Foodtruck op locatie, een smaakvolle toevoeging aan je evenement

In o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Groningen en andere steden.

Foodtruck op locatie voor elk type evenement!

Heb je binnenkort een evenement op het programma staan? Ben je op zoek naar een foodtruck op locatie? Laat ons je inspireren met verschillende opties. Elk evenement heeft een eigen thema en/of een eigen doel. De verschillende entertainment opties sluiten elk op hun eigen manier aan. Een DJ, band of andere opties…maar ook culinair is een belangrijk aspect. Foodtrucks kunnen hierin een enorme bijdrage leveren. De inwendige mens moet immers ook aan zijn of haar trekken komen toch? Heb je een bruiloft, een zakelijk evenement, een bedrijfsfeest of ander type event? Kies voor een foodtruck of wellicht meerdere foodtrucks. De verschillende opties geven het evenement direct een extra bijzonder tintje. Laat je inspireren door de verschillende opties. Veel plezier toegewenst bij het vinden van een bijzondere foodtruck optie.

Popup Foodtruckfestival op je eigen locatie
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Popup Foodtruckfestival op je eigen locatie

Met diverse Foodtrucks en DJ (of ander entertainment)

Op zoek naar een gezellige manier om samen met je collega's van de afdeling of vrienden om een bepaalde mijlpaal te organiseren? Of zoek je een alternatief voor het organiseren van een jaarlijkse kerstmarkt op het plein? Van het uitdelen van het kerstpakket, het organiseren van de nieuwjaarsborrel tot het vieren van de zomervakantie met een geweldig feest, je eigen popup Foodtruckfestival is altijd een geweldig alternatief. Kies zelf het aantal foodtrucks,  de samenstelling (keukens) en het entertainment (bijv. DJ). Bij grote groepen kan de prijs p.p. veel lager uitvallen. Wil je meer weten van dit sfeervolle popup Foodtruckfestival als invulling van je evenement op jouw locatie? Vraag dan hieronder meer informatie aan.

Foodtruck op locatie voor een bijzonder stukje wereld op je event

Een foodtruck geeft een extra bijzondere dimensie aan je evenement. Wie is er nu niet dol op reizen? Een foodtruck kan voor dit bijzondere vakantiegevoel zorgen. De ervaren en culinaire liefhebbers steken hun passie in de foodtrucks en geven dit door aan ieder die eens wil proeven. Met passie en liefde gemaakt dus! Voeg dit toe aan je evenement en je waant jezelf even op een zomers festival of vakantie. Maar waar moet ik dan voor kiezen? Laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden. Van de Nederlandse keuken, de Aziatische keuken tot de Latijns Amerikaanse keuken. Foodtrucks zijn er in alle soorten en maten en hebben stuk voor stuk hun eigen gerechten. En wil je van alles wat? Geen enkel probleem. Voor elk type evenement is er dan ook een smakelijke optie. Laat je inspireren en vraag meer informatie aan. Een smakelijke dag toegewenst.

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

 
FOODTRUCK OP LOCATIE DOOR HEEL NEDERLAND
Het woord zegt het al…eigenlijk een rijdend mini restaurant. Eindelijk kunnen deze bijzondere koks hun eigen passie doorgeven in een restaurant op wielen. Het is daarom enorm makkelijk om heel Nederland te bedienen en zo bij jou in de regio een evenement te voorzien van specialiteiten. Heb je een evenement in de buurt van hoofdstad Amsterdam? De randstad staat bol van verschillende opties. Ook havenstad Rotterdam, hofstad Den Haag, lichtstad Eindhoven en het centraal gelegen Utrecht hebben stuk voor stuk hun eigen opties. Evenementen met een bepaald thema is ook voor deze liefhebbers uiteraard een genot. Laat je daarom inspireren door heel Nederland. Van Noord-Holland tot Limburg en van Friesland tot Zeeland. Geen regio en/of stad hoeft een onvergetelijke foodtruck te missen op een evenement.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt