Heidag organiseren

Binnenkort een heidag organiseren? Mag bij deze belangrijke dag werkelijk niets ontbreken? Laat ons je helpen bij het organiseren van je heisessie! Een heidag (of heisessie) is voor veel bedrijven een bijzonder moment om even terug te trekken. Vaak trekken de leidinggevenden zichzelf een dag (of meerdere dagen) terug. Dit kan zijn voor vergaderingen of kennis op doen d.m.v. bijvoorbeeld seminars, lezingen en/of trainingen. Het belangrijkste punt bij dit moment is de heisessie locatie. Dit is vaak een omgeving met zo min mogelijk prikkels. Dit kan een prachtige buitenlocatie zijn in de vorm van een oord ergens op de hei of juist een hele bijzondere ruimte vol inspiratie. Vaak zijn de locaties die worden gebruikt voor een heisessie midden in de natuur waarbij rust, een flinke dosis privacy en natuurlijk ruimte centraal staan. Bij het organiseren van een heisessie helpen we je graag. Het vinden van locaties die geschikt zouden kunnen zijn en andere heidag elementen die deze dag tot een succes zouden kunnen maken. Kijk snel verder op deze pagina en laat je inspireren op weg naar de succesvolle organisatie van een heidag of heisessie voor je bedrijf.

Heidag organiseren: alles begint bij de juiste locatie

Heidag organiseren: alles begint bij de juiste locatie

Een heisessie kan belangrijke input geven voor de voortgang van het bedrijf. Om samen in een rustgevende en inspirerende omgeving op zoek te gaan naar antwoorden op cruciale vragen. Alles begint natuurlijk bij het kiezen van de juiste locatie voor de heidag. En hierbij kunnen we u wellicht goed van dienst zijn. Onemotion beschikt namelijk over een zeer groot netwerk van inspirerende locaties. Onze kostenloze service werkt als volgt. Indien u beschrijft waarna u op zoek bent, gaan wij op zoek naar de 2 nog beschikbare locaties die het beste aansluiten op uw wensen en eisen. We verzoeken deze locaties om u zsm van gerichte informatie te voorzien m.b.t. de mogelijkheden. Indien u gebruik wilt maken van deze snelle en handige service, verzoeken we u om hieronder op meer informatie te klikken.

Meer Informatie
geheel vrijblijvend

Heisessie organiseren door heel Nederland

Een heisessie kan er op verschillende manieren uitzien. Kies je voor 1 dag of een meerdaagse heisessie. De verschillende locaties die beschikbaar zijn door heel Nederland zijn er elk op hun eigen manier op ingericht. Landelijk, midden in de natuur, in combinatie met een bijzondere activiteit of op de meest unieke plaatsen. Vaak hebben de heidag locaties elk hun eigen faciliteiten. Wifi, catering mogelijkheden, parkeergelegenheid en/of audio-visuele middelen. Sommige locaties zijn geschikter voor bijvoorbeeld één dag waar andere er helemaal op ingericht zijn om meerdaagse heisessies te hosten. Wist je dat er zelfs locaties zijn die volledig afgehuurd kunnen worden zodat er totale privacy is? Ideaal om jezelf even helemaal terug te trekken. Ook zorgt een meerdaagse sessie ervoor dat iedereen even helemaal weg is uit zijn of haar eigen omgeving. Alles even kan parkeren/vergeten en even helemaal kan focussen op deze belangrijke dagen. De heidag(en) kunnen op verschillende manieren worden ingevuld. Een drukke dag afwisselen met een leuke activiteit, een seminar of een training bijvoorbeeld. Vaak is het van belang dat de activiteit en/of kennissessie aansluit bij het doel van de heisessie. Samenwerken, elkaar beter leren kennen of even helemaal losgaan bij een actieve activiteit. De mogelijkheden zijn vaak eindeloos en kunnen aansluiten bij elk doel. Laat je inspireren door de mogelijkheden en ga een onvergetelijke heidag tegemoet.

Of kijk op de regionale pagina´s voor meer heidag ideeën

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                    Heidag in Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:          Heidag in Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                  Heidag in Haarlem

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:            Heidag in Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:             Heidag in Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:          Heidag in Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                         Heidag in Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:               Heidag in Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                  Heidag in Gouda

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                       Heidag in Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:          Heidag in Amersfoort

Regio Noord-Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:         Heidag in Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                         Heidag in Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                         Heidag in Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:               Heidag in Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                  Heidag in Almere

Regio Limburg
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:            Heidag in Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl:                                  Heidag in Groningen

Regio Overijssel
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                      Heidag in Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                      Heidag in Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                        Heidag in Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:             Heidag in Apeldoorn