Catering Rotterdam: alle stijlen

Dat de regio Rotterdam een uitstekende culinaire regio is blijkt bijvoorbeeld al uit het hoge aantal Michelinsterren dat de regio Rijk is. Met maar liefst 4 restaurants met 2-sterren (FG aan de LLoydstraat 204 in Rotterdam, Fred aan de Honingerdijk 263-265 in Rotterdam, Parkheuvel aan de Heuvellaan 21 Rotterdam en de Zwethheul aan de Rotterdamseweg 480 in Schipluiden) zijn te vinden in de directe omgeving van Rotterdam. Ook telt de stad Rotterdam bijvoorbeeld al twee 1-sterren restaurants (Amarone en het Wereldmuseum). Maar deze toprestaurants vormen natuurlijk slechts het topje van de ijsberg. De stad kent een ongekend groot aantal lekkere restaurants en eetgelegenheden.  De Rotterdammer houdt dus van lekker eten. Dat geldt niet alleen voor de restaurants, maar natuurlijk ook voor catering in Rotterdam. Dankzij het Onemotion catering netwerk in Rotterdam en omgeving zijn we in staat om voor elke caterwens een passende oplossing te vinden. Van BBQ tot Tapas, van catering aan huis tot evenementcatering, vraag hieronder meer informatie aan over de catering Rotterdam optie van je keuze en we informeren je graag over de mogelijkheden in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Spijkenisse, Ridderkerk, Krimpen aan de Ijssel, Maassluis, Hoek van Holland etc. We wensen je alvast een inspirerend evenement toe!

Tapas catering Rotterdam: van borrelhapjes tot volwaardige maaltijd

Tapas catering Rotterdam: van borrelhapjes tot volwaardige maaltijd

Het leuke van tapas is dat er zoveel mogelijkheden zijn. Een lekkere verrassing voor bij de borrel, of een heerlijk tapas buffet voor de deelnemers aan je feest of evenement, alles is mogelijk. Van batatas bravas tot albondigas, van gazpacho tot manchego, alles is mogelijk.Klik op de onderstaande catering aan huis aanbieders voor Rotterdam en omgeving, en geniet van een heerlijk eetfeest aan huis.

 Cateraars Klik hier door:
 Cateraar 1 meer info    
 Cateraar 2 meer info
 Cateraar 3 meer info    
 Cateraar 4 meer info


Heb je hierboven een passende tapas cateraar voor de omgeving van Rotterdam gevonden? Dan kun je natuurlijk contact met de aanbieder opnemen via hun eigen website. Ook is het mogelijk om via onderstaande contactformulier meer informatie aan te vragen. Eet smakelijk!

Meer Informatie
geheel vrijblijvend
Cocktail catering Rotterdam

Cocktail catering Rotterdam

Caipirinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise of een Strawberry Martini, wil je iets bijzonders introduceren op je bedrijfsfeest, beurs, presentatie, trouwerij of ander evenement in Rotterdam of omgeving? Misschien is een mobiele cocktail bar met echte flairtenders dan een leuke toevoeging voor je evenement . Breng je evenement tot leven in de stijl van de film cocktail met Brian Flanagan en Douglas Coughlin. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail catering mogelijkheden in Rotterdam, Vlaardingen, Hoek van Holland, Schiedam of omgeving.

Meer Informatie
geheel vrijblijvend
BBQ Catering Rotterdam

BBQ Catering Rotterdam

Geen feest is compleet zonder goede catering. En dat geldt zeker voor een gezellige BBQ. Voor een zomers gevoel of een bijzondere winter BBQ, er is veel mogelijk.  En wil je van je BBQ echt iets bijzonders maken, dan schakel je natuurlijk een professionele BBQ cateraar in. Klik op de onderstaande BBQ catering aanbieders voor Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam, Ridderkerk, Capelle, Spijkenisse, Hoek van Holland  en omgeving, om de eerste stap te zetten naar een onvergetelijk BBQ moment.

 Cateraars Klik hier door:
 Cateraar 1 meer info    
 Cateraar 2 meer info
 Cateraar 3 meer info    
 Cateraar 4 meer info


Heb je hierboven een passende BBQ cateraar voor de omgeving van Rotterdam gevonden? Dan kun je natuurlijk contact met de aanbieder opnemen via hun eigen website. Ook is het mogelijk om via onderstaande contactformulier meer informatie aan te vragen. We wensen je een smakelijke BBQ toe!

Meer Informatie
geheel vrijblijvend
Italiaanse catering Rotterdam

Italiaanse catering Rotterdam

Verfijnde smaken, heerlijke kruiden, in Italië is eten een serieuze aangelegenheid. En dat proef je. Wil jij van jouw feest ook een echte festa maken? Dan is een professionele Italiaanse cateraar een geweldige oplossing! Klik op de onderstaande Italiaanse catering aanbieders voor Rotterdam, Schiedam, Capelle, Hoek van Holland en omgeving, en beleef la dolce vita.

 Cateraars Klik hier door:
 Cateraar 1 meer info    
 Cateraar 2 meer info
 Cateraar 3 meer info    
 Cateraar 4 meer info


Heb je hierboven een passende Italiaanse cateraar voor de omgeving van Rotterdam gevonden? Dan kun je natuurlijk contact met de aanbieder opnemen via hun eigen website. Ook is het mogelijk om via onderstaande contactformulier meer informatie aan te vragen. Buon appetito!

Meer Informatie
geheel vrijblijvend
Marokkaanse Catering Rotterdam

Marokkaanse Catering Rotterdam

Ben je op zoek naar een verrassend lekkere culinaire omlijsting van je Marokkaanse bruiloft of Marokkaanse familiefeest? Of wil je bijvoorbeeld eens een trendy en originele insteek voor je bedrijfsfeest in Rotterdam, Schiedam, Capelle of omgeving? Marokkaanse catering wordt steeds populairder in Nederland. Klik op de onderstaande Marokkaanse catering aanbieders voor Rotterdam en omgeving, en geniet van een trendy en culinaire maaltijd.

 Cateraars Klik hier door:
 Cateraar 1 meer info    
 Cateraar 2 meer info
 Cateraar 3 meer info    
 Cateraar 4 meer info


Heb je hierboven een passende Marokkaanse cateraar voor de omgeving van Rotterdam gevonden? Dan kun je natuurlijk contact met de aanbieder opnemen via hun eigen website. Ook is het mogelijk om via onderstaande contactformulier meer informatie aan te vragen. 

Meer Informatie
geheel vrijblijvend
Catering aan huis Rotterdam

Catering aan huis Rotterdam

Organiseer je binnenkort een feest aan huis in Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Ridderkerk, Vlaardingen, Maassluis, Hoek van Holland of Krimpen aan de Ijssel en wil je op bijzondere wijze uitpakken? Wat dacht je dan van een cateraar aan huis die alles voor je regelt en alle catering werkzaamheden voor je regelt. Klik op de onderstaande catering aan huis aanbieders voor Rotterdam en omgeving, en geniet van een heerlijk eetfeest aan huis.

 Cateraars Klik hier door:
 Cateraar 1 meer info    
 Cateraar 2 meer info
 Cateraar 3 meer info    
 Cateraar 4 meer info


Heb je hierboven een passende cateraar aan huis aanbieder voor de omgeving van Rotterdam gevonden? Dan kun je natuurlijk contact met de aanbieder opnemen via hun eigen website. Ook is het mogelijk om via onderstaande contactformulier meer informatie aan te vragen. Eet smakelijk!

Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Overige catering alternatieven per stad

Vlaanderen
Regio Antwerpen, Gent, Brussel, Brugge:                           Catering Vlaanderen

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Catering Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Catering Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Catering Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                          Catering Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Catering Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Catering Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Catering Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Catering Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Catering Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Catering Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                         Catering Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Catering Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Catering Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Catering Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Catering Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Catering Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Catering Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Catering Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Catering Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Catering Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Catering Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Catering Apeldoorn