ander restaurant. Tussen de gangen door zorgen jullie er tijdens een ontspannen wandeling voor dat het eten wat kan zakken. Ook zo benieuwd waar de volgende gang plaats zal vinden? Kies dan samen met je collega's voor dit heerlijke en ontspannende walking dinner bedrijfsuitje. Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze activiteit in Rotterdam. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie mogelijkheden.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Rotterdam

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Zijn jullie op zoek maar een bedrijfsuitjes concept waarmee jullie het enorm gezellig maken als de dagen kouder worden? Dan zijn deze après-ski winterspelen misschien wel een hele leuke oplossing. Van Familie Ski tot Ski broek hangen, diverse traditionele en nieuwe wintersport uitdagingen komen voorbij. Dit themafeest staat garant voor gezelligheid en teamwork. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Après-ski winterspelen teamuitje in Rotterdam of omgeving.

Goede daden bedrijfsuitje Rotterdam (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Rotterdam (MVO)

Er is een tijd van hard werken een er is een tijd om iets goeds terug te doen voor de samenleving.  En die laatste is nu voor jullie team gekomen. Tijdens dit leuke bedrijfsuitje gaan jullie gewapend met een Ipad op stap om ware heldendaden te verrichten.  Aan de hand van leuke opdrachten zetten jullie je in om wat liefde terug te geven aan de rest van de stad. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Goede Daden bedrijfsuitje in Rotterdam of omgeving.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Rotterdam

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

De dagen worden korter en de kou zit in de lucht. Hoog tijd voor een winterse expeditie voor jou en je collega's. Tijdens deze expeditie draait alles om overleven in het pool landschap. Onder begeleiding van ervaren instructeurs gaan jullie aan de slag om jullie teambuilding skills te testen.Welk team weet het snelste vuur te maken? Wie maakt de beste constructies of weet raak te schieten met pijl en boog? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Expeditie Poolcirkel bedrijfsuitje in Rotterdam of omgeving.

Winter wonderland afdelingsuitje in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Winter wonderland afdelingsuitje in Rotterdam

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Beeld je eens in: je staat midden in een sfeervol skidorp samen met je collega's. In een winterse setting krijgen jullie een aantal ludieke en saamhorige activiteiten voorgelegd. Van Nagel Schlag tot sneeuwbal schieten, van langlaufen tot sneeuwpop worstelen, het kan allemaal tijdens dit bedrijfsuitje in de winter. En ondertussen genieten jullie natuurlijk van de glühwein of warme chocomel (of wat anders). Uiteraard dansen jullie er allemaal flink op los op de Tiroler muziek of de meer hedendaagse nummers. Wil je meer weten over dit bijzondere Winter wonderland personeelsuitje in Rotterdam? Vraag dan hieronder meer informatie aan via onderstaand informatieformulier.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Rotterdam

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teambuilding activiteit in Rotterdam. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Rotterdam

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en wandeling; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Dit bedrijfsuitje in Rotterdam, Vlaardingen, Spijkenisse of Capelle heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit personeelsuitje in Rotterdam, Ridderkerk, Schiedam of Hellevoetsluis, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Tapas workshop als bedrijfsuitje in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€70 p.p.

Tapas workshop als personeelsuitje in Rotterdam

Wie houdt er niet van heerlijke tapas?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je collega's onder professionele begeleiding tijdens een leuke tapas workshop als invulling van je personeelsuitje in Rotterdam? Tijdens dit culinair verantwoorde bedrijfsuitje in Rotterdam ga je aan de slag met het samen maken van de heerlijkste hapjes. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een bedrijfsuitje tapas maken in Rotterdam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze workshop. Bereid je voor op een flinke dosis Spaanse gezelligheid.

Cardboard Car Challenge als personeelsuitje in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Cardboard Car Challenge als personeelsuitje in Rotterdam

Zijn jullie goed met karton? Tekeningen lezen, samenwerken en deadlines halen? Gezelligheid, humor en een winnaarsmentaliteit? Als jullie er vier van de zeven met ‘ja’ hebben kunnen beantwoorden, dan is de Cardboard Car Challenge een echte aanrader. Bouw je eigen auto volledig van karton. Sterk genoeg om in te zitten en alle ruimte om er jullie geheel eigen design ideeën op los te laten. Ga de sportieve strijd aan met je collega’s, verdien het meeste geld om uit te geven in de design shop, onderhandel als een professional en bouw de beste auto. De Cardboard Car Challenge is zeer geschikt als teambuilding, teambinding of teamtraining activiteit. Wil je meer weten over dit personeelsuitje in Rotterdam vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Trabantje rally bedrijfsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Trabantje rally bedrijfsuitje Rotterdam

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in verschillende regio´s door heel Nederland een echte aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Dat moet haast wel een inspirerende uitwerking hebben op alle deelnemers. Dit personeelsuitje zal vast en zeker resulteren in de nodige nostalgische gevoelens. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden van rally bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden.

Percussie workshop Rotterdam
vanaf
€35 p.p.

Percussie workshop teambuilding Rotterdam en Zuid-Holland

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Hellevoetsluis, Spijkenisse of Capelle? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Rotterdam of omgeving, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Rotterdam

Inclusief heerlijk diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van Rotterdam. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Rotterdam

Inclusief heerlijk diner

De pubquiz is inmiddels allang geen hype meer. Dit megapopulaire fenomeen trekt volle zalen door heel Nederland. Het is nu natuurlijk ook mogelijk om een pubquiz te organiseren met je collega's en wel eentje waar het diner bij is inbegrepen. Van kennisronde tot lekker meezingen, van muziekronde tot entertainmentronde, is jouw groep beter dan de rest? Nou, laat het dan maar eens zien, tijdens deze onvergetelijke pubquiz battle als invulling van je bedrijfsuitje in Rotterdam, Schiedam, Capelle aan de Ijssel etc. Wil je meer weten over dit pubquiz dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Rotterdam

Inclusief heerlijk diner

Zijn jullie klaar voor het oplossen van een groot mysterie? Slagen jullie er als eerste in om de heilige graal te vinden? Tijdens dit spannende afdelingsuitje gaan jullie in teamverband op zoektocht, lossen jullie raadsel en puzzels op en leren jullie zo de stad van een geheel andere kant kennen. Na afloop van deze queeste genieten jullie samen met alle collega´s van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Heilige Graal bedrijfsuitje in Rotterdam of omgeving.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Rotterdam

Inclusief heerlijk diner

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Rotterdam? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Pub Games personeelsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Pub Games personeelsuitje Rotterdam

Inclusief heerlijk diner

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Rotterdam, Capelle, Spijkenisse, Ridderkerk, Hellevoetsluis of Vlaardingen beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse of Ridderkerk, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Rotterdam

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Rotterdam of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Rotterdam
vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Rotterdam

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Rotterdam, Ridderkerk, Hellevoetsluis, Schiedam, Vlaardingen, Capelle of elders in Zuid-Holland. Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Leuk is om deze activiteit te combineren met een vergadering in Rotterdam. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Moorddiner bedrijfsuitje Rotterdam
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Rotterdam

Inclusief heerlijk diner

Voor dit bedrijfsuitje in Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam, Ridderkerk of omgeving  is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Rotterdam? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Kookworkshop als bedrijfsuitje in Rotterdam
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Kookworkshop als bedrijfsuitje in Rotterdam

In Rotterdam kun je volop lekker eten. Van Michelinster restaurants tot verborgen culinaire pareltjes, wie een beetje zijn best doet, vindt overal plekken om te genieten van een betoverende maaltijd. Maar het is begrijpelijk dat je, te midden van al dit kookgeweld, ook zin krijgt om de kok in jezelf naar boven te halen. En daar is deze kookworkshop in Rotterdam natuurlijk uitstekend voor geschikt.Onder begeleiding van een professionele kok ga je in teamverband aan de slag om een culinaire maaltijd te bereiden. Uiteindelijk ga je in groepsverband de gerechten nuttigen. Dus doe je best en zeg met trots dat jij de chef was van dit gerecht! Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze workshop in Rotterdam. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden.

Wereldstad Rotterdam en de bedrijvigheid

Rotterdam is met zijn 617.347 inwoners, de op 1 na grootste gemeente van Nederland. Rotterdam staat uiteraard vooral bekend om zijn haven. Het is de op twee na grootste havenstad van de wereld (na Shanghai en Singapore) en nog steeds de grootste havenstad van Europa. De haven wordt ook wel Gateway of Europe genoemd. De haven wordt vooral gebruikt voor het vervoeren van containers en aardolie. Omdat de haven te klein wordt voor alle activiteiten die er plaatsvinden is er een tweede Maasvlakte gemaakt. Er wordt extra land in de Noordzee gecreeerd zodat de haven zijn activiteiten toch kan uitbreiden (voor bedrijfsuitjes aan zee, kijk je op bedrijfsuitje Scheveningen). Naast de havenactiviteiten zijn er ook een aantal grote bedrijven in en rond Rotterdam gevestigd, zoals bijvoorbeeld Unilever, Nationale Nederlanden en Robeco. Een van de kantoren zit in de Delftse poort, het tot voor kort hoogste gebouw van Nederland. Dit is gelegen naast Centraal Station. Rotterdam bruist en dat kun je inzetten voor een bedrijfsuitje in Rotterdam of omgeving. Voor de Duitse markt kijk je ook op Incentives in Rotterdam of op Teambuilding in Rotterdam und Region. Kijk voor congreslocaties op congreslocaties in Rotterdam.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Personeelsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE IN ROTTERDAM & ZUID-HOLLAND

Rotterdam heeft een grote omgeving waarin diverse steden een interessante optie zijn voor je bedrijfsuitje. Aan de Nieuwe Maas (een belangrijke route voor de havens in Rotterdam) ligt bijvoorbeeld het prachtige Vlaardingen. Deze stad kreeg in 1273 stadsrechten en behoort tot de oudst bewoonde gebieden in ons mooie land. In de tijd van de late steentijd zouden al mensen hebben gewoond in Vlaardingen. Vlaardingen staat ook bekend als de haringstad van Nederland. Hoewel ze er niet meer veel vissen heeft het een grote geschiedenis op het gebied van vissen. En wat is nu lekkerder om even een haring te eten tussen een citygame of ander bedrijfsuitje in Vlaardingen? Wil je je bedrijfsuitje in Rotterdam of Zuid-Holland combineren met een actief middagje? Dan is een fietstochtje door de Biesbosch misschien wel een leuke aanvulling. Laat je vanaf de Erasmus brug per waterbus en met fiets en al, goedkoop naar Dordrecht varen. Hier stap je uit en begint je fietstocht door dit unieke groene hart van nederland. En natuurlijk breng je na afloop ook nog even een bezoek aan het historische centrum van Dordrecht. Ook Capelle ligt dichtbij Rotterdam. Wellicht gaat er een lichtje branden wanneer we spreken over Capelle aan den IJssel. Deze stad is met zijn ruimtelijke opzet wellicht iets vreemd voor de Nederlandse gemeente begrippen. De bebouwde kom wordt als één kern beschouwd wat niet echt standaard is in Nederland (eigenlijk zijn het er meer). Deze kernen grenzen ook aan Rotterdam. Ook de natuurliefhebbers kunnen genieten tijdens een bedrijfsuitje (wanneer je hiervoor kiest uiteraard) want aan de oost kant van Capelle ligt een prachtig natuurgebied met veel bos. Of kies je liever voor Spijkenisse wat ligt op het eiland Putten. Wist je dat sommige inwoners van Spijkenisse hun geliefde stad ook wel Spijkcity of Spikecity noemen? De stad heeft als doel de stad flink aantrekkelijker te maken en flink uit te gaan breiden met het aantal winkels en mooie nieuwe (woning)bouw te herontwikkelen. Een stad die alleen nog maar mooier gaat worden dus. Ook Schiedam en Hellevoetsluis zijn leuke plaatsen om je bedrijfsuitje te houden. Zo staat Schiedam bekend om de borrel jenever, de hoogste windmolens ter wereld en de historische binnenstad met prachtige grachten. Ideaal voor een citygame zou je zeggen. Hellevoetsluis staat bekend om zijn verleden voor de marine. Verschillende marine-instellingen en opleidingsinstituten waren hier te vinden. Maar ook was Hellevoetsluis een belangrijke doorvaart naar Rotterdam. Een onmisbare schakel voor Rotterdam en zijn omgeving. Je ziet wel dat de Rotterdam en omgeving genoeg te bieden heeft voor een bijzonder en onvergetelijk bedrijfsuitje. Wat is er trouwens lekkerder dan na afloop van een intensieve percussie of salsa workshop even uit te blazen aan het water? En waar kun je dat in Rotterdam beter, dan aan de Kralingse plas. Neem wat drankjes mee (evt. een BBQ) en geniet van het uitzicht en de gezelligheid. Bij mooi weer is een gedeelte van het park bezaaid met barbeques en groepjes zongenieters. En, vergeet natuurlijk je gitaar niet!

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt