Buurtfeest organiseren: een onvergetelijke dag

Van Groningen tot Rotterdam, van Maastricht tot Amsterdam.

feest.jpg

Buurtfeest organiseren

Wil je binnenkort een buurtfeest organiseren? Kun je daarvoor wel wat hulp gebruiken? Wil je een onvergetelijk evenement neerzetten waar alle buren nog lang over na zullen praten? We helpen je graag op weg. Bij de organisatie van een buurtfeest komt namelijk veel kijken. Is het ergens binnen of juist op een buitenlocatie? En natuurlijk heb je de onvoorspelbare factor van het weer als het buiten moet gaan plaatsvinden. Maar ook daar zijn prima oplossingen voor. Van tenten tot aan een barbecue. Leuke entertainment opties tot de meest uiteenlopende activiteiten. Alle onderdelen zijn van cruciaal belang bij de succesvolle organisatie van een buurtfeest. Laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden op deze pagina. Veel inspiratie toegewenst!

 Live Cooking BBQ catering je eigen locatie
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Live Cooking BBQ catering voor je buurtfeest

Max. 1.000 deelnemers; Mogelijk op elke locatie met buitenruimte; Ook drankjes, meubilair of complete foodmarkt is mogelijk.

Zomer of winter, het maakt niet uit, BBQen is altijd leuk. En tijdens dit live cooking BBQ catering event gaan de grillmasters speciaal voor jullie aan het werk om er een heerlijk BBQ feest van te maken op jullie eigen locatie. Wil je er ook drankjes bij of een andere catering voor de mensen die niet zo van BBQ houden, dan is dat geen probleem. Voorwaarde is wel dat jullie beschikken over een buitenruimte voor de BBQ. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze live Cooking BBQ voor je eigen buurtfeest? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Themafeest Back to the 00's op je buurtfeest
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Themafeest Back to the 00's op je buurtfeest

Op je eigen locatie (feestlocatie niet inbegrepen).

De 00’s was een bijzondere periode. Computers, mobiele telefoons en internet maakte een enorme ontwikkeling door. Maar ook muziek was een bijzonder onderdeel van de 00’s. Je zong mee met Dragosta Din Tei, danste op de Ketchup Song of liet je Jumpstyle moves zien. Nu kan alles weer uit de kast tijdens dit 00’s themafeest. Werkelijk niks mag ontbreken wanneer je dit feest gaat organiseren. Of dit nu voor een personeelsfeest, familiefeest of ander type event is. Laat de magische klanken van Cristina Aguilera of Gigi D’Agostina voorbij komen en sluit de avond af met mooie meezingers van Guus Meeuwis. Ook de aankleding van deze avond kan helemaal in 00’s style. Meer interesse in dit themafeest? Vraag via onderstaande optie vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast een onvergetelijke avond toe.

Walking dinner catering op locatie in STAD of regio
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Walking dinner catering op locatie tijdens een buurtfeest

Voor 50 t/m 500 personen (meer op aanvraag).

Wat maakt een walking dinner zo populair? Het feit dat er niet gegeten wordt aan tafel en er dus geen vaste tafelbeschikking is, geeft uw evenement een enorm sociaal voordeel. Geniet van heerlijke handzame gerechtjes terwijl u praat met alle aanwezigen die tevens aanwezig zijn. Een walking dinner op locatie is mogelijk voor groepen van 50 tot 500 personen (meer deelnemers op aanvraag). Het is ook mogelijk om drankjes per uur of afkoop  te regelen bij deze walking dinner op je eigen locatie. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze walking dinner catering voor je eigen buurtfeest? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

90's themafeest op je buurtfeest
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

90's themafeest op je buurtfeest

Op je eigen locatie (feestlocatie niet inbegrepen).

Springt tijdens dit 90’s themafeest in een tijdmachine en geniet van deze bijzondere periode. Haal je hakmoves weer uit de kast en zing uit volle borst mee met alle bekende hits van de Backstreet Boys! Wie was er als vrouw nu niet verliefd op deze jongens? De ene na de herinnering zal de revue passeren tijdens dit gave 90’s themafeest. Terwijl de DJ de fijnste hits speelt uit de 90’s kun je als organisator nadenken over de verdere aankleding. Een optreden van de imitatie Spice Girls of Backstreet Boys tot een game ruimte om te kijken wie de Nintendo koning was. Tijdens deze avond ga je van een gabber naar Captain Jack en van Britney Spears naar Take That. Dit gaat een avond worden die niet snel vergeten zal worden. Vraag via onderstaande mogelijkheid meer informatie aan en laat u vrijblijvend informeren. We wensen je bij voorbaat een onvergetelijke avond toe.

Graffiti workshop als activiteit tijdens je buurtfeest
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Graffiti workshop als activiteit tijdens je buurtfeest

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop in de stad van je voorkeur is ook een mooie teambuildingsgelegenheid. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in de regio van jouw voorkeur.

Percussieworkshop op je buurtfeest
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Percussieworkshop op je buurtfeest

Zelf muziek maken, meebewegen op een opzwepend ritme en deel uit maken van een groter geheel. Tijdens deze ritmische buurtfeest activiteit kan het allemaal. En onze percussie workshoppartners zijn een verhaal apart.Van winkelcentrum tot zomerfestival, overal waar ze komen vullen ze hun samba band spontaan aan met het niets vermoedende publiek. Dit zijn echte workshop professionals, in staat om elke groep mensen om te toveren tot een geoliede samba machine. Wil je je buurtfeest een muzikale boost geven, dan is deze percussie workshop misschien wel een hele leuke optie.

Live Cooking catering met rollende keukens
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Live Cooking catering met rollende keukens voor je buurfeest

Voor 50 t/m 1.000 personen (meer op aanvraag); diverse keukens

Heb je een bijzonder evenement en wil je dit graag aankleden met catering die live wordt bereid voor het oog van de gasten? Dan is deze live cooking catering misschien wel een hele leuke optie. Van tapasbar tot verse frites, van chocoladefeest met fonteinen en live bereide bonbons, van gigantische paella pannen tot grill installaties. Van luxe broodjes of crepes tot churos en Italiaanse ijswagens, van pizza houtoven tot Zuid-Afrikaanse braai brandweerauto en veel meer. Er is heel veel mogelijk. Indien gewenst is het ook mogelijk om drankjes te serveren (met zelfbedieningsbar of bemande bar). Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze live Cooking catering voor je eigen buurtfeest? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Archery tag als activiteit tijdens je buurtfeest
incl. BTW vanaf
€38 p.p.

Archery tag als activiteit tijdens je buurtfeest

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Koning Voetbal spel tijdens je buurtfeest
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal spel tijdens je buurtfeest

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quiz dinerspel in jouw omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Cocktail catering op je buurtfeest
incl. BTW vanaf
€17 p.p.

Cocktail catering op je buurtfeest

Caipirinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise of een Strawberry Martini, wil je iets bijzonders introduceren op je buurtfeest of op een ander evenement? Misschien is een mobiele cocktail bar met echte flairtenders dan een leuke toevoeging voor je evenement . Breng je evenement tot leven in de stijl van de film cocktail met Brian Flanagan en Douglas Coughlin. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail catering mogelijkheden in de regio van jouw voorkeur.

Lipdub maken met de hele buurt
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Lipdub maken met de hele buurt

Van comedy, thriller, romantisch drama tot videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jullie buurtfeest. Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken in jullie buurt. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond met alle aanwezige buren. Dit is een echte aanrader voor jong en oud. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de lipdub of videoclip mogelijkheden bij jou in de buurt, zodat jullie dit bijzondere buurtfeest nooit meer zullen vergeten. 

Vuurspuwer op je buurtfeest

Vuurspuwer op je buurtfeest

Prijzen van de shows zijn vanaf €600.

Wil je je buurtfeest wat je binnenkort gaat organiseren een originele insteek meegeven? Zorgen dat de vonken er vanaf zullen springen? Kies dan voor een vuurspuwer! Spektakel, hitte en sensatie gegarandeerd tijdens deze act. Laat de vuurspuwer je gasten ontvangen met een spannende act of zich laten mengen tussen de bezoekers. Deze act zal niet snel vergeten worden. Maar ook tijdens een festival of ander evenement is deze act zeker passend. Hou gepaste afstand wanneer de vuurspuwer zijn specialiteit laat zien! Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Vraag direct via onderstaande optie meer informatie aan.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je xx
incl. BTW vanaf
€17 p.p.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je buurtfeest

Min. besteding €1700: Broodje worst met frites en Duitse drankjes (optioneel), ook hele grote groepen

Ben je op zoek naar een Foodtruck voor je feest of buurtfeest? Wellicht is een Foodtruck met Duitse worsten (verschillende soorten, ook vegaworsten zijn mogelijk)dan een leuke aanrader voor jullie evenement. Hiermee creëer je in korte tijd een leuke Oktoberfest sfeer onder de deelnemers. Samen genieten jullie van culinaire broodjes met Duitse worst en heerlijk verse frietjes. Optioneel is het ook mogelijk om te zorgen voor bijpassende drankjes zoals Duitse biertjes om het Duitse Oktoberfest gevoel helemaal af te maken. Dit Duitse Foodtruck is niet alleen leuk in het najaar in de periode tijdens het Duitse Oktoberfest, maar kan het hele jaar worden ingezet. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze Duitse Foodtruck worst catering met Oktoberfest gevoel? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Pizza foodtruck inhuren in STAD of omgeving
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Pizza foodtruck inhuren tijdens je buurtfeest

Min. besteding €1200: verse Pizza en Italiaanse drankjes (optioneel), groepen tot 250 personen

Bijna iedereen houdt van Italiaans eten. En hoe geef je jouw team het ultieme vakantiegevoel? Met een pizza Foodtruck natuurlijk. Hiermee wordt er voor de catering tot wel 250 personen gezorgd. De cateraar neemt tot 3 mobiele ovens mee om iedereen op tijd van een heerlijke maaltijd te voorzien. Optioneel kan er ook voor drankjes in stijl worden gezorgd (van Crodino tot Perroni bier en Italiaanse wijnen). Ook is het mogelijk om een pizza workshop voor 15 tot 45 personen te laten verzorgen (tegen meerprijs). Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze pizza Foodtruck voor je eigen buurfeest? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Een goede buur is beter dan een verre vriend

Een goede buur is beter dan een verre vriend. Een bekend spreekwoord dat een grote kern van waarheid bevat. Tenslotte kunnen goede buren elkaar helpen als het nodig is, door bijvoorbeeld even op elkaars kinderen te letten als je onverwacht weg moet, of voor dat ene kopje suiker dat je juist nu nodig hebt maar niet meer zelf in huis hebt. Of om op een warme zomeravond gezellig met zijn allen een drankje te doen in de tuin en te genieten van de ondergaande zon. Als je in een leuke buurt woont en goed contact hebt met je buren komt dat je woonplezier ten goede. Wellicht vind je het als buurt ook leuk om regelmatig dingen te ondernemen samen om zo je band nog sterker te maken. Wat is er nou leuker dan een eigen buurtfeest te organiseren? Het buurtfeest heeft de laatste jaren erg in populariteit gewonnen, dat zie je ook doordat er steeds meer landelijke en regionale initiatieven komen en er zelfs een heuse burendag georganiseerd wordt jaarlijks in september!

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

BUURTFEEST ORGANISEREN DOOR HEEL NEDERLAND

Het organiseren van een buurtfeest kan door heel Nederland. Of dit nu is rondom het jaarlijkse moment in september tot een andere reden. Je buren te vriend houden door middel van een buurtfeest is natuurlijk een perfecte oplossing. Nu vraag je jezelf misschien af tijdens het organiseren of het organiseren van een buurtfeest overal kan…wij denken van wel! Het gaat natuurlijk om de ingrediënten die je graag wilt toevoegen aan deze bijzondere dag. De meest uiteenlopende opties zijn beschikbaar bij jou in de regio. Of je nu in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven of ergens anders een feestje gaat organiseren voor en met je buren. Laat je inspireren met de mogelijkheden op deze pagina en we voorzien je graag van meer inspiratie voor een bijzonder en geslaagd buurtfeest.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt