Bedrijfsuitje strand

In diverse steden langs de Nederlandse kustlijn

vrijgezellenfeest.jpg (1)

Bedrijfsuitje strand: heerlijk genieten aan de mooie kust

Een bedrijfsuitje aan het strand…wat een heerlijke gedachte vind je niet? Dit jaar ga je weer een bedrijfsuitje organiseren en wil je eigenlijk graag het bedrijfsuitje van vorig jaar overtreffen. Met een strand bedrijfsuitje gaat dat zeker lukken! Wie aan het strand denkt krijgt al snel de zomerse vibe. Heerlijk weer, een cool drankje en een fijn zonnetje op je gezicht. Wil jij dit jaar dit gevoel combineren met collega’s, leuke activiteiten en een klein vakantiegevoel? We inspireren je graag met een aantal leuke bedrijfsuitje strand ideeën. Combineer die belangrijke vergadering met een ontspannende activiteit. Liever iets actiefs, creatiefs of juist enorm sportief? Laat je meenemen in de meest uiteenlopende ideeën. We wensen je bij voorbaat al veel plezier toe!

Escape the Beach als bedrijfsuitje op het strand
excl. BTW vanaf
€23 p.p.

Escape the Beach als bedrijfsuitje op het strand

Ahoy Mateys, speciaal ook voor bedrijfsuitjes op het strand voor grote groepen! Jack Sparrow is na de opnames van zijn laatste film compleet van het padje geraakt en daarom in een opgesloten. Zo behendig als hij is, loopt ie alweer op vrije voeten rond in de buitenlucht. Het is aan jou en je groep om te voorkomen dat deze dwaas verdere ravage aanricht. Kun je zijn spoor naar de boulevard volgen en zijn plannen hinderen voordat het te laat is? Daarvóór moet je eerst de spullen uit de psychiatrische inrichting mee grijpen en je naar het strand haasten. Los onderweg puzzels op, vind nuttige voorwerpen en hints en kom Sparrow op het spoor. Maar let op: je hebt maar 90 minuten, anders zal de hij voor altijd vrijuit gaan.

Avontuurlijke dropping bedrijfsuitje strand van Hoek van Holland, Veluwe of Soesterduinen
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Avontuurlijke dropping bedrijfsuitje strand van Hoek van Holland, Veluwe of Soesterduinen

Optioneel met legertruck, outdoor lasergamen en intro en afsluiting door Korps Mariniers

Soms is een gewoon bedrijfsuitje niet voldoende en ben je op zoek naar een groots avontuur. Dan is deze dropping jullie je op het lijf geschreven. Het avontuur bent jullie terug in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Lukt het jullie om de befaamde Enigma code te kraken? Durven jullie, gewapend met enkel een ouderwetse kaart, het gebied van de vijand binnen te lopen? Dit avontuurlijke bedrijfsuitje kan optioneel worden uitgebreid met lasergamen, vervoer per echte legertrucks en zelfs een intro en afsluiting van het Korps Mariniers. Zijn jullie klaar voor het avontuur van het jaar? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie dit avontuurlijk bedrijfsuitje aan het strand.

Bedrijfsuitje op het strand: Stel je eigen Beachfun programma samen
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Bedrijfsuitje op het strand: Stel je eigen Beachfun programma samen

Van Expeditie Robinson tot Archery Tag, van Beachsoccer tot Beachvolleyball, van Discgolf tot katapult bouwen, van knotshockey tot Ultimate Frisbee, het is eigenlijk allemaal wel leuk om te doen op het strand. Daarom kun je zelf je eigen programma samenstellen op basis van aantal van deze activiteiten. Op deze manier hoef je niet zo streng te kiezen, maar kun je gewoon meerdere leuke dingen doen op het strand. Met een lekker briesje in de stralende zon en je voeten in de branding wordt dit vast een onvergetelijke dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk bedrijfsuitje op het strand, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Blokarten als bedrijfsuitje op het strand
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Blokarten als bedrijfsuitje op het strand

Op diverse locaties

Bereid je voor op een unieke activiteit op het strand of in een park. Je hebt een paar ingrediënten tot je beschikking: een grote vlakte, een beetje wind en wagentje met een zeil. Je zult niet geloven hoe hard je kunt gaan tijdens deze strand- of landzeil activiteit. En tel daarbij op dat dit zich allemaal afspeelt op een wel heel inspirerende plek, namelijk het strand (of een open park). Geniet van de wind die door je haren blaast en laat je mee voeren door de kracht van de natuur. Wil je meer weten over strandzeilen als teambuilding activiteit of ander afdelingsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Scheveningen
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Scheveningen

Inclusief heerlijk diner

De Escaperoom hype is misschien wat minder heftig geworden, maar het concept blijft populair onder jong en oud. Hoog tijd voor een nieuwe variant en dan eentje waarbij je in teamverband kunt genieten van het kraken van codes en oplossen van complexe raadsels, maar waarbij je ook de kans krijgt om te genieten van de buitenlucht. Na afloop van (of voorafgaand aan) dit samenwerkingsgerichte personeelsuitje genieten jij en je collega's van een heerlijk diner. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Outdoor Escaperoom bedrijfsuitje in Scheveningen.

Archery tag als activiteit voor je bedrijfsuitje op het strand
excl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als activiteit voor je bedrijfsuitje op het strand

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Beachvolley toernooi voor je bedrijfsuitje op het strand
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Beachvolley toernooi voor je bedrijfsuitje op het strand

Heb je zin in een afwisselend uitje op het strand. Wil je ontspannen, maar toch ook een beetje inspannen. Denk dan eens aan Beachvolly toernooi op het strand. Ga lekker helemaal los met je vrienden of collega's terwijl je geniet van zon, zee en strand.  En wat dacht je van een strand-BBQ na afloop (optioneel)? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over jouw beachvolley toernooi op het strand.

Expeditie Robinson als personeelsuitje op het strand
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Expeditie Robinson als personeelsuitje op het strand

Klimmen, klauteren, sjouwen, samenwerken, er komt nogal wat kijken bij deze teambuildingsactiviteit. Het Expeditie Robinson bedrijfsuitje op het strand is speciaal ontwikkeld voor alle avonturiers en aanpakkers! Zijn jullie op zoek naar een actief bedrijfsuitje op het strand, zoek dan niet verder naar een geschikt bedrijfsuitje. Expeditie Robinson is mogelijk ook te combineren met een afsluitende barbecue. Meer weten over dit personeelsuitje op het strand? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)

Voor de kust ter hoogte van Haarlem/Amsterdam

Ben je op zoek naar echt een unieke teambuilding ervaring? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoog van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala van outdoor en indoor activiteiten (van abseilen tot boogschieten, van piramide bouwen tot Fort Experience) en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Inclusief overtocht, activiteiten, koffie met lekkers en drankjes is deze Forteiland Adventure al mogelijk vanaf €95 p.p. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje met overnachting), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Teambuilding op het strand voor grote groepen (van 100 tot 1.500 personen)
excl. BTW vanaf
€20 p.p.

Teambuilding op het strand voor grote groepen (van 100 tot 1.500 personen)

Een teambuilding activiteit is altijd net is leuker als je je bevindt op het strand. Als je deze activiteit kiest, dan organiseer je waarschijnlijk een teambuilding activiteit voor een hele grote groep collega´s. En bij het organiseren voor zo´n grote groep mag natuurlijk helemaal niets mis gaan. Ook heb je waarschijnlijk bijzondere eisen wat betreft catering, entertainment, locatie en aankleding. Dat is helemaal geen probleem. We zorgen er graag voor dat je een voorstel op maat krijgt waarin rekening is gehouden met alle eisen en wensen. Voor meer informatie over teambuilding dag voor grote groepen op het strand, verzoeken we je vrijblijvend onderstaande formulier te vullen.

Powerkiten tijdens je personeelsuitje op het strand
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Powerkiten tijdens je personeelsuitje op het strand

Wil je optimaal genieten van de zeelucht en/of het zeewater? Ben je op zoek naar een avontuurlijk uitje in Scheveningen? Dan is powerkiten, golfsurfen of bodyboarden misschien wel iets voor jou. Geef jezelf vleugels met een echte powerkite, of overwin de branding als een echte surfbabe of dude. Tip: geniet na afloop van een heerlijke strand-BBQ met eigen BBQ voor jouw groep. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de powerkite, bodyboard of golfsurf mogelijkheden op het strand.

Uit handen van de jagers voor je personeelsuitje op het strand
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers voor je personeelsuitje op het strand

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in jouw regio combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Filmwedstrijd als invulling voor je bedrijfsuitje op het strand
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als invulling voor je bedrijfsuitje op het strand

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Kijk ook eens op onze bedrijfsuitjes voor grote groepen pagina. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Expeditie Robinson bedrijfsfeest op het strand
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Expeditie Robinson bedrijfsfeest op het strand

Met Expeditie Robinson of andere activiteit, diner of BBQ, DJ, aankleding, drankjes en locatie.

Zijn jullie toe aan een bedrijfsfeest met een actieve vibe? Wat dachten jullie dan van dit leuke bedrijfsfeest? Samen lekker bezig zijn in de buitenlucht met Expeditie Robinson-achtige proeven en aansluitend een lekker diner of BBQ met drankjes en een DJ om er lekker samen op los te dansen in een feestelijke setting. Klinkt dit bijzondere personeelsfeest concept als een passende oplossing voor jullie bedrijfsfeest? Wil je meer weten over dit leuke Expeditie Robinson personeelsfeest in Scheveningen, Zandvoort, Hoek van Holland, Noordwijk, Katwijk, Kijkduin, Egmond en andere stranden in Nederland? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via het onderstaande formulier.

Zon, zee en een bedrijfsuitje op het strand

Een bedrijfsuitje strand is een perfecte cocktail van zon, zee, strand en samen met je collega’s aan de slag. Dit kan op zoveel verschillende manieren. Of je nu gaat voor een creatieve activiteit, een spannend en vooral actief bedrijfsuitje op het strand of wellicht een mix van deze opties. Maar ook andere mogelijkheden als spannende (groep) games, puzzels of wellicht een activiteit in het water. De mogelijkheden zijn eindeloos. Hoe goed ken jij je collega’s nu eigenlijk echt? Wist je dat een bedrijfsuitje op of bij het strand hier wellicht verandering in kan brengen? De zon brengt sowieso het beste in mensen naar boven. Combineer dit met een frisse zeebries, gezelligheid, een leuke activiteit en misschien ook wel een lekker hapje eten en drinken. Al met al een goed vooruitzicht.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                              Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                     Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                              Bedrijfsuitje Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                     Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                     Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                             Bedrijfsuitje Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                           Bedrijfsuitje Scheveningen

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                  Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                     Bedrijfsuitje Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                     Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                    Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                           Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                          Bedrijfsuitje Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                        Bedrijfsuitje Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Roermond, Venray:                              Bedrijfsuitje Venlo

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                          Bedrijfsuitje Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                              Bedrijfsuitje Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                     Bedrijfsuitje Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                     Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                        Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

Regio Zeeland
Regio Goes, Middelburg, Vlissingen, Terneuzen:                  Bedrijfsuitje Zeeland

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

bedrijfsuitje strand DOOR NEDERLAND

Ben je op zoek naar een strand bedrijfsuitje? We hopen je te inspireren met diverse leuke activiteiten die je kunt combineren op deze bijzondere dag. Nederland is van zichzelf al ontzettend mooi. Toch is de kustlijn van Nederland op zijn minst even mooi! Heb je een passende stad gevonden waar je graag je bedrijfsuitje strand zou willen laten plaatsvinden? Met uitzicht op de Noordzee of de Waddenzee is het sowieso een plaatje. Met een kustlengte van meer dan 520 kilometer is deze sowieso enorm uitgerekt en vol mogelijkheden. Zandvoort, Bergen aan Zee, Callantsoog, Egmond aan Zee, Scheveningen en ga zo nog maar even door. Een kleine groep uit de mooie steden die ons land rijk is. We wensen je bij voorbaat enorm veel plezier toe tijdens je bedrijfsuitje op het strand. 

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt