Incentive reizen en activiteiten

Een inspirerende oplossing voor elk incentive programma

vrijgezellenfeest.jpg (1)

Incentive reizen en activiteiten

In elk bedrijf zijn er bijzondere doelstellingen. Ambitieus of juist enorm haalbaar omdat er een nieuw team staat. Het zijn voor veel bedrijven een belangrijke maatstaaf voor een succesvol jaar. Wanneer een team dit doel bereikt is er natuurlijk niks mooier dan een mooie beloning. Maar de definitie van incentive reizen gaan verder dan alleen een beloning. Want het kan ook worden ingezet als een motivatiereis om het doel te kunnen behalen (extra power), een jubileumreis voor iemand die van grote waarde voor je bedrijf is/was of een relatiereis. Veel bedrijven zetten de incentive reis in om de band met hun relaties te versterken of juist even weer een boost te geven. Of wellicht heb je zelf een andere invulling van een incentive reis. Zeker is in ieder geval dat onze incentive reis partner zich in gaat zetten om een zo goed mogelijk op maat pakket samen te stellen passend bij jullie wensen. Zijn jullie er klaar voor? Wij wensen je alvast veel inspiratie toe en hopen dat we met onderstaand aanbod direct wat ideeën kunnen meegeven.

Incentive Reis Torrevieja in Spanje: vlakbij Alicante
excl. BTW vanaf
€350 p.p.

Incentive Reis Torrevieja in Spanje: vlakbij Alicante

Programma kan helemaal op maat worden gemaakt.

U bent natuurlijk enorm trots op uw personeel. Het is dan ook goed om af en toe te laten blijken hoe u zich voelt. En dan kan onder andere middels een leuke incentive reis. En waar kunt u uw medewerkers dan blijer mee maken dan de Spaanse zon? De omgeving van Alicante heeft, naast een fantastisch klimaat, veel te bieden voor de incentive reiziger. Tijdens deze incentive reis zal uw reisgezelschap worden ontzorgd door een kleinschalige reisorganisatie. De incentive reis zal geheel op maat worden aangepast aan uw wensen. Om u toch alvast een idee te kunnen geven, hebben we hieronder een voorbeeld incentive reis weergegeven:
-4 Overnachtingen met half pension in een mooi hotel aan de Middellandse Zee met goede vergadermogelijkheden
-leuke activiteit aan de rand van het roze zoutmeer (met showcooking)
-Unieke visproeverij met heerlijke wijnen
-transfer van en naar Alicante Hotel
Deze voorbeeld incentive reis is mogelijk vanaf €350 p.p. Uiteraard is het mogelijk om deze incentive reis uit te breiden of aan te passen naar uw eigen wensen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk incentive reis naar Spanje, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Wintersport incentive reis in Oostenrijk
excl. BTW vanaf
€355 p.p.

Wintersport incentive reis in Oostenrijk

Voor 4 tot 100 personen

Er zijn veel manieren om de teambanden aan te halen en eventjes nieuwe inspiratie op te doen. Maar met de afdeling, klant, zakenrelatie of team op wintersport is misschien wel één van de allerleukste. Gedurende deze 3-daagse wintersport experience in het Oostenrijkse Wildpark Grünau (op ongeveer 9 uur rijden vanaf Utrecht) wordt alles voor jullie geregeld (overnachting, halfpension, skipas etc.). Ook voor de minder fanatieke wintersporters is er genoeg te beleven in dit wonderschone natuurgebied. Er is veel mogelijk (van dineren boven op de berg tot slalom-wedstrijd etc.). Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze leuke winter break (kijk ook eens naar andere incentive reizen), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Teambuilding weekend als incentive in de Belgische Ardennen
excl. BTW vanaf
€243 p.p.

Teambuilding weekend als incentive in de Belgische Ardennen

Ook mogelijk als shortbreak/24 uurs-programma, 8 tot 100 deelnemers

Wil je elkaar echt op een andere manier leren kennen? Is het de bedoeling dat na deze teambuilding activiteit de teamleden echt voor elkaar door het vuur gaan? Dan is een outdoor teambuilding weekend (shortbreak is ook mogelijk) misschien wel de best passende optie. En waar kun je dan beter terecht dan in de Belgische Ardennen (op slechts 2,5 uur rijden vanaf Utrecht)? Hierbij staan natuur, spanning en ontspanning centraal. Van raften tot rotsklimmen, van kampvuur maken tot heerlijk BBQ-en, na een paar dagen in de ruige natuur staat er vast en zeker een team met nieuwe energie. Tijdens deze activiteit overnachten jullie in comfortabele chalets. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere teambuilding bedrijfsuitje (kijk ook eens op bedrijfsuitje in het buitenland), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Incentive in luxe groepsaccommodatie met grote Hottub en sauna op 11 km van het centrum van Amsterdam
excl. BTW vanaf
€250 p.p.

Incentive in luxe groepsaccommodatie met grote Hottub en sauna op 11 km van het centrum van Amsterdam

Geniet met max. 20 personen van jullie eigen luxe villa met jacuzzi en sauna tussen Amsterdam en Zandvoort aan Zee

Zijn jullie op zoek naar een bijzondere locatie om jullie meerdaagse incentive te vieren, helemaal in stijl? Dan is deze luxe villa vlakbij het centrum van Amsterdam een aanrader. Het strand van Zandvoort aan Zee is ook goed bereikbaar vanuit de villa. Geniet van jullie eigen hottub en sauna, maak gebruik van de BBQ of de professionele keuken en ga heerlijk feesten in Amsterdam.

Smiley face Gelegen in Zwanenburg op 11 km van het centrum van Amsterdam, 18 km van Zandvoort aan Zee

Smiley face overnachten voor max. 20 personen

Smiley face ruimte voor vergaderen en teambuilding

Smiley face vanaf €125 p.p.p.n. (minimaal 2 nachten)

Smiley face Bijzonderheden: professionele keuken aanwezig (optioneel catering), wifi, BBQ, jacuzzi en sauna.

Wil je meer informatie over deze groepsaccommodatie voor meerdaagse incentives in Zwanenburg, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Incentive reis naar Race Circuit Zandvoort
excl. BTW vanaf
€150 p.p.

Incentive reis naar Race Circuit Zandvoort

Overnachting in hotel of Centre Parcs (optioneel)

Ben je opzoek naar een bijzondere plek voor jullie incentive? Wat dachten jullie dan van het inmiddels wereldberoemde Race Circuit in Zandvoort waar onlangs voor het tweede opeenvolgende jaar de Dutch F1 Grandprix werd verreden?! Voor je het weet genieten jullie van een leuk bedrijfsuitje, een teambuilding activiteit of een ander bedrijfsevenement op het circuit: van zelf circuit rijden tot racen op de professionele race simulatoren, van de pitbox challenge waarbij je zelf de pitbox induikt tot vergaderen of zelfs feesten. Ook is het mogelijk om in de omgeving te overnachten (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit bijzondere bedrijfsuitje voor een grote groepen, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Forteiland Adventure als incentive reis
excl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Adventure als incentive reis

Met overnachting mogelijk (optioneel)

Ben je op zoek naar echt een unieke incentive ervaring voor je werknemers of klanten? Wat dacht je dan van deze Forteiland Adventure. De locatie is onvergetelijk. Per boot word je naar een eiland gebracht voor de kust ter hoog van Haarlem/Amsterdam.  Op dit bijzondere eiland vind je een beeldschoon fort. En in en rondom dit fort zal de Forteiland Adventure plaatsvinden. Maak een keuze uit een breed scala van outdoor en indoor activiteiten (van abseilen tot boogschieten, van piramide bouwen tot Fort Experience) en combineer deze activiteiten met een vergadering of feest. Inclusief overtocht, activiteiten, koffie met lekkers en drankjes is deze Forteiland Adventure al mogelijk vanaf €95 p.p. Ook is het mogelijk om te overnachten bij dit arrangement (optioneel). Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze bijzondere incentive reis (kijk ook eens op bedrijfsuitje met overnachting), vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Legervoertuigen rally met diverse missies als leuke incentive
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Legervoertuigen rally met diverse missies als leuke incentive

Voor groepen tot 500 personen (overnachtingen zijn optioneel)

Tijdens dit unieke bedrijfsuitjes worden jullie in groene leger-overall gehesen en nemen jullie plaats in één van de authentieke legertrucks en legerjeeps. Hierna kan het avontuur beginnen. Diverse rally´s zijn mogelijk door heel Nederland. Afhankelijk van de rally zullen jullie een missie moeten gaan vervullen aan de hand van zowel ouderwetse als moderne technieken. Durven jullie deze uitdaging aan en zijn jullie in staat om als één team de Missie te vervullen? Dan is deze legervoertuigen rally misschien wel iets voor jullie. Optioneel is het mogelijk om te overnachten of zelfs gebruik te maken van een helikopter-dropping.

Incentive in Landgoed Leudal: 4 groepsaccommodaties op 11 km van Roermond
excl. BTW vanaf
€82 p.p.

Incentive in Landgoed Leudal: 4 groepsaccommodaties op 11 km van Roermond

Vanaf €82 p.p. per 2 nachten; groepsaccommodatie voor groepen van 15 tot wel 173 personen,

Ben je op zoek naar een grote groepsaccommodatie voor een teambuilding week of weekend, meerdaagse vergadering of incentive reis? En ben je dan op zoek naar een locatie die beschikking heeft over een professionele keuken en een eigen bar? En dient de locatie tevens te beschikken over aparte vergaderruimtes? Dan biedt Landgoed Leudal misschien wel de perfecte oplossing.

Smiley face Gelegen in Haelen op 11 km van Roermond, 25 km van Venlo

Smiley face 4 verschillende teambuilding groepsaccommodaties op het terrein (overnachtingsmogelijkheden voor groepen van 15 tot 173 personen) 

Smiley face Diverse volledig ingerichte vergaderruimtes aanwezig

Smiley face Accommodatie 1: max. 21 deelnemers met 7 slaapkamers, Accommodatie 2: max. 54 deelnemers met 18  slaapkamers, Accommodatie 3: max. 44 deelnemers met 22 slaapkamers, Accommodatie 4: max. 54 deelnemers met 18  slaapkamers

Smiley face vanaf €82 p.p. voor 2 nachten

Smiley face Bijzonderheden: tuin, professionele keuken aanwezig, tafeltennistafel, BBQ, Kampvuurplaats, bar, wifi, gratis parkeren voor de deur.

Wil je meer informatie over deze groepsaccommodatie voor meerdaagse vergaderingen in Haelen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan en check meteen de beschikbaarheid op de datum van jouw keuze.

Incentive zeilen
excl. BTW vanaf
€60 p.p.

Incentive zeilen

De wind door je haren en waterdruppels in je gezicht. Vrijheid en inspiratie gaan hand in hand tijdens een incentive of bedrijfsuitje zeilen. Er is veel mogelijk: van een ontspannen (mid)dag zeilen tot een actieve zeilwedstrijd tegen collega's, of bijvoorbee ld compleet verzorgde (mid)dag en weekend arrangementen. Voor iedere groepsgrootte zijn er passende zeilschepen. De volgende locaties zijn mogelijk:  Loosdrechtse Plassen (Hilversum), Kagerplassen (tussen Amsterdam en Leiden), Friese meren, IJsselmeer (Lelystad, Enkhuizen & Friesland), Markermeer (Monnickendam, net boven Amsterdam).Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden.

Filmwedstrijd als incentive reis
excl. BTW vanaf
€55 p.p.

Filmwedstrijd als incentive reis

Optioneel mogelijk: overnachting, vervoer en andere activiteiten

Tijdens deze bijzondere incentive reis komen alle professionele aspecten van het film maken aan bod. Zo worden de deelnemers onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Dit bedrijfsuitje kan in elke stad in Nederland, België of Duitsland worden uitgevoerd. Ook is het mogelijk om voor overnachtingen te zorgen (optioneel). Wil je meer weten over deze bijzondere  incentive reis? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Beach incentive Scheveningen met overnachting
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Beach incentive Scheveningen met overnachting

Vanaf 10 personen tot hele grote groepen

Van Expeditie Robinson tot Archery Tag, van Beachsoccer tot Beachvolleyball, van Discgolf tot katapult bouwen, van knotshockey tot Ultimate Frisbee, het is eigenlijk allemaal wel leuk om te doen op het strand. Daarom kun je zelf je eigen programma samenstellen op basis van aantal van deze activiteiten. Op deze manier hoef je niet zo streng te kiezen, maar kun je gewoon meerdere leuke dingen doen op het Scheveningse strand. Met een lekker briesje in de stralende zon en je voeten in de branding wordt dit vast een onvergetelijke dag. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk incentive bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Sloepengame incentive Rotterdam of Den Haag met overnachting
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Sloepengame incentive Rotterdam of Den Haag met overnachting

Maak samen met je collega’s Rotterdam of Den Haag onveilig tijdens deze sloepenrally. Met je team ga je in een sloep de strijd aan om de meeste punten binnen te slepen aan de hand van creatieve opdrachten en brein-brekende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het opduikelen van het raarste voorwerp uit de gracht of een vraag over specifieke plekken van de stad. Er staat het team dus een flinke uitdaging op het gebied van kennis, creativiteit en teamwork te wachten. Bij grotere groepen worden de deelnemers verspreid over meerdere sloepen om tegen elkaar te strijden. Want wat gezonde dosis competitie kan nooit kwaad! Het team dat aan het einde van de vaarroute de meeste punten heeft binnengesleept, vaart eeuwige roem tegemoet. Na afloop van dit leuke bedrijfsuitje duiken jullie vast en zeker het bruisende nachtleven in van Rotterdam óf Den haag, waarna jullie genieten van een aangename overnachting. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk incentive uitje met overnachting, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

Uit handen van de jagers als incentive reis met overnachting
excl. BTW vanaf
€120 p.p.

Uit handen van de jagers als incentive reis met overnachting

Mogelijk in steden/regio´s in Nederland, België en Duitsland

Slechts één ding is belangrijk; laat je niet vangen. Tenminste als je één van de voortvluchtigen bent. Dan doe je er natuurlijk alles aan om niet op te vallen en ga je helemaal op in de massa. Ben je een jager, dan ligt dat natuurlijk helemaal anders. Dan ga je aan de hand van moderne hulpmiddelen op jacht. Wil jij je bedrijfsuitje in jouw regio combineren met een zinderende City Game? Bij dit bedrijfsuitje in het binnen- of buitenland is natuurlijk ook een overnachting in begrepen (niet ver van de plaats waar het bedrijfsuitje plaats zal vinden). Dit incentive bedrijfsuitje is mogelijk in de meeste steden/regio´s van Nederland, België en Duitsland. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Uit handen van de jagers incentive mogelijkheden in de regio van jouw voorkeur.

Highland Games als incentive uitje met overnachting
excl. BTW vanaf
€120 p.p.

Highland Games als incentive uitje met overnachting

In de meeste steden/regio´s van Nederland, België en Duitsland

De adrenaline kookt door je aderen en je voelt ruige zweetdruppels stromen onder je kilt. Welkom op de Highland games! Doe als de voorouders van de Schotten zo’n 4000 jaar geleden: laat zien dat je je clan waardig bent aan de hand van een aantal intensieve proeven. Bereid je voor op middagje brullen, joelen en heel veel lachen. Dit actieve en ludieke bedrijfsuitje is mogelijk in de meeste steden/regio´s van Nederland, België en Duitsland. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Highland Games incentive mogelijkheden in de regio van jouw voorkeur.

Sloepengame incentive Amsterdam of Utrecht met overnachting
excl. BTW vanaf
€99 p.p.

Sloepengame incentive Amsterdam of Utrecht met overnachting

Maak samen met je collega’s Amsterdam of Utrecht onveilig tijdens deze sloepenrally. Met je team ga je in een sloep de strijd aan om de meeste punten binnen te slepen aan de hand van creatieve opdrachten en brein-brekende vragen. Denk bijvoorbeeld aan het opduikelen van het raarste voorwerp uit de gracht of een vraag over specifieke plekken van de stad. Er staat het team dus een flinke uitdaging op het gebied van kennis, creativiteit en teamwork te wachten. Bij grotere groepen worden de deelnemers verspreid over meerdere sloepen om tegen elkaar te strijden. Want wat gezonde dosis competitie kan nooit kwaad! Het team dat aan het einde van de vaarroute de meeste punten heeft binnengesleept, vaart eeuwige roem tegemoet. Na afloop van dit leuke bedrijfsuitje duiken jullie vast en zeker het bruisende nachtleven in van Amsterdam óf Utrecht, waarna jullie genieten van een aangename overnachting. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit onvergetelijk incentive uitje met overnachting, vraag dan hieronder vrijblijvend informatie aan.

City Escape als incentive met overnachting
excl. BTW vanaf
€115 p.p.

City Escape als incentive met overnachting

In de meeste steden/regio´s van Nederland, België en Duitsland

Deze City game is een variant op de zeer populaire escape rooms van dit moment. Alleen deze game speel je in het centrum van de stad. Breken jullie alle codes? Ontrafelen jullie op tijd alle raadsels en geheimen? Welk team wint de sleutel van de stad?  Bij dit incentive uitje is natuurlijk ook een overnachting in begrepen (niet ver van de plaats waar het bedrijfsuitje plaats zal vinden). Dit bedrijfsuitje is mogelijk in de meeste steden/regio´s van Nederland, België en Duitsland. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de City Escape incentive mogelijkheden in de regio van jouw voorkeur.

Wie is de verrader incentive reizen Barcelona
excl. BTW vanaf
€115 p.p.

Wie is de verrader incentive reizen Barcelona

Wie houdt er niet van Barcelona, de prachtige Catalaanse stad met z'n bijzondere sfeer en cultuur? Wat kun je je beter wensen als decor voor deze Wie is de verrader incentive reis? Geniet van het klimaat, de cultuur, het strand, de lekkere tapa's, de sangria, maar pas op..., er bevindt zich een verrader in jullie midden. En deze laat zich niet zo maar vangen. Bereid je voor op een spannende strijd in de straten van Gaudi's favoriete stad, waarbij je elkaar op een hele andere wijze zult leren kennen. Wil je meer weten over deze wie is de verrader incentive reis in Barcelona? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan bij de organisator. Bij de hierboven weergegeven vanaf-prijs komen nog reis- en verblijkosten van de deelnemers.

Wie is de verrader incentive reizen Budapest
excl. BTW vanaf
€115 p.p.

Wie is de verrader incentive reizen Budapest

Deze incentive reis speelt zich af in deze mooie stad aan de Donau. Ga helemaal op in de Hongaarse menigte tijdens deze Wie is de verrader variant. Van de Kettingbrug tot het Milleniumplein, van de Opera tot de Sint-Stefanusbasiliek, dit wordt een avontuur op niet snel te vergeten. Uiteraard is er genoeg tijd om te ontspannen en van de stad te genieten. Werk samen, maar vertrouw niemand. Deel informatie, maar hou je geheimen bij je. De verrader kijkt immers mee. Wil je meer weten over deze wie is de verrader incentive reis in Budapest? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan bij de organisator. Bij de hierboven weergegeven vanaf-prijs komen nog reis- en verblijkosten van de deelnemers.

Wie is de verrader incentive reizen op maat
excl. BTW vanaf
€115 p.p.

Wie is de verrader incentive reizen op maat

Ben je op zoek naar een avontuurlijke incentive reis met een leuk thema, maar wil je wel naar het land van jouw voorkeur afreizen? Geen probleem. Deze incentive reis kan in vrijwel elk land plaatsvinden. Neem de verrader mee naar Zweden of Portugal, naar Oostenrijk of bijvoorbeeld Griekenland en bezorg je collega's of zakenrelaties een onvergetelijke ervaring. Wil je meer weten over deze wie is de verrader incentive reis op maat? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan bij de organisator. Bij de hierboven weergegeven vanaf-prijs komen nog reis- en verblijkosten van de deelnemers.

Expeditie Robinson als incentive met overnachting
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Expeditie Robinson als incentive met overnachting

In de meeste steden/regio´s van Nederland, België en Duitsland

Kijk je ook graag naar Expeditie Robinson en ben je benieuwd hoe je het ervan af zou brengen tijdens één van de groepsopdrachten? Ga dan nu de strijd aan met je vrienden of collega's tijdens deze Expeditie Robinson teambuilding activiteit. Diverse groepsopdrachten volgen elkaar op. Bij dit bedrijfsuitje is natuurlijk ook een overnachting in begrepen (niet ver van de plaats waar het bedrijfsuitje plaats zal vinden). Dit bedrijfsuitje is mogelijk in de meeste steden/regio´s van Nederland, België en Duitsland. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de Expeditie mogelijkheden voor je actieve incentive uitje in de regio van jouw voorkeur.

Filmwedstrijd incentive reis met overnachting in het centrum van Praag
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd incentive reis met overnachting in het centrum van Praag

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

Deze incentive reis vindt plaats in de straten van het mooie centrum Praag, met als decors bijzondere trekpleisters als de Karelsbrug, het astronomische uurwerk op het Oude Stadsplein en andere bezienswaardigheden. De deelnemers worden onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over deze bijzondere incentive reis? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd incentive reis met overnachting in het centrum van Parijs
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd incentive reis met overnachting in het centrum van Parijs

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

Van het charmante Montmartre met z´n gezellige Place du Tertre tot de imposante Champs-Élysées en de Eiffeltoren, Parijs heeft het allemaal. En welk decor is mooier voor een bijzonder bedrijfsuitje dan de hoofdstad van Frankrijk? Dit bedrijfsuitje vindt plaats in de straten van Parijs midden tussen de bezienswaardigheden. De deelnemers worden onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over deze bijzondere incentive reis naar Parijs met overnachting? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd incentive reis in het centrum van Barcelona
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd incentive reis in het centrum van Barcelona

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

Welkom in de stad van Gaudi, Park Güell en de Sagrada Familia. Het beeldschone Barcelona vormt het ideale decor voor een film. En die gaan jullie maken in en rond het centrum van deze zonnige stad, midden tussen de mooie trekpleisters.  De deelnemers worden onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over deze bijzondere incentive reis? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd incentive reis in het centrum van Wenen
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd incentive reis in het centrum van Wenen

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

Welkom in één van de meest romantische steden van Europa. De ideale plek om een film op te nemen dus. En dat is precies wat jullie gaan doen te midden van bezienswaardigheden als de Spaanse Rijschool, het Weense stadspark en het Prater. De deelnemers worden onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over deze bijzondere incentive reis? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd incentive reis in het centrum van Rome
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd incentive reis in het centrum van Rome

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

Het startpunt van deze trip is een stad die heel lang het middelpunt van de wereld was. En dat wordt snel duidelijk als je er voor de eerste keer een bezoek aan brengt. Te midden van historische monumenten als het Colosseum, de Trevifontein en de Sint-Pietersbasiliek gaan jullie een film opnemen. De deelnemers worden onderverdeeld in groepen. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over deze bijzondere incentive reis? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd incentive reis Londen
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd incentive reis Londen

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

Londen is een echte wereldstad. En te midden van trekpleisters als de Big Ben, de Tower Bridge, Buckingham Palace en Trafalgar Square, gaan jullie in een groepen een film maken. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over deze bijzondere incentive reis naar Londen? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd incentive reis Boedapest
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd incentive reis Boedapest

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

Boedapest, die mysterieuze maar oh zo mooie stad aan de Donau. In een oogverblindende setting maken jullie een film te midden van bezienswaardigheden als de Burcht, de Matthiaskerk, de Citadel en het Vissersbastion. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over deze bijzondere incentive reis naar Boedapest? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd incentive reis Berlijn
Filmwedstrijd incentive reis Berlijn
€130 p.p.

Filmwedstrijd incentive reis Berlijn

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

¨Verrassend veelzijdig¨, dat is een mooie omschrijving van Berlijn. Een stad die nog altijd een beetje dreigt te worden onderschat. Te midden van fantastische bezienswaardigheden als de Branderburger Tor, Checkpoint Charlie en de Duitse Bondsdag gaan jullie aan de slag met het maken van een film. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over deze bijzondere incentive reis naar Berlijn? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Filmwedstrijd incentive in stad/land van je voorkeur
excl. BTW vanaf
€130 p.p.

Filmwedstrijd incentive in stad/land van je voorkeur

Inclusief overnachting; optioneel: meerdere overnachtingen, vervoer en andere activiteiten

Van Spanje tot Frankrijk, van Portugal tot Noorwegen, deze filmwedstrijd is beschikbaar in elk Europees land. Heb je de voorkeur voor het mysterieuze Dublin (en de rest van Ierland), of ga je toch liever voor Hamburg (of een andere stad in Duitsland) of voor een wintersport regio, geen probleem. Binnen elke groep wordt een Regisseur, Producer en Assistent Producer gekozen. De overige groepsleden treden op als acteurs. Vervolgens krijgt men de filmopdracht. Deze opdracht kan ook op maat worden gemaakt naar gelang de doelstellingen en de behoefte van het bedrijf. Elke groep kan met nep geld inkopen doen: kleding, attributen, technische hulpmiddelen en ondersteuning door een professioneel filmteam. Na afloop van de productie, worden de films gezamenlijk bekeken en zal de ¨Oscar¨ uitreiking plaatsvinden. Na afloop zal het nachtleven van deze bruisende stad/regio uiteraard volop aan bod komen. Wil je meer weten over deze bijzondere incentive? Vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je aanbod op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt