Onemotion Evenementenbureau Light concept

Of u nu op zoek bent naar een zakelijk evenement op maat, of flink uit wilt pakken voor een persoonlijk feest, we helpen u middels ons innovatieve Evenementenbureau Light concept graag op weg. Voor Vlaanderen, verwijzen we u door naar evenementenbureau in VlaanderenTijden veranderen en de markt verandert uiteraard mee. Waar voorheen frequenter een evenementenbureau werd ingeschakeld voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of ander evenement, kiest men er tegenwoordig steeds vaker voor om zelf de onderdelen (locatie, catering, entertainment etc.) bij elkaar te zoeken. Op deze trend willen wij graag inspelen. Een traditioneel evenementenbureau denkt mee met de klant bij het vinden van een passende oplossing, maar fungeert daarnaast vaak ook als bank (vooruitbetalen van de diverse onderdelen) en als organisator. 

 

excl. BTW vanaf
€40 p.p.
Evenementenbureau Light: Feestlocatie arrangementen €40 tot €80 p.p.

Evenementenbureau Light: Feestarrangementen €40 tot €80 p.p.

Organiseer je binnenkort een bedrijfsborrel, particulier feest, personeelsfeest, bedrijfsfeest, jubileum receptie, of een ander evenement en ben je op zoek naar de best passende feestlocatie van de regio? Bedraagt het budget (zaalhuur, drankjes, entertainment en eten of hapjes) van dit evenement tussen de €40 en €80 p.p.? Laat je dan helpen door onze gratis Evenementenbureau Light service. De 2 meest geschikte en tevens nog op de aangewezen datum beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk zullen door ons worden benaderd, met de vraag om je van alle informatie te voorzien. Ook is het mogelijk om entertainment en aankledingswensen door te geven. Deze service is geheel gratis en de prijzen zijn gelijk voor het geval van een directe benadering van de locaties. Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf €40 p.p. excl. BTW
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
excl. BTW vanaf
€80 p.p.
Evenementenbureau Light: Luxe feestarrangementen €80 tot €150 p.p.

Evenementenbureau Light: Luxe feestarrangementen €80 tot €150 p.p.

Organiseer je binnenkort een exclusieve bedrijfsborrel, particulier feest, personeelsfeest, bedrijfsfeest, jubileum receptie, of een ander evenement en ben je op zoek naar de best passende feestlocatie van de regio? Bedraagt het budget (zaalhuur, drankjes, entertainment en eten of hapjes) van dit evenement tussen de €80 en €150 p.p.? Laat je dan helpen door onze gratis Evenementenbureau Light service. De 2 meest geschikte en tevens nog op de aangewezen datum beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk zullen door ons worden benaderd, met de vraag om je van alle informatie te voorzien. Ook is het mogelijk om entertainment en aankledingswensen door te geven. Deze service is geheel gratis en de prijzen zijn gelijk voor het geval van een directe benadering van de locaties. Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf €80 p.p. excl. BTW
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
excl. BTW vanaf
€150 p.p.
Evenementenbureau Light: zeer luxe feestarrangementen> €150 p.p.

Evenementenbureau Light: zeer luxe feestarrangementen meer dan €150 p.p.

Wil je echt iets bijzonders voor je personeelsfeest in jouw omgeving. Dan is dit zeer exclusieve evenementenbureau Light arrangement een hele goede oplossing. Van concertzalen, kastelen, musea, tot andere toplocaties, ligt je begroting hoger dan €150 p.p. dan zijn er diverse mogelijkheden. Laat ons gratis en vrijblijvend de best passende locatie en aankleding voor je vinden binnen ons netwerk van huislocaties. Uiteraard verifiëren we de beschikbaarheid van de locatie. Wil je weten of en hoe we je kunnen helpen, vraag dan geheel vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande formulier.

 

 • Vanaf €150 p.p. excl. BTW
 • Vanaf 20 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
excl. BTW vanaf
€70 p.p.
(Bedrijfs-)jubileumfeesten

(Bedrijfs-)jubileumfeesten

Ben je op zoek naar een leuke invulling van een zakelijk of particulier jubileumfeest? Dan wil je natuurlijk bijzonder uitpakken. Maak daarom gebruik van onze gratis Evenementenbureau Light service. De 2 meest geschikte en tevens nog op de aangewezen datum beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk zullen door ons worden benaderd, met de vraag om je van alle informatie te voorzien. Ook is het mogelijk om entertainment en aankledingswensen door te geven. Deze service is geheel gratis en de prijzen zijn gelijk voor het geval van een directe benadering van de locaties. Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

 • Vanaf €70 p.p. excl. BTW
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend
Zakelijke evenementen organiseren

Zakelijke evenementen organiseren

Van productpresentatie tot relatiedag, van bedrijfspresentatie tot congres met aansluitend een bedrijfsfeest, een zakelijk evenement staat als een huis met de juiste keuze van de locatie. Natuurlijk zijn ook de catering, aankleding en het eventuele entertainment van doorslaggevend belang. Laat ons middels ons Evenementenbureau Light concept meedenken over de best passende invulling van het evenement. Wij gaan binnen ons zeer uitgebreide netwerk in Nederland op zoek naar de ideale elementen voor het bedrijfsevenement. Vervolgens leggen we contact met de betreffende uitvoerende partners. Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Congres of beurs organiseren

Sta je voor de lastige taak om een congres te organiseren voor je bedrijf en wil je dit congres bijvoorbeeld combineren met een leuke openingsact of een aansluiten feest? Of ben je op zoek naar de perfecte locatie voor een beurs en zoek je de perfecte locatie hiervoor. Wij helpen je graag verder. Laat ons middels ons Evenementenbureau Light concept meedenken over de best passende invulling van het evenement. Wij gaan binnen ons zeer uitgebreide netwerk in Nederland op zoek naar de ideale elementen voor de betreffende activiteiten. Vervolgens leggen we contact met de betreffende uitvoerende partners. Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Meer Informatie
geheel vrijblijvend
excl. BTW vanaf
€30 p.p.
Budget feestlocatie arrangement (€15-€30 p.p.)

Budget feestlocatie arrangement (€15-€30 p.p.)

Organiseer je binnenkort een feest en ben je op zoek naar de best passende feestlocatie van de regio? Dient de locatie op de eerste plaats zeer betaalbaar te zijn (locatiehuur, drankjes en evt. hapjes vanaf €15 tot €30 p.p.). Laat je dan helpen door onze gratis service. De 2 meest geschikte en tevens beschikbare feestlocaties binnen ons netwerk zullen door ons worden benaderd, met de vraag om je van alle informatie te voorzien. Deze service is geheel gratis en de prijzen zijn gelijk voor het geval van een directe benadering van de locaties. Wil je meer weten? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan. 

 • Vanaf €30 p.p. excl. BTW
 • Vanaf 30 deelnemers
  Minder personen? klik hier
Meer Informatie
geheel vrijblijvend

 

Lokale evenementenbureau pagina´s 

Bent u want strakker gebonden aan een bepaald budget. Of bent u op zoek naar een workshop voor uw bedrijfsevenement of bedrijfsuitje? Klik dan op de onderstaande regiolink van uw keuze. Hier vindt u een overzicht van gestandaardiseerde feestopties van evenementenbureaus in de regio van uw keuze. Van dinerspellen tot City Games, van workshops tot themafeesten, de betreffende activiteiten zijn betaalbaar en in de meeste gevallen prima aan te sluiten op de behoeftes van uw evenement. 

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Evenementenbureau Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Evenementenbureau Amsterdam

Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Evenementenbureau Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Evenementenbureau Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Evenementenbureau Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Evenementenbureau Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Evenementenbureau Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Evenementenbureau Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Evenementenbureau Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Evenementenbureau Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                         Evenementenbureau Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Evenementenbureau Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Evenementenbureau Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Evenementenbureau Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Evenementenbureau Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Evenementenbureau Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Evenementenbureau Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Evenementenbureau Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Evenementenbureau Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Evenementenbureau Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Evenementenbureau Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Evenementenbureau Apeldoorn