Kies nu eerst een categorie: zakelijk of particulier:

Of u nu op zoek bent naar een zakelijk evenement op maat, of flink uit wilt pakken voor een persoonlijk feest, we helpen u middels ons innovatieve Evenementenbureau Light concept graag op weg. Voor Vlaanderen, verwijzen we u door naar evenementenbureau in Vlaanderen. Tijden veranderen en de markt verandert uiteraard mee. Waar voorheen frequenter een evenementenbureau werd ingeschakeld voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of ander evenement, kiest men er tegenwoordig steeds vaker voor om zelf de onderdelen (locatie, catering, entertainment etc.) bij elkaar te zoeken. Op deze trend willen wij graag inspelen. Een traditioneel evenementenbureau denkt mee met de klant bij het vinden van een passende oplossing, maar fungeert daarnaast vaak ook als bank (vooruitbetalen van de diverse onderdelen) en als organisator.

Zakelijke evenementen Particuliere evenementen

Congres organiseren    

Evenementenbureau nodig voor zakelijk evenementen?

Van congres tot conferentie, van productpresentatie tot imponerend bedrijfsfeest, ben je op zoek naar een evenementenbureau om je te helpen bij het organiseren van een zakelijk evenement? Dan hebben wij een leuk alternatief voor je. Klik middels onderstaande link direct door naar de zakelijke evenementen pagina en maak een keuze uit het evenement waar je voorkeur naar uit gaat. Met ons enorme netwerk van huislocatie en partner experts leveren we graag een bijdrage aan het slagen van je zakelijk evenement. Klik hieronder door naar de zakelijke evenement pagina en maak een keuze voor het type evenement.

 • Voor elk zakelijke evenement
 • Meer informatie? Klik hier!
kick-off event    

Evenementenbureau nodig voor particuliere evenementen?

Heb je binnenkort een bijzonder evenement voor de deur staan? Een bruiloft, verjaardagsfeest, jubileum of ander type evenement? En kun je wel wat hulp gebruiken bij de organisatie van dit evenement? Laat ons je dan inspireren met onze mogelijkheden. Van het vinden van een geschikte locatie in de regio tot de entertainment voor op dit bijzondere evenement. Een passende DJ, een swingende band (of beiden), de juiste catering of foodtrucks en natuurlijk diverse andere mogelijkheden. Laat je inspireren met de opties binnen ons netwerk en laat je helpen bij het organiseren van een onvergetelijk evenement.

 • Voor elk particuliere evenement
 • Meer informatie? Klik hier!
   
Congres organiseren    

Evenementenbureau nodig voor de organisatie van een bedrijfsuitje?

Van een vergadering, personeelsfeest, heisessie, seminar, congres tot diverse andere zakelijke evenementen. Ontspanning is in veel gevallen een welkome ontspanning. Is het niet heerlijk dat je tijdens een heisessie een afwisseling hebt met een spannend bedrijfsuitje. Wat dacht je van een bedrijfsuitje in combinatie met een vergadering. De mogelijkheden zijn eindeloos op bedrijfsuitjes gebied en zijn goed te combineren. Een bedrijfsuitje is er in alle soorten en maten. Van adrenaline, creatief, actief tot aan culinair. Het aanbod op bedrijfsuitjes gebied is divers. Laat je inspireren en geef je zakelijk event een extra boost.

 • Van ludiek tot serieuzer
 • Meer informatie? Klik hier voor alle bedrijfsuitjes!
Congres organiseren    

Evenementenbureau nodig voor de organisatie van een bruiloft?

Wil je echt uitpakken met je bruiloft en heb je daarvoor de hulp nodig van een evenementenbureau of een weddingplanner? Of heb je alleen wat hulp nodig met het vinden van de perfecte trouwlocatie? En dan natuurlijk wel een trouwlocatie die ook nog beschikbaar is op de grote dag van dit levens veranderende evenement. Of gaat je focus momenteel vooral uit van het entertainment. Wil je graag een passende bruiloft band of DJ vinden en valt de zoektocht momenteel een beetje tegen. Wil je een bijzondere opening of heb je unieke wensen m.b.t. de aankleding of catering. In alle gevallen kunnen we je verder helpen. .

kick-off event    

Evenementenbureau nodig voor het organiseren van een Symposium?

Een symposium moet tot op de kleinste details goed worden georganiseerd en uiteraard mag er niks ontbreken. Van de registratie, de ontvangst tot aan alles op de dag zelf en de nazorg. Je wilt dat je bezoekers een geslaagd symposium voorgeschoteld krijgen. Rondom het symposium zijn er diverse zaken die dit event succesvol kunnen maken. Wat te denken van bijvoorbeeld een dagvoorzitter die alles in goede banen zal leiden tot aan een inspirerende spreker. Liever wat muziek of de juiste catering? Of ben je misschien zelfs nog op zoek naar een locatie? Laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden.

   
Congres organiseren    

Evenementenbureau nodig voor de organisatie van een conferentie of congres?

Heb je binnenkort een conferentie of congres gepland staan en ben je op zoek naar diverse mogelijkheden om deze zo goed mogelijk te organiseren? We helpen je graag bij het organiseren. Van een goede conferentie locatie tot aan de overige zaken. Wat te denken van bijvoorbeeld een dagvoorzitter of een inspirerende spreker. De mogelijkheden zijn eindeloos en het is dan ook maar net wat past bij je conferentie of congres. Catering opties of evenementen rondom wanneer het een meerdaagse conferentie is. Laat je inspireren door de mogelijkheden die beschikbaar zijn om je congres zo goed mogelijk te organiseren. Veel plezier!

 • Van locaties, sprekers tot dagvoorzitters
 • Meer informatie? klik hier voor congres organiseren!
kick-off event    

Evenementenbureau nodig voor de organisatie van een Seminar?

Ligt de organisatie van een seminar bij jou in handen? Wil je ervoor zorgen dat dit evenement van begin tot eind vlekkeloos zal verlopen? Laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden die we te bieden hebben. Zoek je een seminar locatie bij jou in de regio? Entertainment in de vorm van sprekers, dagvoorzitters of juist bijvoorbeeld catering? We helpen je graag door je waardevolle tijd te besparen. Wanneer je namelijk interesse hebt in 1 van de mogelijkheden kun je daar meer informatie aanvragen. Wij gaan de partner vervolgens verzoeken om je vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Succes met organiseren.

 • Van locaties, sprekers tot dagvoorzitters
 • Meer informatie? Klik hier voor seminar organiseren!
   
Congres organiseren    

Evenementenbureau nodig voor de organisatie van een Beurs?

Het organiseren van een beurs brengt enorm veel met zich mee. Te beginnen is de beurslocatie natuurlijk een cruciaal onderdeel van het succes. Hoe groot is de beurs en wat is het budget. Meestal de cruciale vraag bij de organisatie. Wanneer de locatie gevonden is kunnen de volgende onderdelen geregeld worden. Entertainment mag natuurlijk niet ontbreken. Passende hostesses, een sterke dagvoorzitter voor eventuele lezingen of inspirerende sprekers. Maar ook catering en foodtrucks mogen niet ontbreken om deze beurs tot een succes te maken. Laat je flink inspireren door de verschillende mogelijkheden!

 • Van locaties, sprekers tot dagvoorzitters
 • Meer informatie? Klik hier voor beurs organiseren!
kick-off event    

Evenementenbureau nodig voor de organisatie van een heisessie?

Een heisessie op het programma? Ben je aan het organiseren en ben je aan het oriënteren op alle mogelijkheden om deze heisessie speciaal te maken? Begin je zoektocht met een geschikte locatie. Hierna is het taak om na te denken over het verdere verloop. Is het een eendaagse sessie of juist meerdaags? Wil je een teambuilding toevoegen of juist een spannend bedrijfsuitje zodat het wat informeler is. De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je daarom inspireren en helpen bij de organisatie. Je wilt immers dat deze heisessie een belangrijke bijdrage gaat leveren aan de gestelde doelen. Succes met de organisatie!

   
Congres organiseren    

Evenementenbureau nodig voor de organisatie van een  productpresentatie?

Een productpresentatie vergt de juiste voorbereiding voor een optimaal event. Ook bij de aankleding van een dergelijk evenement komt veel kijken. Wat is het doel, het budget en waar ligt de voorkeur. Het product moet immers op een zo goed mogelijke manier de markt worden ingezet. Uiteraard kan Onemotion hierin bijdragen. Wat te denken van een inspirerende locatie voor de productpresentatie, een spreker die het product optimaal kan overbrengen, een spetterende presentatie act, muziek, catering of 1 van de overige mogelijkheden. Laat ons je inspireren op weg bij het organiseren van een bijzondere productpresentatie.

kick-off event    

Evenementenbureau nodig voor de organisatie van een vergadering?

Een vergadering op de agenda staan? Wil je er dit keer een bijzondere vergadering van maken? Laat je vergaderingen nooit meer hetzelfde zijn. Vul deze aan door middel van bijvoorbeeld vergaderlocaties op inspirerende plaatsen. Liever tijdens een lange en belangrijke dag een gezonde afwisseling. Voeg elementen als teambuilding, bedrijfsuitjes en andere opties toe aan je heisessie, vergadering, kick-off meeting of ander zakelijk evenement. Na je aanvraag verzoeken we onze partner contact met je op te nemen en je zo vrijblijvend van meer informatie te voorzien. Op naar een bijzondere en vooral geslaagde dag!

   
Congres organiseren    

Evenementenbureau nodig voor de organisatie van een bedrijfsfeest?

Wil je binnenkort een bedrijfsfeest organiseren en ben je op zoek naar de juiste ingrediënten om dit feest tot een onvergetelijk succes te maken? We helpen je hier graag bij met diverse opties. Van het begin tot diverse entertainment mogelijkheden…we inspireren je graag! Het begint allemaal met een perfecte feestlocatie bij jou in de regio. Maar ook de entertainment hieromheen is van groot belang. DJ’s, bands, de juiste catering, Foodtrucks, een spetterende openingsact, vuurspuwers en ga zo nog maar even door. Laat je helpen met deze verschillende opties om je bedrijfsfeest ongelooflijk te maken. Veel plezier toegewenst!

kick-off event    

Evenementenbureau nodig voor de organisatie van een Teambuilding?

Een teambuilding is een perfecte toevoeging aan een zakelijk evenement. De verschillende teambuilding varianten zorgen ervoor dat elk evenement zo een extra boost kan krijgen. Kies voor een teambuilding tijdens een heisessie, een vergadering, voorafgaand aan een bedrijfsfeest, tijdens een seminar of ander zakelijk event. Een teambuilding en de verschillende opties kunnen altijd aansluiten bij het doel van die dag. Laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden op het gebied van teambuilding. Actief, creatief, leerzaam of culinair…laat je verrassen door teambuilding voor een onvergetelijke dag! Veel plezier toegewenst.

   
Congres organiseren    

Evenementenbureau nodig voor het organiseren van een incentive?

Wil je binnenkort een incentive organiseren voor je personeel of voor bepaalde relaties? Onemotion helpt je graag op weg. Bijzondere incentives in eigen land of juist een leuke reis in Europa. Ook bij incentives is het van belang te bepalen wat het doel is. Vanuit daar kan bepaald worden welke mogelijke incentives hierbij aansluiten. Wat te denken van Barcelona, een mooie reis naar de zonnige kust of juist een prachtig zeil incentive op de Nederlandse wateren. Vraag snel meer informatie aan en laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden. We wensen je bij voorbaat een onvergetelijke incentive toe.

kick-off event    

Evenementenbureau nodig voor het organiseren van een klantendag?

De klant is koning! En vooral op deze bijzondere en hopelijk onvergetelijke dag. Het is niet voor niets dat je op zoek bent naar een goede oplossing voor een bijzondere klantendag. Een dag waarbij de klant eens goed in het zonnetje gezet zal worden. Maar hoe dan? En wat komt er allemaal kijken bij de organisatie. Een klantendag kan natuurlijk gehouden worden op locatie maar ook het afhuren van een externe locatie behoort tot de mogelijkheden. En daarbij maakt de invulling de dag tot een succes. Van catering, foodtrucks tot bands en DJ’s. Laat je inspireren voor een succesvolle klantendag. We wensen je veel plezier toe!

   
Congres organiseren    

Evenementenbureau nodig voor overige bedrijfsevenementen?

Bedrijfsevenementen zijn er in alle soorten en maten. Van een klantendag, kick-off meeting tot aan een spetterend bedrijfsfeest. Maar ook diverse andere opties zijn mogelijk. Bij het organiseren van een dergelijk evenement komt veel kijken. En daarbij helpen we je graag zodat het organiseren een stukje makkelijker kan worden. Niet alleen besparen we je waardevolle tijd, ook profiteer je van ons zeer waardevolle netwerk. Van sprekers, dagvoorzitters, vuurspuwers, foodtrucks, trouwambtenaren tot aan DJ’s en bands. Laat je inspireren door de mogelijkheden en geef je evenement precies wat nodig is.

 

Lokale evenementenbureau pagina´s 

Bent u want strakker gebonden aan een bepaald budget. Of bent u op zoek naar een workshop voor uw bedrijfsevenement of bedrijfsuitje? Klik dan op de onderstaande regiolink van uw keuze. Hier vindt u een overzicht van gestandaardiseerde feestopties van evenementenbureaus in de regio van uw keuze. Van dinerspellen tot City Games, van workshops tot themafeesten, de betreffende activiteiten zijn betaalbaar en in de meeste gevallen prima aan te sluiten op de behoeftes van uw evenement. 

Landelijke pagina´s:                                                     Bedrijfsevenement organiseren
                                                                                      Zakelijke evenementen organiseren
                                                                                      Productpresentaties organiseren
                                                                                      Bedrijfsjubileum organiseren

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Evenementenbureau Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Evenementenbureau Amsterdam

Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Evenementenbureau Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Evenementenbureau Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Evenementenbureau Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Evenementenbureau Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Evenementenbureau Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Evenementenbureau Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Evenementenbureau Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Evenementenbureau Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                         Evenementenbureau Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Evenementenbureau Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Evenementenbureau Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Evenementenbureau Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Evenementenbureau Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Evenementenbureau Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Evenementenbureau Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Evenementenbureau Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Evenementenbureau Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Evenementenbureau Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Evenementenbureau Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Evenementenbureau Apeldoorn