Heidag of heisessie organiseren met overnachting

Voor o.a. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Breda, Tilburg, Eindhoven, Maastricht en andere steden.

Originele Bedrijfsuitjes

Heidag organiseren met overnachting

Binnenkort een heidag organiseren? Mag bij deze belangrijke dag werkelijk niets ontbreken? Laat ons je helpen bij het organiseren van je heisessie! Een heidag (of heisessie) is voor veel bedrijven een bijzonder moment om even terug te trekken. Vaak trekken de leidinggevenden zichzelf een dag (of meerdere dagen) terug. Dit kan zijn voor vergaderingen of kennis op doen d.m.v. bijvoorbeeld seminars, lezingen en/of trainingen. Het belangrijkste punt bij dit moment is de heisessie locatie. Dit is vaak een omgeving met zo min mogelijk prikkels. Dit kan een prachtige buitenlocatie zijn in de vorm van een oord ergens op de hei of juist een hele bijzondere ruimte vol inspiratie. Vaak zijn de locaties die worden gebruikt voor een heisessie midden in de natuur waarbij rust, een flinke dosis privacy en natuurlijk ruimte centraal staan. Bij het organiseren van een heisessie helpen we je graag. Het vinden van locaties die geschikt zouden kunnen zijn en andere heidag elementen die deze dag tot een succes zouden kunnen maken. Kijk snel verder op deze pagina en laat je inspireren op weg naar de succesvolle organisatie van een heidag of heisessie voor je bedrijf.

Heidag locatie TOP-10 met overnachtingsmogelijkheden:

Heidag met overnachting in Forest Cabins Drents Friese Wold: ultieme kampvuurgevoel
excl. BTW vanaf
€150 p.p.

Heidag met overnachting in Forest Cabins Drents Friese Wold: ultieme kampvuurgevoel

Vanaf €60 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 4 tot wel 64 personen,

Ben je op zoek naar een groepsaccommodatie voor een inspirerende heidag midden in de natuur? Een plek waar je kunt vergaderen maar ook genieten van een heerlijk kampvuur, een sauna en actief kunt zijn op de mountainbike bijvoorbeeld? Wellicht is deze inspirerende locatie in de bossen dan echt iets voor jullie?

Smiley face Gelegen in Hoogersmilde op 17 km van het centrum van Assen, 29 km van het centrum van Hoogeveen

Smiley face Maximale capaciteit vergaderen/teambuilding met overnachting: 64 pers. (16 vierpersoons tiny forrest houses)

Smiley face vergaderen in de buitenlucht (tent) of bij het kampvuur

Smiley face Voldoende parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, kampvuur, sauna, e-scooters, outdoor movie-night, mountainbiken, buiten koken, mogelijkheid tot overnachten tot 64 personen

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, heidag of vergadering in Hoogersmilde, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Forteiland Ijmuiden: bijzondere heidag organiseren in zee (met overnachtingsmogelijkheden)
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Ijmuiden: bijzondere heidag organiseren in zee (met overnachtingsmogelijkheden)

Voor zakelijk feest, vergadering, of andere evenement van 10 tot 600 pers.

Hoog tijd voor een bijzondere heidag, vergadering, klantendag of bedrijfsuitje! Met de boot worden jullie naar jullie eigen eiland gebracht voor de kust van Ijmuiden. En op dit eiland staat een fort, waar jullie zakelijke evenement plaats zal vinden. Van inspirerende vergadering tot enerverend personeelsfeest, op Forteiland Ijmuiden is het allemaal mogelijk.

Smiley face Gelegen voor de kust van IJmuiden

Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 4 pers. 

Smiley face 14 verschillende zalen

Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda

Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)

Smiley face Bijzonderheden: vervoer per boot inbegrepen 

Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Heidag met overnachting in Hotel Landduin: 5 groepsaccommodaties op 21 km van Eindhoven
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Heidag met overnachting in Hotel Landduin: 5 groepsaccommodaties op 21 km van Eindhoven

Vanaf €50 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 10 tot wel 80 personen,

Organiseer je binnenkort een teambuilding week, heidag of ander meerdaags evenement en ben je daarvoor op zoek naar een passende groepsaccommodatie? Dan is hotel Landduin misschien wel een geschikte locatie voor jullie. Hier kun je terecht met groepen tot wel 80 personen (met overnachtingsplek). Deze locatie beschikt over een mooie tuin, vergaderruimtes en diverse  faciliteiten. Bekijk hieronder het overzicht van de belangrijkste eigenschappen van deze locatie.

Smiley face Gelegen in Hapert op 21 km van Eindhoven, 31 km van Tilburg, 35 km van Turnhout

Smiley face 5 verschillende groepsaccommodaties op het terrein (overnachtingsmogelijkheden voor groepen van 10 tot 80 personen) 

Smiley face Diverse volledig ingerichte vergaderruimtes aanwezig

Smiley face Grootste accommodatie: 26 slaapkamers met eigen badkamer Kleinste: 10 slaapkamers met eigen badkamer

Smiley face vanaf €50 p.p. voor 2 nachten

Smiley face Bijzonderheden: mooie tuin, professionele keuken aanwezig, barbecueën het hele jaar door onder overkapping grasvelden, zandveldje, tafeltennistafel en het volleybalnet. Op loopafstand bowlingbaan en subtropisch zwembad, gratis parkeren voor de deur

Wil je meer informatie over deze groepsaccommodatie in Hapert, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Heidag organiseren op je eigen eiland op 18 km onder Spijkenisse
excl. BTW vanaf
€150 p.p.

Heidag organiseren met overnachting op je eigen eiland op 18 km onder Spijkenisse

Vanaf €75 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 4 tot wel 30 personen,

Ben je op zoek naar een plek voor een heidag met overnachting in de omgeving van Rotterdam? Waarom zou je dan voor minder gaan dan je eigen eiland? Op dit mooie eiland vind je een herberg met 6 hotelkamers, 20 glamping tenten en een herberg met 100 zitplekken. Het eiland is enkel te bereiken via een pont of natuurlijk jullie privéboot (optioneel). Eet, dans, feest of geniet van een heerlijk kampvuur en keer vol nieuwe energie weer terug naar de bewoonde wereld..

Smiley face Gelegen in Tiengemeenten op 39 km van het centrum van Rotterdam, 37 km van het centrum van Dordrecht, 57 km van het centrum van Breda, 45 km van het centrum van Roosendaal

Smiley face Grootste zaal: max. 100 pers.

Smiley face terras aanwezig

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, water, kampvuur, silent disco

Wil je meer informatie over het organiseren van je teambuilding activiteit op je eigen eiland, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Heidag organiseren op het strand van Scheveningen
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Heidag organiseren op het strand van Scheveningen

Zoeken jullie naar een plek waar het mogelijk is om een inspirerende heisessie te combineren met een leuke teambuilding activiteit op het strand? Van Expeditie Robinson tot Archery Tag, van Beachsoccer tot Beachvolleyball, van Discgolf tot katapult bouwen, van knotshockey tot Ultimate Frisbee, het is eigenlijk allemaal wel leuk om te doen op het strand. Daarom kun je zelf je eigen programma samenstellen op basis van aantal van deze activiteiten. Op deze manier hoef je niet zo streng te kiezen, maar kun je gewoon meerdere leuke dingen doen op het Scheveningse strand. Met een lekker briesje in de stralende zon en je voeten in de branding wordt dit vast een inspirerende dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijke heidag van Scheveningen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Meerdaagse heisessie in Landgoed Leudal: 4 groepsaccommodaties op 11 km van Roermond
excl. BTW vanaf
€82 p.p.

Meerdaagse heisessie in Landgoed Leudal: 4 groepsaccommodaties op 11 km van Roermond

Vanaf €82 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 15 tot wel 173 personen,

Ben je op zoek naar een grote groepsaccommodatie voor een teambuilding week of weekend, meerdaagse vergadering of incentive reis? En ben je dan op zoek naar een locatie die beschikking heeft over een professionele keuken en een eigen bar? En dient de locatie tevens te beschikken over aparte vergaderruimtes? Dan biedt Landgoed Leudal misschien wel de perfecte oplossing.

Smiley face Gelegen in Haelen op 11 km van Roermond, 25 km van Venlo

Smiley face 4 verschillende teambuilding groepsaccommodaties op het terrein (overnachtingsmogelijkheden voor groepen van 15 tot 173 personen) 

Smiley face Diverse volledig ingerichte vergaderruimtes aanwezig

Smiley face Accommodatie 1: max. 21 deelnemers met 7 slaapkamers, Accommodatie 2: max. 54 deelnemers met 18  slaapkamers, Accommodatie 3: max. 44 deelnemers met 22 slaapkamers, Accommodatie 4: max. 54 deelnemers met 18  slaapkamers

Smiley face vanaf €82 p.p. voor 2 nachten

Smiley face Bijzonderheden: tuin, professionele keuken aanwezig, tafeltennistafel, BBQ, Kampvuurplaats, bar, wifi, gratis parkeren voor de deur.

Wil je meer informatie over deze groepsaccommodatie voor meerdaagse vergaderingen in Haelen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Meerdaagse heidag in luxe groepsaccommodatie met grote Hottub en sauna op 11 km van het centrum van Amsterdam
excl. BTW vanaf
€250 p.p.

Meerdaagse heidag in luxe groepsaccommodatie met grote Hottub en sauna op 11 km van het centrum van Amsterdam

Geniet met max. 20 personen van jullie eigen luxe villa met jacuzzi en sauna tussen Amsterdam en Zandvoort aan Zee

Zijn jullie op zoek naar een bijzondere locatie om jullie meerdaags heidag te organiseren, helemaal in stijl? Dan is deze luxe villa vlakbij het centrum van Amsterdam een aanrader. Het strand van Zandvoort aan Zee is ook goed bereikbaar vanuit de villa. Geniet van jullie eigen hottub en sauna, maak gebruik van de BBQ of de professionele keuken en ga heerlijk uit in Amsterdam.

Smiley face Gelegen in Zwanenburg op 11 km van het centrum van Amsterdam, 18 km van Zandvoort aan Zee

Smiley face overnachten voor max. 20 personen

Smiley face ruimte voor vergaderen en teambuilding

Smiley face vanaf €125 p.p.p.n. (minimaal 2 nachten)

Smiley face Bijzonderheden: professionele keuken aanwezig (optioneel catering), wifi, BBQ, jacuzzi en sauna.

Wil je meer informatie over deze groepsaccommodatie voor meerdaagse heidagen in Zwanenburg, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Heidag zeilen op schitterende Zeetjalk met overnachtingsmogelijkheden
excl. BTW vanaf
€35 p.p.

Heidag zeilen op schitterende Zeetjalk met overnachtingsmogelijkheden

Vergaderen t/m 26 pers., overnachten t/m 18 pers., zakelijke evenementen t/m 750 pers.

Ben je op zoek naar een bijzondere plek voor een Heisessie? En dan het liefste eentje waarmee je kunt genieten van de wind door je haren? Wellicht is een middagje zeilen op het Ijsselmeer of langs de Waddenzee dan een leuke optie. Het is ook mogelijk om er een meerdaags evenement van te maken (overnachten voor maximaal 18 personen). Ook is het mogelijk om de vloot uit te breiden via bevriende boten, zodat het zelfs mogelijk is om een gezelschap van 750 personen mee te nemen op het water. Bekijk hieronder de belangrijkste eigenschappen van deze boot.

Smiley face Vaargebied: Ijsselmeer en Waddenzee; opstappen in Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale capaciteit overdag: 34 pers. ; Met overnachting Max. 18 pers.

Smiley face Maximale capaciteit uit te breiden tot 750 pers. via bevriende thuisvloot van Enkhuizen of Harlingen

Smiley face Maximale vergadercapaciteit: 26 pers. Met overnachting Max. 18 pers. 

Smiley face Minimale totaalprijs om uit te varen: €1.190 (exc. BTW), exclusief catering

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding, vergadering of zakelijk evenement op de Zeetjalk of in combinatie met andere lokale boten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Biestheuvel: locatie voor heidag met overnachtingsmogelijkheden op 13 km van Eindhoven
excl. BTW vanaf
€50 p.p.

Biestheuvel: locatie voor heidag met overnachtingsmogelijkheden op 13 km van Eindhoven

Vanaf €80 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 10 tot wel 100 personen,

Ben je op zoek naar een locatie voor een heisessie of heidag met overnachting, dan is het leuk om ook een bedrijfsuitje bij Biestheuvel te overwegen. Met groepsaccommodatie mogelijkheden tot wel 245 personen en diverse leuke activiteiten is dit een geweldige plek voor om te ontspannen of juist tot nieuwe inzichten te kunnen komen. Met bedrijfsuitjes activiteiten als outdoor cooking, Expeditie Robinson, dansworkshop, een eigen klimparcours en veel andere mogelijkheden.

Smiley face Gelegen in Hoogcasteren op 13 km van het centrum van Eindhoven

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 750 pers. theater: 400 pers.

Smiley face mooi terras aanwezig

Smiley face Diverse bedrijfsuitjes activiteiten mogelijk: outdoor cooking, Expeditie Robinson, dansworkshop, klimparcours etc.

Smiley face Gratis parkeren

Smiley face Bijzonderheden: ook mogelijk met overnachting (groepsaccommodatie voor 10 tot 245 personen), teambuilding activiteiten mogelijk

Wil je meer informatie over het organiseren van een heidag met overnachting in Biestheuvel, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Knus Delft: heidag locatie in de natuur (Delftse Hout)
excl. BTW vanaf
€40 p.p.

Knus Delft: heidag locatie in de natuur (Delftse Hout)

Overnachten kan bijvoorbeeld op 800 meter in Hotel Campanile Delft

Zoeken jullie een leuke plek in de natuur voor een heidag of heisessie in de omgeving van Delft? Dan kan het best lastig zijn om een inspirerende plek te vinden buiten de drukke stad. Maar Knus Delft biedt veel mogelijkheden voor een inspirerende heisessie in de natuur. Overnachten is bijvoorbeeld mogelijk in Hotel Campanile op ongeveer 800 meter van deze plek. 

Smiley face Gelegen in Delft (Delftse Hout) op ongeveer 8 km van het centrum van Den Haag

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 450 pers. en vergaderen 130 pers.

Smiley face 3 mooie terrassen aan het water

Smiley face Gratis parkeren voor de deur

Smiley face Bijzonderheden: vergaderen op het water met een speciale 8-persoons waterfiets, jeu de boule, roeiboten/waterfietsen,hotel op 1,5 km

Wil je meer informatie over het organiseren van een vergadering of heidag bij Knus in Delft, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Outdoors Holten: heidag organiseren met overnachtingsmogelijkheden met festival gevoel
excl. BTW vanaf
€150 p.p.

Outdoors Holten: heidag organiseren met overnachting met festival gevoel

Voor zakelijke groepen (niet particulier!) Foodtruck festivals met kampvuur gevoel, teambuilding activiteit, vergadering en overnachtingsmogelijkheden.

Ben je op zoek naar een locatie voor een heidag in de omgeving van Enschede? Wellicht is Outdoors Holten dan een leuke optie. Geniet van quad rijden, paintballen en de prettige sfeer op deze locatie. Na afloop regel je gewoon je eigen Foodtruck Festival (tot wel 1.000 personen). Bekijk hieronder alle mogelijkheden.

Smiley face Gelegen in Holten op 41 km van het centrum van Enschede, 30 km van Almelo, 23 km van Deventer, 35 km van Apeldoorn

Smiley face Maximale capaciteit: Foodtruck festival 1.000 pers. vergaderen: 50 pers.

Smiley face terras voor max. 500 personen

Smiley face Grootste ruimte: max. 50 pers.

Smiley face 4 locaties

Smiley face Gratis parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, kampvuur, paintball, quad rijden en diverse teambuilding activiteiten, mogelijkheid tot overnachten tot 100 personen

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding activiteit, vergadering of zakelijk foodtruck festival in Holten, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Heidag organiseren met festivalgevoel in de natuur op 3 km van het centrum van Groningen
excl. BTW vanaf
€150 p.p.

Heidag organiseren met festivalgevoel in de natuur op 3 km van het centrum van Groningen

Voor feesten tot 500 personen (optioneel met overnachting voor 24 personen)

Ben je op zoek naar een inspirerende locatie voor een heidag met overnachting in Groningen? Dan heb je die bij deze gevonden. Met maximaal 24 personen overnachten jullie in de natuur op een locatie met festivalgevoel en de mogelijkheid voor het organiseren van diverse leuke activiteiten.

Smiley face Gelegen in Groningen op 3 km van het centrum

Smiley face Maximale capaciteit: feesten 500 pers. vergaderen: 30 pers.

Smiley face terras voor max. 500 personen

Smiley face Grootste ruimte: max. 30 pers.

Smiley face 1 zaal

Smiley face Voldoende parkeergelegenheid

Smiley face Bijzonderheden: festivalgevoel, midden in de natuur, water, kampvuur, silent disco, mogelijkheid tot overnachten tot 24 personen

Wil je meer informatie over het organiseren van een teambuilding of evenement in Groningen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Kookworkshop teambuilding game tijdens je heidag
excl. BTW vanaf
€105 p.p.

Kookworkshop teambuilding game tijdens je heidag

Kookwedstrijd als teambuilding voor 10 tot wel 450 personen.

Ben je op zoek naar een workshop waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in de regio van jouw voorkeur.

Meer heidag locaties? Ga snel naar de regio van jouw voorkeur:

Heisessie organiseren door heel Nederland

Een heisessie kan er op verschillende manieren uitzien. Kies je voor 1 dag of een meerdaagse heisessie. De verschillende locaties die beschikbaar zijn door heel Nederland zijn er elk op hun eigen manier op ingericht. Landelijk, midden in de natuur, in combinatie met een bijzondere activiteit of op de meest unieke plaatsen. Vaak hebben de heidag locaties elk hun eigen faciliteiten. Wifi, catering mogelijkheden, parkeergelegenheid en/of audio-visuele middelen. Sommige locaties zijn geschikter voor bijvoorbeeld één dag waar andere er helemaal op ingericht zijn om meerdaagse heisessies te hosten. Wist je dat er zelfs locaties zijn die volledig afgehuurd kunnen worden zodat er totale privacy is? Ideaal om jezelf even helemaal terug te trekken. Ook zorgt een meerdaagse sessie ervoor dat iedereen even helemaal weg is uit zijn of haar eigen omgeving. Alles even kan parkeren/vergeten en even helemaal kan focussen op deze belangrijke dagen. De heidag(en) kunnen op verschillende manieren worden ingevuld. Een drukke dag afwisselen met een leuke activiteit, een seminar of een training bijvoorbeeld. Vaak is het van belang dat de activiteit en/of kennissessie aansluit bij het doel van de heisessie. Samenwerken, elkaar beter leren kennen of even helemaal losgaan bij een actieve activiteit. De mogelijkheden zijn vaak eindeloos en kunnen aansluiten bij elk doel.

Het organiseren van een heisessie of heidag gaat verder dan alleen het vinden van een passende locatie. Het opstellen van een leuk, prikkelend en inspirerend programma is misschien nog wel belangrijker. Het mag natuurlijk aan niets ontbreken tijdens deze bijzondere dag(en). Laat je inspireren door de verschillende opties op deze pagina. Het organiseren van een dergelijk event brengt veel meer mee dan ieder denkt. De impact hiervan is ook groot en kan zeer positieve gevolgen hebben voor het bedrijf en alle medewerkers. Een missie, een visie of juist een betere samenwerking met elkaar waardoor bepaalde zaken (nog) beter gaan draaien. Een originele heidag kan plaatsvinden door heel Nederland. In de regio, in de stad of juist ver buiten de veilige omgeving. Of het nu in Den Haag, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, of in 1 van de andere steden in Nederland. Het is een keuze die voor iedereen anders is. We helpen je graag bij het vinden van een geschikte oplossing voor zowel de invulling van de heidag als de heisessie locatie al dan niet inclusief overnachting. Laat je inspireren…we wensen je bij voorbaat een onvergetelijke sessie toe!

Of kijk op de regionale pagina's voor meer heidag ideeën

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                    Heidag in Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:          Heidag in Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                  Heidag in Haarlem

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:            Heidag in Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:             Heidag in Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:          Heidag in Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                         Heidag in Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:               Heidag in Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                  Heidag in Gouda

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                       Heidag in Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:          Heidag in Amersfoort

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:         Heidag in Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                         Heidag in Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                         Heidag in Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:               Heidag in Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                  Heidag in Almere

Regio Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:            Heidag in Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                  Heidag in Groningen

Regio Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                      Heidag in Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                      Heidag in Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                        Heidag in Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:             Heidag in Apeldoorn

WAAROM ONEMOTION?

 • ruim 10 jaar ervaring

  in de evenementensector
 • het grootste netwerk

  van locaties en entertainment
 • in 5 landen actief

  o.a. NL, DE, BE, UK & USA
 • samenwerking met

  kwalitatief hoogwaardige partners
 • diverse prijsklassen

  van betaalbaar tot zeer exclusief

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt