Bedrijfsuitje winter of herfst

Van Oktoberfest bedrijfsuitje tot kerst personeelsuitje.

vrijgezellenfeest.jpg (1)

Bedrijfsuitje in de winter of in de herfst

Het is een bijzondere tijd voor een bedrijfsuitje: de winter. Bij onze Oosterburen is een winters bedrijfsuitje bijna een verplichting voor de werkgevers, zoveel Weihnachtsfeier bedrijfsuitjes vinden er plaats in Duitsland. Hetzelfde geldt overigens ook voor Weihnachtsfeier Events in Oostenrijk . In Nederland worden ze ook steeds populairder, de bedrijfsuitjes met een winters karakter. Op deze pagina vind je dan ook een aanbod met leuke personeelsuitjes die uitermate geschikt zijn in de winter. Dus bekijk hieronder het aanbod van leuke bedrijfsuitjes voor in de winter en geniet met de afdeling of het hele bedrijf.

Winter wonderland themafeest
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Winter wonderland themafeest

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Beeld je eens in: je staat midden in een sfeervol skidorp samen met je collega's. In een winterse setting krijgen jullie een aantal ludieke en saamhorige activiteiten voorgelegd. Van Nagel Schlag tot sneeuwbal schieten, van langlaufen tot sneeuwpop worstelen, het kan allemaal tijdens dit winterse themafeest. En ondertussen genieten jullie natuurlijk van de glühwein of warme chocomel (of wat anders). Uiteraard dansen jullie er allemaal flink op los op de Tiroler muziek of de meer hedendaagse nummers. Wil je meer weten over dit bijzondere Winter wonderland themafeest? Vraag dan hieronder meer informatie aan via onderstaand informatieformulier.

Foodtruck Braadworst met frites en Oktoberfest gevoel voor je bedrijfsuitje in de winter of herfst
excl. BTW vanaf
€17 p.p.

Foodtruck Braadworst met frites en Oktoberfest gevoel voor je bedrijfsuitje in de winter of herfst

Min. besteding €1700: Broodje worst met frites en Duitse drankjes (optioneel), ook hele grote groepen

Ben je op zoek naar een Foodtruck voor je feest of bedrijfsfeest in de herfst of winter? Wellicht is een Foodtruck met Duitse worsten (verschillende soorten, ook vegaworsten zijn mogelijk)dan een leuke aanrader voor jullie evenement. Hiermee creëer je in korte tijd een leuke Oktoberfest sfeer onder de deelnemers. Samen genieten jullie van culinaire broodjes met Duitse worst en heerlijk verse frietjes. Optioneel is het ook mogelijk om te zorgen voor bijpassende drankjes zoals Duitse biertjes om het Duitse Oktoberfest gevoel helemaal af te maken. Dit Duitse Foodtruck is niet alleen leuk in het najaar in de periode tijdens het Duitse Oktoberfest, maar kan het hele jaar worden ingezet. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze Duitse Foodtruck worst catering met Oktoberfest gevoel? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

De dagen worden korter en de kou zit in de lucht. Hoog tijd voor een winterse expeditie voor jou en je collega's. Tijdens deze expeditie draait alles om overleven in het pool landschap. Onder begeleiding van ervaren instructeurs gaan jullie aan de slag om jullie teambuilding skills te testen.Welk team weet het snelste vuur te maken? Wie maakt de beste constructies of weet raak te schieten met pijl en boog? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Expeditie Poolcirkel bedrijfsuitje in de stad van je voorkeur.

Forteiland Ijmuiden Adventure voor een bijzonder winters bedrijfsuitje
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Ijmuiden Adventure voor een bijzonder winters bedrijfsuitje

Voor de kust van Haarlem/Amsterdam, ook leuk als winterse locatie.

Ben je op zoek naar echt een unieke teambuilding ervaring? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoog van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala aan bedrijfsuitjes met een winters thema en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje voor de kust van Haarlem (kijk ook eens op bedrijfsuitje met overnachting), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Kerst personeelsfeest
excl. BTW vanaf
€109,95 p.p.

Kerst personeelsfeest

Inclusief feestlocatie, aankleding/muziek, 3-gangen kerstmenu met passende wijnen, afkoop drankjes

Ben je op zoek naar een bedrijfsfeest concept met een sfeervol kerst thema? Dan is dit personeelsfeest concept misschien wel een heel leuk alternatief. De feestlocatie is inclusief feestlocatie in jullie regio, aankleding/muziek, 3-gangen kerstmenu met wijnen en afkoop van drankjes. Tijdens dit sfeervol aangeklede evenement krijgen jullie de gelegenheid om samen met het hele team te genieten van een heerlijk kerstfeest.  Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het organiseren van je eigen kerstfeest met het hele bedrijf? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in de winter
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in de winter

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in de winter komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in de winter? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

 Winters Live Cooking BBQ Foodtruck feest op je eigen locatie
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Winters Live Cooking BBQ Foodtruck feest op je eigen locatie

Max. 1.000 deelnemers; Mogelijk op elke locatie met buitenruimte; Ook drankjes, meubilair of complete foodmarkt is mogelijk.

Zomer of winter, het maakt niet uit, BBQen is altijd leuk. En tijdens dit live cooking BBQ catering event gaan de grillmasters speciaal voor jullie aan het werk om er een heerlijk BBQ feest van te maken op jullie eigen locatie. Wil je er ook drankjes bij of een andere catering voor de mensen die niet zo van BBQ houden, dan is dat geen probleem. Voorwaarde is wel dat jullie beschikken over een buitenruimte voor de BBQ. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze live Cooking BBQ voor je eigen bedrijfsuitje of personeelsfeest? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Happen, stappen, varen met diner als bedrijfsuitje in de winter
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, stappen, varen met diner als bedrijfsuitje in de winter

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en wandeling; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Dit bedrijfsuitje in diverse winterse steden heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk keuze diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Pubgames dinerspel als bedrijfsuitje in de winter
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Pubgames dinerspel als bedrijfsuitje in de winter

Inclusief heerlijk diner

Op zoek naar een bedrijfsuitje met een speels tintje? Pub Games personeelsuitje in de winter is een van deze speelse bedrijfsuitjes. Er staat een uitgebreid aanbod op het programma met allerhande traditionele pub games. Denk hierbij aan een biertapwedstrijd, sjoelen, darten, mexen en nog veel meer. Ook kan het eten niet overgeslagen worden natuurlijk. Bij dit arrangement zit er een 3-gangenmenu in met 8 drankjes per persoon. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe! Bij groepen met minder dan 10 deelnemers dient toch voor 10 deelnemers te worden betaald.

Ontvoerde directeur dinerspel als personeelsuitje in de winter
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Ontvoerde directeur dinerspel als personeelsuitje in de winter

Inclusief heerlijk diner

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Lukt het jullie om de dag tot een goed einde te brengen? Of kunnen jullie beter alvast gaan zoeken naar een nieuwe directeur? Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in diverse schitterende steden in Nederland en België is inclusief een heerlijk keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende bedrijfsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Bij groepen met minder dan 15 deelnemers dient toch voor 15 deelnemers te worden betaald.

Legervoertuigen rally als winters personeelsuitje
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Legervoertuigen rally als winters personeelsuitje

Voor 16 tot 500 deelnemers (meer mogelijk op aanvraag)

Tijdens dit unieke bedrijfsuitjes worden jullie in groene leger-overall gehesen en nemen jullie plaats in één van de authentieke legertrucks en legerjeeps. Hierna kan het avontuur beginnen. Diverse rally´s zijn mogelijk door heel Nederland. Afhankelijk van de rally zullen jullie een missie moeten gaan vervullen aan de hand van zowel ouderwetse als moderne technieken. Durven jullie deze uitdaging aan en zijn jullie in staat om als één team de Missie te vervullen? Dan is deze legervoertuigen rally in de winter misschien wel iets voor jullie. Optioneel is het mogelijk om te overnachten of zelfs gebruik te maken van een helikopter-dropping.

Live Cooking foodmarkt met rollende keukens en foodtrucks tijdens je winterse personeelsfeest
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Live Cooking foodmarkt met rollende keukens en foodtrucks tijdens je winterse personeelsfeest

Voor 50 t/m 1.000 personen (meer op aanvraag); diverse keukens

Heb je een bedrijfsuitje of personeelsfeest in de winter en wil je dit graag aankleden met catering die live wordt bereid voor het oog van de gasten? Dan is deze live cooking catering misschien wel een hele leuke optie. Van tapasbar tot verse frites, van chocoladefeest met fonteinen en live bereide bonbons, van gigantische paella pannen tot grill installaties. Van luxe broodjes of crepes tot churos en Italiaanse ijswagens, van pizza houtoven tot Zuid-Afrikaanse braai brandweerauto en veel meer. Er is heel veel mogelijk. Indien gewenst is het ook mogelijk om drankjes te serveren (met zelfbedieningsbar of bemande bar). Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze live Cooking catering voor je eigen winterse personeelsfeest of bedrijfsuitje? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Après-ski winterspelen bedrijfsuitje
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen bedrijfsuitje

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Zijn jullie op zoek maar een leuke teambuilding activiteit waarmee jullie het enorm gezellig maken als de dagen kouder worden? Dan zijn deze après-ski winterspelen misschien wel een hele leuke oplossing. Van Familie Ski tot Ski broek hangen, diverse traditionele en nieuwe wintersport uitdagingen komen voorbij. Dit themafeest staat garant voor gezelligheid en teamwork. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Après-ski winterspelen bedrijfsuitje in de stad van je voorkeur.

Polar express tramrally als winters bedrijfsuitje in Den Haag/Scheveningen of Rotterdam
excl. BTW vanaf
€45 p.p.

Polar express tramrally als winters bedrijfsuitje in Den Haag/Scheveningen of Rotterdam

Voor groepen van 20 tot 40 personen.

Ben je op zoek naar een bedrijfsuitje waarmee je op een leuke manier kennis maakt met de regio Den Haag/Scheveningen of Rotterdam? Dan is deze Polar Express tramrally misschien wel het leukste personeelsuitje. Je neemt plaats in de tram met herfstachtige of winterse sfeer en maakt zelf een reis door de hofstad en de regio Scheveningen of in Rotterdam. Ondertussen gaan jullie spelen jullie een leuk spel, waarbij teambuilding, kennis en vindingrijkheid een belangrijke rol spelen. Tijdens jullie tramrally worden jullie begeleid door een ervaren instructeur. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Outdoor Escaperoom bedrijfsuitje in Rotterdam of Den Haag/Scheveningen.

Bedrijfsuitjes in de winter

Het is de ideale tijd voor een bedrijfsuitje. De dagen zijn kort en het weer is guur, maar jij en je collega's genieten van leuke activiteiten en lekker eten. Tijdens de herfst en de winter staat gezelligheid en saamhorigheid centraal. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke winterse Foodtruck markt met vuurtjes en heerlijk eten. Of neem deel aan een winterse variant van het populaire Expeditie Robinson: Expeditie Poolcirkel met diverse bijpassende activiteiten. Willen jullie creatief bezig zijn, dan is een workshop IJssculpturen maken wellicht wel iets voor jullie. Leuk is ook om een speciale winterse editie van een pubquiz te houden met al je collega´s als invulling van een bedrijfsfeest of bedrijfsuitje in de winter. Wil je een avontuurlijk personeelsuitje vinden voor de winter? Wat dacht je dan van een rally per legertruck dwars door een winters landschap? Of is een rally per tram door een winterse stad wellicht nog passender? Zoek je iets met dat bijzondere herfstgevoel, dan kun je gaan voor een Oktoberfest Foodtruck met Duitse braadworsten waarmee je iedereen meeneemt naar hogere Duitse sferen. Voor de liefhebbers van het Hollandse winterweer is er het populaire Ik hou van Holland winterfeest. Kortom er is genoeg te kiezen voor bedrijven die op zoek zijn naar een bedrijfsuitje of personeelsfeest in de winter. Samen genieten jullie van dat heerlijke Weihnachtsfeier gevoel. 

Ga direct naar het totale aanbod winterse bedrijfsuitjes in jouw regio!

Bedrijfsuitje Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                              Bedrijfsuitje in de winter in Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                     Bedrijfsuitje in de winter in Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                              Bedrijfsuitje in de winter in Haarlem  

Bedrijfsuitje Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                     Bedrijfsuitje in de winter in Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Bedrijfsuitje in de winter in Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                     Bedrijfsuitje in de winter in Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Bedrijfsuitje in de winter in Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Bedrijfsuitje in de winter in Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                             Bedrijfsuitje in de winter in Gouda  
Regio Scheveningen, Kijkduin:                                           Bedrijfsuitje in de winter in Scheveningen

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                  Bedrijfsuitje in de winter in Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                     Bedrijfsuitje in de winter in Amersfoort  

Bedrijfsuitje Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Bedrijfsuitje in de winter in Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                     Bedrijfsuitje in de winter in Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                    Bedrijfsuitje in de winter in Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                           Bedrijfsuitje in de winter in Breda  

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                          Bedrijfsuitje in de winter in Almere  

Bedrijfsuitje Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                        Bedrijfsuitje in de winter in Maastricht  
Regio Venlo, Weert, Roermond, Venray:                              Bedrijfsuitje in de winter in Venlo

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                          Bedrijfsuitje in de winter in Groningen  

Bedrijfsuitje Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                              Bedrijfsuitje in de winter in Zwolle  
Regio Enschede, Almelo, Hengelo:                                     Bedrijfsuitje in de winter in Enschede

Bedrijfsuitje Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                     Bedrijfsuitje in de winter in Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                        Bedrijfsuitje in de winter in Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Bedrijfsuitje in de winter in Apeldoorn

Regio Zeeland
Regio Goes, Middelburg, Vlissingen, Terneuzen:                  Bedrijfsuitje in de winter in Zeeland

WAAROM ONEMOTION?

 • ruim 10 jaar ervaring

  in de evenementensector
 • het grootste netwerk

  van locaties en entertainment
 • in 5 landen actief

  o.a. NL, DE, BE, UK & USA
 • samenwerking met

  kwalitatief hoogwaardige partners
 • diverse prijsklassen

  van betaalbaar tot zeer exclusief


ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt