Bedrijfsuitje Utrecht

Ook voor Houten, Hilversum, Zeist, Bilthoven, Vianen, Breukelen, Maarssen, De Bilt, Culemborg en Nieuwegein.

feest.jpg

De leukste bedrijfsuitjes in Utrecht en omgeving

Binnenkort een bedrijfsuitje of workshop in Utrecht op het programma? Met het hele bedrijf of juist met een afdeling? We helpen je graag op weg bij het vinden van inspiratie voor een onvergetelijke activiteit. De afgelopen jaren, hebben wij via onze partners diverse bekende en minder bekende organisaties uit deze regio mogen voorzien van een bedrijfsuitje of personeelsfeest in Utrecht, iets waar we enorm trots op zijn. Maar natuurlijk zouden we jou ook willen helpen bij het organiseren van je personeelsuitje, teambuilding of themafeest in de omgeving van Utrecht. Op deze pagina vind je dan ook informatie over uiteenlopende aanbiedingen. Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje voor een kleinere groep (kijk voor vrijgezellenfeesten op vrijgezellenfeest Utrecht)? Klik dan op onderstaande button.

Sloepengame bedrijfsuitje Utrecht
excl. BTW vanaf
€47,50 p.p.

Sloepengame bedrijfsuitje Utrecht

Maak samen met je collega’s de grachten van Utrecht onveilig tijdens deze sloepenrally. Met je team ga je in een sloep de strijd aan om de meeste punten binnen te slepen aan de hand van creatieve opdrachten en brein-brekende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het opduikelen van het raarste voorwerp uit de gracht of een vraag over specifieke plekken van de stad. Er staat het team dus een flinke uitdaging op het gebied van kennis, creativiteit en teamwork te wachten. De deelnemers worden verspreid over meerdere sloepen om tegen elkaar te strijden. Want wat gezonde dosis competitie kan nooit kwaad! Het team dat aan het einde van de vaarroute de meeste punten heeft binnengesleept, vaart eeuwige roem tegemoet. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Utrecht
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Utrecht

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en stadsspel; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Dit afdelingsuitje in Utrecht heeft alles in zich om een geweldige middag of avond te worden voor alle deelnemers: heerlijk eten, een verfrissende rondvaart en een spannende mollen jacht. Leer elkaar beter kennen tijdens het heerlijke drie gangen diner en ga op jacht naar de verrader in jullie midden tijdens het spannende stadsspel. Een aangename rondvaart laat jullie een geheel andere kant van de stad Utrecht ervaren. Wil je meer weten over dit happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in deze stad van jullie keuze? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Expeditie Robinson personeelsuitje Utrecht
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson personeelsuitje Utrecht

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze Expeditie Robinson teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Expeditie mogelijkheden voor je teambuilding activiteit in de omgeving van Utrecht.

90´s citygame als personeelsuitje in Utrecht
excl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

90´s citygame als personeelsuitje in Utrecht

Voor groepen van 15 tot meer dan 250 personen

Ga samen met je collega's terug in de tijd, naar de geweldige jaren 90 van de vorige eeuw. Duik terug in een tijd waarin het optimisme overheerste en laat langzaam aam al je herinneringen terugkeren. Heb je de jaren 90 zelf niet bewust meegemaakt, oom dan is deze 90s city game een echte aanrader. Van flippo's tot Macarena, van Baywatch tot the Matrix, bereid je voor op een hoop nostalgische gevoelens. Wil je meer weten over dit 90´s Citygame afdelingsuitje in Utrecht of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Utrecht
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Utrecht

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Utrecht komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Dit bedrijfsuitje kan ook in het buitenland worden uitgevoerd, kijk bijvoorbeeld op teambuilding in Manchester. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Avontuurlijke dropping bedrijfsuitje Utrecht
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Avontuurlijke dropping bedrijfsuitje Utrecht

Optioneel met legertruck, outdoor lasergamen en intro en afsluiting door Korps Mariniers

Soms is een gewoon bedrijfsuitje niet voldoende en ben je op zoek naar een groots avontuur. Dan is deze dropping jullie je op het lijf geschreven. Het avontuur bent jullie terug in de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Lukt het jullie om de befaamde Enigma code te kraken? Durven jullie, gewapend met enkel een ouderwetse kaart, het gebied van de vijand binnen te lopen? Dit avontuurlijke bedrijfsuitje kan optioneel worden uitgebreid met lasergamen, vervoer per echte legertrucks en zelfs een intro en afsluiting van het Korps Mariniers. Zijn jullie klaar voor het avontuur van het jaar? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie dit avontuurlijk bedrijfsuitje niet ver van Utrecht.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht bedrijfsuitje Utrecht
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Geschikt of ongeschikt dienstplicht bedrijfsuitje Utrecht

Voor 30 tot 1.000 personen (meer op aanvraag)

Zijn jullie geschikt of ongeschikt? Dat merk je vanzelf tijdens dit bijzondere dienstplicht bedrijfsuitje. Hierbij staat het werken als een team centraal. Geen heftige individuele proeven maar wel alles gericht op teambuilding, oftewel goed communiceren, scherp schieten, strategie en natuurlijk de stormbaan. Dit evenement is o.a. mogelijk in de regio´s Haarlem/Spaarnwoude, Weert, Den Bosch/Vught, Noordwijk, Veenendaal, Apeldoorn en andere locaties in overleg. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit originele bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Utrecht
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Utrecht

Inclusief heerlijk diner

De Escaperoom hype is misschien wat minder heftig geworden, maar het concept blijft populair onder jong en oud. Hoog tijd voor een nieuwe variant en dan eentje waarbij je in teamverband kunt genieten van het kraken van codes en oplossen van complexe raadsels, maar waarbij je ook de kans krijgt om te genieten van de buitenlucht. Na afloop van (of voorafgaand aan) dit samenwerkingsgerichte personeelsuitje genieten jij en je collega's van een heerlijk diner. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Outdoor Escaperoom bedrijfsuitje in Utrecht.

Legervoertuigen rally met diverse missies als bedrijfsuitje in Utrecht
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Legervoertuigen rally met diverse missies als bedrijfsuitje in Utrecht

Voor 16 tot 500 deelnemers (meer mogelijk op aanvraag)

Tijdens dit unieke bedrijfsuitjes worden jullie in groene leger-overall gehesen en nemen jullie plaats in één van de authentieke legertrucks en legerjeeps. Hierna kan het avontuur beginnen. Diverse rally´s zijn mogelijk door heel Nederland. Afhankelijk van de rally zullen jullie een missie moeten gaan vervullen aan de hand van zowel ouderwetse als moderne technieken. Durven jullie deze uitdaging aan en zijn jullie in staat om als één team de Missie te vervullen? Dan is deze legervoertuigen rally misschien wel iets voor jullie. Optioneel is het mogelijk om te overnachten of zelfs gebruik te maken van een helikopter-dropping. De legervoertuigen rally kan plaatsvinden in de regio´s Spaarnwoude/Haarlem, Texel, Amsterdam, Noordwijk, Amersfoort, Apeldoorn, Wageningen, Hoorn, Utrecht, Den Bosch en Tilburg. Op een andere locatie is eveneens mogelijk tegen een meerprijs.

Walking dinner als bedrijfsuitje in Utrecht
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Walking dinner als bedrijfsuitje in Utrecht

Inclusief heerlijk 3-gangen diner en wandeling (gids); ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Tijdens dit walking dinner concept voor bedrijven blijven jullie niet op 1 locatie. Nee, jullie genieten van de 3 gangen van een heerlijk diner bij telkens een ander restaurant. Tussen de gangen door zorgen jullie er tijdens een ontspannen wandeling voor dat het eten wat kan zakken. Ook zo benieuwd waar de volgende gang plaats zal vinden? Kies dan samen met je collega's voor dit heerlijke en ontspannende walking dinner bedrijfsuitje. Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze activiteit in Utrecht. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie mogelijkheden.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Utrecht
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Utrecht

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Zijn jullie op zoek maar een bedrijfsuitjes concept waarmee jullie het enorm gezellig maken als de dagen kouder worden? Dan zijn deze après-ski winterspelen misschien wel een hele leuke oplossing. Van Familie Ski tot Ski broek hangen, diverse traditionele en nieuwe wintersport uitdagingen komen voorbij. Dit themafeest staat garant voor gezelligheid en teamwork. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Après-ski winterspelen teamuitje in Utrecht of omgeving.

Help, de directeur is ontvoerd Utrecht
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Utrecht

Inclusief heerlijk diner

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Utrecht, Ijsselstein, Breukelen, Culemborg, Nieuwegein of Houten is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Goede daden bedrijfsuitje Utrecht (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Utrecht (MVO)

Er is een tijd van hard werken een er is een tijd om iets goeds terug te doen voor de samenleving.  En die laatste is nu voor jullie team gekomen. Tijdens dit leuke bedrijfsuitje gaan jullie gewapend met een Ipad op stap om ware heldendaden te verrichten.  Aan de hand van leuke opdrachten zetten jullie je in om wat liefde terug te geven aan de rest van de stad. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Goede Daden bedrijfsuitje in Utrecht of omgeving.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Utrecht
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Utrecht

Inclusief heerlijk diner

Zijn jullie klaar voor het oplossen van een groot mysterie? Slagen jullie er als eerste in om de heilige graal te vinden? Tijdens dit spannende afdelingsuitje gaan jullie in teamverband op zoektocht, lossen jullie raadsel en puzzels op en leren jullie zo de stad van een geheel andere kant kennen. Na afloop van deze queeste genieten jullie samen met alle collega´s van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Heilige Graal bedrijfsuitje in Utrecht of omgeving.

Lipdub bedrijfsuitje Utrecht
vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Utrecht

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Utrecht, De Bilt, Vianen, Hilversum, Nieuwegein, Bilthoven en omgeving. Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Utrecht
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Utrecht

Inclusief heerlijk diner

Zelden zijn jullie vaardigheden als team zo hard op de proef gesteld als tijdens dit spannende virtual reality bedrijfsuitje. Hierbij werken jullie nauw samen om met behulp van Virtual Reality technologie en elkaars vaardigheden een gevaarlijke bom onschadelijk te maken. Terwijl jullie op dramatische wijze de klok langzaam weg zien tikken, neemt de druk toe om de stad van een heftige verwoesting te behoeden. Worden jullie de helden van de dag? Dit spannende bedrijfsuitje is inclusief heerlijk diner. Wil je meer weten over dit bloedstollende bedrijfsuitje in Utrecht? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Percussie workshop Utrecht
vanaf
€35 p.p.

Percussie workshop teambuilding Utrecht

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Utrecht, Maarssen, Vianen, Zeist of omgeving? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Utrecht of omgeving, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Graffiti workshop Utrecht
vanaf
€35 p.p.

Graffiti workshop bedrijfsuitje Utrecht

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop in Utrecht (of omgeving) leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop in Utrecht is ook een mooie teambuildingsgelegenheid.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in Utrecht, Vianen, Nieuwegein, Houten, Maarssen of omgeving.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Utrecht
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Utrecht opties

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en wandeling; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Dit bedrijfsuitje in Utrecht, Hilversum, Zeist, Nieuwegein of omgeving heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje in Utrecht, Hilversum, Zeist, Nieuwegein of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Utrecht
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Utrecht

Inclusief heerlijk diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van Utrecht. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Pub Games personeelsuitje Utrecht
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Pub Games personeelsuitje Utrecht

Inclusief heerlijk diner

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Utrecht, Hilversum, Zeist, De Bilt, Maarssen, Vianen en omgeving beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Utrecht, Hilversum, Zeist, De Bilt, Maarssen, Vianen en omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Utrecht
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Utrecht

Inclusief heerlijk diner

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Utrecht? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Utrecht
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Utrecht

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teambuilding activiteit in Utrecht. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Utrecht
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Utrecht

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Utrecht of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Schilderworkshop als bedrijfsuitje in Utrecht
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Schilderworkshop als bedrijfsuitje in Utrecht

Zoek je een creatief en inspirerend afdelingsuitje in Utrecht? Denk dan eens aan een workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Utrecht, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Utrecht en omliggende regio.

Moorddiner bedrijfsuitje Utrecht
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Utrecht

Inclusief heerlijk diner

Voor dit bedrijfsuitje in Utrecht, Hilversum, Houten, Vianen, Nieuwegein of omgeving  is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Utrecht? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Utrecht
excl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Utrecht

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je afdelingsuitje in Utrecht? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Utrecht
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Utrecht

Inclusief heerlijk diner

De pubquiz is inmiddels allang geen hype meer. Dit megapopulaire fenomeen trekt volle zalen door heel Nederland. Het is nu natuurlijk ook mogelijk om een pubquiz te organiseren met je collega's en wel eentje waar het diner bij is inbegrepen. Van kennisronde tot lekker meezingen, van muziekronde tot entertainmentronde, is jouw groep beter dan de rest? Nou, laat het dan maar eens zien, tijdens deze onvergetelijke pubquiz battle als invulling van je bedrijfsuitje in Utrecht, Nieuwegein, Houten of omgeving. Wil je meer weten over dit pubquiz dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop als bedrijfsuitje in Utrecht
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Kookworkshop als bedrijfsuitje in Utrecht

In Utrecht kun je volop lekker eten. Van Michelinster restaurants tot verborgen culinaire pareltjes, wie een beetje zijn best doet, vindt overal plekken om te genieten van een betoverende maaltijd. Maar het is begrijpelijk dat je, te midden van al dit kookgeweld, ook zin krijgt om de kok in jezelf naar boven te halen. En daar is deze kookworkshop in Utrecht natuurlijk uitstekend voor geschikt.Onder begeleiding van een professionele kok ga je in teamverband aan de slag om een culinaire maaltijd te bereiden. Uiteindelijk ga je in groepsverband de gerechten nuttigen. Dus doe je best en zeg met trots dat jij de chef was van dit gerecht! Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze workshop in Utrecht. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden.

Utrecht en de rijke historie!

De Utrechtse economie kent een rijke historie. Eeuwen geleden werd de stad gedomineerd door uiteenlopende gilden. Ook was Utrecht ver buiten Nederland beroemd vanwege een aantal gerenommeerde kunstschilders. Met meerdere universiteiten en talloze hogescholen is Utrecht inmiddels ook een kennisstad. Dat Utrecht tevens het centrale hart vormt van treinend Nederland, heeft er voor gezorgd dat talloze congressen, symposia en trainingen plaatsenvinden in de omgeving van het station. Alle bedrijvigheid heeft ervoor gezorgd dat de vraag naar personeelsfeesten en bedrijfsuitjes enorm is toegenomen. Maar dat geldt niet alleen voor Utrecht. Zo krijgt het centrum van Houten een economische impuls door de renovatie van het centrum. Zijn Ijsselstein en Nieuwegein belangrijke en groeiende forensgemeenten voor de stad Utrecht. Hilversum is al jaren het mediahart van Nederland. Wat in het begin van de twintigste eeuw begon als onderzoek op het gebied van radio apparatuur leidde uiteindelijk tot de komst van het mediapark. Zeist is het hoofdkwartier van een aantal belangrijke goede doelen en NGO's. Kortom, de regio Utrecht is er een die bol staat van de bedrijvige activiteiten.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE IN UTRECHT & OMGEVING

Ook in Utrecht en omgeving zijn er voldoende steden voor een leuk, avontuurlijk en/of actief bedrijfsuitje. Wist je dat een familielid van de Oranjes in de zeventiende eeuw de beschikking kreeg over een landgoed in Zeist, hij het liet ombouwen tot het huidige Slot Zeist. De mooie ligging van het slot aangevuld met de karakteristieke Engelse tuin, maken het een absoluut een bezoekje waard. Naast evenementlocatie, wordt het het Slot ook gebruikt voor exposities. Zeist had van origine de naam Seist wat waarschijnlijk te maken had met de grond. Zeist staat vooral bekend om de prachtige natuur waar onderdeel uitmaakt van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Ook de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond, de vogelbescherming en het Wereld Natuur Fonds zijn onder andere in Zeist te vinden. Combineer je groepsuitje of vrijgezellenfeest in Zeist dan ook eens met een wandeling door de Engelse tuin of een bezoek aan een expositie. De geschiedenis van Houten start ruim 4.000 jaar terug in de tijd. Toen al was de regio bewoond door bewoners uit de Bronstijd. Maar ook in de Romeinse tijd en de Middeleeuwen speelde Houten een rol van betekenis. Maar ook in het heden is de gemeente Houten zeker een bezoekje waard. Combineer een actieve workshop met bijvoorbeeld een wandeling langs Kasteel Heemstede of Fort 't Hemeltje in Oud-Wulven en geniet na afloop van een lekker drankje op een terrasje in het centrum van Houten. Ook de stad Ijsselstein heeft een mooie geschiedenis. De stad is ontstaan als nederzetting in de omgeving van Kasteel Ijsselstein. Of hou je een bedrijfsuitje aan de rivier de Lek bij Nieuwegein. De mediastad Hilversum kan ook een prima uitvalsbasis zijn voor je bedrijfsuitje. De stad heeft namelijk veel omroepbedrijven en wordt daarom ook wel aan deze naam gekoppeld. De oorsprong van het natuurgebied de Loosdrechtse Plassen ligt in de turfwinning die op grote schaal plaatsvond van de 16e tot de 18e eeuw. Langzaam ontstonden er overal meertjes. In de 20ste eeuw groeide de regio verder uit tot een enorm watersportgebied. Van De Vuntus, tot het Wijde Blik en de Loenderveense plas, in principe is watersport overal toegestaan (soms met uitsluiting van gemotoriseerd bootverkeer). Combineer een actieve workshop dan ook met een gezellige boottocht door de Loosdrechtse plassen om je bedrijfsuitje van extra kleur te voorzien. En een biertje of een hapje vind je in Oud-Loosdrecht (ten Noorden van de Eerste Plas, één van de Loosdrechtse Plassen). Hieronder vind je meer informatie voor het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsuitje zeilen in de omgeving van Utrecht.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt