Bedrijfsuitje Venlo

Ook voor Roermond, Venray, Weert en Noord-Limburg

feest.jpg

Bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten overzicht Venlo

Zijn jullie op zoek naar inspiratie voor een onvergetelijk bedrijfsuitje Venlo? Een spannende dag of juist extreem ontspannen in deze boeiende stad? We helpen je graag op weg met een ruim aanbod aan inspiratie voor jullie bedrijfsuitje Venlo. De stad Venlo ligt in het noorden van de provincie Limburg en heeft meer dan 40.000 inwoners. Venlo staat ook bekend handels-, industrie en transportstad. Met de A73, de A67, de Maas en de Duitse grens in de dichte omgeving is het een stad die makkelijk te bereiken valt op alle gebieden. Het is dan ook niet vreemd dat ook onze Oosterburen vaak een bezoekje brengen aan de stad Venlo. Maar ook voor een onvergetelijk bedrijfsuitje Venlo ben je hier aan het juiste adres. Het diverse aanbod aan bedrijfsuitjes in Venlo helpt jullie wellicht al een richting op (kijk ook eens op vrijgezellenfeest Venlo). Een dag met je collega’s op pad is namelijk niet zomaar geregeld. De eerste vraag is ook hoe goed je alle collega’s kent. Waar houden ze van? Met welk bedrijfsuitje Venlo ga je alle collega’s blij maken en een onvergetelijke dag bezorgen. Het organiseren van een bedrijfsuitje in Limburg is zoals je ziet niet zomaar een makkelijke opgave. Waar jullie keuze ook op gaat vallen, we wensen jullie enorm veel plezier toe met jullie bedrijfsuitje of personeelsfeest in Venlo.

Walking dinner als bedrijfsuitje in Venlo
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Walking dinner als bedrijfsuitje in Venlo

Inclusief heerlijk 3-gangen diner en wandeling (gids); ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Tijdens dit walking dinner concept voor bedrijven blijven jullie niet op 1 locatie. Nee, jullie genieten van de 3 gangen van een heerlijk diner bij telkens een ander restaurant. Tussen de gangen door zorgen jullie er tijdens een ontspannen wandeling voor dat het eten wat kan zakken. Ook zo benieuwd waar de volgende gang plaats zal vinden? Kies dan samen met je collega's voor dit heerlijke en ontspannende walking dinner bedrijfsuitje. Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze activiteit in Venlo. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie mogelijkheden.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Venlo
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Venlo

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Venlo komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Kijk ook eens op onze bedrijfsuitjes voor grote groepen pagina. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Venlo
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Venlo

Inclusief heerlijk diner

Zijn jullie klaar voor het oplossen van een groot mysterie? Slagen jullie er als eerste in om de heilige graal te vinden? Tijdens dit spannende afdelingsuitje gaan jullie in teamverband op zoektocht, lossen jullie raadsel en puzzels op en leren jullie zo de stad van een geheel andere kant kennen. Na afloop van deze queeste genieten jullie samen met alle collega´s van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Heilige Graal bedrijfsuitje in Venlo of omgeving.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Venlo
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Venlo

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

De dagen worden korter en de kou zit in de lucht. Hoog tijd voor een winterse expeditie voor jou en je collega's. Tijdens deze expeditie draait alles om overleven in het pool landschap. Onder begeleiding van ervaren instructeurs gaan jullie aan de slag om jullie teambuilding skills te testen.Welk team weet het snelste vuur te maken? Wie maakt de beste constructies of weet raak te schieten met pijl en boog? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Expeditie Poolcirkel bedrijfsuitje in Venlo of omgeving.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Venlo
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd bedrijfsuitje Venlo

Inclusief heerlijk diner

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Venlo of Roermond is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Venlo
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Venlo

Inclusief heerlijk diner

De Escaperoom hype is misschien wat minder heftig geworden, maar het concept blijft populair onder jong en oud. Hoog tijd voor een nieuwe variant en dan eentje waarbij je in teamverband kunt genieten van het kraken van codes en oplossen van complexe raadsels, maar waarbij je ook de kans krijgt om te genieten van de buitenlucht. Na afloop van (of voorafgaand aan) dit samenwerkingsgerichte personeelsuitje genieten jij en je collega's van een heerlijk diner. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Outdoor Escaperoom bedrijfsuitje in Venlo.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Venlo
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Venlo

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Zijn jullie op zoek maar een bedrijfsuitjes concept waarmee jullie het enorm gezellig maken als de dagen kouder worden? Dan zijn deze après-ski winterspelen misschien wel een hele leuke oplossing. Van Familie Ski tot Ski broek hangen, diverse traditionele en nieuwe wintersport uitdagingen komen voorbij. Dit themafeest staat garant voor gezelligheid en teamwork. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Après-ski winterspelen teamuitje in Venlo of omgeving.

Winter wonderland afdelingsuitje in Venlo
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Winter wonderland afdelingsuitje in Venlo

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Beeld je eens in: je staat midden in een sfeervol skidorp samen met je collega's. In een winterse setting krijgen jullie een aantal ludieke en saamhorige activiteiten voorgelegd. Van Nagel Schlag tot sneeuwbal schieten, van langlaufen tot sneeuwpop worstelen, het kan allemaal tijdens dit bedrijfsuitje in de winter. En ondertussen genieten jullie natuurlijk van de glühwein of warme chocomel (of wat anders). Uiteraard dansen jullie er allemaal flink op los op de Tiroler muziek of de meer hedendaagse nummers. Wil je meer weten over dit bijzondere Winter wonderland personeelsuitje in Venlo? Vraag dan hieronder meer informatie aan via onderstaand informatieformulier.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Venlo
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Venlo

Inclusief heerlijk diner

Zelden zijn jullie vaardigheden als team zo hard op de proef gesteld als tijdens dit spannende virtual reality bedrijfsuitje. Hierbij werken jullie nauw samen om met behulp van Virtual Reality technologie en elkaars vaardigheden een gevaarlijke bom onschadelijk te maken. Terwijl jullie op dramatische wijze de klok langzaam weg zien tikken, neemt de druk toe om de stad van een heftige verwoesting te behoeden. Worden jullie de helden van de dag? Dit spannende bedrijfsuitje is inclusief heerlijk diner. Wil je meer weten over dit bloedstollende bedrijfsuitje in Venlo? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Goede daden bedrijfsuitje Venlo (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Venlo (MVO)

Er is een tijd van hard werken een er is een tijd om iets goeds terug te doen voor de samenleving.  En die laatste is nu voor jullie team gekomen. Tijdens dit leuke bedrijfsuitje gaan jullie gewapend met een Ipad op stap om ware heldendaden te verrichten.  Aan de hand van leuke opdrachten zetten jullie je in om wat liefde terug te geven aan de rest van de stad. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Goede Daden bedrijfsuitje in Venlo of omgeving.

Pub Games personeelsuitje Venlo
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Pub Games personeelsuitje Venlo

Inclusief heerlijk diner

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Venlo beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Venlo, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Geschikt of ongeschikt bedrijfsuitje Venlo
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Geschikt of ongeschikt bedrijfsuitje Venlo

Voor 30 tot 1.000 personen (meer op aanvraag)

Zijn jullie geschikt of ongeschikt? Dat merk je vanzelf tijdens dit bijzondere dienstplicht bedrijfsuitje. Hierbij staat het werken als een team centraal. Geen heftige individuele proeven maar wel alles gericht op teambuilding, oftewel goed communiceren, scherp schieten, strategie en natuurlijk de stormbaan. Dit evenement is o.a. mogelijk in de regio´s Haarlem/Spaarnwoude, Weert, Den Bosch/Vught, Noordwijk, Veenendaal, Apeldoorn en andere locaties in overleg. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit originele bedrijfsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje.

Percussie teambuilding Venlo, Roermond, Weert etc.
excl. BTW vanaf
€15 p.p.

Percussie teambuilding Venlo, Roermond, Weert etc.

Ben je op zoek naar een unieke teambuilding activiteit in Venlo, Roermond, Weert of omgeving? Dan heb je hem bij deze gevonden. Maak van jouw collega's één ritmische muziekmachine. Onze bijzondere percussie partner maakt van elke groep beginners binnen één sessie een goed spelende band. Iedere deelnemer krijgt de beschikking over een percussie instrument. Samen brengen jullie de samba tot leven. En na deze teambuilding sessie zul je zien, dat samenwerken op de zaak nog een stukje beter gaat. Wil je meer weten over deze teambuilding sessie in Venlo of omgeving, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Venlo
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Venlo

Inclusief heerlijk diner

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Venlo? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Vergaderen met eten en vergaderbreak in Venlo
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Vergaderen met eten en vergaderbreak in Venlo

Vergaderen, lunch of diner en een inspirerende activiteit

Wil je een vergadering organiseren met een leuke break in Venlo? Zoek je een leuk spel of andere vergaderbreak om de aanwezigen te inspireren? Hieronder hebben we een aantal leuke vergaderarrangementen met eten en vergaderbreak weergegeven:
- Help de directeur met vergadering en lunch of diner vanaf €75 p.p.
- Escape room suitcase met vergadering en lunch of diner vanaf €69 p.p.
- Happen, stappen, varen met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Zoek de verrader met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Popquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
- Pubquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen
excl. BTW vanaf
€243 p.p.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen

Ook mogelijk als shortbreak/24 uurs-programma, 8 tot 100 deelnemers

Wil je elkaar echt op een andere manier leren kennen? Is het de bedoeling dat na deze teambuilding activiteit de teamleden echt voor elkaar door het vuur gaan? Dan is een outdoor teambuilding weekend (shortbreak is ook mogelijk) misschien wel de best passende optie. En waar kun je dan beter terecht dan in de Belgische Ardennen (op slechts 2,5 uur rijden vanaf Utrecht)? Hierbij staan natuur, spanning en ontspanning centraal. Van raften tot rotsklimmen, van kampvuur maken tot heerlijk BBQ-en, na een paar dagen in de ruige natuur staat er vast en zeker een team met nieuwe energie. Tijdens deze activiteit overnachten jullie in comfortabele chalets. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere teambuilding bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje in het buitenland), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

We love the 00s Quiz als personeelsuitje in Venlo
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

We love the 00s Quiz als personeelsuitje in Venlo

Zin om samen met je collega’s lekker back in time te gaan naar de jaren 2000 t/m 2009? Speel dan dit hilarische quizspel waarin met vragen én doe-opdrachten herinneringen worden opgehaald aan o.a. MSN, Hyves, Kabouter Plop, Shakira, De Ketchup Songs, De MP3-speler en nog veel meer. Zo speel je een nieuwsronde, televisieronde, muziekronde, de zwakste schakel, Idols: 00s karaoke en meer! Dit spelprogramma duurt 2,5-3 uur, is leuk voor alle leeftijden en kan zowel bij u op eigen locatie geboekt worden als op een beschikbare locatie. Indien gewenst is dit bedrijfsuitje in Venlo uit te breiden met diner en Back the 00s Afterparty. Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

90s Quiz- & Spel als bedrijfsuitje in STAD
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

90s Quiz- & Spel als bedrijfsuitje in STAD

Gabbers, Spice Girls, Backstreet Boys, Captain Jack, Flippo’s en Tamagotchi’s. Slechts een greep van de vele herinneringen die voorbij komen in deze unieke Back to the 90s Quiz. Een onvergetelijke spelshow waarin jij en jouw collega’s de strijd aangaan om zoveel mogelijk Flippo’s te verdienen. Welk team gaat er met de winst vandoor? Baywatch, Friends, de Vengaboys of toch de Power Rangers? Deze quiz duurt ongeveer 3 uur en kan eventueel bij jullie op eigen locatie plaatsvinden, maar ook bij een beschikbare locatie in het netwerk. Op zoek naar een compleet arrangement? Vraag dan naar de mogelijkheden om er een diner en eventueel afterparty bij te boeken. Wil je meer weten over dit personeelsuitje in STAD? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Venlo
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Venlo

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Venlo, Venray, Roermond, Weert of de rest van Noord-Limburg. Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Heidag organiseren omgeving Venlo: alles begint bij de juiste locatie

Heidag organiseren omgeving Venlo: alles begint bij de juiste locatie

Een heisessie kan belangrijke input geven voor de voortgang van het bedrijf. Om samen in een rustgevende en inspirerende omgeving op zoek te gaan naar antwoorden op cruciale vragen. Alles begint natuurlijk bij het kiezen van de juiste locatie in de regio Venlo voor de heidag. En hierbij kunnen we u wellicht goed van dienst zijn. Onemotion beschikt namelijk over een zeer groot netwerk van inspirerende locaties. Onze kostenloze service werkt als volgt. Indien u beschrijft waarna u op zoek bent, gaan wij op zoek naar de 2 nog beschikbare locaties die het beste aansluiten op uw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om u zsm van gerichte informatie te voorzien m.b.t. de mogelijkheden. Indien u gebruik wilt maken van deze snelle en handige service, verzoeken we u om hieronder op meer informatie te klikken.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Venlo
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Venlo

Inclusief heerlijk diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van Venlo. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Venlo
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Venlo

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Venlo of omgeving? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Film en Strategie Teambuilding Venlo
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Film en Strategie Teambuilding Venlo

Wie zijn wij nu? Wie willen wij graag zijn? Hoe zien onze klanten ons? Deze vragen zijn enorm belangrijk voor elke organisatie of afdeling. Tijdens deze unieke teambuilding workshop wordt op leuke en originele wijze een antwoord gezocht op deze vraagstukken.  De deelnemers worden in teams opgesplitst en gaan samen een script maken voor een film: bijvoorbeeld een (promotie)film (gericht op een interne of externe klant), of een film waarin belangrijke kwesties, conflictsituaties etc. aan de kaak worden gesteld. En dat alles onder begeleiding van een professionele film crew. Dat wordt vast een hele leuke en leerzame evaluatie (eventueel met Oscar-uitereiking). Wil je meer weten over dit teambuilding arrangement in Venlo, Roermond, Venray Weert of de rest van Noord-Limburg, vraag dan meer informatie aan via onderstaande button.

Lachworkshop Noord-Limburg
vanaf
€23 p.p.

Lachworkshop Noord-Limburg

Lachen is gezond. Om allerlei redenen. Wie bijvoorbeeld tien minuten voluit lacht, verbrandt net zoveel energie als wie een half uur zweet op een apparaat in de sportschool! Deze lachworkshop laat je lachen zonder reden. Geen moppen maar speelse oefeningen maken al snel een hartelijke lach bij je los. Wie kan lachen, kan meedoen! Dit wordt vast een heel ludieke invulling van je groepsuitje in Venlo, Roermond, Weert, Venray of omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een lachworkshop in Venlo of omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)

Voor de kust van Haarlem/Amsterdam, ook leuk als winterse locatie.

Ben je op zoek naar echt een unieke teambuilding ervaring? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoogte van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala van outdoor en indoor activiteiten (van abseilen tot boogschieten, van piramide bouwen tot Fort Experience) en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Inclusief overtocht, activiteiten, koffie met lekkers en drankjes is deze Forteiland Adventure al mogelijk vanaf €95 p.p. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje met overnachting), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                              Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                     Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                              Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                     Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                             Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                  Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                    Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                     Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                    Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                           Bedrijfsuitje Breda  

RegioFlevoland
Regio Almere:                                                          Bedrijfsuitje Almere  

RegioLimburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                        Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                          Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                              Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                               Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                  Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                         Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor
 

BEDRIJFSUITJE VENLO & OMGEVING

Of je nu op zoek bent naar een bedrijfsuitje Venlo of een bedrijfsuitje in de mooie omgeving van Venlo vol leuke en knusse plaatsen. Het aanbod op deze pagina is vaak in Venlo of omgeving uit te voeren. Venlo heeft ook een aantal leuke plaatsen in de omgeving die prima als uitvalsbasis zouden kunnen dienen. Wat te denken van leuke plaatsen als Horst, Panningen, Sevenum, Venray en/of Tegelen. Alle diverse plaatsen hebben uiteraard eigen eigenschappen die zouden kunnen passen bij jullie bedrijfsuitje Venlo of omgeving. Neem bijvoorbeeld na een bedrijfsuitje Horst een drankje terwijl je wandelt langs de Maas. Na een fusie tussen 3 plaatsen is Horst aangepast naar Horst aan de Maas. Mocht het een vraag zijn tijdens een quiz tijdens een dinerspel dan heb je alvast het antwoord. Maar ook bijvoorbeeld Panningen met een in de omgeving zeer bekend centrum is een prima uitvalsbasis voor een leuk bedrijfsuitje. Maar ook Sevenum, Venray en Tegelen zijn diverse plaatsen met een bijzondere geschiedenis. Combineer dit aan een bijzonder bedrijfsuitje in omgeving Venlo en zorg dat je collega’s hier nog lang over na zullen praten. Met de ligging aan de grens is Venlo en omgeving een leuke en aantrekkelijke stad voor Nederlanders en onze Duitse buren. Wat je keuze ook gaat zijn, hoe jullie bedrijfsuitjes dag er ook uit gaat zien in Venlo we hopen dat jullie een enorm bijzondere dag tegemoet gaan. Het is toch ook altijd fijn voor een directeur te weten dat het budget wat beschikbaar is gesteld (of verzameld door collega’s onderling) op een goede manier terecht is gekomen. Dat is ook een beetje de insteek van een bedrijfsuitje in Venlo en uiteraard in heel Nederland. We wensen jullie veel inspiratie toe met jullie bedrijfsuitje Venlo of omgeving en hopen dat het een onvergetelijke dag gaat worden.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt