Incentive reizen en activiteiten

Een inspirerende oplossing voor elk incentive programma

Incentive reizen en activiteiten

In elk bedrijf zijn er bijzondere doelstellingen. Ambitieus of juist enorm haalbaar omdat er een nieuw team staat. Het zijn voor veel bedrijven een belangrijke maatstaaf voor een succesvol jaar. Wanneer een team dit doel bereikt is er natuurlijk niks mooier dan een mooie beloning. Maar de definitie van incentive reizen gaan verder dan alleen een beloning. Want het kan ook worden ingezet als een motivatiereis om het doel te kunnen behalen (extra power), een jubileumreis voor iemand die van grote waarde voor je bedrijf is/was of een relatiereis. Veel bedrijven zetten de incentive reis in om de band met hun relaties te versterken of juist even weer een boost te geven. Of wellicht heb je zelf een andere invulling van een incentive reis. Zeker is in ieder geval dat onze incentive reis partner zich in gaat zetten om een zo goed mogelijk op maat pakket samen te stellen passend bij jullie wensen. Zijn jullie er klaar voor? Wij wensen je alvast veel inspiratie toe en hopen dat we met onderstaand aanbod direct wat ideeën kunnen meegeven.

Teambuilding incentive Ardennen (ook meerdaagse mogelijkheden)
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Teambuilding incentive Ardennen (ook meerdaagse mogelijkheden)

Tijdens deze teambuilding incentive in de mooie Ardennen gaan jullie bouwen aan de doeltreffendheid, het zelfvertrouwen en de eenheid van jullie team. Diverse activiteiten komen aan bod: vlot bouwen (en varen), boogschieten en diverse team-versterkende opdrachten (Quad rijden en paintball horen eveneens tot de mogelijkheden). Dit alles vindt plaats onder leiding van echte teambuilding professionals.  Het is eveneens mogelijk om bij de uitvoerende partner te overnachten (chalets of hotel) en te dineren. Een geheel verzorgd teambuilding weekend behoort dus zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Incentive zeilen
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Incentive zeilen

De wind door je haren en waterdruppels in je gezicht. Vrijheid en inspiratie gaan hand in hand tijdens een incentive of bedrijfsuitje zeilen. Er is veel mogelijk: van een ontspannen (mid)dag zeilen tot een actieve zeilwedstrijd tegen collega's, of bijvoorbee ld compleet verzorgde (mid)dag en weekend arrangementen. Voor iedere groepsgrootte zijn er passende zeilschepen. De volgende locaties zijn mogelijk:  Loosdrechtse Plassen (Hilversum), Kagerplassen (tussen Amsterdam en Leiden), Friese meren, IJsselmeer (Lelystad, Enkhuizen & Friesland), Markermeer (Monnickendam, net boven Amsterdam).Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Wie is de verrader incentive reizen Barcelona
incl. BTW vanaf
€115 p.p.

Wie is de verrader incentive reizen Barcelona

Wie houdt er niet van Barcelona, de prachtige Catalaanse stad met z'n bijzondere sfeer en cultuur? Wat kun je je beter wensen als decor voor deze Wie is de verrader incentive reis? Geniet van het klimaat, de cultuur, het strand, de lekkere tapa's, de sangria, maar pas op..., er bevindt zich een verrader in jullie midden. En deze laat zich niet zo maar vangen. Bereid je voor op een spannende strijd in de straten van Gaudi's favoriete stad, waarbij je elkaar op een hele andere wijze zult leren kennen. Wil je meer weten over deze wie is de verrader incentive reis in Barcelona? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan bij de organisator. Bij de hierboven weergegeven vanaf-prijs komen nog reis- en verblijkosten van de deelnemers.

Wie is de verrader incentive reizen Budapest
incl. BTW vanaf
€115 p.p.

Wie is de verrader incentive reizen Budapest

Deze incentive reis speelt zich af in deze mooie stad aan de Donau. Ga helemaal op in de Hongaarse menigte tijdens deze Wie is de verrader variant. Van de Kettingbrug tot het Milleniumplein, van de Opera tot de Sint-Stefanusbasiliek, dit wordt een avontuur op niet snel te vergeten. Uiteraard is er genoeg tijd om te ontspannen en van de stad te genieten. Werk samen, maar vertrouw niemand. Deel informatie, maar hou je geheimen bij je. De verrader kijkt immers mee. Wil je meer weten over deze wie is de verrader incentive reis in Budapest? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan bij de organisator. Bij de hierboven weergegeven vanaf-prijs komen nog reis- en verblijkosten van de deelnemers.

Wie is de verrader incentive reizen op maat
incl. BTW vanaf
€115 p.p.

Wie is de verrader incentive reizen op maat

Ben je op zoek naar een avontuurlijke incentive reis met een leuk thema, maar wil je wel naar het land van jouw voorkeur afreizen? Geen probleem. Deze incentive reis kan in vrijwel elk land plaatsvinden. Neem de verrader mee naar Zweden of Portugal, naar Oostenrijk of bijvoorbeeld Griekenland en bezorg je collega's of zakenrelaties een onvergetelijke ervaring. Wil je meer weten over deze wie is de verrader incentive reis op maat? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan bij de organisator. Bij de hierboven weergegeven vanaf-prijs komen nog reis- en verblijkosten van de deelnemers.

Filmwedstrijd als incentive reis
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als incentive reis

Optioneel mogelijk: overnachting, vervoer en andere activiteiten

Tijdens deze bijzondere incentive reis komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Dit bedrijfsuitje kan in elke stad in Nederland, België of Duitsland worden uitgevoerd. Ook is het mogelijk om voor overnachtingen te zorgen (optioneel). Wil je meer weten over deze bijzondere  incentive reis? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Forteiland Adventure als incentive reis
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Adventure als incentive reis

Met overnachting mogelijk (optioneel)

Ben je op zoek naar echt een unieke incentive ervaring voor je werknemers of klanten? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoog van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala van outdoor en indoor activiteiten (van abseilen tot boogschieten, van piramide bouwen tot Fort Experience) en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Inclusief overtocht, activiteiten, koffie met lekkers en drankjes is deze Forteiland Adventure al mogelijk vanaf €95 p.p. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze bijzondere incentive reis (kijk ook eens op bedrijfsuitje met overnachting), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt