Bedrijfsuitje Utrecht

Ook voor Houten, Hilversum, Zeist, Bilthoven, Vianen, Breukelen, Maarssen, De Bilt, Culemborg en Nieuwegein.

De leukste bedrijfsuitjes in Utrecht en omgeving

Binnenkort een bedrijfsuitje of workshop in Utrecht op het programma? Met het hele bedrijf of juist met een afdeling? We helpen je graag op weg bij het vinden van inspiratie voor een onvergetelijke activiteit. De afgelopen jaren, hebben wij via onze partners diverse bekende en minder bekende organisaties uit deze regio mogen voorzien van een bedrijfsuitje of personeelsfeest in Utrecht, iets waar we enorm trots op zijn. Maar natuurlijk zouden we jou ook willen helpen bij het organiseren van je personeelsuitje, teambuilding of themafeest in de omgeving van Utrecht. Op deze pagina vind je dan ook informatie over uiteenlopende aanbiedingen. Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje voor een kleinere groep (kijk voor vrijgezellenfeesten op vrijgezellenfeest Utrecht)? Klik dan op onderstaande button.

Sloepengame bedrijfsuitje Utrecht
excl. BTW vanaf
€47,50 p.p.

Sloepengame bedrijfsuitje Utrecht

Maak samen met je collega’s de grachten van Utrecht onveilig tijdens deze sloepenrally. Met je team ga je in een sloep de strijd aan om de meeste punten binnen te slepen aan de hand van creatieve opdrachten en brein-brekende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het opduikelen van het raarste voorwerp uit de gracht of een vraag over specifieke plekken van de stad. Er staat het team dus een flinke uitdaging op het gebied van kennis, creativiteit en teamwork te wachten. De deelnemers worden verspreid over meerdere sloepen om tegen elkaar te strijden. Want wat gezonde dosis competitie kan nooit kwaad! Het team dat aan het einde van de vaarroute de meeste punten heeft binnengesleept, vaart eeuwige roem tegemoet. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitje op een indoor strand in Utrecht
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

Bedrijfsuitje op een indoor strand in Utrecht

Op zoek naar een sportief uitje maar in een ander jasje dan normaal? Dan is ons programma met combinaties van beachsporten de oplossing. Niet het gras of de zaal, maar het zand is nu de ondergrond van jouw activiteit. En dat in Utrecht! Maak een combinatie tussen sporten als beachvolleybal, beachtennis, beachsoccer, beachkorfbal, beachrugby of footvolley en ervaar de sport als nooit tevoren! Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk bedrijfsuitje op een strand in Utrecht, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

E-chopper tour bedrijfsuitje Utrecht
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

E-chopper tour bedrijfsuitje Utrecht

Incl. 1 chopper per deelnemer, instructeurs, verzekering en flesje drinken voor onderweg

De zon schijnt over het wegdek. Een zwoele wind blaast je haren langs je gezicht en eventuele coronavirus cellen weg over uitgestrekte velden. Daar rijd je samen met je baas en collega's op een stoere E-chopper (elektrische scooter met design elementen van een  Harley Davidson) en voel je je even de koning of koningin van de weg.  Dit bedrijfsuitje is er helemaal op gericht om het corona besmettingsgevaar zo laag mogelijk te houden. Bij het personeelsuitje in Utrecht of omgeving zijn instructeurs, verzekering en het gebruik van 1 E chopper per deelnemer inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Utrecht
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Utrecht

Inclusief heerlijk diner

Zelden zijn jullie vaardigheden als team zo hard op de proef gesteld als tijdens dit spannende virtual reality bedrijfsuitje. Hierbij werken jullie nauw samen om met behulp van Virtual Reality technologie en elkaars vaardigheden een gevaarlijke bom onschadelijk te maken. Terwijl jullie op dramatische wijze de klok langzaam weg zien tikken, neemt de druk toe om de stad van een heftige verwoesting te behoeden. Worden jullie de helden van de dag? Dit spannende bedrijfsuitje is inclusief heerlijk diner. Wil je meer weten over dit bloedstollende bedrijfsuitje in Utrecht? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Zoom around the world online bedrijfsuitje in Utrecht
excl. BTW vanaf
€18 p.p.

Zoom around the world online bedrijfsuitje in Utrecht

Tijdens dit leuke bedrijfsuitje ligt het lot van de wereld in jullie kundige handen. Iedere deelnemer speelt één van de beroemde wereldleiders. De wereld zit midden in een vreselijke crisis en jullie zullen als wereldleiders samen moeten werken om het tij te keren. En om dat te kunnen doen zal iedereen alle skills aan moeten wenden. Het online bedrijfsuitje begint aan de hand van een introductie van de quizmaster. Iedereen is ingelogd via het online communicatiemiddel van jullie keuze (Zoom of een andere). Na de introductie gaan jullie aan de slag om de crisis op te lossen. Diverse hersenkrakers komen voorbij, terwijl jullie er alles aan doen om te zorgen voor een positieve afloop. Maar schiet op, want de wereld wacht op jullie! Wil je meer weten over dit online bedrijfsuitje in Utrecht, vraag dan hieronder meer informatie aan.

Percussie workshop Utrecht
vanaf
€20 p.p.

Percussie workshop teambuilding Utrecht

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Utrecht, Maarssen, Vianen, Zeist of omgeving? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Utrecht of omgeving, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Utrecht met diner
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Escape Room suitcase met cryptex als bedrijfsuitje in Utrecht met diner

Inclusief heerlijk diner

Misschien heb je wel eens een boek van Dan Brown gelezen of een film gezien? Dan weet je vast wel wat een cryptex is. Tijdens dit raadselachtige bedrijfsuitje gaan jullie in teamverband proberen om een echte cryptex te ontrafelen. De activiteit zal heel gemoedelijk van start gaan onder het genot van een hapje en drankje. Maar dan ineens is daar een mysterieuze koffer, een raadselachtige cryptex en een aantal inspirerende opdrachten voor jou en je teamleden. Om alles tot een goed einde te kunnen brengen zullen jullie je in het centrum van de stad moeten begeven, om daar de raadselachtige opdrachten te kunnen voltooien. Na afloop van deze activiteit zullen jullie genieten van een heerlijk 3-gangen diner, waarbij er natuurlijk zal worden nagepraat over een bijzondere dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in Utrecht.

Graffiti workshop Utrecht
vanaf
€35 p.p.

Graffiti workshop bedrijfsuitje Utrecht

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop in Utrecht (of omgeving) leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop in Utrecht is ook een mooie teambuildingsgelegenheid.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in Utrecht, Vianen, Nieuwegein, Houten, Maarssen of omgeving.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Utrecht
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Utrecht

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €33 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Utrecht combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Utrecht
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Utrecht opties

Inclusief heerlijk diner

Dit bedrijfsuitje in Utrecht, Hilversum, Zeist, Nieuwegein of omgeving heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje in Utrecht, Hilversum, Zeist, Nieuwegein of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Highland Games bedrijfsuitje Utrecht
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Highland Games als bedrijfsuitje in Utrecht

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games in Utrecht of omgeving! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve en mannelijke proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit Highland games bedrijfsuitje mogelijkheden in Utrecht of omgeving.

Bedrijfsuitje naaktmodel schilderen Utrecht
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bedrijfsuitje naaktmodel schilderen Utrecht

Ben je op zoek naar een bijzonder personeelsuitje in de omgeving van Utrecht? Dan is deze kunstzinnige workshop naaktmodel schilderen een hele originele mogelijkheid. Het is mogelijk om te kiezen voor een mannelijk of vrouwelijk model of beiden tegelijkertijd. Laat de creatieve energie van je collega´s weer stromen tijdens een hele bijzondere setting. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Utrecht
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Utrecht

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Utrecht komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Dit bedrijfsuitje kan ook in het buitenland worden uitgevoerd, kijk bijvoorbeeld op teambuilding in Manchester. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Help, de directeur is ontvoerd Utrecht
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Utrecht

Inclusief heerlijk diner

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Utrecht, Ijsselstein, Breukelen, Culemborg, Nieuwegein of Houten is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Utrecht
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Utrecht

Inclusief heerlijk diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van Utrecht. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Pub Games personeelsuitje Utrecht
excl. BTW vanaf
€65 p.p.

Pub Games personeelsuitje Utrecht

Inclusief heerlijk diner

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Utrecht, Hilversum, Zeist, De Bilt, Maarssen, Vianen en omgeving beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Utrecht, Hilversum, Zeist, De Bilt, Maarssen, Vianen en omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Utrecht
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Utrecht

Inclusief heerlijk diner

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Utrecht? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Utrecht
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Bedrijfsuitje schilderen als Bob Ross in Utrecht

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, afdelingsuitje of teambuilding activiteit in Utrecht. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kookwedstrijd Utrecht of andere kookworkshop teambuilding game
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Kookwedstrijd Utrecht of andere kookworkshop teambuilding game

Wie is hier de Masterchef?

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit in Utrecht waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in Utrecht.

Kookworkshop met wild bij Utrecht
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Kookworkshop met wild bij Utrecht

Deze kookworkshop is echt iets bijzonders. De kok heeft een poeliers achtergrond en biedt in samenwerking met diverse jagers wild demonstraties en kookworkshops aan. De kookworkshops starten met een wild demonstratie, als u durft kan u hier ook zelf aan meedoen. Vervolgens gaat men het vlees verwerken en snijden tot technische delen om er o.a. verse braadworst van te maken. Het zelf worst maken van het wild is een prachtige ambacht. Zo gaat u echt terug naar de basis: een heel stuk wild, schoonmaken, gehakt draaien, kruiden, worst maken en dit vervolgens meenemen en in het diner verwerken! Zoekt u echt iets bijzonders, en bent u gek op goed en lekker vlees…. denk aan een wild demonstratie met een kookworkshop in Utrecht.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Utrecht
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Utrecht

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Utrecht of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Schilderworkshop als bedrijfsuitje in Utrecht
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Schilderworkshop als bedrijfsuitje in Utrecht

Zoek je een creatief en inspirerend afdelingsuitje in Utrecht? Denk dan eens aan een workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen in Utrecht, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in Utrecht en omliggende regio.

Workshop pasta maken als bedrijfsuitje in Utrecht
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Workshop pasta maken als bedrijfsuitje in Utrecht

Er zijn hele boeken over vol geschreven: hoe maak je de lekkerste pasta? En waarschijnlijk zullen er nog heel veel boeken volgen over dit bijzondere vraagstuk. De grootste chefs van deze aarde hebben zich al bezig gehouden met een zoektocht naar de oplossing. Hoog tijd om zelf op onderzoek uit te gaan en dat is precies wat jullie gaan doen tijdens deze workshop pasta maken in Utrecht. Maak zelf je eigen deeg en draai het tot heerlijke pasta. Ondertussen ga je helemaal op in de Italiaanse vibe. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de pasta workshop mogelijkheden in Utrecht.

GPS bedrijfsuitje Utrecht
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

GPS bedrijfsuitje Utrecht, Zeist, Maarssen, Culemborg (inc. 3-gangen diner)

Inclusief heerlijk diner

Gewapend met een GPS-systeem ga je in groepsverband op pad langs diverse highlights van je stad. Tijdens deze puzzle tocht leer je Utrecht, Zeist, Maarssen, Culemborg en omgeving kennen op een geheel nieuwe manier. Deze gps tocht is inclusief koffie/thee met gebak, drankje en driegangen keuzediner. Dit bedrijfsuitje vormt de ideale combinatie tussen actief bezig zijn en culinair genieten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit gps personeelsuitje Utrecht, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Lipdub bedrijfsuitje Utrecht
vanaf
€39,95 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Utrecht

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Utrecht, De Bilt, Vianen, Hilversum, Nieuwegein, Bilthoven en omgeving. Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop Utrecht
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Kookworkshop bedrijfsuitje Utrecht

Samen eten, samen delen en samen genieten van een optimaal bedrijfsuitje in Utrecht. Deze kookworkshop in Utrecht neemt je mee in de heerlijke geur- en smaaksensaties van de culinaire wereld. Samen met je collega’s ga je aan de slag met een kook missie. Dit bedrijfsuitje kan als een teambuildingsactiviteit uitgevoerd worden of als een “gewone” workshop. Er zijn verschillende keukens en thema’s waar je uit kunnen kiezen als groep. Daarnaast zijn ook jullie persoonlijke wensen welkom. Laat je verrassen door de vele kooktechnieken die behandeld worden en ga lekker samen aan de slag! Wil je meer vrijblijvende informatie ontvangen over dit bedrijfsuitje in Utrecht? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Bedrijfsuitje chocolade maken Utrecht
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Bedrijfsuitje chocolade maken Utrecht

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je bedrijfsuitje in Utrecht? Kies dan voor een workshop chocolade maken. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje chocolade maken mogelijkheden in Utrecht. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Moorddiner bedrijfsuitje Utrecht
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Utrecht

Inclusief heerlijk diner

Voor dit bedrijfsuitje in Utrecht, Hilversum, Houten, Vianen, Nieuwegein of omgeving  is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in de omgeving van Utrecht? Vraag dan hieronder meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Utrecht
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Dinerspel popquiz bedrijfsuitje Utrecht

Inclusief heerlijk diner

Elke dag luister je muziek op de radio. In de auto, op de fiets, of zelfs onder de douche. Je beschikt dus stiekem over heel wat muziekkennis. Hoog tijd om de strijd van te gaan met je collega tijdens dit popquiz dinerspel bedrijfsuitje in Utrecht, Nieuwegein, Houten, Zeist of omgeving. Dit arrangement bevat uiteraard ook een overheerlijk diner. Laat de muziek battle beginnen... . Wil je meer weten over de mogelijkheden van een popquiz dinerspel als invulling van je bedrijfsuitje in Utrecht of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Utrecht
excl. BTW vanaf
€28,50 p.p.

Workshop action painting als bedrijfsuitje in Utrecht

Zoek je een moderne creatieve activiteit als invulling van je afdelingsuitje in Utrecht? En denk je daarbij niet direct aan een klassieke schilderworkshop? Dan is deze action painting workshop misschien wel een passend alternatief. Tijdens deze inspirerende workshop leer je nieuwe schildertechnieken. Denk hierbij aan baanbrekende spetter- , krab- en drippingtechnieken. Dus gebruik al je creatieve inspiratie en en boek deze bijzondere schilderworkshop! Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Utrecht
excl. BTW vanaf
€52,50 p.p.

Pubquiz dinerspel bedrijfsuitje Utrecht

Inclusief heerlijk diner

De pubquiz is inmiddels allang geen hype meer. Dit megapopulaire fenomeen trekt volle zalen door heel Nederland. Het is nu natuurlijk ook mogelijk om een pubquiz te organiseren met je collega's en wel eentje waar het diner bij is inbegrepen. Van kennisronde tot lekker meezingen, van muziekronde tot entertainmentronde, is jouw groep beter dan de rest? Nou, laat het dan maar eens zien, tijdens deze onvergetelijke pubquiz battle als invulling van je bedrijfsuitje in Utrecht, Nieuwegein, Houten of omgeving. Wil je meer weten over dit pubquiz dinerspel, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Mobiel Maffia stadsspel Utrecht
excl. BTW vanaf
€27,50 p.p.

Mobiel Maffia stadsspel Utrecht

Tijdens deze interactie Game duik je in onderwereld samen met je collega's. Gewapend met een Smartphone met speciale app ga je op pad met een hele duidelijke missie: het verhandelen van een enorme hoeveelheid drugs. Tijdens dit stadsspel worden vindingrijkheid en teamwork flink op de proefgesteld. Dit stadsspel is inclusief begeleiding, spelmateriaal (waaronder Smartphones en App), prijsuitreiking, mogelijkheid tot opdrachten op maat etc. Wil je meer weten over dit leuke stadsspel als invulling van je bedrijfsuitje in Utrecht, Nieuwegein, Vianen, Hilversum, Zeist of omgeving, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Foodtruck Festival als bedrijfsfeest op je eigen terrein in Utrecht of omgeving
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival als bedrijfsfeest op je eigen terrein in Utrecht of omgeving

WKR vriendelijk, 1,5 meter proof, muziek, drank en lekker eten

Na een turbulent jaar wil je natuurlijk iets bijzonders doen voor het personeel. Misschien is een foodtruckfestival op het terrein van je bedrijf wel een leuke oplossing. Lekker In de buitenlucht borrelen en eten met elkaar. Leuk om bijvoorbeeld te combineren met het uitdelen van de kerstpakketten of als afsluitingsborrel voorafgaand aan de zomervakantie. Of misschien wel met andere bedrijven uit hetzelfde bedrijfspand. Of een dag met de familie van alle werknemers erbij. Er is heel veel mogelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een Foodtruck festival op je eigen terrein in Utrecht of omgeving.

Utrecht en de rijke historie!

De Utrechtse economie kent een rijke historie. Eeuwen geleden werd de stad gedomineerd door uiteenlopende gilden. Ook was Utrecht ver buiten Nederland beroemd vanwege een aantal gerenommeerde kunstschilders. Met meerdere universiteiten en talloze hogescholen is Utrecht inmiddels ook een kennisstad. Dat Utrecht tevens het centrale hart vormt van treinend Nederland, heeft er voor gezorgd dat talloze congressen, symposia en trainingen plaatsenvinden in de omgeving van het station. Alle bedrijvigheid heeft ervoor gezorgd dat de vraag naar personeelsfeesten en bedrijfsuitjes enorm is toegenomen. Maar dat geldt niet alleen voor Utrecht. Zo krijgt het centrum van Houten een economische impuls door de renovatie van het centrum. Zijn Ijsselstein en Nieuwegein belangrijke en groeiende forensgemeenten voor de stad Utrecht. Hilversum is al jaren het mediahart van Nederland. Wat in het begin van de twintigste eeuw begon als onderzoek op het gebied van radio apparatuur leidde uiteindelijk tot de komst van het mediapark. Zeist is het hoofdkwartier van een aantal belangrijke goede doelen en NGO's. Kortom, de regio Utrecht is er een die bol staat van de bedrijvige activiteiten. Kijk voor congreslocaties op congreslocaties in Utrecht.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                        Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Bedrijfsuitje Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Bedrijfsuitje Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE IN UTRECHT & OMGEVING

Ook in Utrecht en omgeving zijn er voldoende steden voor een leuk, avontuurlijk en/of actief bedrijfsuitje. Wist je dat een familielid van de Oranjes in de zeventiende eeuw de beschikking kreeg over een landgoed in Zeist, hij het liet ombouwen tot het huidige Slot Zeist. De mooie ligging van het slot aangevuld met de karakteristieke Engelse tuin, maken het een absoluut een bezoekje waard. Naast evenementlocatie, wordt het het Slot ook gebruikt voor exposities. Zeist had van origine de naam Seist wat waarschijnlijk te maken had met de grond. Zeist staat vooral bekend om de prachtige natuur waar onderdeel uitmaakt van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Ook de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond, de vogelbescherming en het Wereld Natuur Fonds zijn onder andere in Zeist te vinden. Combineer je groepsuitje of vrijgezellenfeest in Zeist dan ook eens met een wandeling door de Engelse tuin of een bezoek aan een expositie. De geschiedenis van Houten start ruim 4.000 jaar terug in de tijd. Toen al was de regio bewoond door bewoners uit de Bronstijd. Maar ook in de Romeinse tijd en de Middeleeuwen speelde Houten een rol van betekenis. Maar ook in het heden is de gemeente Houten zeker een bezoekje waard. Combineer een actieve workshop met bijvoorbeeld een wandeling langs Kasteel Heemstede of Fort 't Hemeltje in Oud-Wulven en geniet na afloop van een lekker drankje op een terrasje in het centrum van Houten. Ook de stad Ijsselstein heeft een mooie geschiedenis. De stad is ontstaan als nederzetting in de omgeving van Kasteel Ijsselstein. Of hou je een bedrijfsuitje aan de rivier de Lek bij Nieuwegein. De mediastad Hilversum kan ook een prima uitvalsbasis zijn voor je bedrijfsuitje. De stad heeft namelijk veel omroepbedrijven en wordt daarom ook wel aan deze naam gekoppeld. De oorsprong van het natuurgebied de Loosdrechtse Plassen ligt in de turfwinning die op grote schaal plaatsvond van de 16e tot de 18e eeuw. Langzaam ontstonden er overal meertjes. In de 20ste eeuw groeide de regio verder uit tot een enorm watersportgebied. Van De Vuntus, tot het Wijde Blik en de Loenderveense plas, in principe is watersport overal toegestaan (soms met uitsluiting van gemotoriseerd bootverkeer). Combineer een actieve workshop dan ook met een gezellige boottocht door de Loosdrechtse plassen om je bedrijfsuitje van extra kleur te voorzien. En een biertje of een hapje vind je in Oud-Loosdrecht (ten Noorden van de Eerste Plas, één van de Loosdrechtse Plassen). Hieronder vind je meer informatie voor het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsuitje zeilen in de omgeving van Utrecht.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt