Cocktail catering voor een smaakvolle toevoeging aan je evenement

In o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Groningen en andere steden.

feest.jpg

Cocktail catering voor op je evenement!

Heerlijke smaken en een kleurrijke versterking van het evenement. Spice up your event met deze cocktail catering. De meeste mensen plannen minimaal een keer in hun leven wel een groot evenement. Dit kan van alles zijn. Denk aan een bruiloft, verjaardagsfeest of de viering van een huwelijk. Het kan best lastig zijn om een geslaagd evenement te organiseren, er zijn namelijk veel dingen waar je rekening mee dient te houden. Wat in ieder geval niet kan ontbreken bij een geslaagd evenement is cocktail catering. Het kan lastig zijn om een evenement te organiseren waar iedereen het ook daadwerkelijk naar zijn of haar zin heeft. Dit omdat er vaak een grote groep mensen bij elkaar komen die vaak geen hechte band met elkaar hebben. Het is dus leuk als er iets is om de stemming er een beetje in te brengen. Een mobiele cocktailbar is ideaal. Niet alleen omdat het als organisator vrij gemakkelijk te regelen is, maar ook omdat het bij vrijwel ieder evenement past. Vraag snel meer informatie aan en laat je verrassen door de heerlijke smaken van deze cocktail catering.

Walking dinner catering op locatie in STAD of regio
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Walking dinner catering op locatie

Voor 50 t/m 500 personen (meer op aanvraag).

Wat maakt een walking dinner zo populair? Het feit dat er niet gegeten wordt aan tafel en er dus geen vaste tafelbeschikking is, geeft uw evenement een enorm sociaal voordeel. Geniet van heerlijke handzame gerechtjes terwijl u praat met alle aanwezigen die tevens aanwezig zijn. Een walking dinner op locatie is mogelijk voor groepen van 50 tot 500 personen (meer deelnemers op aanvraag). Het is ook mogelijk om drankjes per uur of afkoop  te regelen bij deze walking dinner op je eigen locatie. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze walking dinner catering voor je eigen evenement? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

 Live Cooking BBQ catering je eigen locatie
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Live Cooking BBQ catering op locatie als aanvulling op cocktail catering

Max. 1.000 deelnemers; Mogelijk op elke locatie met buitenruimte; Ook drankjes, meubilair of complete foodmarkt is mogelijk.

Zomer of winter, het maakt niet uit, BBQen is altijd leuk. En tijdens dit live cooking BBQ catering event gaan de grillmasters speciaal voor jullie aan het werk om er een heerlijk BBQ feest van te maken op jullie eigen locatie. Wil je er ook drankjes bij of een andere catering voor de mensen die niet zo van BBQ houden, dan is dat geen probleem. Voorwaarde is wel dat jullie beschikken over een buitenruimte voor de BBQ. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze live Cooking BBQ voor je eigen evenement? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Live Cooking catering met rollende keukens
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Live Cooking catering met rollende keukens

Voor 50 t/m 1.000 personen (meer op aanvraag); diverse keukens

Heb je een bijzonder evenement en wil je dit graag aankleden met catering die live wordt bereid voor het oog van de gasten? Dan is deze live cooking catering misschien wel een hele leuke optie. Van tapasbar tot verse frites, van chocoladefeest met fonteinen en live bereide bonbons, van gigantische paella pannen tot grill installaties. Van luxe broodjes of crepes tot churos en Italiaanse ijswagens, van pizza houtoven tot Zuid-Afrikaanse braai brandweerauto en veel meer. Er is heel veel mogelijk. Indien gewenst is het ook mogelijk om drankjes te serveren (met zelfbedieningsbar of bemande bar). Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze live Cooking catering voor je eigen evenement? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Cocktail catering
incl. BTW vanaf
€17 p.p.

Cocktail catering

Vliegende flessen, heerlijke drankjes en zomerse gevoelens! Ben je op zoek naar een bijzondere invulling van je evenement? Dan is de cocktail catering een perfecte optie voor je evenement. De cocktail catering kan uitstekend als ingrediënt worden toegevoegd aan een bestaand programma. Van een personeelsfeest, bruiloft tot aan een bedrijfsuitje en een bedrijfsopening. De cocktail is direct een sfeervolle optie in de opties van de gasten. Liever een alcoholvrije avond? Geen enkel probleem! Je wensen staan centraal in de mogelijkheden van de cocktail catering. Vraag onderstaand direct meer informatie aan!

Themafeest Back to the 00's op je eigen locatie
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Themafeest Back to the 00's op je eigen locatie

Op je eigen locatie (feestlocatie niet inbegrepen).

De 00’s was een bijzondere periode. Computers, mobiele telefoons en internet maakte een enorme ontwikkeling door. Maar ook muziek was een bijzonder onderdeel van de 00’s. Je zong mee met Dragosta Din Tei, danste op de Ketchup Song of liet je Jumpstyle moves zien. Nu kan alles weer uit de kast tijdens dit 00’s themafeest. Werkelijk niks mag ontbreken wanneer je dit feest gaat organiseren. Of dit nu voor een personeelsfeest, familiefeest of ander type event is. Laat de magische klanken van Cristina Aguilera of Gigi D’Agostina voorbij komen en sluit de avond af met mooie meezingers van Guus Meeuwis. Ook de aankleding van deze avond kan helemaal in 00’s style. Meer interesse in dit themafeest in Amsterdam? Vraag via onderstaande optie vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast een onvergetelijke avond toe.

90's themafeest op je eigen locatie
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

90's themafeest op je eigen locatie

Op je eigen locatie (feestlocatie niet inbegrepen).

Springt tijdens dit 90’s themafeest in een tijdmachine en geniet van deze bijzondere periode. Haal je hakmoves weer uit de kast en zing uit volle borst mee met alle bekende hits van de Backstreet Boys! Wie was er als vrouw nu niet verliefd op deze jongens? De ene na de herinnering zal de revue passeren tijdens dit gave 90’s themafeest in STAD. Terwijl de DJ de fijnste hits speelt uit de 90’s kun je als organisator nadenken over de verdere aankleding. Een optreden van de imitatie Spice Girls of Backstreet Boys tot een game ruimte om te kijken wie de Nintendo koning was. Tijdens deze avond ga je van een gabber naar Captain Jack en van Britney Spears naar Take That. Dit gaat een avond worden die niet snel vergeten zal worden. Vraag via onderstaande mogelijkheid meer informatie aan en laat u vrijblijvend informeren. We wensen je bij voorbaat een onvergetelijke avond toe.

Vuurspuwer show op je evenement

Vuurspuwer show op je evenement

Prijzen van de shows zijn vanaf €600.

Wil je het evenement wat je binnenkort gaat organiseren een originele insteek meegeven? Zorgen dat de vonken er vanaf zullen springen? Kies dan voor een vuurspuwer! Spektakel, hitte en sensatie gegarandeerd tijdens deze act. Laat de vuurspuwer je gasten ontvangen met een spannende act of zich laten mengen tussen de bezoekers. Deze act zal niet snel vergeten worden. Maar ook tijdens een festival of ander evenement is deze act zeker passend. Hou gepaste afstand wanneer de vuurspuwer zijn specialiteit laat zien! Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Vraag direct via onderstaande optie meer informatie aan.

Stand up comedy act voor tijdens je bedrijfsfeest

Stand up comedy act voor tijdens je evenement

Verkrijgen vanaf €995

Zoek je iets bijzonders om de deelnemers aan je feest mee te vermaken? Wat dacht je van een professionele stand up comedy act voor je evenement?  Het is zelfs mogelijk om de stand up comedy act op maat te laten maken voor jouw bedrijf door een stand up comedy act die wekelijks optreedt in een stand up comedy café en shows. Dus wil je de baas of een gepensioneerde collega laten roasten of gewoon een avondje flink lachen over het afgelopen jaar? Dan is deze stand up comedy act een aanrader. Wil je meer weten over het boeken van deze leuke stand up comedy act, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel als catering in STAD
incl. BTW vanaf
€17 p.p.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel als naast cocktail catering

Min. besteding €1700: Broodje worst met frites en Duitse drankjes (optioneel), ook hele grote groepen

Ben je op zoek naar een Foodtruck voor je feest of evenement? Wellicht is een Foodtruck met Duitse worsten (verschillende soorten, ook vegaworsten zijn mogelijk)dan een leuke aanrader voor jullie evenement. Hiermee creëer je in korte tijd een leuke Oktoberfest sfeer onder de deelnemers. Samen genieten jullie van culinaire broodjes met Duitse worst en heerlijk verse frietjes. Optioneel is het ook mogelijk om te zorgen voor bijpassende drankjes zoals Duitse biertjes om het Duitse Oktoberfest gevoel helemaal af te maken. Dit Duitse Foodtruck is niet alleen leuk in het najaar in de periode tijdens het Duitse Oktoberfest, maar kan het hele jaar worden ingezet. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze Duitse Foodtruck worst catering met Oktoberfest gevoel? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Pizza foodtruck inhuren in STAD of omgeving
incl. BTW vanaf
€20 p.p.

Pizza foodtruck inhuren

Min. besteding €1200: verse Pizza en Italiaanse drankjes (optioneel), groepen tot 250 personen

Bijna iedereen houdt van Italiaans eten. En hoe geef je jouw team het ultieme vakantiegevoel? Met een pizza Foodtruck natuurlijk. Hiermee wordt er voor de catering tot wel 250 personen gezorgd. De cateraar neemt tot 3 mobiele ovens mee om iedereen op tijd van een heerlijke maaltijd te voorzien. Optioneel kan er ook voor drankjes in stijl worden gezorgd (van Crodino tot Perroni bier en Italiaanse wijnen). Ook is het mogelijk om een pizza workshop voor 15 tot 45 personen te laten verzorgen (tegen meerprijs). Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze pizza Foodtruck voor je eigen feest? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Een heus cocktail party!

Als je het feest helemaal compleet wil maken kan je de cocktails natuurlijk ook in het middelpunt van de belangstelling zetten en gewoon een cocktail feestje geven. Dit heeft namelijk verschillende voordelen. Ten eerste zijn er maar weinig mensen die niet van cocktails houden. Iedereen heeft wel minimaal één soort cocktail die hij of zij lekker vindt. Dit zorgt er dus voor dat het feestje bijna iedereen aan zal spreken. Ten tweede zijn cocktails ook een gezellige gangmaker. Door het publiek bij binnenkomst al een cocktail aan te bieden, zit de sfeer er meteen goed in. Cocktails zijn dus uitermate geschikt voor vrijwel ieder evenement. Dit omdat ieder persoon cocktails wel kan waarderen en het daarnaast ook nog eens een goede gangmaker is. De gelegenheid is af te stemmen met wat er geschonken wordt. Door een mobiele bar in te huren ben je gemakkelijk klaar. Daarnaast kan een mobiele bar ook op vrijwel ieder evenement komen. Boek dus snel jouw cocktail shaker voor jouw toffe evenement.

Overige catering alternatieven per stad

Vlaanderen
Regio Antwerpen, Gent, Brussel, Brugge:                           Catering Vlaanderen

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                              Catering Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                     Catering Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                              Catering Haarlem  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                     Catering Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                         Catering Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                     Catering Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                 Catering Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                            Catering Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                             Catering Gouda  

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                  Catering Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                     Catering Amersfoort  

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                    Catering Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                     Catering Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                    Catering Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                           Catering Breda  

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                          Catering Almere  

Regio Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                        Catering Maastricht  

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                          Catering Groningen  

Regio Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                              Catering Zwolle  

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                               Catering Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                  Catering Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                         Catering Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 
COCKTAIL CATERING VOOR IEDER EVENT
De cocktail catering past bij vrijwel iedere gelegenheid en ieder thema. Dit omdat je zelf ook in de hand hebt wat er geschonken wordt. Mocht het evenement een vrij formele uitstraling hebben, dan kan je er bijvoorbeeld voor kiezen chiquere cocktails te laten schenken. Mocht je een strandevenement organiseren, dan kan de bekende 'Sex on the Beach' natuurlijk niet ontbreken. De mogelijkheden zijn door de flexibiliteit mogelijk door heel Nederland. Of je nu een feest hebt in hoofdstad Amsterdam, havenstad Rotterdam, het centraal gelegen Utrecht, aan zee in Scheveningen of bijvoorbeeld in het zuidelijke Limburg. Zo is dus duidelijk zichtbaar dat cocktail catering ook een bijdrage kan leveren aan de sfeer. Laat je snel inspireren en voeg (non-alcoholische) cocktails toe aan je evenement.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt