Actieve, leuke en sfeervolle dansworkshops

In steden door heel Nederland.

vrijgezellenfeest.jpg (1)

Diverse leuke dansworkshops

Ben jij op zoek naar een bijzondere workshop? Kies dan voor een dansworkshop! Heb je binnenkort een vrijgezellenfeest, een bedrijfsuitje, familie-uitje of gewoon een leuke dag uit met je vrienden en/of vriendinnen? Ga eens lekker dansen. Niet op de manier die je misschien gewend bent wanneer je op stap gaat maar een leuke dansworkshop. Stap voor stap zal je worden meegenomen door een professionele docent die je alle pasjes leert uit de danswereld. Een spannende workshop paaldansen waarin je alle bijzondere kneepjes leert uit deze lenige wereld. Wil je een iets spannendere dansworkshop? Met een burlesque workshop, chairdance of 50 tinten grijs dansworkshop zoek je de iets ondeugendere wereld op. Laat de meest vrouwelijke kanten van jezelf naar boven komen tijdens 1 van deze dansworkshops. Ben jij dol op Bollywood? Hetzelfde leren dansen als in de bijzondere Bollywood films? Laat je meenemen in de magische wereld van deze populaire Indiase dansvorm. Samen met de partners een dansworkshop volgen? Ook een swingende en vooral gezellige salsa workshop behoort tot de mogelijkheden. Laat u onderstaand meenemen door de verschillende mogelijkheden en vraag snel vrijblijvend meer informatie aan.

Disco dansworkshop
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Disco dansworkshop

Let's Groove those Boogie Nights... . Tijdens deze workshop disco dansen ga je helemaal Loco in Acapulco. Ga helemaal los op de leukste Disco muziek en leer ondertussen de beste moves. I love to love Donna Summer en Marvin Gaye, bereid je voor op een nieuwe Disco revival. Wil je meer weten over deze bijzonder Funky workshop disco dansen voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest of een middag met vriendinnen, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over een workshop bij jouw in de buurt. I'm in the mood for dancing!!

Bollywood dansworkshop
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Bollywood dansworkshop

Hou je enorm van Bollywood films en heb je altijd al eens willen ervaren wat het is om te dansen op deze bijzondere muziek. Of ben je op zoek naar een origineel alternatief voor je vrijgezellenfeest, workshop met vriendinnen of vriendinnendag? Dan is deze workshop Bollywood dansen een echte aanrader. Duik in de wereld van deze populaire Indiase dansvorm.  Wil je meer weten over de workshop Bollywood dansen bij jouw in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie.

Dansworkshop paaldansen
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Dansworkshop paaldansen

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest in steden als Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Maastricht, Utrecht en diverse andere steden in Nederland eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansenAangezien we samenwerken met diverse partners in diverse steden kunnen de vanaf-prijzen fluctureren tussen €22 en €26 p.p. inc. BTW  (afhankelijk van de exacte inhoud en duur). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Burlesque dansworkshop
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Burlesque dansworkshop

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen in Utrecht, Eindhoven, Den Haag, Amsterdam, Rotterdam en andere steden in Nederland! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Salsa dansworkshop
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Salsa dansworkshop

Fleur je workshop of groepsuitje op met een salsa workshop. En na afloop is het ijs gebroken en zijn de deelnemers in een optimale feestemming. Het is bijna onmogelijk om stil te blijven staan bij de feestelijke klanken van de populaire salsa muziek. Het is het mogelijk om een salsa workshop door heel Nederland te regelen voor een laagdrempelige prijs. Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor een groepsuitje of vrijgezellenfeest met een heerlijk salsa tintje? Vraag dan hieronder meer informatie aan. We wensen je bij voorbaat graag veel inspiratie toe!

Chairdance dansworkshop
incl. BTW vanaf
€30 p.p.

Chairdance dansworkshop

Ontdek jouw sensuele kant met Chairdance/Sensual Dance. Denk aan sexy en verleidelijk bewegingen om jouw vrouwelijke en/of sensuele kant naar boven halen. Er zal worden gefocust op Chair dancing en tevens zullen we bewegingen naar/op de vloer oefenen). Er zal worden toegewerkt naar een mooie Charidance/Sensual routine (dans) in de workshop, welke eenieder kan volgen en meedoen. Vind jij het ook een mooie en spannende beleving om jouw individuele vrouwelijke kracht naar boven te halen! Sensual chairdancing is tevens een mooie manier om kracht en flexibiliteit te verbeteren terwijl je leert jouw lichaam op sexy manieren te bewegen. En humor en plezier mogen zeker niet ontbreken. Neem je hakken mee en kleed je sexy en/of vrouwelijk. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

50 tinten grijs dansworkshop
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

50 tinten grijs dansworkshop

Heb je zin om te dansen op een ondeugend en sexy thema? Dan is deze dansworkshop een echte aanrader. Dat wordt dansen en heerlijk leren teasen met humor, een vleugje burlesque en uiteraard een aantal bijzondere attributen (dansen met een blinddoek of zweepje).  Je werkt toe naar een einddans toe met mooie sexy bewegingen die iedereen kan volgen. Veel plezier met de op ‘50 tinten grijs’ geïnspireerde workshop. Vergeet je hakken niet en je meest sexy outfit (niets moet alles mag policy). Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan.

Dansworkshop buikdansen
incl. BTW vanaf
€26 p.p.

Dansworkshop buikdansen

Heb je jezelf wel eens afgevraagd hoe het zou zijn om een buikdanseres te zijn? Om zo gracieus te kunnen bewegen op muziek dat iedereen in vervoering raakt? Dan is dit eindelijk je kans.  Samen met elkaar gaan jullie de uitdaging aan om de beginselen van het buikdansen onder de knie te kunnen krijgen. Wil je meer weten over deze workshop buikdansen in jouw regio? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Dansen, dansworkshops en de vele voordelen

Het kiezen voor een dansworkshop brengt veel voordelen met zich mee. Het is niet alleen heerlijk om even helemaal op te gaan in een bepaalde dans. Dansen brengt nog veel meer met zich mee. Wist je dat dansen ontstaan is in de prehistorie? Diverse grottekeningen werden ontdekt met dansende figuren. Vandaag de dag zijn er ontzettend veel verschillende dansen waar je uit kunt kiezen. Dansen heeft ook veel andere voordelen waar je misschien niet direct aan denkt. Zo zorgt dansen voor meer flexibiliteit, kun je heerlijk ontspannen tijdens het dansen, vrolijkt dansen je op, is het goed voor het hart en is het ook direct goed voor de dagelijkse beweging. Een hoop voordelen die ook vandaag tijdens deze dansworkshop voorbij kunnen komen. Laat je meenemen in de verschillende opties en vraag snel meer informatie aan. Veel plezier toegewenst.

Klik direct door naar het workshops aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Workshops Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Workshops Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Workshops Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Workshops Rotterdam
Regio Zoetermeer, Leidschenveen etc.:                                  Workshops Zoetermeer
Regio Den Haag, Wassenaar, Voorburg, etc:                        Workshops Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Workshops Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Workshops Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Workshops Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Workshops Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Workshops Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Workshops Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Workshops Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Workshops Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Workshops Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Workshops Den Bosch
Regio Roosendaal, Bergen op Zoom etc.:                              Workshops Roosendaal
Regio Breda, Oosterhout, Etten-Leur, etc:                            Workshops Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Workshops Almere
Regio Lelystad:                                                                      Workshops Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                    Workshops Venlo
Regio Roermond, Weert, Maasbracht etc.:                            Workshops Roermond
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Workshops Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Workshops Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Workshops Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Workshops Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Renkum, etc:                                    Workshops Arnhem
Regio Doetinchem, Ulft, Lichtenvoorde etc.:                        Workshops Doetinchem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Workshops Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Workshops Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Workshops Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Workshops Zeeland

Regio Friesland
Regio Leeuwarden, Drachten etc.:                                    Workshops Leeuwarden
Regio Heerenveen, Sneek      etc:                                    Workshops Friesland

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

DANSWORKSHOPS DOOR HEEL NEDERLAND

Dansworkshops zijn er in allerlei verschillende vormen en natuurlijk voor veel verschillende gelegenheden. Lekker met familie tijdens een familie-uitje losgaan of eens kijken wie op de afdeling de meest losse heupen heeft. Een dansworkshop kan dan ook gevonden worden door heel Nederland. Kies voor hoofdstad Amsterdam, havenstad Rotterdam, het centraal gelegen Utrecht, Den Haag achter de duinen of het in het zuiden gelegen Eindhoven of Maastricht. Maar ook de diverse andere steden heten u graag van harte welkom. Laat je informeren over de mogelijkheden van een workshop dansen in de regio.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt