Creatieve workshops door heel Nederland

De meest uiteenlopende en originele mogelijkheden

Onemotion.jpg

Diverse creatieve workshops

Ontdek waar jouw creatieve krachten liggen met de verschillende creatieve workshops van onemotion! Tijdens een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje creatief bezig zijn is erg leuk en aan het einde van de workshop heb je ook nog eens een leuk aandenken, die je zelf hebt gemaakt. De workshops variëren van een naaktmodel schilderen tot zelf slippers maken, en alles daar tussen. In heel Nederland en Vlaanderen worden deze workshops aangeboden. Vaak worden de workshops gegeven op vaste locaties, maar sommige creatieve workshops zijn zelfs mogelijk op een eigen locatie zoals bijvoorbeeld bij jouw bedrijf of bij je thuis. De prijzen van de creatieve workshops variëren van budget tot zeer exclusief, je kan het dus zo gek maken als je zelf wil. Hou jezelf niet tegen omdat je denkt dat je niet creatief genoeg bent voor een van deze workshops. Veel mensen denken dat ze van zichzelf niet creatief zijn. Dat is natuurlijk niet waar! Iedereen heeft iets creatiefs in zich zitten maar dat uit zich vaak in verschillende vormen. Ontdek met een van de creatieve workshops waar jij goed bent en wat je leuk vind om te doen. Het prachtige resultaat kan vervolgens worden geshowd aan familie en vrienden. En natuurlijk verdiend het resultaat een pontificaal plekje in de glazen kast in de huiskamer. Ben je enthousiast geworden over het fenomeen ‘’creatieve workshop’’ kijk hieronder naar alle mogelijkheden die er per stad/regio zijn. Mocht je interesse hebben in een van de workshops vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via de meer informatie knop. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop. Wij wensen je alvast veel klus, knutsel & kookplezier toe!

Dikke dames creatieve schilderworkshop
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Dikke dames creatieve schilderworkshop

Wie kent de dikke dames schilderijen niet? De bijzonder kleurrijke schilderijen zijn zo kenmerkend, dat er zelfs schilderworkshops worden gegeven met dit thema. Hierbij leer je hoe je zelf de leukste dikke dames schilderijen kunt maken. Deze schilderworkshop is enorm populair onder vrijgezellenfeesten, vriendinnenuitjes en zelfs bedrijfsuitjes. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over deze schilderworkshop met een thema.

Creatieve workshop bonbons maken
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Creatieve workshop bonbons maken

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker creatieve workshop voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest? Kies dan voor een workshop bonbons maken door heel Nederland. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden door heel Nederland. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Creatief workshop festival voor grotere groepen
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Creatief workshop festival voor grotere groepen

Keuze uit diverse creatieve workshops

Organiseer je binnenkort een bedrijfsuitje voor een grote groep, een familieuitje met een grote familie of een ander evenement met een grotere groep en ben je op zoek naar een creatieve invulling voor dit evenement? Dan is een creatief workshop festival misschien wel een hele leuke oplossing. Maak een keuze uit de creatieve workshops (van schilderen tot graffiti, van handletteren tot zelfs een stand-up comedy workshop. Het is mogelijk om dit creatieve festival te organiseren op jullie eigen locatie of op een locatie via de organisator (inclusief lunch of diner). Het festival zal op maat worden gemaakt voor jullie (evenals de exacte prijs). Wil je meer weten over dit creatieve workshop festival in jouw omgeving? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Creatieve workshop naaktmodel schilderen
incl. BTW vanaf
€37,5 p.p.

Creatieve workshop naaktmodel schilderen

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Deze creatieve workshop is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze workshop in diverse steden in Nederland. 

Creatieve workshop kettingreactie met diner
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Creatieve workshop kettingreactie met diner

Inclusief heerlijk diner

Je hebt ze vast wel eens gezien, die hele leuke filmpjes op youtube of TikTok waarop een bizarre kettingreactie is te zien. Een soort domino maar zijn het geen dominostenen die omvallen. Ongelofelijk knap hoe sommige kettingreacties lijken te werken. Waarschijnlijk denk je nu dat het je toch nooit zal lukken om zelf voor elkaar te krijgen. Maar dat hoeft toch de waarheid te zijn. Tijdens deze kettingreactie workshop leren jullie om zelf een flitsende kettingreactie in elkaar te zetten. Een diner is inbegrepen bij deze creatieve workshop in jouw omgeving. Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze leuke workshop met diner in jouw omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Creatieve workshop schilderen als Bob Ross
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Creatieve workshop schilderen als Bob Ross

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander groepsuitje. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Creatieve workshop graffiti
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Creatieve workshop graffiti

Heb je zelf al eens een mooie tag willen zetten? Van throw-up tot wildstyle en master piece, in deze graffiti workshop leer je alle basistechnieken. Gooi al je creativiteit in de strijd en duik op 100% legale wijze in deze coole maar omstreden kunstvorm. Deze graffitti workshop is ook een mooie teambuildingsgelegenheid. Aangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €25 en €39,50 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de graffiti workshop mogelijkheden in diverse steden in Nederland.

Creatieve workshop tas decoreren
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Creatieve workshop tas decoreren

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest? En betekent jouw tas meer voor je, dan enkel een functioneel voorwerp? Denk dan eens aan een workshop tas decoreren. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en creëer een blijvende en tastbare herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop tas decoreren in diverse steden in Nederland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

 

 

Workshop servies schilderen als creatieve workshop
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Workshop servies schilderen als creatieve workshop

Hoe leuk is het om een gebruiksvoorwerp dat je dag in dag uit gebruikt te pimpen tot een creatief kunstwerk met een hele persoonlijke touch? Tijdens deze workshop servies beschilderen in jouw stad krijgen jullie de kans om zelf het mooiste servies te creëren. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop servies schilderen in jouw stad, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Creatieve workshop schilderen
incl. BTW vanaf
€37,50 p.p.

Creatieve workshop schilderen

Zoek je een creatief en inspirerend groepsuitje of vrijgezellenfeest door heel Nederland? Denk dan eens aan een workshop schilderen. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en toon jouw kunsten op het schilderdoek. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een workshop schilderen door heel Nederland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner in steden als Amsterdam, Utrecht, Den Bosch en andere steden in Nederland.

Creatieve tapas workshop
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Creatieve tapas workshop

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je beste vriendinnen onder professionele begeleiding om zo de basis te leggen voor een uniek groepsuitje? Onemotion tipt daarom deze leuke en bovenal zeer creatieve workshop tapas maken op diverse plaatsen door heel Nederland. Ontdek je verborgen culinaire kunsten en geniet van al het lekkers dat jullie zelf hebben gemaakt. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in jouw regio.

Elkaars hoofd boetseren als creatieve workshop
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Elkaars hoofd boetseren als creatieve workshop

Tijd voor een artistiek vrijgezellenfeest voor vrouwen. Tijdens dit uitje gaan jij en je groepsgenoten elkaar op een hele andere manier bekijken. Heb je oog voor elk detail? Breng deze details dan tot leven tijdens deze workshop elkaars hoofd boetseren bij jou in de buurt.  Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze bijzonder creatieve workshop in jouw regio. We wensen je alvast heel veel plezier toe!

Creatieve workshop fotografie met smartphone en camera
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Creatieve workshop fotografie met smartphone en camera

Van selfie tot Instagram post, je kunt tegenwoordig niet meer zonder de camera op je mobiele telefoon. En de camera´s worden ook in rap tempo beter. De kans is dan ook groot dat je nog altijd niet alles uit je smartphone camera hebt weten te halen. Gelukkig is er deze fotografie workshop waarbij je zult leren om alles uit je camera te halen. Hierbij zul je worden begeleid door twee enthousiaste en veelzijdige fotografen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de creatieve fotografie workshop in de stad van jouw voorkeur.

Creatieve workshop cupcakes maken
incl. BTW vanaf
€50 p.p.

Creatieve workshop cupcakes maken

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekkere creatieve workshop in jouw regio? Kies dan voor een workshop cupcakes versieren. Tijdens deze workshop in de stad van jouw voorkeur krijg je de kans om te leren hoe je zelf de leukste cupcakes kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Creatieve workshop Zeefdrukken op Textiel in Rotterdam
incl. BTW vanaf
€39 p.p.

Creatieve workshop Zeefdrukken op Textiel in Rotterdam

Zoek je naar een inspirerende activiteit voor een vrijgezellenfeest? Tijdens deze creatieve workshop leer je met inspirerende en eenvoudige materialen textiel bedrukken en je gaat naar huis met je eigen kussen, theedoek, t-shirt of tote bag. Maak geschenken voor jezelf of voor de toekomstige bruid, met of zonder een speciaal thema. Alles is mogelijk. Contacteer ons met je ideeën. Snacks, taart, coffee, thee en materiaal zijn inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop DIY Zeefdrukken op Textiel in Rotterdam of omgeving. 

Creatieve workshop slippers pimpen
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Creatieve workshop slippers pimpen

Zoek je een creatief en inspirerende workshop voor vrouwen of groepsuitje? En wil je er in de zomer stijlvol uitzien (met een persoonlijke touch). Denk dan eens aan een workshop slippers versieren. Duik in een wereld vol creatieve inspiratie en creëer een blijvende en tastbare herinnering aan deze speciale dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een creatieve workshop slippers versieren in diverse steden in Nederland, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Workshop kleding, kleur en stijl Alkmaar
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Workshop kleding, kleur en stijl Alkmaar

Heb je altijd al willen weten, welke stijl het beste bij je past? Dan is deze creatieve workshop echt iets voor jou. Een professionele styliste helpt je bij het bepalen van een hele nieuwe stijl. Van kleurenadvies tot een persoonlijk stijladvies, het maakt allemaal deel uit van de workshop. Ook maak je samen een “moodboard” zodat je het geleerde niet snel zult vergeten. Dit wordt een leuk uitje vol met kleuren, vrolijke noten en natuurlijk inspiratie. Dit styling uitje is natuurlijk uitermate geschikt voor een vrijgezellenfeest voor vrouwen (van Maastricht tot Groningen). Wil je meer weten over de workshop styling mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden door heel Nederland.

Klik direct door naar het creatieve workshop aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Creatieve workshops Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Creatieve workshops Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Creatieve workshops Haarlem                                                  

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                     Creatieve workshops Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                       Creatieve workshops Den Haag
Regio Scheveningen:                                                         Creatieve workshops Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                    Creatieve workshops Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                     Creatieve workshops Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                          Creatieve workshops Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                           Creatieve workshops Gouda

RegioUtrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                 Creatieve workshops Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                  Creatieve workshops Amersfoort

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                  Creatieve workshops Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                    Creatieve workshops Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                   Creatieve workshops Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                         Creatieve workshops Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                   Creatieve workshops Almere
Regio Lelystad:                                                                  Creatieve workshops Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                   Creatieve workshops Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                    Creatieve workshops Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                           Creatieve workshops Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                         Creatieve workshops Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                Creatieve workshops Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                              Creatieve workshops Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                     Creatieve workshops Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                 Creatieve workshops Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                 Creatieve workshops Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                      Creatieve workshops Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                        Creatieve workshops Friesland

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

CREATIEVE WORKSHOPS

Altijd al slippers willen hebben die je zelf hebt gemaakt? Of ontdekken hoe goed je zelfgemaakte cupcakes smaken? Dan zijn deze creatieve workshops iets voor jou! Van culinaire workshops tot complete ‘’do it yourself’’ workshops, het aanbod van onemotion heeft voor ieder wat wils. De workshops zijn mogelijk door heel Nederland, dus misschien zelfs bij jou om de hoek! Zie je een workshop die je leuk lijkt? Verzamel dan je vrienden, familie en collega’s en neem samen deel aan een gezellige workshop. Test tijdens deze workshop hoe sterk je individuele skills zijn maar ook of jij graag andere helpt wanneer je ziet dat ze hulp nodig hebben. Jullie band zal na deze workshop sterker zijn. En jullie hebben een gezamenlijk, fysiek, aandenken aan deze leuke dag! Wil je graag vrijblijvend meer informatie ontvangen over een van de workshops? Vraag hiernaast meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een van de workshops.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt