Kookworkshop Amsterdam

Ook voor kookstudio´s in Aalsmeer, Amstelveen, Zaandam, Huizen, Hoofddorp en omgeving.

Kookstudio Amsterdam: leuke kookworkshops

Amsterdam is een drukke, levendige stad waarin iedereen altijd bezig en op pad is. Vaak wordt er dan ook buiten de deur gegeten op een gezellig terrasje of in een sfeervol restaurant. Zijn veel mensen hierdoor hun kookkunsten verleerd? Kom hier nu achter en test je kookkunsten met een kookworkshop in Amsterdam. Dit is ook de perfecte manier om aan de Amsterdamse drukte te ontsnappen. Tijdens deze workshop ga je in het gezelschap van je vrienden, familie en/of collega’s een aantal gerechten bereiden. Dit op een uiterst ontspannen manier, met een glaasje wijn of bier in je hand. Natuurlijk is er tijdens het koken ook ruimte voor een praatje met je gezelschap. Want tijdens het koken ontstaan vaak de beste gesprekken. Na het bereiden van de gerechten mogen jullie de gerechten natuurlijk ook zelf opeten. Willen jullie er een wedstrijd van maken? Beoordeel dan elkaars gerechten. De lat ligt nu echt hoog! Maar met een beetje teamwork is alles mogelijk. Probeer met je eigen team het beste gerecht op tafel te zetten. En vergeet niet dat het bij culinaire maaltijden niet alleen om de smaak gaat maar ook om de looks. Vergeet dus niet de ‘finishing touch’ van het gerecht. Wil jij met je vrienden, familie of collega’s even ontspannen of juist de strijd met elkaar aangaan? Ga dan hieronder naar de regio of de stad waar jullie de kookworkshop willen doen en vraag direct meer informatie aan. Kijk voor andere workshops ook eens op workshops in Amsterdam.

Kookworkshop Amsterdam
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Kookworkshop Amsterdam

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze kookworkshop in Amsterdam. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Amsterdam.

Kookworkshop Amsterdam: koken op open vuur
incl. BTW vanaf
€104 p.p.

Kookworkshop Amsterdam: koken op open vuur

Roken, koken, smoken en fikkie stoken! Ontdek samen met een heuse foodwriter en auteur een middag of avond lang de geheimen van het bereiden van eten bereiden op een open vuur in deze actieve en gezellig workshop. Na een wedstrijd fikkie stoken gaan de deelnemers in groepjes en onder het genot van een drankje aan de slag met onder andere het roken van vis, het bereiden van een pittige chili in een dutch oven, het maken van een asado van kip of het 'caveman' grillen van groenten. Met meer dan twintig verschillende bereidingen - vlees, vis én vegetarisch- is er voor elk wat wils. Zelfs het dessert komt van het vuur. Na afloop eten de deelnemers de verschillende bereidingen met elkaar op. De workshop wordt gegeven op een sfeervolle cateringboerderij aan de rand van Amsterdam. Desgewenst kan dit evenement gecombineerd worden met een vergadering op dezelfde locatie. Er is ruime gratis parkeergelegenheid. Wil je meer weten over deze vurige kookworkshop in Amsterdam,vraag dan hieronder vrijblijvend meer informatie aan.

Workshop Italiaans koken in Amsterdam
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshop Italiaans koken in Amsterdam

Geen keuken ter wereld die zoveel balans uitstraalt als de Italiaanse. Een keuken die zelfs met eenvoudige ingrediënten in staat is om alle smaakpupillen eensgezind te laten dansen in je mond. Alles wat er op het bord ligt klopt. Niet teveel, niet te weinig, maar gewoon precies goed. Willen jij en je groepsgenoten ook leren koken als een Italiaanse kookgod/in? Wil je dat de mensen op jouw kookfeestjes met wilde gebaren praten over jouw smaakcombinaties? Dan is deze workshop Italiaan koken een hele leuke aanrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Italiaanse kookworkshop in Amsterdam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Sushi kookworkshop
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Sushi kookworkshop Amsterdam

Humor, gezelligheid, lekker Japans eten en ook nog iets praktisch leren?! Dat is waar deze sushi workshop in Amsterdam voor staat.  Van klassieke sushi's, maki's, tot tamago, na afloop weet je precies hoe het gemaakt wordt. Dus geef je vrijgezellenfeest of groepsuitje kleur met wat rijst en nori en beleef een nieuwe ervaring. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de sushi workshop mogelijkheden in Amsterdam.

Kookwedstrijd Amsterdam of andere kookworkshop teambuilding game
excl. BTW vanaf
€75 p.p.

Kookwedstrijd Amsterdam of andere kookworkshop teambuilding game

Wie is hier de Masterchef?

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit in Amsterdam waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in Amsterdam.

Tapas kookworkshop Amsterdam
incl. BTW vanaf
€48 p.p.

Tapas kookworkshop Amsterdam

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden/ vriendinnen onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke workshop tapas maken in Amsterdam. Geniet van het temperamentvolle eten, de gezelligheid en leer ondertussen hoe je de heerlijkste tapas kunt maken. Wil je meer weten over de thema's en mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop tapas maken in Amsterdam.

Kookworkshop Amsterdam voor grote groepen
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop Amsterdam voor grote groepen

Voor groepen tot 240 personen

Ben je op zoek naar een kookworkshop of andere culinaire workshop in Amsterdam voor een hele grote groep (30 tot 240 personen)? Dan kan het lastig zijn om een passende oplossing te vinden. Voor deze kookstudio´s is het geen enkel probleem. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens (van Mediterraans tot BBQ, van blackbox koken tot Aziatisch).  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Het is zelfs mogelijk om met de hele groep een kookwedstrijd te organiseren. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop bedrijfsuitje mogelijkheden in Amsterdam.

Kookworkshop Amsterdam alternatief: Grillmaster battle
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Kookworkshop Amsterdam alternatief: Grillmaster battle

Sta jij elke zwoele zomeravond achter de BBQ in je lederen BBQ-schort terwijl vrienden en familie aan tafel genieten van jouw grillavonturen. Ken je collega's die net als jij ook fanatiek zijn wanneer het op grillen aan komt. Dan is het tijd voor een alles bepalende battle. In groepjes gaan jullie bepalen wie er nu echt de grillmasters zijn. Een tafel vol ingrediënten staat ter beschikking. Uiteraard krijgen jullie ook een opdracht mee.  Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de grillmaster mogelijkheden in Amsterdam of omgeving.

High tea kookworkshop Amsterdam
incl. BTW vanaf
€40 p.p.

High tea kookworkshop Amsterdam

Een leuke variant op een kookworkshop is deze High Tea workshop in het centrum van Amsterdam. Onder professionele begeleiding leer je typische Engelse High Tea gerechten maken, om ze vervolgens natuurlijk gezellig met z'n allen te nuttigen. Deze gezellige vorm van samenzijn is enorm populair. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de high tea workshop mogelijkheden in Amsterdam.

Vergaderen en workshop koken in Amsterdam

Vergaderen en workshop koken in Amsterdam

De liefde van de baas (of natuurlijk die van je collega´s) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Amsterdam te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergaderdag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chefkok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen met kookworkshop. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Amsterdam? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

BBQ workshop Amsterdam
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

BBQ workshop Amsterdam

De BBQ maakt iets los in mensen. Een oergevoel dat helemaal teruggaat naar de tijd van de holbewoners. Gewapend met een tang ga je, in stoere lederen schort gehuld, de strijd aan met het vuur, terwijl iedereen je BBQ skills bewonderd. Maar wil je echt weten hoe je indrukt kunt maken met je grillkunsten? Dan volg je natuurlijk een BBQ workshop met jouw groepsgenoten. Vanaf nu ben jij het middelpunt op elk BBQ-feest, op de camping of zelfs midden in de winter. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een BBQ workshop in Amsterdam, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

kookworkshop Amsterdam alternatief: bonbon workshop
incl. BTW vanaf
€49,50 p.p.

kookworkshop Amsterdam alternatief: bonbon workshop

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Amsterdam? Kies dan voor een workshop bonbons maken in Amsterdam. Tijdens dit leuke alternatief voor een kookworkshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in Amsterdam. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Klik direct door naar het kookworkshop aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kookworkshop Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kookworkshop Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kookworkshop Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Kookworkshop Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Kookworkshop Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Kookworkshop Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Kookworkshop Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Kookworkshop Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Kookworkshop Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Kookworkshop Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Kookworkshop Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Kookworkshop Amersfoort 

Kookworkshop Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Kookworkshop Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Kookworkshop Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Kookworkshop Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Kookworkshop Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Kookworkshop Almere
Regio Lelystad:                                                                      Kookworkshop Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Kookworkshop Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Kookworkshop Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Kookworkshop Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Kookworkshop Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Kookworkshop Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Kookworkshop Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Kookworkshop Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Kookworkshop Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Kookworkshop Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Kookworkshop Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Kookworkshop Friesland

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KOOKSTUDIO IN AMSTERDAM

Breng je binnenkort met je vrienden, familie of collega’s een bezoekje aan Amsterdam? Of ben je een echte Amsterdammer maar op zoek naar een originele activiteit om te doen met je vrienden? Dan is de kookworkshop iets voor jullie. Voorafgaand of aansluitend aan deze workshop is er natuurlijk genoeg te beleven in het centrum van Amsterdam zelf! Bezoek het vernieuwde Rijksmuseum of ga op de foto met celebraties bij Madame Tussauds. Wil je iets meer actie? Ga dan, als je durft, in de Amsterdamse Dungeons of bekijk Amsterdam vanaf een fietstaxi. Als het op eten en drinken aankomt kom je in Amsterdam ook niets te kort. Je kan een lekkere, simpele, hap eten op een terrasje maar het is ook mogelijk om in een sterrenrestaurant zoals Librije’s Zusje te dineren. Maar niet alleen in Amsterdam is er iets te beleven. Er zijn veel plaatsen in Noord-Holland die het bezoeken waard zijn. Neem nu Amstelveen. Deze mooie, groene, stad ligt tegen Schiphol aan en is daarom erg goed te bereiken met het openbaar vervoer. De stad heeft een aantal rijksmonumenten zoals buitenplaats Wester-Amstel en een bijzonder museum dat zich richt op moderne kunst. Ook in gemeente Uithoorn is er genoeg te zien. Naast de prachtige natuurgebieden heeft de gemeente een Fort dat behoord tot de Unesco werelderfgoedlijst, Fort aan de Drechten. Dit fort moet je dus een keer bezocht hebben. Net boven Amsterdam ligt Zaanstad. Wanneer je een liefhebber bent van de Nederlandse geschiedenis moet je deze stad echt bezoeken. Zaanstad telt maar liefs 23 oorlogsmonumenten. Ook Aalsmeer is een geschikte stad om te bezoeken wanneer je een oorlogsmonumenten wilt bekijken. Verder staat Aalsmeer bekend om de bloementeelt, als souvenir moet je natuurlijk een bosje kopen in deze prachtige stad. Tot slot zijn er nog twee plaatsen in de omgeving van Amsterdam die het bezoeken waard zijn: Huizen en Weesp. Huizen ligt in het Gooi waar grote villa’s te zien zijn en waar dure auto’s rondrijden. Wie weet kom je hier ook nog wel een bekende Nederlander tegen. In Weesp zijn er ook een aantal prachtige gebouwen te vinden. Maar liefs 227 gebouwen in Weesp staan geregistreerd als Rijksmonument. Kortom, breng niet alleen een bezoekje aan Amsterdam maar ook eens aan de prachtige plaatsen die in de omgeving van Amsterdam liggen.

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt