Kick off meeting organiseren

In diverse regio´s door heel Nederland

Kick off meeting organiseren

Ben je binnenkort van plan een kick off meeting te organiseren? Bij een kick off bijeenkomst worden bezoekers geïnformeerd over en betrokken bij bepaalde organisatiedoelen. Na afloop van de kick off sessie zijn alle deelnemers enthousiast om met het doel aan de slag te gaan! Vaak wordt een kick off vergadering aan het begin van het nieuwe jaar georganiseerd. Organisaties zien deze tijd als het beste moment om terug te blikken op alle successen die in het afgelopen jaar behaald zijn en de toon te zetten voor het komende jaar. Bij een project kick off staan als kernwaarden energie, positiviteit en inhoud voorop. Onemotion heeft een uitgebreid netwerk om jouw kick off evenement zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Wij brengen je graag in contact met de beste uitvoerende partij. Vraag nu meer informatie aan via de website.

Ga snel naar de regio van jouw voorkeur:

Foodtruck Festival als kick off evenement op je eigen bedrijfsterrein
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Foodtruck Festival als kick off evenement op je eigen bedrijfsterrein

WKR vriendelijk, veilig in de buitenlucht, muziek, drank en lekker eten

Na een turbulent jaar wil je natuurlijk iets bijzonders doen voor het personeel. Misschien is een foodtruckfestival op het terrein van je bedrijf wel een leuke oplossing. Lekker In de buitenlucht borrelen en eten met elkaar. Leuk om bijvoorbeeld te combineren met het uitdelen van de kerstpakketten of als afsluitingsborrel voorafgaand aan de zomervakantie. Of misschien wel met andere bedrijven uit hetzelfde bedrijfspand. Of een dag met de familie van alle werknemers erbij. Er is heel veel mogelijk. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over een Foodtruck festival op je eigen terrein in jouw omgeving.

Kick-off meeting organiseren op loopafstand van een NS station in jouw stad

Kick-off meeting organiseren op loopafstand van een NS station in jouw stad

Een Kick-off meeting organiseren kan een hele klus zijn. Het vaststellen van de inhoud, het uitnodigen van de deelnemers, je bent er gauw meer tijd mee kwijt dan je vooraf had bedacht. En alles begint natuurlijk met het vinden van de perfecte locatie voor de Kick-off meeting. En natuurlijk speelt de bereikbaarheid daarbij ook een belangrijke rol. Binnen deze productcategorie gaan we uit van een locatie die behalve zeer geschikt voor Kick-off meetings, zich ook nog eens op loopafstand bevindt van een NS station. We beschikken over een enorm netwerk van huislocaties waarmee wij intensief samenwerken. Op basis van de datum van jullie voorkeur, gaan we op zoek naar de 2 nog beschikbare en best passende locaties binnen ons netwerk en zullen hen vragen om zich kort via de email aan jullie te presenteren en eventuele vragen te beantwoorden.

Kick-off meeting organiseren op locatie met overnachtingsmogelijkheden in jouw stad
excl. BTW vanaf
€110 p.p.

Kick-off meeting organiseren op locatie met overnachtingsmogelijkheden in jouw stad

Ben je op zoek naar een locatie voor het houden van een Kick-off meeting? Dient de locatie behalve over alle noodzakelijke faciliteiten o.a. te beschikken over overnachtingsmogelijkheden? Dan kan het uiteindelijk best een zoektocht blijken te zijn om een locatie te vinden die aan alle randvoorwaarden voldoet. Wij willen je hierbij graag kostbare tijd besparen. Binnen deze productcategorie gaan we uit van een locatie die behalve zeer geschikt voor kick-off meetings, zich ook nog eens over ovenachtingsmogelijkheden beschikt. We beschikken over een enorm netwerk van huislocaties waarmee wij intensief samenwerken. Op basis van de datum van jullie voorkeur, gaan we op zoek naar de 2 nog beschikbare en best passende locaties binnen ons netwerk en zullen hen vragen om zich kort via de email aan jullie te presenteren en eventuele vragen te beantwoorden.

Kick-off meeting organiseren op een inspirerende locatie in jouw regio

Kick-off meeting organiseren op een inspirerende locatie in jouw regio

Wil je dat de deelnemers aan je Kick-off meeting af en toe de mogelijkheid krijgen om tussendoor even inspiratie op te doen in een bijzondere omgeving? En denk je daarbij aan een omgeving in de bossen, op de hei, aan het water of op een andere inspirerende plek? Bespaar dan kostbare tijd met zoeken en gebruik deze service. Binnen deze productcategorie gaan we uit van enkel inspirerende locaties in de regio van jouw voorkeur, die allen zeer geschikt zijn voor het organiseren van een Kick-off meeting. We beschikken over een enorm netwerk van huislocaties waarmee wij intensief samenwerken. Op basis van de datum van jullie voorkeur, gaan we op zoek naar de 2 nog beschikbare en best passende locaties binnen ons netwerk en zullen hen vragen om zich kort via de email aan jullie te presenteren en eventuele vragen te beantwoorden. We wensen jullie alvast een inspirerend evenement toe.

Creëer meerwaarde met het kick off evenement

In de meeste gevallen is de kick off het startsein van een project, traject of nieuwe afdeling. Met deze meeting kun je ervoor zorgen dat medewerkers enthousiast raken voor dit nieuwe begin. Enthousiaste teams dragen eraan bij dat je bedrijf grote sprongen maakt. Door een toegewijd team komen de talenten van je medewerkers tot bloei. Een goede werkomgeving zorgt ervoor dat je medewerkers met veel plezier aan de slag gaan met deze nieuwe start. Het is daarom van belang dat de kick off goed georganiseerd wordt. De medewerkers dienen goed te worden geïnformeerd over het nieuwe begin. Door ervoor te zorgen dat zij bijdragen aan de te halen doelen, zullen ze enthousiaster zijn. Het kan lastig zijn om een kick off te organiseren. Onemotion brengt je graag in contact met de juiste uitvoerende partij, zodat je een succesvol evenement kunt opzetten.

Landelijke pagina´s:                                                     Bedrijfsevenement organiseren
                                                                                     Zakelijke evenementen organiseren
                                                                                     Productpresentaties organiseren

IMPRESSIE

WAAROM ONEMOTION?

 • ruim 10 jaar ervaring

  in de evenementensector
 • het grootste netwerk

  van locaties en entertainment
 • in 5 landen actief

  o.a. NL, DE, BE, UK & USA
 • samenwerking met

  kwalitatief hoogwaardige partners
 • diverse prijsklassen

  van betaalbaar tot zeer exclusief

ZIJ GINGEN JE O.A. VOOR

Zij gingen je voor

KICK OFF MEETING DOOR HEEL NEDERLAND

Onemotion begrijpt het belang van enthousiaste medewerkers in een bedrijf. Hoe meer je teamleden betrokken zijn, des te beter de organisatiedoelen behaald zullen worden. Onemotion adviseert je daarom graag voor het kick off evenement dat bij jouw bedrijf past. Bij een kick off meeting is alles mogelijk. Het kan zowel een kleinschalige bijeenkomst zijn als een groot evenement voor het hele bedrijf. Onemotion heeft een zeer groot netwerk aan partners die graag het evenement organiseren. Dit is in heel Nederland mogelijk, onder andere in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven. Vraag bij ons vrijblijvend informatie aan voor jouw kick off. Daarna verbinden we jou aan de beste uitvoerende partner voor het evenement. Laat je inspireren door de mogelijkheden en beleef een onvergetelijke kick off!

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt