Jubileumfeest organiseren

In o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Amersfoort, Den Bosch en andere steden.

vrijgezellenfeest.jpg (1)

Een jubileumfeest organiseren met Onemotion

Een jubileum vier je niet elke dag. Of het nu gaat om een jubileum van je bedrijf, of om een persoonlijke mijlpaal. En dus wil je graag stevig uitpakken met een jubileumfeest. Zodat de aanwezigen tot aan het volgende feest praten over hoe geweldig het wel niet was. 

Wat je wilt, hangt uiteraard sterk af van het beschikbare budget. En dat is het bijzondere aan Onemotion. Dankzij ons enorme partnernetwerk, zijn we in staat om bij elk budget het optimale jubileumfeest te verzorgen.

Some description

Themafeest Back to the 00's als jubileumfeest
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Themafeest Back to the 00's als jubileumfeest

Op je eigen locatie (feestlocatie niet inbegrepen).

De 00’s was een bijzondere periode. Computers, mobiele telefoons en internet maakte een enorme ontwikkeling door. Maar ook muziek was een bijzonder onderdeel van de 00’s. Je zong mee met Dragosta Din Tei, danste op de Ketchup Song of liet je Jumpstyle moves zien. Nu kan alles weer uit de kast tijdens dit 00’s themafeest. Werkelijk niks mag ontbreken wanneer je dit feest gaat organiseren. Of dit nu voor een personeelsfeest, familiefeest of ander type event is. Laat de magische klanken van Cristina Aguilera of Gigi D’Agostina voorbij komen en sluit de avond af met mooie meezingers van Guus Meeuwis. Ook de aankleding van deze avond kan helemaal in 00’s style. Meer interesse in dit themafeest? Vraag via onderstaande optie vrijblijvend meer informatie aan. We wensen je alvast een onvergetelijke avond toe.

Forteiland Ijmuiden: bijzonder jubileumfeest in zee (met overnachtingsmogelijkheden)
incl. BTW vanaf
€95 p.p.

Forteiland Ijmuiden: bijzonder jubileumfeest in zee (met overnachtingsmogelijkheden)

Voor zakelijk feest, vergadering, of andere evenement van 10 tot 600 pers.

Hoog tijd voor een bijzonder bedrijfsfeest, vergadering, klantendag of jubileumfeest! Met de boot worden jullie naar jullie eigen eiland gebracht voor de kust van Ijmuiden. En op dit eiland staat een fort, waar jullie zakelijke evenement plaats zal vinden. Van inspirerende vergadering tot enerverend personeelsfeest, op Forteiland Ijmuiden is het allemaal mogelijk.

Smiley face Gelegen voor de kust van IJmuiden

Smiley face Grootste zaal: max. 250 pers. Kleinste: max. 4 pers. 

Smiley face 14 verschillende zalen

Smiley face Groot terras aanwezig, overdekte veranda

Smiley face Eigen parkeerterrein (gratis parkeren)

Smiley face Bijzonderheden: vervoer per boot inbegrepen 

Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan.

Après ski winteravond als jubileumfeest
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Après ski winteravond als jubileumfeest

Keuze uit meerdere feestlocaties (inbegrepen) in je eigen stad of je eigen locatie; Inclusief diner

Wat is er nu leuker dan de après ski naar je toe te halen tijdens een heuse feestavond? Samen met alle andere bezoekers doop je deze avond om naar een sfeervolle winterse avond en is het tijd om te feesten. Tijdens deze avond voer je samen met teamgenoten leuke winter games uit en probeer je zoveel mogelijk punten te behalen. En krijg je het niet warm genoeg van de spellen zelf? Neem een schnaps en pak weer door. Gezelligheid, uithoudingsvermogen, samenwerking en kennis zijn de ingrediënten voor een geslaagde avond. Na afloop is het tijd om de après ski winteravond feestelijk af te sluiten en er zo een onvergetelijke dag van te maken. Vraag via onderstaande groene button meer informatie aan en laat je informeren over de mogelijkheden van dit leuke jubileumfeest concept.

Live Cooking catering met rollende keukens
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Live Cooking catering met rollende keukens op je jubileumfeest

Voor 50 t/m 1.000 personen (meer op aanvraag); diverse keukens

Heb je een bijzonder evenement en wil je dit graag aankleden met catering die live wordt bereid voor het oog van de gasten? Dan is deze live cooking catering misschien wel een hele leuke optie. Van tapasbar tot verse frites, van chocoladefeest met fonteinen en live bereide bonbons, van gigantische paella pannen tot grill installaties. Van luxe broodjes of crepes tot churos en Italiaanse ijswagens, van pizza houtoven tot Zuid-Afrikaanse braai brandweerauto en veel meer. Er is heel veel mogelijk. Indien gewenst is het ook mogelijk om drankjes te serveren (met zelfbedieningsbar of bemande bar). Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze live Cooking catering voor je eigen jubileumfeest? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Winter wonderland themafeest als jubileumfeest
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Winter wonderland themafeest als jubileumfeest

Vanaf 20 tot 350 personen (volumekorting mogelijk). Optioneel met catering, drankjes en/of overnachting

Beeld je eens in: je staat midden in een sfeervol skidorp samen met je collega's. In een winterse setting krijgen jullie een aantal ludieke en saamhorige activiteiten voorgelegd. Van Nagel Schlag tot sneeuwbal schieten, van langlaufen tot sneeuwpop worstelen, het kan allemaal tijdens dit winterse themafeest. En ondertussen genieten jullie natuurlijk van de glühwein of warme chocomel (of wat anders). Uiteraard dansen jullie er allemaal flink op los op de Tiroler muziek of de meer hedendaagse nummers. Wil je meer weten over dit bijzondere Winter wonderland themafeest? Vraag dan hieronder meer informatie aan via onderstaand informatieformulier.

Goud en Fout jubileum feest op een feestlocatie in jouw stad
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Goud en Fout jubileum feest op een feestlocatie in jouw stad

Keuze uit diverse feestlocaties of je eigen locatie; Inclusief feestlocatie, diner en welkomstdrankje

Wil je voorkomen dat het feest weer uitdraait op een zit-feestje en een lege dansvloer? Dan is dit arrangement een hele mooie oplossing. Stil blijven zitten is gewoon geen optie meer. De DJ/spelleider zal jullie opzwepen tot grote hoogte. Met hits uit de 80´s en 90´s en de disco age, tot foute meezingers en après-ski liedjes, alles komt voorbij. En diverse muzikale spellen brengen jullie helemaal in de stemming. Ondertussen genieten jullie van een heerlijk diner. Bij dit jubileumfeest concept in jouw stad is ook een feestlocatie inbegrepen (hierbij hebben jullie de keuze uit diverse opties). Wil je meer weten over dit muzikale themafeest in jouw stad? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via het onderstaande formulier.

90's themafeest als jubileumfeest concept
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

90's themafeest als jubileumfeest concept

Op je eigen locatie (feestlocatie niet inbegrepen).

Springt tijdens dit 90’s themafeest in een tijdmachine en geniet van deze bijzondere periode. Haal je hakmoves weer uit de kast en zing uit volle borst mee met alle bekende hits van de Backstreet Boys! Wie was er als vrouw nu niet verliefd op deze jongens? De ene na de herinnering zal de revue passeren tijdens dit gave 90’s themafeest. Terwijl de DJ de fijnste hits speelt uit de 90’s kun je als organisator nadenken over de verdere aankleding. Een optreden van de imitatie Spice Girls of Backstreet Boys tot een game ruimte om te kijken wie de Nintendo koning was. Tijdens deze avond ga je van een gabber naar Captain Jack en van Britney Spears naar Take That. Dit gaat een avond worden die niet snel vergeten zal worden. Vraag via onderstaande mogelijkheid meer informatie aan en laat u vrijblijvend informeren. We wensen je bij voorbaat een onvergetelijke avond toe.

 Live Cooking BBQ catering je eigen locatie
incl. BTW vanaf
€35 p.p.

Live Cooking BBQ jubileumfeest op locatie

Max. 1.000 deelnemers; Mogelijk op elke locatie met buitenruimte; Ook drankjes, meubilair of complete foodmarkt is mogelijk.

Zomer of winter, het maakt niet uit, BBQen is altijd leuk. En tijdens dit live cooking BBQ catering event gaan de grillmasters speciaal voor jullie aan het werk om er een heerlijk BBQ feest van te maken op jullie eigen locatie. Wil je er ook drankjes bij of een andere catering voor de mensen die niet zo van BBQ houden, dan is dat geen probleem. Voorwaarde is wel dat jullie beschikken over een buitenruimte voor de BBQ. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze live Cooking BBQ voor je eigen jubileumfeest? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

80's / 90's Quiz als jubileumfeest
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

80's / 90's Quiz als jubileumfeest

Keuze uit meerdere feestlocaties (inbegrepen) in je eigen stad of je eigen locatie; Inclusief diner

Op zoek naar een bijzonder, hilarisch en gezellig themafeest op een bijzondere feestlocatie omdat je iets te vieren hebt met een grote groep? Wellicht is de 80’s/90’s quiz dan wel iets voor jullie! Tijdens deze quiz ga je je kennis testen over deze periode. Heb je leuke herinneringen aan bepaalde klassiekers, die je vroeger mee zong tijdens een avondje uit? Welke series en films waren er in die tijd populair en bleef je voor thuis? Het wordt een avond vol herkenning en “oh ja” momenten. Na de quiz is het ook nog mogelijk om te genieten van een heerlijk diner en kunnen jullie nog verder napraten en herinneringen ophalen na afloop tijdens het feest. Benieuwd geworden? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over dit jubileumfeest via onderstaande groene button.

Koning Voetbal dinerspel als jubileumfeest concept
incl. BTW vanaf
€24,50 p.p.

Koning Voetbal dinerspel als jubileumfeest concept

Met begeleiding op afstand zonder diner (vanaf €24,50 p.p.), op locatie met diner vanaf €55 p.p.

Waar maak je heel veel mannen en vrouwen blij mee? Voetbal natuurlijk. Al die uren in de kroeg voor het scherm of in het stadion met een seizoenskaart gaan nu echt goed van pas komen tijdens deze koning voetbal quiz. Een inspirerende quizmaster test jullie kennis van het spel over de belangrijkste bijzaak van het leven. Wie maakt gehakt van de kennis van zijn of haar tegenstanders? Bij deze ludieke en spannende voetbalquiz is een heerlijk diner inbegrepen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van dit leuke quiz dinerspel in jouw omgeving, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. 

Hollandsche Avond dinnershow als jubileumfeest
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Hollandsche Avond dinnershow als jubileumfeest

Keuze uit meerdere feestlocaties (inbegrepen) in je eigen stad of je eigen locatie; Inclusief diner

Heb je binnenkort iets te vieren en ben je op zoek naar een passende feestlocatie met gezellige, oer Hollandse invulling van je avond? Dan is de Hollandsche Avond dinnershow een uitstekend idee! Een avond vol Nederlandstalige meezingers, van rustige klassiekers via nostalgische hits van grote Nederlandse artiesten naar de echte grote meezingers. Ken je niet alle teksten uit je hoofd? Geen probleem, op het grote scherm worden de songteksten geprojecteerd zodat iedereen gezellig kan meezingen! Klinkt dit als muziek in je oren? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over dit jubileumfeest arrangement via onderstaande groene button.

Escape Dinner Room Spel als jubileumfeest
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Escape Dinner Room Spel als jubileumfeest

Keuze uit meerdere feestlocaties (inbegrepen) in je eigen stad of je eigen locatie; Inclusief diner

Ben je op zoek naar een feestlocatie voor een groep collega’s, vrienden of familie, maar wil je eens een keer wat anders dan de bekende feesten? Wellicht is het Escape Dinner Room spel wel wat voor jullie. Een Escape Room, maar dan net even anders. je zit namelijk gewoon lekker de hele avond op je stoel. Tijdens een heerlijk diner worden er verschillende teams gemaakt die het tegen elkaar op gaan nemen tijdens dit spannende spel. Wie kraakt als eerste de codes, verbindt de juiste links met elkaar en lost de puzzels op? Een leuk spel in combinatie met lekker eten, wie wil dit nu niet? Voor meer informatie over dit unieke jubileumfeest arrangement vraag je vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande groene button.

Mindfuck diner als jubileumfeest
incl. BTW vanaf
€65 p.p.

Mindfuck diner als jubileumfeest

Keuze uit meerdere feestlocaties (inbegrepen) in je eigen stad of je eigen locatie; Inclusief diner

Op zoek naar een werkelijk unieke feestavond die uw petje te boven gaat? Dit mindfuck diner inclusief feestavond neemt je mee in een avond vol vermaak en bijzondere verwondering. Terwijl je geniet van een heerlijk diner passeren zaken als mentalisme, gedachtenoverdracht, profilen, voorspellingen en illusionisme. De entertainer en performer zijn van Nederlandse topkwaliteit en komen achter je diepste geheimen. De verschillende acts zorgen voor een avondvullend programma en houden je tussen de gangen door in spanning. Na al deze illusies zal je hoofd nog tollen en heb je nog even nodig om alles te verwerken. Vraag snel vrijblijvend meer informatie aan voor een heerlijk jubileumfeest in de stad van jouw keuze.

De Slimste Mens aan tafel als jubileumfeest
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

De Slimste Mens aan tafel als jubileumfeest

Keuze uit meerdere feestlocaties (inbegrepen) in je eigen stad of je eigen locatie; Inclusief diner

Op zoek naar een feestlocatie met een origineel sausje? Binnenkort wat te vieren met collega’s, vrienden of familie? En altijd al eens willen weten wie nu eigenlijk de slimste van het stel is? Dan is dit spel iets voor jou! De quizmaster ontvangt jullie met een drankje en legt de spelregels uit en maakt de teams. Tijdens een heerlijk en goed verzorgd diner ga je in 10 rondes de slimste mens van de avond bepalen. Heb jij de meeste algemene kennis en weet je alle vragen rondom muziek, geschiedenis en TV juist te beantwoorden? Dan maak je kans om de titel de Slimste Mens te ontvangen aan het eind van de avond! Nieuwsgierig geworden? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over dit jubileumfeest via onderstaande groene button.

Magic Dinnershow als jubileumfeest
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Magic Dinnershow als jubileumfeest

Keuze uit meerdere feestlocaties (inbegrepen) in je eigen stad of je eigen locatie; Inclusief diner

Heb je binnenkort wat te vieren maar wil je een keer wat anders dan de normale themafeesten op een leuke feestlocatie? Dan is de Magic Dinnershow wellicht wat je zoekt! Zoals de naam al doet vermoeden is het geen gewoon etentje of themafeest. Het begint al met het onthaal. Tijdens het fouilleren door de beveiliging worden er allerlei vreemde voorwerpen uit je jas gehaald, waarvan je niet wist dat je ze bij je had! Ook tijdens het diner worden de nodige trucs gedaan terwijl jij je tegoed doet aan een lekker diner met het gezelschap. Nieuwsgierig geworden naar dit jubileumfeest concept? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande groene button.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je xx
incl. BTW vanaf
€17 p.p.

Foodtruck Braadworst met frites en oktoberfest gevoel tijdens je jubileum

Min. besteding €1700: Broodje worst met frites en Duitse drankjes (optioneel), ook hele grote groepen

Ben je op zoek naar een Foodtruck voor je feest of jubileum? Wellicht is een Foodtruck met Duitse worsten (verschillende soorten, ook vegaworsten zijn mogelijk)dan een leuke aanrader voor jullie evenement. Hiermee creëer je in korte tijd een leuke Oktoberfest sfeer onder de deelnemers. Samen genieten jullie van culinaire broodjes met Duitse worst en heerlijk verse frietjes. Optioneel is het ook mogelijk om te zorgen voor bijpassende drankjes zoals Duitse biertjes om het Duitse Oktoberfest gevoel helemaal af te maken. Dit Duitse Foodtruck is niet alleen leuk in het najaar in de periode tijdens het Duitse Oktoberfest, maar kan het hele jaar worden ingezet. Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het inzetten van deze Duitse Foodtruck worst catering met Oktoberfest gevoel? Vraag hieronder vrijblijvend meer informatie aan middels onderstaande groene button.

Magic & music themafeest als jubileumfeest
incl. BTW vanaf
€85 p.p.

Magic & music themafeest als jubileumfeest

Keuze uit meerdere feestlocaties (inbegrepen) in je eigen stad of je eigen locatie; Inclusief diner

Heb je binnenkort iets te vieren en ben je op zoek naar een feestzaal inclusief een compleet verzorgde avond? Laat magic & music dan je gasten betoveren. Tijdens deze avond zal de magische gastheer jullie een warm welkom heten en zullen jullie genieten van een avond vol magie. Dit alles genietend van het eten met muzikale ondersteuning van een pianoman. Kortom, een swingende avond vol met magische momenten, die jou en je gezelschap nog lang zullen herinneren! Wil je meer weten over dit jubileumfeest, vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via onderstaande groene button.

Ga direct naar het totale aanbod jubileumfeesten in jouw regio!

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder:                                    Jubileumfeesten in Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer:                         Jubileumfeesten in Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden:                                  Jubileumfeesten in Haarlem  

Regio Zuid-Holland 
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse:                         Jubileumfeesten in Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg:                            Jubileumfeesten in Den Haag
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht:                         Jubileumfeesten in Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk:                                                            Jubileumfeesten in Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn:                               Jubileumfeesten in Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden:                                 Jubileumfeesten in Gouda  

Regio Utrecht 
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein:                                       Jubileumfeesten in Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld:                         Jubileumfeesten in Amersfoort  

Regio Noord-Brabant 
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard:                        Jubileumfeesten in Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle:                                           Jubileumfeesten in Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden:                                          Jubileumfeesten in Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal:                               Jubileumfeesten in Breda  

Regio Flevoland 
Regio Almere:                                                                      Jubileumfeesten in Almere  

Regio Limburg 
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg:                           Jubileumfeesten in Maastricht  

Regio Groningen 
Regio Groningen, Delfzijl:                                                   Jubileumfeesten in Groningen  

Regio Overijssel 
Regio Zwolle, Meppel, Hoogeveen:                                    Jubileumfeesten in Zwolle  

Regio Gelderland 
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem:                                      Jubileumfeesten in Arnhem
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk:                                         Jubileumfeesten in Nijmegen
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk:                             Jubileumfeesten in Apeldoorn

IMPRESSIE

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

Veelgestelde vragen over de jubileumfeest mogelijkheden van Onemotion

+ Vanaf welk budget kan ik een jubileumfeest organiseren?
De klant is koning. En jij hebt waarschijnlijk al wat in gedachten. Is dat een standaard feestconcept of wil je een geheel op maat gemaakte variant?  Door hieronder te klikken naar je eigen regio, krijg je vrij snel een idee van de mogelijkheden die horen bij jouw budget.

+ Is het mogelijk om mijn jubileumfeest plannen voor te leggen aan meerdere organisatoren of evenementenbureaus?
Geen probleem. Via ons feest-op-maat concept kun je heel gemakkelijk uitleggen wat je wensen ongeveer zijn. Wij leggen dit dan aan 2 verschillende partners voor.

+ Hoe vind ik een jubileumeest in mijn eigen regio?
In de onderstaande lijst staan regio's vermeld. Door op de regiolink van je keuze te klikken, kom je terecht op de jubileum pagina van jouw keuze. Daar vind je alles over de mogelijkheden voor het organiseren, plannen en uitvoeren van een jubileumfeest.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.

Lees meer over Onemotion


Onemotion
Zandheuvel 52B
4901 HW Oosterhout

Onze voordelen


 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt