Feest op eigen locatie

In o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Groningen en andere steden.

Feest op eigen locatie

Feest op eigen locatie? Feesten zijn er in alle soorten en maten...van een personeelsfeest, bedrijfsfeest tot een feest voor een andere gelegenheid. De mogelijkheden zijn enorm en divers. Heb jij de eer om dit feest op eigen locatie te organiseren? We helpen je graag op weg bij het organiseren. Want bij het organiseren van een eigen feest komt veel kijken. Een beetje extra hulp kan dus geen kwaad. Op deze pagina kun je een divers aanbod vinden van diverse mogelijkheden voor een feest. Van bands, DJ’s en ander entertainment tot de meest uiteenlopende acts. Laat je inspireren op deze pagina op weg naar een succesvol feest op eigen locatie. We wensen je bij voorbaat enorm veel plezier tijdens je evenement.

Themafeest Back to the 00's op je eigen locatie
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Themafeest Back to the 00's op je eigen locatie

Op je eigen locatie (feestlocatie niet inbegrepen).

De 00’s was een bijzondere periode. Computers, mobiele telefoons en internet maakte een enorme ontwikkeling door. Maar ook muziek was een bijzonder onderdeel van de 00’s. Je zong mee met Dragosta Din Tei, danste op de Ketchup Song of liet je Jumpstyle moves zien. Nu kan alles weer uit de kast tijdens dit 00’s themafeest. Werkelijk niks mag ontbreken wanneer je dit feest gaat organiseren. Of dit nu voor een personeelsfeest, familiefeest of ander type event is. Laat de magische klanken van Cristina Aguilera of Gigi D’Agostina voorbij komen en sluit de avond af met mooie meezingers van Guus Meeuwis. Ook de aankleding van deze avond kan helemaal in 00’s style. Meer interesse in dit themafeest? Vraag via onderstaande optie vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast een onvergetelijke avond toe.

90's themafeest op je eigen locatie
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

90's themafeest op je eigen locatie

Op je eigen locatie (feestlocatie niet inbegrepen).

Springt tijdens dit 90’s themafeest in een tijdmachine en geniet van deze bijzondere periode. Haal je hakmoves weer uit de kast en zing uit volle borst mee met alle bekende hits van de Backstreet Boys! Wie was er als vrouw nu niet verliefd op deze jongens? De ene na de herinnering zal de revue passeren tijdens dit gave 90’s themafeest. Terwijl de DJ de fijnste hits speelt uit de 90’s kun je als organisator nadenken over de verdere aankleding. Een optreden van de imitatie Spice Girls of Backstreet Boys tot een game ruimte om te kijken wie de Nintendo koning was. Tijdens deze avond ga je van een gabber naar Captain Jack en van Britney Spears naar Take That. Dit gaat een avond worden die niet snel vergeten zal worden. Vraag via onderstaande mogelijkheid meer informatie aan en laat u vrijblijvend informeren. We wensen je bij voorbaat een onvergetelijke avond toe.

Walking dinner catering op locatie in STAD of regio
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

Walking dinner catering voor je feest op eigen locatie

Voor 50 t/m 500 personen (meer op aanvraag).

Wat maakt een walking dinner zo populair? Het feit dat er niet gegeten wordt aan tafel en er dus geen vaste tafelbeschikking is, geeft uw evenement een enorm sociaal voordeel. Geniet van heerlijke handzame gerechtjes terwijl u praat met alle aanwezigen die tevens aanwezig zijn. Een walking dinner op locatie is mogelijk voor groepen van 50 tot 500 personen (meer deelnemers op aanvraag). Het is ook mogelijk om drankjes per uur of afkoop  te regelen bij deze walking dinner op je eigen locatie. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze walking dinner catering voor je eigen evenement? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Vuurspuwer show op je evenement

Vuurspuwer show op je evenement

Prijzen van de shows zijn vanaf €600.

Wil je het evenement wat je binnenkort gaat organiseren een originele insteek meegeven? Zorgen dat de vonken er vanaf zullen springen? Kies dan voor een vuurspuwer! Spektakel, hitte en sensatie gegarandeerd tijdens deze act. Laat de vuurspuwer je gasten ontvangen met een spannende act of zich laten mengen tussen de bezoekers. Deze act zal niet snel vergeten worden. Maar ook tijdens een festival of ander evenement is deze act zeker passend. Hou gepaste afstand wanneer de vuurspuwer zijn specialiteit laat zien! Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn? Vraag direct via onderstaande optie meer informatie aan.

 Live Cooking BBQ catering je eigen locatie
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Live Cooking BBQ catering op de locatie je eigen feest

Max. 1.000 deelnemers; Mogelijk op elke locatie met buitenruimte; Ook drankjes, meubilair of complete foodmarkt is mogelijk.

Zomer of winter, het maakt niet uit, BBQen is altijd leuk. En tijdens dit live cooking BBQ catering event gaan de grillmasters speciaal voor jullie aan het werk om er een heerlijk BBQ feest van te maken op jullie eigen locatie. Wil je er ook drankjes bij of een andere catering voor de mensen die niet zo van BBQ houden, dan is dat geen probleem. Voorwaarde is wel dat jullie beschikken over een buitenruimte voor de BBQ. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze live Cooking BBQ voor je eigen evenement? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Koning Voetbal spel voor op je eigen locatie
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal spel voor op je eigen locatie

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quiz dinerspel in jouw omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Interactieve percussie artiesten op jouw feest €300

Interactieve percussie artiesten op jouw feest €300

Ben je op zoek naar een bijzondere ativiteit voor een personeelsfeest, huwelijk of zakelijk evenement? En wil je voorkomen dat de gasten aan de kant blijven staan en afwachtend toe kijken? Dit percussie duo verzorgd op wervelende wijze een interactieve show, waarbij de gasten deel uit maken van een zojuist opgerichte percussie band.  Samen brengen jullie het ritme tot leven. Wil je meer weten over deze interactieve percussie show, vraag dan hieronder meer informatie aan.   

Live Cooking catering met rollende keukens
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Live Cooking catering met rollende keukens op je feest

Voor 50 t/m 1.000 personen (meer op aanvraag); diverse keukens

Heb je een bijzonder evenement en wil je dit graag aankleden met catering die live wordt bereid voor het oog van de gasten? Dan is deze live cooking catering misschien wel een hele leuke optie. Van tapasbar tot verse frites, van chocoladefeest met fonteinen en live bereide bonbons, van gigantische paella pannen tot grill installaties. Van luxe broodjes of crepes tot churos en Italiaanse ijswagens, van pizza houtoven tot Zuid-Afrikaanse braai brandweerauto en veel meer. Er is heel veel mogelijk. Indien gewenst is het ook mogelijk om drankjes te serveren (met zelfbedieningsbar of bemande bar). Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze live Cooking catering voor je eigen feest? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Themafeest op eigen locatie
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

Themafeest op eigen locatie

Op je eigen locatie (feestlocatie niet inbegrepen).

Zoek je een manier om je feest op jullie eigen locatie van extra kleur te voorzien? Wil je dat het de weken voorafgaand aan en natuurlijk ook de weken na afloop van het evenement over niets anders meer gaat bij de koffieautomaat of op verjaardagen? Dan is dit themafeest op eigen locatie concept mogelijk echt iets voor jullie. Daarnaast bestaat er ook een enorme keuze van verschillende thema´s: van jaren 70,80, 90 tot een gezellig oktoberfest, van strandfeest tot Casino Party, of wat dacht je van een Piano Feest? Kies voor een wel heel speciaal bedrijfsfeest dit jaar. Wil je meer weten? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande informatieformulier.

Cocktail catering als aankleding van je evenement
incl. BTW vanaf
€17 p.p.

Cocktail catering als aankleding van je evenement

Elke organisator wil natuurlijk dat zijn of haar gasten optimaal genieten van het feest of evenement dat georganiseerd wordt. De best passende locatie wordt uitgezocht, goede muziek en lekker eten. Toch kan het zijn dat het feest nog wat sfeerverhoging kan gebruiken om het enthousiasme van de gasten tot ongekende hoogte te laten stijgen. En dan zou inspirerende cocktail catering weleens een mooie uitkomst kunnen bieden. Laat de professionele bartender live heerlijke cocktails bereiden speciaal voor uw gasten. Wil je meer weten over het inzetten van cocktail catering op je evenement? Klik dan op onderstaande groene button.

Stand up comedy act voor tijdens je bedrijfsfeest

Stand up comedy act voor tijdens je feest op je eigen locatie

Verkrijgen vanaf €995

Zoek je iets bijzonders om de deelnemers aan je feest mee te vermaken? Wat dacht je van een professionele stand up comedy act voor je feest?  Het is zelfs mogelijk om de stand up comedy act op maat te laten maken voor jouw bedrijf door een stand up comedy act die wekelijks optreedt in een stand up comedy café en shows. Dus wil je de baas of een gepensioneerde collega laten roasten of gewoon een avondje flink lachen over het afgelopen jaar? Dan is deze stand up comedy act een aanrader. Wil je meer weten over het boeken van deze leuke stand up comedy act, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

De meest uiteenlopende ingrediënten

Wanneer je een feest gaat organiseren kunnen de meest uiteenlopende elementen worden toegevoegd aan je feest. Muzikale invulling door middel van bijvoorbeeld bands of DJ’s die de meest uiteenlopende repertoires ten gehore zullen brengen. Maar ook overige entertainment is van groot belang afhankelijk van het evenement. Is het een zakelijk feest voor bijvoorbeeld de lancering van een product dan is een openingsact wellicht een passende optie. Maar ook hostesses, DJ’s en culinaire invulling zijn stuk voor stuk mogelijke opties om dit evenement tot een succes te maken. Maar ook andere evenementen verdienen de meest uiteenlopende mogelijkheden. Kijk snel door op deze pagina om je te laten inspireren bij het organiseren van dit evenement.

WAAROM ONEMOTION

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

FEEST OP LOCATIE DOOR HEEL NEDERLAND
Je bedrijf of locatie is dit keer de host van je feest. Of dit nu gaat om een bedrijfsfeest, een personeelsfeest, een jubileum of een feestelijke opening. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar welke opties zijn er bij jou in de buurt te regelen om dit evenement tot een succes te maken? Belangrijk feit is dat het overal in Nederland te organiseren valt. Is het feest in of rondom onze hoofdstad Amsterdam, havenstad Rotterdam of ergens in de buurt van de mooie duinen van Den Haag? Kies je voor lichtstad Eindhoven, het prachtige Maastricht of juist noordelijker in Groningen? Van Zeeland, Utrecht, Amersfoort tot aan Friesland en van Alkmaar tot Venlo. Laat je inspireren door de mogelijkheden bij jou in de buurt voor een feest op eigen locatie.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt