Bedrijfsuitje Zeeland

Ook voor Middelburg, Vlissingen, Goes, Terneuzen en omgeving

feest.jpg

De leukste bedrijfsuitjes in Zeeland en omgeving

Zijn jullie op zoek naar een bedrijfsuitje Zeeland? Een heerlijk bedrijfsuitje in een prachtige provincie omringd door zoveel water? Koppel snel dit prachtige aspect van deze mooie provincie aan jullie bedrijfsuitje in Zeeland. Het belang van een bedrijfsuitje is soms weleens onderschat. Mensen zien het als leuk dagje uit. Maar onbewust leer je toch je collega’s beter kennen en werken jullie aan de teamdynamiek. En dat dan ook nog eens in een prachtige plaats in Zeeland. Wie aan Zeeland denkt heeft uiteraard ook zijn eigen herinneringen. Misschien ging je als kleine jongen of klein meisje er vliegeren, zwemmen of lekker op 1 van de stranden wandelen. Iedereen is wel bekend met Zeeland. De verschillende campings, de mooie badplaatsen, de prachtige natuur en zoveel leuke steden. Zeeland is veel meer dan de provincie daar links onderin Nederland waar je een tijdje voor in de auto moet zitten. Zeeland is schone frisse lucht en enorm genieten. De hoofdstad van de provincie Zeeland is Middelburg. Met in totaal meer dan 350.000 inwoners is de provincie Zeeland niet de grootste van ons land maar de uitgestrekte landschappen en de rust zijn daarbij perfecte elementen voor een mooi leven. Het is dan ook niet gek dat er een ruime vraag is naar bedrijfsuitjes in Zeeland. Met je collega's eropuit en elkaar beter leren kennen. En met Roosendaal, Bergen op Zoom, Breda en Antwerpen in de buurt is het makkelijk om een keer iets anders te willen en daarbij het Zeeuwse land te bezoeken voor een onvergetelijk bedrijfsuitje Zeeland. Op deze bedrijfsuitje Zeeland pagina bieden we jullie graag een divers aanbod aan inspiratie aan. Diverse bedrijfsuitjes in alle soorten en maten zodat jullie iets te kiezen hebben (kijk voor vrijgezellenfeesten op vrijgezellenfeest Zeeland). Een bedrijfsuitje in Zeeland organiseren is natuurlijk ook niet iets wat je dagelijks doet. Waar je keuze ook op mag gaan vallen we hopen jullie goed op weg te helpen met een flinke dosis aan inspiratie en wensen jullie enorm veel plezier toe.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Zeeland
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Filmwedstrijd als bedrijfsuitje in Zeeland

Tijdens dit bijzondere bedrijfsuitje in Zeeland komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Kijk ook eens op onze bedrijfsuitjes voor grote groepen pagina. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Middelburg
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in Middelburg

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en stadsspel; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Dit afdelingsuitje in Middelburg heeft alles in zich om een geweldige middag of avond te worden voor alle deelnemers: heerlijk eten, een verfrissende rondvaart en een spannende mollen jacht. Leer elkaar beter kennen tijdens het heerlijke drie gangen diner en ga op jacht naar de verrader in jullie midden tijdens het spannende stadsspel. Een aangename rondvaart laat jullie een geheel andere kant van de stad Middelburg ervaren. Wil je meer weten over dit happen, varen, mollen vangen afdelingsuitje in deze stad van jullie keuze? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

90´s citygame als personeelsuitje in Zeeland
excl. BTW vanaf
€29,50 p.p.

90´s citygame als personeelsuitje in Zeeland

Voor groepen van 15 tot meer dan 250 personen

Ga samen met je collega's terug in de tijd, naar de geweldige jaren 90 van de vorige eeuw. Duik terug in een tijd waarin het optimisme overheerste en laat langzaam aam al je herinneringen terugkeren. Heb je de jaren 90 zelf niet bewust meegemaakt, oom dan is deze 90s city game een echte aanrader. Van flippo's tot Macarena, van Baywatch tot the Matrix, bereid je voor op een hoop nostalgische gevoelens. Wil je meer weten over dit 90´s Citygame afdelingsuitje in Zeeland of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Expeditie Robinson personeelsuitje in Zeeland
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Expeditie Robinson personeelsuitje in Zeeland

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze Expeditie Robinson teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Expeditie mogelijkheden voor je teambuilding activiteit in de omgeving van Zeeland.

Goede daden bedrijfsuitje Zeeland (MVO)
excl. BTW vanaf
€32,50 p.p.

Goede daden bedrijfsuitje Zeeland (MVO)

Er is een tijd van hard werken een er is een tijd om iets goeds terug te doen voor de samenleving.  En die laatste is nu voor jullie team gekomen. Tijdens dit leuke bedrijfsuitje gaan jullie gewapend met een Ipad op stap om ware heldendaden te verrichten.  Aan de hand van leuke opdrachten zetten jullie je in om wat liefde terug te geven aan de rest van de stad. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Goede Daden bedrijfsuitje in Zeeland of omgeving.

Walking dinner als bedrijfsuitje in Zierikzee, Middelburg, Goes, Vlissingen en Veere
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Walking dinner als bedrijfsuitje in Zierikzee, Middelburg, Goes, Vlissingen en Veere

Inclusief heerlijk 3-gangen diner en wandeling (gids); ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Tijdens dit walking dinner concept voor bedrijven blijven jullie niet op 1 locatie. Nee, jullie genieten van de 3 gangen van een heerlijk diner bij telkens een ander restaurant. Tussen de gangen door zorgen jullie er tijdens een ontspannen wandeling voor dat het eten wat kan zakken. Ook zo benieuwd waar de volgende gang plaats zal vinden? Kies dan samen met je collega's voor dit heerlijke en ontspannende walking dinner bedrijfsuitje. Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze activiteit in Zierikzee, Middelburg, Goes, Vlissingen en Veere. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie mogelijkheden.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Zeeland
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Expeditie Poolcirkel als winters bedrijfsuitje in Zeeland

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

De dagen worden korter en de kou zit in de lucht. Hoog tijd voor een winterse expeditie voor jou en je collega's. Tijdens deze expeditie draait alles om overleven in het pool landschap. Onder begeleiding van ervaren instructeurs gaan jullie aan de slag om jullie teambuilding skills te testen.Welk team weet het snelste vuur te maken? Wie maakt de beste constructies of weet raak te schieten met pijl en boog? Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Expeditie Poolcirkel bedrijfsuitje in Zeeland of omgeving.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Zeeland
excl. BTW vanaf
€48 p.p.

Après-ski winterspelen op je eigen teamuitje in Zeeland

Optioneel met drankjes, eten en zelfs met overnachting; tot max. 350 deelnemers

Zijn jullie op zoek maar een bedrijfsuitjes concept waarmee jullie het enorm gezellig maken als de dagen kouder worden? Dan zijn deze après-ski winterspelen misschien wel een hele leuke oplossing. Van Familie Ski tot Ski broek hangen, diverse traditionele en nieuwe wintersport uitdagingen komen voorbij. Dit themafeest staat garant voor gezelligheid en teamwork. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Après-ski winterspelen teamuitje in Zeeland of omgeving.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Zeeland
excl. BTW vanaf
€52 p.p.

Op jacht naar de Heilige Graal als personeelsuitje in Zeeland

Inclusief heerlijk diner

Zijn jullie klaar voor het oplossen van een groot mysterie? Slagen jullie er als eerste in om de heilige graal te vinden? Tijdens dit spannende afdelingsuitje gaan jullie in teamverband op zoektocht, lossen jullie raadsel en puzzels op en leren jullie zo de stad van een geheel andere kant kennen. Na afloop van deze queeste genieten jullie samen met alle collega´s van een heerlijk diner (inclusief). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Heilige Graal bedrijfsuitje in Zeeland of omgeving.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Zeeland
excl. BTW vanaf
€30 p.p.

Uit handen van de jagers bedrijfsuitje Zeeland

Met begeleiding op afstand vanaf €24,50 p.p.; op locatie vanaf €38 p.p.

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in Zeeland combineren met een zinderende City Game? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Winter wonderland afdelingsuitje in Zeeland
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Winter wonderland afdelingsuitje in Zeeland

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Beeld je eens in: je staat midden in een sfeervol skidorp samen met je collega's. In een winterse setting krijgen jullie een aantal ludieke en saamhorige activiteiten voorgelegd. Van Nagel Schlag tot sneeuwbal schieten, van langlaufen tot sneeuwpop worstelen, het kan allemaal tijdens dit bedrijfsuitje in de winter. En ondertussen genieten jullie natuurlijk van de glühwein of warme chocomel (of wat anders). Uiteraard dansen jullie er allemaal flink op los op de Tiroler muziek of de meer hedendaagse nummers. Wil je meer weten over dit bijzondere Winter wonderland personeelsuitje in Zeeland? Vraag dan hieronder meer informatie aan via onderstaand informatieformulier.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Zeeland
excl. BTW vanaf
€76 p.p.

VR game bedrijfsuitje ontmantel de bom in Zeeland

Inclusief heerlijk diner

Zelden zijn jullie vaardigheden als team zo hard op de proef gesteld als tijdens dit spannende virtual reality bedrijfsuitje. Hierbij werken jullie nauw samen om met behulp van Virtual Reality technologie en elkaars vaardigheden een gevaarlijke bom onschadelijk te maken. Terwijl jullie op dramatische wijze de klok langzaam weg zien tikken, neemt de druk toe om de stad van een heftige verwoesting te behoeden. Worden jullie de helden van de dag? Dit spannende bedrijfsuitje is inclusief heerlijk diner. Wil je meer weten over dit bloedstollende bedrijfsuitje in Zeeland? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Help, de directeur is ontvoerd Zeeland
excl. BTW vanaf
€79 p.p.

Help, de directeur is ontvoerd Zeeland

Inclusief heerlijk diner

De werkdag is bijna voorbij. Plots een email. Een mysterieuze videoboodschap..., wat blijkt de directeur is ontvoerd. Aan jou en je collega's de taak om hem heelhuids terug te vinden. Dit zinderend spannende bedrijfsuitje in Zeeland is inclusief een driegangen keuzediner. Wil je meer weten over dit zeer spannende afdelingsuitje, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Adventure als bedrijfsuitje (optioneel met overnachting)

Voor de kust van Haarlem/Amsterdam, ook leuk als winterse locatie.

Ben je op zoek naar echt een unieke teambuilding ervaring? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoogte van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala van outdoor en indoor activiteiten (van abseilen tot boogschieten, van piramide bouwen tot Fort Experience) en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Inclusief overtocht, activiteiten, koffie met lekkers en drankjes is deze Forteiland Adventure al mogelijk vanaf €95 p.p. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje met overnachting), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Zeeland opties
excl. BTW vanaf
€85 p.p.

Happen, stappen, varen bedrijfsuitje Zeeland opties

Inclusief heerlijk 3-gangen diner, rondvaart en wandeling; ook voor grote groepen (100 personen of zelfs meer)

Dit bedrijfsuitje in Zeeland heeft eigenlijk alles: een mooie boottocht, een schitterende stadswandeling met officiële stadsgids en een heerlijk driegangen diner. Na een lekker voorgerecht, vertrekt de exclusieve rondvaart naar het restaurant waar het hoofdgerecht zal worden gegeten. Na dit hoofdgerecht, is het de beurt aan de stadsgids, welke je middels een interessante stadswandeling zal meenemen naar het restaurant voor een Grand Dessert. Wil je meer weten over dit bedrijfsuitje in Zeeland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Pub Games personeelsuitje Zeeland
excl. BTW vanaf
€67 p.p.

Pub Games personeelsuitje Zeeland

Inclusief heerlijk diner

Van darten tot sjoelen, van mexen tot een echte biertapwedstrijd, tijdens deze Pub Games in Alkmaar, Hoorn, Den Helder, Heerhugowaard, Purmerend of Castricum beleven jij en je collega's een ludiek bedrijfsuitje. De activiteiten worden gecombineerd met een heerlijk driegangen diner en 8 drankjes (inclusief).  Wil je meer weten over dit ludieke personeelsuitje in Alkmaar, Hoorn, Enkhuizen of Volendam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Zeeland
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de spion met diner als bedrijfsuitje in Zeeland

Inclusief heerlijk diner

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Deze geniepige saboteur zal trachten de uitvoer van opdrachten te doen dwarsbomen, wat natuurlijk zal leiden tot spannende situaties met jullie in de hoofdrol. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle acties nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Zeeland? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Moorddiner bedrijfsuitje Zeeland
excl. BTW vanaf
€77 p.p.

Moorddiner bedrijfsuitje Zeeland

Inclusief heerlijk diner

Voor dit bedrijfsuitje in Zeeland is dringend hulp nodig van jou en je collega's. Zijn jullie samen in staat om een moordenaar te ontmaskeren? Diverse personages komen voorbij en het uiterste wordt verlangd van jullie detective skills. Tijdens dit moorddiner bedrijfsuitje kan een heerlijk driegangen diner worden genuttigd (inbegrepen). Met speciale dieetwensen kan rekening worden gehouden en per gang is er keuze uit meerdere opties. Wil je meer weten over dit spannende moorddiner bedrijfsuitje in Zeeland? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel Zeeland
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel Zeeland

Inclusief heerlijk diner

Dit zeer populaire bedrijfsuitje combineert teambuilding, spanning, intriges en niet te vergeten ontzettend lekker eten. In een spannend spel worden jullie capabel geacht om de verrader in jullie midden te ontmaskeren. Om de gemoederen wat te bedaren, krijg je tijdens deze uitdaging een stijlvol 3-gangen diner (dieetwensen zijn geen probleem en per gang is er keuze uit diverse gerechten). Na afloop worden alle mollenstreken nog eens stevig onder de loep genomen. Terug op het werk, worden dat worden interessante nabesprekingen bij de koffie-automaat. Wil je meer weten over dit zoek de verrader bedrijfsuitje dinerspel in Zeeland? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Zeeland
excl. BTW vanaf
€72 p.p.

Jacht op de gestolen Rembrandt personeelsuitje Zeeland

Inclusief heerlijk diner

Misschien ben je een echte kunstkenner? Of misschien helemaal niet. Maar je bent vast wel eens in het Rijksmuseum gaan kijken naar wereldberoemde werken als de Nachtwacht. Ook heb je daar de strenge beveiliging gezien die de kostbaarheden veilig dient te stellen.Tijdens dit personeelsuitje is er iets goed misgegaan en is er een meesterwerk gestolen. Gelukkig zijn jullie er om de politie te helpen op een speurtocht dwars door het centrum van Middelburg. Gaat het jullie lukken om de wereld te behoeden voor het verlies van dit culturele erfgoed? Jullie beloning wacht op jullie in de vorm van een heerlijk 3-gangen diner (inbegrepen). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

90s Quiz- & Spel als bedrijfsuitje in Zeeland
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

90s Quiz- & Spel als bedrijfsuitje in Zeeland

Gabbers, Spice Girls, Backstreet Boys, Captain Jack, Flippo’s en Tamagotchi’s. Slechts een greep van de vele herinneringen die voorbij komen in deze unieke Back to the 90s Quiz. Een onvergetelijke spelshow waarin jij en jouw collega’s de strijd aangaan om zoveel mogelijk Flippo’s te verdienen. Welk team gaat er met de winst vandoor? Baywatch, Friends, de Vengaboys of toch de Power Rangers? Deze quiz duurt ongeveer 3 uur en kan eventueel bij jullie op eigen locatie plaatsvinden, maar ook bij een beschikbare locatie in het netwerk. Op zoek naar een compleet arrangement? Vraag dan naar de mogelijkheden om er een diner en eventueel afterparty bij te boeken. Wil je meer weten over dit personeelsuitje in Zeeland? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Vergaderen met eten en vergaderbreak in Zeeland
excl. BTW vanaf
€69 p.p.

Vergaderen met eten en vergaderbreak in Zeeland

Vergaderen, lunch of diner en een inspirerende activiteit

Wil je een vergadering organiseren met een leuke break in een stad in Zeeland? Zoek je een leuk spel of andere vergaderbreak om de aanwezigen te inspireren? Hieronder hebben we een aantal leuke vergaderarrangementen met eten en vergaderbreak weergegeven:
- Help de directeur met vergadering en lunch of diner vanaf €75 p.p.
- Escape room suitcase met vergadering en lunch of diner vanaf €69 p.p.
- Happen, stappen, varen met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Zoek de verrader met vergadering en lunch of diner vanaf €77 p.p.
- Popquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
- Pubquiz met vergadering en lunch of diner vanaf €52,50 p.p.
Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

We love the 00s Quiz als personeelsuitje in Zeeland
excl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

We love the 00s Quiz als personeelsuitje in Zeeland

Zin om samen met je collega’s lekker back in time te gaan naar de jaren 2000 t/m 2009? Speel dan dit hilarische quizspel waarin met vragen én doe-opdrachten herinneringen worden opgehaald aan o.a. MSN, Hyves, Kabouter Plop, Shakira, De Ketchup Songs, De MP3-speler en nog veel meer. Zo speel je een nieuwsronde, televisieronde, muziekronde, de zwakste schakel, Idols: 00s karaoke en meer! Dit spelprogramma duurt 2,5-3 uur, is leuk voor alle leeftijden en kan zowel bij u op eigen locatie geboekt worden als op een beschikbare locatie. Indien gewenst is dit bedrijfsuitje in Zeeland uit te breiden met diner en Back the 00s Afterparty. Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Zeeland
excl. BTW vanaf
€49 p.p.

Commercial of bedrijfsfilm maken als bedrijfsuitje in Zeeland

Ben je op zoek naar een uniek bedrijfsuitje waarbij jullie het nuttige en het aangename kunnen combineren? Bedenk dan samen met je collega´s het script voor een commercial of bedrijfsfilm voor jullie afdeling of het hele bedrijf. Bedenk bijvoorbeeld hoe andere afdelingen aankijken tegen jullie unit. Of presenteer aan de hand van een zelf bedachte film wat jullie als team zo sterk maakt aan bijvoorbeeld de klant. Of maak bijvoorbeeld een film waarin jullie aan de rest van het bedrijf aangeven wat jullie richting zal zijn voor de komende jaren. Wil je meer weten over dit bijzondere bedrijfsuitje in Zeeland? Vraag dan meer informatie aan via onderstaande aanvraagformulier.

Film en Strategie Teambuilding workshop Zeeland
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Film en Strategie Teambuilding workshop Zeeland

Wie zijn wij nu? Wie willen wij graag zijn? Hoe zien onze klanten ons? Deze vragen zijn enorm belangrijk voor elke organisatie of afdeling. Tijdens deze unieke teambuilding workshop wordt op leuke en originele wijze een antwoord gezocht op deze vraagstukken.  De deelnemers worden in teams opgesplitst en gaan samen een script maken voor een film: bijvoorbeeld een (promotie)film (gericht op een interne of externe klant), of een film waarin belangrijke kwesties, conflictsituaties etc. aan de kaak worden gesteld. En dat alles onder begeleiding van een professionele film crew. Dat wordt vast een hele leuke en leerzame evaluatie (eventueel met Oscar-uitereiking). Wil je meer weten over dit teambuilding arrangement in Zeeland, vraag dan meer informatie aan via onderstaande button.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Zeeland
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Maak je eigen speelfilm, commercial of lipdub bedrijfsuitje Zeeland

Van comedy, thriller, romantisch drama tot bedrijfscommercial of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw bedrijfsuitje in Middelburg, Vlissingen, Zierikzee, Terneuzen, Goes of de rest van Zeeland. Samen met een echte filmproducent en volledige filmcrew ga je aan de slag om je eigen speelfilm, videoclip of reclamefilm te maken op de locatie van jouw keuze. Je wordt uiteraard geholpen bij het voorbereiden van het script en de acteerprestaties en de opnames (en het afmonteren) worden verzorgd. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met de rest van het bedrijf. Wil je meer weten over de bedrijfsuitje mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Heidag organiseren in Zeeland: alles begint bij de juiste locatie

Heidag organiseren in Zeeland: alles begint bij de juiste locatie

Een heisessie kan belangrijke input geven voor de voortgang van het bedrijf. Om samen in een rustgevende en inspirerende omgeving op zoek te gaan naar antwoorden op cruciale vragen. Alles begint natuurlijk bij het kiezen van de juiste locatie in Zeeland voor de heidag. En hierbij kunnen we u wellicht goed van dienst zijn. Onemotion beschikt namelijk over een zeer groot netwerk van inspirerende locaties. Onze kostenloze service werkt als volgt. Indien u beschrijft waarna u op zoek bent, gaan wij op zoek naar de 2 nog beschikbare locaties die het beste aansluiten op uw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om u zsm van gerichte informatie te voorzien m.b.t. de mogelijkheden. Indien u gebruik wilt maken van deze snelle en handige service, verzoeken we u om hieronder op meer informatie te klikken.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Zeeland
excl. BTW vanaf
€59 p.p.

Outdoor Escaperoom met diner als bedrijfsuitje in Zeeland

Inclusief heerlijk diner

De Escaperoom hype is misschien wat minder heftig geworden, maar het concept blijft populair onder jong en oud. Hoog tijd voor een nieuwe variant en dan eentje waarbij je in teamverband kunt genieten van het kraken van codes en oplossen van complexe raadsels, maar waarbij je ook de kans krijgt om te genieten van de buitenlucht. Na afloop van (of voorafgaand aan) dit samenwerkingsgerichte personeelsuitje genieten jij en je collega's van een heerlijk diner. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het Outdoor Escaperoom bedrijfsuitje in Zeeland.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen
excl. BTW vanaf
€243 p.p.

Teambuilding weekend in de Belgische Ardennen

Ook mogelijk als shortbreak/24 uurs-programma, 8 tot 100 deelnemers

Wil je elkaar echt op een andere manier leren kennen? Is het de bedoeling dat na deze teambuilding activiteit de teamleden echt voor elkaar door het vuur gaan? Dan is een outdoor teambuilding weekend (shortbreak is ook mogelijk) misschien wel de best passende optie. En waar kun je dan beter terecht dan in de Belgische Ardennen (op slechts 2,5 uur rijden vanaf Utrecht)? Hierbij staan natuur, spanning en ontspanning centraal. Van raften tot rotsklimmen, van kampvuur maken tot heerlijk BBQ-en, na een paar dagen in de ruige natuur staat er vast en zeker een team met nieuwe energie. Tijdens deze activiteit overnachten jullie in comfortabele chalets. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere teambuilding bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje in het buitenland), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Ga direct naar het totale aanbod bedrijfsuitjes in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                              Bedrijfsuitje Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                     Bedrijfsuitje Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                              Bedrijfsuitje Haarlem  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                      Bedrijfsuitje Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Bedrijfsuitje Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                     Bedrijfsuitje Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Bedrijfsuitje Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Bedrijfsuitje Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                             Bedrijfsuitje Gouda  

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                  Bedrijfsuitje Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                    Bedrijfsuitje Amersfoort  

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Bedrijfsuitje Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                     Bedrijfsuitje Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                    Bedrijfsuitje Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                           Bedrijfsuitje Breda  

RegioFlevoland
Regio Almere:                                                          Bedrijfsuitje Almere  

RegioLimburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                        Bedrijfsuitje Maastricht  

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                          Bedrijfsuitje Groningen  

Regio Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                              Bedrijfsuitje Zwolle  

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                               Bedrijfsuitje Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                  Bedrijfsuitje Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                         Bedrijfsuitje Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

BEDRIJFSUITJE ZEELAND

Wanneer je Zeeland zegt denk je waarschijnlijk aan stranden, een mooie zomer of een lekker drankje met uitzicht op zee. Lekker met je voeten in het zand terwijl de zon op je gezicht schijnt. De geur van zonnebrandcrème en veel genietende mensen op de achtergrond. De vele strandtenten, surfende mensen, lekker zonnen en genieten van de prachtige stranden die Zeeland rijk is. Of misschien wel een dikke jas aan, muts op en zorgen dat je koude oren en een natte neus over kunt houden aan een stevige herfstwandeling aan het strand. Intens genieten op verschillende momenten van het jaar. Misschien een goed idee voor jullie na afloop van jullie bedrijfsuitje in de provincie Zeeland? Maar Zeeland heeft ook enorm veel te bieden qua steden aanbod. Het mooie Zeeuwse land heeft onder andere plaatsen als: Vlissingen, Goes, Groede, Hulst, Middelburg, Domburg, Zierikzee, Terneuzen, Renesse en nog zoveel meer. En wanneer je inzoomt op deze steden dan zie je dat deze optimaal zijn voor een bedrijfsuitje Zeeland. Elke stad kan zijn of haar ding toevoegen aan een bedrijfsuitje in Zeeland om er een ongelooflijk mooie dag van te maken. Wellicht koppel je leuke herinneringen van een vrienden weekend aan Zeeland en zou je graag een bedrijfsuitje Renesse willen houden. Of kies je liever voor een bijzonder bedrijfsuitje Zierikzee? Vergeet dan niet een bezoek te brengen aan de vuurtoren van Zierikzee. Of zak verder af in Zeeland en doe een bedrijfsuitje Hulst of bedrijfsuitje Terneuzen. Twee steden die met een mooie historie een prima uitvalsbasis kunnen zijn voor een onvergetelijk bedrijfsuitje Zeeland. Voor welke stad je dan ook kiest je kunt wel lezen dat Zeeland enorm veel te bieden heeft. Uitgestrekte polder landschappen, mooie kust en veel geschiedenis. We wensen jullie enorm veel plezier met jullie bedrijfsuitje Zeeland en hopen dat ons aanbod jullie enorm zal inspireren.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt