Kookworkshop Amersfoort

Ook voor kookstudio´s in Barneveld, Soest, Nijkerk, Veenendaal en omgeving.

Kookstudio Amersfoort: leuke kookworkshops

Amersfoort doen! Deze workshop heeft voor ieder wat wils. Tijdens deze workshop leer je meer over koken, je leert elkaar beter kennen, je leert beter samen te werken, het is ontspannend, je hebt samen plezier en je eet ook nog eens (hopelijk) heerlijke gerechten. In teamverband ga je de gerechten bereiden. Dit zijn vaak geen alledaagse gerechten. Bij de bereiding van de gerechten heb je vaak speciale technieken nodig die jullie worden uitgelegd door de chef die jullie begeleidt. Ook gebruik je ingrediënten waar je niet vaak mee kookt, zoals vergeten groenten of buitenlandse producten. Tussen het bereiden van de gerechten door is er genoeg tijd om lekker aan tafel te gaan om jullie kookkunsten te proeven en met elkaar te praten over jullie ervaringen. Dus of je nu een activiteit zoekt voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiefeest, een kookworkshop is voor iedereen geschikt! Tijdens deze workshop in Amersfoort wordt je ook geïnspireerd om andere ingrediënten en technieken te gebruiken dan dat je normaal doet. Thuis zullen ze hier vast ook blij mee zijn wanneer je een nieuw gerecht op tafel zet. Ben je enthousiast over een kookworkshop? Vraag dan hieronder meer informatie aan bij je activiteit naar keuze.

Kookworkshop Amersfoort
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Kookworkshop Amersfoort

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop in Amersfoort. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Amersfoort.

Kookwedstrijd Amersfoort of andere kookworkshop teambuilding game
incl. BTW vanaf
€105 p.p.

Kookwedstrijd Amersfoort of andere kookworkshop teambuilding game

Kookwedstrijd als teambuilding voor 10 tot wel 450 personen.

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit in Amersfoort waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in Amersfoort.

BBQ kookworkshop Amersfoort
incl. BTW vanaf
€80 p.p.

BBQ kookworkshop Amersfoort

De BBQ maakt iets los in mensen. Een oergevoel dat helemaal teruggaat naar de tijd van de holbewoners. Gewapend met een tang ga je, in stoere lederen schort gehuld, de strijd aan met het vuur, terwijl iedereen je BBQ skills bewonderd. Maar wil je echt weten hoe je indrukt kunt maken met je grillkunsten? Dan volg je natuurlijk een BBQ workshop met jouw groepsgenoten. Vanaf nu ben jij het middelpunt op elk BBQ-feest, op de camping of zelfs midden in de winter. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een BBQ workshop in Amersfoort, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Kookworkshop Amersfoort alternatief: workshop tapas maken
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Kookworkshop Amersfoort alternatief: workshop tapas maken

Wie houdt er niet van tapas?!  En wat is er leuker dan deze passievolle gerechten samen te bereiden met vrienden, vriendinnen, collega´s of familieleden onder professionele begeleiding? Na afloop van deze temperamentvolle kookworkshop in Amersfoort geniet je van de Spaanse zon op het bord en waan je jezelf heel even op een minivakantie naar één van de Spaanse costa´s. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop tapas maken in Amersfoort.

Vergaderen en workshop koken in Amersfoort

Vergaderen en workshop koken in Amersfoort

De liefde van de baas (of natuurlijk die van je collega´s) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Amersfoort te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergaderdag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chefkok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen met kookworkshop. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Amersfoort? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Kookworkshop in Amersfoort
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Kookworkshop in Amersfoort

In Amersfoort kun je volop lekker eten. Van Michelinster restaurants tot verborgen culinaire pareltjes, wie een beetje zijn best doet, vindt overal plekken om te genieten van een betoverende maaltijd. Maar het is begrijpelijk dat je, te midden van al dit kookgeweld, ook zin krijgt om de kok in jezelf naar boven te halen. En daar is deze kookworkshop natuurlijk uitstekend voor geschikt.Onder begeleiding van een professionele kok ga je in teamverband aan de slag om een culinaire maaltijd te bereiden. Uiteindelijk ga je in groepsverband de gerechten nuttigen. Dus doe je best en zeg met trots dat jij de chef was van dit gerecht! Geïnteresseerd? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over deze kookworkshop in Amersfoort. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden.

Workshop Italiaans koken in Amersfoort
incl. BTW vanaf
€75 p.p.

Workshop Italiaans koken in Amersfoort

Geen keuken ter wereld die zoveel balans uitstraalt als de Italiaanse. Een keuken die zelfs met eenvoudige ingrediënten in staat is om alle smaakpupillen eensgezind te laten dansen in je mond. Alles wat er op het bord ligt klopt. Niet teveel, niet te weinig, maar gewoon precies goed. Willen jij en je groepsgenoten ook leren koken als een Italiaanse kookgod/in? Wil je dat de mensen op jouw kookfeestjes met wilde gebaren praten over jouw smaakcombinaties? Dan is deze workshop Italiaan koken een hele leuke aanrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Italiaanse kookworkshop in Amersfoort, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Klik direct door naar het kookworkshop aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kookworkshop Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kookworkshop Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kookworkshop Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Kookworkshop Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Kookworkshop Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Kookworkshop Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Kookworkshop Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Kookworkshop Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Kookworkshop Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Kookworkshop Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Kookworkshop Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Kookworkshop Amersfoort 

Kookworkshop Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Kookworkshop Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Kookworkshop Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Kookworkshop Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Kookworkshop Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Kookworkshop Almere
Regio Lelystad:                                                                      Kookworkshop Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Kookworkshop Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Kookworkshop Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Kookworkshop Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Kookworkshop Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Kookworkshop Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Kookworkshop Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Kookworkshop Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Kookworkshop Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Kookworkshop Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Kookworkshop Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Kookworkshop Friesland

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KOOKSTUDIO IN AMERSFOORT

Veel mensen denk bij de provincie Utrecht vaak alleen ook aan de stad Utrecht. Maar Amersfoort mag absoluut niet worden vergeten. Het is op Utrecht na de stad met de meeste inwoners en op de lijst van steden met de meeste inwoners in Nederland staat Amersfoort op de 14e plek. Deze stad telt dus zeker mee. Amersfoort heeft wel iets weg van de stad Utrecht door de architectuur en de grachten die door de stad lopen. In Amersfoort staan er veel mooie gebouwen en rijksmonumenten zoals de Onze Lieve Vrouwetoren. Deze kerktoren is de op een na hoogste kerktoren van Nederland. Je kunt je dus wel voorstellen dat het uitzicht vanaf deze toren prachtig is. Vanaf de Onze Lieve Vrouwetoren kijk je recht op de andere kerk van Amersfoort de Sint-Joriskerk. Deze kerk staat in het centrum van Amersfoort. In dit prachtige authentieke centrum zijn leuke restaurantjes en cafeetjes te vinden. Ook zit er in Amersfoort een restaurant met een ster, Blok’s restaurant Amersfoort. Hier kan je voor een redelijke prijs een sterrendiner eten. Omdat Amersfoort net als Utrecht omgeven is door grachten is het leuk om een rondvaart te maken over de grachten. In smalle bootjes vaar je om en door het centrum van Amersfoort. Het is mogelijk om uitleg te krijgen over de stad maar je kan ook gewoon van het uitzicht genieten. Op cultureel gebied is er ook veel te zien in Amersfoort. Deze stad is namelijk de geboortestad van kunstenaar Piet Mondriaan. In Amersfoort staat dan ook het Mondriaanhuis waar tegenwoordig een museum in zit, met uiteraard veel kunst van Piet Mondriaan. Ook staat er veel rijksmonumenten in Amersfoort. Het is dan ook een echte aanrader om een stadswandeling te maken met een gids. Deze gids kan je dan meer vertellen over de prachtige gebouwen die er in deze stad staan. Kom dus niet alleen voor de kookworkshop naar Amersfoort maar voor de beleving van de stad. Rondom Amersfoort zijn er ook nog genoeg bijzondere plaatsen te vinden die barsten van de gezelligheid, natuur, kunst en cultuur! Ben je op zoek naar gezelligheid in de omgeving van Amersfoort? Kom dan naar Bussum of Leusden.  Bussum ligt in het Gooi. Je kan hier dan ook lekker op een terrasje zitten om te kijken naar mensen. Wie weet zie je nog een bekende Nederlander. In Bussum zit het sterrenrestaurants Soigné gevestigd. Dus mocht je eens wat dieper in de buidel willen tasten voor een hoogstaande maaltijd dan kan dat ook zeker in Bussum. Leusden heeft een leuk winkelgebied waar je wel een hele dag rond kan wandelen. Ook zijn er sfeervolle restaurantjes waar je bij kan komen van het winkelen. Een leuk alternatief om te gaan winkelen in plaats van Amersfoort of Utrecht! Wil je tot rust komen in de natuur? Bezoek dan Veenendaal, Bunschoten-Spakenburg of Nijkerk. Veenendaal ligt bij de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. De omgeving is hier prachtig. Neem hier dus vooral even de tijd voor een mooie wandeling of een fietstocht. Ook Bunschoten-Spakenburg is een groene plaats. Spakenburg is een vissersdorp aan de Eemmeer. Een wandeling langs dit meer is prachtig en zeker de moeite waard om voor naar Bunschoten-Spakenburg te komen. Tussen de Veluwe en Eemland in ligt de plaats Nijkerk. De natuur hier is ook prachtig. Maak een wandeling over de Veluwe en bezoek daarna een leuk restaurantje in Nijkerk. De perfecte combinatie tussen sport en ontspanning! Ben je een kunst en cultuur liefhebber? Dan moet je zeker naar Soest, Lunteren of Barneveld komen. In Soest staan natuurlijk het koninklijke paleis Soestdijk waar Koning Juliana heeft gewoond. Dit paleis is geopend voor publiek en het is zeker de moeite waard om hier eens naar binnen te gaan. Ook Lunteren is een plaats met veel cultuur. Dit plaats telt maar liefst 34 rijksmonumenten waaronder de ouder kerk en poldermolen de Hoop. Ook zijn er in de omgeving van Amersfoort oorlogsmonumenten te vinden. Vooral in Barneveld staan er veel monumenten en dan vooral monumenten uit de Tweede Wereldoorlog. Kortom; rondom Amersfoort zijn er genoeg mogelijkheden om te winkelen, rond te wandelen in de natuur of kunst en cultuur te bekijken.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt