Buurtfeest organiseren: een onvergetelijke dag

Van Groningen tot Rotterdam, van Maastricht tot Amsterdam.

Buurtfeest organiseren

Wil je binnenkort een buurtfeest organiseren? Kun je daarvoor wel wat hulp gebruiken? Wil je een onvergetelijk evenement neerzetten waar alle buren nog lang over na zullen praten? We helpen je graag op weg. Bij de organisatie van een buurtfeest komt namelijk veel kijken. Is het ergens binnen of juist op een buitenlocatie? En natuurlijk heb je de onvoorspelbare factor van het weer als het buiten moet gaan plaatsvinden. Maar ook daar zijn prima oplossingen voor. Van tenten tot aan een barbecue. Leuke entertainment opties tot de meest uiteenlopende activiteiten. Alle onderdelen zijn van cruciaal belang bij de succesvolle organisatie van een buurtfeest. Laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden op deze pagina. Veel inspiratie toegewenst!

Bands DJ´s  Catering en foodtrucks Entertainment

 Foodtruck op je buurtfeest vanaf €850 exc. BTW

Foodtruck op je buurtfeest vanaf €850 exc. BTW

Foodtrucks zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Het ene na het andere Foodtruck Festival vindt achter elkaar plaats. Organiseer je binnenkort een groot buurtfeest en wil je het evenement de uitstraling van een festival geven? Lijkt het beeld van genietende gasten buiten bij de ondergaande zon met een drankje in de ene hand en een verrassende culinaire verrassing in de andere je wel wat? Dan mag een foodtruck op jouw evenement zeker niet ontbreken. Diverse thema´s, stijlen en keukens zijn mogelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden van één of meerdere foodtrucks op jouw buurtfeest, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Foodtruck mogelijkheden in jouw omgeving. 

BBQ catering op je buurtfeest
incl. BTW vanaf
€15 p.p.

BBQ catering op je buurtfeest

Organiseer je binnenkort een feest voor de hele buurt? Dan is een buurt BBQ natuurlijk iets waar je iedereen een groot plezier mee doet. En wil je echt uitpakken? Dan kies je natuurlijk voor een professionele BBQ met professionele BBQ catering. Voor alles wordt gezorgd, zodat je helemaal nergens omkijken naar hebt. Zodat jij en het buurtcomité tijd overhouden voor de leuke activiteiten op deze mooie dag. Wilt je meer weten over de mogelijkheden van deze BBQ catering bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de betreffende organisator.

incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Lipdub maken met de hele buurt

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jullie buurtfeest. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken in jullie buurt. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met alle aanwezige buren. Dit is een echte aanrader voor jong en oud. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de lipdub of videoclip mogelijkheden bij jou in de buurt, zodat jullie dit bijzondere buurtfeest nooit meer zullen vergeten. 

incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Percussieworkshop op je buurtfeest

Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Tijdens deze ritmische buurtfeest activiteit kan het allemaal. En onze percussie workshoppartners zijn een verhaal apart.Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede samba machine. Wil je je buurtfeest een muzikale boost geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie.

Vuurspuwer op je buurtfeest

Vuurspuwer op je buurtfeest

Wil je je buurtfeest wat je binnenkort gaat organiseren een originele insteek meegeven? Zorgen dat de vonken er vanaf zullen springen? Kies dan voor een vuurspuwer! Spektakel, hitte en sensatie gegarandeerd tijdens deze act. Laat de vuurspuwer je gasten ontvangen met een spannende act of zich laten mengen tussen de bezoekers. Deze act zal niet snel vergeten worden. Maar ook tijdens een festival of ander evenement is deze act zeker passend. Hou gepaste afstand wanneer de vuurspuwer zijn specialiteit laat zien! Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Vraag direct via onderstaande optie meer informatie aan.

Drive-in show op je buurtfeest

Drive-in show op je buurtfeest

Ben je op zoek naar een bijzondere muzikale invulling van je buurtfeest? Kies voor een drive in show. Heerlijke plaatjes van vroeger, de leukste hits van nu en vooral een volle dansvloer verzekerd! De vaak erg ervaren drive in show is een ware toevoeging voor elk evenement. Of het nu een bedrijfsopening betreft of een spetterend familiefeest...laat je inspireren door de mogelijkheden. Vraag vrijblijvend via onderstaande optie meer informatie aan en laat je verrassen. De drive in show brengt een buurtfeest naar het volgende level en zorgt dat je niet stil kunt blijven staan. We wensen je een geslaagd evenement toe.

Popup Foodtruckfestival op je buurtfeest
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Popup Foodtruckfestival op je buurtfeest

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Op zoek naar een gezellige manier om samen met je collega's van de afdeling een bepaalde mijlpaal te organiseren? Of zoek je een alternatief voor het organiseren van een jaarlijkse kerstmarkt op het plein van het hoofdkantoor? Van het uitdelen van het kerstpakket, het organiseren van de nieuwjaarsborrel tot het vieren van de zomervakantie met een geweldig buurtfeest, je eigen popup Foodtruckfestival is altijd een geweldig alternatief. Kies zelf het aantal foodtrucks,  de samenstelling (keukens) en het entertainment (bijv. DJ). Bij grote groepen kan de prijs p.p. veel lager uitvallen. Wil je meer weten van dit sfeervolle popup Foodtruckfestival als invulling van je buurtfeest? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Een goede buur is beter dan een verre vriend

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Een bekend spreekwoord dat een grote kern van waarheid bevat. Tenslotte kunnen goede buren elkaar helpen als het nodig is, door bijvoorbeeld even op elkaars kinderen te letten als je onverwacht weg moet, of voor dat ene kopje suiker dat je juist nu nodig hebt maar niet meer zelf in huis hebt. Of om op een warme zomeravond gezellig met zijn allen een drankje te doen in de tuin en te genieten van de ondergaande zon. Als je in een leuke buurt woont en goed contact hebt met je buren komt dat je woonplezier ten goede. Wellicht vind je het als buurt ook leuk om regelmatig dingen te ondernemen samen om zo je band nog sterker te maken. Wat is er nou leuker dan een eigen buurtfeest te organiseren? Het buurtfeest heeft de laatste jaren erg in populariteit gewonnen, dat zie je ook doordat er steeds meer landelijke en regionale initiatieven komen en er zelfs een heuse burendag georganiseerd wordt jaarlijks in september!

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

BUURTFEEST ORGANISEREN DOOR HEEL NEDERLAND

Het organiseren van een buurtfeest kan door heel Nederland. Of dit nu is rondom het jaarlijkse moment in september tot een andere reden. Je buren te vriend houden door middel van een buurtfeest is natuurlijk een perfecte oplossing. Nu vraag je jezelf misschien af tijdens het organiseren of het organiseren van een buurtfeest overal kan…wij denken van wel! Het gaat natuurlijk om de ingrediënten die je graag wilt toevoegen aan deze bijzondere dag. De meest uiteenlopende opties zijn beschikbaar bij jou in de regio. Of je nu in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven of ergens anders een feestje gaat organiseren voor en met je buren. Laat je inspireren met de mogelijkheden op deze pagina en we voorzien je graag van meer inspiratie voor een bijzonder en geslaagd buurtfeest.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt