Kookworkshop Den haag

Ook voor kookstudio´s in Leidschendam-Voorburg, Wassenaar, Voorschoten, Scheveningen, Rijswijk en omgeving.

Kookstudio Den Haag: leuke kookworkshops

Den Haag is een stad vol mogelijkheden en vooral vol bezienswaardigheden. Natuurlijk is het leuk om de stad te bezichtigen met alle collega’s, vrienden of familie, maar misschien zijn jullie opzoek naar een leuke en waardevolle aanvulling op het rondwandelen? Lijkt het jullie leuk om een activiteit te doen waarin samenwerken, bijleren, bijsturen, koken, lachen en creatief bezig zijn centraal staat? Deze kookworkshop is dan ideaal voor jullie. Behalve dat jullie aan de slag gaan met snijtechnieken, kooktechnieken, kruiden, vergeten groenten en nog veel meer,  krijgen jullie ook een kijkje in elkaars keuken. Hoe lost jouw collega, moeder of misschien wel vriendin iets op? Hoe goed kunnen jullie onder druk koken? Wie is de echte keukenprins(es)? Alles wat jullie vandaag leren zal jullie hopelijk nog lang bijblijven. Deze workshop in Den Haag is de perfecte aanvulling op jullie dag in Den Haag. Aan het eind van de workshop kunnen jullie vol trots een zelfgemaakt gerecht oppeuzelen. Dus mocht je er nog niet helemaal uit zijn welk uitje jullie dag compleet gaat maken, overweeg dan eens deze kookworkshop. Niet zelf koken, kijk dan ook eens op dit catering aanbod Den Haag.Lijkt deze kookworkshop in Den Haag jullie leuk? Kijk dan snel hieronder verder voor meer informatie, of bekijk het aanbod bedrijfsuitjes in Den Haag of vrijgezellenfeesten in Den Haag?

Kookworkshop Den Haag
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Kookworkshop Den Haag

Wie houdt er niet van lekker eten?! En wat is er leuker dan dit lekker eten samen te bereiden met je vrienden, vriendinnen of collega's onder professionele begeleiding? Onemotion tipt daarom deze leuke kookworkshop. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens.  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop mogelijkheden in Den Haag.

Grillmaster battle als teambuilding in Den Haag
incl. BTW vanaf
€70 p.p.

Kookworkshop Den Haag alternatief: Grillmaster battle

Sta jij elke zwoele zomeravond achter de BBQ in je lederen BBQ-schort terwijl vrienden en familie aan tafel genieten van jouw grillavonturen. Ken je collega's die net als jij ook fanatiek zijn wanneer het op grillen aan komt. Dan is het tijd voor een alles bepalende battle. In groepjes gaan jullie bepalen wie er nu echt de grillmasters zijn. Een tafel vol ingrediënten staat ter beschikking. Uiteraard krijgen jullie ook een opdracht mee.  Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de grillmaster mogelijkheden in Den Haag of omgeving.

Kookworkshop Den Haag voor grote groepen
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop Den Haag voor grote groepen

Voor groepen tot 140 personen

Ben je op zoek naar een kookworkshop of andere culinaire workshop in Den Haag voor een hele grote groep (30 tot 140 personen)? Dan kan het lastig zijn om een passende oplossing te vinden. Voor deze kookstudio´s is het geen enkel probleem. Diverse thema's zijn mogelijk of natuurlijk een persoonlijke wens (van Mediterraans tot BBQ, van blackbox koken tot Aziatisch).  Van culinair genieten tot samen bezig zijn, van creativiteit tot gezelligheid, alles komt samen tijdens één van deze kookworkshops. Het is zelfs mogelijk om met de hele groep een kookwedstrijd te organiseren. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop bedrijfsuitje mogelijkheden in Den Haag.

Alternatief voor kookworkshop Den Haag: bonbons maken
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Alternatief voor kookworkshop Den Haag: bonbons maken

Ben je ook zo verslaafd aan zoete lekkernijen? En zoek je een zoet en lekker uitje voor je afdelingsuitje, groepsuitje of vrijgezellenfeest in Den Haag of omgeving? Kies dan voor een workshop bonbons maken. Tijdens deze workshop krijg je de kans om te leren hoe je zelf de lekkerste bonbons kunt vervaardigen. Uiteraard neem je na afloop het resultaat lekker mee naar huis. Proef de zoete smaak van inspiratie! Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de workshop bonbons maken mogelijkheden in de omgeving van Den Haag, Scheveningen, Wassenaar, Leidschendam-Voorburg etc. We wensen je alvast heel veel zoet plezier toe!

Kookworkshop Den Haag alternatief: workshop tapas maken
incl. BTW vanaf
€55 p.p.

Kookworkshop Den Haag alternatief: workshop tapas maken

Wie houdt er niet van tapas?!  En wat is er leuker dan deze passievolle gerechten samen te bereiden met vrienden, vriendinnen, collega´s of familieleden onder professionele begeleiding? Na afloop van deze temperamentvolle kookworkshop in Den Haag geniet je van de Spaanse zon op het bord en waan je jezelf heel even op een minivakantie naar één van de Spaanse costa´s. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookworkshop tapas maken in Den Haag.

BBQ kookworkshop Den Haag
incl. BTW vanaf
€60 p.p.

BBQ kookworkshop Den Haag

De BBQ maakt iets los in mensen. Een oergevoel dat helemaal teruggaat naar de tijd van de holbewoners. Gewapend met een tang ga je, in stoere lederen schort gehuld, de strijd aan met het vuur, terwijl iedereen je BBQ skills bewonderd. Maar wil je echt weten hoe je indrukt kunt maken met je grillkunsten? Dan volg je natuurlijk een BBQ workshop met jouw groepsgenoten. Vanaf nu ben jij het middelpunt op elk BBQ-feest, op de camping of zelfs midden in de winter. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een BBQ workshop in jouw regio, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Kookwedstrijd Den Haag of andere kookworkshop teambuilding game
excl. BTW vanaf
€80 p.p.

Kookwedstrijd Den Haag of andere kookworkshop teambuilding game

Wie is hier de Masterchef?

Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit in Den Haag waarbij onderlinge communicatie, leiderschap en stressbestendigheid zullen worden getest dan is een kookwedstrijd of kookworkshop teambuilding misschien wel een hele interessante optie. Veel kook concepten zijn de laatste jaren voorbij gekomen op de tv: van Master chef tot Wie is de chef. Deze bijzondere kookworkshops gaan uit van een soortgelijke insteek. Dat wordt heerlijk koken in groepsverband en natuurlijk proberen de andere teams te verslaan.  Wil je meer weten over de mogelijkheden van deze competitieve kookworkshops, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de kookwedstrijd mogelijkheden in Den Haag.

Sushi kookworkshop Den Haag (inc. drankjes)
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Sushi kookworkshop Den Haag

Humor, gezelligheid, lekker Japans eten en ook nog iets praktisch leren?! Dat is waar deze sushi workshop in Den Haag voor staat.  Van klassieke sushi's, maki's, tot tamago, na afloop weet je precies hoe het gemaakt wordt. Dus geef je vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje in Den Haag kleur met wat rijst en nori en beleef een nieuwe ervaring. De sushi workshop vindt plaats op een leuke locatie in Den Haag. Wil je meer weten over de mogelijkheden, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de sushi workshop mogelijkheden in Den Haag of omgeving.

Workshop Italiaans koken in Den Haag
incl. BTW vanaf
€45 p.p.

Workshop Italiaans koken in Den Haag

Geen keuken ter wereld die zoveel balans uitstraalt als de Italiaanse. Een keuken die zelfs met eenvoudige ingrediënten in staat is om alle smaakpupillen eensgezind te laten dansen in je mond. Alles wat er op het bord ligt klopt. Niet teveel, niet te weinig, maar gewoon precies goed. Willen jij en je groepsgenoten ook leren koken als een Italiaanse kookgod/in? Wil je dat de mensen op jouw kookfeestjes met wilde gebaren praten over jouw smaakcombinaties? Dan is deze workshop Italiaan koken een hele leuke aanrader. Wil je meer weten over de mogelijkheden van een Italiaanse kookworkshop in Den Haag, vraag dan hieronder geheel vrijblijvend meer informatie aan. Je ontvangt meteen uitgebreide informatie over de mogelijkheden in de stad van jouw voorkeur.

Vergaderen en workshop koken in Den Haag

Vergaderen en workshop koken in Den Haag

De liefde van de baas (of natuurlijk die van je collega´s) gaat door de maag. Ideaal dus om de vergadering in Den Haag te combineren met een leuke kookworkshop. De geweldige combinatie van vergaderen, eten koken, drankjes en veel gezelligheid maken deze vergaderdag tot een inspirerende teambuilding dag. Welke collega neemt de leiding als chefkok? En wie is van de nette afwerking van de mooie gerechten die gepresenteerd gaan worden? Het zal allemaal blijken tijdens deze combinatie van vergaderen met kookworkshop. Wil je meer weten over de mogelijkheden in Den Haag? Vraag dan meer informatie aan, middels onderstaande button.

Klik direct door naar het kookworkshop aanbod in jouw regio:

Regio Noord-Holland
Regio Alkmaar, Hoorn, Den Helder, etc:                                Kookworkshop Alkmaar
Regio Amsterdam, Amstelveen, Aalsmeer, etc:                     Kookworkshop Amsterdam
Regio Haarlem, Zaanstad, IJmuiden, etc:                              Kookworkshop Haarlem                                                   

Regio Zuid-Holland
Regio Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, etc:                      Kookworkshop Rotterdam
Regio Den Haag, Zoetermeer, Voorburg, etc:                        Kookworkshop Den Haag
Regio Scheveningen:                                                             Kookworkshop Scheveningen
Regio Dordrecht, Gorinchem, Zwijndrecht, etc:                     Kookworkshop Dordrecht
Regio Delft, Rijswijk, etc:                                                        Kookworkshop Delft
Regio Leiden, Katwijk, Alphen a/d Rijn, etc:                           Kookworkshop Leiden
Regio Gouda, Bodegraven, Woerden, etc:                             Kookworkshop Gouda 

Regio Utrecht
Regio Utrecht, Zeist, Nieuwegein, etc:                                   Kookworkshop Utrecht
Regio Amersfoort, Veenendaal, Barneveld, etc:                    Kookworkshop Amersfoort 

Kookworkshop Brabant
Regio Eindhoven, Helmond, Valkenswaard, etc:                   Kookworkshop Eindhoven
Regio Tilburg, Waalwijk, Goirle, etc:                                      Kookworkshop Tilburg
Regio Den Bosch, Vught, Uden, etc:                                     Kookworkshop Den Bosch
Regio Breda, Oosterhout, Roosendaal, etc:                          Kookworkshop Breda

Regio Flevoland
Regio Almere:                                                                        Kookworkshop Almere
Regio Lelystad:                                                                      Kookworkshop Lelystad

Regio Limburg
Regio Venlo, Venray, etc:                                                      Kookworkshop Venlo
Regio Maastricht, Magraten, Valkenburg, etc:                      Kookworkshop Maastricht

Regio Groningen
Regio Groningen, Delfzijl, etc:                                              Kookworkshop Groningen

Regio Overijssel
Regio Enschede, Hengelo, Deventer, etc:                           Kookworkshop Enschede
Regio Zwolle, Meppel, etc:                                                   Kookworkshop Zwolle

Regio Gelderland
Regio Arnhem, Velp, Doetinchem, etc:                                Kookworkshop Arnhem
Regio Apeldoorn, Deventer, Harderwijk, etc:                       Kookworkshop Apeldoorn
Regio Nijmegen, Wijchen, Cuijk, etc:                                   Kookworkshop Nijmegen

Regio Drenthe
Regio Drenthe, Assen, Emmen, etc:                                   Kookworkshop Drenthe

Regio Zeeland
Regio Zeeland,Vlissingen, Middelburg, etc:                        Kookworkshop Zeeland

Regio Friesland
Regio Friesland, Leeuwarden, Sneek, etc:                          Kookworkshop Friesland

WAAROM ONEMOTION?

 • meer dan 30.000

  aanvragen per jaar
 • de leukste feest

  -en inspiratie site van Nederland
 • geen extra kosten

  voor tussenpersonen
 • boek direct bij

  de uitvoerder zelf
 • de scherpste prijzen

  in de markt

Je uitjes op deze pagina?

stuur ons een bericht via onze contactpagina (in het menu).

KOOKSTUDIO IN DEN HAAG

Zuid-Holland is een veelzijdige provincie met diverse mooie steden en dorpjes. Den Haag is een van die prachtige steden die ook wel bekend staat als de politieke hoofdstad van Nederland. Den Haag leent zich uitstekend voor een stadswandeling, boottochtje door de grachten, een fietstour of een bustocht. Er is genoeg te zien, neem alleen al de drie paleizen: Paleis Noordeinde, Paleis Huis ten Bosch en het Vredespaleis. Ook zijn er veel verschillende musea te bezoeken met allemaal een eigen verhaal. Voor de kunstliefhebbers is er een mogelijkheid om naar de kust af te reizen. De beelden aan Zee zijn namelijk een echte aanrader om eens te bezoeken. Zoeken jullie meer iets in de omgeving van Den Haag? Wassenaar is ideaal voor de pretparkliefhebbers. Wie kent het park Duinrell nou niet. Lekker zwemmen in het Tikibad of een van de vele attracties in. Zoeken jullie naar de echte dorpse gezelligheid, kies dan voor een bezoekje aan Nootdorp. Het winkelcentrum kent een aantal kleine winkeltjes en er staat wekelijks wel een leuk event op de planning. De cultuurliefhebbers kunnen terecht in de gemeente Westland. Deze gemeente telt maar liefst 55 rijksmonumenten en een aantal mooie theaters. Zijn jullie helemaal in de sferen van workshops of hebben jullie zijn in een knusse high tea? In Wateringen zijn er een aantal knusse bistro’s te vinden waar je kunt genieten van een brunch, high tea of een chocoladeworkshop, altijd leuk om de dag mee te starten! De gemeente Voorschoten heeft voornamelijk een groen karakter, heerlijk om samen doorheen te fietsen. Leidschendam en Voorburg zijn voorbestemd voor de echte architectuurliefhebbers. Een wandeling door de gemeente Leidschendam-Voorburg brengt jullie langs adembenemend mooie gebouwen waar genoeg historie over bekend is. Het is mogelijk om samen met een gids langs alle bezienswaardigheden te wandelen. Wij zijn behoorlijk enthousiast over Den Haag maar ook over Voorburg, Westland, Nootdorp, Leidschendam, Wateringen, Voorschoten en Wassenaar. Deze gemeenten, dorpjes en steden zijn prima te combineren met de veelzijdige kookworkshop in Den Haag. Beginnen de ideeën al te komen voor jullie dagje uit? Wij zijn benieuwd! Tot snel bij de kookworkshop!

Onemotion

Onemotion Nederland van vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, workshops, personeelsfeesten, evenementenbureau, feestkleding tot vakanties.


NL: www.onemotion.nl

BE: www.onemotion.be

Onze voordelen

 • Meer dan 30.000 aanvragen per jaar

 • Geen extra kosten voor tussenpersonen

 • Boek direct bij de uitvoerder van het uitje zelf

 • De scherpste prijzen in de markt