Catering Den Haag

Ook voor Westland, Voorburg-Leidschendam, Wateringen, Voorschoten, Nootdorp en Wassenaar.

Catering Den Haag: alle stijlen

Deze derde grote gemeente van Nederland staat vooral bekend vanwege de politieke activiteiten die in de stad plaatsvinden. Maar al deze hardwerkende politici moeten toch ook af en toe bijkomen tijdens een heerlijke lunch of zaken kunnen doen tijdens een chique diner? Maar wist je dat Den Haag ook de culinaire hoofdstad van Nederland wordt genoemd? Dit is vooral vanwege de Nederlands-Indonesische keuken die hier veelal uitgeoefend wordt. Ook het oudste Indonesische restaurant van Nederland, Tampat Senang, is al sinds het begin van de 20e eeuw in deze stad gevestigd. Naast deze restaurants zijn er ook evenementen die met eten te maken hebben. Zo vindt er sinds 2013 ergens in juni een culinaire dinertocht plaats. Tijdens een boottocht door het Haagse water laten vijf Haagse topkoks hun culinaire kunsten zien en kunnen de bezoekers hiervan genieten. Daarnaast kent Den Haag ook nog drie restaurants met een Michelinster. Alle drie de restaurants hebben een andere keuken en zijn daardoor ook binnen de sterrenrestaurants uniek. Den Haag lijkt dus met recht de titel culinaire hoofdstad te dragen. Naast restaurants kent Den Haag ook vele cateraars die alle culinaire heerlijkheden ook tot in je eigen keuken kunnen bezorgen! Wij bieden catering in Den Haag, Voorburg, Westland, Leidschendam en Wassenaar. Kijk hieronder naar de verschillende catering mogelijkheden en vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan.

BBQ Catering Den Haag
incl. BTW vanaf
€15 p.p.

BBQ Catering Den Haag

Geen feest is compleet zonder goede catering. En dat geldt zeker voor een gezellige BBQ. Voor een zomers gevoel of een bijzondere winter BBQ, er is veel mogelijk.  En wil je van je BBQ echt iets bijzonders maken, dan schakel je natuurlijk een professionele BBQ cateraar in. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de BBQ catering mogelijkheden in Den Haag, Scheveningen, Kijkduin, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten, Wateringen of omgeving.

Tapas catering Den Haag: van borrelhapjes tot volwaardige maaltijd
incl. BTW vanaf
€19 p.p.

Tapas catering Den Haag: van borrelhapjes tot volwaardige maaltijd

Het leuke van tapas is dat er zoveel mogelijkheden zijn. Een lekkere verrassing voor bij de borrel, of een heerlijk tapas buffet voor de deelnemers aan je feest of evenement, alles is mogelijk. Van batatas bravas tot albondigas, van gazpacho tot manchego, alles is mogelijk. Klik op de onderstaande meer informatie button voor de tapas catering aanbieders voor Den Haag en omgeving, en geniet van een heerlijk eetfeest aan huis. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de tapas catering mogelijkheden in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Scheveningen of omgeving.

Popup Foodtruckfestival als catering oplossing in Den Haag of regio
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Popup Foodtruckfestival als catering oplossing in Den Haag of regio

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Op zoek naar een gezellige manier om samen met je collega's van de afdeling of vrienden en familie om een bepaalde mijlpaal te organiseren? Of zoek je een alternatief voor het organiseren van een jaarlijkse kerstmarkt op het plein? Van het uitdelen van het kerstpakket, het organiseren van de nieuwjaarsborrel tot het vieren van de zomervakantie met een geweldig feest, je eigen popup Foodtruckfestival is altijd een geweldig alternatief. Kies zelf het aantal foodtrucks,  de samenstelling (keukens) en het entertainment (bijv. DJ). Bij grote groepen kan de prijs p.p. veel lager uitvallen. Wil je meer weten van dit sfeervolle popup Foodtruckfestival als catering invulling van je evenement in Den Haag of omgeving? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

High tea catering Den Haag
incl. BTW vanaf
€12,50 p.p.

High tea catering Den Haag

Ben je op zoek naar een bijzondere en smakelijke invulling van een evenement of uitje? Denk dan ook eens aan high tea catering. Onze partners voorzien je graag van de heerlijkste en uiteraard ook authentieke Engelse versnaperingen. Van scones tot heerlijke sandwiches, van typische Engelse thee tot brownies, dit wordt vast en zeker genieten op z´n Engels! Wil je meer weten over de mogelijkheden van hightea catering, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de hightea catering mogelijkheden in Den Haag of omgeving. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Indische catering Den Haag
incl. BTW vanaf
€15 p.p.

Indische catering Den Haag

Het water loopt je vast al in de mond bij het ruiken van de intense geuren die vrijkomen bij het maken van een Indische rijsttafel. Van Gado Gado tot daging rendang, deze keuken kenmerkt zich door hele intense smaken en het gebruik van pepers en kruiden. Combineer deze gerechten met rijst of noodles en geniet van een Aziatische ervaring. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor het organiseren van een feest of evenement met een authentieke smaakbeleving? Dan is deze Indische catering voor de regio den Haag, Leidschendam-Voorburg en Westland een echte aanrader. Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Sushi catering Den Haag
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Sushi catering Den Haag

Hou je ook zo van sushi? Waarom kies je dan niet voor sushi catering voor je borrel of feest? Met deze Oosterse lekkernij geef je een professionele uitstraling aan elk feest of evenement. Lekker als borrelhapje, maar in uitgebreide versie ook zeker een volwaardig alternatief voor andere catering opties. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de sushi catering mogelijkheden in Den Haag, Leidschendam-Voorburg of omgeving. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Chinese catering Den Haag
incl. BTW vanaf
€15 p.p.

Chinese catering Den Haag

Het is al jaren een van de populairste keukens in ons land. Bijna elke gemeente heeft wel een of meerdere chinese restaurants. Van Tsjap Tjoy tot Babi Pangang, van Foe Yong Hai tot Nasi Goreng, iedereen heeft zo z'n persoonlijke favorieten. Uiteraard is het ook mogelijk om deze keuken als catering te bestellen. Ook hierbij helpen we je graag. Onze chinese cateraar in de regio den Haag maakt van elk feest of evenement een ware smaaksensatie. Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie over chinese catering aan.

Marokkaanse Catering Den Haag
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Marokkaanse Catering Den Haag

Ben je op zoek naar een verrassend lekkere culinaire omlijsting van je Marokkaanse bruiloft of Marokkaanse familiefeest? Of wil je bijvoorbeeld eens een trendy en originele insteek voor je bedrijfsfeest in Den Haag, Leidschendam-Voorburg of omgeving? Marokkaanse catering wordt steeds populairder in Nederland. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Marokkaanse catering mogelijkheden in Den Haag of omgeving. We wensen je alvast heel veel inspiratie toe!

Catering aan huis Den Haag
incl. BTW vanaf
€15 p.p.

Catering aan huis Den Haag

Organiseer je binnenkort een feest aan huis in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Voorschoten of omgeving en wil je op bijzondere wijze uitpakken? Wat dacht je dan van een cateraar aan huis die alles voor je regelt en alle catering werkzaamheden voor je regelt. Klik op de onderstaande catering aan huis aanbieders voor Den Haag en omgeving, en geniet van een heerlijk eetfeest aan huis.Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de catering aan huis mogelijkheden in jouw omgeving.

Italiaanse catering Den Haag
incl. BTW vanaf
€19 p.p.

Italiaanse catering Den Haag

Verfijnde smaken, heerlijke kruiden, in Italië is eten een serieuze aangelegenheid. En dat proef je. Wil jij van jouw feest ook een echte festa maken? Dan is een professionele Italiaanse cateraar een geweldige oplossing! Klik op de onderstaande Italiaanse catering aanbieders voor Den Haag, Leidschendam-Voorburg en omgeving, en beleef la dolce vita. Buon appetito! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Italiaanse catering mogelijkheden in Den Haag of omgeving.

Cocktail catering Den Haag

Cocktail catering Den Haag

Caipirinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise of een Strawberry Martini, wil je iets bijzonders introduceren op je bedrijfsfeest, beurs, presentatie, trouwerij of ander evenement in Den Haag of omgeving? Misschien is een mobiele cocktail bar met echte flairtenders dan een leuke toevoeging voor je evenement . Breng je evenement tot leven in de stijl van de film cocktail met Brian Flanagan en Douglas Coughlin. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail catering mogelijkheden in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Wassenaar, Voorschoten of omgeving.

Overige catering alternatieven per stad

Vlaanderen
Regio Antwerpen, Gent, Brussel, Brugge:                           Catering Vlaanderen

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Catering Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Catering Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Catering Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Catering Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Catering Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Catering Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Catering Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Catering Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Catering Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Catering Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                         Catering Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Catering Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Catering Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Catering Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Catering Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Catering Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Catering Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Catering Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Catering Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Catering Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Catering Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Catering Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt