Feest op eigen locatie

In o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Groningen en andere steden.

Feest op eigen locatie

Feest op eigen locatie? Feesten zijn er in alle soorten en maten...van een personeelsfeest, bedrijfsfeest tot een feest voor een andere gelegenheid. De mogelijkheden zijn enorm en divers. Heb jij de eer om dit feest op eigen locatie te organiseren? We helpen je graag op weg bij het organiseren. Want bij het organiseren van een eigen feest komt veel kijken. Een beetje extra hulp kan dus geen kwaad. Op deze pagina kun je een divers aanbod vinden van diverse mogelijkheden voor een feest. Van bands, DJ’s en ander entertainment tot de meest uiteenlopende acts. Laat je inspireren op deze pagina op weg naar een succesvol feest op eigen locatie. We wensen je bij voorbaat enorm veel plezier tijdens je evenement.

Bands DJ´s Fotograaf VideograafCatering en foodtrucks Entertainment

BBQ catering op je eigen locatie
incl. BTW vanaf
€15 p.p.

BBQ catering op je eigen locatie

Organiseer je binnenkort een familiefeest, personeelsfeest of ander feest op je eigen locatie, dan is BBQ catering een fantastische basis voor een succesvol feest. En wil je echt uitpakken? Dan kies je natuurlijk voor een professionele BBQ met professionele BBQ catering. Voor alles wordt gezorgd, zodat je helemaal nergens omkijken naar hebt. Wilt je meer weten over de mogelijkheden van deze BBQ catering bij jou in de buurt, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de betreffende organisator.

 Foodtruck op jouw locatie vanaf €850 exc. BTW

Foodtruck op jouw locatie vanaf €850 exc. BTW

Foodtrucks zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Het ene na het andere Foodtruck Festival vindt achter elkaar plaats. Organiseer je binnenkort een groot feest en wil je het evenement de uitstraling van een festival geven? Lijkt het beeld van genietende gasten buiten bij de ondergaande zon met een drankje in de ene hand en een verrassende culinaire verrassing in de andere je wel wat? Dan mag een foodtruck op jouw evenement zeker niet ontbreken. Diverse thema´s, stijlen en keukens zijn mogelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden van één of meerdere foodtrucks op jouw bedrijfsfeest, bruiloft, familiefeest of zakelijk evenement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Foodtruck mogelijkheden in jouw omgeving. 

Interactieve percussie artiesten op jouw feest €300

Interactieve percussie artiesten op jouw feest €300

Ben je op zoek naar een bijzondere ativiteit voor een personeelsfeest, huwelijk of zakelijk evenement? En wil je voorkomen dat de gasten aan de kant blijven staan en afwachtend toe kijken? Dit percussie duo verzorgd op wervelende wijze een interactieve show, waarbij de gasten deel uit maken van een zojuist opgerichte percussie band.  Samen brengen jullie het ritme tot leven. Wil je meer weten over deze interactieve percussie show, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Betaalbare DJ oplossing tot €750,-

Betaalbare DJ oplossing tot €750,-

Heb je binnenkort een spetterend feest of ga je trouwen? Ben je op zoek naar DE muzikale invulling van je feest? Een DJ die alle gasten warm draait, het tot een climax laat oplopen om vervolgens helemaal los te gaan? Klassiekers uit de 90’s, losgaan op hits van nu of zwoele summer beats. Niets is te gek voor een DJ! We helpen je graag op weg door je te inspireren met beschikbare DJ opties in deze stad bij jou in de buurt. We verzoeken de DJ's die passen binnen een budget tot 750€ contact met je op te nemen. Zij voorzien je vrijblijvend van meer informatie! Je betaald niet voor deze dienst en ook is de DJ niet duurder. Waardevolle tijdsbesparing. Laat je inspireren met deze betaalbare DJ opties voor een spetterend feest.

Live feestband boeken vanaf €1250

Live feestband boeken vanaf €1250

Geen feest is een succes zonder fijne muziek. Geen zakelijk evenement is compleet zonder de juiste muzikale omlijsting.  Boek daarom een dj die aansluit bij de wensen en eisen van je evenement. We helpen je graag op weg aan de hand. Diverse live bands behoren tot de mogelijkheden. Wilt je meer weten over het boeken van een liveband voor je evenement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator. 

Themafeest op eigen locatie
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Themafeest op eigen locatie

Zoek je een manier om je feest op jullie eigen locatie van extra kleur te voorzien? Wil je dat het de weken voorafgaand aan en natuurlijk ook de weken na afloop van het evenement over niets anders meer gaat bij de koffieautomaat of op verjaardagen? Dan is dit themafeest op eigen locatie concept mogelijk echt iets voor jullie. Daarnaast bestaat er ook een enorme keuze van verschillende thema´s: van jaren 70,80, 90 tot een gezellig oktoberfest, van strandfeest tot Casino Party, of wat dacht je van een Piano Feest? Kies voor een wel heel speciaal bedrijfsfeest dit jaar. Wil je meer weten? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande informatieformulier.

Popup Foodtruckfestival op je feest op eigen locatie
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Popup Foodtruckfestival op je feest op eigen locatie

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Op zoek naar een gezellige manier om samen met je collega's van de afdeling een bepaalde mijlpaal te organiseren? Of zoek je een alternatief voor het organiseren van een jaarlijkse kerstmarkt op het plein van het hoofdkantoor? Van het uitdelen van het kerstpakket, het organiseren van de nieuwjaarsborrel tot het vieren van de zomervakantie met een geweldig buurtfeest, je eigen popup Foodtruckfestival is altijd een geweldig alternatief. Kies zelf het aantal foodtrucks,  de samenstelling (keukens) en het entertainment (bijv. DJ). Bij grote groepen kan de prijs p.p. veel lager uitvallen. Wil je meer weten van dit sfeervolle popup Foodtruckfestival als invulling van je feest op eigen locatie? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

De meest uiteenlopende ingrediënten

Wanneer je een feest gaat organiseren kunnen de meest uiteenlopende elementen worden toegevoegd aan je feest. Muzikale invulling door middel van bijvoorbeeld bands of DJ’s die de meest uiteenlopende repertoires ten gehore zullen brengen. Maar ook overige entertainment is van groot belang afhankelijk van het evenement. Is het een zakelijk feest voor bijvoorbeeld de lancering van een product dan is een openingsact wellicht een passende optie. Maar ook hostesses, DJ’s en culinaire invulling zijn stuk voor stuk mogelijke opties om dit evenement tot een succes te maken. Maar ook andere evenementen verdienen de meest uiteenlopende mogelijkheden. Kijk snel door op deze pagina om je te laten inspireren bij het organiseren van dit evenement.

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

FEEST OP LOCATIE DOOR HEEL NEDERLAND
Je bedrijf of locatie is dit keer de host van je feest. Of dit nu gaat om een bedrijfsfeest, een personeelsfeest, een jubileum of een feestelijke opening. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar welke opties zijn er bij jou in de buurt te regelen om dit evenement tot een succes te maken? Belangrijk feit is dat het overal in Nederland te organiseren valt. Is het feest in of rondom onze hoofdstad Amsterdam, havenstad Rotterdam of ergens in de buurt van de mooie duinen van Den Haag? Kies je voor lichtstad Eindhoven, het prachtige Maastricht of juist noordelijker in Groningen? Van Zeeland, Utrecht, Amersfoort tot aan Friesland en van Alkmaar tot Venlo. Laat je inspireren door de mogelijkheden bij jou in de buurt voor een feest op eigen locatie.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt