Groepsuitjes organiseren

In o.a. Alkmaar, Zwolle, Amsterdam, Utrecht, Groningen, Maastricht, Venlo, Rotterdam en andere steden.

Organiseer je groepsuitje met Onemotion

Groepsuitjes zijn er in alle soorten en maten. Van bedrijfsuitjes tot vrijgezellenfeesten, van familieuitjes tot teambuilding activiteiten. Op deze site vind je een groot aanbod groepsuitjes bij jou in de buurt. Ongeacht de grootte van de groep of het budget, wij hebben zeker weten een leuke en originele invulling van je groepsuitje voor je in petto.  Van creatieve workshops tot powerboat tochten, van familieuitjes tot speelfilmuitjes, we wensen je bij voorbaat veel inspiratie toe! 

Maak hieronder nu eerst je keuze (of bekijk hieronder alle activiteiten):

Groepsuitje cocktails maken
incl. BTW vanaf
€34,95 p.p.

Groepsuitje cocktails maken

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Caipirinha, Jungle Juice, Tequila Sunrise of een Strawberry Martini, na afloop van deze cocktail workshop schudt je ze zo uit de mouw. In ongeveer 2 uur tijd krijg je les in het mixen en shaken van alcoholische drankjes (of op verzoek non-alcoholisch). Na afloop ben je als volleerd cocktailshaker klaar om de strijd aan te gaan met Brian Flanagan en Douglas Coughlin (film Cocktail). Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de cocktail workshop mogelijkheden tijdens dit leuke groepsuitje.

Groepsuitje burlesque dansen
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Groepsuitje burlesque dansen

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Stap in de burlesque scene tijdens deze bijzondere workshop. Aan de hand van een teasende choreografie, leer je alle ins en outs van het Burlesque dansen. Ideaal voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest voor vrouwen of vriendinnen groepsuitje! Leer je verleidelijke kant te laten zien, en heb een spetterend gezellige tijd tijdens deze workshop! Bereid je voor op een hilarische, maar zeker ook inspirerende activiteit!Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Burlesque workshop in jouw omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van onze organiserende partner.

Groepsuitje naaktmodel schilderen
incl. BTW vanaf
€36,5 p.p.

Groepsuitje naaktmodel schilderen

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Bereid je voor op een kunstzinnig en hilarische workshop. Wat lijkt op een gewone schilderworkshop, blijkt al snel een workshop naaktmodel schilderen (man of vrouw) te zijn. Dit groepsuitje is erg populair bij vrijgezellenfeesten en een leuke manier om de aanstaande bruid of bruidegom een onverwachte middag te bezorgen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop naakmodel schilderen in jouw omgeving. 

Outdoor Lasergamen als groepsuitje
incl. BTW vanaf
€23 p.p.

Outdoor Lasergamen als groepsuitje

Hou je van tactische shooter games? Als één team op een gevaarlijk missie door een bijzonder terrein? Maar ben je geen fan van verf op je pak? Dan is deze lasergame activiteit een echte aanrader. Samen met je teamleden ga je op jacht naar de overwinning. Maar pas op voor een hinderlaag. De tegenstander weet immers dat jullie zullen komen. Wil je meer weten over dit spannende groepsuitje, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Archery tag als groepsuitje
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Archery tag als groepsuitje

Deze activiteit is mogelijk op 1,5 meter afstand van elkaar!

Deze spannende activiteit heeft wat weg van o.a. boogschieten, trefbal en paintball en zal vast en zeker zorgen voor een heleboel adrenaline bij de spelers. Gewapend met speciale bogen (met uiteraard zachte punten) trekken jullie ten strijde om de aan jullie gewaagde tegenstanders te verschalken. Maar er zijn meerdere wegen die leiden tot de eindoverwinning. Dat maakt deze activiteit ook nog eens strategisch erg interessant. Wil je meer weten over Archery tag als invulling van jullie groepsuitje? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Groepsuitje schilderen als Bob Ross
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Groepsuitje schilderen als Bob Ross

Hoeveel mensen kunnen zeggen dat er een schildertechniek naar hen is vernoemd. En ook nog eens een techniek die wereldberoemd is geworden. Daarnaast is deze techniek ook nog eens enorm geschikt om te doen als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of ander groepsuitje. Dit komt doordat met behulp van deze techniek heel snel tot een mooi resultaat kan worden gekomen. Ook bestaat het maken van fouten niet volgens de bedenker van deze techniek. Dus wil je leren hoe je snel tot een onverwacht schilder resultaat kunt komen, dan is deze workshop een echte aanrader. Wil je meer weten, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Paaldansworkshop als groepsuitje
incl. BTW vanaf
€25 p.p.

Paaldansworkshop als groepsuitje

Paaldansen is lekker bewegen met een knipoog. Gooi jezelf helemaal los! En wil je je groepsuitje eens op gang brengen met iets nieuws? Doe dan dan eens een leuke workshop paaldansen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de paaldans workshop mogelijkheden als invulling van je groepsuitje (de workshops worden door heel Nederland gegeven).

Dikke dames schilderworkshop als groepsuitje
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Dikke dames schilderworkshop als groepsuitje

Wie kent de dikke dames schilderijen niet? De bijzonder kleurrijke schilderijen zijn zo kenmerkend, dat er zelfs schilderworkshops worden gegeven met dit thema. Hierbij leer je hoe je zelf de leukste dikke dames schilderijen kunt maken. Deze schilderworkshop is enorm populair onder vrijgezellenfeesten, vriendinnenuitjes en zelfs bedrijfsuitjes. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan over deze schilderworkshop met een thema.

Aboriginal schilderworkshop voor je groepsuitje
incl. BTW vanaf
€34,95 p.p.

Aboriginal schilderworkshop voor je groepsuitje

Bij deze unieke schilder workshop ga je gebruik maken van een hele oude schildertechniek. Samen met je vrienden of vriendinnen duik je in de kunstzinnige wereld van de aboriginals. Deze oorspronkelijke bewoners van Australië maakten gebruik van een schildertechniek op basis van het plaatsen van stippen. Het is nu aan jullie om deze bijzondere techniek te gebruiken om een eigen uniek kunstwerk te vervaardigen. Hierbij kunnen jullie ervoor kiezen om samen een heel groot schilderij te maken of ieder van jullie een eigen schilderij. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze bijzondere schilder workshop.

Trabantje rally groepsuitje
incl. BTW vanaf
€39 p.p.

Trabantje rally groepsuitje

Ben je op zoek naar een leuk en origineel groepsuitje op 4 wielen? Dan zijn deze bijzondere Trabanten rally in verschillende regio´s door heel Nederland een echte aanrader.  Geniet van de omgeving terwijl je in je originele Trabantje over de wegen tourt. Dat moet haast wel een inspirerende uitwerking hebben op alle deelnemers. Dit personeelsuitje zal vast en zeker resulteren in de nodige nostalgische gevoelens. Diverse arrangementen zijn mogelijk, evenals het afleveren "op locatie". Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over het bedrijfsuitje Trabant rally rijden. Dit groepsuitje is geschikt voor groepsgroottes van 2 tot 200 deelnemers.

Lipdub maken als groepsuitje
incl. BTW vanaf
€39,95 p.p.

Lipdub maken als groepsuitje

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Van videoclip of lipdub, dit wordt een hele bijzondere invulling van jouw groepsuitje Samen met een echte filmproducent ga je aan de slag om je eigen speelfilm of clip te maken op de locatie van jouw keuze. Bekijk vervolgens het resultaat gezellig op een filmavond of misschien zelfs de bruiloft. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de speelfilm mogelijkheden in jouw omgeving.

Bonbon workshop als groepsuitje
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Bonbon workshop als groepsuitje

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekkere invulling voor je groepsuitje? Kies dan voor een workshop bonbons maken. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over dit zoete groepsuitje bij jou in de buurt. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Grip op de situatie combinatie als groepsuitje
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Grip op de situatie combinatie als groepsuitje

Offroad rijden en slipcursus

Denk jij dat je het aankunt? Zijn jouw stuurmanskunsten boven alle anderen verheven? Dan is deze groepsuitjes combinatie een aanrader. Bewijs aan elkaar hoe goed jullie een terreinwagen onder controle kunnen houden tijdens een rit door een offroad parcours. Vervolgens is het tijd voor een heel andere insteek: een echte slipcursus. Wie van jullie is het beste in staat om op elk terrein de wagen onder controle te houden? Tijdens dit enerverende groepsuitje komen jullie het eindelijk te weten. Wil je meer weten, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande informatie button.

Bubble voetbal als groepsuitje
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Bubble voetbal als groepsuitje

Heeft voetbal geen geheim meer voor je? Schiet en kop je alle ballen vanuit alle hoeken en standen binnen? Dan is dat nu verleden tijd. Tijdens bubbel voetbal stap je namelijk in een grote plastic bal. Dit zal je verplichten om zo goed mogelijk samen te scoren. Mensen van het scoren afhouden door je "lichaam van plastic" goed in te zetten of een aanval op Messi-achtige manieren te ontwijken. Zet alle tactieken overboord en focus je op je eigen bubbel. En komt de bal dan toch goed voor je voeten schroom dan niet om deze hard binnen te schieten en je team zo naar de overwinning te helpen. Lachen, gieren en brullen staat centraal tijdens dit actieve groepsuitje. Vraag snel meer informatie aan voor een onvergetelijk uitje.

Termination Combination als groepsuitje
incl. BTW vanaf
€59,95 p.p.

Termination Combination als groepsuitje

Airsoft, paintball en Archery Tag in 1 uitje

Zijn jullie op zoek naar een afwisselend programma voor jullie groepsuitje. En dan het liefste een programma dat uit meerdere verschillende uitjes bestaat? En is het fijn als er tevens een spannende component aan het uitje kan worden toegevoegd? Dan is de Termination Combination wellicht een hele interessante activiteit voor jullie.  Het begint op zeer realistische wijze met een Airsoft Game (met zeer realistische wapens). Hierna komt het wat meer aan op snelheid en speel je een klassieker: paintball. Tot slot gooi je alle energie die je over hebt in het beslissende Archery Tag spel. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Groepsuitje sushi maken
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Groepsuitje sushi maken

Altijd al sushi willen leren maken? Tijdens dit sushi groepsuitje leer je de fijne kneepjes van het sushi vak. Het maken van sushi vraagt om een aantal bijzondere technieken maar als je deze technieken eenmaal onder de knie hebt rol je de ene California Roll na de andere Maki Tuna Roll. Hoe leuk is het om na deze workshop je sushi kunsten eens te tonen in je eigen keuken aan je eigen familie en vrienden?! Zij zullen zeker onder de indruk zijn. Dus grijp deze kans en wordt een sushimaster! Vraag vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de sushi workshop mogelijkheden in jouw regio.

Powerboat groepsuitje
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Powerboat groepsuitje

Je hebt het vast wel eens gezien, boten die met hoge snelheid bijna over het water vliegen. Je hebt je dan ook vast wel eens ingebeeld hoe het moet voelen om in deze boot te zitten. Waarschijnlijk geeft het een enorm kick en kriebels in je buik om dit te doen, denk je niet? Ervaar het nu samen tijdens dit powerboat groepsuitje! Meer weten over de mogelijkheden van dit powerboat groepsuitjes arrangement, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie van de organisator.

Groepsuitje koken
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Groepsuitje koken

Deze activiteit heeft een speciale 1,5 meter variant!

Merk je thuis ook dat tijdens het koken de beste gesprekken worden gevoerd? Koken en kletsen gaan namelijk goed samen. Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop Samenwerking en communicatie is namelijk erg belangrijk om een goed gerecht op tafel te kunnen zetten. Tijdens het koken en tafelen is er ook genoeg ruimte om gewoon even met elkaar te kletsen. Honger gekregen in deze workshop? Vraag dan via onderstaande knop meer informatie aan.

Workshop standup comedy als groepsuitje
incl. BTW vanaf
€34,50 p.p.

Workshop standup comedy als groepsuitje

Phillippe Geubels, Theo Maassen of toch Brigitte Kaandorp, wat is jouw favoriete komiek? Heb je er wel eens over nagedacht om zelf de komiek te zijn die iedereen vermaakt? Dan ben je vast niet bang voor deze uitdaging. Maak je geen zorgen, je wordt niet op een podium gezet om te worden blootgesteld aan een publiek dat helemaal niet om je grappen kan lachen. Nee, tijdens deze gezellige workshop leer je wat er komt kijken bij het schrijven van een goede grap en ook hoe je deze het beste kunt brengen. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over deze workshop standup comedy als groepsuitje.

Klik direct door naar het groepsuitjes aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Groepsuitjes Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Groepsuitjes Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Groepsuitjes Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Groepsuitjes Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Groepsuitjes Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Groepsuitjes Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Groepsuitjes Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Groepsuitjes Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Groepsuitjes Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Groepsuitjes Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Groepsuitjes Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Groepsuitjes Amersfoort 

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Groepsuitjes Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Groepsuitjes Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Groepsuitjes Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Groepsuitjes Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Groepsuitjes Almere
Regio Lelystad:                                                                      Groepsuitjes Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Groepsuitjes Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Groepsuitjes Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Groepsuitjes Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Groepsuitjes Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Groepsuitjes Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Groepsuitjes Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Groepsuitjes Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Groepsuitjes Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Groepsuitjes Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Groepsuitjes Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Groepsuitjes Friesland

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

VEELGESTELDE VRAGEN

+ Is het ook mogelijk om eten bij te boeken na afloop van het groepsuitje?
In veel gevallen is dat mogelijk. Je kunt het beste alle wensen m.b.t. een groepsuitje aan ons door geven middels de daarvoor bestemde "meer informatie" box die onderaan elk groepsuitje wordt weergegeven. 

+ Is het mogelijk om rekening te houden met bijzondere wensen ten aanzien van een groepsuitje?
Dat is in bijna alle gevallen mogelijk. Zijn er zwangere vrouwen bij dan is het bijvoorbeeld mogelijk om een cocktail workshop te verzorgen zonder alcohol. Dient er rekening te worden gehouden met een speciaal dieet, dan kun je dit het beste ook meteen doorgeven aan de organiserende partner van het desbetreffende groepsuitje.  

+ Waar vind ik de groepsuitjes in mijn regio?
Hieronder hebben we Nederland onderverdeeld in regio's. Voor elke regio hebben we daar alle groepsuitjes weergegeven.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt