Bedrijfsuitje Scheveningen

Ook voor de regio van Kijkduin, Wassenaarse Slag etc.

Bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten overzicht Scheveningen

Heb je binnenkort een bedrijfsuitje in Scheveningen op het programma staan? Even heerlijk tijdens je bedrijfsuitje met blote voeten door het zand woelen zodat je even helemaal op vakantie bent in eigen land? Vele bedrijfsuitjes zijn je voor gegaan en Scheveningen heeft het voor zover wij weten altijd waar kunnen maken. Wat je wens ook mag zijn… We hopen dat je wensen overeen komen met ons uitgebreide aanbod bedrijfsuitjes in Scheveningen. Kijk snel eens verder op deze pagina en wie weet staat jouw ideale uitje er zomaar tussen. Alvast veel succes en plezier gewenst op deze prachtige plaats in Nederland.

Bedrijfsuitje Scheveningen: Stel je eigen Beachfun programma samen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Bedrijfsuitje Scheveningen: Stel je eigen Beachfun programma samen

Van Expeditie Robinson tot Archery Tag, van Beachsoccer tot Beachvolleyball, van Discgolf tot katapult bouwen, van knotshockey tot Ultimate Frisbee, het is eigenlijk allemaal wel leuk om te doen op het strand. Daarom kun je zelf je eigen programma samenstellen op basis van aantal van deze activiteiten. Op deze manier hoef je niet zo streng te kiezen, maar kun je gewoon meerdere leuke dingen doen op het Scheveningse strand. Met een lekker briesje in de stralende zon en je voeten in de branding wordt dit vast een onvergetelijke dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Sloepenrally personeelsuitje Den Haag en Scheveningen
excl. BTW vanaf
€43 p.p.

Sloepenrally personeelsuitje Den Haag en Scheveningen

Maak samen met je collega’s de grachten van Den Haag onveilig tijdens deze sloepenrally. Met je team ga je in een sloep de strijd aan om de meeste punten binnen te slepen aan de hand van creatieve opdrachten en breinbrekende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het opduikelen van het raarste voorwerp uit de gracht of een vraag over specifieke plekken van de stad. Er staat het team dus een flinke uitdaging op het gebied van kennis, creativiteit en teamwork te wachten. Bij grotere groepen worden de deelnemers verspreid over meerdere sloepen om tegen elkaar te strijden. Want wat gezonde dosis competitie kan nooit kwaad! Het team dat aan het einde van de vaarroute de meeste punten heeft binnengesleept, vaart eeuwige roem tegemoet.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Scheveningen
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Scheveningen

Inclusief heerlijk diner

De Escaperoom hype is misschien wat minder heftig geworden, maar het concept blijft populair onder jong en oud. Hoog tijd voor een nieuwe variant en dan eentje waarbij je in teamverband kunt genieten van het kraken van codes en oplossen van complexe raadsels, maar waarbij je ook de kans krijgt om te genieten van de buitenlucht. Na afloop van (of voorafgaand aan) dit samenwerkingsgerichte personeelsuitje genieten jij en je collega's van een heerlijk diner. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Outdoor Escaperoom bedrijfsuitje in Scheveningen.

E-chopper tour bedrijfsuitje Scheveningen
excl. BTW vanaf
€129 p.p.

E-chopper tour bedrijfsuitje Scheveningen

Inclusief 3-GANGEN DINER, 1 chopper per deelnemer, instructeurs, verzekering

De zon schijnt over het wegdek. Een zwoele wind blaast je haren langs je gezicht en eventuele coronavirus cellen weg over uitgestrekte velden. Daar rijd je samen met je baas en collega's op een stoere E-chopper (elektrische scooter met design elementen van een  Harley Davidson) en voel je je even de koning of koningin van de weg.  Dit bedrijfsuitje is er helemaal op gericht om het corona besmettingsgevaar zo laag mogelijk te houden. Bij het personeelsuitje in Scheveningen of omgeving zijn instructeurs, verzekering en het gebruik van 1 E chopper per deelnemer inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Improvisatie workshop als bedrijfsuitje in Scheveningen
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Improvisatie workshop als bedrijfsuitje in Scheveningen

Deze workshop is ook mogelijk op locatie of online (bijvoorbeeld tijdens een lockdown).

Tijdens de improvisatie workshop zul je door middel van verschillende opdrachten leren hoe je het best kan inspelen op personen en situaties om je heen. Teambuilding staat gedurende deze workshop centraal en daarom zullen jullie de opdrachten ook uitvoeren in teamverband. Je zult zo veel mogelijk gestimuleerd worden om ‘out of the box’ te gaan denken. Deze workshop is humoristisch, draagt bij aan het teamgevoel en zorgt voor creatieve inspiratie. Je zult het goede gevoel van deze workshop mee terug nemen naar de werkvloer. Wil je meer weten over deze improvisatie workshop als bedrijfsuitje in Scheveningen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Brabant
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Scheveningen

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Scheveningen komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Kijk ook eens op onze bedrijfsuitjes voor grote groepen pagina. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Goede daden bedrijfsuitje in Scheveningen (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje in Scheveningen (MVO)

Er is een tijd van hard werken een er is een tijd om iets goeds terug te doen voor de samenleving.  En die laatste is nu voor jullie team gekomen. Tijdens dit leuke bedrijfsuitje gaan jullie gewapend met een Ipad op stap om ware heldendaden te verrichten.  Aan de hand van leuke opdrachten zetten jullie je in om wat liefde terug te geven aan de rest van de stad. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Goede Daden bedrijfsuitje in Scheveningen of omgeving.

Escape the Beach bedrijfsuitje Scheveningen
excl. BTW vanaf
€23 p.p.

Escape the Beach bedrijfsuitje Scheveningen

Ahoy Mateys, speciaal voor grote groepen! Jack Sparrow is na de opnames van zijn laatste film compleet van het padje geraakt en daarom in een opgesloten. Zo behendig als hij is, loopt ie alweer op vrije voeten rond in de buitenlucht. Het is aan jou en je groep om te voorkomen dat deze dwaas verdere ravage aanricht. Kun je zijn spoor naar de boulevard volgen en zijn plannen hinderen voordat het te laat is? Daarvóór moet je eerst de spullen uit de psychiatrische inrichting mee grijpen en je naar het strand haasten. Los onderweg puzzels op, vind nuttige voorwerpen en hints en kom Sparrow op het spoor. Maar let op: je hebt maar 90 minuten, anders zal de hij voor altijd vrijuit gaan.

Beachvolley toernooi bedrijfsuitje Scheveningen
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Beachvolley toernooi bedrijfsuitje Scheveningen

Heb je zin in een afwisselend uitje op het strand. Wil je ontspannen, maar toch ook een beetje inspannen. Denk dan eens aan Beachvolly toernooi op het strand van Scheveningen. Ga lekker helemaal los met je vrienden of collega's terwijl je geniet van zon, zee en strand.  En wat dacht je van een strand-BBQ na afloop (optioneel)? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over jouw beachvolley toernooi in Scheveningen.

Avontuurlijke dropping bedrijfsuitje niet ver van Scheveningen
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Avontuurlijke dropping bedrijfsuitje niet ver van Scheveningen (strand van Hoek van Holland)

Optioneel met legertruck, outdoor lasergamen en intro en afsluiting door Korps Mariniers

Soms is een gewoon bedrijfsuitje niet voldoende en ben je op zoek naar een groots avontuur. Dan is deze dropping jullie je op het lijf geschreven. Het avontuur bent jullie terug in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Lukt het jullie om de befaamde Enigma code te kraken? Durven jullie, gewapend met enkel een ouderwetse kaart, het gebied van de vijand binnen te lopen? Dit avontuurlijke bedrijfsuitje kan optioneel worden uitgebreid met lasergamen, vervoer per echte legertrucks en zelfs een intro en afsluiting van het Korps Mariniers. Zijn jullie klaar voor het avontuur van het jaar? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie dit avontuurlijk bedrijfsuitje niet ver van Scheveningen (strand van Hoek van Holland).

Strandactiviteiten Scheveningen voor grote groepen (van 100 tot 1.500 personen)
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Strandactiviteiten Scheveningen voor grote groepen (van 100 tot 1.500 personen)

Organiseer je binnenkort een bedrijfsuitje en is daarbij je oog gevallen op het bruisende Scheveningen? Wil je een plan op maat, waarin diverse strandactiviteiten een rol spelen? Dan heb je vast en zeker ook speciale wensen voor deze enerverende dag?! Geen probleem! Er zal een plan op maat worden opgesteld, waarin ruimte is voor alle wensen, eisen en ideeën. Natuurlijk wordt hierbij ook aandacht gegeven aan locatie, catering, aankleding etc. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een onvergetelijk bedrijfsuitje op het magische strand van Scheveningen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Expeditie Robinson bedrijfsuitje Scheveningen
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson bedrijfsuitje Scheveningen

Klimmen, klauteren, sjouwen, samenwerken, er komt nogal wat kijken bij deze teambuildings activiteit. Het Expeditie Robinson bedrijfsuitje in Scheveningen is speciaal ontwikkeld voor alle avonturiers en aanpakkers! Zijn jullie woonachtig in Scheveningen, Kijkduin, Wassenaarse Slag of Hoek van Holland, zoek dan niet verder naar een geschikt bedrijfsuitje. Expeditie Robinson is mogelijk ook te combineren met een afsluitende barbecue. Meer weten over dit bedrijfsuitje in Scheveningen? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Scheveningen
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Scheveningen

Inclusief heerlijk diner

Zelden zijn jullie vaardigheden als team zo hard op de proef gesteld als tijdens dit spannende virtual reality bedrijfsuitje. Hierbij werken jullie nauw samen om met behulp van Virtual Reality technologie en elkaars vaardigheden een gevaarlijke bom onschadelijk te maken. Terwijl jullie op dramatische wijze de klok langzaam weg zien tikken, neemt de druk toe om de stad van een heftige verwoesting te behoeden. Worden jullie de helden van de dag? Dit spannende bedrijfsuitje is inclusief heerlijk diner. Wil je meer weten over dit bloedstollende bedrijfsuitje in Scheveningen? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Archery tag bedrijfsuitje Scheveningen
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Archery tag bedrijfsuitje Scheveningen

Ken jij de verhalen van Robin Hood? De man die stal van de rijken en gaf aan de armen? En dat allemaal gewapend met pijl en boog. Ben jij net zo bedreven met pijl en boog als Robin Hood? Kies dan voor deze archery tag activiteit. Heb jij de pijlen op scherp staan? Hou je tegenstander of de verschillende doelen goed in de gaten en scoor punt na punt. En vergeet niet weg te duiken voor de rondvliegende pijlen van je tegenstanders! Wil jij je meer weten, vraag dan meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden van dit enerverende bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Scheveningen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Scheveningen

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Scheveningen combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Trabantje rally bedrijfsuitje Scheveningen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Trabantje rally bedrijfsuitje Scheveningen

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in verschillende regio´s door heel Nederland een echte aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Dat moet haast wel een inspirerende uitwerking hebben op alle deelnemers. Dit personeelsuitje zal vast en zeker resulteren in de nodige nostalgische gevoelens. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden van een rally bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden. 

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Scheveningen
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Scheveningen

Inclusief heerlijk diner

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Scheveningen? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Powerboat bedrijfsuitje Scheveningen
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Powerboat bedrijfsuitje Scheveningen

Brullende motoren en wind, veel wind. Na één tochtje in de RIB powerboat ben je zeker weten alle stress kwijt geraakt. Wat overblijft is een voldaan gevoel na afloop van een stevige dosis adrenaline. Dit teamuitje op hoge snelheid is mogelijk op diverse locaties aan het water van Scheveningen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bedrijfsuitje powerboat varen in Scheveningen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator. 

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Scheveningen
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Scheveningen

Inclusief heerlijk diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van Scheveningen. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding activiteit met vergadering in Scheveningen
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Teambuilding activiteit met vergadering in Scheveningen

Alles draait om het vinden van de juiste balans. En dat geldt natuurlijk ook voor vergaderen. Inspanning vs ontspanning; geestelijk vs lichamelijk; een outdoor activiteit kan zorgen voor baanbrekende nieuwe ideeën, een (nog) betere sfeer tussen de deelnemers onderling en een onverwacht positieve output. Bij dit combinatiearrangement beschikt men over een vergaderlocatie in Scheveningen van waaruit men outdoor activiteiten kan ondernemen. Wil je meer weten over dit arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Help, de directeur is ontvoerd Scheveningen
excl. BTW vanaf
€82 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd Scheveningen

Inclusief heerlijk diner

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Scheveningen is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Scheveningen
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Scheveningen

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Scheveningen of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Powerkiten bedrijfsuitje Scheveningen
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Powerkiten bedrijfsuitje Scheveningen

Wil je optimaal genieten van de zeelucht en/of het zeewater? Ben je op zoek naar een avontuurlijk afdelingsuitje in Scheveningen? Dan is powerkiten een echte aanrader. Geef jezelf vleugels met een echte powerkite. Tip: geniet na afloop van een heerlijke strand-BBQ met eigen BBQ voor jouw groep. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de powerkite bedrijfsuitje mogelijkheden in Scheveningen.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Scheveningen met diner
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Scheveningen met diner

Inclusief heerlijk diner

Misschien heb je wel eens een boek van Dan Brown gelezen of een film gezien? Dan weet je vast wel wat een cryptex is. Tijdens dit raadselachtige bedrijfsuitje gaan jullie in teamverband proberen om een echte cryptex te ontrafelen. De activiteit zal heel gemoedelijk van start gaan onder het genot van een hapje en drankje. Maar dan ineens is daar een mysterieuze koffer, een raadselachtige cryptex en een aantal inspirerende opdrachten voor jou en je teamleden. Om alles tot een goed einde te kunnen brengen zullen jullie je in het centrum van de stad moeten begeven, om daar de raadselachtige opdrachten te kunnen voltooien. Na afloop van deze activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner, waarbij er natuurlijk zal worden nagepraat over een bijzondere dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in Scheveningen.

Cocktail bedrijfsuitje Scheveningen
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Cocktail bedrijfsuitje Scheveningen

Is de cocktail ook jouw favoriete drankje? En droom je stiekem van een carrièreswitch als cocktailshaker? Dit is jouw kans om samen met je collega’s die droom waar te maken. Samen met een professionele cocktailshaker ga je aan de gang met de kneepjes van het vak. Deze cocktail workshop in Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland is ideaal voor iedereen die houdt van creëren en innoveren. Ben jij er klaar voor? Wij kijken er in ieder geval al naar uit! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail bedrijfsuitje Scheveningen mogelijkheden.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Scheveningen
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Scheveningen

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Scheveningen, Kijkduin of Wassenaarse Slag. Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden in Scheveningen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitjes workshop bonbons maken met diner in Scheveningen
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Bedrijfsuitjes workshop bonbons maken met diner in Scheveningen

Inclusief lunch of diner, proeverij, doosje zelfgemaakte bonbons en bonbon workshop.

Ben je op zoek naar een zoet en creatief bedrijfsuitje in Scheveningen? Dan is dit bedrijfsuitje bonbons maken wellicht het geschikte personeelsuitje voor jullie. Geniet van een heerlijke chocolade proeverij, leer om je eigen bonbons te vervaardigen onder deskundige begeleiding en geniet voorafgaand of na afloop van een heerlijk diner of lunch. Vanzelfsprekend neemt iedereen ook een doosje gevuld met  eigen bonbons mee naar huis. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie dit smakelijke bedrijfsuitje.

De toeristische trekpleister van Nederland: Scheveningen!

Scheveningen, is één van Nederlands meest populaire bestemmingen, zowel voor toeristen als voor de inwoner zelf. Het is dan ook niet gek dat er in deze plaats altijd veel te beleven is, ook voor je bedrijfsuitje Scheveningen. In de zomer zijn de tientallen gezellige strandtentjes weer open en zijn er weer verscheidene activiteiten op het strand te vinden. Kortom; het is weer heerlijk druk op de boulevard! Het komt dan ook niet als een verrassing dat ook vele bedrijven hier hun bedrijfsuitje laten plaatsvinden. Ben jij dit jaar verantwoordelijk voor het bedrijfsuitje Scheveningen? Dan vind je op deze pagina genoeg leuke bedrijfsuitjes die je samen met je collega’s kan uitvoeren op Nederland’s bekendste strand. Het organiseren van je bedrijfsuitje in Scheveningen is tevens goed als een stukje teambuilding; voer samen diverse activiteiten uit met uitzicht op het strand terwijl jullie je onderlinge band door het bedrijfsuitje Scheveningen via Onemotion alleen maar versterkt.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                              Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                     Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                              Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                     Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                             Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                  Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                    Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                     Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                    Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                           Bedrijfsuitje Breda  

RegioFlevoland
Regio Almere:                                                          Bedrijfsuitje Almere  

RegioLimburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                        Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                          Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                              Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                               Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                  Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                         Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE SCHEVENINGEN & OMGEVING

Scheveningen wordt door vele mensen gezien als de ideale ontspanning- en recreatie plek. Je hebt er vele leuke bezienswaardigheden op en rondom de boulevard die door het jaar heen vele bezoekers trekken. Er is dus zeker genoeg keus voor je bedrijfsuitje! Desondanks is de boulevard niet alleen populair in hartje zomer. Ook in de overige seizoenen wordt Scheveningen druk bezocht om even uit te waaien en een rondje over de pier te lopen. Vanaf de pier heb je immens een indrukwekkend uitzicht over zee die in elk seizoen een bijzonder uitzicht geeft. Het uitzicht vanaf de pier is het meest bijzondere, over de pier zelf zijn de meningen namelijk verdeeld. De één vind het niet passen bij het mooie Scheveningen en de ander vind het een authentiek stuk dat bij het strand hoort. Desondanks zijn uiterlijk vind je er wel vele leuke winkeltjes met toeristische spulletjes, heerlijke restaurants waar je op het buitenterras kan genieten van het uitzicht. Wanneer je toch op het strand bent voor je bedrijfsuitje Scheveningen, bezoek dan ook eens de Haven. De Haven is naast het strand van Scheveningen de drukst bezochte plek van dit plaatsje. Je kan er dan ook vele leuke dingen doen, zoals een vers visje eten, het museumschip bezoeken en de bekende vuurtoren van Scheveningen eindelijk eens in levende lijven zien! Ook wanneer je de overige paden van de boulevard volgt, vind je vele leuke dingen. De strandtentjes van Scheveningen grenzen aan de boulevard en hebben allemaal een heerlijke buitenlounge waar je zowel met warm als koud weer zeker je draai kan vinden. Wellicht leuk om na je bedrijfsuitje in Scheveningen neer te strijken in één van de strandtentjes voor een hapje en een drankje? Het meest lekkere eten wordt er geserveerd en je vind in elk strandtentje wel typerende cocktails om van te genieten terwijl je met je voeten in het zand zit. Wat je plannen ook zijn na jullie bedrijfsuitje Scheveningen, we hopen dat het één van je beste bedrijfsuitje ooit zal worden!

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt