Bedrijfsuitje Venlo

Ook voor Roermond, Venray, Weert en Noord-Limburg

Bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten overzicht Venlo

Zijn jullie op zoek naar inspiratie voor een onvergetelijk bedrijfsuitje Venlo? Een spannende dag of juist extreem ontspannen in deze boeiende stad? We helpen je graag op weg met een ruim aanbod aan inspiratie voor jullie bedrijfsuitje Venlo. De stad Venlo ligt in het noorden van de provincie Limburg en heeft meer dan 40.000 inwoners. Venlo staat ook bekend handels-, industrie en transportstad. Met de A73, de A67, de Maas en de Duitse grens in de dichte omgeving is het een stad die makkelijk te bereiken valt op alle gebieden. Het is dan ook niet vreemd dat ook onze Oosterburen vaak een bezoekje brengen aan de stad Venlo. Maar ook voor een onvergetelijk bedrijfsuitje Venlo ben je hier aan het juiste adres. Het diverse aanbod aan bedrijfsuitjes in Venlo helpt jullie wellicht al een richting op. Een dag met je collega’s op pad is namelijk niet zomaar geregeld. De eerste vraag is ook hoe goed je alle collega’s kent. Waar houden ze van? Met welk bedrijfsuitje Venlo ga je alle collega’s blij maken en een onvergetelijke dag bezorgen. Het organiseren van een bedrijfsuitje in Limburg is zoals je ziet niet zomaar een makkelijke opgave. Waar jullie keuze ook op gaat vallen, we wensen jullie enorm veel plezier toe met jullie bedrijfsuitje Venlo.

Vrijgezellenfeest EindhovenPersoneelsfeest

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Venlo
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Venlo

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Venlo of Roermond is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Venlo
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Venlo

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Venlo, Venray, Roermond, Weert of de rest van Noord-Limburg. Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Bedrijfsuitjes bonbons maken Venlo
excl. BTW vanaf
€36 p.p.

Bedrijfsuitjes bonbons maken Venlo

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je personeelsuitje in Venlo? Kies dan voor een workshop bonbons maken. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit afdelingsuitje bonbons maken mogelijkheden in de omgeving van Venlo. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Outdoor boogschieten Noord-Limburg
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Outdoor boogschieten Noord-Limburg

Diverse legenden zijn je voorgegaan, van Robin Hood tot Willem Tell. Beschik jij ook over haviksogen en de perfecte oog-hand coördinatie? Dan kun jij je collega´s laten zien wat je in huis hebt. Naast het boogschieten is het ook mogelijk om andere outdoor activiteiten te ondernemen. Ook zijn er goede catering mogelijkheden en mogelijkheden voor het organiseren van een vergadering of bijeenkomst. Wil je meer weten van dit pijlsnelle afdelingsuitje in de regio Venlo, Roermond, Venraij of Weert? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Roermond
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Roermond

Dit bedrijfsuitje in Roermond heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje in Roermond, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Venlo
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Venlo

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Venlo combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Heidag organiseren omgeving Venlo: alles begint bij de juiste locatie

Heidag organiseren omgeving Venlo: alles begint bij de juiste locatie

Een heisessie kan belangrijke input geven voor de voortgang van het bedrijf. Om samen in een rustgevende en inspirerende omgeving op zoek te gaan naar antwoorden op cruciale vragen. Alles begint natuurlijk bij het kiezen van de juiste locatie in de regio Venlo voor de heidag. En hierbij kunnen we u wellicht goed van dienst zijn. Onemotion beschikt namelijk over een zeer groot netwerk van inspirerende locaties. Onze kostenloze service werkt als volgt. Indien u beschrijft waarna u op zoek bent, gaan wij op zoek naar de 2 nog beschikbare locaties die het beste aansluiten op uw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om u zsm van gerichte informatie te voorzien m.b.t. de mogelijkheden. Indien u gebruik wilt maken van deze snelle en handige service, verzoeken we u om hieronder op meer informatie te klikken.

Origineelste feestlocaties van Venlo (arrangementen vanaf €60 p.p.)
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Origineelste feestlocaties van Venlo (arrangementen vanaf €60 p.p.)

Soms ben je niet alleen op zoek naar een locatie in Venlo of omgeving, maar meer nog naar een beleving. Elke feestlocatie binnen deze categorie heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Dus ben je behalve een goede prijs/kwaliteit verhouding ook op zoek naar pure inspiratie voor een bedrijfsfeest, unieke bedrijfsborrel, feestelijke bedrijfspresentatie of ander zakelijk evenement, dan helpen we je hier graag verder. Bedraagt het budget (zaalhuur, drankjes, aankleding en eten/hapjes) van dit evenement minimaal €60 p.p.? Laat je dan helpen door onze gratis service. De 2 meest geschikte en tevens nog op de aangewezen datum beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk zullen door ons worden benaderd, met de vraag om je van alle informatie te voorzien. 

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Venlo
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Venlo

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Venlo komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Kookworkshop bedrijfsuitje Venlo
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop bedrijfsuitje Venlo

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Venlo. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Venlo.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Venlo
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Venlo

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Venlo of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Film en Strategie Teambuilding Venlo
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Film en Strategie Teambuilding Venlo

Wie zijn wij nu? Wie willen wij graag zijn? Hoe zien onze klanten ons? Deze vragen zijn enorm belangrijk voor elke organisatie of afdeling. Tijdens deze unieke teambuilding workshop wordt op leuke en originele wijze een antwoord gezocht op deze vraagstukken.  De deelnemers worden in teams opgesplitst en gaan samen een script maken voor een film: bijvoorbeeld een (promotie)film (gericht op een interne of externe klant), of een film waarin belangrijke kwesties, conflictsituaties etc. aan de kaak worden gesteld. En dat alles onder begeleiding van een professionele film crew. Dat wordt vast een hele leuke en leerzame evaluatie (eventueel met Oscar-uitereiking). Wil je meer weten over dit teambuilding arrangement in Venlo, Roermond, Venray Weert of de rest van Noord-Limburg, vraag dan meer informatie aan via onderstaande button.

Lachworkshop Noord-Limburg
vanaf
€23 p.p.

Lachworkshop Noord-Limburg

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Venlo, Roermond, Weert, Venray of omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Venlo of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Percussie teambuilding Venlo, Roermond, Weert etc.
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

Percussie teambuilding Venlo, Roermond, Weert etc.

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Venlo, Roermond, Weert of omgeving? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Venlo of omgeving, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

High Ropes teambuilding Venlo (omgeving)
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

High Ropes teambuilding Venlo (omgeving)

Verse boslucht in je gezicht en zweetdruppels op je voorhoofd, bereid je voor op een actieve teambuilding activiteit met je collega´s. Sierlijk beweeg je je door de bomen op weg naar de eindstreep. Naast High Ropes zijn er ook andere mogelijkheden voor het organiseren van een actieve teambuilding in Venlo of omgeving. Ook zijn er goede catering mogelijkheden en mogelijkheden voor het organiseren van een vergadering of bijeenkomst. Wil je meer weten van dit pijlsnelle afdelingsuitje in de omgeving van Venlo? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Pub Games personeelsuitje Venlo
excl. BTW vanaf
€57 p.p.

Pub Games personeelsuitje Venlo

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Venlo beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Venlo, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Bedrijfsuitje vlaaien maken in Venlo
excl. BTW vanaf
€32 p.p.

Bedrijfsuitje vlaaien maken in Venlo

Limburg staat natuurlijk bekend om de lekkere vlaaien. De vlaaien zijn er in alle soorten en maten; rastervlaaien, kruimelvlaaien, abrikozenvlaaien, kersenvlaaien, kruisbessenvlaaien, appelvlaaien en natuurlijk rijstvlaaien. Heerlijk om te eten, maar nog leuker is het als je ze zelf kan maken! Leer de kneepjes van het traditionele vlaaien maken nu in Venlo Creativiteit wordt beloond tijdens deze workshop. Thuis zullen ze ook blij zijn met je bakkunsten want vanaf nu mag je voor iedere verjaardag een vlaai maken! Ben je geïnteresseerd in deze workshop, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvang meteen uitgebreide informatie.

Outdoor teambuilding Venlo (omgeving)
excl. BTW vanaf
€25 p.p.

Outdoor teambuilding Venlo (omgeving)

Bereid je voor op een intensieve maar bovenal leuke outdoor teambuilding activiteit. Op deze bijzondere locatie is erg veel mogelijk: zeer uiteenlopende teambuilding activiteiten. Ook is het mogelijk om de teambuilding activiteiten te combineren met een lunch/diner, vergadering of feestelijk evenement. Meer teambuilding activiteiten in Limburg vind je op teambuilding Limburg Wil je meer weten over deze leuke outdooractiviteiten in de omgeving van Venlo? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

GPS bedrijfsuitje Venlo of Roermond (inc. 3-gangen diner)
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

GPS bedrijfsuitje Venlo of Roermond (inc. 3-gangen diner)

Gewapend met een GPS-systeem ga je in groepsverband op pad langs diverse highlights van je stad. Tijdens deze puzzle tocht leer je Venlo of Roermond kennen op een geheel nieuwe manier. Deze gps tocht is inclusief koffie/thee met gebak, drankje en driegangen keuzediner. Dit bedrijfsuitje vormt de ideale combinatie tussen actief bezig zijn en culinair genieten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit gps personeelsuitje in Venlo of Roermond, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

BBQ workshop als bedrijfsuitje in Venlo
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

BBQ workshop als bedrijfsuitje in Venlo

De BBQ maakt iets los in mensen. Een oergevoel dat helemaal teruggaat naar de tijd van de holbewoners. Gewapend met een tang ga je, in stoere lederen schort gehuld, de strijd aan met het vuur, terwijl iedereen je BBQ skills bewonderd. Maar wil je echt weten hoe je indrukt kunt maken met je grillkunsten? Dan volg je natuurlijk een BBQ workshop met jouw groepsgenoten. Vanaf nu ben jij het middelpunt op elk BBQ-feest, op de camping of zelfs midden in de winter. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een BBQ workshop in Venlo, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                              Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                     Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                              Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                     Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                             Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                  Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                    Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                     Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                    Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                           Bedrijfsuitje Breda  

RegioFlevoland
Regio Almere:                                                          Bedrijfsuitje Almere  

RegioLimburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                        Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                          Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                              Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                               Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                  Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                         Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor
 

BEDRIJFSUITJE VENLO & OMGEVING

Of je nu op zoek bent naar een bedrijfsuitje Venlo of een bedrijfsuitje in de mooie omgeving van Venlo vol leuke en knusse plaatsen. Het aanbod op deze pagina is vaak in Venlo of omgeving uit te voeren. Venlo heeft ook een aantal leuke plaatsen in de omgeving die prima als uitvalsbasis zouden kunnen dienen. Wat te denken van leuke plaatsen als Horst, Panningen, Sevenum, Venray en/of Tegelen. Alle diverse plaatsen hebben uiteraard eigen eigenschappen die zouden kunnen passen bij jullie bedrijfsuitje Venlo of omgeving. Neem bijvoorbeeld na een bedrijfsuitje Horst een drankje terwijl je wandelt langs de Maas. Na een fusie tussen 3 plaatsen is Horst aangepast naar Horst aan de Maas. Mocht het een vraag zijn tijdens een quiz tijdens een dinerspel dan heb je alvast het antwoord. Maar ook bijvoorbeeld Panningen met een in de omgeving zeer bekend centrum is een prima uitvalsbasis voor een leuk bedrijfsuitje. Maar ook Sevenum, Venray en Tegelen zijn diverse plaatsen met een bijzondere geschiedenis. Combineer dit aan een bijzonder bedrijfsuitje in omgeving Venlo en zorg dat je collega’s hier nog lang over na zullen praten. Met de ligging aan de grens is Venlo en omgeving een leuke en aantrekkelijke stad voor Nederlanders en onze Duitse buren. Wat je keuze ook gaat zijn, hoe jullie bedrijfsuitjes dag er ook uit gaat zien in Venlo we hopen dat jullie een enorm bijzondere dag tegemoet gaan. Het is toch ook altijd fijn voor een directeur te weten dat het budget wat beschikbaar is gesteld (of verzameld door collega’s onderling) op een goede manier terecht is gekomen. Dat is ook een beetje de insteek van een bedrijfsuitje in Venlo en uiteraard in heel Nederland. We wensen jullie veel inspiratie toe met jullie bedrijfsuitje Venlo of omgeving en hopen dat het een onvergetelijke dag gaat worden.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt