Bruiloft band voor een onvergetelijk trouwfeest!

In o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Groningen en andere steden.

trouwen.jpg

Bruiloft band voor een onvergetelijke trouwerij!

De grote dag komt eraan - Gefeliciteerd! Nu is het echter tijd om dingen te regelen. De locatie, de gastenlijst, de catering en - niet geheel onbelangrijk - de bruiloft band. Het laatste wat je op je huwelijksdag wilt is immers een vervelende muzikale verrassing. Zelfs als je achterloopt op schema (en dat is vaak wel het geval), kan je met wat planning zorgen dat je kan ontspannen, genieten en wacht je een onvergetelijke huwelijksdag. Bekijk ook eens ons artiest boeken aanbod. We hopen dat we je op deze pagina kunnen inspireren met een divers aanbod voor een onvergetelijke dag. Een bijzondere dag toegewenst!

Maak hieronder je keuze!

Band tot 500 Band van 500 tot 1200 Band van 1200 tot 2400 Band vanaf 2400

Betaalbare trouwlocatie live muziek (€500 tot €1200)
incl. BTW vanaf
€500 p.p.

Betaalbare trouwlocatie live muziek (€500 tot €1200)

Jurk, check, feestlocatie, check, muzikale invulling? Perfect dat je op deze pagina bent gekomen. We helpen je namelijk graag op weg om ook dit belangrijke punt af te vinken. Hoe belangrijk is namelijk niet de muziek tijdens je bruiloft. En daarbij ben je dus op zoek naar een prachtige invulling zodat iedereen los zal blijven gaan! Naast de inspiratie voor de verschillende locaties met www.wateenlocatie.nl kunnen we je ook helpen bij de muzikale invulling. Is je budget vanaf €500 en tot maximaal €1200 en weet je nog niet wat je zoekt? Laat je inspireren door deze gratis dienst. Je betaald niets meer voor de band en ook voor de dienst betaal je niks. Na je verzoek voor meer informatie vragen wij ons netwerk je van meer informatie te voorzien. Geheel vrijblijvend uiteraard. Laat je dus inspireren met deze betaalbare live muziek optie met een budget tot €1200. We hopen je te inspireren. Benieuwd naar de verschillende opties? Vraag meer informatie aan via onderstaande knop.

Luxe bruiloftband boeken (vanaf €1200,-)

Luxe bruiloftband boeken (vanaf €1200,-)

Stap je binnenkort in het huwelijksbootje en ben je op zoek naar een goede (cover) band? Ligt je budget voor een live (cover) band voor de bruiloft rond de €1200,-? We inspireren je graag met deze muzikale oplossing in de provincie Gelderland. Een bruisende bruiloft vol live muziek waarbij niemand stil mag blijven zitten, deze bijzondere band zorgt dat de sfeer als onvergetelijk de boeken in zal gaan. Wil je graag een impressie krijgen van deze luxe bruiloftband bekijk dan onderstaand filmpje om alvast in de juiste sferen te komen. Overtuigd dat dit wellicht een passende optie is voor de bruiloft? Laat ons je helpen bij het vinden van de juiste invulling. Vraag snel meer informatie aan via onderstaande meer informatie button. We verzoeken de band je zo spoedig mogelijk van meer informatie te voorzien. We wensen je bij voorbaat een onvergetelijke bruiloft toe met deze muzikale invulling.

Luxe live muziek voor je trouwfeest (tussen €1200 tot €2400)
incl. BTW vanaf
€1200 p.p.

Luxe live muziek voor je trouwfeest (tussen €1200 tot €2400)

Als het goed is trouw je maar 1 keer in je leven. En dat moet dan ook zeker goed gaan. Niets mag ontbreken tijdens deze speciale dag vol plezier en geluk. Ook de band en/of muzikale invulling is een bijzonder onderdeel hiervan. We willen je dan ook graag inspireren met een bruiloft band met een budget tussen de 1200 en 2400€. Laat ons je dan ook helpen met deze gratis dienst. Na je aanvraag verzoeken we de beschikbare opties binnen ons netwerk je namelijk van meer informatie te voorzien. Betaal ook niet meer dan wanneer je direct contact zou zoeken via onze dienst. Zo besparen we je tijd en moeite, vooral als net die ene gewenste partij er tussen zit. Vraag snel meer informatie aan via onderstaande button en laat je verrassen. Een enorm mooie bruiloft toegewenst.

Zeer luxe live bruiloftband (vanaf €3500)

Zeer luxe live bruiloftband (vanaf €3500)

Binnenkort staat er een bijzondere bruiloft op het programma. Ben jij de gelukkige of organiseer je deze bijzondere dag? Ben jij op zoek naar de meest optimale ingrediënten om het tot een onvergetelijk feest te maken? Laat je dan nu snel inspireren door deze spectaculaire band. Zing de mooiste klassiekers uit volle borst mee en ontbreek werkelijk geen minuut op de dansvloer. In een passende bezetting speelt deze sfeervolle (cover) bruiloftband de meest bekende nummers. Kies jij ervoor dat de band je keer op keer gaat verrassen? Of neem je liever zelf de regie in handen door een wensenlijstje samen af te stemmen? Gegarandeerd dat iedereen het moeilijk zal hebben om stil te blijven staan op deze avond. Ben jij na het zien van de video nog meer overtuigd dat deze band weleens de hoofdact van je bruiloft zou kunnen worden? Ligt je budget boven de €3500,- en mag er werkelijk niets ontbreken aan dit feest? Vraag dan snel meer informatie aan en we verzoeken de band om je van meer informatie te voorzien.

 

Zeer luxe live muziek op je trouwfeest (€2400 en meer)
incl. BTW vanaf
€2400 p.p.

Zeer luxe live muziek op je trouwfeest (€2400 en meer)

Heb je binnenkort een sprookjeshuwelijk? En mag het daarbij aan niets ontbreken? Heb je een budget beschikbaar van meer dan €2400,-? Dan helpen we je graag verder met deze gratis dienst. Van voltallige Caribische bands, jazz artiesten tot de meest professionele coverbands. Niets is te gek voor een feest wat tot in de puntjes naar perfectie moet neigen.  We helpen je dan ook graag op weg met deze gratis dienst. Met het budget van boven de €2400 euro vragen wij de beschikbare opties binnen ons netwerk je van meer informatie te voorzien. Dit alles gratis en vrijblijvend. Ook betaal je niet meer dan wanneer je de optie direct zult vinden. En mocht de informatie die je ontvangt een voltreffer zijn besparen we je nog kostbare tijd ook. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag informatie aan via onderstaande button.

Budget live muziek voor op je trouwfeest (tot €500)
incl. BTW vanaf
€200 p.p.

Budget live muziek voor op je trouwfeest (tot €500)

En ze leefde nog lang en gelukkig...vaak het einde van een mooi sprookje. Net als jullie huwelijk wat binnenkort zal plaatsvinden. Ben jij nog vol in de organisatie modus? Laat ons je dan helpen bij het vinden van de perfecte bruiloft band in jouw stad. Wat voor muzikale voorkeur heb je? En je partner? Je bent er in ieder geval aan uit dat het budget maximaal €500 euro is. Voor dit geld zijn er verschillende leuke oplossingen. Van hedendaagse pop tot gouden klassiekers of juist een mix. Wanneer je een aanvraag doet gaan we binnen ons netwerk vragen of de beschikbare opties je vrijblijvend van meer informatie willen voorzien. Dit kost niet extra en tevens is het niet duurder. Een tijdsbesparing! We hopen dat we je kunnen inspireren met diverse opties en je zo een stukje dichterbij de muzikale invulling van je bruiloft kunnen brengen. We wensen je bij voorbaat enorm veel geluk toe en natuurlijk een onvergetelijk feest.

Tropische salsa feestband (live) vanaf €1250

Tropische salsa feestband (live) vanaf €1250

Maak van je evenement een authentieke minivakantie in de tropen. Met een salsa feestband wordt elk personeelsfeest, bruiloft of evenement iets bijzonders.  Van salsa tot merengue, van bachata tot bekende top-40 nummers in een nieuw jasje. Geniet van een sfeer die je op dit continent niet zo heel vaak meemaakt.  Wil je meer weten over het boeken van deze artiesten voor je evenement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator. 

Vuurspuwer show op je evenement

Vuurspuwer show op je evenement

Prijzen van de shows zijn vanaf €600.

Wil je het evenement wat je binnenkort gaat organiseren een originele insteek meegeven? Zorgen dat de vonken er vanaf zullen springen? Kies dan voor een vuurspuwer! Spektakel, hitte en sensatie gegarandeerd tijdens deze act. Laat de vuurspuwer je gasten ontvangen met een spannende act of zich laten mengen tussen de bezoekers. Deze act zal niet snel vergeten worden. Maar ook tijdens een festival of ander evenement is deze act zeker passend. Hou gepaste afstand wanneer de vuurspuwer zijn specialiteit laat zien! Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Vraag direct via onderstaande optie meer informatie aan.

Cocktail catering als aankleding van je evenement
incl. BTW vanaf
€17 p.p.

Cocktail catering als aankleding van je evenement

Elke organisator wil natuurlijk dat zijn of haar gasten optimaal genieten van het feest of evenement dat georganiseerd wordt. De best passende locatie wordt uitgezocht, goede muziek en lekker eten. Toch kan het zijn dat het feest nog wat sfeerverhoging kan gebruiken om het enthousiasme van de gasten tot ongekende hoogte te laten stijgen. En dan zou inspirerende cocktail catering weleens een mooie uitkomst kunnen bieden. Laat de professionele bartender live heerlijke cocktails bereiden speciaal voor uw gasten. Wil je meer weten over het inzetten van cocktail catering op je evenement? Klik dan op onderstaande groene button.

Pizza foodtruck inhuren in STAD of omgeving
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Pizza foodtruck inhuren voor je bruiloft

Min. besteding €1200: verse Pizza en Italiaanse drankjes (optioneel), groepen tot 250 personen

Bijna iedereen houdt van Italiaans eten. En hoe geef je jouw team het ultieme vakantiegevoel? Met een pizza Foodtruck natuurlijk. Hiermee wordt er voor de catering tot wel 250 personen gezorgd. De cateraar neemt tot 3 mobiele ovens mee om iedereen op tijd van een heerlijke maaltijd te voorzien. Optioneel kan er ook voor drankjes in stijl worden gezorgd (van Crodino tot Perroni bier en Italiaanse wijnen). Ook is het mogelijk om een pizza workshop voor 15 tot 45 personen te laten verzorgen (tegen meerprijs). Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze pizza Foodtruck voor je eigen bruiloft? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Vind de juiste live band voor je huwelijk

Een populaire bruiloft band kan maanden van te voren al volgeboekt zijn, dus begin zo vroeg mogelijk met het zoeken van de juiste muzikale invulling van je huwelijksfeest. Bedenkt je goed hoe jouw ideale feest eruit ziet. Wat zijn je favoriete muziekstijlen? Waar zullen de gasten goed op reageren? Zoek je naar achtergrondmuziek of zoek je een band die echt een feestje bouwt en de dansvloer vol krijgt? Misschien wil je liever een combinatie van de twee: Een band die op de achtergrond begint en, naarmate de avond vordert, de volumeknop opendraait. In sommige gevallen kan de locatie ook een rol spelen: Hoewel een bruiloft band hoogstwaarschijnlijk enige reisafstand geen probleem vind, kan het zijn dat je specifiek op zoek gaat naar een band voor Rotterdam, Amsterdam of een andere hoek van het land. Zorg dan ook dat je weet hoe ver je muzikale entertainment bereid is te reizen.

Bekijk ook de andere mogelijkheden op muzikaal gebied:

DJ huren aanbod door heel Nederland:                                     DJ huren
Bruiloft DJ aanbod door heel Nederland:                                   Bruiloft DJ
Band boeken voor je feest door heel Nederland:                        Band boeken
Bruiloft band voor je bruiloft boeken door heel Nederland:          Bruiloft band

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

EEN COVERBAND OP JOUW BRUILOFT
Een andere keuze die erg bepalend is voor de sfeer van de festiviteiten is het soort nummers dat de band in kwestie gaat spelen: Ga je voor een coverband op je bruiloft of heb je liever een bruiloft band die voornamelijk eigen werk speelt? Zorg in ieder geval dat je voldoende referenties ontvangt en controleert, bij voorkeur door middel van video- en audio opnames. Veel bands hebben dergelijk materiaal op hun website of social media kanalen staan, waarmee je een kijkje gegund wordt bij voorgaande bruiloften zodat je beter kunt bepalen of er een klik is. Je kan daarnaast natuurlijk altijd advies vragen aan de fotograaf, cateraar of andere bedrijven die je al bij je bruiloft helpen. Houd er dan echter wel rekening mee dat de informatie die je ontvangt gelimiteerd is tot het netwerk van degene die je om advies vraagt. Wij helpen graag om je informatie verzoek neer te leggen bij een breed netwerk om zo de perfecte live band voor je huwelijk te vinden. Zeg nou immers zelf: Een huwelijksfeest is pas echt een feestje met de juiste bruiloft band.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt